Jouw makelaar Sandra Scholten

  De Oostmaden 7, 7909 CP, Hoogeveen

Omschrijving

Samen met Jouw makelaar Sandra Scholten als aankoopmakelaar op zoek naar jouw droomwoning. Erg spannend natuurlijk een woning kopen. De verkoper van de woning wordt geadviseerd door de verkoopmakelaar, wil jij als koper ook geadviseerd worden? Jouw makelaar Sandra Scholten helpt je graag bij het gehele aankoopproces! 


Als potentiële koper heb je behoefte aan onafhankelijk en degelijk advies. Misschien moet je zelfs wel geholpen worden om met beide benen op de grond te blijven staan omdat je verliefd bent geworden op een huis en de nadelen niet meer ziet. Als aankoopmakelaar zorg ik ervoor dat ook de nadelen van het huis ingezien worden, zodat je een gedegen keuze kunt maken. 


Hebben we de droomwoning gevonden? Na uitgebreid onderzoek en het bespreken van de strategie verzorg ik de onderhandeling. Uiteraard houden we hierbij nauw contact. Is het gelukt? Dan begeleidt Jouw makelaar Sandra Scholten je tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Zodat jij je helemaal kan richten op de verhuizing naar jouw droomwoning!


Ben je op zoek naar een makelaar die jou helpt bij de aankoop van jouw droomwoning in Hoogeveen of omgeving? Ik kom graag vrijblijvend kennismaken zodat jij jouw wensen kan aangeven, want daar begint het natuurlijk mee.

 

Jouw makelaar Sandra Scholten houdt van duidelijkheid en transparantie en werkt daarom middels een vast tarief inclusief de btw. Dat is voor jou natuurlijk ook net zo prettig.

Meer informatie

  • KvK 73810150
  • BTW nummer NL002225096B53

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur

by Mediazo