Viermakelaars Den Bosch

  Walter Breedveldplein 2, 5231 ME, Den Bosch

Omschrijving

Bent u verliefd geworden op een woning ? Of heeft u liever wat hulp nodig bij het vinden van uw droomwoning? Viermakelaars is uw aankoopmakelaar in Den Bosch, Vught of Rosmalen.

Of u nu veel, weinig of geen ervaring heeft op de woningmarkt, een aankoopmakelaar aan uw zijde heeft altijd zin.

Waarom een aankoopmakelaar:

Uw eigen aankoopmakelaar van Viermakelaars kent de woningmarkt en de regio door en door en is beter, vaak ook sneller, op de hoogte van het mooiste aanbod.

Hij zoekt niet zomaar, neen, hij zoekt gericht naar een woning die aansluit bij uw specifieke woonwensen cq eisen. Tevens heeft de makelaar die u helpt bij uw zoektocht de beste interactie met de verkopend makelaar. Onafhankelijk berekend hij voor u de juiste marktwaarde. Om u te behoeden voor misstappen bekijkt onze makelaar het aan te kopen object niet door een té roze bril. Hij bekijkt het, zoals het hoort, zeer realistisch en uitermate objectief. Samen met u bepaalt hij de te volgen aankoopstrategie. Namens u onderhandelt hij met de verkoper of diens makelaar om tot de juiste en beste prijs te komen.


We helpen u bij het zoeken, het vinden en het kopen van uw nieuwe woning. Geven u een helder advies over de waarde van de woning en informeren u over de markt en de regio Den Bosch, Vught en Rosmalen. Zo ontvangt u van ons een helder en duidelijk aankoopadvies.
 

Meer informatie

  • KvK 16047977

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:30 uur

by Mediazo