DVA Makelaars

  James Wattstraat 32A, 1817 DC , Alkmaar

Omschrijving

"Bij ons bent u geen nummer, bij ons bent u klant. Als klant wil je aandacht en die aandacht krijgt u bij de makelaars van Dapper & van Aalst."
Met oprechte aandacht voor u én uw huis onderscheiden wij ons van de andere makelaars in regio Alkmaar. Vindt u persoonlijke aandacht en een goede service belangrijk? Dan zit u bij ons goed. DVA makelaars gelooft in een full-service aanpak, zo kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Over het algemeen heeft men vaak een bepaald beeld over de makelaar en zijn werkzaamheden. Een makelaar mag niet te veel kosten en het huis moet snel verkocht zijn (eigenlijk gisteren al). Dat krijgen we regelmatig te horen. Wel is het belangrijk om te weten dat kwaliteit vaak aan tijd en kennis gebonden is. Tegenwoordig kunt u kiezen voor een goedkopere internetmakelaar waarbij u het belangrijkste onderdeel van de verkoop van de woning, de bezichtigingen en onderhandelingen, helemaal zelf moet doen. Of kiest u voor de makelaar die u vertelt dat ze het grootste makelaarskantoor zijn met de grootste woningportefeuille? Hebben ze dan nog wel alle aandacht voor u en uw woning?

Wij vinden het belangrijk dat we de tijd voor u nemen. Dat begint al bij de eerste kennismaking met ons kantoor tijdens de gratis waardbepaling. Ook plannen wij de verkoopbezichtigingen zo in zodat de kandidaat-kopers voldoende tijd hebben om een goede indruk van uw huis te kunnen krijgen. Alles draait om tijd en aandacht.

DVA makelaars is geen grote makelaar met heel veel woningen in portefeuille; maar de woningen die wij mogen verkopen krijgen wel de juiste aandacht om tot een heel goed verkoopresultaat te komen. En onze aanpak werkt! Dat zien wij terug in de uitstekende klantbeoordelingen in ons gastenboek, Funda en Google. Wist u dat veel van onze nieuwe klanten worden aangedragen door eerdere tevreden relaties. Ook hebben wij veel terugkerende klanten die na verloop van tijd weer bij ons terugkomen voor een verkoop of aankoop.

Meer informatie

  • KvK 371 267 23
  • BTW nummer NL8161.205.96.B01

Contactgegevens

  • James Wattstraat 32A
  • info@dvamakelaars.nl
  • 072 – 520 20 51
  • info@dvamakelaars.nl
Contact   

Openingstijden

Ma t/m Vr09:00 - 17:00 uur
Zaterdag en buiten kantooruren op afspraak.

Marketing & Development by Mediazo