Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
AB wonen makelaars
Lelystad
 
AB wonen makelaars

AB wonen makelaars is een VBO makelaar die al heel lang is gevestigd in Lelystad. Eerst onder de naam De Wit Makelaars en sinds 2011 verder gegaan onder de naam AB wonen makelaars. Optimale persoonlijke service en bouwen zo aan duurzame relaties met onze cliënten We willen vooral een eerlijk advies geven.

We kiezen bewust om niet een grote makelaar in Lelystad te zijn, liever kleinschalig om de persoonlijke service te kunnen blijven waarborgen.
Gemakkelijk aanspreekbaar voor onze opdrachtgevers, waarbij bezichtigingen van woningen ook in de avond of op zaterdag kunnen worden gedaan. Dit alles leidt tot onze succesvolle verkoopmethode en het beste resultaat voor ú.

We werken met vaste contactpersonen en staan u persoonlijk bij in het hele koop- of verkooptraject.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alex van Keulen Makelaars BV
Almere
 
Alex van Keulen Makelaars BV

In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopservice het verschil! Wij hebben unieke automatiseringsprocessen ontwikkeld, waaronder Woondossier, waardoor wij ver voorop lopen binnen onze branche. Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes! Niet voor niets zijn wij de specialist in het programma " Kopen zonder Kijken".

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang.

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

WOONOMGEVING COMPLEET IN KAART
De makelaar heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Ons uniek systeem maakt het mogelijk om voor u een compleet woondossier op te stellen gevuld met alle informatie die beschikbaar is in de openbare bronnen en databases. Aan de hand van deze gegevens vertellen wij u alles over de woning, straat, wijk en stad.
Denk aan het aantal woningen, de meest recente transacties , de verhouding tussen ‘huur’ en ‘koop’, het gemiddelde inkomen, de gezinssamenstelling en de gemiddelde woningwaarde. Maar ook: wat is de historie van het huis? Met welke bestemmingsplannen heb ik straks te maken? En welke bestemmingsplanwijzigingen lopen er?

Samen met de makelaar bezoekt u de woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met u de aankoopstrategie, waarbij de makelaar u voortdurend op de hoogte houdt en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Buisman Makelaars B.V.
Lelystad
 
Buisman Makelaars B.V.

Bij het kopen en/of verkopen van een huis komt heel wat kijken. Alleen al de beslissing om uw huis te verkopen en/of op zoek te gaan naar uw (volgende) droomhuis heeft impact. Zeker als het uw eerste huis betreft. U moet aan veel dingen denken en ondanks dat het een bijzondere en vaak leuke tijd is, kan het soms ook spannend zijn. Zelfs als u al vaker een huis heeft gekocht of verkocht, blijft een verkoop en/of aankoop een grote stap in uw leven.

De mensen van Buisman Makelaars begrijpen dit als geen ander en staan u graag terzijde. Wij zorgen dat u zich bij ons en gedurende het traject op uw gemak voelt. Niet alleen omdat ons kantoor doet denken aan een huiskamer, maar ook door de zorgvuldigheid waarmee wij u in dit traject begeleiden. Samen met u gaan wij op zoek naar uw droomhuis en/of de beste koper voor uw huis. Wij zorgen ervoor dat het hele traject soepel en ontspannen verloopt, zodat u vooral van deze belangrijke stap geniet.

Lees meer +
 • Zilverparkkade 15
 • info@buismanmakelaars.nl
 • 0320 - 20 20 40
 • https://www.buismanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar, het woord zegt het al, een makelaar die je helpt een woning aan te kopen. Als je een woning gaat bezichtigen, kom je de verkopend makelaar tegen. Deze laat jou de woning zien. Echter, de verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper, dus in het belang van de verkoper!

Ik, als aankoopmakelaar, begeleid jouw bij de aankoop van een woning. Allereerst kijk ik of de vraagprijs reëel is en wat de bouwkundige staat van de woning is. Daarna ga ik voor jou, de beste prijs en voorwaarden onderhandelen. En, uiteraard begeleid ik je bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht van de woning. Ik werk in opdracht van jou en in jouw belangen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De 4 Linden
Almere
 
De 4 Linden

Wilt u een huis kopen in Almere of Lelystad? Of bent u op zoek naar een koopwoning in Flevoland? De aankoopmakelaars van De 4 Linden helpen u graag. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek brengen we samen met u in kaart wat de exacte woonwensen zijn. Vervolgens gaan onze ervaren aankoopmakelaars voor u aan de slag om de woning van uw dromen te vinden. Omdat onze makelaars Almere en Lelystad kennen als hun broekzak, gaat dit sneller dan u denkt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Actieve Makelaar
Lelystad
 
De Actieve Makelaar

Wij houden van helder en transparant zakendoen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij sinds 1998 succesvol zijn in ons werkgebied in de gemeenten Lelystad en omstreken.
In Lelystad zijn wij de grootste NVM makelaar.

Dat betekent dat wij voldoen aan de opleiding- en kwaliteitseisen die de Nederlandse Vereniging van Makelaren stelt. Voor u is dat de zekerheid dat u deskundig advies krijgt.
Wij beschikken over goed opgeleide en ervaren makelaars en taxateurs met veel kennis van de vastgoedmarkt in Lelystad en omgeving.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Almere
Almere
 
De Huizenbemiddelaar Almere

De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel huizen verkocht. Het kan dan ook lastig zijn om jouw ideale koophuis te vinden. Bepaal daarom van tevoren goed je wensen en schakel een aankoopmakelaar in, zodat je gericht op zoek kunt gaan, online of in de omgeving zelf waar je wilt gaan wonen. Droomhuis gevonden? Schakel dan een aankoopmakelaar in.

Een woning kopen doe je zo

 • Neem een professional mee; ideaal is een lokale makelaar van De Huizenbemiddelaar.
 • Voelt de woning goed? De makelaar kijkt of er geen bijzonderheden zijn en geeft een inschatting van de reële marktwaarde.
 • De makelaar brengt in samenspraak met jou een bod uit op de woning.
 • Is je bod aangenomen? Dan controleert je makelaar de concept koopovereenkomst.
 • De notaris zet de woning op jouw naam tijdens de overdracht.

Tip: scherp onderhandelen kan je vaak vele euro’s schelen.
Wil je een huis kopen zonder makelaar, dan ben je overgeleverd aan de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen; onderhandelen is namelijk een vak apart. Als koper kijk je vaak door een ‘roze bril’, een aankoopmakelaar speelt op de situatie in door juist wat harder of flexibeler de onderhandelingen in te steken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dop Makelaars
Lelystad
 
Dop Makelaars

Dop Makelaars is sinds 1998 binnen Nederland actief met de verkoop van nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten en particuliere woningen. Het betreft hier zowel permanente woningen, beleggingsobjecten en vakantiewoningen. Met name de expertise in het projectmatig verkopen en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen en second home projecten maakt ons kantoor onderscheidend in de vastgoedbranche. U kunt bij Dop Makelaars terecht voor een totaalpakket waarbij wij u kunnen adviseren over en begeleiden met de verkoop, de aankoop, de verhuur, de aanhuur, projectmanagement en vastgoedbeheer.
Maar ook over de grenzen zijn wij actief. Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars hierover: “Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, vraagt de verkoop van (vakantie)woningen in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten”. Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze makelaars en bekijk de mogelijkheden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Eigen Huis Makelaar
 
Eigen Huis Makelaar

Ben je op zoek naar een leuke woning in Almere? Dan ben je bij Eigen Huis Makelaar Almere aan het juiste adres. Al meer dan 14 jaar helpen wij klanten met veel plezier om hun woonwensen te realiseren. Wij zijn echte Almere-kenners, doen ons werk met passie en inzet en gaan altijd voor het optimale resultaat. Als de klant blij is, zijn wij dat ook! Kies je voor Eigen Huis Makelaar Almere dan kies je voor dé aankoopmakelaar in Almere en omgeving.

In onze werkwijze en communicatie zijn wij persoonlijk en betrokken. De aankoop van een woning is immers een belangrijke beslissing in jouw leven. Gedurende het hele traject werken we daarom ook echt met je samen, precies zoals het hoort. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met een 9,8!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Van De Steege Almere
Almere
 
ERA Van De Steege Almere

Een eigen deskundige aankoopmakelaar komt op voor de belangen van jou als koper en zal er daarnaast voor zorgen dat jij weet wat je koopt. Verder zal een aankoopmakelaar je informeren over de waarde van het huis. In de aankoopbegeleiding zal de aankoopmakelaar voor jou de (prijs-)onderhandelingen doen en jou tijdens het gehele proces ontzorgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevo Makelaars BV
Almere
 
Flevo Makelaars BV

U zoekt een woning in de stad of regio. Of u heeft een woning op het oog, maar weet niet of de vraagprijs, technische staat en andere zaken op orde zijn. Goed dat u bij Flevo Makelaars aanklopt.

Hoe werkt dat, een huis kopen?
Een huis kopen in negen stappen

1. Het eerste gesprek
U vraagt Flevo Makelaars om ondersteuning voor de aankoop van een woning. Onze Flevo Makelaar hoort uw ideeën en vraagt door om een goed beeld van uw wens te krijgen.

2. Opdracht

U bent overtuigd van onze meerwaarde. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord. Gefeliciteerd: u heeft uw personal makelaar!

3. Zoektocht

Onze, sorry, úw Flevo Makelaar gaat op zoek. Hij zet alle contacten, websites, social media en andere kanalen in om huizen te vinden die aan uw wensen voldoen.

4. Is dit iets voor u?

Uw Flevo Makelaar vindt woningen die aan u wensen en eisen voldoen. Maar passen ze ook in het financiële plaatje? Wij nemen alle opties door.

5. Bezichtiging

U bent geïnteresseerd in een woning. Uw Flevo Makelaar gaat met u mee om het pand te bekijken. Hij zoekt naar technische gebreken en bepaalt de staat van onderhoud, uitbreidingsmogelijkheden, energie- en milieuaspecten.

6. Bieden

U heeft uw keuze gemaakt: deze woning moet het worden. Uw Flevo Makelaar voert de onderhandelingen. In goed overleg met u bepaalt hij een eerste bod. Elke tegenbod bespreekt hij met u om samen de volgende zet te bepalen.

7. Gekocht!

Gefeliciteerd: u bent de eigenaar van de woning van uw dromen! Uw Flevo Makelaar neemt het contract goed door en bespreekt eventuele onvolkomenheden met u.

8. Hypotheek

Heeft u al een hypotheek? Of heeft u behoefte aan nieuwe financiering? Uw Flevo Makelaar brengt u graag in contact met onze hypotheekadviseur, waarvan wij weten dat ook hij maar één belang kent: úw belang!

9. Contractondertekening

Uw Flevo Makelaar laat de koopovereenkomst van uw woning niet los voordat alles tot in de puntjes is geregeld. Als u wilt, gaat hij met u mee naar de notaris voor de overdracht. Niet dat het nodig is hoor, maar wellicht vindt u dat prettig. En daar gaat het hem en alle Flevo Makelaars om!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevopand Makelaars
Zeewolde
 
Flevopand Makelaars

Een huis verkopen met een mooi praatje is heel moeilijk. Klanten weten veelal binnen 1 minuut of zij ergens willen wonen ja of nee. De eerste bezichtiging is vaak het “goede” gevoel, de tweede bezichtiging meer de praktische kant. (past mijn kast of bank wel in deze woonkamer?) Een huis niet verkopen door slechte gewoontes is heel makkelijk, een makelaar die te laat komt, onvoorbereid is, de woning niet goed kent, verkeerde of slechte informatie geeft, afspraken niet nakomt, niet terugbelt? Ja dan raak je een potentiele koper makkelijk kwijt “wel of geen leuk huis”.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flipse Makelaardij
Dronten
 
Flipse Makelaardij

Eerlijk is eerlijk…

Kenmerkend aan Flipse Makelaardij is de no-nonsense mentaliteit: het belang van de klant, daar gaat het ons om!
Hierdoor krijgt u altijd een gedegen en vooral een eerlijk advies. Want een situatie mooier voorspiegelen dan die is, daar houden wij niet van. Doordat ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), doen onze medewerkers mee aan permanente scholing. Dat biedt een garantie dat u een uitstekende dienstverlening van ons mag verwachten.

 U zoekt een woning?
Of wellicht wilt u een woning verkopen?
Heeft u een taxatie nodig?

Neem dan contact met ons op (0321 - 386 286). Of kom gewoon even langs. Dan kunnen we de zaken eerst even rustig doorpraten. Onze enthousiaste en betrokken medewerkers geven u geheel vrijblijvend advies en helpen u graag op weg.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra & van Eck Almere
Almere
 
Hoekstra & van Eck Almere

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Holtmaat Makelaardij
Lelystad
 
Holtmaat Makelaardij

Het kopen van een huis is een ingrijpende beslissing in ieders leven, die niet zonder gevolgen weer ongedaan gemaakt kan worden. Daarom wil ik u daarbij graag helpen.

Ik werk onafhankelijk en geheel in uw belang. En ik kan wel zeggen dat ik mijn courtage van
EUR 1000,=  (inclusief btw) altijd ruimschoots terugverdien voor mijn cliënten.

U ontvangt onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen, kortom: bij de aankoop van uw woning!

U krijgt bij mij geen deeldiensten, maar onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en begeleiden van de aankoop van uw woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
huiSter makelaar
Lelystad
 
huiSter makelaar

Ik ben Angenita   'Ansjenita',

en heb de afgelopen jaren o.a. 250+ woningverkopen succesvol en met plezier mogen begeleiden.

Sinds eind 2018 vond ik het tijd om mijn passie voort te zetten, door onder eigen vlag met 'huiSter makelaar' verder te gaan. Zo kan ik  onderscheid maken door dicht bij mijzelf te blijven.  

Persoonlijk en service-gericht werken, met zorg en veel aandacht voor de opdrachtgever, resulterend in het beste resultaat voor ú. 

Daarbij houd ik van korte lijnen en pro-actief communiceren, dus ook buiten kantoortijden.


Stap voor stap neem ik u mee door alle facetten van de verkoop; professioneel, zakelijk en juridisch goed geregeld. Voor de verkoop maakt huiSter makelaar gebruik van een ruim klantenbestand, social media en natuurlijk het alom bekende FUNDA.

'ik vind het belangrijk om een goede 'klik' met mijn opdrachtgever te hebben, zodat ik u en uw woning met het juiste gevoel kan vertegenwoordigen.'

Maar wát geeft ú een goed en vertrouwd gevoel?   


Ik hoor dat graag van u,

Neem gerust contact op, want ook uw huis verdient een Ster!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ilona Wolthuis
Almere
 
Ilona Wolthuis

U bent opzoek naar een aankoopmakelaar in de regio Almere. Nu is de vraag: wat kan een aankoopmakelaar voor u betekenen? Misschien zelfs belangrijker is de vraag: wat verwacht u van uw aankoopmakelaar? 
Een huis kopen is geen makkelijk proces, vooral niet in deze tijd. Er is weinig aanbod en er zijn veel kopers.

Uw wensen voorop

Een huis of een thuis. Deze twee gaan hand in hand, maar uw wensen maken een huis tot uw toekomstige thuis. Ik help u hier graag mee. Van een huis een thuis maken, doet u door trouw te blijven aan uw wensen, het juiste huis geeft u het juiste gevoel.  

Aankoopbegeleiding

Ondersteuning is van belang in dit mooie proces, daar ben ik voor. Ik zal u begeleiden tijdens bezichtigingen; het stellen van de juiste vragen, hoe zit het met de oplevering, hoe zit het met de lijst van roerende zaken, zijn er nog gebreken bekend, het onderzoeken van de erfdienstbaarheden en u helpen met het maken van afwegingen. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij centraal, ik zal u op de plus en minpunten van de woning wijzen en natuurlijk de belangrijkste vraag: wat is een reëele prijs voor de woning. Ik ben op de hoogte van de ontwikkelingen in de buurt, verkopen die hebben plaatsgevonden en mijn jarenlange ervaring als erkend makelaar/taxateur. 

Ik ga namens u de onderhandelingen voeren met de verkopende makelaar. Hierbij neem ik de beste voorwaarden op die in uw belang zijn zoals: een financieringsvoorbehoud voor de hypotheek, een voorbehoud voor een bouwtechnische keuring, verkoop eigen woning etc..

Ik draag zorg voor het controleren van de koopovereenkomst, ga samen met u de koopovereenkomst doornemen voor het tekenen, de afhandeling met de notaris en het inplannen van de eindinspectie op de dag van de oplevering. 

Kortom: Tijdens het hele proces, van de aankoop tot aan het moment dat u de sleutels ontvangt ben ik er graag voor u.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
IMMO - Arie van der Lee
Almere
 
IMMO - Arie van der Lee

IMMO Arie van der Lee is al sinds 1995 een gevestigde makelaar in Flevoland. Wij kunnen u goed begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Service en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 
Waarom IMMO Arie van der Lee?
 
Gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van woningen in Flevoland
25 jaar ervaring
Professionele aan- en verkoopbegeleiding
Persoonlijke contact
Ontzorgen van de aankoop van bezichtigingen, bieden tot overdracht
Verhuisdozenservice
Gratis verhuisbus
Ingeschreven bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.
 
Wat moet u weten voordat u een huis gaat kopen?
 
Er zijn enkele dingen die erg belangrijk zijn wanneer u een huis wilt gaan kopen: inzicht in uw hypotheek-mogelijkheden en eventuele aflossingen, op welke voorwaarden u een huis kunt kopen. Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
inter Immo
Almere
 
inter Immo

Wilt u een huis kopen met behulp van een échte expert die u begeleidt van A tot Z? Wij vinden met onze ruime ervaring van 25+ jaar uw droomwoning via ons enorme netwerk én helpen wij uw met uw hypotheekaanvraag. U heeft als eerste toegang tot woningen die (nog) niet op de markt zijn. Daarnaast zijn uw bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken in goede handen met onze expertise. U komt nooit voor financiële verrassingen te staan! No cure no pay.

 • Uw droomhuis binnen no time
  Met een breed netwerk, 25 jaar ervaring én onze samenwerkingen vinden wij écht uw pareltje

 

 • De beste deal voor uw koophuis
  De beste koopprijs, gespecialiseerd in onderhandelingen: nooit onnodig veel overbieden! 
   
 • Begeleiding van A tot Z
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kam & Bronotte makelaars B.V.
Lelystad
 
Kam & Bronotte makelaars B.V.

Op 1 februari 2004 hebben Ad Bronotte en Danny Kam, na jarenlang samengewerkt te hebben binnen de makelaardij in Lelystad, hun droom verwezenlijkt en werd Kam & Bronotte makelaars opgericht! Nu-, ruim 18 jaar later, staat er een betrouwbaar team welke u graag van dienst zijn. Heeft u (ver)koopplannen? Neem gerust contact met ons op!

Kam & Bronotte makelaars: dit zijn wij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar
Lelystad
 
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar

Makelaardij Lelystad is het makelaarskantoor van nu. Centraal gelegen in Lelystad, in de wijk de Kempenaar, tegenover de Albert Heijn. Waar voldoende gratis parkeergelegenheid is. Ik onderscheid mij door, naar u te luisteren, sublieme service te verlenen en uitgebreid de tijd voor u te nemen.

Ik begrijp waar u behoefte aan heeft, bij het (ver)kopen van een woning. Wilt u contact via WhatsApp, geen probleem. Bezichtigingen buiten kantoortijden, geen probleem. U kunt bij mij binnenlopen tot 18.00 uur. Als u niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, uw woning wil verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen, zijn wij wellicht een match.

Dynamisch, korte lijnen en professioneel. Aangenaam, Makelaardij Lelystad!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Schokland
Nagele
 
Makelaardij Schokland

Op grond van historie, heden en toekomst


Schokland is nauw verweven met onze agrarische makelaardij. Historisch erfgoed in een jonge polder die altijd in beweging is. Traditionele waarden die in de dynamische wereld van nu, zorgen voor stabiliteit en zekerheid. Een plek met oog voor wat is geweest, zonder de blik op de toekomst te verliezen. Welkom bij Makelaardij Schokland. Al ruim 30 jaar een vaste baken op grond van historie, heden en toekomst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Almere
Almere
 
Makelaardij Van der Linden Almere

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds mis je net de boot. Of je ziet een verhuiswagen voor de deur van je droomhuis en je hebt het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? Aankoopmakelaar vindt je huis in krimpend woningaanbod
Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar in de zogenaamde krappe regio's met meer dan 40% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor jou als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. We zorgen dat we er gelijk bij zijn en zetten ons netwerk optimaal in.

Aankoopmakelaar kiest uitgekiende onderhandelingstrategie 
Niet alleen bij het vinden van het huis, maar ook bij de bezichtigingen mag je op ons rekenen. Onderhandelen doen we volgens een uitgekiende strategie, waarbij we de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten schieten van jouw droomhuis. Ook in het juridische traject, mag je op onze expertise rekenen.

Daarom een afspraak maken met onze aankoopmakelaars:

 • Een groot netwerk
 • Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod
 • Strategische onderhandelingen
 • Goede afstemming aan- en verkoop
 • Onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de NVM
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Lelystad
Lelystad
 
Makelaardij Van der Linden Lelystad

De huizenmarkt trekt aan. De Randstad loopt hierin duidelijk voorop, maar ook in Lelystad zit de woningmarkt weer duidelijk in de lift. Goed nieuws dus als je een eigen huis hebt in Lelystad. Er is weer volop dynamiek in de Lelystadse markt. Niet alleen mensen vanuit de Randstad besluiten om voor Lelystad te kiezen voor de rust, ruimte en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook Lelystedelingen kiezen er weer voor om hun verhuisplannen uit de ijskast te halen en een woonstap vooruit te maken. Heb je verhuisplannen? Dan is het goed om te weten wat onze makelaars voor je kunnen betekenen.

De nauwe banden die we hebben met onze vestigingen in Amsterdam en Almere, zorgen ervoor dat we dagelijks potentiële kopers naar onze vestiging in Lelystad doorverwezen krijgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarschap
Zeewolde
 
Makelaarschap

Woning verkopen, een woning aankopen of waardebepaling geven? Bij Makelaarschap kunnen we dat als geen ander. Maar dat gaat niet zomaar. Achter ons bedrijf staat een team vol gedreven medewerkers, werken we altijd vanuit onze kernwaarden en hebben we veel met jou te delen. Daarom nemen wij jou graag mee in de mensen en de wereld van Makelaarschap, dé makelaar in Zeewolde, Amersfoort, Harderwijk en Naarden Vesting!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rademakelaars
Lelystad
 
Rademakelaars

Rademakelaars is een echt familiebedrijf! De broers Jeroen en Eric Rademaker zijn eind jaren zeventig geboren in Lelystad en komen uit een echte vastgoedfamilie.
 
Het verkopen is ons met de paplepel ingegoten. Vanuit de ambitie om het makelen persoonlijker te maken hebben de broers de krachten gebundeld.  Dit is niet onopgemerkt gebeleven. Na het succes op de woningmarkt in Almere onder de naam Attent makelaars is er een nieuw label ontwikkeld: Rademakelaars!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sinke Emmeloord B.V.
Emmeloord
 
Sinke Emmeloord B.V.

De woningmarkt is grillig, bij Sinke zijn we daar dagelijks mee bezig. We kennen de klappen van de zweep en helpen je graag op weg bij het kopen van een woning. Je kunt bij ons rekenen op onafhankelijk advies, waarbij jouw belangen als koper voorop staan. Heb je een huis op het oog? Onze professionals bekijken de staat van het huis, controleren de vraagprijs, doen de onderhandelingen en zorgen voor de juridische afhandeling.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sloterwijk en Heinen Makelaars
Emmeloord
 
Sloterwijk en Heinen Makelaars

Zoekt u uw droomhuis of heeft u deze al gevonden? Neem ons als onafhankelijke en deskundige aankoopmakelaar mee. Het inschakelen van Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord kan u vele duizenden euro’s opleveren! Met ons makelaarsoog zien wij meteen op welke punten wij u kunnen behoeden voor een te dure aankoop. Deze kennis gebruiken wij bij het professioneel onderhandelen over de prijs. Bovendien neemt Sloterwijk & Heinen Makelaars u alle lastige en tijdrovende zaken uit handen die bij het kopen van een woning komen kijken. U hoeft bijna niets te doen. Zo begeleiden wij u optimaal bij de aankoop van uw droomwoning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Smink Taxatie en Makelaardij
Almere
 
Smink Taxatie en Makelaardij

In deze hectische tijd is het echt een uitdaging om je droomhuis te vinden. Probeer er maar eens tussen te komen bij een bezichtiging. Als je dat al lukt en je hebt interesse in het huis moet je al vrij vlot een bieding uitbrengen. Nu is de vraag, wat ga je bieden? Je wilt niet te weinig bieden, want je wilt het huis echt heel graag, maar aan de andere kant wil je ook niet te veel betalen. Een aankoopmakelaar helpt je hierbij.

 

Daniëlle van Smink Taxatie en Makelaardij in Almere is de aangewezen persoon om jou bij te staan tijdens dit spannende en emotionele proces. Daniëlle heeft de ervaring en kennis om jou te helpen jouw droomwoning te vinden. Ze is jouw rustpunt in deze hectische markt en weet goed het overzicht te houden.

 

Bij Smink Taxatie en Makelaardij zijn we dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van woningen in Almere. Wij weten goed waar je op moet letten. Maak gebruik van onze kennis en laat je bijstaan door Smink Taxatie en Makelaardij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Spijker Real Estate Almere
Almere
 
Spijker Real Estate Almere

Aankoopbegeleiding door onze aankoopmakelaar, Spijker uw NVM makelaar in Almere
Spijker Makelaardij kan u vakkundig begeleiden bij de aankoop van uw woning in Almere. Wij voeren voor u de prijsonderhandelingen, kijken en denken met u mee zodat u weet dat alles echt optimaal verloopt. Wij bieden u verschillende diensten aan waarbij de gerichte aankoopbegeleiding van uw huis het populairst is en de full service variant u de meeste zekerheid biedt. Het inschakelen van een goede, ervaren aankoopmakelaar verdient zichzelf makkelijk terug.
Full service aankoopbegeleiding
Wij inventariseren uw woonwensen en mogelijkheden. Samen met u stellen we een woningprofiel op en selecteren we samen de te bezichtigen woningen. Wij denken helemaal met u mee en de aankoopmakelaar gebruikt zijn expertise om de aankoop van het huis een succes te laten zijn. Lees meer over onze full service aankoopbegeleiding van uw huis.
Gerichte aankoopbegeleiding
U weet al precies waar in Almere u wel en niet wilt gaan wonen. U vindt het prettiger om de door u zelf geselecteerde woningen eerst zonder uw makelaar te bezichtigen. U schakelt een van onze aankoopmakelaars vervolgens in voor de prijsbepaling van het huis, de onderhandeling en de gehele verdere begeleiding. Lees meer over onze gerichte aankoopbegeleiding van uw woning.
Hypotheek op maat
Wij bemiddelen niet zelf bij het verstrekken van hypotheken. Wij zullen u doorverwijzen naar een erkend hypotheekadviseur waar wij al jarenlang zeer goede berichten van ontvangen. Uw belang staat voorop en de communicatie verloopt optimaal.

Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Staat makelaars
Almere
 
Staat makelaars

Met een aankoopmakelaar van Staat Makelaars staat u sterker als koper. Daarnaast biedt een aankoopmakelaar in Almere, Lelystad of Amsterdam vertrouwen bij de verkoper(s) en de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kent de woningmarkt, collega makelaars en de waarde van het object. 

U of wij zien een woning
Staat Makelaars maakt een afspraak met de desbetreffende verkoopmakelaar om samen met u te gaan kijken bij de woning. Vooraf maken wij een analyse van de woning, omgeving en eerdere verkochte objecten in de buurt. Hiermee schetsen wij een goed beeld van de prijsontwikkelingen en gebeurtenissen.
Bezichtiging
Wij gaan graag met u mee tijdens een bezichtiging. Op de achtergrond bekijken wij de woning grondig en noteren verbeterpunten en mogelijkheden. Indien wij vragen hebben tijdens de bezichtiging stellen wij die direct aan de verkoopmakelaar. Na de bezichtiging bespreken wij de woning en eventuele verdere stappen samen met u.
Onderhandelingen
Een geschikte woning gevonden? U staat er niet alleen voor! In overleg met u voeren wij graag de onderhandelingen. Tevens controleren wij de koopcontracten en wijzen wij u op de mogelijkheden van ontbindende voorwaarden. Gedurende het gehele traject en ook na het tekenen bij de notaris kunt u bij ons terecht voor advies en hulp.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
SuperAankoopMakelaar Almere
Almere
 
SuperAankoopMakelaar Almere

Full-service SuperAankoopMakelaar voor de Metropool-regio Almere – Amsterdam – Haarlem

Ik kan je in een groter gebied dan EEN specifieke plaats helpen met de aankoop aangezien ik altijd in Almere heb gemakeld, in Amsterdam heb gewoond en al jaren in Haarlem woon.

Waarom een SuperAankoopMakelaar?
Werd ik vroeger ingeschakeld om de beste deal te maken (lees: zo laag mogelijke koopsom), nu is de missie vaak: hoe word ik in hemelsnaam koper in deze markt? Je wilt niet teveel betalen, maar je moet ook niet te weinig betalen voor je droomhuis……

Ik adviseer je bij het volledige aankooptraject van je nieuwe woning en je kunt altijd gebruik maken van mijn omvangrijke netwerk van de beste dienstverlenende bedrijven die we nodig zullen hebben in het gehele traject (hypotheekadviseurs, bouwkundigen, architecten, aannemers, notarissen, verhuisbedrijven etc). Ik kan je hierin adviseren, bijstaan en zoveel mogelijk ontzorgen…….

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van de Ridder Makelaars
Alkmaar
 
Van de Ridder Makelaars

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Een huis kopen is één van de belangrijkste aankopen in ons leven. Het is een grote beslissing. Waar moet er bij een woning precies opgelet worden? Wat zijn de valkuilen? Hoe zit dat juridisch en welk bedrag moet ik bieden en onder welke voorwaarden om uiteindelijk de koper te worden? Dat vereist deskundigheid en ervaring van een eigen aankoopmakelaar! 

In de meeste gevallen krijgt u bij de bezichtiging te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt niet uw belang maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Schakel uw eigen deskundige in en kies voor aan aankoopmakelaar van Van de Ridder makelaars!

Huidige woningmarkt. De woningmarkt is sterk veranderd en bij veel woningen kan er weer “ouderwets” onderhandeld worden. Ervaring en kennis van een eigen makelaar is hierbij van belang.

Van de Ridder makelaars al 50 jaar actief in de regio. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zij kunnen goed en objectief advies geven over elk huis in de regio.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Dort Almere
Almere
 
Van Dort Almere

Een huis kopen voor jezelf is in deze tijd een heuse uitdaging. Het is al bijzonder als je een bezichtiging gegund krijgt, laat staan de woning zelf. Als je wil weten wat wij voor je kunnen betekenen, bekijk dan eens onze expertise als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

EERSTE HUIS KOPEN
Je eerste huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel nieuwe informatie op je af en het is belangrijk je goed in te lezen op alle mogelijkheden rondom financiering, regio, de buurten waarin je gaat zoeken en het koopproces. Van Dort Makelaardij helpt je hierbij. Neem contact met ons op dan nemen we spoedig contact met je op.

TWEEDE HUIS KOPEN
Steeds meer mensen kopen een tweede huis. Investeren in een tweede huis is een slimme keuze als je extra inkomsten wilt.Investeren in een tweede huis kan op twee manieren. Als eerst kun je een tweede woning kopen om deze te verhuren. Hierbij komen wel een aantal regels kijken. Daarom is het verstandig om eerst deze regels door te nemen. Ten tweede kun je jouw tweede huis kopen om vastgoed in handen te hebben. De huizenprijzen stijgen nog steeds. Het tweede huis kun je uiteindelijk weer doorverkopen, wat waarschijnlijk een groot financieel voordeel oplevert. Van Dort Makelaardij help je bij de aankoop van een tweede woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Westrhenen Makelaardij
Almere
 
Van Westrhenen Makelaardij

Een woning kopen vraagt kennis, ervaring en snel handelen. Met ons gedreven, oprechte en enthousiaste team aan uw kant weet je dat je goed geïnformeerde keuzes maakt. Wij gaan voor concreet resultaat met aandacht voor de individuele wensen en situatie van onze kopers. Kom bij ons langs om kennis te maken met onze service en onze collega’s.

Gezien worden in een overspannen huizenmarkt

De huizenmarkt is overspannen en Almere en Lelystad is een populaire stad om een woning te kopen. Als koper heb je veel concurrentie. Hoe zorgt je dat de verkopend makelaar jou als een serieuze kandidaat ziet? Een aankoopmakelaar kan je daarbij helpen. Een aankoopmakelaar heeft vaak een ingang die jij niet hebt. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd in Almere en Lelystad. Andere makelaars weten dat ze te maken hebben met een zorgvuldige, professionele partij. Dit zorgt ervoor dat jij als een goede partij wordt gezien om mee in zee te gaan.

Niet teveel betalen voor een huis dat het niet waard is
In Almere en Lelystad is een trend ontstaan van overbieden. Woningen worden regelmatig boven de vraagprijs verkocht. Daarnaast heb jij als koper slechts kort de tijd om te beslissen: je staat met veel mensen bij een open huis, een tweede bezichtiging is er niet bij en binnen een paar dagen moet je een eindbod indienen. Er is weinig tijd om te bedenken wat een realistisch bod is. Wij kennen de markt in Almere en Lelystad als geen ander en kijken samen met jou naar wat de woning waard is

Lees meer +
 • Randstad 22147
 • info@vanwestrhenen.nl
 • 036- 53 83 200
 • https://www.vanwestrhenen.nl/
Contact    Prijsopgave
Vesta
Almere
 
Vesta

Almere is een prachtige stad en er zijn voldoende prachtige plekken waar u met plezier zult wonen. Als dé aankoopmakelaar Almere kent Vesta Makelaars de stad Almere als geen ander. Wij zijn natuurlijk graag bereid persoonlijke begeleiding te bieden bij het zoeken van de juiste woning. Wonen in Almere kan op veel manieren: dus of u nu op zoek bent naar een starterswoning, tussenwoning, hoekwoning met of zonder garage, 2-onder-1 kap woning of een vrijstaande woning in Almere, klik hier voor het complete en actuele woningaanbod en u bent meteen verkocht!

Als aankoopmakelaar zijn wij natuurlijk graag bereid persoonlijke begeleiding te geven bij het zoeken van de juiste woning in Almere of te helpen wanneer u niet in de gelegenheid bent om regelmatig de website te bezoeken. Als aankoopmakelaar biedt Vesta Makelaars de keuze uit twee pakketten welke hieronder zijn weergegeven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen
Lelystad
 
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen

Je staat voor de waarschijnlijk grootste aankoop van je leven: een eigen huis. En of dit nu je eerste woning of al je tweede of derde thuis wordt, het blijft een spannend avontuur. Op emotioneel, maar zeker ook op financieel vlak.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen: VLIEG makelaars geeft je graag deskundig advies en helpt je bij het aankoopproces. Vanaf de inventarisatie van jouw woonwensen totdat je de sleutels van je nieuwe droomhuis ontvangt. Samen met jou gaan we het avontuur aan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VSO makelaars en taxateurs Emmeloord
Emmeloord
 
VSO makelaars en taxateurs Emmeloord

Het verbinden van mensen en vastgoed, dat is wat wij het liefst doen. Onze missie is om u te laten wonen in een omgeving die helemaal uw thuis is. VSO makelaars & taxateurs is specialist in het verkopen van vrijstaande woningen en woonboerderijen. Als makelaar staan wij u graag bij met woord en daad.

Twee zien meer dan één
Bij VSO makelaars & taxateurs werken wij met een 4-ogen principe, maar wat houdt dat precies in? Twee makelaars zien duidelijk meer dan één, ook bij afwezigheid, ziekte of vakantie is er altijd de 2e makelaar die voor u klaar staat. Uiteraard is één van de twee uw vaste aanspreekpunt en is de tweede makelaar eigenlijk een extraatje. De makelaars kunnen elkaar zo aanvullen en versterken, zodat u het beste en optimale verkoopproces beleefd!

Wilt u ook ervaren hoe het is om niet één, maar twee makelaars te hebben? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling waarin wij het 4-ogen principe aan u kunnen toelichten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Almere
Almere
 
Woonaccent Almere

Als aankoopmakelaar in Almere is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Wie op dit moment een woning zoekt in Almere weet; er is weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo net die ene kans te grijpen.

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Copaan. Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld 4 slaapkamers nu echt doorslaggevend of kan een huis met 3 slaapkamers ook, als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen waar nodig. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Brokers Emmeloord
Emmeloord
 
Woonaccent Brokers Emmeloord

Misschien ben je alleen bekend met de verkoopdienstverlening van makelaars, maar Woonaccent Makelaars Emmeloord biedt daarnaast aankoopdiensten aan. Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning. Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is. Daarnaast geven wij jou een overzicht van je mogelijkheden op financieel gebied, maar ook met betrekking tot het huidige woningaanbod.

Dit woonwensgesprek is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmeloord. Kom eens langs! Als je zeker wilt zijn dat onze makelaars aanwezig zijn kun je hier meteen een adviesgesprek aanvragen via de button hieronder of via 0527 - 62 06 02.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Yourstyle Vastgoed B.V.
Almere
 
Yourstyle Vastgoed B.V.

Woning kopen? Leuk! En ook moeilijk in deze tijden. Het aanbod is lager dan de hoge vraag. De krapte op de woningmarkt zorgt voor hoge biedingen, stress en veel teleurstelling. Wij willen dat voorkomen. Als jouw aankoopmakelaar zorgen wij met onze expertise en daadkracht dat jij méér slagkracht hebt om jouw (droom)woning te kopen. We trekken alle registers open en staan te trappelen om je te helpen.

Het is onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomstdromen van onze klanten. Dat doen wij door hen verder te helpen op de huizenmarkt. Met onze persoonlijke aandacht, expertise, daadkracht en vleugje humor willen wij jou helpen met kopen van jouw (droom)woning!

Het is voor ons heel belangrijk om al jouw wensen goed in kaart te brengen, zodat wij gericht voor jou kunnen zoeken.

Wij willen samen met jou hét huis vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Daarom drinken we graag eerst een kop koffie met je om elkaar beter te leren kennen en bespreken we ons stappenplan en samenwerking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo