123Makelaardij B.V.

  Ootmarsumsestraat 282, 7603 AS, Almelo

Omschrijving

Heb je een verhuiswens of ben je toe aan iets nieuws? Wij helpen je met het vinden van jouw droomhuis. Dat doen we in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Wij gaan er alles aan doen om jouw (t)huis te vinden voor de perfecte prijs.

1. Kennismaken voor jouw ideale woningJe bent op zoek naar een ander huis? Dan is het soms moeilijk om de juiste woning te vinden. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis. Wij komen bij je thuis om de wensen op te nemen, zodat wij gericht en succesvol voor jou kunnen zoeken. Wij kunnen je helpen in Nederland, maar ook in het buitenland. 

Wij maken daarom graag kennis met je.
Vrijblijvend gesprek aanvragen
 
2. Wij gaan op zoekWij gaan op een actieve wijze volledig voor jou op zoek naar de door jou gewenste woning. Hierbij wordt naar het totale aanbod van panden bij alle makelaars in de regio gekeken. Wanneer je geïnteresseerd bent in één of meerdere woningen, dan zullen wij voor jou een bezichtiging organiseren.
 
3. BezichtigenOp de dag dat je jouw toekomstige potentiële woning gaat bekijken, gaan wij met je mee en zullen wij het pand kritisch beoordelen. Na afloop van de bezichtiging zullen we jou een gedegen advies geven.
 
4. Dit is het! En nu?Nadat alles gepromoot is komen de aanvragen binnen van potentiële kopers. Wij organiseren daarvoor kom en kijkdagen, waarbij wij jouw huis gaan presenteren aan de geïnteresseerden. Na afloop van de kom en kijkdag informeren wij jou over hoe het gegaan is.
 
5. OnderhandelenEn dan komt er een bod. Heel spannend. Jouw verkoopmakelaar zal jou volledig begeleiden om dit bod in goede banen te leiden.
Wij weten dat je graag wilt verkopen, maar wij gaan er professioneel naar kijken en geven jou een persoonlijk advies over het bod.
 
6. Inspectie & NotarisEn dan is het zover, de dag van de definitieve aankoop. Voordat we naar de notaris gaan doen we eerst een inspectie met alle partijen van de woning. Als alles in orde is gaan we door naar de notaris. Daar zal het officiële gedeelte van de overdracht plaatsvinden. We begeleiden dus de hele aankoop van A tot Z.
 
7. NazorgNa de aankoop zijn we niet zomaar 123 uit beeld. Wij zijn ook na de aankoop graag voor jou aanwezig. Je kan ons altijd bellen voor vragen of advies. Ook mocht je later weer wat anders zoeken, dan helpen we je graag. Even gezellig een kopje koffie komen drinken vinden we ook leuk.

Meer informatie

  • KvK 86747991

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 14:00 uur

by Mediazo