Waltmann Brokers

  Johan de Wittstraat 168, 3311 KJ, Dordrecht

Omschrijving

Kom achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Schakel Waltmann Makelaars in als aankoopmakelaar voor een professionele begeleiding naar uw droomhuis.

Waltmann Makelaars vindt jouw droomhuis
Het zoeken naar jouw droomwoning in de regio Drechtsteden kan een tijdrovende klus zijn. Waltmann Makelaars inventariseert jouw wensen en is op de hoogte van het laatste aanbod woningen. Als erkend NVM Makelaar en door onze jarenlange ervaring in de regio Drechtsteden hebben wij goede connecties op de lokale woningmarkt. Met Waltmann Makelaars als aankoopmakelaar vind jij jouw droomhuis sneller en tegen de beste voorwaarden!

Wat is een aankoopmakelaar?
Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, dan laat u zich snel afleiden door uw emotie doordat u het huis graag wilt hebben. Juist dan is de aankoopmakelaar erg belangrijk. De aankoopmakelaar helpt u bij het bepalen van de waarde van het huis en de onderhandelingen in het aankoopproces van uw nieuwe huis. Als makelaar is het niet toegestaan om bij de (ver)koop van een woning beide belangen te behartigen. Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?  
Als u bij het kopen van een woning zich laat begeleiden door een makelaar, dan spreken we van een aankoopmakelaar. Met de juiste onderhandelingen besparen wij u al snel veel geld door een goede onderhandelingspositie in te nemen. Daarnaast attendeert hij u op zaken waar u zelf wellicht niet aan denkt, zoals wat u moet doen bij “verborgen gebreken”. Een NVM-aankoopmakelaar kan u tijd, geld en zorgen besparen.

Meer informatie

  • KvK 23084930

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


8:30 - 17:30 uur

by Mediazo