Vijfvinkel Trossel Makelaars

  Vriesestraat 168, 3311 NS, Dordrecht

Omschrijving

Je hebt een leuke woning gezien in Dordrecht. ’s Avonds na je werk reed je er al een aantal keer langs om even een kijkje te nemen en je bezocht jouw mogelijke droomhuis uiteraard al online. Ja dat moet hem worden! Maar dan, bezichtigen? Of meteen al een bod uitbrengen? Als je twijfelt over het proces van aankoop is de aankoopbegeleiding van Vijfvinkel Trossèl misschien iets voor jou. Schakel Vijfvinkel Trossèl in als aankoopmakelaar en ontvang een ontspannen begeleiding tijdens het proces van aankopen. De makelaars van Vijfvinkel Trossèl begeleiden jou stap voor stap, zodat je niet alles zelf hoeft te doen. Ook als je nog geen woning op het oog hebt kun je Vijfvinkel Trossèl inschakelen als aankoopmakelaar. Misschien vind je het prettig om, naast het huizenaanbod op internet, nog een éxtra hulptroep bij de zoektocht naar jouw ideale huis in te schakelen.
Ook dat kan Vijfvinkel Trossèl voor je doen! Waarom zou je Vijfvinkel Trossèl inschakelen als aankoopmakelaar? Wij helpen je in het maken van rationele keuzes. Verliefd zijn op een woning is leuk, maar niet altijd goed voor je onderhandelingspositie. Kies je voor Vijfvinkel Trossèl als aankoopmakelaar? Dan kies je voor meer zekerheid.

Wat doen we als we je mogen begeleiden bij de aankoop van een woning? We begeleiden je bij bezichtigingen, we geven je een eerlijk advies over een goede koopprijs en adviseren je over de bouwkundige staat. Uiteraard helpen we je bij de onderhandelingen, juridische zaken en afhandeling bij de notaris!

En weet je, dat alles doen we op een no cure no pay basis. Geen aankoop? Dan kost het je niets.

Meer informatie

  • KvK 23082061

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

maandag t/m vrijdag


9:00 - 17:30 uur


zaterdag


10:00 - 16:00 uur


overig


op afspraak

by Mediazo