Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
AB wonen makelaars
Lelystad
 
AB wonen makelaars

Een huis kopen in Lelystad kan een uitdaging zijn in de huidige krappe woningmarkt. Laat je daarom begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar, zoals AB Wonen Makelaars, die in Lelystad en omstreken dagelijks succesvol hiermee bezig is.

Elke dag zijn we druk in de weer op voor onze opdrachtgevers te zoeken naar geschikte woningen. Samen bepalen we vervolgens welke onderdelen in het verkoop proces belangrijk zijn.
AB Wonen Makelaars vindt “aankopen” de leukste tak van sport en het contact met opdrachtgevers is vaak persoonlijk en intensief.

Een aantal potentiële kopers hebben ook nog hun eigen woning te verkopen, waarbij je met korting een totaalpakket kunt afnemen en zo de nog te verkopen woning ook voor bemiddelen gaat. Dit heeft voordelen omdat ‘overlap’ in verhuizen tot een minimum bespaard kan worden en flinke korting bedongen kan worden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alex van Keulen Makelaars BV
Almere
 
Alex van Keulen Makelaars BV

In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopservice het verschil! Wij hebben unieke automatiseringsprocessen ontwikkeld, waaronder Woondossier, waardoor wij ver voorop lopen binnen onze branche. Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes! Niet voor niets zijn wij de specialist in het programma " Kopen zonder Kijken".

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang.

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

WOONOMGEVING COMPLEET IN KAART
De makelaar heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Ons uniek systeem maakt het mogelijk om voor u een compleet woondossier op te stellen gevuld met alle informatie die beschikbaar is in de openbare bronnen en databases. Aan de hand van deze gegevens vertellen wij u alles over de woning, straat, wijk en stad.
Denk aan het aantal woningen, de meest recente transacties , de verhouding tussen ‘huur’ en ‘koop’, het gemiddelde inkomen, de gezinssamenstelling en de gemiddelde woningwaarde. Maar ook: wat is de historie van het huis? Met welke bestemmingsplannen heb ik straks te maken? En welke bestemmingsplanwijzigingen lopen er?

Samen met de makelaar bezoekt u de woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met u de aankoopstrategie, waarbij de makelaar u voortdurend op de hoogte houdt en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Buisman Makelaars B.V.
Lelystad
 
Buisman Makelaars B.V.

Bij het kopen en/of verkopen van een huis komt heel wat kijken. Alleen al de beslissing om uw huis te verkopen en/of op zoek te gaan naar uw (volgende) droomhuis heeft impact. Zeker als het uw eerste huis betreft. U moet aan veel dingen denken en ondanks dat het een bijzondere en vaak leuke tijd is, kan het soms ook spannend zijn. Zelfs als u al vaker een huis heeft gekocht of verkocht, blijft een verkoop en/of aankoop een grote stap in uw leven.

De mensen van Buisman Makelaars begrijpen dit als geen ander en staan u graag terzijde. Wij zorgen dat u zich bij ons en gedurende het traject op uw gemak voelt. Niet alleen omdat ons kantoor doet denken aan een huiskamer, maar ook door de zorgvuldigheid waarmee wij u in dit traject begeleiden. Samen met u gaan wij op zoek naar uw droomhuis en/of de beste koper voor uw huis. Wij zorgen ervoor dat het hele traject soepel en ontspannen verloopt, zodat u vooral van deze belangrijke stap geniet.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Carpe Diem Makelaardij
Dronten
 
Carpe Diem Makelaardij

Of het nu je eerste koopwoning is of de zoveelste: een huis kopen blijft een spannend proces. Gelukkig biedt onze prachtige en groene provincie tal van mogelijkheden; voor ieder is een passende woning te vinden. Ook voor jou. 

De zoektocht naar jouw nieuwe (t)huis ben je waarschijnlijk begonnen op internet. Misschien is je oog al ergens op gevallen. Of juist niet, en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan ook zeker ons blog met zes bruikbare tips. Wat de situatie ook is, wij staan voor je klaar.

Droomhuis gevonden en nu?
Na het vinden van jouw droomhuis, volgt de bezichtiging. Maar waar let je allemaal op als je voor het eerst binnenstapt? Welk vragen zijn van belang? Hoe gaat het onderhandelen in zijn werk? Hoe bepaal jij je eerste bod? En het meest belangrijk: betaal je uiteindelijk de juiste prijs?

Als aankoopmakelaar helpen wij jou deze vragen te beantwoorden en behartigen wij alleen jouw belang. Het gaat tenslotte om de aankoop van een huis. Een koop waar je meer dan zeker van wilt zijn. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar, het woord zegt het al, een makelaar die je helpt een woning aan te kopen. Als je een woning gaat bezichtigen, kom je de verkopend makelaar tegen. Deze laat jou de woning zien. Echter, de verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper, dus in het belang van de verkoper!

Ik, als aankoopmakelaar, begeleid jouw bij de aankoop van een woning. Allereerst kijk ik of de vraagprijs reëel is en wat de bouwkundige staat van de woning is. Daarna ga ik voor jou, de beste prijs en voorwaarden onderhandelen. En, uiteraard begeleid ik je bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht van de woning. Ik werk in opdracht van jou en in jouw belangen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DAM Vastgoed
Zeewolde
 
DAM Vastgoed

U heeft bij ons de keuze uit 2 aankooppakketten: Het Premium Pakket en Excellent Pakket. Met het Excellent Pakket verzorgen wij voor u de gehele aankoop van uw droomhuis voor een bijzonder scherp tarief. Wij verzorgen echt alles, zelfs het taxatierapport voor de financiering en een bouwtechnische keuring.

Met het Premium Pakket zoekt u zelf uw nieuwe woning waarna u samen met ons nog één keer de woning bezichtigd. Wij onderzoeken dan de juridische aspecten, de bouwtechnische staat en de vraagprijs. Natuurlijk voeren wij ook de onderhandelingen.

Hieronder ziet u wat de beide pakketten precies inhouden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De 4 Linden
Almere
 
De 4 Linden

Wilt u een huis kopen in Almere of Lelystad? Of bent u op zoek naar een koopwoning in Flevoland? De aankoopmakelaars van De 4 Linden helpen u graag. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek brengen we samen met u in kaart wat de exacte woonwensen zijn. Vervolgens gaan onze ervaren aankoopmakelaars voor u aan de slag om de woning van uw dromen te vinden. Omdat onze makelaars Almere en Lelystad kennen als hun broekzak, gaat dit sneller dan u denkt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Actieve Makelaar
Lelystad
 
De Actieve Makelaar

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Heb je jouw droomhuis gezien en wil je een bod doen, dan kun je ons inschakelen als aankoopmakelaar. We behartigen dan jouw belangen als aankopende partij. Voor ons is het kopen van een huis gesneden koek. Laat ons doen waar we goed in zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Almere
Almere
 
De Huizenbemiddelaar Almere

De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel huizen verkocht. Het kan dan ook lastig zijn om jouw ideale koophuis te vinden. Bepaal daarom van tevoren goed je wensen en schakel een aankoopmakelaar in, zodat je gericht op zoek kunt gaan, online of in de omgeving zelf waar je wilt gaan wonen. Droomhuis gevonden? Schakel dan een aankoopmakelaar in.

Een woning kopen doe je zo

 • Neem een professional mee; ideaal is een lokale makelaar van De Huizenbemiddelaar.
 • Voelt de woning goed? De makelaar kijkt of er geen bijzonderheden zijn en geeft een inschatting van de reële marktwaarde.
 • De makelaar brengt in samenspraak met jou een bod uit op de woning.
 • Is je bod aangenomen? Dan controleert je makelaar de concept koopovereenkomst.
 • De notaris zet de woning op jouw naam tijdens de overdracht.

Tip: scherp onderhandelen kan je vaak vele euro’s schelen.
Wil je een huis kopen zonder makelaar, dan ben je overgeleverd aan de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen; onderhandelen is namelijk een vak apart. Als koper kijk je vaak door een ‘roze bril’, een aankoopmakelaar speelt op de situatie in door juist wat harder of flexibeler de onderhandelingen in te steken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaars van 5VOOR12
Dronten
 
De Makelaars van 5VOOR12

Bij de aankoop van een huis moet alles kloppen. Zeker als het over jouw woonwensen en plannen voor later gaat. Daar helpen we je bij: we zoeken met je mee, komen op voor jouw belangen en gaan samen voor de ultieme match

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Doornbos Haanen en Ferneij Makelaardij
Zeewolde
 
Doornbos Haanen en Ferneij Makelaardij

Heb je besloten een makelaar in de arm te nemen, wij hebben wij het aankooptraject voor je op een rij gezet in VIER duidelijke stappen.

STAP 1 DE INVENTARISATIE

Op kantoor maken wij een afspraak om te inventariseren wat jullie wensenpakket is voor een nieuwe woning en of dat realistisch is in de huidige markt. Daarnaast kijken we naar jullie voorkeur voor de verschillende wijken die Zeewolde biedt. Tegelijkertijd kunnen wij ook een globaal financieel plaatje schetsen, want wij zijn ook een WFT erkende hypotheekadviseur. Staat dit allemaal op de rit dan gaan we jullie inschrijven en begint samen de zoektocht naar jullie droomhuis. 

STAP 2 DE BEZICHTIGINGEN

Samen gaan we op zoek naar een woning via Funda of via ons eigen netwerk. Hebben we een woning gevonden die jullie heel erg aanspreekt dan gaan we meestal met de tweede bezichtiging met jullie mee (soms de eerste, afhankelijk van de markt). Tijdens de bezichtiging kijken wij o.a. naar het bouwkundige aspect, we de nemen de juridische stukken door en adviseren jullie over de prijs. 

STAP 3 DE ONDERHANDELING EN DE ONDERTEKENING

Als jullie verliefd zijn geworden op een huis dan wil je het ook graag hebben !! Dan komen wij het meest tot ons recht want wij zijn dan een onafhankelijke professionele partij die zich niet door zijn emotie laat lijden. Hierdoor kunnen wij voor jullie de beste prijs uit het vuur slepen en tevens zorgen dat alle overige voorwaarden ook goed worden ingevuld. (Bouwtechnische keuring, voorbehoud financiering etc)

STAP 4 DE OVERDRACHT

Dan komt de dag dat jullie de sleutel gaan krijgen van jullie nieuwe woning. Ook hier zijn wij van van de partij om de woning samen met jullie te inspecteren of alles wel goed functioneert en of er op dat moment geen gebreken zijn. Tevens worden de meterstanden opgenomen en dit alles komt in een inspectierapport. Daarna gaan we met zijn allen naar de notaris waar de overdracht formeel wordt afgehandeld. 

KORTOM HUIS AANKOPEN, VRAAG HET HERMA, PAUL of PETER.
DAN KOMT HET  GOED !

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dop Makelaars
Lelystad
 
Dop Makelaars

Indien u besluit om op zoek te gaan naar een (vakantie)woning in Frankrijk of Nederland, dan maken wij met veel plezier een vrij­blijvend afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor: gezamenlijk inventariseren wij uw wensen. Vervolgens gaat Dop Makelaars aan de slag om een selectie van de woningen te maken die ons inziens aan uw wensen voldoen. Hierbij maken wij gebruik van ons netwerk en verdiepen wij ons ook in de woningen die worden aangeboden middels de ’stille verkoop’. Op basis van deze selectie maken we vervolgens een shortlist van woningen die we gezamenlijk met u gaan bezichtigen. Tijdens deze bezich­tigingen richt Dop Makelaars zich op alle zaken die van belang zijn zoals o.a. de bouwtechnische gesteldheid van de woning, de eventueel aanwezige erfdienst­baarheden en tal van omgevingsfactoren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Eigen Huis Makelaar
 
Eigen Huis Makelaar

Ben je op zoek naar een leuke woning in Almere? Dan ben je bij Eigen Huis Makelaar Almere aan het juiste adres. Al meer dan 14 jaar helpen wij klanten met veel plezier om hun woonwensen te realiseren. Wij zijn echte Almere-kenners, doen ons werk met passie en inzet en gaan altijd voor het optimale resultaat. Als de klant blij is, zijn wij dat ook! Kies je voor Eigen Huis Makelaar Almere dan kies je voor dé aankoopmakelaar in Almere en omgeving.

In onze werkwijze en communicatie zijn wij persoonlijk en betrokken. De aankoop van een woning is immers een belangrijke beslissing in jouw leven. Gedurende het hele traject werken we daarom ook echt met je samen, precies zoals het hoort. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met een 9,8!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Makelaardij RENGER
Zeewolde
 
ERA Makelaardij RENGER

Een huis kopen is geen dagelijkse routine, het is een traject waar meestal een heel proces aan vooraf is gegaan. Is dit wel degelijk uw droomhuis of was het toch die andere woning? Neem ik geen overhaaste beslissingen of is het huis straks weg als ik nu niet besluit tot koop over te gaan? Het zijn vragen die u zichzelf zeker zult stellen binnen het koopproces.

Door onze jarenlange ervaring binnen het dorp kennen we de straten als geen ander en dus misschien ook wel uw toekomstige woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Van De Steege Almere
Almere
 
ERA Van De Steege Almere

Een eigen deskundige aankoopmakelaar komt op voor de belangen van jou als koper en zal er daarnaast voor zorgen dat jij weet wat je koopt. Verder zal een aankoopmakelaar je informeren over de waarde van het huis. In de aankoopbegeleiding zal de aankoopmakelaar voor jou de (prijs-)onderhandelingen doen en jou tijdens het gehele proces ontzorgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevo Makelaars BV
Almere
 
Flevo Makelaars BV

U zoekt een woning in de stad of regio. Of u heeft een woning op het oog, maar weet niet of de vraagprijs, technische staat en andere zaken op orde zijn. Goed dat u bij Flevo Makelaars aanklopt.

Hoe werkt dat, een huis kopen?
Een huis kopen in negen stappen

1. Het eerste gesprek
U vraagt Flevo Makelaars om ondersteuning voor de aankoop van een woning. Onze Flevo Makelaar hoort uw ideeën en vraagt door om een goed beeld van uw wens te krijgen.

2. Opdracht

U bent overtuigd van onze meerwaarde. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord. Gefeliciteerd: u heeft uw personal makelaar!

3. Zoektocht

Onze, sorry, úw Flevo Makelaar gaat op zoek. Hij zet alle contacten, websites, social media en andere kanalen in om huizen te vinden die aan uw wensen voldoen.

4. Is dit iets voor u?

Uw Flevo Makelaar vindt woningen die aan u wensen en eisen voldoen. Maar passen ze ook in het financiële plaatje? Wij nemen alle opties door.

5. Bezichtiging

U bent geïnteresseerd in een woning. Uw Flevo Makelaar gaat met u mee om het pand te bekijken. Hij zoekt naar technische gebreken en bepaalt de staat van onderhoud, uitbreidingsmogelijkheden, energie- en milieuaspecten.

6. Bieden

U heeft uw keuze gemaakt: deze woning moet het worden. Uw Flevo Makelaar voert de onderhandelingen. In goed overleg met u bepaalt hij een eerste bod. Elke tegenbod bespreekt hij met u om samen de volgende zet te bepalen.

7. Gekocht!

Gefeliciteerd: u bent de eigenaar van de woning van uw dromen! Uw Flevo Makelaar neemt het contract goed door en bespreekt eventuele onvolkomenheden met u.

8. Hypotheek

Heeft u al een hypotheek? Of heeft u behoefte aan nieuwe financiering? Uw Flevo Makelaar brengt u graag in contact met onze hypotheekadviseur, waarvan wij weten dat ook hij maar één belang kent: úw belang!

9. Contractondertekening

Uw Flevo Makelaar laat de koopovereenkomst van uw woning niet los voordat alles tot in de puntjes is geregeld. Als u wilt, gaat hij met u mee naar de notaris voor de overdracht. Niet dat het nodig is hoor, maar wellicht vindt u dat prettig. En daar gaat het hem en alle Flevo Makelaars om!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevopand Makelaars
Zeewolde
 
Flevopand Makelaars

Een huis verkopen met een mooi praatje is heel moeilijk. Klanten weten veelal binnen 1 minuut of zij ergens willen wonen ja of nee. De eerste bezichtiging is vaak het “goede” gevoel, de tweede bezichtiging meer de praktische kant. (past mijn kast of bank wel in deze woonkamer?) Een huis niet verkopen door slechte gewoontes is heel makkelijk, een makelaar die te laat komt, onvoorbereid is, de woning niet goed kent, verkeerde of slechte informatie geeft, afspraken niet nakomt, niet terugbelt? Ja dan raak je een potentiele koper makkelijk kwijt “wel of geen leuk huis”.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra & van Eck Almere
Almere
 
Hoekstra & van Eck Almere

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Holtmaat Makelaardij
Lelystad
 
Holtmaat Makelaardij

Het kopen van een huis is een ingrijpende beslissing in ieders leven, die niet zonder gevolgen weer ongedaan gemaakt kan worden. Daarom wil ik u daarbij graag helpen.

Ik werk onafhankelijk en geheel in uw belang. En ik kan wel zeggen dat ik mijn courtage van
EUR 1000,=  (inclusief btw) altijd ruimschoots terugverdien voor mijn cliënten.

U ontvangt onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen, kortom: bij de aankoop van uw woning!

U krijgt bij mij geen deeldiensten, maar onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en begeleiden van de aankoop van uw woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
huiSter makelaar
Lelystad
 
huiSter makelaar

Ik ben Angenita   'Ansjenita',

en heb de afgelopen jaren o.a. 250+ woningverkopen succesvol en met plezier mogen begeleiden.

Sinds eind 2018 vond ik het tijd om mijn passie voort te zetten, door onder eigen vlag met 'huiSter makelaar' verder te gaan. Zo kan ik  onderscheid maken door dicht bij mijzelf te blijven.  

Persoonlijk en service-gericht werken, met zorg en veel aandacht voor de opdrachtgever, resulterend in het beste resultaat voor ú. 

Daarbij houd ik van korte lijnen en pro-actief communiceren, dus ook buiten kantoortijden.


Stap voor stap neem ik u mee door alle facetten van de verkoop; professioneel, zakelijk en juridisch goed geregeld. Voor de verkoop maakt huiSter makelaar gebruik van een ruim klantenbestand, social media en natuurlijk het alom bekende FUNDA.

'ik vind het belangrijk om een goede 'klik' met mijn opdrachtgever te hebben, zodat ik u en uw woning met het juiste gevoel kan vertegenwoordigen.'

Maar wát geeft ú een goed en vertrouwd gevoel?   


Ik hoor dat graag van u,

Neem gerust contact op, want ook uw huis verdient een Ster!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ilona Wolthuis
Almere
 
Ilona Wolthuis

U bent opzoek naar een aankoopmakelaar in de regio Almere. Nu is de vraag: wat kan een aankoopmakelaar voor u betekenen? Misschien zelfs belangrijker is de vraag: wat verwacht u van uw aankoopmakelaar? 
Een huis kopen is geen makkelijk proces, vooral niet in deze tijd. Er is weinig aanbod en er zijn veel kopers.

Uw wensen voorop

Een huis of een thuis. Deze twee gaan hand in hand, maar uw wensen maken een huis tot uw toekomstige thuis. Ik help u hier graag mee. Van een huis een thuis maken, doet u door trouw te blijven aan uw wensen, het juiste huis geeft u het juiste gevoel.  

Aankoopbegeleiding

Ondersteuning is van belang in dit mooie proces, daar ben ik voor. Ik zal u begeleiden tijdens bezichtigingen; het stellen van de juiste vragen, hoe zit het met de oplevering, hoe zit het met de lijst van roerende zaken, zijn er nog gebreken bekend, het onderzoeken van de erfdienstbaarheden en u helpen met het maken van afwegingen. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij centraal, ik zal u op de plus en minpunten van de woning wijzen en natuurlijk de belangrijkste vraag: wat is een reëele prijs voor de woning. Ik ben op de hoogte van de ontwikkelingen in de buurt, verkopen die hebben plaatsgevonden en mijn jarenlange ervaring als erkend makelaar/taxateur. 

Ik ga namens u de onderhandelingen voeren met de verkopende makelaar. Hierbij neem ik de beste voorwaarden op die in uw belang zijn zoals: een financieringsvoorbehoud voor de hypotheek, een voorbehoud voor een bouwtechnische keuring, verkoop eigen woning etc..

Ik draag zorg voor het controleren van de koopovereenkomst, ga samen met u de koopovereenkomst doornemen voor het tekenen, de afhandeling met de notaris en het inplannen van de eindinspectie op de dag van de oplevering. 

Kortom: Tijdens het hele proces, van de aankoop tot aan het moment dat u de sleutels ontvangt ben ik er graag voor u.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
IMMO - Arie van der Lee
Almere
 
IMMO - Arie van der Lee

IMMO Arie van der Lee is al sinds 1995 een gevestigde makelaar in Flevoland. Wij kunnen u goed begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Service en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 
Waarom IMMO Arie van der Lee?
 
Gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van woningen in Flevoland
25 jaar ervaring
Professionele aan- en verkoopbegeleiding
Persoonlijke contact
Ontzorgen van de aankoop van bezichtigingen, bieden tot overdracht
Verhuisdozenservice
Gratis verhuisbus
Ingeschreven bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.
 
Wat moet u weten voordat u een huis gaat kopen?
 
Er zijn enkele dingen die erg belangrijk zijn wanneer u een huis wilt gaan kopen: inzicht in uw hypotheek-mogelijkheden en eventuele aflossingen, op welke voorwaarden u een huis kunt kopen. Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ingrid Goes Makelaars
Ens
 
Ingrid Goes Makelaars

Het kopen van een huis doe je maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel is uiteindelijk doorslaggevend of je de woning wel of niet koopt.

Om die reden is het verstandig om je te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Samen gaan we op zoek naar de woning die bij jou past. We geven je uitgebreide informatie over woningen die te koop staan, regelen de bezichtigingsafspraken, gaan mee kijken en beoordelen objectief of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Misschien heb je al een woning op het oog? Dan gaan wij samen met jou bekijken of de woning inderdaad aan jouw eisen voldoet. Is de woning bouwtechnisch in goede staat? Voldoet het bestemmingsplan aan jouw wensen, eisen of verwachtingen? En de vraagprijs... is deze reëel? Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Wordt het bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
inter Immo
Almere
 
inter Immo

Wilt u een huis kopen met behulp van een échte expert die u begeleidt van A tot Z? Wij vinden met onze ruime ervaring van 25+ jaar uw droomwoning via ons enorme netwerk én helpen wij uw met uw hypotheekaanvraag. U heeft als eerste toegang tot woningen die (nog) niet op de markt zijn. Daarnaast zijn uw bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken in goede handen met onze expertise. U komt nooit voor financiële verrassingen te staan! No cure no pay.

 • Uw droomhuis binnen no time
  Met een breed netwerk, 25 jaar ervaring én onze samenwerkingen vinden wij écht uw pareltje

 

 • De beste deal voor uw koophuis
  De beste koopprijs, gespecialiseerd in onderhandelingen: nooit onnodig veel overbieden! 
   
 • Begeleiding van A tot Z
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kam & Bronotte makelaars B.V.
Lelystad
 
Kam & Bronotte makelaars B.V.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Lelystad? Heeft u binnen ons aanbod geen passende woning gevonden? Bent u steeds nét te laat, of wordt u steeds overboden? Neem dan nú één van onze aankoopmakelaars in de hand!

Het aantal beschikbaar te koop staande woningen is in de afgelopen jaren flink afgenomen. Het vinden van een geschikte woning is een hele uitdaging! Niet alleen voor u-, maar ook wij als aankoopmakelaar moeten erg kort op de bal zitten. Met ons grote netwerk, kennis in de huizenmarkt in Lelystad (e.o.) en enthousiaste en gedreven aankoopmakelaars moeten wij uw droomwoning zeker kunnen vinden!

Niet alleen bij de zoektocht naar een geschikte woning, maar ook bij bezichtigingen kunt u op ons rekenen. Net als dat wij een (succesvol) fullservice verkoopmakelaar zijn, zullen wij u ook alles uit handen nemen bij de aankoop van een woning. Het uitbrengen van een bod, het onderhandelen en bij het juridische traject kunt u rekenen op onze expertise. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kerremans Makelaardij
Dronten
 
Kerremans Makelaardij

Een huis kopen doe je niet elke dag. Gelukkig niet, want het aankopen van een nieuwe woning is doorgaans spannend en zenuwslopend. Daarom is het prettig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. De wetenschap dat alles goed geregeld wordt, geeft rust tijdens het aankoopproces.

We vinden het belangrijk dat je vooraf precies weet wát je koopt. En welke koopsom daar bij past. Met onze kennis van de huizenmarkt in de gemeente Dronten, de regionale bepalingen, bouwkundige aspecten van het huis en de ontbindende voorwaarden, komen we tot een realistisch advies. Daarmee vergroot je de kans op een succesvolle aankoop van jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kopen met Kijken Makelaardij
Lelystad
 
Kopen met Kijken Makelaardij

Als het gaat om de aankoop van uw leven laten wij niets aan het toeval over… U toch ook niet?

In deze overspannen woningmarkt krijgt een koper nauwelijks tijd om enige onderzoek te doen. Vaak is de agenda al vol en kunt u niet meer terecht.
En als u wel terecht kunt, moet u vaak al na een korte bezichtiging gelijk een bod plaatsen. Maar hoeveel moet u overbieden om kans te maken? Wat is de woning werkelijk waard? En hoe is de staat van de woning? Allemaal vragen waar wij antwoord op hebben.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
LodeVie makelaardij en taxatie
Dronten
 
LodeVie makelaardij en taxatie

Heeft u een woning te koop zien staan bij een collega-makelaar? Laat u zich dan bijstaan door ons bij de aankoop hiervan. Het kan erg prettig zijn om een NVM-aankoopmakelaar aan uw zijde te hebben die alleen uw belangen behartigt en niet de belangen van de verkopende partij. Aankoopbegeleiding geeft zekerheid en vertrouwen over uw aankoop.

Een aankoopmakelaar betaalt zich ruimschoots terug. Zeker als het gaat om specifieke objecten waarbij specialistische kennis een groot verschil kan maken. Onze jarenlange ervaring in het onderhandelingsproces, milieuaspecten, bestemmingsplannen en bouwkundige-, financiële en juridische zaken maken het onderscheid. Wij denken met u mee en geven eerlijk advies.

Ook voor de aankoop van uw agrarisch en bedrijfsmatig onroerend goed kunt u onze expertise inschakelen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar
Lelystad
 
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar

Makelaardij Lelystad is het makelaarskantoor van nu. Centraal gelegen in Lelystad, in de wijk de Kempenaar, tegenover de Albert Heijn. Waar voldoende gratis parkeergelegenheid is. Ik onderscheid mij door, naar u te luisteren, sublieme service te verlenen en uitgebreid de tijd voor u te nemen.

Ik begrijp waar u behoefte aan heeft, bij het (ver)kopen van een woning. Wilt u contact via WhatsApp, geen probleem. Bezichtigingen buiten kantoortijden, geen probleem. U kunt bij mij binnenlopen tot 18.00 uur. Als u niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, uw woning wil verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen, zijn wij wellicht een match.

Dynamisch, korte lijnen en professioneel. Aangenaam, Makelaardij Lelystad!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lugtenborg
Dronten
 
Makelaardij Lugtenborg

Wilt u zorgeloos een huis kopen? Maak dan gebruik van mijn diensten als aankoopmakelaar. Ik kan u alles vertellen wat u moet weten als u op zoek bent naar een nieuw thuis.
Samen met u doorloop ik het complete aankoopproces, vanaf de inventarisatie van uw woonwensen tot en met de notariële overdracht.

Tijdens het aankoopproces komen er veel zaken aan de orde. Ik noem er een paar: het geldende bestemmingsplan, de courantheid, de staat van onderhoud, ontbindende voorwaarden én uiteraard de prijsonderhandeling. Het is daarom zaak dit proces goed voor te bereiden en je vooral niet te laten leiden door emoties. Al deze zaken neem ik u uit handen, zodat u zich kunt richten op het doel van dit proces: uw nieuwe thuis.

Ook VastgoedPro, dé beroepsorganisatie voor professionals waar ik lid van ben, raadt het inschakelen van een objectieve aankoopmakelaar aan.

Wilt u meer weten over mijn diensten en verrassend scherpe tarieven, vul dan het contactformulier in.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Schokland
Nagele
 
Makelaardij Schokland

Op grond van historie, heden en toekomst


Schokland is nauw verweven met onze agrarische makelaardij. Historisch erfgoed in een jonge polder die altijd in beweging is. Traditionele waarden die in de dynamische wereld van nu, zorgen voor stabiliteit en zekerheid. Een plek met oog voor wat is geweest, zonder de blik op de toekomst te verliezen. Welkom bij Makelaardij Schokland. Al ruim 30 jaar een vaste baken op grond van historie, heden en toekomst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden
Dronten
 
Makelaardij Van der Linden

In deze aantrekkende huizenmarkt is het van belang om er als koper snel bij te zijn. Wie wel eens of al vaker achter het net heeft gevist, zal de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar wellicht zien. In onze gemeente wordt er nog relatief weinig aangekocht met een aankoopmakelaar. Best bijzonder, want hij kan veel voor je doen in onder andere de zoektocht en de onderhandelingen. Het levert in bijna alle gevallen meer op, dan het je kost. Wij helpen je graag. 

Trots op onze positieve recensies op Funda
Alhoewel nu nog maar een klein gedeelte van de huizenkopers in Dronten een aankoopmakelaar inschakelt, zijn de ervaringen van de kopers die dit deden heel positief. Gemiddeld beoordelen ze ons met een 9,3. Benieuwd wat ze van ons vinden? Lees de recencies op Funda.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Almere
Almere
 
Makelaardij Van der Linden Almere

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds mis je net de boot. Of je ziet een verhuiswagen voor de deur van je droomhuis en je hebt het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? Aankoopmakelaar vindt je huis in krimpend woningaanbod
Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar in de zogenaamde krappe regio's met meer dan 40% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor jou als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. We zorgen dat we er gelijk bij zijn en zetten ons netwerk optimaal in.

Aankoopmakelaar kiest uitgekiende onderhandelingstrategie 
Niet alleen bij het vinden van het huis, maar ook bij de bezichtigingen mag je op ons rekenen. Onderhandelen doen we volgens een uitgekiende strategie, waarbij we de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten schieten van jouw droomhuis. Ook in het juridische traject, mag je op onze expertise rekenen.

Daarom een afspraak maken met onze aankoopmakelaars:

 • Een groot netwerk
 • Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod
 • Strategische onderhandelingen
 • Goede afstemming aan- en verkoop
 • Onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de NVM
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Lelystad
Lelystad
 
Makelaardij Van der Linden Lelystad

De huizenmarkt trekt aan. De Randstad loopt hierin duidelijk voorop, maar ook in Lelystad zit de woningmarkt weer duidelijk in de lift. Goed nieuws dus als je een eigen huis hebt in Lelystad. Er is weer volop dynamiek in de Lelystadse markt. Niet alleen mensen vanuit de Randstad besluiten om voor Lelystad te kiezen voor de rust, ruimte en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook Lelystedelingen kiezen er weer voor om hun verhuisplannen uit de ijskast te halen en een woonstap vooruit te maken. Heb je verhuisplannen? Dan is het goed om te weten wat onze makelaars voor je kunnen betekenen.

De nauwe banden die we hebben met onze vestigingen in Amsterdam en Almere, zorgen ervoor dat we dagelijks potentiële kopers naar onze vestiging in Lelystad doorverwezen krijgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarschap
Zeewolde
 
Makelaarschap

Woning verkopen, een woning aankopen of waardebepaling geven? Bij Makelaarschap kunnen we dat als geen ander. Maar dat gaat niet zomaar. Achter ons bedrijf staat een team vol gedreven medewerkers, werken we altijd vanuit onze kernwaarden en hebben we veel met jou te delen. Daarom nemen wij jou graag mee in de mensen en de wereld van Makelaarschap, dé makelaar in Zeewolde, Amersfoort, Harderwijk en Naarden Vesting!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mart Bolle Vastgoed
Urk
 
Mart Bolle Vastgoed

Een nieuwe woning kopen is een emotionele beslissing. Om te voorkomen dat u zich door emoties laat leiden is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een aankoopmakelaar gemiddeld een beduidend lagere koopsom weet uit te onderhandelen dan een particulier. Dat is niet verwonderlijk. Een huis aankopen is een specialisme. Ons specialisme! Werkzaamheden die wij in opdracht van kunnen verrichten:

 • Inventarisatie eisen en wensen
 • Marktonderzoek
 • Bezichtigingen
 • Onderzoek juridische aspecten, bestemmingsplan, bouwkundige staat en omgevingsfactoren
 • Prijsadvisering
 • Onderhandelingen
 • Opstellen overeenkomsten
 • Oplevering
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pienter Makelaardij
Zeewolde
 
Pienter Makelaardij

Sinds 15 jaar verhuurt Pienter Makelaardij & Hypotheken woningen van professionele vastgoedbeleggers en in toenemende mate van kleinere particuliere beleggers, op basis van de geldende huurregelingen en/of de leegstandswet bepalingen. 
 
Wij verhuren woningen in Zeewolde aan het Havikskruid, Fluitekruid en de Atalanta, in Almere verhuren wij aan de Paukenstraat, het Amelisweerdpad en De Klenckestraat en in Lelystad woningen aan de Voorstraat. Voor kleinere verhuurders verhuren wij in Zeewolde aan de Orion en de Kwarts, in Almere aan Cinnaberstraat en in Lelystad aan de Kamp 14.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Prijsbewust Makelaars
Dronten
 
Prijsbewust Makelaars

Enthousiast en deskundig begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces:

Met uw woonwensen en uw financiële mogelijkheden in ons achterhoofd gaan we opzoek naar uw droomhuis.

Tijdens het bezichtigen helpen wij u te bepalen of de woning aan uw woonwensen kan voldoen.

Vervolgens onderzoeken we de vraagprijs van de woning en berekenen we wat de eventuele bijkomende kosten zijn om de woning geheel naar de zin te maken. 

Als u er voor wilt gaan dan helpen wij u met de onderhandelingen en als de koop is gelukt dan ook met het controleren van de koopovereenkomst en de eventuele opmaak daarvan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rademakelaars
Lelystad
 
Rademakelaars

Bij het aankopen van een huis krijgt je te maken met de makelaar van de verkopende partij, de verkoopmakelaar. Deze verkoopmakelaar behartigt niet jouw belangen, maar die van de verkoper. Het is dan ook zeer verstandig om zelf een makelaar mee te nemen, een aankoopmakelaar. De aankoopmakelaar verdient zichzelf terug door jouw belang te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren.

Ook krijg je van de aankoopmakelaar antwoord op de vragen: “Vragen ze niet een te hoge prijs?”, “Hoeveel is het huis waard?”, “Wat moet ik bieden?” en “Zijn er geen gebreken in de woning?” 

Recentelijk hebben wij in Almere, Lelystad, maar ook daarbuiten succesvol kunnen aankopen voor onze opdrachtgevers en hun woonwensen in vervulling kunnen laten gaan. Wij begeleiden je graag bij alle stappen in het aankoopproces.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Real Independance
Zeewolde
 
Real Independance

Als aankoopmakelaar kunnen wij je helpen met het zoeken naar en vinden van jouw nieuwe woning. Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor hulp bij aankoop!

STAPPENPLAN

1. EEN VRIJBLIJVEND WOONSCAN

De wooncoach inventariseert jouw wensen en eisen met betrekking tot een door jou gewenste woning. Dit resulteert in jouw persoonlijke woonscan. Omdat wij als coach graag een volledig beeld willen hebben, bieden wij je ook de mogelijkheid aan een vrijblijvende financiële scan te laten maken.
  
2. MAKEN VAN DUIDELIJKE AFSPRAKEN OMTRENT HET VINDEN VAN JOUW WONING.
Wanneer het gevoel wederzijds goed is nemen we graag jouw zoekopdracht aan. Aan de hand van de woonscan gaan wij op zoek naar woningen die aan jouw wensen en eisen voldoen. Indien een woning jou aanspreekt, gaan wij die samen met jou bezichtigen.
  
3. DE BEZICHTIGING

Doordat wij eerst een woonscan maken, zal een bezichtiging niet vaak zinloos zijn.

Hebben wij voor jou ook een financiële scan gemaakt? Dan kunnen wij je meteen laten weten wat de financiële consequenties zijn als je de woning wenst aan te kopen.

Daardoor kun je makkelijker en sneller een beslissing nemen.
 
4. DE ONDERHANDELINGEN
De wooncoach verzorgt voor jou de onderhandelingen; uiteraard in nauw overleg.
Indien overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs en condities verzorgen wij voor jou de controle van de koopovereenkomst. Dit is dan ook het moment om de financiering te regelen. Ook dit verzorgt jouw wooncoach graag voor je. In de financiële scan heb je kunnen lezen wat wij voor jou kunnen betekenen.
  
5. DE NOTARIS
Voor de overdracht bij de notaris controleren wij de notariële stukken en de eindafrekening. Veelal zal de wooncoach persoonlijk aanwezig zijn bij de eindinspectie en de overdracht van de woning. Ook na aankoop staat de wooncoach graag tot jouw beschikking voor vragen en advies.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sanne Makelaardij
Dronten
 
Sanne Makelaardij

Verhuizen naar een nieuwe woonplaats is extra uitdagend. Soms ken je de plaats, maar soms heb je ook geen idee. Verhuis je naar een nieuw dorp, dan is het extra slim om een lokale makelaar in de arm te nemen. 

Ik ben thuis in Dronten. Letterlijk en figuurlijk, ik woon er namelijk met mijn gezin. Hier ben ik opgegroeid en voel ik mij thuis. Ik weet waar de sportverenigingen en scholen zijn. Waar je lekker kunt eten en terecht kunt voor een goed glas wijn. En daarom is Dronten het dorp waar ik je kan vertellen waar het leuk wonen is voor jou. 

Zoek jij een huis in de omgeving van Dronten? Ik vind de perfecte plek voor jou!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schol Assurantien
Urk
 
Schol Assurantien

Onze Persoonlijke aanpak
 
Kennismaking
Tijdens onze persoonlijke kennismaking horen wij graag wat uw specifieke verkoopwensen zijn.
 
Waardebepaling
Schol Makelaardij schat de waarde van uw woning in.

Presenteren van de woning
Gaat u in zee met Schol Makelaardij? Dan profiteert u van ons complete dienstenpakket:

- Advies van verkoopstyliste inzake inrichting en presentatie.
- Professionele fotografie van uw woning.
- Presentatie van de woning op onze website;
- Presentatie van de woning in een kleurrijke brochure.
- Woning wordt onder de aandacht gebracht bij potentiële kopers, middels zoekersbestand, e-mail, Twitter, Facebook etc.
 
Ontzorging en begeleiding
Schol Makelaardij biedt volledige ontzorging.

- Verzorgen van de bezichtigingen.
- Voeren van de onderhandelingen
(prijs, leveringsvoorwaarden etc.).
- opstellen van de koopovereenkomst en onderhouden van contact met notaris, bank/hypotheekadviseur, bouwkundige, taxateur etc.
 
Overdracht
De eindinspectie en overdracht van de woning vindt plaats, onder toezicht van Schol Makelaardij.
  
Onze makelaars zijn u graag van dienst. Wij nemen u zoveel mogelijk zorg uit handen en begeleiden u stap voor stap.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sinke Emmeloord B.V.
Emmeloord
 
Sinke Emmeloord B.V.

De woningmarkt is grillig, bij Sinke zijn we daar dagelijks mee bezig. We kennen de klappen van de zweep en helpen je graag op weg bij het kopen van een woning. Je kunt bij ons rekenen op onafhankelijk advies, waarbij jouw belangen als koper voorop staan. Heb je een huis op het oog? Onze professionals bekijken de staat van het huis, controleren de vraagprijs, doen de onderhandelingen en zorgen voor de juridische afhandeling.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sloterwijk en Heinen Makelaars
Emmeloord
 
Sloterwijk en Heinen Makelaars

Zoekt u uw droomhuis of heeft u deze al gevonden? Neem ons als onafhankelijke en deskundige aankoopmakelaar mee. Het inschakelen van Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord kan u vele duizenden euro’s opleveren! Met ons makelaarsoog zien wij meteen op welke punten wij u kunnen behoeden voor een te dure aankoop. Deze kennis gebruiken wij bij het professioneel onderhandelen over de prijs. Bovendien neemt Sloterwijk & Heinen Makelaars u alle lastige en tijdrovende zaken uit handen die bij het kopen van een woning komen kijken. U hoeft bijna niets te doen. Zo begeleiden wij u optimaal bij de aankoop van uw droomwoning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Smink Taxatie en Makelaardij
Almere
 
Smink Taxatie en Makelaardij

In deze hectische tijd is het echt een uitdaging om je droomhuis te vinden. Probeer er maar eens tussen te komen bij een bezichtiging. Als je dat al lukt en je hebt interesse in het huis moet je al vrij vlot een bieding uitbrengen. Nu is de vraag, wat ga je bieden? Je wilt niet te weinig bieden, want je wilt het huis echt heel graag, maar aan de andere kant wil je ook niet te veel betalen. Een aankoopmakelaar helpt je hierbij.

 

Daniëlle van Smink Taxatie en Makelaardij in Almere is de aangewezen persoon om jou bij te staan tijdens dit spannende en emotionele proces. Daniëlle heeft de ervaring en kennis om jou te helpen jouw droomwoning te vinden. Ze is jouw rustpunt in deze hectische markt en weet goed het overzicht te houden.

 

Bij Smink Taxatie en Makelaardij zijn we dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van woningen in Almere. Wij weten goed waar je op moet letten. Maak gebruik van onze kennis en laat je bijstaan door Smink Taxatie en Makelaardij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Spijker Real Estate Almere
Almere
 
Spijker Real Estate Almere

Aankoopbegeleiding door onze aankoopmakelaar, Spijker uw NVM makelaar in Almere
Spijker Makelaardij kan u vakkundig begeleiden bij de aankoop van uw woning in Almere. Wij voeren voor u de prijsonderhandelingen, kijken en denken met u mee zodat u weet dat alles echt optimaal verloopt. Wij bieden u verschillende diensten aan waarbij de gerichte aankoopbegeleiding van uw huis het populairst is en de full service variant u de meeste zekerheid biedt. Het inschakelen van een goede, ervaren aankoopmakelaar verdient zichzelf makkelijk terug.
Full service aankoopbegeleiding
Wij inventariseren uw woonwensen en mogelijkheden. Samen met u stellen we een woningprofiel op en selecteren we samen de te bezichtigen woningen. Wij denken helemaal met u mee en de aankoopmakelaar gebruikt zijn expertise om de aankoop van het huis een succes te laten zijn. Lees meer over onze full service aankoopbegeleiding van uw huis.
Gerichte aankoopbegeleiding
U weet al precies waar in Almere u wel en niet wilt gaan wonen. U vindt het prettiger om de door u zelf geselecteerde woningen eerst zonder uw makelaar te bezichtigen. U schakelt een van onze aankoopmakelaars vervolgens in voor de prijsbepaling van het huis, de onderhandeling en de gehele verdere begeleiding. Lees meer over onze gerichte aankoopbegeleiding van uw woning.
Hypotheek op maat
Wij bemiddelen niet zelf bij het verstrekken van hypotheken. Wij zullen u doorverwijzen naar een erkend hypotheekadviseur waar wij al jarenlang zeer goede berichten van ontvangen. Uw belang staat voorop en de communicatie verloopt optimaal.

Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Staat makelaars
Almere
 
Staat makelaars

Met een aankoopmakelaar van Staat Makelaars staat u sterker als koper. Daarnaast biedt een aankoopmakelaar in Almere, Lelystad of Amsterdam vertrouwen bij de verkoper(s) en de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kent de woningmarkt, collega makelaars en de waarde van het object. 

U of wij zien een woning
Staat Makelaars maakt een afspraak met de desbetreffende verkoopmakelaar om samen met u te gaan kijken bij de woning. Vooraf maken wij een analyse van de woning, omgeving en eerdere verkochte objecten in de buurt. Hiermee schetsen wij een goed beeld van de prijsontwikkelingen en gebeurtenissen.
Bezichtiging
Wij gaan graag met u mee tijdens een bezichtiging. Op de achtergrond bekijken wij de woning grondig en noteren verbeterpunten en mogelijkheden. Indien wij vragen hebben tijdens de bezichtiging stellen wij die direct aan de verkoopmakelaar. Na de bezichtiging bespreken wij de woning en eventuele verdere stappen samen met u.
Onderhandelingen
Een geschikte woning gevonden? U staat er niet alleen voor! In overleg met u voeren wij graag de onderhandelingen. Tevens controleren wij de koopcontracten en wijzen wij u op de mogelijkheden van ontbindende voorwaarden. Gedurende het gehele traject en ook na het tekenen bij de notaris kunt u bij ons terecht voor advies en hulp.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
SuperAankoopMakelaar Almere
Almere
 
SuperAankoopMakelaar Almere

Full-service SuperAankoopMakelaar voor de Metropool-regio Almere – Amsterdam – Haarlem

Ik kan je in een groter gebied dan EEN specifieke plaats helpen met de aankoop aangezien ik altijd in Almere heb gemakeld, in Amsterdam heb gewoond en al jaren in Haarlem woon.

Waarom een SuperAankoopMakelaar?
Werd ik vroeger ingeschakeld om de beste deal te maken (lees: zo laag mogelijke koopsom), nu is de missie vaak: hoe word ik in hemelsnaam koper in deze markt? Je wilt niet teveel betalen, maar je moet ook niet te weinig betalen voor je droomhuis……

Ik adviseer je bij het volledige aankooptraject van je nieuwe woning en je kunt altijd gebruik maken van mijn omvangrijke netwerk van de beste dienstverlenende bedrijven die we nodig zullen hebben in het gehele traject (hypotheekadviseurs, bouwkundigen, architecten, aannemers, notarissen, verhuisbedrijven etc). Ik kan je hierin adviseren, bijstaan en zoveel mogelijk ontzorgen…….

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
TOPZORG makelaars
Dronten
 
TOPZORG makelaars

Neem een TOPZORG makelaar mee bij de aankoop van een nieuwe woning.

Als aankoopmakelaar zijn wij een serieuze onderhandelingspartner, wij kopen de woning aan voor de scherpste prijs en wij hebben warme contacten met hypotheekverstrekkers.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van de Ridder Makelaars
Alkmaar
 
Van de Ridder Makelaars

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Een huis kopen is één van de belangrijkste aankopen in ons leven. Het is een grote beslissing. Waar moet er bij een woning precies opgelet worden? Wat zijn de valkuilen? Hoe zit dat juridisch en welk bedrag moet ik bieden en onder welke voorwaarden om uiteindelijk de koper te worden? Dat vereist deskundigheid en ervaring van een eigen aankoopmakelaar! 

In de meeste gevallen krijgt u bij de bezichtiging te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt niet uw belang maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Schakel uw eigen deskundige in en kies voor aan aankoopmakelaar van Van de Ridder makelaars!

Huidige woningmarkt. De woningmarkt is sterk veranderd en bij veel woningen kan er weer “ouderwets” onderhandeld worden. Ervaring en kennis van een eigen makelaar is hierbij van belang.

Van de Ridder makelaars al 50 jaar actief in de regio. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zij kunnen goed en objectief advies geven over elk huis in de regio.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Dort Almere
Almere
 
Van Dort Almere

Een huis kopen voor jezelf is in deze tijd een heuse uitdaging. Het is al bijzonder als je een bezichtiging gegund krijgt, laat staan de woning zelf. Als je wil weten wat wij voor je kunnen betekenen, bekijk dan eens onze expertise als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

EERSTE HUIS KOPEN
Je eerste huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel nieuwe informatie op je af en het is belangrijk je goed in te lezen op alle mogelijkheden rondom financiering, regio, de buurten waarin je gaat zoeken en het koopproces. Van Dort Makelaardij helpt je hierbij. Neem contact met ons op dan nemen we spoedig contact met je op.

TWEEDE HUIS KOPEN
Steeds meer mensen kopen een tweede huis. Investeren in een tweede huis is een slimme keuze als je extra inkomsten wilt.Investeren in een tweede huis kan op twee manieren. Als eerst kun je een tweede woning kopen om deze te verhuren. Hierbij komen wel een aantal regels kijken. Daarom is het verstandig om eerst deze regels door te nemen. Ten tweede kun je jouw tweede huis kopen om vastgoed in handen te hebben. De huizenprijzen stijgen nog steeds. Het tweede huis kun je uiteindelijk weer doorverkopen, wat waarschijnlijk een groot financieel voordeel oplevert. Van Dort Makelaardij help je bij de aankoop van een tweede woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Westrhenen Makelaardij
Almere
 
Van Westrhenen Makelaardij

Een woning kopen vraagt kennis, ervaring en snel handelen. Met ons gedreven, oprechte en enthousiaste team aan uw kant weet je dat je goed geïnformeerde keuzes maakt. Wij gaan voor concreet resultaat met aandacht voor de individuele wensen en situatie van onze kopers. Kom bij ons langs om kennis te maken met onze service en onze collega’s.

Gezien worden in een overspannen huizenmarkt

De huizenmarkt is overspannen en Almere en Lelystad is een populaire stad om een woning te kopen. Als koper heb je veel concurrentie. Hoe zorgt je dat de verkopend makelaar jou als een serieuze kandidaat ziet? Een aankoopmakelaar kan je daarbij helpen. Een aankoopmakelaar heeft vaak een ingang die jij niet hebt. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd in Almere en Lelystad. Andere makelaars weten dat ze te maken hebben met een zorgvuldige, professionele partij. Dit zorgt ervoor dat jij als een goede partij wordt gezien om mee in zee te gaan.

Niet teveel betalen voor een huis dat het niet waard is
In Almere en Lelystad is een trend ontstaan van overbieden. Woningen worden regelmatig boven de vraagprijs verkocht. Daarnaast heb jij als koper slechts kort de tijd om te beslissen: je staat met veel mensen bij een open huis, een tweede bezichtiging is er niet bij en binnen een paar dagen moet je een eindbod indienen. Er is weinig tijd om te bedenken wat een realistisch bod is. Wij kennen de markt in Almere en Lelystad als geen ander en kijken samen met jou naar wat de woning waard is

Lees meer +
 • Randstad 22147
 • info@vanwestrhenen.nl
 • 036- 53 83 200
 • https://www.vanwestrhenen.nl/
Contact    Prijsopgave
Vesta
Almere
 
Vesta

Almere is een prachtige stad en er zijn voldoende prachtige plekken waar u met plezier zult wonen. Als dé aankoopmakelaar Almere kent Vesta Makelaars de stad Almere als geen ander. Wij zijn natuurlijk graag bereid persoonlijke begeleiding te bieden bij het zoeken van de juiste woning. Wonen in Almere kan op veel manieren: dus of u nu op zoek bent naar een starterswoning, tussenwoning, hoekwoning met of zonder garage, 2-onder-1 kap woning of een vrijstaande woning in Almere, klik hier voor het complete en actuele woningaanbod en u bent meteen verkocht!

Als aankoopmakelaar zijn wij natuurlijk graag bereid persoonlijke begeleiding te geven bij het zoeken van de juiste woning in Almere of te helpen wanneer u niet in de gelegenheid bent om regelmatig de website te bezoeken. Als aankoopmakelaar biedt Vesta Makelaars de keuze uit twee pakketten welke hieronder zijn weergegeven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen
Lelystad
 
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen

Je staat voor de waarschijnlijk grootste aankoop van je leven: een eigen huis. En of dit nu je eerste woning of al je tweede of derde thuis wordt, het blijft een spannend avontuur. Op emotioneel, maar zeker ook op financieel vlak.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen: VLIEG makelaars geeft je graag deskundig advies en helpt je bij het aankoopproces. Vanaf de inventarisatie van jouw woonwensen totdat je de sleutels van je nieuwe droomhuis ontvangt. Samen met jou gaan we het avontuur aan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VSO makelaars
Dronten
 
VSO makelaars

Het aankopen van een woning kan zonder, maar ook heel goed mét een aankoopmakelaar. Steeds meer huiseigenaren ontdekken de kracht van een aankoopmakelaar. Deze kent de lokale huizenmarkt als geen ander en weet hoe u geld kunt besparen. Vindt u het inschakelen van een aankoopmakelaar prijzig? Wij verdienen de kosten voor u terug. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VSO makelaars en taxateurs Emmeloord
Emmeloord
 
VSO makelaars en taxateurs Emmeloord

Het verbinden van mensen en vastgoed, dat is wat wij het liefst doen. Onze missie is om u te laten wonen in een omgeving die helemaal uw thuis is. VSO makelaars & taxateurs is specialist in het verkopen van vrijstaande woningen en woonboerderijen. Als makelaar staan wij u graag bij met woord en daad.

Twee zien meer dan één
Bij VSO makelaars & taxateurs werken wij met een 4-ogen principe, maar wat houdt dat precies in? Twee makelaars zien duidelijk meer dan één, ook bij afwezigheid, ziekte of vakantie is er altijd de 2e makelaar die voor u klaar staat. Uiteraard is één van de twee uw vaste aanspreekpunt en is de tweede makelaar eigenlijk een extraatje. De makelaars kunnen elkaar zo aanvullen en versterken, zodat u het beste en optimale verkoopproces beleefd!

Wilt u ook ervaren hoe het is om niet één, maar twee makelaars te hebben? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling waarin wij het 4-ogen principe aan u kunnen toelichten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WOLTJER makelaardij
Dronten
 
WOLTJER makelaardij

Er staan veel woningen te koop, maar jij zoekt er maar één; jouw droomwoning!

Het kopen van een woning is een grote stap, die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven doen. Daarnaast is het vinden van een huis niet zo moeilijk, maar het vinden van je Thuis, is dat wel. Als koper moet je toch het juiste gevoel bij een woning hebben.
Kortom bij het kopen van een woning komt veel kijken; zoeken, bieden, onderhandelingen voeren en wellicht moet er een eigen woning worden verkocht.

Wij van Woltjer makelaardij helpen je graag bij het aankopen van jouw droomhuis!

Wat kan Woltjer makelaardij als aankoopmakelaar voor je betekenen?Wij zijn op de hoogte van relevante omgevingsfactoren.

 • Wij geven je inzicht in de reële waarde van de woning.
 • Wij adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van onderhandelingen, resulterend in een realistische scherpe aankoopprijs.
 • Wij beschikken over de benodigde juridische kennis en beoordelen de koopakte op juistheid.
 • Wij nemen de administratie uit handen en controleren de stukken nauwkeurig.
 • Wij inspecteren de woning voor overdracht bij de notaris.
 • Wij zijn er als je bij onverhoopte problemen achteraf advies en begeleiding nodig hebt.

Kortom, wij zorgen voor het hele aankooptraject! Heb je jouw woning gevonden en advies nodig? Neem dan contact op met Woltjer makelaardij, en informeer naar onze SCHERPE tarieven. Neem ons als aankoopmakelaar mee: dat loont altijd!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Almere
Almere
 
Woonaccent Almere

Als aankoopmakelaar in Almere is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Wie op dit moment een woning zoekt in Almere weet; er is weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo net die ene kans te grijpen.

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Copaan. Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld 4 slaapkamers nu echt doorslaggevend of kan een huis met 3 slaapkamers ook, als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen waar nodig. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Brokers Emmeloord
Emmeloord
 
Woonaccent Brokers Emmeloord

Misschien ben je alleen bekend met de verkoopdienstverlening van makelaars, maar Woonaccent Makelaars Emmeloord biedt daarnaast aankoopdiensten aan. Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning. Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is. Daarnaast geven wij jou een overzicht van je mogelijkheden op financieel gebied, maar ook met betrekking tot het huidige woningaanbod.

Dit woonwensgesprek is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmeloord. Kom eens langs! Als je zeker wilt zijn dat onze makelaars aanwezig zijn kun je hier meteen een adviesgesprek aanvragen via de button hieronder of via 0527 - 62 06 02.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Yourstyle Vastgoed B.V.
Almere
 
Yourstyle Vastgoed B.V.

Woning kopen? Leuk! En ook moeilijk in deze tijden. Het aanbod is lager dan de hoge vraag. De krapte op de woningmarkt zorgt voor hoge biedingen, stress en veel teleurstelling. Wij willen dat voorkomen. Als jouw aankoopmakelaar zorgen wij met onze expertise en daadkracht dat jij méér slagkracht hebt om jouw (droom)woning te kopen. We trekken alle registers open en staan te trappelen om je te helpen.

Het is onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomstdromen van onze klanten. Dat doen wij door hen verder te helpen op de huizenmarkt. Met onze persoonlijke aandacht, expertise, daadkracht en vleugje humor willen wij jou helpen met kopen van jouw (droom)woning!

Het is voor ons heel belangrijk om al jouw wensen goed in kaart te brengen, zodat wij gericht voor jou kunnen zoeken.

Wij willen samen met jou hét huis vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Daarom drinken we graag eerst een kop koffie met je om elkaar beter te leren kennen en bespreken we ons stappenplan en samenwerking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo