Viavesta Makelaars

  Zuidelijk Halfrond 1, 2801 DD, Gouda

Omschrijving

Vis jij steeds achter het net? Je ziet een mooie woning en als je belt voor een bezichtiging krijg je te horen dat je te laat bent. Laat ons je helpen! We hebben de unieke positie in Gouda e.o. van een aankoopmakelaar die zich alleen richt op de aankoop van woningen.
Het begint met een gesprek wat jij/jullie zoeken: Wat zijn de wensen, de absolute no-go's en de financiële situatie? Daarna kan onze aankoopmakelaar aan de slag. Dagelijks zoekt zij naar dat ene pareltje. Als ze iets vindt, nemen wij direct contact op met jullie. Wij gaan mee naar de bezichtiging, helpen met de aankoop en het gehele traject daarna. Pas als jij blij met de sleutel in jouw handen staat, zijn wij ook tevreden!
Tijdens het hele aankooptraject heeft Viavesta slechts één doel voor ogen: Het beste resultaat voor jou! Dit proberen we te bereiken door een persoonlijke benadering, up-to-date kennis van de markt en heldere communicatie. Of je nu zoekt in Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen, Moordrecht of Haastrecht: Wij zijn er voor jou!
We praten niet graag zelf over onze prestaties, dat doen onze klanten als het goed is. Bekijk hier onze beoordelingen.
Een nieuw huis betekent wellicht dat jouw oude huis verkocht mag worden. Ook daar helpen we je graag bij.

Meer informatie

  • KvK 24306774
  • BTW nummer 8090.93.868.B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:45 uur - 15:15 uur

by Mediazo