Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
Aankoopmakelaar de Jonge-Blom, aankoop in Meierijstad, omgeving Eindhoven
Sint-Oedenrode
 
Aankoopmakelaar de Jonge-Blom, aankoop in Meierijs

Met een Aankoopmakelaar aan je zijde ontstaat er een gelijkwaardige positie tussen partijen, wat voor een goede aankoop en onderhandeling noodzakelijk is. Je wordt ontzorgd door de volledige begeleiding bij de aankoop van een woning: Voor mij de dagelijkse gang van zaken, voor jou misschien enkele keren in je leven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Eindhoven
Eindhoven
 
Aankoopmakelaar Eindhoven

Wil je een huis kopen in Eindhoven of omgeving? Dan komt een aankoopmakelaar die de regio en markt kent goed van pas. Bij Aankoopmakelaar Eindhoven ontvang je advies en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Zo maak je meer kans om een huis te kopen in Eindhoven, tegen een goede prijs.

EEN HUIS KOPEN IN EINDHOVEN IN 5 STAPPEN

Als aankoopmakelaar begeleid ik je bij elke stap in het kopen van je nieuwe huis in (regio) Eindhoven. Zo vraag ik bij de verkopend makelaar alle relevante stukken op. Denk aan plattegronden, het energielabel, de vragenlijst en lijst van zaken. Ook geef ik advies over de waarde van het huis en een daarbij passend bod en onderhandel ik over de voorwaarden. Een huis kopen in Eindhoven met Aankoopmakelaar Eindhoven verloopt zo:

1. BEZICHTIGING
Heb je een huis op het oog? Samen gaan we naar de bezichtiging. Ik kijk goed met je mee naar o.a. de bouwkundige staat, het onderhouds- en afwerkingsniveau, de ligging en locatie. 

2. WAARDEBEPALING
Nadat we het huis (of appartement) hebben gezien, doe ik een waardebepaling. Je krijgt advies over de marktwaarde (reële waarde) en de hoogte van het bod. Ook bespreken we bijbehorende (ontbindende) voorwaarden. Denk hierbij aan een voorbehoud van financiering of verkoop van je eigen huis en een bouwkundige keuring. 

3. BIEDEN EN ONDERHANDELEN
Spannend, tijd om het bod uit te brengen! Maar geen zorgen, dat doe ik voor je. Ik onderhandel behalve over de koopsom ook over de datum van overdracht en de voorwaarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
aankoopmakelaar-direct
Goirle
 
aankoopmakelaar-direct

Met veel enthousiasme behartigen wij de belangen van kopers bij aankoop van een nieuwe woning of bedrijfspand in de regio Noord-Brabant. Aangezien u niet dagelijks een woning of bedrijfspand koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Wanneer u een woning of bedrijfspand op het oog heeft via internet, laat het ons dan weten, wij staan u graag bij! Wij kunnen u behoeden voor een te hoge aankoopprijs en bouwkundige problemen. Daarnaast zullen wij u van de juiste informatie voorzien over de nieuwe woon-en bedrijven omgeving welke van invloed kunnen zijn op de aanschaf van de woning of bedrijfspand. Hiervoor is door-tastendheid en marktkennis nodig.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding van A tot Z! Met onze jaren lange er-varing kunnen wij u professionele en deskundige begeleiding bieden voor het gehele aankoopproces van uw woning of bedrijfspand. De begeleiding is tot en met de levering bij de notaris en de overdracht van uw sleutel.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaardij Van Weele
Eindhoven
 
Aankoopmakelaardij Van Weele

Een huis kies je met je hart maar koop je met je verstand
U wilt graag het huis waar u verliefd op bent geworden maar emoties zijn geen goede raadgever. Ik kan voor u op basis van rationele afwegingen een goede prijs en voorwaarden bedingen. Dat is waarom u een aankoopmakelaar inschakelt. Zodat u straks een huis koopt met een goed gevoel en waarvoor u het juiste heeft betaald.

​En dat is slechts één argument om in zee te gaan met Aankoopmakelaardij Van Weele. Er zijn nog veel meer redenen: zo ben ik op de hoogte van nieuw woningaanbod, vaak nog voordat het op Funda staat. Hierdoor heeft u werkelijk eerste keus en kan ik voor u op zoek gaan naar de woning van uw dromen. Daarnaast ken ik als inwoner van de lichtstad de ins en outs van de stad, de wijken en de dorpen in de nabijheid. En uiteraard verzorg ik de complete administratieve en juridische afhandeling van de koop van uw huis. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs
Helmond
 
Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs

Makelaardij Adriaan van den Heuvel is al jarenlang een begrip in de omgeving Helmond en Eindhoven. Een makelaardij die startte als eenmanszaak, maar inmiddels is uitgegroeid tot een makelaarskantoor met circa twintig medewerkers: van makelaars, taxateurs tot adviseurs.

Ons makelaardijteam van specialisten heeft een grote kennis van de woningmarkt, veel ervaring en diepgaande kennis. Met deze kwaliteiten op zak, gaan we graag aan de slag om voor u de perfecte woning, het meest prettige bedrijfspand of het best passende agrarische vastgoed te vinden. U kunt bij Makelaardij Adriaan van den Heuvel rekenen op onze jarenlange expertise van de woningmarkt in Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alberti Garantiemakelaars
Eindhoven
 
Alberti Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Eindhoven, Best, Veldhoven of omgeving? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Eindhoven: Alberti Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in de regio maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Alberti Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Eindhoven en omstreken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
AMB Makelaars Den Bosch
Den Bosch
 
AMB Makelaars Den Bosch

AMB Makelaars is door de NVM regio noord oost Brabant drie jaar op rij uitgeroepen tot de makelaar met het hoogst aantal geregistreerde aankooptransacties. Twijfel dus niet en neem ons mee. Dat een aankoopmakelaar van meerwaarde is, zullen wij u zeker bewijzen.
 
Door de veranderende marktomstandigheden is het verstandig om u te laten bijstaan door een expert. De markt is grillig en de vraagprijzen van woningen variëren enorm.

Dit is hét moment om een makelaar in te schakelen die úw belangen behartigt, kritisch meekijkt en u adviseert. AMB Makelaars is u graag van dienst voor de aankoop van uw droomhuis in de gemeente 's-Hertogenbosch, Vught, Drunen, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Haaren en Heusden.
AMB Makelaars offreert voor de totale begeleiding van het aankoopproces een courtage over het gerealiseerde aankoopbedrag.

De courtage is mede afhankelijk van het type woonhuis en de prijsklasse. Het is mogelijk om slechts gedeeltelijk gebruik te maken van de diensten.

Indien u reeds een woning op het oog heeft, kunt u bij ons informeren over dit deeltarief.

Wij kunnen u ook helpen met zoeken naar uw droomhuis!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Andre Relou Makelaardij B.V.
Eindhoven
 
Andre Relou Makelaardij B.V.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? U kunt zich bij ons inschrijven als woningzoekende. We houden u vrijblijvend op de hoogte van de huizen die wij in verkoop krijgen.

Actief op zoek

Daarnaast kunt u een aankoopopdracht geven. In dat geval gaan we actief voor u op zoek. We begeleiden u van begin tot eind bij het aankopen van uw droomhuis. Aandachtspunten: wat is de bouwkundige staat van de woning, is de vraagprijs reëel, welk bod brengen we uit en hoe werken we naar een eindbod toe? Wij begeleiden u met onze expertise.  

Stevig onderhandelen

Het woningaanbod is voor vrijwel iedereen gemakkelijk te vinden. Veel particulieren houden alle relevante sites zelf in de gaten. Om de technische staat van een pand te beoordelen en om de reële waarde ervan vast te stellen, is het verstandig om een deskundige in te schakelen. Hij of zij behoedt u voor misstappen en geeft u een afgewogen advies. Nog een meerwaarde van een professional: de makelaar koopt rationeel aan en is niet emotioneel betrokken. Dit maakt stevig onderhandelen makkelijker. Een zakelijke benadering waarvan ú de vruchten plukt!

Tot slot: als er overeenstemming is over de prijs, maken wij de koopovereenkomst op of controleren wij deze voor u. Ook begeleiden wij het traject nadat de koop gesloten is en we verzorgen de eindinspectie voordat u naar de notaris gaat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bernheze Brokers & Advisors
Uden
 
Bernheze Brokers & Advisors

Maak gebruik van onze kennis gecombineerd met een actieve up to date aanpak die werkt! Afgelopen jaar 400 woningen verkocht. De makelaars van Bernheze makelaars hebben ieder een eigen specialisatie zodat u altijd te maken heeft met een deskundige binnen de genoemde vakgebieden. Alles wat we doen,
doen we voor onze opdrachtgevers. Zij bepalen uiteindelijk wat er gaat gebeuren en hoe. Daarom hechten wij veel waarde aan een intensieve samenwerking. Wilt u weten hoe dat in de praktijk werkt? Maak een afspraak met één van onze makelaars. Wij vertellen u graag over onze aanpak!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen
's-Hertogenbosch
 
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen

Twee generaties van den Bighelaar, op elkaar ingespeeld en geroutineerd.
 
Wij hebben géén specifieke doelgroep, maar bestrijken bewust de gehele markt.
 
Onze jonge kopers beginnen met een courante “starterswoning”.
 
Deze snel inwisselbare woning is  vaak de opstap naar een hoger segment, terwijl ouderen “kleiner” gaan, om ruimte voor anderen en andere ambities vrij te maken.
 
Zo brengen wij nogal eens een kettingtransactie teweeg: goed op elkaar afgestemde individuele transacties met een vlotte doorstroming.
 
In onze bedrijfscultuur, richten wij ons niet alleen op “fast movers’’ maar ook op vastgoed waarbij wat meer komt kijken ten aanzien van bouwkunde en omgevingsplannen.
Het geeft voldoening als onze vergaarde kennis en jarenlange ervaring, bij dergelijke objecten, getoetst kan worden.
Helemaal wanneer het een stijlvolle, trendy, authentieke of qua gewaarwording sterk individualistische bouwstijl betreft. 
 
Wij kunnen kandidaat  kopers eerder bedienen, bij een gevarieerd aanbod en met een gemêleerd publiek van potentiële kopers. Daarin herkennen wij ons.
 
Woningsites segmenteren het aanbod en dus ook het publiek.
 
Met een gevarieerd aanbod willen wij dat laatste voorkomen. 
 
Deze visie vergroot uw kansen.
 
 
Als koopman anticiperen wij op elk mogelijk koopsignaal, gedurende de korte periode, wanneer men het meest enthousiast is.
Dat is ook wat de koper wil: goede informatie, maximale aandacht, en soms dat duwtje in de rug.
 
Ondersteund door social media om publiek met een  latent aanwezige kooplust te bereiken en een hoge ranking bij de zoekmachines, zijn wij degenen die de koop tot stand brengen.
Op deze manier hoeft u niet te wachten tot de woning een makkelijke vraagprijs heeft bereikt en loopt u niet het risico dat de meest gerede kandidaat elders heeft gekocht.

 
Binnen de bandbreedte van de “modelkoopovereenkomst”, worden de afspraken zo nauwkeurig mogelijk vastgelegd. Gestroomlijnde transacties met “koopovereenkomsten” en “akten van levering” welke in het bijzijn van alle partijen worden getekend. Wij zijn er bij aanwezig, voor als men nog vragen heeft.
 
Kans noch vraag laten wij onbeantwoord.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen
Den Bosch
 
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen

Een duwtje in de rug of behoeden voor avonturen, gaan wij niet uit de weg.

Het Kadaster is een openbaar register. Straks wordt ook uw transactieprijs vermeld in deze voor iedereen toegankelijke registers. Beseft u dat? Samen met de Bighelaardij, gaat u de woning nomineren voor de toekomstige positie op deze lijst. De heersende stemming op de woningmarkt, de staat van het object en uw gevoel zijn bepalend.

Objectiviteit: Emotie is niet onbelangrijk bij het vinden van de juiste woning. Bighelaardij voelt daarin mee maar laat zich daar niet door leiden. Een valkuil voor de een, kan het ideaalbeeld zijn van een begenadigd klusser of mensen met een toereikend budget. Een samenvatting om spijt achteraf te voorkomen: Een droom kan verwezenlijkt worden, een Utopie nooit, een buitenkans moet u aangrijpen.

Samen met u moeten wij ervan overtuigd zijn dat alles goed is doorgenomen. De algemene en casus-specifieke troeven bespreekt Bighelaardij alleen met u. Denk hierbij aan:

 • Voorgaande akten
 • Bouwtekeningen
 • Verbouwtekeningen
 • Vergunningen
 • Bestemmingsplannen
 • Staat van de woning
 • Te verwachten onderhoud
 • Buurtonderzoek
 •  Roerende zaken

 

Wat kost de Bighelaardij aankoopmakelaar?
Hoeveel de aankoopbegeleiding gaat kosten, hangt af van wat u ons laat doen. We geven u graag vrijblijvend een offerte van de kosten als u contact opneemt. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Broekx Eindhoven Makelaar
Eindhoven
 
Broekx Eindhoven Makelaar

Hulp nodig bij het kopen van je (eerste) huis? Schakel vandaag nog je eigen NVM aankoopmakelaar in en kies voor zekerheid! Binnen een straal van 20 kilometer rondom Eindhoven begeleidt een persoonlijke makelaar van Broekx Makelaardij Eindhoven je bij het kopen van jouw droomhuis of -appartement.

Gratis zoekopdracht

Is dat leuke huis of appartement steeds voor je neus verkocht aan een ander? Wij zorgen ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Voordat een huis op Funda staat ontvang je een e-mail met gedetailleerde informatie over de woning. Ook kun je zelf 24/7 je zoekprofiel aanpassen en favoriete woningen bewaren. Schrijf je vandaag nog in en laat geen huis je nog voorbij gaan. Klik hier om jezelf aan te melden voor deze gratis zoekservice.

Prijsadvies aankoopwoning

Na het bezoek aan de woning bekijk je samen met jouw makelaar de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt. Daarbij zie je behalve de daadwerkelijke verkoopprijs ook de omschrijving, foto’s, plattegronden, (oorspronkelijke) vraagprijs en hoe lang het heeft geduurd voordat deze woningen werden verkocht. Een goede voorbereiding van jouw aankoopmakelaar is de basis voor latere onderhandelingen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

Stappenplan aankoopbegeleiding

Natuurlijk doen we meer dan alleen kijken wat de woning waard is. Ben je benieuwd wat wij allemaal doen voor jou als aankoopmakelaar? In het stappenplan vind je alle informatie over onze dienst NVM aankoopbegeleiding. Neem contact met ons kantoor in Eindhoven voor alle info.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Charles Nagelkerke Makelaardij
Breda
 
Charles Nagelkerke Makelaardij

“Bent u nog steeds op zoek naar een woning? Heeft u uw droomhuis gevonden maar was dat net verkocht, nog voor u de kans had om te gaan kijken? Of u heeft een leuk huis gezien en weet niet wat de volgende stap is?”

Het is ook niet gemakkelijk om een woning te kopen.

 • Wat is de juiste prijs en ten opzichte van de prijzen in de omgeving?
 • Hoe pak ik het bieden aan?
 • Hoe lang staat de woning reeds te koop?
 • En vooral heel belangrijk: Gaat er nu of in de loop der tijd in de directe omgeving iets veranderen

Al deze vragen worden nog steeds aan de verkopend makelaar gesteld, terwijl die optreedt voor de tegenpartij: de verkoper!

U koopt niet alleen het pand, maar ook de buurt. Bestemmingsplannen en milieugegevens opvragen doet de consument niet dagelijks, terwijl dit toch hoort bij de informatieplicht van de koper.

Als aankoopmakelaar is Charles Nagelkerke Makelaardij dagelijks bezig met bovengenoemde zaken, dat is ons vak. Laat u van nu af aan goed begeleiden door iemand die uw belangen behartigt en niet die van de verkopende partij.

Wij bieden u verschillende aankoop pakketten aan. Wilt u meer informatie over deze diensten dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek kunt u dan kennismaken met Charles Nagelkerke, hij vertelt u graag meer over onze aankoopbegeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Christis Makelaardij B.V.
Den Bosch
 
Christis Makelaardij B.V.

Het kopen van een huis doet u hooguit een paar keer in uw leven. Daarom is belangrijk een adviseur te hebben die kennis van zaken heeft en op wie u kunt vertrouwen. Die de kritische vragen kan stellen, doortastend te werk gaat en namens u scherp kan onderhandelen. Christis Makelaardij kent de huizenmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel goed en weet wat er te koop is. 
Samen met u inventariseren wij uw woonwensen en uw mogelijkheden. Welk type huis zoekt u, welke woonomgeving heeft uw voorkeur en wat zijn uw financiële mogelijkheden? Zodra wij samen met u uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we gericht op zoek naar woningen die aan uw wensen voldoen. Uiteraard houden wij voor u het actuele woningaanbod bij NVM-makelaars, niet NVM-makelaars en particulieren scherp in gaten. 

Samen met u bezichtigen wij vervolgens de meest interessante woningen. Wij adviseren u over de prijs, de courantheid van de woning, de staat van de woning en juridische aspecten zoals bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, kettingbedingen en bestemmingsplannen. Zodra u uw ideale huis heeft gevonden, begeleiden wij het aankoopproces waaronder de prijsonderhandelingen, het administratieve proces, het koopcontract voor u als koper en begeleiden wij de eindinspectie. Vanzelfsprekend kunt u ook na het notarieel transport nog een beroep op ons doen.

Wilt u meer weten over uw aankoopmogelijkheden. Vul dan snel het aankoopformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over uw aankoopmogelijkheden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Breda
Breda
 
De Huizenbemiddelaar Breda

De huizenmarkt is oververhit, zeker ook in onze regio. Dat maakt het lastig om zelf de perfecte woning te vinden én te kopen. De Huizenbemiddelaar kan u hier gelukkig bij helpen; niet alleen met ons eigen ruime aanbod in het gehele 076-gebied, maar ook als gespecialiseerd aankoopmakelaar. Samen vinden we het huis dat bij u past!

Bij De Huizenbemiddelaar staat een persoonlijke aanpak voorop, want een huis kopen doet u natuurlijk niet elke dag! Daarom luisteren we goed naar uw wensen, gaan we actief voor u op zoek en bewaken we uw budget. En dat alles tegen een vast tarief, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

LAAT ONZE EXPERTISE VOOR U WERKEN
De Huizenbemiddelaar helpt u bij het vinden van een huis of appartement in Breda en omgeving. We staan voor u klaar met een goede service en gedegen kennis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huyzerij
Den Bosch
 
De Huyzerij

Wat weten wij wat jij zelf niet weet? Wat er nóg niet op Funda staat? Wat er gaat gebeuren met een buurt of gebied? Wat van belang is voor de verkoper, en dus belangrijk voor jou om te weten?

Naast de basis vakkennis zijn dit de zaken waar jij een vinger achter wilt krijgen op het moment van beslissen. Als wij een hand schudden heb ik dus vijf vingers te beschikking voor je.  

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Lokale Makelaar
Tilburg
 
De Lokale Makelaar

Ik, Samantha, weet met mijn samengestelde gezin bestaande uit 4 kinderen, een man en een kat als geen ander hoe druk het leven kan zijn. Ik wissel mijn drukke gezinsleven met dito werk dan ook graag af met een drankje en hapje op het terras. Verder reis ik graag en probeer ik zoveel mogelijk te genieten van alle mensen en dingen die het leven mooi maken. 
Zelf ben ik geboren in Breda en ben ik bijna 10 jaar geleden verhuisd naar Tilburg waar ik sindsdien met veel plezier woon.
Zowel Tilburg als Breda zijn fantastische steden! Ik vind het geweldig om de ontwikkeling die Tilburg de afgelopen jaren heeft doorgemaakt te zien en beleven en ik ben benieuwd hoe Tilburg de komende jaren gaat groeien. Maar ook Breda is een prachtige stad met een rijke historie, die perfect gecombineerd wordt met moderne ontwikkelingen en vernieuwingen.  
Kortom, wil je je huis verkopen of een nieuwe woning aankopen neem contact op zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het hele traject zo leuk en makkelijk mogelijk verloopt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Debbie Mels Lommers Makelaars
Eindhoven
 
Debbie Mels Lommers Makelaars

Jouw droomhuis bestaat echt. Het staat in een gezellige straat in een stad of dorp. En het team van Debbie Mels Lommers Makelaars kan het voor je vinden. Wij staan als eerste op de stoep en adviseren je van de bezichtiging tot het winnende bod. Met een aankoopmakelaar speel jij een sterk spel en vergroot je jouw aankoopkansen. 

Een aankoopperiode kan heel hectisch zijn. Zeker in deze tijd, waarin woningen snel van eigenaar wisselen, kunnen wij als aankoopmakelaar écht het verschil maken. Wij spelen voor jou het spel, nemen je zorgen uit handen en begeleiden je volledig bij de aankoop. Zo weet je wat je koopt en voorkom je dat je onbewust teveel betaalt. Bovendien is een verkopende partij eerder geneigd om de match te spelen met een potentiele koper die samenwerkt met een aankoopmakelaar. Waarom? Omdat de kans hierbij een stuk kleiner is dat een deal achteraf stukloopt, door bijvoorbeeld het niet verkrijgen van de financiering of reparatiewerk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dit Is Hugo
Eindhoven
 
Dit Is Hugo

Een aankoopmakelaar is een expert, een deskundige in zijn vakgebied, namelijk de woningmarkt. Een deskundige die alleen voor uw belangen als koper opkomt. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro's, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in:

 • Inzicht in de waarde van de woning door een vakkundige onderbouwing
 • Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
 • Essentiële informatie over de woning, denk aan erfdienstbaarheden, VVE, bouwkundig
 • staat (wel of niet bouwkundig keuren, onder welke voorwaarden en welke omschrijving),
  bestemmingsplan e.d.
 • het op het juiste moment naar voren brengen van de voorwaarden van de koop,
  overname roerende zaken, transportdatum etc.;
 • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.
 • Behartigen van ùw belangen
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Content Makelaars | Zelfstandige makelaars
Breda
 
ERA Content Makelaars | Zelfstandige makelaars

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Breda? Dan helpen we je bij ERA Content Plus Makelaars Breda graag verder. De aankoop van je woning is een grote stap. Een huis is immers veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij je past, voel je je thuis. Het is een plek waar je tot rust komt en jezelf kunt zijn. Wil jij dus een huis kopen in de regio Breda? Dan gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis!


Bij ERA Content Plus Makelaars Breda hebben we een professioneel team van gecertificeerde makelaars. Onze aankoopmakelaars hebben alle kennis paraat om je zo goed mogelijk te ondersteunen in het gehele aankoopproces. We werken met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer bij ERA Content Plus Makelaars zijn aangesloten. Op deze manier vind je bij ons altijd een aankoopmakelaar die jou helpt in je zoektocht.

Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen je droomhuis in de regio Breda kunt kopen. Wij komen op voor jouw belang, zorgen voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die je tegen kunt komen bij de koop van een woning. Denk bijvoorbeeld aan bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Onze aankoopmakelaars kijken samen met jou welk huis bij je past en waar jij je 100% thuis voelt. Kortom: Samen kopen we jouw droomhuis in de regio Breda!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Essentieel Wonen Makelaars - Den Bosch
Den Bosch
 
Essentieel Wonen Makelaars - Den Bosch

Een huis kopen is iets dat u maar een enkele keer in uw leven doet. Tegenwoordig is het voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als funda.nl. U kunt een afspraak maken en de woning bezichtigen. Maar dan begint het pas.
 
Wij kennen de buurt
Iedere dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen in ’s Hertogenbosch en Haaren als geen ander, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en de lokale regelgeving. En we zijn als aankoopmakelaar net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd.
 
Realistische kijk op aankopen
Misschien krijgt u het juiste gevoel bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze.
 
Flexibele Full service
Essentieel Wonen adviseert u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u van A tot Z:  inventariseren van uw woonwensen, het zoeken, begeleiding bij bezichtigingen, de onderhandeling, technische inspectie en meer. Wenst u zelf een aantal zaken te regelen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Dat noemen wij de Flexibele Full Service van Essentieel Wonen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Floris Brokers
Den Bosch
 
Floris Brokers

Kan dit mijn nieuwe thuis worden? Is dit de goede plek? Betaal ik niet te veel? En vis ik niet achter het net?

Allemaal vragen die je jezelf stelt als je een nieuw huis wil kopen. Zo enthousiast als we zijn over de woning die je wilt verkopen, zo scherp en kalm zijn we bij aankoop van je nieuwe huis. Floris makelaars kent de korte route’s, zorgt dat je vooraan staat en pakt door in de onderhandelingen. Floris makelaars kent het nieuwste aanbod en kan je de potentie van een woning te zien. Let op.. We zijn wel eerlijk. Want hoe verliefd je ook bent op het huis dat je wilt kopen.. we willen dat als jij je nieuwe huis koopt dat je wéét wat je koopt, de risico's kent en zo een weloverwegen keuze maakt. Dus wijzen we je ook op de aandachtspunten van het huis dat je wilt kopen. Zo kan de begeleiding van Floris als aankoopmakelaar in Den Bosch je het huis van je dromen én een flinke besparing opleveren.  Bekijk ons stappenplan voor aankoop via onderstaande link.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hart van Brabant Makelaardij
Tilburg
 
Hart van Brabant Makelaardij

Maximale aandacht voor elke klant. Of u nu wilt verkopen of wilt kopen, u zoekt een makelaar die tijd heeft, luistert en betrokken is. Sinds 1998 zijn wij actief in de regio Tilburg en hebben al vele klanten succesvol bijgestaan. Wij zijn aangesloten bij De Nederlandse coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. Daarnaast zijn al onze makelaars en taxateurs gecertificeerd via Vastgoedcert en het NRVT. 

Of u nu begeleiding wenst bij de mogelijke aan- of verkoop van een woning, of u heeft een taxatierapport nodig, bij ons staat er altijd een gedreven én goed opgeleid team voor u klaar. Ook als professionele opdrachtgever bent u bij ons aan het juist eadres voor bemiddeling en initiëring van uw nieuwbouwplannen. Welk advies u ook van ons verlangt, deskundigheid, eerlijkheid en duidelijkheid zijn bij dit advies de speerpunten van ons gedreven en betrokken team.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met een onafhankelijke partij van gedachten te wisselen over uw financiële mogelijkheden. Wel zo makkelijk. Kom eens langs op ons kantoor (de koffie staat klaar), of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij zijn u graag van dienst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij
Breda
 
Hendriks Makelaardij

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Den Bosch
Den Bosch
 
Hendriks Makelaardij Den Bosch

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

BEKIJK NU ONS AANBOD
GratisZOEKSERVICE
ONTVANG AL HET AANBOD PER E-MAIL
 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Eindhoven
Eindhoven
 
Hendriks Makelaardij Eindhoven

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendrix en Huybregts Makelaars
Eindhoven
 
Hendrix en Huybregts Makelaars

Aankoopbegeleiding is inmiddels echt een specialisme van ons kantoor geworden. Hiervoor hebben wij speciaal Hugo in het leven geroepen. Waarom zou u kiezen voor aankoopbegeleiding? De verkopende makelaar is er voor de verkoper, hij wordt immers door hem betaald. Er wordt van hem verlangd dat hij de hoogste prijs haalt en de gunstigste voorwaarden voor de verkoper creëert. De aankoopmakelaar is er voor u! Dus wij willen de laagste prijs maken en de meest gunstige voorwaarden voor u realiseren.

Wat doen we dan?
Zowel Steven als Dick van Hendrix & Huybregts zijn experts, echte deskundigen in de woningmarkt. Deskundigen die alleen voor uw belangen als koper opkomen. Voordat u de woning koopt, weet u alles over de omgeving, hoe de prijzen liggen, wie de buren zijn en wat er nog aan het huis moet gebeuren. Wij durven ook te zeggen als u het huis bijvoorbeeld niet moet kopen, juist omdat we alleen willen dat u uiteindelijk blij bent met uw aankoop. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar van Hendrix & Huybregts Makelaars voor u duizenden euro’s, tijd en problemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het Waare Huis | Makelaars en Taxateurs Rosmalen en Den Bosch
Rosmalen
 
Het Waare Huis | Makelaars en Taxateurs Rosmalen e

Je wilt een huis kopen? Een aankoopmakelaar kan door zijn of haar expertise, advisering en groot netwerk een belangrijke rol spelen bij het kopen van een nieuwe woning. Het is belangrijk dat je een goed gevoel en een klik hebt met je aankoopmakelaar. Bij Het Waare Huis kies je zelf welke aankoopmakelaar jouw tijdens het gehele proces begeleidt.
Een aankoopmakelaar helpt je om een verstandige keuze te maken voor het kopen van een huis. Je droomwoning gevonden? Dan geeft de aankoopmakelaar bovendien een flinke voorsprong bij de eindsprint door een passende strategie te adviseren bij het uitbrengen van een bod, en namens jou te onderhandelen op het scherpst van de snede.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en Van Eck Makelaars Amsterdam Centrum
Amsterdam
 
Hoekstra en Van Eck Makelaars Amsterdam Centrum

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hypodomus Makelaar Eindhoven
Eindhoven
 
Hypodomus Makelaar Eindhoven

Een huis kopen in Eindhoven is een lastige maar absoluut géén onmogelijke opgave in de huidige krappe woningmarkt. Creëer kansen en laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. Onze aankoopmakelaars hebben veel kennis van de locale huizenmarkt en een omvangrijk netwerk in de Eindhovense regio opgebouwd.

Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar!

 • Een aankoopmakelaar levert je juist geld op
 • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen via uniek zoeksysteem
 • Bezichtigen kan soms al voordat het huis op Funda staat
 • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
 • Koop geen kat in de zak door kundige expertise
   

Heb je een huis gezien dat je direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan altijd de eerste keer gratis met je mee.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Eindhoven
Eindhoven
 
iQ Makelaars Eindhoven

Is de zoektocht naar een huis begonnen? iQ Makelaars Eindhoven biedt ondersteuning en staat je bij tijdens het volledige proces van het aankopen van een huis. Wij hebben aanzienlijke kennis en ervaring op de plaatselijke huizenmarkt en dat in combinatie met het aanbieden van maatwerk, zorgt ervoor dat wij uniek zijn als aankoopmakelaar in Eindhoven. Daarnaast sta jij centraal en zijn wij beschikbaar op momenten dat het jou uitkomt.

Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat eerst in kaart wordt gebracht wat het budget is en wat het huidige aanbod is. Aan de hand daarvan wordt gekeken wat jouw mogelijkheden  zijn binnen de lokale huizenmarkt. Wij van iQ Makelaars Eindhoven hebben een breed scala aan koopwoningen. Onze kennis en ervaring kan erg goed van pas komen bij het kopen van jouw droomhuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JAAM. | JOUW AANKOOPMAKELAAR
Den Bosch
 
JAAM. | JOUW AANKOOPMAKELAAR

Je hebt een woning op het oog, maar je twijfelt over de aanpak. Net als de vorige keer een afspraak maken voor een bezichtiging en dan net van tevoren weer door de verkopend makelaar worden gebeld “dat de woning al is verkocht, of is gegund aan een betere koper?” Of erger nog, helemaal niet gepland kunnen worden. Je wilt zo snel mogelijk bezichtigen, maar hoe dan?! En daarna? Hoe doe je een goed bod terwijl er meerdere kopers zijn? Zijn er wel meerdere kopers? Je wilt ook niet te veel betalen. Wel of geen ontbindende voorwaarden opnemen. Check bestemmingsplan en bodemgesteldheid vooraf, hoe dan? De verkoper heeft toch ook een meldingsplicht? En het schriftelijkheidsvereiste? Hoe kies ik een goede taxateur? Krijg ik geen hypotheek als de getaxeerde marktwaarde lager is dan de koopsom? Kan ik dan de koop ontbinden, of moet ik 10% betalen?

JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, voor een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen. En het mooie is; JAAM levert altijd meer op dan het kost. Jij kiest zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JAAM.NL | jouw aankoopmakelaar
Drunen
 
JAAM.NL | jouw aankoopmakelaar

JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar. In 2016 zijn we gestart vanuit onze visie en binnen één jaar beste makelaar in Noord-Brabant.

Laurens Crielaard en Gaby van Mil werkten meer dan 10 jaar als verkopend makelaar. Dagelijks verbaasden zij zich erover hoe gemakkelijk kopers een woning kochten, met alle gevolgen van dien.

“In Nederland is het gebruikelijk dat een verkoper zich laat bijstaan door een makelaar. Uit ervaring weten wij dat het juist de koper is die hulp nodig heeft.” En die hulp is er. JAAM, aangenaam!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kern Makelaars Breda
Breda
 
Kern Makelaars Breda

Het kopen van een woning behoort tot één van de belangrijkste en spannendste gebeurtenissen in het leven. Bij een aankoop komen dan ook veel persoonlijke en emotionele zaken kijken. Je zou bijna vergeten dat er ook een aantal zakelijke en juridische beslissingen moeten worden genomen.

Kopen in een veranderende markt

Als kandidaat koper is het nog steeds lastig om een woning te kopen. Er is meer aanbod, maar wat is dat huis nu waard? De vraagprijs zegt niks over de waarde, maar meer over wat de verkoper er voor wil hebben, maar is dat reëel? Als NVM aankoopmakelaar hebben wij een uitgebreid netwerk en weten wij vaak eerder welke woningen op de markt komen. Verder hebben wij veel gegevens beschikbaar over de woning en de wijk waar de woning staat. Wij kunnen dus een nauwkeurige waardebepaling maken. Je wilt uiteraard de beste deal sluiten. Verder regelen wij alle bijkomende juridische zaken die bij het kopen van een huis komen kijken. Jouw voordeel is een scherpe prijs en alle zekerheid.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
KIKI Makelaardij Breda
Breda
 
KIKI Makelaardij Breda

KIKI Makelaardij neemt jou graag werk uit handen. Dit  bespaart niet alleen tijd maar het levert ook een ontspannen aankoop van de woning op. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren we al jouw woonwensen en bespreken we het gehele proces. Van begin tot het eind staan wij jou graag bij als persoonlijke aankoop makelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
KIN Makelaars
Breda
 
KIN Makelaars

We zien de markt op het moment wat veranderen. Als aankoopmakelaar helpen en adviseren wij jou, zodat je de juiste prijs betaalt voor jouw droomwoning. Hieronder leggen we stapsgewijs uit wat we daarbij voor je kunnen betekenen.

Wij zorgen voor:

 • een aankoop die slaagt
 • de juiste ingangen bij verkopers en andere makelaars
 • de beste aankoopprijs door onze marktkennis met jarenlange ervaring
 • een zorgeloze afhandeling van het proces
 • een scherp all in tarief op basis van no cure no pay: betaal na aankoop
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Klijsen Agents en Valuers
Oosterhout
 
Klijsen Agents en Valuers

Wij vinden dat iedereen zijn woondromen moet kunnen waarmaken. Daarom staan wij altijd op scherp. Binnen ons brede netwerk bekijken we de mogelijkheden en matchen we vraag en aanbod heel precies aan elkaar. Met de juiste kennis, ervaring en natuurlijk onze persoonlijke aandacht. Bij Klijsen Makelaars & Adviseurs sta je sterk. Wij begeleiden je tot de koop rond is en je bij de notaris bent geweest voor de overdracht.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Leygraaf Makelaars
Alkmaar
 
Leygraaf Makelaars

De knoop is doorgehakt, je hebt besloten een huis te kopen!

Ook al heb je eens een huis gekocht, het blijft toch spannend!
Wij snappen dat wel en willen je graag helpen met het vinden van een geschikte woning en je verder begeleiden in het aankoopproces.
Ben je op zoek naar een woning in Alkmaar en omgeving en wil je dat samen met een deskundige makelaar doen? Kies dan voor LEYGRAAF Makelaars

Misschien ken je ons van de vele verkoopborden in de stad of hebben vrienden, kennissen of familie ons aanbevolen. Alles wat met huizen kopen of verkopen te maken heeft doen wij graag!
Samen met jou invetariseren we wat je zoekt. Hoe stel je je jouw ideale huis voor? in wat voor wijk of op welke plek wil je graag wonen? Wij kennen de woningmarkt in de regio Alkmaar door en door, er is namelijk geen straat in Alkmaar en omgeving die wij niet hebben gezien.

Onze makelaars begeleiden je naar jouw droomwoning voor de beste prijs!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ligtvoet Makelaardij
Eindhoven
 
Ligtvoet Makelaardij

Een eigen woning is over het algemeen de grootste aanschaf in uw leven. Een bijzondere aankoop dus en bovendien één waarbij er veel geregeld moet worden. Het is dan ook logisch dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet teveel betaalt én dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Het is dan wel zo prettig als u in dit traject begeleiding krijgt van een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt. Ligtvoet Makelaardij helpt u daarom graag bij het zoeken en verkrijgen van een nieuwe woning. Bij ons is dat op verschillende manieren mogelijk. Zo kunnen wij een passende woning voor u zoeken of bijvoorbeeld alleen de aankoop verzorgen (als u zelf al een geschikte woning heeft gevonden).

Maar als u meer zekerheid en minder zorgen wilt hebben dan begeleiden wij u graag tijdens het gehele aankooptraject: van zoekopdracht tot overdracht. U weet dan zeker dat u altijd het meest actuele en op uw wensen toegesneden woningaanbod het snelst te zien krijgt. Wij weten ’s ochtends vroeg al wat het nieuwe woningaanbod is en wij kunnen daarom onze zoekers als eersten hiervan op de hoogte brengen.

Hierbij wordt u door ons volledig bijgestaan en geadviseerd over o.a. bouwkundige zaken, juridische zaken en financiële mogelijkheden. Dat neemt in deze spannende tijd van het woningzoeken een hoop werk uit handen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Maaike Topper | Aankoopmakelaar
Den Bosch
 
Maaike Topper | Aankoopmakelaar

Als u Maaike inschakelt voor de aankoop van uw woning, dan is dit full service. Dat betekent dat een aankoopmakelaar of beter gezegd zij het volgende voor u doet:

 • Het in kaart brengen van uw woonwensen;
 • Een selectie van de woningen maken;
 • Het maken van afspraken voor de bezichtigingen (afgestemd op uw agenda);
 • De begeleiding tijdens bezichtigingen;
 • Het opvragen  en doornemen van alle relevante juridische informatie. Denk hierbij aan bewijs van eigendom, kadaster of akte van erfpacht. Bij een appartement komen hier de stukken van de VvE bij;
 • Het checken van de informatie bij de gemeente, Kadaster en bodemloket i.v.m. bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks, publiekrechtelijke verplichtingen;
 • Het maken van een bezichtigingsverslag met hierin: de bevindingen over de woning en verslag van de bijbehorende stukken. Oordeel over de bouwkundige staat van de woning (voor zover waarneembaar). Berekening van de marktwaarde van de woning en advies over de aankoopstrategie met alle voorwaarden;
 • Het adviseren of een bouwkundige keuring nodig is en het regelen van deze keuring;
 • Het voeren van onderhandelingen;
 • Het adviseren in de keuze voor een notaris en taxateur;
 • Het doornemen van de koopakte;
 • De begeleiding bij de ondertekening van de koopakte;
 • Het bewaken van de belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopakte;
 • De controle van de notariële stukken voor de overdracht;
 • Het regelen en begeleiden van een inspectie van de woning voor de overdracht;
 • De begeleiding bij de notariële levering bij de notaris en sleuteloverdracht.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Maas Makelaars
Eindhoven
 
Maas Makelaars

Ben je op zoek naar een nieuwe plek? Zoek je een woning waar je de radio op volume 10 kunt zetten of waar juist veel rust heerst? Wanneer je een nieuw huis wilt kopen, dan draait alles om jou. Wij helpen je als aankoopmakelaar Eindhoven en omstreken, bij het inventariseren en realiseren van jouw woondroom. Heb jij jouw ideale woning al gevonden en mis je deskundig advies? Ook dan staan we voor je klaar. Wist je dat wij ook NWWI gecertificeerde taxaties doen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Helmond
Helmond
 
Makelaar Helmond

Makelaarshuis Helmond, inmiddels een gevestigde naam binnen de makelaardij in de omgeving Helmond, is begonnen vanuit passie, jarenlange ervaring en een geheel eigen visie. Een visie op een vernieuwde vorm van makelaarsschap waarbij persoonlijke service, direct contact en vooral betrokkenheid een belangrijke factor zijn. Met een helder en duidelijk beeld van waar Makelaarshuis Helmond voor moest staan is er een geheel nieuw, kleinschalig makelaarskantoor opgericht. Een kantoor waarbij heel duidelijk gekozen is voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Hier geldt nog ‘De klant is koning’ en bent u niet ‘één van velen’. En vanuit die gedachte runt men het kantoor op een geheel betrokken en unieke wijze. Met alle know-how, opgedaan tijdens jarenlange ervaring in de Eindhovense vastgoedsector, in huis. Alle expertise die ertoe bijdraagt om succesvol te kunnen verkopen of te kunnen aankopen, alle kennis van de sociale media en marketing zoals deze vandaag de dag zo belangrijk is én alle stijl en flair om uw woning op de enige juiste manier te presenteren. Niet voor niets kent u Makelaarshuis Helmond van horen zeggen, want niet alleen zijn onze klanten onze allergrootste ambassadeurs. Tevens zetten wij ons in voor unieke en opvallende campagnes, doeltreffende advertenties met een perfect gevoel voor verkoop en up to date marktkennis waardoor wij altijd en overal weten wat mogelijk is. Wij geven dan ook graag advies en kijken hierin met u mee naar de mogelijkheden. Geheel anders dan de rest, staan wij voor maatwerk voor u en uw wensen. Wij staan dan ook bekend door úw positieve woorden en zijn dan ook bijzonder trots op al onze enorm goede en bevestigende beoordelingen en recensies. De personal touch en menselijke charme van Erik-Jan Klawer dragen eraan bij dat u zich al gauw thuis voelt bij dit kantoor.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Sander | Huis kopen in Breda
Breda
 
Makelaar Sander | Huis kopen in Breda

Ben je op zoek naar een leuke woning in Breda of omgeving Breda, maar kom je er telkens niet tussen?
In de huidige woningmarkt worden huizen razendsnel verkocht. Daarom heb je een aankoopmakelaar nodig die voor jou actief het nieuwe woningaanbod in de gaten houdt en jou een voorsprong geeft op andere kopers.  Samen bekijken we jouw (potentiële) nieuwe woning en geven we advies. Wil je overgaan tot de aankoop? Dan bepalen we samen met jou het bod en onderhandelen wij voor jou met de tegenpartij tot de beste aankoopprijs op tafel ligt.


In onderstaande 8 stappen leggen wij ons aankoopplan uitgebreider uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 
Wij nemen al jouw zorgen uit handen en regelen alles in jouw belang voor een eigentijds en betaalbaar tarief. Alles op basis van No cure - No pay: je betaalt ons pas als je jouw huis hebt gevonden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Brabant B.V.
Eindhoven
 
Makelaarskantoor Brabant B.V.

Bent u op zoek naar een woning en kunt u daarbij hulp van een aankoopmakelaar gebruiken? Schakel Brabant bv in en wij nemen uw zorgen graag uit handen. Wij helpen u eventuele risico’s te beperken waarbij u profiteert van de objectieve mening van onze deskundige makelaars.

Bezichtiging

Het pand waarop uw oog is gevallen wordt door onze makelaars gedegen onderzocht. U ontvangt een:

verslag van het vooronderzoek
beoordeling van de woningoverzicht van gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare woningen
indien nodig advies over een bouwkundige keuring

Onderhandelen
Net als bij de verkoop van een huis, komt bij aankoop van een woning de ervaring van Brabant bv om de hoek kijken. Wij kennen de regionale huizenmarkt, de regels van het biedproces en we zijn sterk in onderhandelen. We gaan uit van de geschatte waarde van een pand, bespreken met u een biedadvies, bepalen het openingsbod waarna we de verdere onderhandelingen voor u ingaan. Hierbij gaan we altijd snel en effectief te werk.

Afhandeling
Er komt veel kijken bij de afwikkeling van de aankoop van een huis. Brabant bv neemt deze zaken graag van u over en zorgt voor:opleveringsinspectie
controle van de conceptakte van levering
overdracht bij de notaris

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Huibers
Eindhoven
 
Makelaarskantoor Huibers

Je bent er klaar voor, de knoop is doorgehakt, je gaat een (ander) huis kopen. Lekker rondneuzen op Funda of in ons woningaanbod op onze website. En dan ineens zie je hem; liefde op het eerste gezicht! Dit is jouw nieuwe droomhuis!

Hoe nu verder? De aankoop van een huis is waarschijnlijk de grootste investering die je ooit gaat doen en daarbij komt er veel op je af. De kans dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet is hierbij wel degelijk aanwezig. Je wilt daarom kunnen vertrouwen op een aankoopmakelaar die zorgt voor dat goede gevoel en samen met jou alle benodigde stappen neemt. Omdat wij het spel dagelijks spelen, kennen we de markt op ons duimpje. Makelaarskantoor HUIBERS kijkt samen met je mee zodat dat paleisje ook echt snel van jou is!  Dat doen we met een objectief en deskundig oog, waarbij eerlijkheid voorop staat.
 

We gaan mee met de bezichtiging om de woning vakkundig te beoordelen;
We adviseren over bouw- en verbouwmogelijkheden;
We kijken of er sprake is van een reële en passende vraagprijs die marktconform is;
Natuurlijk voeren wij de onderhandelingen voor je met de verkopende partij;
We nemen voor het tekenen de koopakte met je door;
We gaan met je mee naar de laatste inspectieronde voordat je gaat tekenen bij de notaris;
Ingewikkelde materie bij de notaris? Ook dan staan we voor je klaar

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
MB Makelaars Breda
Breda
 
MB Makelaars Breda

Als aankoopmakelaar in Breda helpen we u bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: een huis kopen. Dit kan u zowel emotioneel als financieel veel kosten. Het is dan ook niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. U bekijkt de woning die u op oog heeft wellicht al door een roze bril, u hebt geen ervaring met onderhandelen of u heeft weinig zicht op de werkelijke waarde van de woning. En de makelaar van de verkoper, hoe vriendelijk ook, behartigt niet uw belangen.

MB Makelaars is met een gemiddelde Funda beoordeling van 9.8 de hoogst gewaardeerde aankoopmakelaar in de regio Breda. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mechel Makelaardij Princenhage | Breda
Breda
 
Mechel Makelaardij Princenhage | Breda

Je bent op zoek naar een droomwoning en daar kunnen wij je bij helpen als aankoopmakelaar! Een woning kopen is vaak erg spannend en een emotioneel proces. Je bent verliefd op de woning, en je wilt graag de woning kopen. Mechel Makelaardij geeft tijdens dit proces een vakkundig en deskundig advies. Wij kunnen je adviseren in dit aankoopproces. Wij gaan dan met je mee naar de woning voor een bezichtiging, geven eerlijk advies, onderhandelen en zorgen voor een goede deal. Wij geven je advies over een bouwkundige inspectie, de koopovereenkomst en zijn aanwezig bij de laatste inspectieronde en het bezoek aan de notaris voor de overdracht van de gekochte woning. Wij nemen een hoop werk uit handen en dit geeft de koper rust. Immers... een huis koop je maar een paar keer in je leven. En wij zijn er dagelijks mee bezig. Maak gebruik van onze kennis van de woningmarkt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda
Rijen
 
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda

Bij het zoeken en kopen van een huis, komt u voor veel beslissingen te staan. Op internet kunt u al veel informatie vinden en het meeste aanbod. Maar wat als u meer verlangt? Meer informatie, toegespitst op uw persoonlijke situatie, een steun in de rug als het gaat om het zoeken naar uw droomwoning en een gedegen advies als het gaat om de bouwkundige of juridische consequenties van een aankoop? Sommige keuzes neemt u met uw hart, sommige met uw verstand. En wat fijn als u dan een ervaren (> 20 jaar) en gecertificeerde sparringpartner heeft om u te begeleiden! Mijn naam is Cloudia Freij en ik begeleid u heel graag naar de juiste aankoop!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda
Breda
 
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek met een van onze aankoopmakelaars. Het doel van dit gesprek is het bespreken van uw woonwensen.


Heeft u interesse in een huis? Laat het ons z.s.m. weten en wij plannen een bezichtiging samen met u in. Na onze bezichtiging – indien u interesse heeft in de woning – maken wij voor u een uitgebreid bezichtigingsverslag. Indien u geen interesse heeft dan kijken we uiteraard samen verder.

Yes, uw droomhuis is gevonden maar hoe nu verder? N.a.v. ons uitgebreide bezichtigingsverslag kunnen wij samen met u een strategie bepalen. Wij brengen namens u een bod uit, uiteraard ook onder alle voor u relevante voorwaarden. Tevens nemen wij alle stukken door behorend bij het huis.

Uw droomhuis is aangekocht! Wij nemen samen met u de koopakte en de notariele akte door. Ook gaan wij met u mee naar de eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris.

In de regio Amsterdam zal de koopakte worden opgemaakt door de notaris en wordt deze op het kantoor van de notaris ondertekend.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Next Move Makelaars
Den Bosch
 
Next Move Makelaars

Er zijn naar verhouding meer kopers dan verkopers. Daardoor kan het gebeuren dat je telkens net te laat bent en dat jouw droomhuis aan je neus voorbij gaat.

Vergroot je kansen op een nieuwe woning

Verkoop makelaars werken graag met aankoopmakelaars
Verkopers weten dat je een serieuze kandidaat koper bent
De verkoop gaat voor alle partijen efficienter
 

Koop je nieuwe woning
 

 • Next Move Makelaars helpt je daarom graag bij jouw zoektocht
 • kijkt goed of een woning zonder zorgen kan worden gekocht
 • Wat is de juiste strategie, juiste openingsbod en voorwaarden
   

Uiteraard probeert Next Move Makelaars bij de onderhandelingen voor de aankoop een zo scherp mogelijke prijs te realiseren

Heb je interesse in een woning: bel of mail ons gerust even voor advies. Dat kost je niets. Wanneer wij uw huidige woning mogen verkopen maken we een extra aantrekkelijk voorstel.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rademakers Makelaardij
Roosendaal
 
Rademakers Makelaardij

Je woning snel en tegen de beste voorwaarden verkocht!
Mijn naam is Sander Rademakers, een enthousiaste makelaar met een verfrissende insteek. Ik verzorg als makelaar in en rondom Roosendaal het aankopen en verkopen van jouw (nieuwe) woning. Mijn klanten beschijven mij als een enthousiaste makelaar die veel service en kwaliteit biedt en altijd bereikbaar is.

Van A tot Z volledige begeleiding.
Afspraak is afspraak en door stappen extra te zetten tijdens het gehele proces van verkopen en aankopen behaal ik als makelaar een beter resultaat voor mijn klanten.

Mijn doel als makelaar is om verkopers en kopers samen te brengen en deze zo goed mogelijk bij de aan- of verkoop van hun droomwoning te begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
RE MAX Optimus Makelaars
Oisterwijk
 
RE MAX Optimus Makelaars

Bij RE/MAX Optimus Makelaars, de Makelaars van Brabant, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat niet het pand maar de klant centraal. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop of aankoop van uw woning zijn wij tevreden. Lees alles over onze grote voordelen, wereldwijde makelaarsorganisatie en de ervaringen van onze klanten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Remco Olden Lommers Makelaars & Aankoopmakelaar
Waalwijk
 
Remco Olden Lommers Makelaars & Aankoopmakelaa

Bij het verkopen van jouw woning ga je niet over één nacht ijs. Je verwacht een gedegen en onderbouwd verkoopadvies. Zoek je niet de goedkoopste, maar wel de beste makelaar om jouw woning in Waalwijk, Tilburg of omgeving te verkopen? Het team van Remco Olden Lommers Makelaars staat voor je klaar.
 
Onze gedreven medewerkers hebben een bijzonder gevoel voor jouw wensen, verwachtingen en eisen. Samen zorgen we voor de meest optimale presentatie van jouw woning en stellen we een realistische vraagprijs vast. Vanzelfsprekend profiteer je van onze uitstekende lokale marktkennis en zetten wij ons uitgebreide netwerk en onze overtuigende verkooptechnieken in om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Staete Brokers Den Bosch
Den Bosch
 
Staete Brokers Den Bosch

Gaat dat ene leuke huis net aan je neus voorbij? Of heeft een andere geïnteresseerden je overboden? Dan is het verstandig om een ervaren aankoopmakelaar van Staete mee te nemen. Zij kennen de markt, de regio én het aanbod als geen ander. Dankzij de jarenlange ervaring, de grootste huizendatabase van Nederland én lokale bekendheid zorgen zij ervoor dat jij alles in huis hebt om die ene droomwoning te krijgen.

Met Staete aan je zijde als koper weet je zeker dat je tijdens de aankoop wordt bijgestaan én geadviseerd wordt over je bouwkundige en juridische vragen. Tevens heb je altijd direct contact met één vaste makelaar, wanneer en hoe jij het wilt. Via Whatsapp, e-mail, telefoon of op kantoor. Je wordt compleet ontzorgd in een spannende tijd, zodat jij je kunt bezighouden met fantaseren over je nieuwe plek! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
van A tot Wonen | Aankoopmakelaar
Boxtel
 
van A tot Wonen | Aankoopmakelaar

Ik ben William, jouw onafhankelijke aankoopadviseur. Ik ben inmiddels 44 jaar en woon samen met mijn vrouw, kind en hond in het prachtige Boxtel.

Ik word iedere dag wakker en denk: ‘Yes, vandaag mag ik weer deel uitmaken van iemands volgende levensfase. Hoe bijzonder is dat?’ 

Als aankoopmakelaar ontmoet ik iedere dag mensen die niet zomaar een huis zoeken. Ze zoeken hun droomhuis, een echt thuis.

Het is fantastisch om samen met hen deze stap te zetten en hen daar zo goed mogelijk bij te begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van den Berk en Kerkhof Brokers and Appraisers Best BV
Best
 
Van den Berk en Kerkhof Brokers and Appraisers Bes

Als het om een woning gaat, om grond of om zakelijk onroerend goed, dan wil je volledig kunnen vertrouwen op het advies dat je krijgt. Je wilt iemand naast je hebben staan van wie je op aan kunt. Die je altijd kunt bereiken. Die met je meedenkt. Vooruitdenkt. Die kansen ziet die jij misschien niet zag. Die partner willen wij voor je zijn!

We bestaan al meer dan vijftig jaar, zijn gegroeid naar een kantoor met twee vestigingen Aarle-Rixtel en Best, met meer dan twintig collega’s, van jong tot ervaren, maar zijn in al die tijd eigenlijk niks veranderd: we staan nog net zo dicht bij onze klanten als destijds. We willen nog steeds iets toevoegen, als professionals: kennis en advies. We willen oprecht iets voor je betekenen en vol energie meegaan in jouw ambities, plannen of dromen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van der Sande Makelaars Breda
Breda
 
Van der Sande Makelaars Breda

Voor Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars betekent zakelijk onroerend goed meer dan alleen vierkante meters. Huisvesting bepaalt een belangrijk deel van het bedrijfsplan. Wij begeleiden ondernemers in Breda en West-Brabant op zoek naar een geschikt pand. Daarbij kijken we naar de huidige situatie, het imago en de prognoses van de onderneming. Zo komen we tot een zoekprofiel dat is toegesneden op de specifieke behoefte van het bedrijf. Voor nu en in de toekomst. Door inzicht in alle aspecten van bedrijfshuisvesting kunnen we snel en adequaat adviseren.

Geïntresseerd? Maak eens een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars.
076-5147454

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Liessum NVM Makelaars
Breda
 
Van Liessum NVM Makelaars

De rol van een makelaar tijdens het aankooptraject is net zo belangrijk als bij de verkoop van een woning. Als onafhankelijke aankoopmakelaar behoedt Van Liessum NVM-makelaars u voor zaken waar u zelf in eerste instantie misschien niet aan denkt, zoals verborgen gebreken en handelen vanuit emotie. Dit kan u veel geld besparen. Wanneer u enthousiast wordt, blijven wij rationeel nadenken.

Niet alleen begeleiden wij u in het proces, ook zijn wij uw strategische partner die, in tegenstelling tot de verkopend makelaar, gaat voor de laagst mogelijke prijs. Met een vrijblijvend gesprek inventariseren wij uw woonwensen en gaan daarna direct voor u aan de slag. Wij ontzorgen u vanaf de eerste stap, zijn een sterke partner bij de prijsonderhandeling, controleren alle juridische stukken en fungeren als eindinspecteur tot aan de handtekening bij de notaris.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VDH Wonen makelaardij Den Bosch
Den Bosch
 
VDH Wonen makelaardij Den Bosch

Een huis of appartement kopen in Den Bosch, Rosmalen of Vught? VDH Wonen makelaardij is thuis in aankoopbegeleiding en heeft veel ervaring met het werken als aankoopmakelaar. Zo weet u dankzij ons precies welke woningen er te koop staan én welke binnenkort op de markt verschijnen. Maar… aankoopbegeleiding is meer dan alleen het zoeken en vinden van huizen en appartementen.

Een aantal vragen die opdrachtgevers hebben en die we hier voor u beantwoorden:

 • Wat doet een aankoopmakelaar precies?
 • Wat levert aankoopbegeleiding eigenlijk op?
 • Waarom zou ik kiezen voor aankoopbegeleiding?
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Viermakelaars Den Bosch
Den Bosch
 
Viermakelaars Den Bosch

Bent u verliefd geworden op een woning ? Of heeft u liever wat hulp nodig bij het vinden van uw droomwoning? Viermakelaars is uw aankoopmakelaar in Den Bosch, Vught of Rosmalen.

Of u nu veel, weinig of geen ervaring heeft op de woningmarkt, een aankoopmakelaar aan uw zijde heeft altijd zin.

Waarom een aankoopmakelaar:

Uw eigen aankoopmakelaar van Viermakelaars kent de woningmarkt en de regio door en door en is beter, vaak ook sneller, op de hoogte van het mooiste aanbod.

Hij zoekt niet zomaar, neen, hij zoekt gericht naar een woning die aansluit bij uw specifieke woonwensen cq eisen. Tevens heeft de makelaar die u helpt bij uw zoektocht de beste interactie met de verkopend makelaar. Onafhankelijk berekend hij voor u de juiste marktwaarde. Om u te behoeden voor misstappen bekijkt onze makelaar het aan te kopen object niet door een té roze bril. Hij bekijkt het, zoals het hoort, zeer realistisch en uitermate objectief. Samen met u bepaalt hij de te volgen aankoopstrategie. Namens u onderhandelt hij met de verkoper of diens makelaar om tot de juiste en beste prijs te komen.


We helpen u bij het zoeken, het vinden en het kopen van uw nieuwe woning. Geven u een helder advies over de waarde van de woning en informeren u over de markt en de regio Den Bosch, Vught en Rosmalen. Zo ontvangt u van ons een helder en duidelijk aankoopadvies.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Will Klerkx Makelaardij
Eindhoven
 
Will Klerkx Makelaardij

De woningmarkt van Zuidoost Brabant is onze specialiteit, met aandacht en betrokkenheid staan wij u in het aankooptraject als professioneel partner bij. Bent u op zoek naar een passende woning, dan is Will Klerkx Makelaardij de betrouwbare en vakkundige specialist voor u.
 
Uw eigen aankoop-makelaar. Hoe fijn kan dat zijn! Will Klerkx Makelaardij gaat samen met u op zoek naar de door u gewenste woning, daarin staan uw woonwensen centraal. Uw budget, wensen en eisen zijn voor ons de basis voor een advies op maat. Zowel het netwerk van de NVM als onze eigen plaatselijke marktkennis zorgen voor een steeds actueel inzicht in vraag en aanbod èn de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt.
 
Bij een geschikte woning gaan we deze samen met u bezichtigen. Will Klerkx Makelaardij verdiept zich daarnaast uitgebreid in de woning waarover onderhandeld gaat worden. Wij nemen voor u inzage bij het Kadaster, controleren het bestemmingsplan, de juridische- en milieu aspecten, de bouwkundige staat, eventuele verbouwingsplannen en de omgeving van de woning. Vervolgens geven wij u een waardebepaling en adviseren wij u over de aankoopstrategie.
 
Bij de aankooponderhandelingen realiseren wij voor u een zo optimaal mogelijk resultaat en bewijzen wij onze meerwaarde als makelaar voor u, waardoor wij onszelf voor u terugverdienen.
 
Wij bieden u aankoopbegeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en behartigen daarbij als aankoop-makelaar uw belangen als koper! Hoe fijn kan dat zijn!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WONEN Makelaars
Den Bosch
 
WONEN Makelaars

De motivatie om een huis te kopen in jouw regio is afhankelijk van je situatie. Zoek je een huis om financiële redenen, je wilt groter of kleiner wonen, op zoek naar een beleggingsobject of je wilt een huis kopen voor je kinderen of je ouders? Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing. WONEN Makelaars is jouw makelaar bij de aankoop van een andere woning.

 Met de aangetrokken markt zien wij veel mensen misgrijpen. Schakel daarom nu een aankoopmakelaar in! WONEN Makelaars kan u helpen bij:Bepalen van de exacte marktwaarde en dus ook de transactiewaarde van het huis

 • Door bouwkundig inzicht wordt een miskoop voorkomen
 • Wij zorgen voor een professionele begeleiding en een zo scherp mogelijke aankoop
 • Voeren een snelle en strategische onderhandeling bij meer kapers op de kust

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zagers Makelaars en Taxateurs O.Z
Breda
 
Zagers Makelaars en Taxateurs O.Z

Zagers Makelaars Breda is een ervaren, doortastende en deskundige aankoopmakelaar die je begeleidt bij de aankoop van jouw woning. Met onze hulp sta je sterk bij de zoektocht naar jouw droomwoning! Breda, Ulvenhout, Teteringen, Bavel, Dorst en Prinsenbeek vormt ons werkgebied.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij je om de aankoop van jouw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koop je niets aan, dan betaal je ons niets.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo