Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
iQ Makelaars Almelo
Almelo
 
iQ Makelaars Almelo

Op zoek naar jouw droomhuis? iQ Makelaars Almelo begeleidt en ondersteunt je door het gehele aankoopproces. Onze werkwijze maakt ons uniek als aankoopmakelaar in Almelo. Wij bieden jou een volledige persoonlijke aanpak en zijn bereikbaar op momenten die jou uitkomen. Op die manier kunnen wij de beste aankoopstrategie hanteren.

Als je een huis wilt kopen, moet je eerst inventariseren van wat er daadwerkelijk te koop staat en wat past binnen jouw budget en mogelijkheden. iQ Makelaars Almelo heeft een breed aanbod aan koopwoningen en veel kennis van de lokale markt, dat uitstekend van pas komt bij het kopen van jouw woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Amsterdam
Amsterdam
 
iQ Makelaars Amsterdam

Een huis kopen in Amsterdam lijkt misschien een uitdaging, maar dat hoeft het niet te zijn. iQ Makelaars Amsterdam begeleidt en ondersteunt je door het gehele aankoopproces. Als aankoopmakelaar in Amsterdam helpen je met de zoektocht naar jouw droomwoning, en zorgen ervoor dat je deze kunt aankopen voor de beste prijs.

iQ Makelaars Amsterdam heeft een breed aanbod aan woningen en veel kennis van de lokale markt. Huis kopen in Amsterdam? Schakel de hulp in van aankoopmakelaar iQ Makelaars! Met onze unieke werkwijze ondersteunen we je graag bij het kopen van een woning in Amsterdam

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Apeldoorn
Apeldoorn
 
iQ Makelaars Apeldoorn

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn? iQ Makelaars Apeldoorn helpt en ondersteunt je bij het zoeken naar jouw droomhuis. Bij het kopen van een huis bieden wij als aankoopmakelaar elk individu een persoonlijke aanpak. We staan altijd klaar om voor jou aan de slag te gaan, ook buiten kantooruren. Met deze unieke, persoonlijk werkwijze tijdens het aankoopproces weten wij ons écht te  onderscheiden van de rest.

Bij het aankopen van een huis is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van jouw budget en wensen. iQ Makelaars Apeldoorn heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt, en daarnaast hebben wij zelf een breed aanbod aan woningen. Bij het vinden van jouw droomwoning komt dit natuurlijk uitstekend van pas! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Enschede
Enschede
 
iQ Makelaars Enschede

Wil jij een huis kopen in Enschede? Doe dit niet alleen, maar laat je adviseren door een aankoopmakelaar! iQ Makelaars Enschede helpt je graag bij het aankopen van een woning in Enschede. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij je perfect ondersteunen in de zoektocht, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de juridische afrondingen. Als aankoopmakelaar is het onze taak om te zorgen dat jij nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Dé specialist in aankoop van woningen

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Groningen
Groningen
 
iQ Makelaars Groningen

Zoek jij jouw droomhuis? iQ Makelaars Groningen helpt je graag tijdens de zoektocht. Wij begeleiden en ondersteunen je in het gehele aankoopproces. Als aankoopmakelaar in Groningen bieden we je een volledige persoonlijke aanpak en zijn we beschikbaar op momenten die jou uitkomen.

Bij de zoektocht naar je droomhuis moet er eerst in kaart worden gebracht welke huizen er te koop staan en passen binnen jouw budget en mogelijkheden. Wij hebben een breed aanbod van huizen die te koop staan in de lokale  woningmarkt.Door onze kennis van deze lokale markt weten wij wat er nodig is voor het vinden van jouw droomhuis.

Lees meer +
4.7
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.8
Feedback Company 5
Contact    Prijsopgave vbo
5
Negenplus Makelaars
Amersfoort
 
Negenplus Makelaars
Lees meer +
 • Het Masker
 • info@negenplus.nl
 • 0655728191
Contact    Prijsopgave
5
123makelaar Amsterdam
Amsterdam
 
123makelaar Amsterdam

Een woning of woonwinkel kopen doe je niet dagelijks. Het is een bijzonder moment. Maar wat wil je precies? Hoe zit het met de erfpacht en bestemming? Wat mag er wel en wat niet? Vragen die onze aankoopmakelaars graag beantwoorden. We denken met je mee én we denken vooruit. Zodat je alléén voor aangename verrassingen komt te staan. De woning van je dromen, om maar wat te noemen. 

Lees meer +
Funda
Google Reviews
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
123Makelaardij B.V.
Almelo
 
123Makelaardij B.V.

Heb je een verhuiswens of ben je toe aan iets nieuws? Wij helpen je met het vinden van jouw droomhuis. Dat doen we in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Wij gaan er alles aan doen om jouw (t)huis te vinden voor de perfecte prijs.

1. Kennismaken voor jouw ideale woningJe bent op zoek naar een ander huis? Dan is het soms moeilijk om de juiste woning te vinden. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis. Wij komen bij je thuis om de wensen op te nemen, zodat wij gericht en succesvol voor jou kunnen zoeken. Wij kunnen je helpen in Nederland, maar ook in het buitenland. 

Wij maken daarom graag kennis met je.
Vrijblijvend gesprek aanvragen
 
2. Wij gaan op zoekWij gaan op een actieve wijze volledig voor jou op zoek naar de door jou gewenste woning. Hierbij wordt naar het totale aanbod van panden bij alle makelaars in de regio gekeken. Wanneer je geïnteresseerd bent in één of meerdere woningen, dan zullen wij voor jou een bezichtiging organiseren.
 
3. BezichtigenOp de dag dat je jouw toekomstige potentiële woning gaat bekijken, gaan wij met je mee en zullen wij het pand kritisch beoordelen. Na afloop van de bezichtiging zullen we jou een gedegen advies geven.
 
4. Dit is het! En nu?Nadat alles gepromoot is komen de aanvragen binnen van potentiële kopers. Wij organiseren daarvoor kom en kijkdagen, waarbij wij jouw huis gaan presenteren aan de geïnteresseerden. Na afloop van de kom en kijkdag informeren wij jou over hoe het gegaan is.
 
5. OnderhandelenEn dan komt er een bod. Heel spannend. Jouw verkoopmakelaar zal jou volledig begeleiden om dit bod in goede banen te leiden.
Wij weten dat je graag wilt verkopen, maar wij gaan er professioneel naar kijken en geven jou een persoonlijk advies over het bod.
 
6. Inspectie & NotarisEn dan is het zover, de dag van de definitieve aankoop. Voordat we naar de notaris gaan doen we eerst een inspectie met alle partijen van de woning. Als alles in orde is gaan we door naar de notaris. Daar zal het officiële gedeelte van de overdracht plaatsvinden. We begeleiden dus de hele aankoop van A tot Z.
 
7. NazorgNa de aankoop zijn we niet zomaar 123 uit beeld. Wij zijn ook na de aankoop graag voor jou aanwezig. Je kan ons altijd bellen voor vragen of advies. Ook mocht je later weer wat anders zoeken, dan helpen we je graag. Even gezellig een kopje koffie komen drinken vinden we ook leuk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
2M | Van Ekeren Kuiper Makelaars Dordrecht
Dordrecht
 
2M | Van Ekeren Kuiper Makelaars Dordrecht

Zoek je een woning of heb je jouw droomwoning gevonden en ben je klaar voor de volgende stap? Tof! Wij staan voor je klaar.

Het hele traject van een woning kopen is heel leuk, maar soms een beetje spannend. Hoe weet je zeker dat je niet alles door een roze bril bekijkt? Zie jij tijdens een bezichtiging de minpunten en overzie je in je enthousiasme de eventuele financiële gevolgen? Wat is de bouwkundige staat van de woning, is de vraagprijs reëel en wat gaat er allemaal gebeuren in de omgeving? Fijn als er iemand met je meekijkt, daarvoor zijn wij jouw aankoopmakelaar.

Waarom een aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar staan we voor je klaar wanneer je geïnteresseerd bent in een woning die bij een andere makelaar of particulier te koop staat. We brengen kennis en een professionele blik met ons mee én we maken een plan van aanpak naar jouw persoonlijke woonwens.

Als aankoopmakelaar staan we voor je klaar wanneer je geïnteresseerd bent in een woning die bij een andere makelaar of particulier te koop staat. We brengen kennis en een professionele blik met ons mee én we maken een plan van aanpak naar jouw persoonlijke woonwens.

Beslis je om te gaan voor jouw droomwoning, dan neem je contact op met de verkopend makelaar. Je stelt vragen, doet een bod en onderhandeld eventueel. Onthoud dat de verkopend makelaar altijd het belang van de verkoper op de eerste plaats heeft staan. Jij, als potentiële koper komt op de tweede plaats in dit geval. Zijn wij jouw aankoopmakelaar dan is jouw woonwens onze prioriteit en zorgen we dat het aankooptraject op de juiste manier verloopt en op gelijkwaardige basis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
88 Makelaars Den Haag
Den Haag
 
88 Makelaars Den Haag

Zeker in deze tijd van een schaarste op de woningmarkt kan het heel verstandig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo is er veel concurrentie en worden er momenteel bezichtigingen en biedingen in een rap tempo gedaan. Maar wat kunnen wij als aankoopmakelaar jou bieden?

“Je staat op de reservelijst…”
Heb je via funda je droomwoning gevonden en wil je een bezichtiging aanvragen? Dan ben je waarschijnlijk 9 van de 10 keer al te laat en word je op de reservelijst gezet. Momenteel is er meer vraag dan aanbod. Dit zorgt ervoor dat je een erg actieve houding moet hebben als je een bezichtigingsafspraak wilt krijgen voor een woning.

Is het gelukt om een afspraak te maken voor een bezichtiging en is de woning ook nog naar wens? Dan heb je geluk. Maar dan komt al gauw het volgende proces, namelijk: een bod uitbrengen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
@Work Aankoopmakelaar Rotterdam
Rotterdam
 
@Work Aankoopmakelaar Rotterdam

Woon je in de regio Rotterdam en wil je je huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @WORK Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. In mij vind je een ervaren verkoopmakelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam en omstreken. Ik neem jouw zorgen uit handen en ga nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zet ik me 100% in om jouw woning te verkopen!

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we hier nog een positieve invloed op uitoefenen? Ik kijk uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weet ik gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
@Work Makelaardij - Aankoopmakelaar Den Haag
Den Haag
 
@Work Makelaardij - Aankoopmakelaar Den Haag

Woon je in de regio Rotterdam en wil je je huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @WORK Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. In mij vind je een ervaren verkoopmakelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam en omstreken. Ik neem jouw zorgen uit handen en ga nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zet ik me 100% in om jouw woning te verkopen!

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we hier nog een positieve invloed op uitoefenen? Ik kijk uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weet ik gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aan de Maas Makelaardij
Rotterdam
 
Aan de Maas Makelaardij

Aankoopmakelaar Rotterdam inschakelen? Dan bent u bij aan de Maas Makelaardij aan het goede adres! Als Rotterdamse makelaar ken ik de markt als geen ander. Ik beschik over de benodigde certificaten heb oog voor goede woningen en ben een geboren onderhandelaar. Daarmee kan ik helpen in alle stappen richting de aankoop van uw droomhuis. Naast aankoopmakelaar ben ik ook taxateur en kan daarmee uitstekend bepalen wat een woning waard is en of de vraagprijs realistisch is.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Amersfoort
Amersfoort
 
Aankoopmakelaar Amersfoort

Wilt u een nieuwe woning kopen in Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Soest of Baarn? Dan lijkt het in de huidige markt slim om zo snel mogelijk een goed bod neer te leggen, want u bent waarschijnlijk niet de enige die geïnteresseerd is. Voordat u het weet, is uw droomhuis aan iemand anders verkocht.

Toch is dit niet handig. Waarom niet?

Omdat u mogelijk veel geld kunt besparen. Elke woning is anders, en biedt daardoor ook andere kansen en mogelijkheden. Rob van Amerongen weet daar alles van.

Ook al voelt dat huis dat te koop staat enorm goed, trek niet gelijk uw portemonnee. De kans is namelijk groot dat er nog ruimte is om te onderhandelen en de prijs dus omlaag kan. Daarmee kunt u duizenden euro’s besparen.

Zoals veel klanten van Rob al hebben mogen ervaren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Amsterdam
Amsterdam
 
Aankoopmakelaar Amsterdam

Samen met een van onze makelaars gaat u opzoek naar het huis dat aan uw wensen voldoet. Tijdens de bezichtigingen geven wij u ons gedegen advies over het huis, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Onze makelaars zijn technisch goed onderlegd, we zien direct in welke staat het huis verkeert en of er andere (technische) aandachtspunten zijn. Daarbij vragen wij alle beschikbare informatie over het betreffende pand op bij de verkopende makelaar en kunnen wij, indien nodig, een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Dit doen wij om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan en zo de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden voor u te realiseren.

Aankoopmakelaar Amsterdam adviseert u en geeft een objectieve waarde indicatie af, van bezichtiging tot het overhandigen van de sleutels!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Ben Janssen
Wijchen
 
Aankoopmakelaar Ben Janssen

Mijn naam is Ben Janssen. Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de makelaardij. Tot voor kort hield ik mij bezig met woningtaxaties en aan- en verkoopbemiddeling. In 2019 heb ik me gespecialiseerd als aankoopmakelaar van woningen. Mijn werkgebied is de regio Nijmegen/Wijchen en omgeving (straal van circa 15 km). Daarnaast ben ik elders werkzaam als woz-taxateur.

Ik ben gecertificeerd als makelaar en taxateur in onroerende zaken en als zodanig ingeschreven in de registers van het NRVT en de SCVM. Daarnaast ben ik op persoonlijke titel lid van branche-organisatie VBO.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar de Jonge-Blom, aankoop in Meierijstad, omgeving Eindhoven
Sint-Oedenrode
 
Aankoopmakelaar de Jonge-Blom, aankoop in Meierijs

Met een Aankoopmakelaar aan je zijde ontstaat er een gelijkwaardige positie tussen partijen, wat voor een goede aankoop en onderhandeling noodzakelijk is. Je wordt ontzorgd door de volledige begeleiding bij de aankoop van een woning: Voor mij de dagelijkse gang van zaken, voor jou misschien enkele keren in je leven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Eindhoven
Eindhoven
 
Aankoopmakelaar Eindhoven

Wil je een huis kopen in Eindhoven of omgeving? Dan komt een aankoopmakelaar die de regio en markt kent goed van pas. Bij Aankoopmakelaar Eindhoven ontvang je advies en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Zo maak je meer kans om een huis te kopen in Eindhoven, tegen een goede prijs.

EEN HUIS KOPEN IN EINDHOVEN IN 5 STAPPEN

Als aankoopmakelaar begeleid ik je bij elke stap in het kopen van je nieuwe huis in (regio) Eindhoven. Zo vraag ik bij de verkopend makelaar alle relevante stukken op. Denk aan plattegronden, het energielabel, de vragenlijst en lijst van zaken. Ook geef ik advies over de waarde van het huis en een daarbij passend bod en onderhandel ik over de voorwaarden. Een huis kopen in Eindhoven met Aankoopmakelaar Eindhoven verloopt zo:

1. BEZICHTIGING
Heb je een huis op het oog? Samen gaan we naar de bezichtiging. Ik kijk goed met je mee naar o.a. de bouwkundige staat, het onderhouds- en afwerkingsniveau, de ligging en locatie. 

2. WAARDEBEPALING
Nadat we het huis (of appartement) hebben gezien, doe ik een waardebepaling. Je krijgt advies over de marktwaarde (reële waarde) en de hoogte van het bod. Ook bespreken we bijbehorende (ontbindende) voorwaarden. Denk hierbij aan een voorbehoud van financiering of verkoop van je eigen huis en een bouwkundige keuring. 

3. BIEDEN EN ONDERHANDELEN
Spannend, tijd om het bod uit te brengen! Maar geen zorgen, dat doe ik voor je. Ik onderhandel behalve over de koopsom ook over de datum van overdracht en de voorwaarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Fortuin
Deventer
 
Aankoopmakelaar Fortuin

Een volledig gespecialiseerd aankoopmakelaar is onmisbaar om succesvol te zijn in deze krappe woningmarkt. Zoek je een huis in Apeldoorn, Zutphen, Deventer of in één van de vele leuke plaatsen in de buurt, dan ga ik graag samen met je op zoek naar jouw toekomstige huis die voldoet aan jouw woonwensen en budget.

De dorpen rondom de steden zijn ook zeer in trek.
Veel mensen vinden het prettig om vlak bij één van deze steden te wonen maar toch net wat meer buitenaf. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden bij aankoop van hun woning in dorpen als Diepenveen, Schalkhaar, Olst, Twello, Gorssel, Epse, Beekbergen, Eefde en Klarenbeek.

Sandra voert haar onderscheidende aankoopbegeleiding uit in een breed gebied.
Nieuwe aankoopklanten zoeken en vinden Fortuin veelal als aankoopmakelaar Deventer, aankoopmakelaar Zutphen of aankoopmakelaar Apeldoorn. Ben je echter net buiten dit gebied op zoek naar jouw droomwoning? Vanzelfsprekend ben ik bekend in het gehele gebied en kan jou hier dan ook uitstekend begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Sonny Vastgoed
Rotterdam
 
Aankoopmakelaar Sonny Vastgoed

Vaak weet je het direct als je ergens binnenkomt, dit is het huis waar jij jezelf wel ziet wonen. Maar voordat je ergens binnen kan kijken, moet je het vaak doen met een beschrijving van de makelaar. Of als je geluk hebt een aantal foto’s.

In deze krappe markt worden veel huizen namelijk al verkocht voordat ze online staan. Een huis kopen in een overspannen markt kan dus alleen maar door een makelaar die met z’n neus bovenop de markt zit en die daarvoor de tijd heeft.

Kantoren doen je graag geloven dat ze die tijd beschikbaar hebben. Echter hoor ik vaak dat het na het zetten van de handtekening die aankoopbegeleiding enorm tegenvalt.

Dat heeft te maken met het gebrek aan aandacht en snel willen ‘scoren’.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Vastgoedkoper
Zwijndrecht
 
Aankoopmakelaar Vastgoedkoper

Geboren om kopers een helpende hand te bieden in de periode van de onzekere woningmarkt, varen wij tegen de stroom in. Waar de meeste makelaars belang hebben bij de verkoop van een ‘eigen’ woning, hebben wij dat belang niet.

Onze landelijke en alleen op aankoop gerichte werkwijze speelt daarbij een essentiële rol. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij ons niet scharen tussen de verkoopmakelaars maar juist voor een klantgerichte aanpak kiezen. Ons belang ligt bij een lage prijs voor de koper. Wij leven daarom ook van onze fee, niet van de courtage die overige makelaars krijgen van een verkocht huis.

Zeer goed advies en een uitermate professionele begeleiding is wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Het proces van het zien van uw droomhuis tot de aankoop ervan is een lastig en uitgebreid proces. U verdient daarom het beste advies en de juiste begeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
aankoopmakelaar-direct
Goirle
 
aankoopmakelaar-direct

Met veel enthousiasme behartigen wij de belangen van kopers bij aankoop van een nieuwe woning of bedrijfspand in de regio Noord-Brabant. Aangezien u niet dagelijks een woning of bedrijfspand koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Wanneer u een woning of bedrijfspand op het oog heeft via internet, laat het ons dan weten, wij staan u graag bij! Wij kunnen u behoeden voor een te hoge aankoopprijs en bouwkundige problemen. Daarnaast zullen wij u van de juiste informatie voorzien over de nieuwe woon-en bedrijven omgeving welke van invloed kunnen zijn op de aanschaf van de woning of bedrijfspand. Hiervoor is door-tastendheid en marktkennis nodig.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding van A tot Z! Met onze jaren lange er-varing kunnen wij u professionele en deskundige begeleiding bieden voor het gehele aankoopproces van uw woning of bedrijfspand. De begeleiding is tot en met de levering bij de notaris en de overdracht van uw sleutel.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judith Cornelissen
Nijmegen
 
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judit

Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judith Cornelissen is een makelaarskantoor in Nijmegen dat zich uitsluitend richt op het begeleiden van kopers.

Tegenwoordig is het bemachtigen van een woning een stuk moeilijker dan enkele jaren geleden. De schaarste in Nijmegen en omgeving is echt merkbaar. Dit vraagt dus om een eigentijdse aanpak, waarbij een goed bod in combinatie met de juiste voorwaarden van groot belang is.

Een aankoopmakelaar is de oplossing om jouw droomwoning alsnog te bemachtigen. Wat jouw aankoopproces ook is, aankoopmakelaar Attis van der Horst & Judith Cornelissen helpt jou altijd!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaardij Van Weele
Eindhoven
 
Aankoopmakelaardij Van Weele

Een huis kies je met je hart maar koop je met je verstand
U wilt graag het huis waar u verliefd op bent geworden maar emoties zijn geen goede raadgever. Ik kan voor u op basis van rationele afwegingen een goede prijs en voorwaarden bedingen. Dat is waarom u een aankoopmakelaar inschakelt. Zodat u straks een huis koopt met een goed gevoel en waarvoor u het juiste heeft betaald.

​En dat is slechts één argument om in zee te gaan met Aankoopmakelaardij Van Weele. Er zijn nog veel meer redenen: zo ben ik op de hoogte van nieuw woningaanbod, vaak nog voordat het op Funda staat. Hierdoor heeft u werkelijk eerste keus en kan ik voor u op zoek gaan naar de woning van uw dromen. Daarnaast ken ik als inwoner van de lichtstad de ins en outs van de stad, de wijken en de dorpen in de nabijheid. En uiteraard verzorg ik de complete administratieve en juridische afhandeling van de koop van uw huis. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aarnoutse Makelaardij B.V.
Dordrecht
 
Aarnoutse Makelaardij B.V.

Een huis aankopen doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Zeker in deze tijd kan het behoorlijk lastig zijn. Met een aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker en profiteert u van onze kennis van de markt, doortastendheid en ervaringen. 

Kortom zullen wij de volgende stappen voor u verzorgen:Kennismakingsgesprek op kantoor waar wij uw wensen doornemen;

 • Wij gaan mee met de bezichtiging(en) en bekijken nauwkeurig de woning;
 • Na de bezichtiging zullen wij evalueren over de woning en de vervolgstappen bespreken;
 • Wij bestuderen en controleren voor u het bestemmingsplan en de door de verkoper beschikbaar gestelde stukken;
 • Vaststellen van de waarde van de woning;
 • Onderhandeling opstarten / een eindvoorstel overbrengen aan de verkopend makelaar;
 • Controleren van de koopovereenkomst;
 • Begeleiding bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

Aarzelt u vooral niet en neem contact met ons op, wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen in de zoektocht naar uw nieuwe woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
AB wonen makelaars
Lelystad
 
AB wonen makelaars

Een huis kopen in Lelystad kan een uitdaging zijn in de huidige krappe woningmarkt. Laat je daarom begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar, zoals AB Wonen Makelaars, die in Lelystad en omstreken dagelijks succesvol hiermee bezig is.

Elke dag zijn we druk in de weer op voor onze opdrachtgevers te zoeken naar geschikte woningen. Samen bepalen we vervolgens welke onderdelen in het verkoop proces belangrijk zijn.
AB Wonen Makelaars vindt “aankopen” de leukste tak van sport en het contact met opdrachtgevers is vaak persoonlijk en intensief.

Een aantal potentiële kopers hebben ook nog hun eigen woning te verkopen, waarbij je met korting een totaalpakket kunt afnemen en zo de nog te verkopen woning ook voor bemiddelen gaat. Dit heeft voordelen omdat ‘overlap’ in verhuizen tot een minimum bespaard kan worden en flinke korting bedongen kan worden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ABC Aankoopbemiddeling
Dordrecht
 
ABC Aankoopbemiddeling

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing en een verbintenis voor lange tijd. Dat doe je met je hart en met je hoofd. Er gaan vaak veel stappen aan vooraf: brainstormen, zoeken, bezichtigen, beslissen. Voor heel veel mensen een spannende tijd, waarin veel gebeurd en veel onzekerheden zijn.

Gaandeweg ontdek je wat voor jou of voor jullie de beste keus is. Niet alleen voor nu, maar voor de komende jaren. Aan het kopen van een huis zitten natuurlijk risico’s verbonden. Als koper is het lastig om deze risico’s te herkennen. Het kan je ontbreken aan praktische kennis, maar vaak wordt je blik ook vertroebeld, omdat je inmiddels verliefd bent geworden op je droomhuis. Een deskundige en objectieve blik is dan van grote waarde. Juist in deze tijd is het belangrijk om de rust te bewaren!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Accolade Makelaars
Bergen
 
Accolade Makelaars

In het hart van de Heerlijkheid Bergen, tegenover de historische Ruïnekerk en naast het fameuze Huis met de Pilaren, vindt u Accolade Makelaars. Al 40 jaar is dit het vertrouwde adres voor degene die op zoek is naar een woning of van plan is een huis te verkopen of te verhuren.

Kennis, kundigheid en vertrouwen zijn belangrijke begrippen bij Accolade Makelaars. Net als een goed contact met onze opdrachtgevers. Advies en begeleiding met een persoonlijk karakter. Of het nu gaat om verkoop, aankoop of verhuur. 

Marije van Veen, Mea de Lange en Max van Veen zijn u graag van dienst.

Openingstijden
Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u – 17.00 u.
Uiteraard is het mogelijk om buiten deze tijden een gerichte afspraak te maken!

Volg Accolade
Blijf via Instagram, Facebook & Twitter op de hoogte van het laatste nieuws onze activiteiten en actuele informatie.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Adelmar Makelaardij Woerden
Woerden
 
Adelmar Makelaardij Woerden

De aankoop van een woning is maatwerk. Met onze aankoopbemiddeling heeft u technische, strategische en financiële kennis in huis.

Met Adelmar Makelaardij als aankoopmakelaar heeft u meerdere voordelen; 

 • Kennis van de omgeving
 • Inzicht in de huidige markt (transacties en biedingen)
 • Optimalisatie van de zoekopdracht
 • Voorsprong op andere woningzoekende
 • Updates met passend nieuw woningaanbod
 • Scherp start tarief, laag maximum tarief.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Adfinis Makelaars Deventer
Deventer
 
Adfinis Makelaars Deventer

U kijkt elke dag op Funda naar het nieuwste woningaanbod en u staat ingeschreven voor een automatische zoekopdracht bij een makelaarskantoor. Toch merkt u dat u telkens achter het net vist als het gaat om de daadwerkelijke aankoop van uw droomhuis. Herkenbaar?

Aankoopmakelaar in Deventer
De aankoop van een woning in Deventer is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Het kopen van een huis is een grote stap die maar enkele keren in een leven wordt gemaakt. Zodra u een woning heeft gevonden die nog niet verkocht is, kunt u beginnen met de onderhandelingen. Maar wat is uw openingsbod? En hoe onderhandelt u verder met een partij die wordt ondersteund door een verkoopmakelaar?


Waarom Adfinis?
De aankoopmakelaars van Adfinis zijn dagelijks bezig met het aan- en verkopen van woningen in de regio Deventer. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten om een geschikte woning te vinden, maar met de juiste kennis van de huizenmarkt, het juiste netwerk en onze proactieve makelaars gaat dat zeker lukken.

Daarom een afspraak maken met Adfinis makelaars:Een groot netwerk in de regio Deventer.

 • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op Funda
 • Als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod.
 • Strategische onderhandelingen.
 • Goede afstemming tussen de aan- en verkoop.
 • Aangesloten bij de NVM.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Admono Makelaars Zwolle
Zwolle
 
Admono Makelaars Zwolle

Wij staan voor persoonlijke, échte aandacht. Bij ons bent u niet ‘de verkoper van’, maar gewoon onze relatie. De kracht van ons kantoor is dat we altijd van elkaar weten wat er speelt en dat we met u meeleven.  

Een huis kopen of verkopen is vaak een spannend proces. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u ons altijd kunt bereiken. Onze betrokkenheid is oprecht, wij vinden het telkens opnieuw heel bijzonder om in zo’n proces met u mee te denken en te kunnen helpen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs
Helmond
 
Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs

Makelaardij Adriaan van den Heuvel is al jarenlang een begrip in de omgeving Helmond en Eindhoven. Een makelaardij die startte als eenmanszaak, maar inmiddels is uitgegroeid tot een makelaarskantoor met circa twintig medewerkers: van makelaars, taxateurs tot adviseurs.

Ons makelaardijteam van specialisten heeft een grote kennis van de woningmarkt, veel ervaring en diepgaande kennis. Met deze kwaliteiten op zak, gaan we graag aan de slag om voor u de perfecte woning, het meest prettige bedrijfspand of het best passende agrarische vastgoed te vinden. U kunt bij Makelaardij Adriaan van den Heuvel rekenen op onze jarenlange expertise van de woningmarkt in Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aerssens & Partners brokers and appraisers
Vlissingen
 
Aerssens & Partners brokers and appraisers
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Agents Rodenburg
Apeldoorn
 
Agents Rodenburg

Wil je een (ander) huis kopen? Dit is het moment om een huis te kopen. De hypotheekrente is laag en wij staan voor je klaar!

Bij het kopen van een huis komt een heleboel kijken: het bezichtigen van woningen, het bepalen van je eerste bod, de onderhandeling, het maken van de juiste afspraken met de verkoper en nog veel meer. Dat vereist tijd, aandacht, deskundigheid en ervaring. Daarom is het fijn om terug te kunnen vallen op makelaars die zich hier dagelijks mee bezighouden.

Maar het begint natuurlijk al bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Op dit moment staan er niet heel veel woningen te koop en vaak worden woningen binnen een paar dagen verkocht. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen, maak dan gebruik van een aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Agri Team Makelaars Noord-Holland BV
De Goorn
 
Agri Team Makelaars Noord-Holland BV

Agriteam Noord-Holland B.V. is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Noord-Holland. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Ons ervaren team van makelaars en taxateurs is gevestigd in De Goorn en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio Noord-Holland als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Barbara, George, Joep en Janet staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Noord-Holland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
AgriTeam Makelaars Midden Nederland
Ede
 
AgriTeam Makelaars Midden Nederland

De aan- of verkoop van uw agrarisch onroerend goed is een belangrijke en soms moeilijke beslissing en heeft vaak grote gevolgen voor zowel uw onderneming als uw gezin.

Het is daarom verstandig om een specialist met ruime ervaring in de begeleiding bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed in te schakelen.

Onze makelaars hebben kennis van zaken en werken met regionale betrokkenheid. Door het landelijke netwerk van Agriteam makelaars en taxateurs kunnen wij u in elke regio de optimale begeleiding bieden. Door onze landelijke dekking heeft u in het geval van bijvoorbeeld een bedrijfsverplaatsing aan één partij voldoende.

Agriteam makelaars en taxateurs is uw vertrouwenspartner wanneer het gaat om deze belangrijke beslissingen en ontwikkelingen.

Wij beschikken over een netwerk van juridische, fiscale en bedrijfskundige specialisten die u en ons kunnen voorzien van een optimale advisering en begeleiding bij de aan- of verkoop van uw agrarische onroerende goed.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alberti Garantiemakelaars
Eindhoven
 
Alberti Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Eindhoven, Best, Veldhoven of omgeving? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Eindhoven: Alberti Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in de regio maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Alberti Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Eindhoven en omstreken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alex van Keulen Makelaars BV
Almere
 
Alex van Keulen Makelaars BV

In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopservice het verschil! Wij hebben unieke automatiseringsprocessen ontwikkeld, waaronder Woondossier, waardoor wij ver voorop lopen binnen onze branche. Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes! Niet voor niets zijn wij de specialist in het programma " Kopen zonder Kijken".

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang.

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

WOONOMGEVING COMPLEET IN KAART
De makelaar heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Ons uniek systeem maakt het mogelijk om voor u een compleet woondossier op te stellen gevuld met alle informatie die beschikbaar is in de openbare bronnen en databases. Aan de hand van deze gegevens vertellen wij u alles over de woning, straat, wijk en stad.
Denk aan het aantal woningen, de meest recente transacties , de verhouding tussen ‘huur’ en ‘koop’, het gemiddelde inkomen, de gezinssamenstelling en de gemiddelde woningwaarde. Maar ook: wat is de historie van het huis? Met welke bestemmingsplannen heb ik straks te maken? En welke bestemmingsplanwijzigingen lopen er?

Samen met de makelaar bezoekt u de woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met u de aankoopstrategie, waarbij de makelaar u voortdurend op de hoogte houdt en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alfred Bakker Makelaars en Adviseurs
Haren
 
Alfred Bakker Makelaars en Adviseurs

Het goede leven. Genieten van de nuances. Weten waarin de kwaliteit van het leven zit. Een diner in een gezellig Grieks restaurantje in Groningen. Een partijtje golf met goede vrienden op de green van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen. Een theateravond met z’n tweetjes in de Stadsschouwburg in Groningen. Een weekje Verona in Italië.
Maar eerst en vooral: genieten van je huis. Precies de goede woning op precies de goede plaats. My home my castle. Je huis als de perfect zittende mantel. Voor alle dagen van het jaar. Om alle dagen van te genieten. Relaxed op de bank met uw lievelingsboek. Samen kokkerellen aan het kookeiland. Luieren op het terras of in de tuin. Knutselend aan uw oldtimer. Dit is wonen. Zo wilt u leven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alice Bakker Makelaardij
Amsterdam
 
Alice Bakker Makelaardij

Het valt in Amsterdam niet mee om net dat ene huis te vinden dat aan al je wensen voldoet. En als je het al gevonden hebt is de kans groot dat een ander het net voor je neus wegkaapt. Voor courante en redelijk geprijsde woningen moet je, zeker in Amsterdam, vooraan staan en snel kunnen handelen.

En ook al bent u de enige gegadigde, bent u wel zeker van uw zaak? Bent u in staat om te beoordelen wat een woning werkelijk waard is? Iedere buurt heeft zijn eigen prijzen, die bovendien van straat tot straat verschillen. En laat u zich niet teveel leiden door uw emoties? Heel begrijpelijk, maar u loopt daardoor het risico dat u te veel betaalt. Daarnaast moet u waarschijnlijk opboksen tegen de makelaar van de verkoper, een ervaren man of vrouw uit de praktijk. Bent u daar wel tegen opgewassen?

Hoe staat het met de bouwkundige staat, de fundering, het bestemmingsplan, erfpacht, erfdienstbaarheden, de Vereniging van Eigenaren, etc.? U zult niet de eerste 'doe het zelver' zijn die belangrijke zaken over het hoofd ziet.

'Doe het zelven' om kosten te besparen is verkeerde zuinigheid. Wat u denkt te besparen aan makelaarskosten geeft u in veelvoud weg indien u te duur koopt of geconfronteerd wordt met bouwtechnische en/of juridische problemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alkemade Makelaardij
Roelofarendsveen
 
Alkemade Makelaardij

Wonen is gevoel, dat staat voorop in onze werkwijze. Een woning kan 100% aan het wensenpakket voldoen, maar pas als je over de drempel stapt weet je of een huis je thuis kan worden.
Daar staat Alkemade Makelaardij dan ook voor: jou helpen je perfecte thuis te vinden. We staan je terzijde met aankoopbegeleiding én bemiddeling bij de verkoop van je woning.
Ook in onze rol als verkoopmakelaar hebben we aandacht voor de woonwensen van de potentiële kopers. Wanneer een woning niet helemaal voldoet aan de woonwensen van de kandidaat kopers, denken we ook met hen mee om te onderzoeken of die wensen wel in de woning gerealiseerd kunnen worden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alpha Real Estate BV
Gouda
 
Alpha Real Estate BV

Bij aankoop helpen we je in het maken van de juiste keuze voor je nieuwe huis. Jij voelt of dit je nieuwe thuis is, wij kijken naar de praktische, bouwkundige en juridische zaken en houden je met beide benen op de grond, zodat jouw thuisgevoel genieten wordt.

Alleen: waar moet je op letten? Is de vraagprijs bijvoorbeeld reëel en met welk bod moet je beginnen? Zijn er gebreken bekend, hoe zit het met de fundering? Wat blijft er allemaal achter in de woning? Welke ontbindende voorwaarden moet je opnemen en hoe lang? Bij een appartement: hoe zit het met de VvE, staat er groot onderhoud op stapel? Wanneer is een overeenkomst bindend en wat als er nog een tweede bieder is?

Zoek hulp bij zo’n belangrijke aankoop! Als je DE woning hebt gezien, neem je contact op met Alpha Makelaardij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
AMB Makelaars Den Bosch
Den Bosch
 
AMB Makelaars Den Bosch

AMB Makelaars is door de NVM regio noord oost Brabant drie jaar op rij uitgeroepen tot de makelaar met het hoogst aantal geregistreerde aankooptransacties. Twijfel dus niet en neem ons mee. Dat een aankoopmakelaar van meerwaarde is, zullen wij u zeker bewijzen.
 
Door de veranderende marktomstandigheden is het verstandig om u te laten bijstaan door een expert. De markt is grillig en de vraagprijzen van woningen variëren enorm.

Dit is hét moment om een makelaar in te schakelen die úw belangen behartigt, kritisch meekijkt en u adviseert. AMB Makelaars is u graag van dienst voor de aankoop van uw droomhuis in de gemeente 's-Hertogenbosch, Vught, Drunen, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Haaren en Heusden.
AMB Makelaars offreert voor de totale begeleiding van het aankoopproces een courtage over het gerealiseerde aankoopbedrag.

De courtage is mede afhankelijk van het type woonhuis en de prijsklasse. Het is mogelijk om slechts gedeeltelijk gebruik te maken van de diensten.

Indien u reeds een woning op het oog heeft, kunt u bij ons informeren over dit deeltarief.

Wij kunnen u ook helpen met zoeken naar uw droomhuis!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
AMH Makelaars Maastricht
Maastricht
 
AMH Makelaars Maastricht

Vanzelfsprekend helpt Adam-Mostard-Hommes ook graag als u een woning zoekt. Zodra wij weten wat uw woonwensen zijn, gaan onze makelaars op zoek naar die ene droomwoning in Maastricht. Wilt u alleen bij de afhandeling van een koop gebruik maken van onze diensten? Na één telefoontje verzorgen we de volledige aankoopbegeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Anderz makelaar Groningen
Groningen
 
Anderz makelaar Groningen

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Groningen? Dat kunt u vinden met onze hulp! Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Groningen kunnen wij u goed bijstaan. En door ons ‘no cure, no pay’ beleid betaalt u pas als de deal helemaal rond is.

Anderz Makelaar is al ruim twintig jaar makelaar in Groningen. Wij hebben veel connecties in de woningmarkt, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen en alles weten van de plaatselijke bouw- en milieuverordeningen. Wij kunnen u daardoor heel goed helpen als makelaar in Groningen bij de aankoop van uw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Andre Relou Makelaardij B.V.
Eindhoven
 
Andre Relou Makelaardij B.V.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? U kunt zich bij ons inschrijven als woningzoekende. We houden u vrijblijvend op de hoogte van de huizen die wij in verkoop krijgen.

Actief op zoek

Daarnaast kunt u een aankoopopdracht geven. In dat geval gaan we actief voor u op zoek. We begeleiden u van begin tot eind bij het aankopen van uw droomhuis. Aandachtspunten: wat is de bouwkundige staat van de woning, is de vraagprijs reëel, welk bod brengen we uit en hoe werken we naar een eindbod toe? Wij begeleiden u met onze expertise.  

Stevig onderhandelen

Het woningaanbod is voor vrijwel iedereen gemakkelijk te vinden. Veel particulieren houden alle relevante sites zelf in de gaten. Om de technische staat van een pand te beoordelen en om de reële waarde ervan vast te stellen, is het verstandig om een deskundige in te schakelen. Hij of zij behoedt u voor misstappen en geeft u een afgewogen advies. Nog een meerwaarde van een professional: de makelaar koopt rationeel aan en is niet emotioneel betrokken. Dit maakt stevig onderhandelen makkelijker. Een zakelijke benadering waarvan ú de vruchten plukt!

Tot slot: als er overeenstemming is over de prijs, maken wij de koopovereenkomst op of controleren wij deze voor u. Ook begeleiden wij het traject nadat de koop gesloten is en we verzorgen de eindinspectie voordat u naar de notaris gaat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Annemieke Roos Aankoopmakelaar
Rotterdam
 
Annemieke Roos Aankoopmakelaar

“Annemieke is een vriendelijke en zéér bekwame aankoopmakelaar. Ze heeft altijd tijd voor de koper en reageert ook snel op e-mails en appjes. Ik heb met haar onmisbare hulp mijn eerste huis gekocht. Hiervoor heb ik alleen gehuurd. Dit was voor mij een hele nieuwe materie en Annemieke Roos Aankoopmakelaar heeft me er ontzettend goed mee geholpen. Ik ben dat ook erg dankbaar voor haar hulp en advies de afgelopen maanden. Zonder haar had ik waarschijnlijk naast mijn droomhuis met het fantastische uitzicht gegrepen in deze overspannen woningmarkt. Dank je wel Annemieke !”

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Annet de Jong Makelaardij, NVM Makelaar in Sneek
Sneek
 
Annet de Jong Makelaardij, NVM Makelaar in Sneek

De kracht van ons makelaarskantoor? Een actieve makelaar, die de klanten bij de aankoop en verkoop intensief en persoonlijk begeleidt.

Dat is één van onze sterke punten.
Maar er zijn meer redenen om ons te kiezen als uw makelaar!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Anno Makelaardij
Woerden
 
Anno Makelaardij

Graag helpen wij u bij het kopen van uw woning of appartement in de regio Utrecht-Woerden-Groene Hart en de regio Amstelveen.

Het aankoopproces omvat de volgende onderdelen:

Inventarisatie van uw wensen

Middels een persoonlijk gesprek bekijken we wat u precies zoekt.

Bezichtigingen

Samen met u bekijken we de woningen of appartementen van uw keuze. Indien nodig bekijken we een aantal objecten een tweede keer. Onze makelaar meet de woning in en let op diverse zaken zoals de staat van onderhoud, afwerking, omgeving en dergelijke.
Uiteraard kunt u ervoor kiezen eerst zelf een woning te bekijken en pas bij serieuze interesse onze makelaar mee te nemen.

Recherche en waarde-advies

Zonder recherche (onderzoek naar onder meer bodemvervuiling, erfdienstbaarheden, aanschrijvingen en zo meer) geen waarde. Heeft u de woning of het appartement gevonden waarmee u verder wilt, dan voeren wij een uitgebreide recherche uit. In het geval van een appartement betreft dit tevens een onderzoek naar de vereniging van Eigenaars (VvE) en de splitsing van het complex.

Op basis van deze recherche, de toestand van het object en de ligging stellen we de waarde vast en bepalen we met u de onderhandelingsstrategie.

Bieden en onderhandelen

Nu is het spel aangebroken van het bieden en onderhandelen. Stap voor stap bespreken wij dit met u.

Koopakte

Door de verkopende partij wordt de koopakte opgesteld. Deze nemen wij door en bespreken deze met u zodat u weet waar u voor tekent.

Eindinspectie en levering

Vlak voordat de woning bij de notaris aan u wordt overgedragen ('geleverd'), inspecteren wij samen met u en de verkoper de woning. We kijken of alles is achtergelaten zoals bij de koop is overeengekomen, of de apparatuur functioneert etc. Vervolgens gaan we mee naar de notaris waar de uiteindelijke levering plaatsvindt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
April makelaars Woerden B.V.
Woerden
 
April makelaars Woerden B.V.

Het kopen van een woning is zeker in deze markt een ingewikkeld proces. Door middel van onze GRATIS zoekopdracht krijgt u elke ochtend het nieuwe aanbod automatisch in uw mailbox. Wanneer u een woning wenst te bekijken dan neemt u contact met ons op zodat wij een afspraak in kunnen plannen. Hierbij werken wij meestal met een handige groeps-app.

Bij een aankooptraject gaan wij direct met u mee om de woning samen te bekijken. Wij maken de afspraak en houden het contact met de verkopende makelaar. Tijdens deze afspraak adviseren wij u over de globale staat van onderhoud (dit is geen bouwkundige keuring), marktsituatie en prijsniveau.

Wanneer u een positief gevoel heeft over de woning brengen wij namens u een voorstel uit waarbij de intentie is om voor een zo laag mogelijke prijs de woning aan te kopen. Echter zal het u niet ontgaan zijn dat er steeds meer woningen boven de vraagprijs worden verkocht. Hierdoor zijn wij soms ook genoodzaakt om Nee te adviseren.

Na een succesvolle onderhandeling maakt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze wordt door ons gecontroleerd en vervolgens ondertekenen wij deze samen met u.

Daarna gaat u aan de slag de hypotheek rond te maken en bewaken wij de data van de financiering en bankgarantie. Bij voorkeur in overleg met de hypotheekadviseur.

Vervolgens wachten we op de datum van overdracht, op deze dag gaan wij samen de woning opnieuw bekijken (voor-inspectie) om te controleren of deze zo wordt opgeleverd zoals afgesproken. Aansluitend gaan we samen naar de notaris om de overdracht te laten plaatsvinden en ervoor te zorgen dat u de sleutels in ontvangst kunt nemen.

Ook voor deze full-service aankoop dienstverlening brengen wij vaste tarieven in rekening, ongeacht hoeveel woningen wij met u bekijken. Nieuwsgierig?

Wij horen graag van u of wij uw aankoop makelaar mogen zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Arnold Taal Makelaardij Den Haag
Den Haag
 
Arnold Taal Makelaardij Den Haag

Het kopen van een huis is al moeilijk genoeg in de huidige markt. Voor velen is het een extra zorg naast een spannende tijd met het samenstellen van de inrichting van de nieuwe woning en het regelen van de verhuizing vanuit de bestaande woning. Onze begeleiding als aankoopmakelaar is een mooie aanvulling op de toekomstige gebeurtenissen rond het kopen van een leuke woning. Veel factoren zoals ligging, aantal slaapkamers, buitenruimte en scholen spelen een rol. Er komt dus veel emotie bij kijken, wij vinden dat u een goed gevoel moet hebben na het bezichtigen van uw droomhuis.

Een nuchtere kijk is wenselijk en dat is precies wat u van ons kunt verwachten. Nadat wij samen met u de woning hebben bezichtigd, geven wij u binnen 24 uur een heldere analyse van de achtergronden en de indruk die wij tijdens de bezichtiging hebben opgedaan. Na uw goedkeuring doen wij u een voorstel en gaan de onderhandelingen van start. Zodra een akkoord is bereikt zullen wij de koopovereenkomst met u doornemen en kan de ondertekening plaatsvinden. Richting de overdrachtsdatum bewaken we de data in de koopovereenkomst en plannen we een inspectie voorafgaand aan de ondertekening, zodat u na het bezoek van de notaris met een gerust hart de sleutel mee naar huis kunt nemen.

Wilt u onze diensten bespreken en heeft u nog vragen? Bel of mail gerust om een vrijblijvende afspraak in te plannen om de mogelijkheden en werkwijze te bespreken. U kunt ook de reviews lezen van uw voorgangers die ons hebben beoordeeld als aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
B&F Makelaar Den Haag
Den Haag
 
B&F Makelaar Den Haag

Ja! Het zal niemand zijn ontgaan dat de woningmarkt momenteel flink overspannen is en dat huizen vaak voor ruim boven de vraagprijs worden verkocht. Bovendien worden beslissingen tegenwoordig zo snel genomen dat mensen die zelfstandig proberen een huis aan te kopen helaas regelmatig achter het net vissen. De ervaring leert dat je met een aankoopmakelaar een sterkere positie hebt in de huidige markt en dat je daarmee de kansen vergroot op het succesvol aankopen van jouw droomhuis. Een aankoopmakelaar kan je inzicht geven in wat een woning echt waard is, zodat je op basis daarvan kunt beslissen hoe je verder wilt gaan. Hij kan je vertellen wat alle risico’s zijn van de aankoop en met welk bod je de meeste kansen maakt, en dat maakt jou voor de verkopend makelaar ook een meer betrouwbare partij. B&F Makelaar beschikt over een breed netwerk in de regio en de gunfactor die dat oplevert, kan daarin vaak net het verschil maken. Wij kunnen je vele zorgen uit handen nemen, zodat het kopen van je droomhuis iets zal zijn waar je met veel plezier aan terugdenkt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Baas Makelaardij - Makelaar Taxateur Dordrech
Dordrecht
 
Baas Makelaardij - Makelaar Taxateur Dordrech

Als u een huis wilt kopen dan is een passende woning niet het enige wat u zoekt. Naast dat droomhuis heeft u behoefte aan informatie over allerlei zaken, iemand die u de juiste weg wijst door alle regels, papierwerk en mogelijkheden. Daarvoor kunt u terecht bij Baas Makelaardij, de aankoopmakelaar in Dordrecht en omstreken. Wat doet een aankoopmakelaar precies, wat zijn de kosten en hoe komt u erachter of ons makelaarskantoor de beste keuze is? Dat leg ik in het kort uit op deze pagina. Wilt u meer weten of zijn er specifieke vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek zonder verplichtingen.

Wat doet een aankoopmakelaar in Dordrecht?
In vastgoed wordt er onderscheid gemaakt tussen de aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Er zijn makelaars die zich specialiseren in aankoop of verkoop, vaak worden beide diensten aangeboden. Toch zijn er zeker verschillen in aanpak en dienstverlening. Bij Baas Makelaardij maken we daarom onderscheid tussen een huis kopen en verkopen.

Het voordeel van een aankoopmakelaar is de focus op een passende woning vinden. De meeste woningzoekenden beginnen hun zoektocht op funda of één van de andere huizensites. Dat is heel goed en ik raad het zeker aan, al is het alleen maar om een beeld te krijgen van het aanbod en de vraagprijzen. Sommige kopers weten precies wat ze willen, andere kopers twijfelen nog. In beide gevallen helpen we als aankoopmakelaar de specifieke wensen en voorkeuren op een rijtje te krijgen.

Het is opvallend dat de woning die veel van onze klanten uiteindelijk kopen niet de woning is die als eerste op het verlanglijstje stond. Kopers zoeken namelijk vooral vanuit hun emoties, wat overigens een goede zaak is. De aankoopmakelaar kijkt heel nuchter naar de feiten en kan op basis van praktijkervaring de perfecte match maken. Zo zijn er details en lange termijn overwegingen waar mensen vaak niet bij stil staan. Het gaat om de grootste en duurste keuze in je leven, Baas Makelaardij helpt u dat droomhuis te vinden!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bé Trip Makelaardij Emmen
Emmen
 
Bé Trip Makelaardij Emmen

Als je je bij de aankoop van een woning laat begeleiden door Bé Trip Makelaardij in Emmen dan spreek je van een aankoopmakelaar. Laat je de verkoop van je woning door ons uitvoeren, dan spreek je van een verkoopmakelaar. 

Uiteraard kan Bé Trip Makelaardij in Emmen de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar, maar zijn wij bij één woning nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Dit laat de NVM Erecode niet toe, om belangenverstrengeling te voorkomen. Bé Trip Makelaardij behartigt dus altijd de belangen van u als opdrachtgever. 

Ik kan u maar één advies geven als u een woning wilt kopen en dat is uw eigen makelaar mee nemen. De verkoper heeft toch óók een eigen makelaar die voor hem de beste, lees: hoogste, prijs probeert te bedingen!

Daarom bent u altijd beter uit met een makelaar die uw belangen behartigt en de beste prijs VOOR U bedingt! Hoe eenvoudig kan het zijn.

IK ga met U mee en help u mee!

U hebt dus altijd een ervaren makelaar aan uw kant staan bij het aankopen van een woning en mijn ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat u het beste huis voor de beste prijs krijgt.

Met het inschakelen van Bé Trip makelaardij bent u dus altijd voordeliger uit en NO CURE NO PAY!

Gewoon even bellen of hier contact opnemen. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Beltman Makelaars
Lochem
 
Beltman Makelaars

Beltman makelaars is een persoonlijk en gespecialiseerd NVM makelaarskantoor gevestigd in Lochem en Borculo. Gespecialiseerd in het verkopen, aankopen, taxeren en verhuren van woningen, nieuwbouw en recreatiewoningen. Met twee vestigingen, in gemeente Lochem en gemeente Berkelland zijn we altijd bij u in de buurt. Wij vertegenwoordigen het grootste woningaanbod in de gemeente Lochem en Berkelland en blijven hierbij toegankelijk en bereikbaar. Bent u op zoek naar een makelaar in Laren, Harfsen, Epse, Gorssel, Vorden, Barchem, Eefde, Borculo, Ruurlo, Eibergen, Gelselaar, Geesteren of Neede? Met onze makelaarskantoren in Lochem en Borculo weet u ons altijd te vinden. Met ons enthousiaste en daadkrachtige team staan wij elke dag met een glimlach voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en de kosten dan komt graag één van onze NVM makelaars vrijblijvend bij u thuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ben Mordang Makelaardij O.G. B.V.
Maastricht
 
Ben Mordang Makelaardij O.G. B.V.

Het aankopen van een huis is een van de grotere beslissingen en financiële investeringen die je in je leven maakt. Met een aankoopmakelaar aan je zijde kun je weloverwogen een beslissing maken. Ben Mordang Makelaardij helpt je daar graag bij.

MET RAAD EN DAAD

Als NVM-makelaar met jarenlange ervaring, weten wij waar je op moet letten tijdens het aankopen van een woning. Wij staan je bij met technische, bouwkundige en marktkennis, houden rekening met financiële zaken en kunnen uitstekend onderhandelen. Dan weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt voor je nieuwe woning.

WAT DOET EEN AANKOOPMAKELAAR?

 • helpt met zoeken naar jouw droomhuis
 • gaat met je mee tijdens bezichtigingen
 • stelt kritische vragen tijdens de bezichtiging
 • adviseert over de waarde van de woning en dus koopprijs
 • onderhandelt over de vraagprijs en andere verkoopvoorwaarden
 • controleert de koopakte en andere documenten
 • begeleidt tijdens de overdracht
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ben-s.nl en partners makelaardij
Groningen
 
ben-s.nl en partners makelaardij

Een huis kopen kun je op verschillende manieren doen. Volledig zelf is vaak niet de meest effectieve manier. Steeds meer mensen schakelen daarom een aankoopmakelaar in. Verstandig, want zo vergroot je de kans dat je je ideale woning daadwerkelijk vindt, je niet onverwacht verborgen gebreken tegenkomt en je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Een aankoopmakelaar van ben-s.nl helpt jou om er tussen te komen. 

 • Aankoopbegeleiding met een ervaren en gecertificeerd aankoopmakelaar
 • Onderhandelen op het scherpst van de snede
 • We houden rekening met een goede aansluiting op je huidige woning (we helpen bijvoorbeeld met het zoeken naar een huurwoning)
 • Onze makelaars kennen niet alleen de Groningse markt als hun broekzak, maar ook de strategieën van concullega's. Dat maakt ons scherp en slagvaardig
 • Vast tarief  (No Cure No Pay)
 • Onbeperkt bezichtigen
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bentum Dragtstra Makelaars uw locale makelaar
Emmen
 
Bentum Dragtstra Makelaars uw locale makelaar

Onze makelaars kennen de woningmarkt als geen ander en hebben ruime ervaring in het aan- en verkopen van woningen.
Bij het aankopen van je droomhuis is het verstandig om je eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Een makelaar kijkt zakelijk en zonder emotie en adviseert je over de bouwkundige staat, reële aankoopprijs en voert de onderhandelingen met de verkoopmakelaar.

Wij maken je woonwensen werkelijkheid!

Maak snel een afspraak om de aankoop met één van onze makelaars te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed
Hoogeveen
 
Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Heeft u hulp nodig bij het kopen of verkopen van uw bedrijfspand? Door onze uitstekende kennis van vastgoedbeheer weten wij feilloos de unieke eigenschappen van uw bedrijfspand te vinden en te benadrukken. Zo kunnen wij perfect inspelen op uw behoefte en die van uw potentiële koper.

Ook voor de aankoop van het ideale bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u ondersteunen door op basis van uw wensen en behoeften op zoek te gaan naar een geschikt bedrijfspand.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Berg ERA Makelaars
Sassenheim
 
Berg ERA Makelaars

Met een aankoopmakelaar aan je zijde is de kans groter dat je het juiste huis vindt, en koopt, voor de juiste prijs en voorwaarden. De aankoopmakelaar van Berg ERA Makelaars maakt tijd vrij om actief naar jouw droomhuis te zoeken, gaat mee naar de bezichtiging, voert stevige onderhandelingen met de verkopende partij of assisteert u tijdens een biedprocedure. 

Aankoopbemiddeling via Berg ERA Makelaars
•    digitaal vooruitstrevend - o.a. toegang tot het exclusieve Copaan koopwoning zoeksysteem;
•    altijd de makelaar naast je – geen assistent;
•    ervaren in het vak en de regio;
•    2x winnaar van de landelijke ERA Klanttevredenheid Award (en 5x genomineerd).

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bernheze Brokers & Advisors
Uden
 
Bernheze Brokers & Advisors

Maak gebruik van onze kennis gecombineerd met een actieve up to date aanpak die werkt! Afgelopen jaar 400 woningen verkocht. De makelaars van Bernheze makelaars hebben ieder een eigen specialisatie zodat u altijd te maken heeft met een deskundige binnen de genoemde vakgebieden. Alles wat we doen,
doen we voor onze opdrachtgevers. Zij bepalen uiteindelijk wat er gaat gebeuren en hoe. Daarom hechten wij veel waarde aan een intensieve samenwerking. Wilt u weten hoe dat in de praktijk werkt? Maak een afspraak met één van onze makelaars. Wij vertellen u graag over onze aanpak!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bert Bimmel Makelaardij V.O.F.
Vlissingen
 
Bert Bimmel Makelaardij V.O.F.

Statistisch koopt u slechts drie maal in uw leven een andere woning. Dat betekent in ieder geval dat u er nooit bedreven in wordt. Het risico dat u bij het aankopen van een bestaande woning iets over het hoofd ziet is groot. Of het dan gaat over een bouwkundig of een installatietechnisch aspect, over een juridische of een publiekrechtelijke kwestie: wij doen elke dag niets anders. Daarnaast zal in de fase van onderhandelingen voor u geld worden verdiend doordat wij dagelijks met dat bijltje hakken en dus het onderste uit de kan weten te halen, zonder het deksel op de neus te krijgen. De hele contractuele afhandeling tot en met de eigendomsoverdracht wordt u uit handen genomen. Dat is voor u een hele geruststelling. De kosten zullen u meevallen, wij verdienen die dubbel en dwars voor u terug.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BestePrijsMakelaars
Afferden
 
BestePrijsMakelaars

Welkom op website van Beste Prijs Makelaars
Bij Beste Prijs Makelaars vindt u altijd de Beste Prijs. Of u nu uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen, ons einddoel is dat alle partijen met een goed gevoel het gehele aan- en verkoopproces hebben doorlopen.
 

Bij de Beste Prijs Makelaars krijgt u:
Gedegen en onderbouwd prijsadvies;
GRATIS waardebepaling
Professionele presentatie, zowel in foto’s als verkooptekst;
Vermelding op Funda, VBO.nl, Jaap.nl, onze eigen site en Social Media;
Actieve begeleiding en ondersteuning, ook buiten kantoortijden;
Creatieve op maat gemaakte marketing tools;
De Beste Prijs voor uw woning!
 
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen
's-Hertogenbosch
 
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen

Twee generaties van den Bighelaar, op elkaar ingespeeld en geroutineerd.
 
Wij hebben géén specifieke doelgroep, maar bestrijken bewust de gehele markt.
 
Onze jonge kopers beginnen met een courante “starterswoning”.
 
Deze snel inwisselbare woning is  vaak de opstap naar een hoger segment, terwijl ouderen “kleiner” gaan, om ruimte voor anderen en andere ambities vrij te maken.
 
Zo brengen wij nogal eens een kettingtransactie teweeg: goed op elkaar afgestemde individuele transacties met een vlotte doorstroming.
 
In onze bedrijfscultuur, richten wij ons niet alleen op “fast movers’’ maar ook op vastgoed waarbij wat meer komt kijken ten aanzien van bouwkunde en omgevingsplannen.
Het geeft voldoening als onze vergaarde kennis en jarenlange ervaring, bij dergelijke objecten, getoetst kan worden.
Helemaal wanneer het een stijlvolle, trendy, authentieke of qua gewaarwording sterk individualistische bouwstijl betreft. 
 
Wij kunnen kandidaat  kopers eerder bedienen, bij een gevarieerd aanbod en met een gemêleerd publiek van potentiële kopers. Daarin herkennen wij ons.
 
Woningsites segmenteren het aanbod en dus ook het publiek.
 
Met een gevarieerd aanbod willen wij dat laatste voorkomen. 
 
Deze visie vergroot uw kansen.
 
 
Als koopman anticiperen wij op elk mogelijk koopsignaal, gedurende de korte periode, wanneer men het meest enthousiast is.
Dat is ook wat de koper wil: goede informatie, maximale aandacht, en soms dat duwtje in de rug.
 
Ondersteund door social media om publiek met een  latent aanwezige kooplust te bereiken en een hoge ranking bij de zoekmachines, zijn wij degenen die de koop tot stand brengen.
Op deze manier hoeft u niet te wachten tot de woning een makkelijke vraagprijs heeft bereikt en loopt u niet het risico dat de meest gerede kandidaat elders heeft gekocht.

 
Binnen de bandbreedte van de “modelkoopovereenkomst”, worden de afspraken zo nauwkeurig mogelijk vastgelegd. Gestroomlijnde transacties met “koopovereenkomsten” en “akten van levering” welke in het bijzijn van alle partijen worden getekend. Wij zijn er bij aanwezig, voor als men nog vragen heeft.
 
Kans noch vraag laten wij onbeantwoord.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen
Den Bosch
 
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen

Een duwtje in de rug of behoeden voor avonturen, gaan wij niet uit de weg.

Het Kadaster is een openbaar register. Straks wordt ook uw transactieprijs vermeld in deze voor iedereen toegankelijke registers. Beseft u dat? Samen met de Bighelaardij, gaat u de woning nomineren voor de toekomstige positie op deze lijst. De heersende stemming op de woningmarkt, de staat van het object en uw gevoel zijn bepalend.

Objectiviteit: Emotie is niet onbelangrijk bij het vinden van de juiste woning. Bighelaardij voelt daarin mee maar laat zich daar niet door leiden. Een valkuil voor de een, kan het ideaalbeeld zijn van een begenadigd klusser of mensen met een toereikend budget. Een samenvatting om spijt achteraf te voorkomen: Een droom kan verwezenlijkt worden, een Utopie nooit, een buitenkans moet u aangrijpen.

Samen met u moeten wij ervan overtuigd zijn dat alles goed is doorgenomen. De algemene en casus-specifieke troeven bespreekt Bighelaardij alleen met u. Denk hierbij aan:

 • Voorgaande akten
 • Bouwtekeningen
 • Verbouwtekeningen
 • Vergunningen
 • Bestemmingsplannen
 • Staat van de woning
 • Te verwachten onderhoud
 • Buurtonderzoek
 •  Roerende zaken

 

Wat kost de Bighelaardij aankoopmakelaar?
Hoeveel de aankoopbegeleiding gaat kosten, hangt af van wat u ons laat doen. We geven u graag vrijblijvend een offerte van de kosten als u contact opneemt. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BijZonder Makelaars
Almelo
 
BijZonder Makelaars

Uw aankoopmakelaar in regio Almelo, Hengelo en Enschede


Een woning kopen is iets dat u maar een enkele keer in uw leven doet. Wij helpen u graag om uw plek te vinden. We gaan mee in uw gevoel, maar zorgen ook dat dit in balans is met het gezonde verstand. ‘Eerst gaan wij voor u, dan voor uw huis’, is niet voor niets het uitgangspunt bij BijZonder Makelaars.

Elke dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en de lokale regelgeving. En wij zijn net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd. 

Persoonlijke aandacht, een groot netwerk en deskundigheid. Daar is onze reputatie op gebaseerd. We verdiepen ons in uw wensen en gaan actief voor en met u op pad. Graag wenden we onze deskundigheid en ons netwerk aan om úw droomwoning te vinden. 

Bent u voornemens om een woning te kopen? 
Dan maken wij graag een afspraak met u. Geheel kosteloos en vrijblijvend. Indien u ons de aankoopopdracht gunt, zullen wij ons voor de volle 100% inspannen om uw droomwoning voor de voor u optimale prijs aan te kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Binnen Makelaars
Deventer
 
Binnen Makelaars

In de huidige woningmarkt is gewoon een bod doen en maar afwachten vaak niet genoeg. Snelheid en een goede afstemming met je wensen en mogelijkheden zijn essentieel. Met Binnen is dat droomhuis binnen de kortste keren jouw huis!

Waarom Binnen?
Niets ten nadele van onze concullega’s, maar wij zijn anders. Onze openheid en eerlijkheid dragen we ook uit naar alle partijen, maar met jouw belang als koper voorop. We onderhandelen scherp, maar fair. En dat werkt. Dat hebben de resultaten aangetoond.

 • Snel en betrokken
 • Vaste kosten
 • Groot netwerk
 • Kennis van de woningmarkt in Deventer e.o.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bjornd Makelaardij
Delft
 
Bjornd Makelaardij

Een makelaar is van oudsher iemand die adviseert over elk aspect van woningen en ander onroerend goed. Een makelaar is een vertrouwenspersoon !

Gedurende de jaren is er verandering opgetreden: makelaars worden steeds vaker gezien als mensen die veel verdienen en er weinig voor doen. Echter onze ervaring is dat de klanten die wij geholpen hebben juist zeer tevreden zijn met de geleverde prestatie. 

Wij zorgen voor rust zodat u de juiste beslissingen kunt maken, door goed overleg, kennis van zaken en goede contacten met alle partijen. 

Wat is de woning waard, wat moet ik bieden, zie ik niets over het hoofd, hoe snel moet ik handelen... Allemaal vragen waar  wij u antwoord op kunnen geven. Samen met uw persoonlijke makelaar gaat u aan de slag en woont u snel in uw droomhuis tegen de juiste voorwaarden en prijs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Blauw Makelaars Gouda
Gouda
 
Blauw Makelaars Gouda

Bent u weer nét te laat? Of één van de dertig kijkers? Met Blauw Makelaars, uw aankoopmakelaar Gouda, vergroot u uw kansen op een krappe woningmarkt aanzienlijk. Als uw bod concurrerend is met dat van iemand zonder aankoopmakelaar, gaat de voorkeur meestal uit naar u, mét makelaar. Zekerheid is vaak doorslaggevend. In dit stappenplan leest u hoe de intensieve aankoopbegeleiding van de aankoopmakelaar Gouda verloopt. De aankoopbegeleiding is op basis van No Cure No Pay, u betaalt alleen bij een succesvolle aankoop achteraf!


STAP 1: WOONWENSEN IN KAART BRENGEN

Samen met u stellen we een woningprofiel op. Op welke locatie ligt uw droomhuis, met welke voorzieningen in de omgeving? Hoeveel slaapkamers heeft u nodig? Wilt u een grote tuin en met welke ligging? Ook bespreken we wat u van ons verwacht: hoeveel geeft u uit handen en wat wilt u zelf doen?

STAP 2: FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

​We onderzoeken niet alleen hoeveel u kunt lenen, maar ook hoeveel u maximaal wílt besteden aan de hypotheek. En hoeveel eigen middelen brengt u in? Als u wilt, verwijzen wij u door naar een financieel adviseur voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

STAP 3: OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE WONING

​Op basis van uw woningprofiel, gaan we gericht voor u op zoek in het totale woningaanbod in Gouda en omgeving. Daarvoor gebruiken wij de VBO-database, met een groter aanbod dan websites als Funda. Ook maken wij uw zoekprofiel kenbaar bij collega-makelaars, zodat u kans maakt op woningen die niet op de markt komen.

STAP 4: WONING BEZICHTIGEN

​Tijdens de bezichtiging kunt u zich volledig richten op de grootte, sfeer, indeling en stijl. Wat is uw gevoel bij de woning? Ondertussen bekijken wij het pand kritisch op het gebied van bouwwijze, onderhoud, gebreken en noodzakelijke reparaties of verbouwingen. Zo behoeden wij u voor een overhaaste, verkeerde beslissing op basis van emoties.

STAP 5: BOUWKUNDIGE EN JURIDISCHE BEOORDELING VAN DE WONING

Wij doen onderzoek naar het juridische eigendom, bodemverontreiniging, het bestemmingsplan en bouwvergunningen. Als u een appartement op het oog heeft onderzoeken wij ook de Vereniging van Eigenaars (VvE). Is die financieel gezond? Hoe hoog zijn de servicekosten? Samen bespreken we de haalbaarheid van eventuele aanpassingen of verbouwingen.

STAP 6: PROFESSIONELE ONDERHANDELINGEN

​Dit is het moment waarop wij onze courtage voor u kunnen terugverdienen. Wij zijn op de hoogte van de plus- en minpunten van de woning, wat goed van pas komt tijdens de onderhandelingen. Niet alleen de koopsom, maar ook de beste voorwaarden qua opleverdatum, roerende zaken, ontbindende voorwaarden en overige condities zijn onderwerp van bespreking. Bovendien toont u zich een serieuze kandidaat met een aankoopmakelaar, wat uw kansen aanzienlijk vergroot.

STAP 7: IN ORDE MAKEN VAN DE OVEREENKOMST

​Als we overeenstemming hebben over de koopsom en voorwaarden, stelt de verkopend makelaar de overeenkomst op. Wij zorgen dat alles correct wordt vastgelegd in de overeenkomst, waarbij uw belangen zijn gewaarborgd. Vervolgens nemen we het contract samen door, zodat u precies weet waar u voor tekent.

STAP 8: STAAT DE CHAMPAGNE AL KOUD?

​Voordat de woning wordt overgedragen bij de notaris, voeren we samen met u een inspectie uit om te zien of de woning volgens afspraak wordt opgeleverd. Daarna gaan we samen naar de notaris. Na ondertekening van de akte van levering en de sleuteloverdracht bent u definitief eigenaar van uw nieuwe woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bles en Van der Does Makelaardij
Enschede
 
Bles en Van der Does Makelaardij

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Als aankoopmakelaar kunnen wij u daarbij helpen. Bles & Van der Does Makelaardij behartigt bij een aankoop uitsluitend úw belangen! Daarmee heeft u zekerheid van begeleiding van een kundige NVM-makelaar. U ontvangt begeleiding bij alle aspecten van de aankoop. Dat begint met het inventariseren van uw woonwensen tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris.

Dit doen wij voor u als aankoopmakelaar:

 • als eerste inventariseren wij uw woonwensen;
 • wij brengen u op de hoogte van het nieuwste aanbod;
 • samen met u bezichtigen wij de woning en onderwerpen deze aan een kritische beoordeling;
 • u krijgt van ons onafhankelijk advies over de bouwkundige staat, juridische aangelegenheden en het afwerkingsniveau van de woning;
 • wij geven een eerlijk advies over een reële koopprijs van de woning;
 • wij overleggen met elkaar over de beste onderhandelingsstrategie – wat wordt het eerste bod en tot hoe ver wilt u gaan?
 • namens u voeren wij de onderhandelingen met de verkoper of verkopende makelaar. Wij houden u precies op de hoogte van de voortgang;
 • indien de staat van de woning dusdanig is dat een bouwtechnische keuring aan te bevelen is, regelen wij dat voor u;
 • wij beoordelen de koopakte en geven u een uitgebreide toelichting
 • samen met u doen wij de eindinspectie van uw nieuwe woning zodat u zeker weet dat de woning goed wordt opgeleverd;
 • wij gaan met u mee naar de notaris waar de eigendomsoverdracht plaatsvindt.

Bij een geslaagde aankoop kunt u gratis van onze verhuisbus gebruik maken.

Wanneer u gebruik maakt van onze expertise bij het aankopen van uw woning én de verkoop van uw huidige woning worden onze tarieven er alleen maar aantrekkelijker op.

Wij informeren u graag op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Blik Makelaars
Hengelo
 
Blik Makelaars

Blik Makelaars is de huur makelaar in Hengelo en omgeving. Blik Makelaars nemen alle zorgen van je over door de full-service die ze bieden. Alles wordt van A tot Z tot in de puntjes voor je geregeld. Door de jarenlange ervaring van de specialisten van Blik Makelaars kunnen zij jou gegarandeerd helpen bij het vinden van een geschikte huur woning. Onze specialisten weten precies waar zij op moeten letten bij een bezichtiging, maar ook bij het tekenen van verschillende huurcontracten. Daarnaast krijgen wij als makelaar voorrang op het aanbod huur woningen dat vrij komt, voordat deze geplaatst worden op platformen zoals Funda. Juist hierom is het verstandig om te kiezen voor een makelaar zoals Blik Makelaars. Naast een ruim aanbod huur woningen kunnen wij jou ook helpen om je huis te verhuren!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BMV Makelaars
Arnhem
 
BMV Makelaars

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als makelaar actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in de omgeving Arnhem of omgeving Ede? Dan staan wij graag voor u klaar!

Wij kennen de lokale huizenmarkt, zijn als eerste op de hoogte van de woningen die op de markt komen en hebben voor ieder (t)huis een specialist. Wij zorgen ervoor dat uw kansen op uw droomhuis worden vergroot en helpen u om de woning tegen de beste prijs te bemachtigen.

Met de aankoopservice van BMV Makelaars worden uw zorgen tijdens het gehele aankoopproces uit handen genomen, delen wij onze kennis en jarenlange ervaring met u én besparen wij u veel tijd, energie en regelwerk tijdens de zoektocht.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boek en Offermans Makelaars Maastricht
Maastricht
 
Boek en Offermans Makelaars Maastricht

Het kopen van een huis is spannend en leuk. Wat zijn je woonwensen? Moet je huidige woning eerst worden verkocht? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Kom ik nog in aanmerking voor een bezichtiging? Wat is een geschikt bod? Allemaal vragen die op je afkomen. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden.

 

Tijdens de zoektocht kun je best wel wat hulp gebruiken. De aankoopmakelaar van Boek & Offermans spreekt alles van tevoren goed door. Hierdoor wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker. Geef jezelf ook een voorsprong en plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boek en Offermans Makelaars Venlo
Venlo
 
Boek en Offermans Makelaars Venlo

Met 4 kantoren in Limburg én meer dan 40 jaar ervaring op de vastgoedmarkt, kennen wij de hele provincie als onze broekzak. Van Noord- tot aan Zuid-Limburg zijn onze makelaars en taxateurs dagelijks op pad voor diverse vastgoed vraagstukken. Wij zijn thuis in Limburg!

Lees meer +
 • Straelseweg 234
 • venlo@boek-offermans.nl
 • 077-398 12 60
 • https://boek-offermans.nl/
Contact    Prijsopgave
Boekenrode Bedrijfsmakelaars en Taxateurs Assen
Assen
 
Boekenrode Bedrijfsmakelaars en Taxateurs Assen

Om uw droomhuis te vinden heeft u ons niet altijd nodig. Maar om te zorgen dat u weloverwogen een woning koopt zijn wij uw partner! Wij zijn vakspecialisten op het gebied van kopersbegeleiding. Al jarenlang gebruiken wij onze kennis, ervaring en marktinzicht om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt kopen.  Of het nu gaat om een appartement, een twee onder één kapwoning, een monumentale villa of een fraaie woonboerderij op het platteland, we hebben alle ervaring hiermee. Ons uitgangspunt is het professioneel begeleiden van u als koper bij het nemen van een grote financiële beslissing.
 

Natuurlijk kunnen wij alleen samen met u tot een goed resultaat komen, hiervoor spreken wij u graag persoonlijk. Wij hechten zeer veel waarde aan een uitgebreide persoonlijke kennismaking.
 

Vanzelfsprekend begeleiden wij u in alle facetten van een aankoop: van wensinventarisatie, bezichtigingen, onderhandelingen, bouwtechnische en overige keuringen tot uiteindelijk een geslaagde aankoop en afwikkeling naar de notaris toe.
 

Mocht u, ondanks alle zorg die wij aan de aankoopbegeleiding hebben besteed, na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Wij zijn er om u te ontzorgen!
 

Heeft u al een andere woning op het oog? Wij begeleiden u op basis van no cure, no pay!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boekholt & Partners brokerage
Groningen
 
Boekholt & Partners brokerage

Groningen is een gewilde woonstad, waardoor het soms lastig is het huis van uw dromen te vinden. Door een aankoopmakelaar in te schakelen, heeft u meer kans om ertussen te komen en wordt uw bod sneller serieus genomen. De aankoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij kennen de markt en weten waar kansen liggen. In samenspraak met u ontwikkelen wij een doordachte aankoopstrategie. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw droomhuis. Dankzij de samenwerking met onze onafhankelijke financiële adviseur weet u ook direct of de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar blijven. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boelens Jorritsma Makelaars en Bedrijfsmakelaars
Meppel
 
Boelens Jorritsma Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Welkom bij Boelens Jorritsma Makelaars - dé partner voor jouw droomhuis in Meppel en omgeving!

Ben jij op zoek naar een huis dat perfect past bij jouw wensen en eisen? Wil je een deskundig en onafhankelijk advies tijdens het gehele aankooptraject? Zoek dan niet verder, want bij Boelens Jorritsma Makelaars staan wij voor je klaar!

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de woningmarkt in Meppel en omstreken, garanderen wij succes. Samen met jou doorlopen we het hele aankoopproces op een persoonlijke en effectieve manier. Ons doel? Ervoor zorgen dat jouw nieuwe huis alle verwachtingen overtreft!

Onze werkwijze is gericht op het bieden van een uitgebreide service die verder gaat dan alleen de bezichtiging. Tijdens de bezichtiging begeleiden wij jou actief en zorgen we dat we volledig voorbereid zijn. We gaan dieper in op de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, ontwikkelingen in de omgeving, de staat van onderhoud en de marktwaarde van het huis. Daarnaast houden we je op de hoogte van eventuele beperkingen die van belang kunnen zijn voor jouw beslissing.

Wanneer het om een appartement gaat, duiken we ook in de financiële positie van de Vereniging van Eigenaren (VvE), zodat je volledig geïnformeerd bent.

En dan komt het spannende deel: de onderhandelingen. Onze makelaars gaan voor jou de beste prijs bedingen, zodat jij een koop sluit die perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Vervolgens begeleiden wij je bij het ondertekenen van de koopakte. Kortom, wij staan je bij in elke stap van het aankoopproces!

En laten we de afronding niet vergeten. Bij de juridische en feitelijke levering van jouw nieuwe huis staan wij je bij, zodat je met een gerust hart de sleutels in handen kunt nemen.

Waarom zou je genoegen nemen met minder? Kies voor de betrouwbare expertise van Boelens Jorritsma Makelaars en maak jouw droomhuis werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou op zoek te gaan naar het perfecte thuis!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boer Makelaardij
Gouda
 
Boer Makelaardij

Een woning kopen is een levensveranderende gebeurtenis. Een moment dat gevierd moet worden, maar dat ook veel stress oplevert. Logisch, want het gaat over een hoop geld en veel factoren hebben invloed op uw keuze. Bovendien is de markt altijd in beweging, en niet te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. Toch hoeft u er niet alleen voor te staan. Aankoopmakelaar Boer Makelaardij helpt u die belangrijke keuze goed te maken en wijst u de weg in de vastgoedmarkt.

Wat een aankopend makelaar van Boer Makelaardij voor u doet? Allereerst kan de aankopend makelaar van Boer Makelaardij u helpen met het zoeken van een geschikte woning. Als een woning interessant is, gaat u als koper vaak eerst zelf kijken. Afhankelijk van de belangstelling van de woning gaat de aankopend makelaar soms al direct mee of anders met de tweede bezichtiging.

Wij vinden het heel belangrijk dat een koper weet wat de voordelen en nadelen zijn van een bepaalde woning. Dat kunnen bepaalde zaken zijn met betrekking tot de locatie, bestemmingsplannen en bijvoorbeeld bouwkundige gebreken. De prijs, voorwaarden en courantheid (hoe goed kan de woning verkocht worden als de marktomstandigheden wijzigen) spelen ook een grote rol in het advies- en beslissingstraject. De aankopend makelaar is tegelijkertijd klankbord en vraagbaak. Door de jarenlange ervaring op de lokale markt zijn wij als geen ander geschikt om u bij te staan in het aankooptraject. Onze aankoopklanten worden altijd begeleidt door een beëdigd NVM makelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boers Brokers
Apeldoorn
 
Boers Brokers

Wil je een huis kopen in Apeldoorn? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Apeldoorn: Boers Makelaars. Wil je graag een huis kopen in Apeldoorn maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Boers Makelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Apeldoorn en omstreken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boogerman Makelaars
Dordrecht
 
Boogerman Makelaars

Het aankopen van een woning is ontzettend spannend en brengt veel zorgen met zich mee. Boogerman Makelaars neemt dit proces graag van A tot Z voor u uit handen. U kunt er ook voor kiezen om het proces deels uit handen te geven.

Wat doet een aankoopmakelaar?

 • Wij zoeken naar een geschikte woning
 • Wij helpen u tijdens het bezichtigen van woningen
 • Wij ondersteunen en adviseren u tijdens biedproces en de eventuele onderhandelingen


OP ZOEK NAAR EEN WONING?
Op zoek naar een woning in Dordrecht of omgeving? Boogerman Makelaars staat voor u klaar als aankoopmakelaar! Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we bij u thuis óf bij ons op kantoor uw woonwensen bespreken. Wij gaan voor u op zoek naar een mooie match en veel woongeluk!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boon Vastgoed - Makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland
Gulpen
 
Boon Vastgoed - Makelaars van het Zuid-Limburgse H

Wij zijn de makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland. We richten ons primair op de verkoop van de betere vrijstaande woningen in de kleine kernen van het Heuvelland en Maastricht. Van Goeden Huize(n) dus! Karakteristieke woningen als vakwerkwoningen en carréboerderijen en woningen op mooie plekken zijn onze specialiteit. Heeft u een dergelijk object, dan bent u echt bij ons aan het goede adres. Ons kantoor is in februari 1996 opgericht door Mr. Franklin Boon en we beschikken dus over meer dan 20 jaar ervaring.
 
We wonen zelf ook in het Heuvelland
Wij zijn geen traditionele makelaar, maar een makelaar van deze tijd. We zijn echte liefhebbers van het Heuvelland, wonen er zelf en kunnen u er alles over vertellen. We zijn zelf namelijk fanatieke wandelaars. We kennen daarom de mooie plekjes, de restaurantjes, de wandelcafés en mooie wandel- en fietsroutes. De kenmerken van de diverse dorpen en gehuchten zijn bij ons dus goed bekend.

Lees meer +
 • Rijksweg 4
 • info@boon-vastgoed.nl
 • 043-4582122
 • https://www.boon-vastgoed.nl/
Contact    Prijsopgave
Boonstra Makelaardij
Bolsward
 
Boonstra Makelaardij

Boonstra Makelaardij is sinds 2001 actief in Zuidwest Friesland (Bolsward, Workum, Witmarsum, Wommels, Koudum) voor bemiddeling bij aankoop, verkoop en taxeren van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden. Om ons aanbod optimaal te presenteren maken wij gebruik van Funda, social media, een uitgebreide brochure en ons netwerk.

Kenmerkend voor Boonstra Makelaardij is flexibiliteit, openheid en een persoonlijke aanpak. Wij zijn ons er van bewust dat u het vertrouwen uit handen geeft en juist daarom vinden wij een goede band tussen makelaar en de klant van groot belang.

Wilt u met ons kennismaken? Of wilt u een vrijblijvend advies? Loop gerust bij ons binnen of bel voor een afspraak 0515-575925

Lees meer +
 • Snekerpoort 8
 • info@boonstramakelaardij.nl
 • 0515575925
 • https://www.boonstramakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Bosma De Witte Makelaars
Leeuwarden
 
Bosma De Witte Makelaars

Goede adviezen en de juiste ondersteuning in deze gekke woningmarkt. Dat is wat wij willen bieden met onze aankoopbegeleiding. 

In de huidige woningmarkt stijgen de woningprijzen, neemt het aanbod af en worden huizen sneller verkocht. Daarom is het juist van belang goed geïnformeerd te worden over de staat van de woning, de omgeving, woningmarkt en prijzen. 

Wij gaan samen op zoek naar die ene woning. Met 3 NVM-makelaars en taxateurs heeft Bosma de Witte dè expertise in huis en houden wij u met beide benen op de grond. Met veel ervaring in de stad Leeuwarden en tevens in het buitengebied met o.a.  "boerenspultsjes" kunnen wij u voorzien van het juiste advies.

Bent u ook benieuwd naar onze aankoopbegeleiding? Neem gerust contact met ons op via (058) 216 05 00, info@bosmadewitte.nl of kom gerust een keer langs bij ons op kantoor. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boutique Makelaar
Arnhem
 
Boutique Makelaar

In de huidige verhitte woningmarkt is het een aanrader een aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Wil je niet nog een woning aan je neus voorbij laten gaan? Schakel dan onze hulp in, wij hebben passie voor wonen en willen je graag helpen.
Wij hebben een groot netwerk, zijn niet bang om advies te geven en wij zijn er écht voor jou! Heb je ons nodig voor een vraag tussendoor via de Whatsapp of wil je dat we meegaan naar een bezichtiging in het weekend? Geen probleem!

Whatsapp direct met Jeannell voor advies: (06) 20 026 099

Mensen en een huis zien “klikken” dat is wat ons betreft echt het mooiste wat er is…
Een huis kopen gaat om emotie, een klik. Wij zorgen voor het zakelijke stuk, waarbij jij de "roze bril" mag dragen, wij zorgen bij iedere stap in het proces voor het juiste advies. Op deze manier zit je straks niet met een miskoop en kom je goed beslagen ten ijs.

Lees meer +
 • Kerkstraat 25
 • info@boutiquemakelaar
 • (026) 844 87 11
 • https://www.boutiquemakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Brecheisen Brokers
Vleuten
 
Brecheisen Brokers

“Wij helpen jouw droomwoning vinden!”

Onze aankoopmakelaar gaat op basis van jouw wensen actief voor jou op zoek.

Het vinden van je droomplek valt niet mee. De vraag naar woningen is groot en het aanbod is beperkt. Als koper moet je het aanbod in de gaten houden en soms heel snel kunnen toeslaan. Lukt het je niet die ene droomwoning te vinden? Laat ons je dan helpen. Wij gaan op basis van jouw wensen actief voor jou op zoek. 

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Brink Makelaardij
Drachten
 
Brink Makelaardij

Bent u op zoek naar een woning maar lukt het u nog niet om de perfecte woning te vinden? Via een zoekopdracht kunnen wij u helpen bij het vinden van uw droomwoning.

Misschien heeft u al een prachtige woning op het oog maar vraagt u zich af of u de juiste keuze maakt. De verkoper heeft u het huis laten zien en voor de minpunten heeft hij een goed onderbouwd verhaal. U staat op het punt een van uw grootste aankopen in uw leven te doen. Wij adviseren bij uw aankoop en behoeden voor eventuele teleurstellingen. 

Wat kunnen wij als aankoopmakelaar voor u betekenen?

 • Wij behartigen uw belangen bij het aankopen van een woning en zijn uw gesprekspartner. U kunt te allen tijd met al uw vragen omtrent het kopen van de woning bij ons terecht.
 • Wij adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is en regelen een inspectie van de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, e.d..
 • Wij hebben kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving en geven u inzicht in de waarde van de woning.
 • Wij bepalen een (onderhandelings)strategie en voeren deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te houden of krijgen. Bovendien bespaart u tijd door de deskundige afwikkeling.
 • Wij beschikken over een breed netwerk dat ingeschakeld kan worden (bijvoorbeeld hypotheek- en/of verzekeringsadvies, een taxateur of notaris die snel kan schakelen).
 • Wij letten op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Wij controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Wij inspecteren met u de woning voor de overdracht bij de notaris en noteren de meterstanden.

Wij kunnen het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Ook kunt u deeldiensten afnemen. Neem gerust contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BRIQS Makelaardij
Deventer
 
BRIQS Makelaardij

Je wilt een huis kopen. Ongeacht of het gaat om je eerste woning of het huis van je dromen: het is spannend in deze hectische tijd. Er is meer vraag dan aanbod en om die reden komt er nogal wat bij kijken. Want, wat is de woning nu eigenlijk waard? Zijn er verborgen gebreken? Moet je overbieden en zo ja: hoeveel? Belangrijke vragen om bij stil te staan toch? Ik begeleid je graag bij het vinden en aankopen van een nieuw thuis. Dat doe ik aan de hand van de volgende 5 stappen:

Alle wensen op een rij
Je weet het zeker: je wilt een huis kopen. Dan beginnen we met je woonwensen in kaart brengen. Weet je al wat je budget is? Dat werkt handig. Anders kunnen we dit tijdens het gesprek ook berekenen. Vervolgens vertel ik graag hoe ik werk, wat mijn courtage is en wat je van mij mag verwachten. Na dit gesprek zit je nog nergens aan vast. Nou ja; aan het Deventer Koekhuisje dat ik meebreng voor bij de koffie.

Woning zoeken & onderzoeken
Vooraf hebben we bepaald wie er zoekt naar een woning. Dit kan door jou/jullie zelf worden gedaan, maar ik kan mijn contacten ook benutten om een zoekopdracht uit te zetten. Is er een geschikte woning gevonden, dan gaan we bezichtigen! Natuurlijk ga ik mee met de bezichtiging, zodat ik met een kritisch oog kan kijken naar de waarde versus de staat van de woning.

Enthousiast over de woning? Dan ga ik op onderzoek uit. Alle stukken die van belang zijn, zal ik opvragen en doornemen. Denk hierbij aan een VVE, erfpacht, splitsaktes, kettingbedingen of andere clausules. Nadat ik volledig op de hoogte ben, leg ik alles in begrijpelijke taal aan jou/jullie uit, zodat je weet wat je koopt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Broekman Brokers
Alkmaar
 
Broekman Brokers

In een tijd waarin de vraag naar woningen vele malen groter is dan het aanbod is het inschakelen van een aankoopmakelaar een goede keuze. Als aankoopmakelaars kennen wij de markt, wij hebben een uitgebreid netwerk, wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, wij zijn objectief en daardoor een kei in onderhandelen en wij beschikken over de nodige bouwkundige kennis. Kortom, wij stellen alles in het werk zodat jij tegen de scherpst mogelijke prijs en de beste voorwaarden jouw droomhuis kunt aankopen.

Lees meer +
 • Europaboulevard 439
 • alkmaar@broekmanmakelaars.nl
 • 072-5625544
 • https://www.broekmanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Broekx Eindhoven Makelaar
Eindhoven
 
Broekx Eindhoven Makelaar

Hulp nodig bij het kopen van je (eerste) huis? Schakel vandaag nog je eigen NVM aankoopmakelaar in en kies voor zekerheid! Binnen een straal van 20 kilometer rondom Eindhoven begeleidt een persoonlijke makelaar van Broekx Makelaardij Eindhoven je bij het kopen van jouw droomhuis of -appartement.

Gratis zoekopdracht

Is dat leuke huis of appartement steeds voor je neus verkocht aan een ander? Wij zorgen ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Voordat een huis op Funda staat ontvang je een e-mail met gedetailleerde informatie over de woning. Ook kun je zelf 24/7 je zoekprofiel aanpassen en favoriete woningen bewaren. Schrijf je vandaag nog in en laat geen huis je nog voorbij gaan. Klik hier om jezelf aan te melden voor deze gratis zoekservice.

Prijsadvies aankoopwoning

Na het bezoek aan de woning bekijk je samen met jouw makelaar de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt. Daarbij zie je behalve de daadwerkelijke verkoopprijs ook de omschrijving, foto’s, plattegronden, (oorspronkelijke) vraagprijs en hoe lang het heeft geduurd voordat deze woningen werden verkocht. Een goede voorbereiding van jouw aankoopmakelaar is de basis voor latere onderhandelingen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

Stappenplan aankoopbegeleiding

Natuurlijk doen we meer dan alleen kijken wat de woning waard is. Ben je benieuwd wat wij allemaal doen voor jou als aankoopmakelaar? In het stappenplan vind je alle informatie over onze dienst NVM aankoopbegeleiding. Neem contact met ons kantoor in Eindhoven voor alle info.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Brok Makelaars Almelo
Almelo
 
Brok Makelaars Almelo

Het vinden en kopen van een huis is geen gemakkelijke taak. Wij helpen graag om het makkelijker en overzichtelijker voor je te maken. In zeven stappen samen met jou naar je droomwoning!

DE STAPPEN IN HET KORT
1. Vrijblijvend woonwensen gesprek
2. Bezichtigen
3. Onderzoek
4. Onderhandeling
5. Koopakte
6. Inspectie en overdracht
7. Aanspreekpunt na overdracht

Benieuwd hoe deze zeven stappen er dan uitzien? Bel ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

EN DE KOSTEN?

Hierin zijn we duidelijk en transparant. We werken met een vast bedrag voor drie verschillende pakketten. Je hebt al een volledig aankooppakket voor € 2195,- incl. BTW. Samen kijken we welk pakket het beste bij je past.

Neem contact op via 0546- 81 65 73 of maak een geheel vrijblijvende afspraak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bronsvoord Makelaars Deventer
Deventer
 
Bronsvoord Makelaars Deventer

Een aankoopmakelaar is een adviseur van de lokale woningmarkt. Zeker in tijden van woningschaarste, zoals nu, is het voor veel kopers haast onmogelijk om een droomwoning te vinden. Als ze deze wel hebben gevonden, betalen ze vaak de  hoofdprijs.

Omdat u niet dagelijks een woning koopt en het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid is, bent u zelf vaak niet de ideale onderhandelaar.

Bronsvoord Makelaars begeleidt u bij het zoeken en aankopen van een juiste woning. Door ons netwerk weten wij waar uw potentiële droomwoning te koop komt. Met onze lokale kennis en professionaliteit weten wij voor u de beste prijs eruit te slepen en u tevens te behoeden voor eventuele valkuilen. Bronsvoord Makelaars bekijkt de zaak met een objectieve blik, doch met een luisterend oor. Bronsvoord Makelaars ontzorgt. Dit scheelt u tijd, geld en een heleboel stress.

De voordelen van een aankoopmakelaar:Kennis van en ervaring met de lokale woningmarkt

 • Is gespecialiseerd in onderhandelen
 • Is bekend met alle administratieve rompslomp omtrent het aankopen van een woning
 • Geeft vertrouwen richting de verkoper, kopers met aankoopmakelaar worden serieuzer genomen
 • Zijn professioneler en kennen het proces
 • Zijn eerder op de hoogte van nieuw aanbod
 • Kan wijzen op de gevolgen van mogelijke gebreken en ontbindende voorwaarden
 • Zijn niet emotioneel betrokken en handelen op een realistische wijze
 • Neemt voor u alle documenten door, waardoor alles voor u geregeld wordt en u uzelf niet hoeft te verdiepen in juridische zaken

Uiteraard werken wij op basis van “no cure, no pay”. 

Bent u het wachten ook zat, of ziet u door alle bomen het bos niet meer? Bel of mail ons voor een afspraak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bruins makelaardij
Hoogeveen
 
Bruins makelaardij

Wanneer u een huis wilt kopen, komt u in aanraking met de makelaar van de verkoper. Deze heeft als doel het huis te verkopen. Hij komt op voor de belangen van de verkoper. Om de verkoop soepel en met zo weinig mogelijk tegenslagen te laten verlopen, kunt u een aankoopmakelaar inschakelen. Deze komt op voor uw belangen en bekijkt de woning met andere ogen. Daarbij let hij op zaken die u zelf waarschijnlijk niet opvallen, zoals vocht in de kruipruimte, lekkages en sporen van mogelijk ongedierte.
Blijkt de woning uw droomwoning? Dan bepaalt de aankoopmakelaar de waarde van de woning in de huidige markt en doen wij tevens de onderhandelingen voor u. Als aankoopmakelaar begeleiden we u bij het hele traject, dus ook bij het ondertekenen van dat ingewikkelde koopcontract.

Een woning kopen doen we samen
Tijdens een uitvoerig gesprek gaan we samen bepalen hoe we te werk gaan. Wat vindt u belangrijk, waar moet uw droomhuis aan voldoen? We gaan samen bepalen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de woning die jij hebt uitgezocht tegen een zo goed mogelijke prijs op een verantwoordelijke wijze gekocht kan worden. Wij helpen u daarbij. De aankoopmakelaar van Bruins Makelaardij neemt de regie in handen, zodat u zorgeloos uw huis kunt kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Buisman Makelaars B.V.
Lelystad
 
Buisman Makelaars B.V.

Bij het kopen en/of verkopen van een huis komt heel wat kijken. Alleen al de beslissing om uw huis te verkopen en/of op zoek te gaan naar uw (volgende) droomhuis heeft impact. Zeker als het uw eerste huis betreft. U moet aan veel dingen denken en ondanks dat het een bijzondere en vaak leuke tijd is, kan het soms ook spannend zijn. Zelfs als u al vaker een huis heeft gekocht of verkocht, blijft een verkoop en/of aankoop een grote stap in uw leven.

De mensen van Buisman Makelaars begrijpen dit als geen ander en staan u graag terzijde. Wij zorgen dat u zich bij ons en gedurende het traject op uw gemak voelt. Niet alleen omdat ons kantoor doet denken aan een huiskamer, maar ook door de zorgvuldigheid waarmee wij u in dit traject begeleiden. Samen met u gaan wij op zoek naar uw droomhuis en/of de beste koper voor uw huis. Wij zorgen ervoor dat het hele traject soepel en ontspannen verloopt, zodat u vooral van deze belangrijke stap geniet.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Burger Van Leeuwen Garantiemakelaars Den Haag
Den Haag
 
Burger Van Leeuwen Garantiemakelaars Den Haag

Je bent eruit; je gaat een huis kopen. Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat je één van onze aankoopmakelaars in Den Haag in handen neemt. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Een aankoopmakelaar helpt en ondersteunt je bij de aankoop van een huis. Het verschil met een verkoopmakelaar is dat deze je ondersteunt bij de verkoop van jouw huis.

BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars kan bij de ene cliënt een aankoopmakelaar zijn en bij de andere klant een verkoopmakelaar, maar hij is bij één pand nooit zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Dit staat de NVM Erecode niet toe, vanzelfsprekend om belangenverstrengeling te voorkomen. Een Garantiemakelaar behartigt dus altijd de belangen van de klant. Met onze aankoopmakelaars heb je een eigen aankoopadviseur en iemand die vanuit jouw belangen als koper onderhandelt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Buurman Makelaardij
Apeldoorn
 
Buurman Makelaardij

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn, Ugchelen of Beekbergen? Als je een huis op het oog hebt, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de verkoopmakelaar van de verkoper. Die zal jou informeren en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.

Dat betekent dat de verkoopmakelaar primair de belangen van de verkoper behartigt en niet die van jou. Dat begint al met de prijs van de woning. De verkoopmakelaar wil een zo hoog mogelijke prijs voor zijn klant bedingen en jij wilt uiteraard zo min mogelijk betalen. Het is daarom verstandig om je onafhankelijk te laten adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor joú. En dat noemen we een NVM-aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Carpe Diem Makelaardij
Dronten
 
Carpe Diem Makelaardij

Of het nu je eerste koopwoning is of de zoveelste: een huis kopen blijft een spannend proces. Gelukkig biedt onze prachtige en groene provincie tal van mogelijkheden; voor ieder is een passende woning te vinden. Ook voor jou. 

De zoektocht naar jouw nieuwe (t)huis ben je waarschijnlijk begonnen op internet. Misschien is je oog al ergens op gevallen. Of juist niet, en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan ook zeker ons blog met zes bruikbare tips. Wat de situatie ook is, wij staan voor je klaar.

Droomhuis gevonden en nu?
Na het vinden van jouw droomhuis, volgt de bezichtiging. Maar waar let je allemaal op als je voor het eerst binnenstapt? Welk vragen zijn van belang? Hoe gaat het onderhandelen in zijn werk? Hoe bepaal jij je eerste bod? En het meest belangrijk: betaal je uiteindelijk de juiste prijs?

Als aankoopmakelaar helpen wij jou deze vragen te beantwoorden en behartigen wij alleen jouw belang. Het gaat tenslotte om de aankoop van een huis. Een koop waar je meer dan zeker van wilt zijn. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Casco Brokers
Middelburg
 
Casco Brokers

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op funda kun je zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is. 
 
Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - toch een adviseur in de arm te nemen die je voor vervelende scenario’s kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar van de NVM luistert naar je wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan je wijzen op alternatieven waar je zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
CDB Makelaars - Charles de Bie Makelaars Haarlem
Haarlem
 
CDB Makelaars - Charles de Bie Makelaars Haarlem

U kunt CDB Makelaars inschakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht. Het is ook mogelijk dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt staat een van de grootste aankopen in uw leven te doen.

Het is een prachthuis en de roze bril gaat op. De verkopende makelaars presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. Op dit moment heeft u behoefte aan een aankoopmakelaar. Wat kan CDB Makelaars als NVM-aankoopmakelaar o.a. voor u betekenen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Chantal Lefeber
Lisse
 
Chantal Lefeber

Zie hem maar eens te vinden, die droomwoning. In uw hoofd woont u er al. U weet wat u wilt en wat u wensen zijn. U droomt er immers al jaren van. En als die mooie woning dan voorbij komt, bent u vaak net te laat. Gelukkig weten wij niet alleen wat er te koop staat, maar ook wat er te koop komt. Onze ervaring heeft ons geleerd uw woonwens te vertalen in de woning die bij u past. Daar zit onze toegevoegde waarde. U kiest met uw hart, wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.

U kunt ons aanbod van woningen volgen via Facebook, Chantal Lefeber App,  Twitter, of alle informatie van nieuwe woningen per e-mail ontvangen. Wij houden u graag als eerste op de hoogte!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Charles Nagelkerke Makelaardij
Breda
 
Charles Nagelkerke Makelaardij

“Bent u nog steeds op zoek naar een woning? Heeft u uw droomhuis gevonden maar was dat net verkocht, nog voor u de kans had om te gaan kijken? Of u heeft een leuk huis gezien en weet niet wat de volgende stap is?”

Het is ook niet gemakkelijk om een woning te kopen.

 • Wat is de juiste prijs en ten opzichte van de prijzen in de omgeving?
 • Hoe pak ik het bieden aan?
 • Hoe lang staat de woning reeds te koop?
 • En vooral heel belangrijk: Gaat er nu of in de loop der tijd in de directe omgeving iets veranderen

Al deze vragen worden nog steeds aan de verkopend makelaar gesteld, terwijl die optreedt voor de tegenpartij: de verkoper!

U koopt niet alleen het pand, maar ook de buurt. Bestemmingsplannen en milieugegevens opvragen doet de consument niet dagelijks, terwijl dit toch hoort bij de informatieplicht van de koper.

Als aankoopmakelaar is Charles Nagelkerke Makelaardij dagelijks bezig met bovengenoemde zaken, dat is ons vak. Laat u van nu af aan goed begeleiden door iemand die uw belangen behartigt en niet die van de verkopende partij.

Wij bieden u verschillende aankoop pakketten aan. Wilt u meer informatie over deze diensten dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek kunt u dan kennismaken met Charles Nagelkerke, hij vertelt u graag meer over onze aankoopbegeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Chris Draijer Makelaardij
Bolsward
 
Chris Draijer Makelaardij

Mijn naam is Chris Draijer, getrouwd met Marrit Hoekstra en vader van 3 kinderen. Met 10 jaar ervaring ben ik per 1 februari 2019 gestart als Chris Draijer Makelaardij en Taxaties. Bij mij is uw opdracht niet zomaar een opdracht. Ik begrijp heel goed dat het kopen en verkopen van een woning niet zomaar iets is, maar onderdeel van een belangrijke beslissing in uw leven.

Hier wil ik u graag bij helpen, bij mij stopt het niet bij één enkele opdracht. Ik probeer u van A tot Z op een vertrouwde manier te helpen.

Naast mijn werk vind ik het ook heerlijk om te hardlopen of te racefietsen door het Friese landschap. Met name het merengebied rond mijn woonplaats Blauwhuis geeft mij energie. Als fanatiek schaatser hoop ik natuurlijk op koude winters om op dezelfde meren te kunnen schaatsen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Christis Makelaardij B.V.
Den Bosch
 
Christis Makelaardij B.V.

Het kopen van een huis doet u hooguit een paar keer in uw leven. Daarom is belangrijk een adviseur te hebben die kennis van zaken heeft en op wie u kunt vertrouwen. Die de kritische vragen kan stellen, doortastend te werk gaat en namens u scherp kan onderhandelen. Christis Makelaardij kent de huizenmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel goed en weet wat er te koop is. 
Samen met u inventariseren wij uw woonwensen en uw mogelijkheden. Welk type huis zoekt u, welke woonomgeving heeft uw voorkeur en wat zijn uw financiële mogelijkheden? Zodra wij samen met u uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we gericht op zoek naar woningen die aan uw wensen voldoen. Uiteraard houden wij voor u het actuele woningaanbod bij NVM-makelaars, niet NVM-makelaars en particulieren scherp in gaten. 

Samen met u bezichtigen wij vervolgens de meest interessante woningen. Wij adviseren u over de prijs, de courantheid van de woning, de staat van de woning en juridische aspecten zoals bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, kettingbedingen en bestemmingsplannen. Zodra u uw ideale huis heeft gevonden, begeleiden wij het aankoopproces waaronder de prijsonderhandelingen, het administratieve proces, het koopcontract voor u als koper en begeleiden wij de eindinspectie. Vanzelfsprekend kunt u ook na het notarieel transport nog een beroep op ons doen.

Wilt u meer weten over uw aankoopmogelijkheden. Vul dan snel het aankoopformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over uw aankoopmogelijkheden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Als je eindelijk de woning hebt gevonden waar je graag zou willen wonen, ben je ongelofelijk blij. Je wilt de woning zo graag hebben dat je je door emoties laat leiden.

Maar dan… Wat zit er allemaal inbegrepen bij de woning? Hoe gaat het kopen van een nieuwbouw woning? En al die papieren… Kunnen ze die papieren niet in “Jip en Janneke taal” schrijven? Een koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst, of koop-/aannemingsovereenkomst. Dan hoor ik ook nog Woningborggarantie… Help!

Een nieuwbouw woning kopen is heel anders dan een bestaande woning kopen. Als een woning nog gebouwd moet worden, is het niet mogelijk de woning te bezichtigen en zal je de woning moeten bekijken van de bouwtekeningen. Zonder enige kennis van bouwtekeningen kan het best lastig zijn deze bouwtekeningen grondig te bekijken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar, het woord zegt het al, een makelaar die je helpt een woning aan te kopen. Als je een woning gaat bezichtigen, kom je de verkopend makelaar tegen. Deze laat jou de woning zien. Echter, de verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper, dus in het belang van de verkoper!

Ik, als aankoopmakelaar, begeleid jouw bij de aankoop van een woning. Allereerst kijk ik of de vraagprijs reëel is en wat de bouwkundige staat van de woning is. Daarna ga ik voor jou, de beste prijs en voorwaarden onderhandelen. En, uiteraard begeleid ik je bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht van de woning. Ik werk in opdracht van jou en in jouw belangen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dalsheim Makelaars
Groningen
 
Dalsheim Makelaars

Dalsheim Makelaars helpt je graag zorgeloos een woning te kopen. We beschermen je voor onaangename verrassingen achteraf en komen met een eerlijk en gedegen advies. De ervaring leert dat dit je geld bespaart. En een hoop rompslomp.

Wat doen we als aankoopmakelaar?

De juiste prijs bepalen!

 • De woning bouwkundig bekijken (Is nader onderzoek nodig? Welke kosten komen eraan?)
 • Juridische zaken onderzoeken (Mag je wel achterom ook al loopt daar een pad?)
 • Milieuonderzoek (Moet de bodem gesaneerd worden?)
 • Het bestemmingsplan onderzoeken (Blijft dat uitzicht?)

Waarom Dalsheim Makelaars? Vanwege onze hoge klanttevredenheid!

 • Wij zijn objectief, eerlijk en transparant.
 • We zeggen soms ook ‘niet doen’.
 • Wij onderhandelen dagelijks.
 • We doen al meer dan 20 jaar zaken in Groningen en de wijde omgeving.
 • We hebben één van de hoogste percentages aankoopbegeleiding.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DAM Vastgoed
Zeewolde
 
DAM Vastgoed

U heeft bij ons de keuze uit 2 aankooppakketten: Het Premium Pakket en Excellent Pakket. Met het Excellent Pakket verzorgen wij voor u de gehele aankoop van uw droomhuis voor een bijzonder scherp tarief. Wij verzorgen echt alles, zelfs het taxatierapport voor de financiering en een bouwtechnische keuring.

Met het Premium Pakket zoekt u zelf uw nieuwe woning waarna u samen met ons nog één keer de woning bezichtigd. Wij onderzoeken dan de juridische aspecten, de bouwtechnische staat en de vraagprijs. Natuurlijk voeren wij ook de onderhandelingen.

Hieronder ziet u wat de beide pakketten precies inhouden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Damen Makelaardij | Maastricht
Maastricht
 
Damen Makelaardij | Maastricht

Grote kans dat het kopen van je nieuwe huis de grootste aankoop uit je leven is. Bij Damen vinden we dat je daar wel een paar deskundige ogen bij kunt gebruiken. Onze aankoopbegeleiding is altijd maatwerk. Een intensieve zoektocht als je niet uit de buurt komt en niet weet waar je moet zoeken. Maar ook als jij zelf al actief zoekt en vindt, gaan we graag met je mee bezichtigen en adviseren we je kritisch over je mogelijkheden en de staat van het huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De 4 Linden
Almere
 
De 4 Linden

Wilt u een huis kopen in Almere of Lelystad? Of bent u op zoek naar een koopwoning in Flevoland? De aankoopmakelaars van De 4 Linden helpen u graag. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek brengen we samen met u in kaart wat de exacte woonwensen zijn. Vervolgens gaan onze ervaren aankoopmakelaars voor u aan de slag om de woning van uw dromen te vinden. Omdat onze makelaars Almere en Lelystad kennen als hun broekzak, gaat dit sneller dan u denkt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Aankoopmakelaars
Reeuwijk
 
De Aankoopmakelaars

De Aankoopmakelaars is een actieve en succesvolle makelaardij volledig gespecialiseerd in het aankopen van jouw nieuwe woning in Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Heb je een woning gezien buiten dit gebied dan kunnen we samen bekijken of we daarbij kunnen helpen. Zo zijn we.

Flexibel, korte lijntjes en no nonsens advies.

Een goed onderbouwd advies vinden erg belangrijk. Hiervoor hebben wij alle papieren in huis. En om deze kwaliteit ook aan te tonen zijn wij o.a. aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Zo weet jij zeker dat wij de kwaliteit leveren die je mag verwachten.
Voor meer informatie zie www.vbo.nl.

Wij hopen je snel te spreken om jouw nieuwe thuis te vinden!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Actieve Makelaar
Lelystad
 
De Actieve Makelaar

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Heb je jouw droomhuis gezien en wil je een bod doen, dan kun je ons inschakelen als aankoopmakelaar. We behartigen dan jouw belangen als aankopende partij. Voor ons is het kopen van een huis gesneden koek. Laat ons doen waar we goed in zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Bree Makelaardij Zaanstad
Koog aan de Zaan
 
De Bree Makelaardij Zaanstad

Na jarenlang als leidinggevende bij een groot makelaarskantoor te hebben gewerkt, besluit Erik de Bree in 2010 voor zichzelf te beginnen. “Ik maakte van de particuliere woningmakelaardij mijn specialisme en met succes. Ik had het veel eerder moeten doen, want wat is dit leuk!”

De eerste paar jaar voerde Erik voornamelijk taxaties uit, waarmee hij een goede boterham kon verdienen. “Anno nu horen we er helemaal bij; we verkopen veel woningen, we kopen ook veel woningen aan voor onze klanten, maar taxeren ook nog steeds in leuke aantallen.”

In 2014 werd team de Bree Makelaardij versterkt met de eerste echte binnendienstmedewerker op een eigen kantoortje in Oud Koog. In 2016 was dit adres reeds te klein geworden, mede door een verdere uitbreiding van het team. Op dit moment is De Bree Makelaardij gevestigd op de hoek van de Julianastraat en de Raadhuisstraat, van hieruit wordt de hele Zaanse woningmarkt bedient door inmiddels vijf enthousiaste teamleden. Elk teamlid weet van de hoed en de rand, waardoor we de lijnen kort kunnen houden en iedereen uw vragen kan beantwoorden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Flexibele Makelaar
Surhuisterveen
 
De Flexibele Makelaar

Wilt u uw huis verkopen? Heeft u een aankoopmakelaar nodig of bent u op zoek naar een koophuis, huurwoning of nieuwbouw? Bij De Flexibele Makelaar bent u aan het juiste adres. Een ervaren team van deskundig opgeleide medewerkers staat voor u klaar om u die zekerheid voor succes te geven die u mag verwachten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Geldersche Makelaar BV
Doorwerth
 
De Geldersche Makelaar BV

De Geldersche Makelaar is een makelaarskantoor in Doorwerth. Met als focus de Zuidelijke Veluwezoom: van Oosterbeek t/m Wageningen. Persoonlijke benadering, eerlijkheid en professionaliteit zijn onze basisnormen. Goed luisteren en vakmanschap doen de rest.

 Gerichte verkoopstrategie
Elk huis dat wij mogen verkopen krijgt van ons een eigen marketingplan. We stellen de doelgroep vast en benaderen deze naast Funda ook op Facebook. Mocht de doelgroep zich niet zo met social media bezighouden dan verkiezen we natuurlijk de ouderwetse benadering.

Wel zetten we altijd de nieuwste technieken in voor een optimale presentatie. Wij zetten 3D in voor een virtuele rondleiding door het huis. Door onze uitgebreide presentatie zult u merken dat uw huis hoog op Funda komt te staan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Gooische Makelaar B.V. De enige echte!
Hilversum
 
De Gooische Makelaar B.V. De enige echte!

Een huis kopen moet vooral leuk zijn. Uren zoeken op Funda en alvast een kijkje nemen in uw toekomstige woonwijk. Heerlijk! Maar op enig moment wordt het serieus en dan slaat vaak de twijfel toe. Past dit huis wel in mijn budget? En is de vraagprijs niet te hoog? Wat als ik volgend jaar mijn baan verlies? Deze en nog veel meer vragen en twijfels bespreken we uitgebreid met u zodat u uitstekend voorbereid bent wanneer u een goede selectie huizen gaat bezichtigen. Uiteraard gaan we mee zodat we samen over het huis kunnen praten en alle plussen en minnen op een rijtje kunnen zetten.

De juiste prijs
Als u uw droomhuis heeft gevonden gaan we met de verkoper onderhandelen over de prijs zodat u altijd de juiste prijs betaalt die binnen uw budget past. Ook bepalen we in overleg met de verkoper wanneer u het huis kunt betrekken en welke andere zaken nog geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Gratis Makelaar
Gouda
 
De Gratis Makelaar

Woningen van de De Gratis Makelaar worden uitsluitend verkocht via ons transparante biedplatform. Een platform waar we trots op zijn! We maken de markt hiermee eerlijker en transparanter. Bij ons is er geen sprake van bieden met een gesloten enveloppe en krijg je het inzicht dat je nodig hebt om te weten wat je moet bieden. Ook nadat je bent overboden heb je de mogelijkheid nogmaals een bod uit te brengen. 

Transparantie

Onze werkwijze is transparant en dat is heel wat waard in de huidige markt. Bij ons heb je ook geen aankoopmakelaar nodig om een bod uit te kunnen brengen (mag natuurlijk wel). Je kunt er van op aan dat je met ons biedplatform een eerlijke kans krijgt. Wij zetten al onze woningen online, verkopen niet voor de markt uit en je krijgt de kans om de woning te bezichtigen zolang er ruimte is in de planning van de verkoper.

Bezichtigen

Wie kent de woning als geen ander dan de verkoper zelf? Meestal leiden de verkopers je zelf rond. Zij kennen de woning en de buurt als geen ander en zijn goed in staat om jouw vragen te beantwoorden. Het kan ook zijn dat je een hostess of makelaar vanuit De Gratis Makelaar treft. 

Aanmelden voor een bezichtiging doe je via onze website op de woningpagina. Hiervoor maak je eerst een kopersaccount aan. 

Inzage woningstukken

Bij ons kan je direct de woningstukken downloaden. We zorgen dat dit zo compleet mogelijk aanwezig is, zodat jij weet wat je koopt. 

Hoe dit werkt? Ga naar de woningpagina via ons aanbod en druk vervolgens op het hartje (naar woningdossier). In het woningdosier zijn alle stukken zichtbaar welke bij de woning horen. Hiermee willen we je zo goed mogelijk informeren over de woning. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Almere
Almere
 
De Huizenbemiddelaar Almere

De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel huizen verkocht. Het kan dan ook lastig zijn om jouw ideale koophuis te vinden. Bepaal daarom van tevoren goed je wensen en schakel een aankoopmakelaar in, zodat je gericht op zoek kunt gaan, online of in de omgeving zelf waar je wilt gaan wonen. Droomhuis gevonden? Schakel dan een aankoopmakelaar in.

Een woning kopen doe je zo

 • Neem een professional mee; ideaal is een lokale makelaar van De Huizenbemiddelaar.
 • Voelt de woning goed? De makelaar kijkt of er geen bijzonderheden zijn en geeft een inschatting van de reële marktwaarde.
 • De makelaar brengt in samenspraak met jou een bod uit op de woning.
 • Is je bod aangenomen? Dan controleert je makelaar de concept koopovereenkomst.
 • De notaris zet de woning op jouw naam tijdens de overdracht.

Tip: scherp onderhandelen kan je vaak vele euro’s schelen.
Wil je een huis kopen zonder makelaar, dan ben je overgeleverd aan de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen; onderhandelen is namelijk een vak apart. Als koper kijk je vaak door een ‘roze bril’, een aankoopmakelaar speelt op de situatie in door juist wat harder of flexibeler de onderhandelingen in te steken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Breda
Breda
 
De Huizenbemiddelaar Breda

De huizenmarkt is oververhit, zeker ook in onze regio. Dat maakt het lastig om zelf de perfecte woning te vinden én te kopen. De Huizenbemiddelaar kan u hier gelukkig bij helpen; niet alleen met ons eigen ruime aanbod in het gehele 076-gebied, maar ook als gespecialiseerd aankoopmakelaar. Samen vinden we het huis dat bij u past!

Bij De Huizenbemiddelaar staat een persoonlijke aanpak voorop, want een huis kopen doet u natuurlijk niet elke dag! Daarom luisteren we goed naar uw wensen, gaan we actief voor u op zoek en bewaken we uw budget. En dat alles tegen een vast tarief, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

LAAT ONZE EXPERTISE VOOR U WERKEN
De Huizenbemiddelaar helpt u bij het vinden van een huis of appartement in Breda en omgeving. We staan voor u klaar met een goede service en gedegen kennis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Groningen
Groningen
 
De Huizenbemiddelaar Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je jouw huis verkopen in Groningen? Onze lokale makelaars in Groningen staan voor je klaar. We kennen de lokale woningmarkt door en door en geven je passend advies bij de aankoop of verkoop van een huis. Dit tegen een voordelig tarief en op basis van een persoonlijke aanpak. Jij bepaalt zelf wat je uitbesteedt; of je nu volledig ontzorgd wilt worden of liever zelf de touwtjes in handen houdt.

We zijn graag duidelijk en vertrouwd. Daarom maken we communiceren met onze makelaars in Groningen zo makkelijk mogelijk, of dat nu via e-mail, telefoon of WhatsApp is. Ook komen we altijd bij je langs om jouw wensen te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Twente.
Enschede
 
De Huizenbemiddelaar Twente.

Een huis kopen? Niet iedereen is even bekend met de woningmarkt. Onze lokale makelaars kennen de huidige woningmarkt door en door en weten vaak nog sneller welke huizen in de verkoop komen. We denken met je mee over de mogelijkheden en begeleiden je tijdens het gehele aankooptraject.

Met onze dienstverlening zetten we in op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom werken we met een voordelig tarief. Een investering die je vaak makkelijk en snel terugverdient met de onderhandelingen door een van onze makelaars.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huyzerij
Den Bosch
 
De Huyzerij

Wat weten wij wat jij zelf niet weet? Wat er nóg niet op Funda staat? Wat er gaat gebeuren met een buurt of gebied? Wat van belang is voor de verkoper, en dus belangrijk voor jou om te weten?

Naast de basis vakkennis zijn dit de zaken waar jij een vinger achter wilt krijgen op het moment van beslissen. Als wij een hand schudden heb ik dus vijf vingers te beschikking voor je.  

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Koning makelaars Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
De Koning makelaars Alphen aan den Rijn

De inzet van een deskundige aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Hoe dit werkt? Dat vertellen wij u graag.
 
Uw droomwoning aankopen
De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Koning makelaars Gouda
Gouda
 
De Koning makelaars Gouda

De inzet van een deskundige aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Hoe dit werkt? Dat vertellen wij u graag.


Uw droomwoning aankopen
De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Koning makelaars Woerden
Woerden
 
De Koning makelaars Woerden

De inzet van een deskundige aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Hoe dit werkt? Dat vertellen wij u graag.
 
Uw droomwoning aankopen

De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Lokale Makelaar
Tilburg
 
De Lokale Makelaar

Ik, Samantha, weet met mijn samengestelde gezin bestaande uit 4 kinderen, een man en een kat als geen ander hoe druk het leven kan zijn. Ik wissel mijn drukke gezinsleven met dito werk dan ook graag af met een drankje en hapje op het terras. Verder reis ik graag en probeer ik zoveel mogelijk te genieten van alle mensen en dingen die het leven mooi maken. 
Zelf ben ik geboren in Breda en ben ik bijna 10 jaar geleden verhuisd naar Tilburg waar ik sindsdien met veel plezier woon.
Zowel Tilburg als Breda zijn fantastische steden! Ik vind het geweldig om de ontwikkeling die Tilburg de afgelopen jaren heeft doorgemaakt te zien en beleven en ik ben benieuwd hoe Tilburg de komende jaren gaat groeien. Maar ook Breda is een prachtige stad met een rijke historie, die perfect gecombineerd wordt met moderne ontwikkelingen en vernieuwingen.  
Kortom, wil je je huis verkopen of een nieuwe woning aankopen neem contact op zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het hele traject zo leuk en makkelijk mogelijk verloopt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaar
Borne
 
De Makelaar

Bij de Makelaar gaat het om het beste resultaat voor onze klanten. Onze beoordeling van een 9+ op Funda is hiervan het bewijs en daar zijn we best trots op! Wij zijn een actief, betrokken en zeer enthousiast team. Onze unieke werkwijze staat garant voor succes en resultaat. Wij ontzorgen jou rondom het gehele proces. Zodat de aan- of verkoop van jouw woning een feestje is zowel voor jou als voor ons!”

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De makelaar van de Koper: Aankoopmakelaar
Geleen
 
De makelaar van de Koper: Aankoopmakelaar

Hans Voorn is geschoold vanuit een werktuigbouwkundige en bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse huizen, interieurs e.d. vormgegeven. In zijn werk als calculator bij een groot aannemersbedrijf is kennis en ervaring opgedaan in het begroten van werk. In 1978 beëdigd als makelaar werd eerst invulling gegeven aan alle makelaarswerkzaamheden. De tijdgeest was een andere en het werk overzichtelijker dan nu. In 1984 werd de keuze gemaakt voor het eigen bedrijf als ook die voor de begeleiding van de koper in het proces naar zijn nieuwe thuis. Een specialisme waaraan tot en met eind 2021 aan werd geschaafd en verbeterd. Je kunt immers elke dag iets leren. Zolang je er maar voor openstaat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaar van Twente
Almelo
 
De Makelaar van Twente

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor die ene woning die te koop staat in Twente. Ben jij al aan het wegdromen bij de karakteristieke elementen en die mooie ruime tuin? Dan is een objectieve blik op het huis niet verkeerd. Wij helpen jou daarbij. Wij bekijken het van de praktische, juridische en bouwtechnische kant, zonder jouw liefde voor het huis uit het oog te verliezen. Zelf ben je (waarschijnlijk) bereid om alles uit de kast te halen om jouw droomhuis te bemachtigen. De huidige markt is een verkopersmarkt, wat betekent dat er veel mensen in dezelfde vijver vissen en er andere potentiele kopers geïnteresseerd zijn in jouw droomhuis. Wij adviseren jou over het juiste bod en de aanpak voor een succesvolle aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaars van 5VOOR12
Dronten
 
De Makelaars van 5VOOR12

Bij de aankoop van een huis moet alles kloppen. Zeker als het over jouw woonwensen en plannen voor later gaat. Daar helpen we je bij: we zoeken met je mee, komen op voor jouw belangen en gaan samen voor de ultieme match

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaers B.V. - Makelaar Amsterdam
Amsterdam
 
De Makelaers B.V. - Makelaar Amsterdam

Een huis kopen doe je niet zomaar even. Gemiddeld koop je zo’n vier keer in je leven een huis. Voor de aankoop van je volgende droomhuis zit je bij De Makelaers goed. Als je wilt, zoeken we met je mee.

Droomhuis gespot, en nu?
Heb je jouw droomhuis gezien? Dan kom je vrijwel altijd direct in contact met de makelaar van de verkoper. Natuurlijk krijg je alle informatie over het huis, maar de verkopend makelaar blijft de makelaar van de andere partij. Dit betekent dat hij of zij primair de belangen van de verkoper behartigt en niet die van jou. Het begint al met de vraagprijs van de woning. De makelaar van de verkoper wil een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn klant realiseren en jij wilt uiteraard zo min mogelijk voor dezelfde woning betalen. 

Hoe koop je een woning voor de beste prijs?
Laat je door een onafhankelijke deskundige makelaar adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt maar voor jou. Hoeveel is het huis waarop je wilt bieden echt waard? Wat is een goed bod? Zijn er gebreken aan de woning? Moet ik overbieden, en zo ja, hoeveel? Hé, daar zijn De Makelaers. Prettig, want: wij zoeken alles voor je uit en vechten voor jouw belangen. Het aan- en verkopen van woningen is ons werk, dat is waar we goed in zijn én: dat vinden wij leuk. Wij begeleiden je graag bij één van de grootste aankopen in je leven. De aankoopmakelaar loopt vooruit in de markt, heeft de juiste connecties en weet het hoofd koel te houden tijdens de onderhandelingen. Dag stress.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelares B.V.
Alkmaar
 
De Makelares B.V.

Wat doen uw emoties met u bij het betreden van uw droomhuis? Dat éne huis waarbij alle bezwaren wegvallen? Inderdaad: ze nemen al snel een loopje met u! In uw emotionele enthousiasme lijken serieuze minpunten slechts kleine smetjes. Maar dán…
 
Juist daarom hebt u iemand nodig als De Makelares. Iemand die weet hoe de mens in elkaar steekt, iemand die u, indien nodig, met beide benen op de grond kan houden. Want niemand is gebaat bij tegenvallers of spijt achteraf. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden voor gehele of gedeeltelijke aankoopbegeleiding. In een persoonlijke afspraak met ons zult u zien dat dit de moeite echt loont.
 
Wat bespaart De Makelares u door aankoopbegeleiding?

 • Keuze voor ‘verkeerde’ wijk als gevolg van plaatselijke onbekendheid
 • Betalen van een te hoge prijs voor de geboden kwaliteit
 • Financiële ellende achteraf door bouwkundige onwetendheid
 • Vervelende verrassingen achteraf door onbekendheid met juridische taal
Lees meer +
 • Robijnstraat 32
 • info@demakelares.nl
 • 072-5408566
 • https://www.demakelares.nl/
Contact    Prijsopgave
De Nooijer Makelaars
Arnemuiden
 
De Nooijer Makelaars

Een woning kopen, een belangrijke beslissing en één van de meest waardevolle aankopen in uw leven. Wij van De Nooijer Makelaars helpen u hier graag bij!

Door onze jarenlange ervaring, marktkennis en professionaliteit op zowel bouwkundig als op juridisch vlak komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat u een zorgeloos aankoopproces ervaart.

Wat u van ons als aankoopmakelaar kunt verwachten

 • Wij als aankoopmakelaar behartigen uw belangen.
 • Persoonlijke aandacht, uiterst goede voorbereiding en gedegen advies.
 • Snel schakelen, zodat u uw droomwoning niet mist.
 • Vakkundig onderhandelen, zonder te kijken door de “roze bril”.
 • Kennis van zaken als publiekrechtelijke beperkingen, erfpacht en ontbindingsclausules.
 • Vragen beantwoorden als, kan ik deze leuke woning later ook weer verkopen?
 • Op de hoogte van de marktwaarde en de prijsontwikkeling in onze regio.
Lees meer +
 • Langstraat 85
 • info@denooijer-makelaars.nl
 • 0118-602154
 • https://www.denooijer-makelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
De Vos Makelaardij Leeuwarden
Leeuwarden
 
De Vos Makelaardij Leeuwarden

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

 

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Wekker Makelaardij
Leiden
 
De Wekker Makelaardij

Wilt u een woning kopen? Laat u dan helpen door De Wekker Makelaardij. Als aankoopmakelaar adviseren wij en helpen wij u met het onderhandelingsproces.

Bij de koop van een woning rijzen tientallen vragen. Als koper staat u er meestal alleen voor, terwijl de verkoper wordt bijgestaan door een professional. U doet er daarom goed aan zich óók te laten adviseren door een specialist in onroerend goed.

De Wekker Makelaardij Leiden weet alles van de markt en zijn omstandigheden, is juridisch en bouwtechnisch goed onderlegd en weet exact hoe het spel van onderhandelen gespeeld moet worden. De makelaars van De Wekker Makelaardij zijn uitstekend geschoold en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Wekker Wonen Makelaar Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
De Wekker Wonen Makelaar Alphen aan den Rijn

Een huis kopen is een belangrijke, spannende en leuke stap. Soms kan de zoektocht naar een droomwoning een uitdaging zijn door bijvoorbeeld een eigen drukke agenda, door de huidige huizenmarkt of door onvoldoende marktkennis.  Een aankoopmakelaar kan helpen bij de aankoop van een woning om zonder problemen en tegen de beste voorwaarden en prijs op de juiste locatie een droomhuis te vinden.

Wat doet een aankoopmakelaar?

 • Helpt met en adviseert bij het opstellen van een wensen lijst
 • Zoekt actief o.b.v. vastgestelde wensen naar passende woningen
 • Regelt de bezichtigingen
 • Bepaalt de marktwaarde, courantheid (verhandelbaarheid) en bouwkundige staat.
 • Regelt indien raadzaam een bouwkundige keuring.
 • Checkt juridische aspecten, aanwezigheid olietank, Kadaster en bestemmingsplannen
 • Begeleidt en verzorgt het biedings- en onderhandelingsproces, de prijs en overdrachtsdatum en bijzondere clausules
 • Verzorgt de afhandeling: keuze voor een financieel tussenpersoon en de notaris, controle van de opgemaakte koopovereenkomst, bewaken van belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopovereenkomst, begeleiden bij de inspectie en notariële overdracht
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
de-aankoper | aankoopmakelaar Utrecht
Utrecht
 
de-aankoper | aankoopmakelaar Utrecht

Onze aankoopmakelaars zijn 100% NVM aankoopmakelaar (Register Makelaar) en gespecialiseerd in Utrecht en omgeving. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij u precies vertellen waar u rekening mee moet houden.

Maak kennis met ons team of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Debbie Mels Lommers Makelaars
Eindhoven
 
Debbie Mels Lommers Makelaars

Jouw droomhuis bestaat echt. Het staat in een gezellige straat in een stad of dorp. En het team van Debbie Mels Lommers Makelaars kan het voor je vinden. Wij staan als eerste op de stoep en adviseren je van de bezichtiging tot het winnende bod. Met een aankoopmakelaar speel jij een sterk spel en vergroot je jouw aankoopkansen. 

Een aankoopperiode kan heel hectisch zijn. Zeker in deze tijd, waarin woningen snel van eigenaar wisselen, kunnen wij als aankoopmakelaar écht het verschil maken. Wij spelen voor jou het spel, nemen je zorgen uit handen en begeleiden je volledig bij de aankoop. Zo weet je wat je koopt en voorkom je dat je onbewust teveel betaalt. Bovendien is een verkopende partij eerder geneigd om de match te spelen met een potentiele koper die samenwerkt met een aankoopmakelaar. Waarom? Omdat de kans hierbij een stuk kleiner is dat een deal achteraf stukloopt, door bijvoorbeeld het niet verkrijgen van de financiering of reparatiewerk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij in Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij in Alphen

Bent u van plan een woning te kopen? Uw verhuizing begint bij ons! De aankoopmakelaars van Deerenberg & Van Leeuwen bieden een onafhankelijke, professionele blik op potentiële woningen. Wij doen gedegen onderzoek naar de juridische en bouwkundige aspecten en bieden een scherpe courtage. Met de begeleiding van een aankoopmakelaar van Deerenberg & Van Leeuwen bent u verzekerd van een goede aankoop en voorkomt u onprettige verrassingen achteraf. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dekker Makelaars Den Haag
Den Haag
 
Dekker Makelaars Den Haag

Aankoopmakelaar in Den Haag of Scheveningen nodig? Met ons als aankoopmakelaar heeft u geen zorgen! U heeft de zekerheid van een aankoopmakelaar.

De makelaar die een woning in verkoop heeft, treedt op namens en voor de verkoper. Juist daarom is het belangrijk dat u uw eigen aankoopmakelaar meeneemt die objectief naar de woning kijkt en die professioneel kan onderhandelen. Dit kan o.a. vanaf het moment dat u een aantrekkelijke woning gevonden hebt en denkt over te gaan tot onderhandelen. Wat doen wij:

 • Inplannen en uitvoeren inspectie en bezichtiging van woning
 • Vaststellen waarde woning  (waardebepaling)
 • Beoordelen bouwkundige staat 
 • Beoordelen juridische aspecten woning
 • Begeleiden en voeren onderhandelingen
 • Adviseren en begeleiding volledige verdere aankooptraject tot aan notariele overdracht
 • Berekening maandlasten
 • Aftersales begeleiding

Onze aankoopmakelaar begeleidt u het gehele verdere aankooptraject.  Wij bezichtigen de woning samen met u en bespreken alle bijzonderheden, want echt onderhandelen kan pas als we de woning zelf gezien hebben. 

Heeft u nog geen woning gevonden en wilt u een aankoopmakelaar in Den Haag of Scheveningen om u daarbij te begeleiden? Dan bent u ook bij Dekker Makelaars aan het juiste adres! Vraag naar onze verdere voorwaarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dekkers Garantiemakelaars | makelaar Hengelo
Hengelo
 
Dekkers Garantiemakelaars | makelaar Hengelo

Ben je op zoek naar een leuke woning in of rondom Hengelo of wil je eindelijk je droomwoning vinden zonder dat je je al te veel zorgen hoeft te maken? Misschien wil je je appartement omruilen voor een leuke woning met tuin en daarmee genieten van het groen en d

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Delfshaven Makelaardij
Rotterdam
 
Delfshaven Makelaardij

Liefde maakt blind. Dat geldt ook voor die ene droomwoning die te koop staat. Een deskundig advies is daarom erg belangrijk bij het aankopen van een nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel een nieuw huis of appartement koopt.


“Bij Delfshaven Makelaardij begeleiden en adviseren we jou graag bij de duurste aankoop van je leven. Een huis kopen doe je niet zomaar, maar met een professionele en ervaren makelaar ben je er zeker van dat je niets vergeet en de beste prijs betaalt.”

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Des Huizes Makelaars
Hengelo
 
Des Huizes Makelaars

U bent op zoek naar een nieuwe woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres!!!

Waarom een aankoopopdracht plaatsen: 

 • U bent altijd snel op de hoogte van het actuele woningaanbod.
 • U hoeft zelf niet meer bij alle makelaars te informeren, wij zoeken nu voor u.
 • Onze makelaar gaat met u mee bij het bezichtigen van een woning, voor een objectief en deskundig oordeel. Alsmede het geven van advies over verbouwingen en kostenbegroting.
 • De makelaar voert (uiteraard in overleg met u) de verkoop onderhandelingen. Vanuit zijn kennis en ervaring bekijkt de makelaar het traject rationeel, hij is bij de onderhandeling niet emotioneel betrokken. Zo betaalt u altijd de laagste koopprijs!!
 • Wij zorgen voor het opstellen van de koopakte en de begeleiding tot en met de notaris.
 • U krijgt gratis een vrijblijvend advies inzake de financiering van uw toekomstige woonhuis. 
 • Onze opdrachtgevers beoordelen ons met maar liefst een 9,4! 

Een aankoopopdracht is ideaal voor mensen die veel werken, weinig tijd hebben of niet uit deze omgeving komen. En uiteraard voor iedereen die voor een gering bedrag verzekerd wil zijn van een goed geselecteerd aanbod en goede service en begeleiding.

Kortom bij het plaatsen van een aankoopopdracht kunt u ervan verzekerd zijn, dat u binnen redelijke termijn eigenaar bent van uw droomhuis. U maakt u wensen aan ons kenbaar en wij dragen er zorg voor dat alles perfect voor u wordt geregeld !

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dichtbij vastgoed
Voerendaal
 
Dichtbij vastgoed

Dichtbij Vastgoed kenmerkt zich door haar persoonlijke en betrokken werkwijze. We kijken verder dan alleen de verkoop van uw woning. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat je van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij u en de verkoop van uw woning past. Wij helpen u van begin tot eind aan een persoonlijk verhuistraject.
Wij vinden het achterhalen van sfeer en beleving waarheen u op zoek bent belangrijk.
Gezamenlijk gaan wij graag met u actief op zoek naar de juiste match in de regio!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs
Drachten
 
Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

U staat op het punt om een woning te kopen. Eén van de grootste aankopen in uw leven. Hoe nu verder?

Wij behartigen úw belangen!
De verkoper neemt een professional in de arm voor zijn belangen.

In deze tijd, waar woningen snel verkocht worden en de kans groot is dat u achter het net vist, is het inschakelen van een aankoopmakelaar geen overbodig luxe.


Wij kunnen het volgende voor u betekenen als aankoopmakelaar:

 • Wij helpen u met het zoeken van uw droomwoning en maken een zogenaamd zoekprofiel;
 • Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een kritische blik en onafhankelijk advies;
 • Samen bezichtigen we één of meer woningen en naderhand ontvangt u een onafhankelijk waardeoordeel;
 • We bepalen samen met u een onderhandelingsstrategie en doen, als u dat wenst, de onderhandelingen namens u;
 • Geen vervelende verrassingen in de koopovereenkomst, alles wordt goed gecontroleerd;

Bij de overdracht gaan wij graag met u mee, zodat we eventuele vragen nog voor u kunnen beantwoorden.

Heeft u uw woning al gevonden en heeft u daar hulp bij nodig? Of wilt u samen met ons zoeken naar uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan vertellen wij u graag meer over ons en onze tarieven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dijkstra Makelaars
Drachten
 
Dijkstra Makelaars

Wil je graag een huis kopen in Drachten? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Er zijn uiteraard veel mogelijkheden om een woning te zoeken, maar hoe vind je de juiste woning en nog belangrijker, wat ga je doen als je die hebt gevonden? Ga je zelf op onderzoek uit of neem je een eigen makelaar mee? Een aankoopmakelaar van Dijkstra Makelaars komt op voor jou belangen en geeft je een realistisch en onafhankelijk advies. Dit zorgt voor rust en zekerheid!
Kom in contact met een aankoopmakelaar

Gratis zoekservice

Uiteraard kun je zelf (online) op zoek gaan naar de juiste woning. Maar dit kan ook via de gratis zoekservice van Dijkstra Makelaars!
Weet je wat je zoekt? Vul onderstaand je woonwensen in en je ontvangt nieuw aanbod van Dijkstra Makelaars automatisch in je mailbox.

Zie je een leuke woning? Wij regelen de bezichtiging en helpen je graag bij de aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dingemanse brokers B.V.
Middelburg
 
Dingemanse brokers B.V.

Betrokken, doortastend, actief & vooruitstrevend. Dát zijn onze makelaars, maar er is meer ...

 • Waarom kiest u voor Dingemanse makelaars? Dingemans makelaars is een gevestigde naam met ruim 54 jaar aan makelaarservaring.
 • Wij staan midden in de markt met een sterk en enthousiast team. 
 • Lidmaatschap van de NVM. 
 • Vooroplopend met vernieuwingen in oa de presentatie van uw woning. 
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines. 
 • Zeer actief op de belangrijkste huizensite Funda.
 • Gebruik van social media, zoals Facebook en Twitter.
 • De medewerkers zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. Wij staan voor u klaar en vechten voor uw belang. 
 • Dagelijkse contacten met vele potentiële kopers.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dionne makelaars
Gulpen
 
Dionne makelaars

Welkom bij Dionne makelaars, dé huizenspecialist in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Met Dionne zelf aan het hoofd zetten wij ons dagelijks in om huizenzoekers en -verkopers te helpen aan de beste (ver)koop! Dat doen we met veel enthousiasme, aandacht voor de klant en kennis van zaken. Dionne makelaars bestaat uit een team van alleen maar vrouwen, die niet terugdeinzen en nét dat stapje extra te zetten. Hoe merk je dat? Aan een proactieve houding en een bom van enthousiasme!  Dat doen we omdat we jou willen helpen aan je droomhuis of juist de beste verkoop voor je willen orkestreren. Als we dat alles combineren met onze kennis en ruime ervaring, komt daar doorgaans een verrassend mooie (ver)koop uit!

Onze roots gaan terug naar 1984, toen onze voorganger begon. Waar je ons dus misschien nog kent als Mertens Makelaardij, gaan we voortaan door het leven als Dionne makelaars. Benieuwd naar meer over ons kantoor?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dit Is Hugo
Eindhoven
 
Dit Is Hugo

Een aankoopmakelaar is een expert, een deskundige in zijn vakgebied, namelijk de woningmarkt. Een deskundige die alleen voor uw belangen als koper opkomt. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro's, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in:

 • Inzicht in de waarde van de woning door een vakkundige onderbouwing
 • Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
 • Essentiële informatie over de woning, denk aan erfdienstbaarheden, VVE, bouwkundig
 • staat (wel of niet bouwkundig keuren, onder welke voorwaarden en welke omschrijving),
  bestemmingsplan e.d.
 • het op het juiste moment naar voren brengen van de voorwaarden van de koop,
  overname roerende zaken, transportdatum etc.;
 • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.
 • Behartigen van ùw belangen
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DIVA Den Haag
Den Haag
 
DIVA Den Haag

Niets leukers dan de aankoop van een woning. Vaak het begin van een nieuwe periode en de start om van een huis een thuis te maken. Wij begrijpen dat een woning heel persoonlijk is en vooral een goed gevoel moet geven. Een nieuwe woning koopt u niet elke dag en moet aan alle wensen voldoen.

Persoonlijke aandacht voor de beste match


Als uw makelaar willen wij u zo goed mogelijk helpen bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden is dat een spannend moment. En eenmaal verliefd op een woning is het lastig om nog objectief en kritisch te kunnen kijken. Daar helpen wij u vervolgens bij. Wij geven u een eerlijk en onafhankelijk advies en doen o.a. onderzoek naar de bestemming, bodem en staat van het onderhoud.

Op deze manier weten wij wat uw woning waard is en kunnen wij uw belangen behartigen en goede onderhandelingen voeren. Ook nemen wij alle papierwerk voor onze rekening en zorgen wij voor de juiste afhandeling tussen partijen. DIVA Makelaars ontzorgen en zorgen voor een perfecte match.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DOEN NVM makelaars
Den Haag
 
DOEN NVM makelaars

Een nieuw huis kopen is superspannend. Helemaal nu, want het gaat hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed zelfs dat het aanbod over de figuurlijke toonbank vliegt. Veel mensen vissen daardoor helaas achter het net.

Juist daarom is het nu zo belangrijk om het kopen van jouw nieuwe thuis samen met een aankoopmakelaar van DOEN NVM Makelaars te doen. Die kan precies op het juiste moment met je bieden zodat jij wél je droomwoning vindt. Jouw DOEN aankoopmakelaar gaat met je bezichtigen, voert namens jou de onderhandelingen, let op de kleine lettertjes en bepalingen binnen het koopcontract en zorgt ervoor dat je met het beste bod de woning koopt. Daarnaast adviseert jouw aankoopmakelaar je over zaken zoals de VVE (bij appartementen), de noodzaak van een bouwtechnische keuring én kent de weg naar een goede taxatie, hypotheekadviseur en/of aannemer! Jouw aankoopmakelaar bewaakt eventuele ontbindende voorwaarden, controleert de stukken van de notaris en begeleidt de inspectie en overdracht. Vragen na de overdracht? Je blijft, vanzelfsprekend, welkom met al je vragen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DOEN NVM Makelaars Leiden
Leiden
 
DOEN NVM Makelaars Leiden

Een nieuw huis kopen is superspannend. Helemaal nu, want het gaat hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed zelfs dat het aanbod over de figuurlijke toonbank vliegt. Veel mensen vissen daardoor helaas achter het net.

Juist daarom is het nu zo belangrijk om het kopen van jouw nieuwe thuis samen met een aankoopmakelaar van DOEN NVM Makelaars te doen. Die kan precies op het juiste moment met je bieden zodat jij wél je droomwoning vindt. Jouw DOEN aankoopmakelaar gaat met je bezichtigen, voert namens jou de onderhandelingen, let op de kleine lettertjes en bepalingen binnen het koopcontract en zorgt ervoor dat je met het beste bod de woning koopt. Daarnaast adviseert jouw aankoopmakelaar je over zaken zoals de VVE (bij appartementen), de noodzaak van een bouwtechnische keuring én kent de weg naar een goede taxatie, hypotheekadviseur en/of aannemer! Jouw aankoopmakelaar bewaakt eventuele ontbindende voorwaarden, controleert de stukken van de notaris en begeleidt de inspectie en overdracht. Vragen na de overdracht? Je blijft, vanzelfsprekend, welkom met al je vragen

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Doornbos Haanen en Ferneij Makelaardij
Zeewolde
 
Doornbos Haanen en Ferneij Makelaardij

Heb je besloten een makelaar in de arm te nemen, wij hebben wij het aankooptraject voor je op een rij gezet in VIER duidelijke stappen.

STAP 1 DE INVENTARISATIE

Op kantoor maken wij een afspraak om te inventariseren wat jullie wensenpakket is voor een nieuwe woning en of dat realistisch is in de huidige markt. Daarnaast kijken we naar jullie voorkeur voor de verschillende wijken die Zeewolde biedt. Tegelijkertijd kunnen wij ook een globaal financieel plaatje schetsen, want wij zijn ook een WFT erkende hypotheekadviseur. Staat dit allemaal op de rit dan gaan we jullie inschrijven en begint samen de zoektocht naar jullie droomhuis. 

STAP 2 DE BEZICHTIGINGEN

Samen gaan we op zoek naar een woning via Funda of via ons eigen netwerk. Hebben we een woning gevonden die jullie heel erg aanspreekt dan gaan we meestal met de tweede bezichtiging met jullie mee (soms de eerste, afhankelijk van de markt). Tijdens de bezichtiging kijken wij o.a. naar het bouwkundige aspect, we de nemen de juridische stukken door en adviseren jullie over de prijs. 

STAP 3 DE ONDERHANDELING EN DE ONDERTEKENING

Als jullie verliefd zijn geworden op een huis dan wil je het ook graag hebben !! Dan komen wij het meest tot ons recht want wij zijn dan een onafhankelijke professionele partij die zich niet door zijn emotie laat lijden. Hierdoor kunnen wij voor jullie de beste prijs uit het vuur slepen en tevens zorgen dat alle overige voorwaarden ook goed worden ingevuld. (Bouwtechnische keuring, voorbehoud financiering etc)

STAP 4 DE OVERDRACHT

Dan komt de dag dat jullie de sleutel gaan krijgen van jullie nieuwe woning. Ook hier zijn wij van van de partij om de woning samen met jullie te inspecteren of alles wel goed functioneert en of er op dat moment geen gebreken zijn. Tevens worden de meterstanden opgenomen en dit alles komt in een inspectierapport. Daarna gaan we met zijn allen naar de notaris waar de overdracht formeel wordt afgehandeld. 

KORTOM HUIS AANKOPEN, VRAAG HET HERMA, PAUL of PETER.
DAN KOMT HET  GOED !

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dop Makelaars
Lelystad
 
Dop Makelaars

Indien u besluit om op zoek te gaan naar een (vakantie)woning in Frankrijk of Nederland, dan maken wij met veel plezier een vrij­blijvend afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor: gezamenlijk inventariseren wij uw wensen. Vervolgens gaat Dop Makelaars aan de slag om een selectie van de woningen te maken die ons inziens aan uw wensen voldoen. Hierbij maken wij gebruik van ons netwerk en verdiepen wij ons ook in de woningen die worden aangeboden middels de ’stille verkoop’. Op basis van deze selectie maken we vervolgens een shortlist van woningen die we gezamenlijk met u gaan bezichtigen. Tijdens deze bezich­tigingen richt Dop Makelaars zich op alle zaken die van belang zijn zoals o.a. de bouwtechnische gesteldheid van de woning, de eventueel aanwezige erfdienst­baarheden en tal van omgevingsfactoren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Drieman Garantiemakelaars
Woerden
 
Drieman Garantiemakelaars

Kies dan voor dé aankoopmakelaar van Woerden: Drieman Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Woerden maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Drieman Garantiemakelaars aan het juiste adres. Onze professionele makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer helpen je graag!

Huis kopen in Woerden met een aankoopmakelaar

Een huis kopen in Woerden kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven we in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… aankopen doen we samen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Alphen aan den Rijn: Drieman Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Alphen aan den Rijn maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Dan ben je voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw bij Drieman Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omstreken!

Huis kopen in Alphen aan den Rijn met een aankoopmakelaar

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede aankoopmakelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Drieman Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Alphen aan den Rijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden
Leeuwarden
 
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden

''Voorkom verrassingen en bespaar tijd én geld''
Het kopen van een woning, bijvoorbeeld bij een huis kopen in Friesland of in Leeuwarden, is voor veel mensen een grote stap, en dat begrijpen wij helemaal. Maar toch heb je in de huidige overspannen woningmarkt vaak weinig tijd en moet je vaak snel keuzes maken. Daarnaast komen er veel zaken bij kijken waar je als koper niet altijd evenveel vanaf weet. Maar, maak je dan wel de juiste keuzes? Bied je wel genoeg, of juist veel meer dan de woning waard is? Zijn er geen belangrijke zaken met betrekking tot de woning die je eigenlijk moet weten? Ben je er klaar mee om continu achter het net te vissen? Het inschakelen van hulp bij de aankoop van een woning kan een hoop vervelende verrassingen voorkomen. Wij bij Duinstra Melis Makelaars begeleiden je graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Schakel ons in als:
Aankoopcoach en aankoopmakelaar
Het begint met het doorgeven van je zoekprofiel. Op de huidige verkopersmarkt zal een slimme verkoper altijd zoveel mogelijk online een woning aanbieden om de maximale opbrengst uit de markt te halen. Hierdoor zal je in de praktijk vaak zelf de woning net zo snel zien op social media of Funda als wij zelf. Soms zien we een woning wel net even eerder en sturen we de informatie naar je door. Wat we vervolgens voor je doen hangt af van de keuze tussen aankoopcoach of aankoopmakelaar. Weet je nog niet wat beter bij je past? geen probleem, je kan altijd later nog uitbreiden van aankoopcoach naar aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dupree Makelaars Gouda
Gouda
 
Dupree Makelaars Gouda

Hou je ook zo van huizen kijken op Funda? Zoeken, foto's kijken, vergelijken. In een avondje heb je zo tientallen virtuele bezichtigingen gedaan. Heb jij je een mooi huis gevonden en overweeg je een bod uit te brengen? Dan wordt het al snel een stuk ingewikkelder. Veel mensen schakelen ons daarom in als aankoopmakelaar. Zo blijft het aankooptraject leuk.

Heb je al een woning op het oog? Of moet de zoekopdracht nog beginnen? In welke fase je ook bent, onze makelaars gaan graag voor je aan de slag als aankoopmakelaar.

Zijn wij jouw aankoopmakelaar en heb je nog geen woning op het oog? Dan kun je ons inschakelen voor een aankoop- / zoekopdracht. Dit gaan we voor je doen:

 • We praten samen over je wensen en maken een zoekprofiel.
 • We doorzoeken dagelijks verschillenden bestanden zodat de perfecte woning niet aan ons kan ontsnappen. We kijken bijvoorbeeld in het uitwisselingssysteem van de NVM, aanbod van niet-NVM-makelaars en het particuliere aanbod.
 • We regelen afspraken voor bezichtigingen en gaan samen met jou de woning bekijken.
 • We adviseren je over de bouwkundige staat van de woning, juridische aspecten en natuurlijk de prijs.
 • We onderhandelen namens jou met de verkopers van de woning.
 • We nemen de koopakte met je door zodat je precies weet waar jij je handtekening onder zet.
 • We geven advies over financiering en verzekeringen.
 • We regelen afspraken met de notaris.
 • We doorlopen samen met jou de laatste inspectie op de dag van eigendomsoverdracht.


Heb je het ideale huis al gevonden en overweeg je een bod uit te brengen? Dan kun je bij ons terecht voor een zogenaamde deelopdracht. We geven je de begeleiding die je nodig hebt om de aankoop succesvol af te ronden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DVA Makelaars
Alkmaar
 
DVA Makelaars

Bij DVA Makelaars houden we van korte lijnen en een persoonlijke benadering van onze klanten. U heeft een vast aanspreekpunt gedurende het kopen van een nieuwe woning en het hele team helpt u snel en deskundig met uw vragen.

GROOT NETWERK

Door de jaren heen hebben Tineke en Pascal een groot netwerk opgebouwd en onderhouden we goede relaties met andere makelaarskantoren in de regio Alkmaar. Hierdoor hebben wij een grote gunfactor wat het verschil kan maken tussen het wel of niet kunnen aankopen van uw droomwoning. Via ons netwerk zijn wij snel op de hoogte welke woningen er in de verkoop komen, dit kan net het verschil maken. Ons netwerk van financiële specialisten, taxateurs, bouwkundigen, juristen en notarissen kunnen u bijstaan tijdens het aankoopproces.

KENNIS VAN ALLE WIJKEN

In bijna iedere wijk van Alkmaar hebben wij wel woningen verkocht of aangekocht. Wij kennen het type huis en de meest voorkomende gebreken van de woningen. Ook dus in uw favoriete buurt in Alkmaar zijn wij de specialist.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Easy Brokers | sales and rental agent Leiden
Leiden
 
Easy Brokers | sales and rental agent Leiden

dé verkoop & verhuur makelaar
BEGELEIDT
Wij begeleiden jou, als huurder, bij iedere stap. Van zoekopdracht en bemiddeling tot het wonen in je nieuwe woning en zelfs wanneer je er weer uit gaat.

 
KWALITEIT
EasyMakelaars staat voor kwaliteit. Daarom dragen wij er zorg voor dat alles zowel voor als achter de schermen goed en duidelijk geregeld is.

 
in DEN HAAG, ALPHEN AAN DEN RIJN, Leiden& omstreken
CONTROLEERT
EasyMakelaars controleert niet alleen de woning voor onze huurders, maar ook de verhuurder.
Hierdoor kunnen wij niet alleen de kwaliteit van woning maar ook de verhuurder garanderen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ECHT Makelaars & Taxateurs
Alkmaar
 
ECHT Makelaars & Taxateurs

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is een grote beslissing: welk huis koop je, wat bied je ervoor, welke voorwaarden neem je op? Ervaring en kennis zijn essentieel om rust te behouden en de juiste keuzes te maken.

ECHT Makelaars en Taxateurs staat jou bij als aankoopmakelaar in dit traject. Als lokale makelaar weten wij alles van de Alkmaarse woningmarkt en vinden wij de woning die perfect bij je past. Soms nog voordat hij op Funda staat. Dankzij onze ervaring en scherpe blik betaal jij een goede prijs en voorkomen we verrassingen achteraf. Dat is het voordeel van een aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Eigen Huis Makelaar
 
Eigen Huis Makelaar

Ben je op zoek naar een leuke woning in Almere? Dan ben je bij Eigen Huis Makelaar Almere aan het juiste adres. Al meer dan 14 jaar helpen wij klanten met veel plezier om hun woonwensen te realiseren. Wij zijn echte Almere-kenners, doen ons werk met passie en inzet en gaan altijd voor het optimale resultaat. Als de klant blij is, zijn wij dat ook! Kies je voor Eigen Huis Makelaar Almere dan kies je voor dé aankoopmakelaar in Almere en omgeving.

In onze werkwijze en communicatie zijn wij persoonlijk en betrokken. De aankoop van een woning is immers een belangrijke beslissing in jouw leven. Gedurende het hele traject werken we daarom ook echt met je samen, precies zoals het hoort. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met een 9,8!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Eikenaar Makelaardij
Heino
 
Eikenaar Makelaardij

Ik ben Jolande Eikenaar, oprichtster en eigenaar van Makelaardij Eikenaar.
Afgestudeerd Register Makelaar Taxateur onroerende zaken (RMT) en beëdigd door de NVM. 
Na de nodige werkervaring in het ‘Sallandse’, heb ik besloten om een eigen NVM makelaardij op te starten. Het werkgebied omvat heel Salland en omstreken.

Eikenaar Makelaardij is kleinschalig. Dit is een bewuste keuze, zodat elke woning de optimale
aandacht krijgt. Een bijkomend voordeel hiervan is, dat de communicatielijnen kort zijn.
Ik hou van een ‘no-nonsense cultuur’ en streef naar optimale tevredenheid van mijn opdrachtgevers.

Verder is Eikenaar Makelaardij aangesloten bij het NWWI, NRVT, VastgoedCert, Funda en de NVM.

ONDERSCHEIDEND
De unieke Tuktuk van Eikenaar Makelaardij rijdt door heel Salland en omgeving. Uw huis wordt dus niet alleen op Funda en social media gepresenteerd, maar ook in de rondrijdende Tuktuk. Hierdoor worden veel meer mensen bereikt, dan een presentatie van uw woning op een vaste plaats/etalage.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Eminent Makelaars
Utrecht
 
Eminent Makelaars

Een huis kopen is geen alledaagse gebeurtenis en vraagt dan ook om een serieuze aanpak. Eminent Makelaars begeleidt u graag persoonlijk tot het moment waarop u de sleutel van uw huis ontvangt.

WAT BIEDEN WIJ U?
Overzicht: Wij weten hoe moeilijk het is om bij de aankoop van een nieuwe woning de juiste weg te vinden. Het is lastig om een juiste beslissing te nemen. “welke woning sluit beter aan mijn woonwensen “waar moet ik allemaal op letten?” en “betaal ik de juiste prijs?” zijn intussen veelgehoorde vragen. Als specialist op het gebied van aankoop geven wij u een objectief antwoord op al deze vragen.

Tijdswinst: Op basis van uw wensen en eisen maken wij een voorselectie van huizen die aan uw wooncriteria voldoen. Gebaseerd op de voorselectie stellen wij een shortlist op. Deze woningen bezichtigen wij samen met u, desgewenst op 1 dag.

Geen zorgen: Wij nemen alles uit handen vanaf het moment dat u bij ons binnen komt tot u de sleutels van uw nieuwe woning in handen krijgt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Content Makelaars | Zelfstandige makelaars
Breda
 
ERA Content Makelaars | Zelfstandige makelaars

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Breda? Dan helpen we je bij ERA Content Plus Makelaars Breda graag verder. De aankoop van je woning is een grote stap. Een huis is immers veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij je past, voel je je thuis. Het is een plek waar je tot rust komt en jezelf kunt zijn. Wil jij dus een huis kopen in de regio Breda? Dan gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis!


Bij ERA Content Plus Makelaars Breda hebben we een professioneel team van gecertificeerde makelaars. Onze aankoopmakelaars hebben alle kennis paraat om je zo goed mogelijk te ondersteunen in het gehele aankoopproces. We werken met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer bij ERA Content Plus Makelaars zijn aangesloten. Op deze manier vind je bij ons altijd een aankoopmakelaar die jou helpt in je zoektocht.

Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen je droomhuis in de regio Breda kunt kopen. Wij komen op voor jouw belang, zorgen voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die je tegen kunt komen bij de koop van een woning. Denk bijvoorbeeld aan bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Onze aankoopmakelaars kijken samen met jou welk huis bij je past en waar jij je 100% thuis voelt. Kortom: Samen kopen we jouw droomhuis in de regio Breda!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA De Bree makelaars
Utrecht
 
ERA De Bree makelaars

Heb je jouw droomhuis gezien? Met ons vergroot je de kans om een woning te kopen.

Met een aankoopmakelaar van ERA De Bree ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in Utrecht.

Voordat de woning op Funda verschijnt hebben wij voor jou al een afspraak voor een bezichtiging gepland.

Bel direct voor een vrijblijvende kennismaking: 030 231 70 41. Wij informeren je graag over het aankooptraject en de stappen die je daarin kunt nemen. Kennismaken is ook mogelijk via bijvoorbeeld Facetime of Skype.  

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Makelaardij Het Raadhuis
Beilen
 
ERA Makelaardij Het Raadhuis

Over ons
Al meer dan 20 jaar zijn wij als ERA- en NVM-makelaar actief in Beilen, Assen en omstreken. Ons team bestaat uit één NVM-makelaar, een assistentmakelaar, een vastgoedadviseur en een commercieel medewerker. Samen vormen we een hecht team met veel ervaring.
 

Vanuit ons kantoor in Beilen zijn wij elke dag aan het werk om al onze opdrachtgevers optimaal te bedienen op het gebied van aan- en verkopen, verhuur en taxeren van woningen. Wij zijn als full-service makelaarskantoor actief in het noorden en midden van de provincie Drenthe. Zoals Beilen, Smilde, Bovensmilde, Assen, Hooghalen, Dwingeloo, Hoogersmilde, Hijken, Westerbork. Wij kennen de omgeving goed en vinden het geweldig om u te mogen helpen.
 

Betrokken en deskundig, dat zijn de sleutelwoorden als het gaat om onze dienstverlening. Een dienstverlening die staat als een huis. We zijn u graag van dienst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Makelaardij RENGER
Zeewolde
 
ERA Makelaardij RENGER

Een huis kopen is geen dagelijkse routine, het is een traject waar meestal een heel proces aan vooraf is gegaan. Is dit wel degelijk uw droomhuis of was het toch die andere woning? Neem ik geen overhaaste beslissingen of is het huis straks weg als ik nu niet besluit tot koop over te gaan? Het zijn vragen die u zichzelf zeker zult stellen binnen het koopproces.

Door onze jarenlange ervaring binnen het dorp kennen we de straten als geen ander en dus misschien ook wel uw toekomstige woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Van De Steege Almere
Almere
 
ERA Van De Steege Almere

Een eigen deskundige aankoopmakelaar komt op voor de belangen van jou als koper en zal er daarnaast voor zorgen dat jij weet wat je koopt. Verder zal een aankoopmakelaar je informeren over de waarde van het huis. In de aankoopbegeleiding zal de aankoopmakelaar voor jou de (prijs-)onderhandelingen doen en jou tijdens het gehele proces ontzorgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Erik Bessems Makelaardij o.g.
Maastricht
 
Erik Bessems Makelaardij o.g.

Erik Bessems Makelaardij uw partner voor de aankoop van uw nieuwe woning.

 • U bespaart tijd,
 • het levert een ontspannen aankoop van de woning op.
 • Onderhandelen doen wij  dagelijks;
 • uw commercieel belang optimaal behartigd. Erik Bessems Makelaardij biedt u:
 • Het pand en uw wensen

In het persoonlijke gesprek nemen wij ins en outs door. Uw wensen staan centraal.

 • U zoekt zelf en bezichtigd aantrekkelijke woningen
 • Droomwoning gevonden, wij gaan met u mee kijken
 • Daarna, overleg, is het een mogelijk nieuw thuis
 • Na een snelle analyse gaan we samen aankopen
 • Bij iedere nieuwe stap is er weer overleg
 • Het hele proces wordt zorgvuldig bijgehouden
 • Scherpe en snelle onderhandelingen zoals die in deze markt nodig zijn
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Erkens NVM Aankoopmakelaar
Beek
 
Erkens NVM Aankoopmakelaar

Het zoeken naar een nieuwe woning
is een echte speurtocht. Welke woning past het beste bij je? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb je nodig? In welke buurt? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Een woning kopen is niet iets dat je dagelijks doet.
Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod. Erkens Aankoopmakelaar kan je hierbij helpen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Essentieel Wonen Makelaars - Den Bosch
Den Bosch
 
Essentieel Wonen Makelaars - Den Bosch

Een huis kopen is iets dat u maar een enkele keer in uw leven doet. Tegenwoordig is het voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als funda.nl. U kunt een afspraak maken en de woning bezichtigen. Maar dan begint het pas.
 
Wij kennen de buurt
Iedere dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen in ’s Hertogenbosch en Haaren als geen ander, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en de lokale regelgeving. En we zijn als aankoopmakelaar net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd.
 
Realistische kijk op aankopen
Misschien krijgt u het juiste gevoel bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze.
 
Flexibele Full service
Essentieel Wonen adviseert u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u van A tot Z:  inventariseren van uw woonwensen, het zoeken, begeleiding bij bezichtigingen, de onderhandeling, technische inspectie en meer. Wenst u zelf een aantal zaken te regelen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Dat noemen wij de Flexibele Full Service van Essentieel Wonen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Estate agent Ooms Makelaars Dordrecht BV
Dordrecht
 
Estate agent Ooms Makelaars Dordrecht BV

Een nieuw huis kopen is spannend. Nu helemaal, want het gaat heel goed met de woningmarkt. Veel mensen vissen daardoor achter het net.

Een huis kopen doe je daarom met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij de aankoop. Zo krijg jij jouw nieuwe droomhuis.

Weet je al wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek, zo blijf jij andere kopers op de woningmarkt een stapje voor!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Esther van Benthem Makelaar O.G.
Enschede
 
Esther van Benthem Makelaar O.G.

Het kopen van een huis vraagt om een persoonlijke begeleiding. U heeft immers uw eigen specifieke eisen en individuele woonwensen en uw eigen financiële plaatje.

Esther van Benthem beëdigd makelaar onroerend goed is een jonge, energieke onderneming. Het is bovendien het eerste makelaarskantoor in de regio met een vrouw als oprichter.

Wij kiezen nadrukkelijk voor een professionele én persoonlijke aanpak, waarbij u zich thuis voelt.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Esther van Dijk Makelaardij Taxateur
Hoorn
 
Esther van Dijk Makelaardij Taxateur

Je gecertificeerd makelaar is drs. Esther van Dijk, geboren en getogen in de regio Hoorn. Met een HBO en universitaire achtergrond in de marketing is denken vanuit de klant mijn basis filosofie. Regelen, organiseren en communiceren zit in mijn bloed en dat zijn de bouwstenen voor een betrokken makelaarskantoor. Klant is koning is mijn uitgangspunt en hierbij streef ik naar 100% perfectie.

Kortom, kies voor Esther van Dijk Makelaardij, ik kom graag vrijblijvend met je kennismaken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Euverman & Nuyts
Hengelo
 
Euverman & Nuyts

Het Euverman & Nuyts aankooptraject is een unieke en bewezen aanpak bij het zoeken naar een woning.

Of het nu een kopers- of een verkopersmarkt is, het is altijd lastig om een geschikte woning te vinden. De markt wordt steeds sneller en de prijzen zijn steeds moeilijker te bepalen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn, door deze werkzaamheden van u over te nemen. Van het zoeken tot en met het voeren van de onderhandelingen en het laten uitvoeren van de bouwkundige inspectie.

Ook onze onafhankelijke hypotheek adviseur zal u graag begeleiden bij het vinden van de beste hypotheek. Al met al zorgen wij voor een complete begeleiding en afhandeling bij de aankoop van uw droomwoning!

 • Het aankooptraject bestaat stap voor stap uit:Vergelijking van uw vraag met het gehele aanbod;
 • Selectie van passende woningen en plannen van bezichtigingen;
 • Uitgebreide informatie en een kritische, bouwkundige en juridische blik bij de bezichtiging;
 • Een ervaren onderhandelaar zorgt voor een optimaal resultaat;
 • Uiteindelijk betaalt u minder voor de woning, waardoor de kosten van een aankoopmakelaar in het niet vallen!;
 • Een laatste inspectie voor de akte van levering.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Euverman en Nuyts makelaars Enschede
Enschede
 
Euverman en Nuyts makelaars Enschede

Het Euverman & Nuyts aankooptraject is een unieke en bewezen aanpak bij het zoeken naar een woning.

Of het nu een kopers- of een verkopersmarkt is, het is altijd lastig om een geschikte woning te vinden. De markt wordt steeds sneller en de prijzen zijn steeds moeilijker te bepalen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn, door deze werkzaamheden van u over te nemen. Van het zoeken tot en met het voeren van de onderhandelingen en het laten uitvoeren van de bouwkundige inspectie.

Ook onze onafhankelijke hypotheek adviseur zal u graag begeleiden bij het vinden van de beste hypotheek. Al met al zorgen wij voor een complete begeleiding en afhandeling bij de aankoop van uw droomwoning!

Het aankooptraject bestaat stap voor stap uit:Vergelijking van uw vraag met het gehele aanbod;

 • Selectie van passende woningen en plannen van bezichtigingen;
 • Uitgebreide informatie en een kritische, bouwkundige en juridische blik bij de bezichtiging;
 • Een ervaren onderhandelaar zorgt voor een optimaal resultaat;
 • Uiteindelijk betaalt u minder voor de woning, waardoor de kosten van een aankoopmakelaar in het niet vallen!;
 • Een laatste inspectie voor de akte van levering.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Excellent Makelaardij Assen
Assen
 
Excellent Makelaardij Assen

De aankoop van een huis is een spannende aangelegenheid en zeker niet iets wat u dagelijks doet. Om geen ‘kat in de zak te kopen’, niet te veel te betalen en geen onnodige risico’s te lopen is het verstandig om uw aankoop door een deskundig iemand te begeleiden. Met Makelaardij Excellent als aankoopmakelaar bespaar je veel geld en zorgen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren in het uitvoeren van onderhandelingen. We doen dit al vanaf 2006 en onze klanten waarderen deze werkwijze. Op Funda krijgen wij een klantenwaardering met het cijfer 9,2.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
EXTRA Makelaars
Enschede
 
EXTRA Makelaars

Het is altijd verstandig, maar juist ook zeker in deze tijd, om daarvoor de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Er is een tekort aan woningen en al voordat jij bedacht hebt dat je interesse hebt in een woning is het vaak al te laat: verkocht!

Schakel EXTRA Makelaars in om jou te helpen. Wij hebben een schat aan kennis van de lokale markt en daarom kunnen wij jou helpen om je droomhuis te kope

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Faasse en Fermont
Goes
 
Faasse en Fermont

Faasse & Fermont is een gevestigde naam binnen de makelaardij. Sinds de oprichting in 1990 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerend goed markt. Met onze kennis van zaken en bekendheid met de regio en de markt, streven we ernaar het beste en meest uitgebreide dienstenpakket te leveren. Faasse & Fermont werkt in vier segmenten, namelijk: woningen, nieuwbouwwoningen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken & verzekeringen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Faasse en Fermont Makelaar Zeeland
Middelburg
 
Faasse en Fermont Makelaar Zeeland

U heeft een geweldige woning op het oog. De woning ziet er op het eerste gezicht goed uit, maar is die ook echt in een goede staat? En is de vraagprijs wel reëel? Onze ervaren aankoopmakelaars zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook kan onze hypotheekafdeling u helpen bij het afsluiten van een hypotheek.

Voorafgaand aan de bezichtiging doen we een globaal onderzoek. We gaan mee naar de bezichtiging van de woning en onderhandelen met de verkopende partij. We stellen kritische vragen, zodat alle informatie boven tafel komt. Daarbij stellen we vast of de woning bouwkundig in orde is en of de vraagprijs overeenkomt met de daadwerkelijke waarde van de woning.

Is uw bod geaccepteerd? Dan helpen we met de juridische kant van het verhaal. We nemen de koopovereenkomst zorgvuldig met u door en gaan mee als de woning wordt opgeleverd.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fehse Makelaardij o.g.
Havelte
 
Fehse Makelaardij o.g.

Deskundig, actief, familiebedrijf, behulpzaam en persoonlijk
Fehse Makelaardij is een dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Havelte, de Parel van Drenthe. Wij zijn actief in de gehele regio Zuidwest Drenthe, Noordwest Overijssel en Zuidoost Friesland. In ons uitgebreide woningaanbod, vindt u vele typen in alle prijsklassen. Fehse Makelaardij is een full-service makelaar; of u nu uw huis wilt kopen, verkopen, taxeren of wellicht denkt aan een woningruil, bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundige, actieve en persoonlijke begeleiding.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: 0521 – 34 28 34 of info@fehse.nl

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fer Haas Makelaardij | Makelaar Kerkrade en Heerlen
Kerkrade
 
Fer Haas Makelaardij | Makelaar Kerkrade en Heerle

U bent verzekerd van de diensten van een specialist in het vastgoed, die werkt tegen een voordelige courtage.

U staat als klant centraal.

U krijgt volledige dienstverlening tegen een betaalbaar tarief.

Met een vlotte en eerlijke werkwijze verkopen wij uw huis tegen de beste verkoopprijs.

Wij garanderen u een correcte verkoop en afhandeling.

Hebben een bestand opgebouwd aan potentiële kopers.

Wij zijn alleen nog op zoek naar uw huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
fides brokers
Leiden
 
fides brokers

Fides makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning.

Fides makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Een aankoopmakelaar inschakelen is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dit graag laten zien tijdens een gratis aankoopbezichtiging: wij gaan vrijblijvend met u mee naar de eerstvolgende bezichtiging. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Laat uw gegevens achter en wij bellen en beantwoorden al uw vragen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fidus Maastricht
Maastricht
 
Fidus Maastricht

Ben je op zoek naar een koophuis? Weet je al precies wat je wilt of heb je vooral bedacht waar jouw droomhuis minimaal aan moet voldoen? Hoever jij ook bent: de makelaars van Fidus kunnen je helpen. Zij kennen de markt en weten precies waar ze jouw ideale huis kunnen vinden en hoe jij moet bieden om het huis voor de juiste prijs te kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Finke Makelaars
Leiden
 
Finke Makelaars

Finke Makelaars is a passionate and committed rental agency where both tenants and landlords feel at home. Our professional rental agents stand for personal, reliable and a transparent guidance in renting and letting residential spaces. With great enthusiasm, a no-nonsense mentality and a client-first approach, we take care of all rental arrangements regarding your home. We always look for the best possible match between tenant and landlord.

Do you have any questions, comments or are there any ambiguities? Our door is always open in case you need any help.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevo Makelaars BV
Almere
 
Flevo Makelaars BV

U zoekt een woning in de stad of regio. Of u heeft een woning op het oog, maar weet niet of de vraagprijs, technische staat en andere zaken op orde zijn. Goed dat u bij Flevo Makelaars aanklopt.

Hoe werkt dat, een huis kopen?
Een huis kopen in negen stappen

1. Het eerste gesprek
U vraagt Flevo Makelaars om ondersteuning voor de aankoop van een woning. Onze Flevo Makelaar hoort uw ideeën en vraagt door om een goed beeld van uw wens te krijgen.

2. Opdracht

U bent overtuigd van onze meerwaarde. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord. Gefeliciteerd: u heeft uw personal makelaar!

3. Zoektocht

Onze, sorry, úw Flevo Makelaar gaat op zoek. Hij zet alle contacten, websites, social media en andere kanalen in om huizen te vinden die aan uw wensen voldoen.

4. Is dit iets voor u?

Uw Flevo Makelaar vindt woningen die aan u wensen en eisen voldoen. Maar passen ze ook in het financiële plaatje? Wij nemen alle opties door.

5. Bezichtiging

U bent geïnteresseerd in een woning. Uw Flevo Makelaar gaat met u mee om het pand te bekijken. Hij zoekt naar technische gebreken en bepaalt de staat van onderhoud, uitbreidingsmogelijkheden, energie- en milieuaspecten.

6. Bieden

U heeft uw keuze gemaakt: deze woning moet het worden. Uw Flevo Makelaar voert de onderhandelingen. In goed overleg met u bepaalt hij een eerste bod. Elke tegenbod bespreekt hij met u om samen de volgende zet te bepalen.

7. Gekocht!

Gefeliciteerd: u bent de eigenaar van de woning van uw dromen! Uw Flevo Makelaar neemt het contract goed door en bespreekt eventuele onvolkomenheden met u.

8. Hypotheek

Heeft u al een hypotheek? Of heeft u behoefte aan nieuwe financiering? Uw Flevo Makelaar brengt u graag in contact met onze hypotheekadviseur, waarvan wij weten dat ook hij maar één belang kent: úw belang!

9. Contractondertekening

Uw Flevo Makelaar laat de koopovereenkomst van uw woning niet los voordat alles tot in de puntjes is geregeld. Als u wilt, gaat hij met u mee naar de notaris voor de overdracht. Niet dat het nodig is hoor, maar wellicht vindt u dat prettig. En daar gaat het hem en alle Flevo Makelaars om!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevopand Makelaars
Zeewolde
 
Flevopand Makelaars

Een huis verkopen met een mooi praatje is heel moeilijk. Klanten weten veelal binnen 1 minuut of zij ergens willen wonen ja of nee. De eerste bezichtiging is vaak het “goede” gevoel, de tweede bezichtiging meer de praktische kant. (past mijn kast of bank wel in deze woonkamer?) Een huis niet verkopen door slechte gewoontes is heel makkelijk, een makelaar die te laat komt, onvoorbereid is, de woning niet goed kent, verkeerde of slechte informatie geeft, afspraken niet nakomt, niet terugbelt? Ja dan raak je een potentiele koper makkelijk kwijt “wel of geen leuk huis”.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Floris Brokers
Den Bosch
 
Floris Brokers

Kan dit mijn nieuwe thuis worden? Is dit de goede plek? Betaal ik niet te veel? En vis ik niet achter het net?

Allemaal vragen die je jezelf stelt als je een nieuw huis wil kopen. Zo enthousiast als we zijn over de woning die je wilt verkopen, zo scherp en kalm zijn we bij aankoop van je nieuwe huis. Floris makelaars kent de korte route’s, zorgt dat je vooraan staat en pakt door in de onderhandelingen. Floris makelaars kent het nieuwste aanbod en kan je de potentie van een woning te zien. Let op.. We zijn wel eerlijk. Want hoe verliefd je ook bent op het huis dat je wilt kopen.. we willen dat als jij je nieuwe huis koopt dat je wéét wat je koopt, de risico's kent en zo een weloverwegen keuze maakt. Dus wijzen we je ook op de aandachtspunten van het huis dat je wilt kopen. Zo kan de begeleiding van Floris als aankoopmakelaar in Den Bosch je het huis van je dromen én een flinke besparing opleveren.  Bekijk ons stappenplan voor aankoop via onderstaande link.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Foqus Makelaardij Enschede
Enschede
 
Foqus Makelaardij Enschede

Als aankoopmakelaar gaan we samen met jou op pad om te kijken naar een woning die jullie hebben gevonden of hebben gevonden bij een collega-makelaar.


Samen gaan we onderzoeken of de woning voldoet aan jullie eisen en verwachtingen. We kijken kritisch mee naar de staat van de woning, ligging, omgeving en begeleiden je bij de onderhandeling, het verdere koopproces en de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frank Miller
Lisse
 
Frank Miller

Een huis kopen, dat doe je niet iedere dag. Bovendien komt bij het kopen vaak een stuk emotie om de hoek kijken… Daarom is het fijn als je je laat begeleiden door een expert in aankoop. Makelaarshuis Frank Miller koopt vaak huizen en waakt over de rationele kant. Doe daar dus je voordeel mee op.

Wij gidsen je graag door het gehele aankoop proces: van zoeken tot en met de overdracht bij de notaris. Als aankoopmakelaar kijken wij niet alleen naar de bestaande lay-out van het huis, maar ook naar de potentie. Nadat het huis is aangekocht zijn wij je van dienst bij bouwkundige vragen of het aanvragen van nutsvoorzieningen. Ben je op zoek naar een huisarts of een goede school in de buurt? Vraag het ons, wij helpen je verder!

Met Makelaarshuis Frank Miller maak je het jezelf makkelijk. Wij zorgen namelijk voor de afspraak tot en met de bezichtiging. Wij halen je desgewenst op bij huis of kantoor en bespreken na afloop van de bezichtiging de indrukken van het huis (en dat allemaal op basis van no cure no pay!).

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frans Hettema Makelaardij
Leeuwarden
 
Frans Hettema Makelaardij

Een huis kopen, hoe pak ik dat aan? Je hebt besloten het huis van jouw dromen te willen kopen. Dat is een hele stap en dan wil je niks aan het toeval overlaten. Het is op dit moment een echte verkopersmarkt en er zijn veel kapers op de kust. Professionele aankoopbegeleiding is dan onmisbaar. 

Er komen vast veel vragen bij je op, zoals wat is een goed openingsbod op het huis? Op basis van welke voorwaarden moet ik bieden? Betaal ik niet teveel voor het huis? Dit is maar een kleine greep uit de vragen waarmee jij als koper te maken krijgt. Ervaar de toegevoegde waarde van onze aankoopmakelaar Leeuwarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frans Makelaardij Deventer
Deventer
 
Frans Makelaardij Deventer

Of het nu om een villa, een appartement, een huis of een bungalow gaat, wij realiseren ons dat het kopen van een woning, voor je een bijzonder belangrijke zaak is. Op onze website staat het grootste gedeelte van ons aanbod gepresenteerd. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde woning, bel ons gerust voor meer informatie of voor een bezichtiging.

Staat jouw droomhuis bij een andere makelaar te koop? Ook in dat geval kunnen wij veel voor je betekenen, zoals:

 • je inzage geven in de concurrerende verkoop-transacties
 • bezichtiging door een ervaren makelaar
 • adviseren naar aanleiding van de bezichtiging
 • onderzoeken naar relevante juridische aspecten
 • onderhandelen met de verkopende partij
 • controle van- en toelichting op de koopakte
 • inspecteren van de woning voor de notariële overdacht
 • controle van de notariële koopakte
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fransen & Kroes Makelaars
Amsterdam
 
Fransen & Kroes Makelaars

Je bent niet de enige. Het vinden van je droomhuis in deze tijd is geen gemakkelijke opgave. Laat staan dat je er tussenkomt en een bieding uitbrengt die jou tot koper maakt. Marijn en Guillaume zijn zeer ervaren aankoopmakelaars die met kennis, humor en eindeloos veel geduld jouw doel bereiken. We kennen de markt, weten wat er te koop is óf komt en we zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt, als veelgevraagde aankoopmakelaar in Amsterdam kennen wij de markt en haar dynamiek. No cure, no pay! Zo doen we dat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frieswijk Makelaar NVM Drachten
Drachten
 
Frieswijk Makelaar NVM Drachten

Op zoek naar een nieuw huis is vaak een mooi maar spannend proces. Een uitgebreid aanbod op internet heb je snel gevonden. Maar waar moet je écht op letten in de zoektocht naar een nieuw huis? En hoe zorg je er voor dat jouw enthousiasme niet de overhand krijgt en je je niet op één huis blind gaat staren?
 
Met doelgerichte begeleiding en betrouwbaar advies maken wij jouw zoektocht succesvol! Wij bezichtigen samen met jou, verzorgen de onderhandelingen en de inspectie van de woning en wij gaan mee naar de notaris als de overdracht plaatsvindt. Persoonlijke begeleiding van A tot Z met aandacht voor jouw wensen.

01 Zoektocht
In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen. Samen maken wij jouw woonprofiel en maken wij heldere afspraken over onze aanpak, vergoeding en begeleiding.

Soms zijn woningen nog niet op de markt. Maar door ons netwerk en regionale kennis weten wij vaak vroegtijdig ontwikkelingen op te sporen.

02 Interesse in een woning?
Je hebt een mooie woning op het oog. Wij regelen de bezichtiging in overleg met jou en tijdens de rondgang in de woning letten wij onder meer op het onderhoud, de bouwkundige staat en planologische ontwikkelingen in de straat of wijk.

Na afloop van iedere bezichtiging evalueren wij de woning. Bij serieuze belangstelling voor de woning onderzoeken wij de juridische aspecten zoals bodemonderzoek en kadastrale verplichtingen en indien nodig een advies voor een bouwtechnische keuring.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
FRYSK makelaars
Leeuwarden
 
FRYSK makelaars

Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want jij vist steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Wij weten het. Laat ons je helpen. Je koopt een woning met FRYSK voor het vaste, lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw.

Huis kopen tegen voordelig all-in tarief

Voor het vaste lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw zijn wij al jouw aankoopmakelaar. Dat bedrag verdien je heel gemakkelijk terug. Hoe dat zit, leggen we je graag uit in een gratis adviesgesprek. Bij een huis kopen, komt meer kijken dan alleen een leuk huis vinden. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle lichten op groen staan. FRYSK creëert de beste situatie om de beste koper te worden, waardoor jij snel jouw slag kunt slaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
FRYSK makelaars
Heerenveen
 
FRYSK makelaars

Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want jij vist steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Wij weten het. Laat ons je helpen. Je koopt een woning met FRYSK voor het vaste, lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw.

Huis kopen tegen voordelig all-in tarief

Voor het vaste lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw zijn wij al jouw aankoopmakelaar. Dat bedrag verdien je heel gemakkelijk terug. Hoe dat zit, leggen we je graag uit in een gratis adviesgesprek. Bij een huis kopen, komt meer kijken dan alleen een leuk huis vinden. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle lichten op groen staan. FRYSK creëert de beste situatie om de beste koper te worden, waardoor jij snel jouw slag kunt slaan.

Wat is jouw antwoord op deze vragen?

 • Heb je je eigen woning al verkocht?
 • Is de financiering al geregeld?
 • Heb je overwaarde op je eigen koophuis?
 • Hoe snel kun je een koopwoning aanvaarden?

Pas daarna volgen vragen over het huis dat jij wilt kopen. We praten je graag bij over de slimste strategie in deze krappe woningmarkt. Zet jij samen met FRYSK alle lichten op groen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fryslân Homes
Heerenveen
 
Fryslân Homes

Vier specialisten met hetzelfde doel en dezelfde passie. Dat maakt Fryslân Homes uniek als het gaat om vastgoed en het vervullen van uw wensen en het ontzorgen van uw rompslomp. Kwalitatief op hoog niveau en net een tikje anders. En dat voelt u in uw buik en in uw beurs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
G2 Makelaars Leeuwarden
Leeuwarden
 
G2 Makelaars Leeuwarden

Een eerste huis, een nieuwe plek of gezinsuitbreiding? Er zijn zoveel redenen om een huis te kopen. Wij zijn benieuwd naar die van jou en maken je graag wegwijs in het gehele aankoopproces! Naast een nauwe samenwerking met Friesland Direkt betreft jouw hypotheek, is het mogelijk om diverse expertise in huis te halen. Denk aan een bouwkundig specialist of een taxateur. Bij het aanvragen van jouw hypotheek is namelijk een taxatierapport van belang.

De inschakeling van deze expertise is niet bij het aankoopcourtage inbegrepen. Weten wat voor jouw persoonlijke situatie geldt? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan, we nemen graag de tijd voor je.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Geerse Advies Onroerende Zaken
Middelburg
 
Geerse Advies Onroerende Zaken

Verkopers van onroerende zaken laten hun belangen nagenoeg altijd behartigen door een makelaar. Kopers daarentegen schakelen zelden een makelaar in. Dat is merkwaardig te noemen, immers men staat als koper vaak tegenover een professionele partij, de makelaar, en men is zelf leek. De makelaar van de verkoper heeft één belang en dat is de onroerende zaak verkopen voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Door jarenlange ervaring kan ik zeggen dat het inschakelen van aankoopmakelaar vrijwel altijd loont. Dat wil zeggen dat de courtage gemakkelijk betaald kan worden uit het gunstigere onderhandelingsresultaat. Om dit kracht bij te zetten werk ik, indien u dit wenst met een courtage welke een percentage van het onderhandelingsresultaat is

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gelsing Makelaardij
Nijmegen
 
Gelsing Makelaardij

Jouw aankoopmakelaar in Nijmegen en omstreken - Zorgeloos een huis kopen
Van ‘Te koop’ naar ‘Aangekocht’! Onze aankoopklanten krijgen 'toegang' tot het grijze circuit. Er is namelijk méér aanbod dan wat er te zien is op Funda. Een aankoopmakelaar heeft verder een aantal concrete voordelen:
 

 • Je betaalt ons pas op het moment dat wij succesvol een woning of appartement hebben aangekocht. (No Cure No Pay)
 • Alle afspraken worden vooraf besproken en op papier gezet, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
 • Bij een gelijk bod heb je een voordeel t.o.v. kopers zonder makelaar.
 • Beperkt de schade bij overbieden. Wij zorgen ervoor dat je niet te veel overbiedt en dat iedere keuze, een weloverwogen keuze is.
 • Onze register makelaars hebben kennis van de woningmarkt en hebben inzicht in de werkelijke verkoopbaarheid van je huis. Deze waarde kan dan worden meegenomen om te bepalen tot welke prijsklasse je kan aankopen.
 • Onze makelaars zorgen ervoor dat je gedurende het hele traject een sparringpartner hebt voor alle bijkomende zaken.

Het kopen van een huis is vaak een ingewikkeld en stressvol proces. We vinden het belangrijk om in de zoektocht naar je droomhuis zorgvuldig te werk te gaan. We doorlopen daarbij altijd onderstaande stappen. Zo vergeten wij niets en kopen wij je woning of appartement met succes aan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gerrits Makelaardij NVM
Hengelo
 
Gerrits Makelaardij NVM

Wij kunnen u als aankoopmakelaar helpen met het vinden en kopen van uw nieuwe woning. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuwe woning gebaseerd op emotie. Maar bent u ook op de hoogte van erfdienstbaarheden of de bouwkundige staat van de woning? Het is ons vak om u als NVM makelaar te begeleiden bij uw aankoop. Wij zijn als aankoopmakelaar goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en weten wat er te koop is.

Door een gerichte zoekopdracht te plaatsen houden we u op de hoogte van het nieuwe aanbod in de regio waarin u zoekt. Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden maken we een afspraak met de verkopende partij om een bezichtiging in te plannen. We verzorgen het kadastrale onderzoek, controleren de woning op eventuele gebreken en vergelijken soortgelijke objecten.

 • Wij werken op basis van No Cure, No Pay. U bent ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bij een succesvolle aankoop. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 •  Wij zijn dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van woningen. We weten wat een woning echt waard is en adviseren je hierover. We proberen een zo gunstig mogelijke prijs voor je te krijgen.
 • We kennen de regio en checken de ruimtelijke plannen. En we sparren met je over e keuze en mogelijkheden van de aankoop, zodat een bieding goed gemotiveerd wordt gedaan.
 • We verzorgen de juridische en administratieve afwikkeling van de aankoop. Dit houdt in dat we de koopovereenkomst controleren en mee gaan naar de inspectie van de woning.
 • We controleren de woning op eventuele gebreken en erfdienstbaarheden die belemmerend kunnen werken. Het is onze taak om objectief te blijven kijken naar de woning.
 • We werken volgens het no cure, no pay principe. Dit betekent dat u ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bent bij een succesvolle aankoop.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen in uw zoektocht naar een nieuwe woning? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor via info@gerritsmakelaardij.nl of telefonisch via 0575-465 525.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gert-Jan Scholten Makelaardij
Eerbeek
 
Gert-Jan Scholten Makelaardij

Gert-Jan Scholten Makelaardij is een jonge en dynamische makelaardij die sinds 2015 gevestigd is aan de Loenenseweg 121 in Eerbeek. De makelaardij is opgericht door Gert-Jan Scholten wegens zijn passie voor het vak van makelaar.

Wij bewerken de woningmarkt op een vernieuwende en onderscheidende manier hetgeen inhoudt dat wij het anders doen dan onze collega’s. Wie wil er nou niet zichtbaar zijn in ons grote 1,75 meter Led scherm aan de drukste toegangsweg van Eerbeek?

Heeft u al eens een kijkje genomen op onze website ikstagraagvooraan.nl/eerbeek? Via deze site schrijven veel woningzoekers zich bij ons in. Misschien hebben wij de koper van uw woning ook al. Doe daar uw voordeel mee!

Nieuwsgierig naar onze pro actieve werkwijze? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om erover te praten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Getreuer Makelaars
Deventer
 
Getreuer Makelaars

Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning bent u bij ons aan het goede adres.

Een woning kopen is geen dagelijkse routine, het is een beslissing waar meestal een heel traject aan vooraf is gegaan. Is dit wel ons droomhuis, of was het toch de andere woning? Zijn de financiële mogelijkheden goed onderzocht? Neem ik geen overhaaste beslissingen, of is het huis straks weg als ik nu niet besluit tot koop over te gaan?

Afhankelijk van uw wensen kunnen we u bijstaan bij het gehele aankoopproces maar ook bij een gedeelte daarvan. Globaal kunt u denken aan de volgende (deel)diensten:

 • inventariseren van uw woonwensen
 • zoeken naar een geschikte woning
 • begeleiding bij de aankoopbezichtiging
 • advisering over de bouwkundige staat
 • onderzoek uitvoeren naar eventuele bodem-/milieugegevens
 • bestemmingsplan onderzoek
 • advisering ten aanzien van de prijsstelling
 • begeleiding bij de onderhandelingen
 • controle en uitleg van de koopakte
 • begeleiding bij de eindinspectie en notaris

Getreuer Makelaars en Taxateurs, uw partner in de aankoopmarkt. Wij weten de ins en outs van de woningmarkt, kennen de omgeving, hebben bouwkundig inzicht, hebben volop ervaring met onderhandelen en weten waar u aan moet denken bij een aankoop. Zo bent u verzekerd van een goed geregelde aankoop tegen een goede koopsom.

Vele relaties hebben wij de afgelopen jaren succesvol geholpen bij het vinden van hun nieuwe woning. De hieronder getoonde woningen zijn een aantal voorbeelden van geslaagde aankopen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening bij aankoop, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gevaert Makelaars
Woerden
 
Gevaert Makelaars

Een nieuw huis kopen? Gevaert Makelaars kan u van A tot Z begeleiden bij het vinden en kopen van een woning die het beste bij u past.

Zorgeloos een huis kopen

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Het is heel normaal dat u met allerlei vragen zit:

 • Is de vraagprijs van het huis wel reëel?
 • Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging?
 • Hoe haal ik het maximale resultaat uit de onderhandelingen?
 • Wie leest de kleine lettertjes in het koopcontract?

Dan is het fijn als iemand u helpt met het maken van de juiste keuzes omtrent het kopen van uw nieuwe huis. Een NVM-aankoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt dat de aankoop vlekkeloos verloopt.

Uw aankoopmakelaar in Woerden

Laat uw aankoopzorgen over aan Gevaert Makelaars in Woerden. Wij begeleiden u graag in het hele aankoopproces. U profiteert dan van onze 90 jaar kennis en ervaring. Wij kennen de markt als geen ander en weten hoe we u snel aan een nieuw huis helpen.

Als aankoopmakelaar helpen wij u bijvoorbeeld met:

 • Geschikt huis vinden
 • Bezichtigingen
 • Onderzoek naar zaken als energielabel en bestemmingsplan
 • Onderhandelen
 • Ondertekenen koopovereenkomst
 • Financiering
 • Overdracht van uw gekochte woning
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gilde Makelaars
Sassenheim
 
Gilde Makelaars

Het kopen van een huis in de Bollenstreek en Leiden is ingewikkeld en kent vele valkuilen. De makelaars van Gilde zijn gespecialiseerd om jou professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap. We hebben de juridische kennis, expertise en motivatie om jou zo goed mogelijk te helpen. Ook in de huizenmarkt van nu!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gilles de Looff Makelaardij B.V.
Middelburg
 
Gilles de Looff Makelaardij B.V.

Het kopen van een woning is geen alledaagse aangelegenheid. In Nederland verhuizen de mensen gemiddeld 1 keer per 7 jaar. 95% van deze mensen gaat bij de aankoop van een woning een hypothecaire lening aan. Dit vraagt dus om de deskundige begeleiding van een makelaar. Bij ons krijgt u die begeleiding. En dat niet alleen! Wij hanteren een vast tarief voor alle aankopen. Dat kan u vele Euro’s schelen.

Wat zijn de directe voordelen van een aankopend makelaar:

 • Deze is onafhankelijk van de verkoper en staat voor 100% achter de koper.
 • Deze kent de markt.
 • Deze kan de reële marktwaarde van de woning geven.
 • Deze heeft geen persoonlijke emotionele binding met de woning.
 • Deze onderhandelt voor u en probeert het onderste uit de kan te halen.  
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Goedhart Makelaars en Taxateurs
Leiden
 
Goedhart Makelaars en Taxateurs

Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing. Wij helpen u hier graag bij!

Onze aankoopbegeleiding wordt uitgevoerd op basis van no-cure-no-pay. Zodoende zijn er geen kosten wanneer de aankoopbegeleiding niet leidt tot het gewenste succes, namelijk het aankopen van uw droomwoning.

Om er voor te zorgen dat wij voor u de beste prijs bedingen wordt er doorgaans gewerkt met een courtage die bestaat uit een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk uit te onderhandelen koopprijs. Uiteraard is het ook mogelijk om, indien gewenst, vooraf een vast tarief af te spreken. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
GoedVast Makelaars
Alkmaar
 
GoedVast Makelaars

Zoekt u een aankoopmakelaar? Dan bent u bij Dennis Vermeulen aan het juiste adres. Samen met Rob verzorgt hij bij GoedVast Makelaars het volledige aankooptraject. Van zoekopdracht tot onderhandelingen en van bezichtiging tot koopcontract. Dennis woont al bijna 30 jaar in Alkmaar, waardoor hij zeer bekend is in en met de regio. In een vrijblijvend oriëntatiegesprek nemen we eerst uw huidige situatie en uw wensen door. GoedVast Makelaars beschikt over een ruime database, waardoor we altijd als een van de eersten op de hoogte zijn van woningen die in de verkoop staan of nog moeten komen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Goossens Vastgoed
Geleen
 
Goossens Vastgoed

Uw vraag is niet zo maar een vraag. De relatie tussen een makelaar/taxateur en een klant berust op vertrouwen. Niet alleen het adviseren en begeleiden in een emotioneel beslissingsproces, maar ook de vertrouwenspersoon voor de klant te mogen zijn, is voor ons iedere dag weer de uitdaging en verrijking waar we veel energie uithalen.

Na een eerste verkennende bespreking oriënteren we ons breed in de markt, toetsen hetgeen voor u haalbaar zou kunnen zijn, geven advies en stemmen samen de aanpak af. Wij begrijpen snel wat u van ons vraagt en verwacht: daar handelen we naar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Green Wood Realty
Hoogeveen
 
Green Wood Realty

Met het aankopen van een nieuwe woning neemt u liever geen risico’s. Bent u op zoek naar uw nieuwe droomhuis of heeft u zelfs al een interessante woning op het oog? Dan is het prettig om hulp te krijgen van een ervaren aankoopmakelaar die u kan begeleiden vanaf de eerste bezichtiging en adviseert tijdens het volledige proces, zo kunt u op basis van duidelijke en gefundeerde adviezen de volgende stap zetten. Groenhout makelaars heeft een team van deskundige aankoopmakelaars met veel ervaring, die het hoofd koel houden en een scherp oog hebben voor bouwkundige zaken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Groenendael Makelaardij B.V.
Woerden
 
Groenendael Makelaardij B.V.

Groenendael Makelaardij kan ook optreden als aankoopmakelaar bij de aankoop van een woonhuis in Woerden en omgeving.

Hoe gaan wij en u te werk?

 • De zoektocht naar uw nieuwe woning en de 1e bezichtiging doet u zelf.
 • Vervolgens maakt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek met uwaankoop makelaar.
 • De makelaar bezichtigt dewoning samen met verkopend makelaar/verkoper.
 • De makelaar rechercheert het eigendomsbewijs, erfdienstbaarheden en de kadastrale gegevens.
 • De makelaar adviseert u over de bouwkundige staat van dewoning.
 • De makelaar adviseert u over hetwel of niet laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring en energie besparende maatregelen.
 • De makelaar maakt aan de hand van alle gegevens eenwaardepaling van dewoning.
 • De makelaarstart in overleg met u een professionele prijsonderhandeling op met de verkopende makelaar/verkoper om te komen tot de laagst mogelijke prijs onder de beste condities.
 • De makelaar verstrekt de gegevens van de koper aan de verkopend
  makelaar/verkoper.
 • De makelaarcontroleert de koopovereenkomst en neemt de
  koopovereenkomst met u door.
 • De makelaarcontroleert de notariële leveringsakte.
 • De makelaar begeleidt u bij de eindinspectie en is aanwezig bij het transport van dewoning
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
GROENHOUT MAKELAARS ASSEN
Assen
 
GROENHOUT MAKELAARS ASSEN

Ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis of heb je al een interessante woning op het oog? Dan is het prettig om hulp te krijgen van een ervaren aankoopmakelaar. Hij of zij kan je vertellen of een huis écht zijn geld waard is en waar je op moet letten. Zo kun je op basis van duidelijke en gefundeerde adviezen de volgende stap zetten.

Aankoopmakelaars die Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel kennen
Met je nieuwe droomhuis neem je liever geen risico’s, toch? Je kiest daarom voor een aankoopmakelaar die knokt voor jouw belangen. Een makelaar die je volledig begeleidt: vanaf de eerste bezichtiging en het onderhandelen tot en met het controleren van de koopakte en de oplevering? Voor de makelaars van Groenhout Makelaars is ontzorgen zo ongeveer een tweede natuur geworden. Goed om te weten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Groot Amsterdam Makelaardij
Amsterdam
 
Groot Amsterdam Makelaardij

U wilt graag een leuke woning kopen in Amsterdam en omstreken of het Gooi, maar in deze drukke markt heeft u geen idee meer hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij begeleiden u graag!
Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons kiezen voor verschillende pakketten op maat voor aankoopbegeleiding. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt kunnen wij als NVM-makelaar u uitstekend op diverse manieren begeleiden bij de aankoop van uw woning.

Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Guidan aankoopmakelaar
Twello
 
Guidan aankoopmakelaar

Woningzoekenden en verkopers vinden elkaar voornamelijk via Funda.nl. Daarmee werkt de woningmarkt nog volgens hele ouderwetse principes. Dat komt nog nauwelijks voor in onze maatschappij. Waarom zou het zo moeten blijven terwijl het over uw woongenot gaat?! En daarom is het tijd voor vraag gestuurd makelen. Guidan staat voor innovatie waarbij het kopersbelang op 1 staat.

Met de unieke benadering van Guidan krijgt het vak z’n glans weer terug. Het makelen gaat weer over de belangen van mensen en hun woonwensen. Wij verdiepen ons in wat jij werkelijk belangrijk vindt en gaan actief aan de slag.
We staan te trappelen om ook voor jou aan het werk te gaan. Schrijf je in als woningzoeker en je zult zien dat ik het echt anders doe.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
H3 Landelijk Vastgoed
Berkhout
 
H3 Landelijk Vastgoed

H³ Landelijk Vastgoed is een makelaars- en rentmeesterskantoor dat met beide benen op de grond staat. Nuchter, Noord-Hollands, met veel ervaring in de agrarische en vastgoedsector. Gediplomeerd en beëdigd. H³ Landelijk Vastgoed is lid van de NVR, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en de NVM. Dit geeft u extra zekerheid ten aanzien van kennis, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Nico Hoedjes.
Eigenaar en directeur Nico Hoedjes is sinds 1997 werkzaam in de makelaardij. Hij heeft veel ervaring. Na eerst ruimschoots ervaring op te hebben gedaan in de woning- en bedrijfsmakelaardij, heeft hij zich verder gespecialiseerd in het agrarisch onroerend goed, is register taxateur en is beëdigd door de NVM en als rentmeester van de Koninklijke NVR.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hage Makelaars
Apeldoorn
 
Hage Makelaars

Hage Makelaars is een toonaangevend makelaarskantoor in Apeldoorn dat zich richt op de aan- en verkoop van onroerend goed, taxaties.

Middels een onderscheidend marketingconcept, een actieve werkwijze en een transparante dienstverlening weet het kantoor al jarenlang tevreden klanten aan zich te binden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hannink Makelaars
Wijhe
 
Hannink Makelaars

Hannink Makelaars is een creatief en ondernemend makelaarskantoor met frisse ideeën en een eigen resultaatgerichte aanpak. Dat doen we sinds 1932 en daar zijn wij trots op. Elke dag zetten wij ons met enthousiasme en betrokkenheid in om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Voor u dus! Onze medewerkers hebben passie voor hun werk en alle aandacht voor u als klant. We begrijpen dat mensen het verschil maken en dat we geen huis, maar een “thuis” verkopen. U kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxatie. U bent van harte welkom en wij maken graag kennis met u!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hans Janssen Garantiemakelaars
Nijmegen
 
Hans Janssen Garantiemakelaars

Een huis kopen in Nijmegen met Hans Janssen Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Nijmegen een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Zoek je naast een aankoopmakelaar in Nijmegen ook een verkoopmakelaar in Nijmegen? Kijk dan eens wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Happy Living Makelaars
Enschede
 
Happy Living Makelaars

Een huis moet je Thuis zijn en dat heeft alles met sfeer en gevoel te maken. En juist die gevoelskant wordt behoorlijk beïnvloed door een huis.

Onzekerheid of je de juiste keuze maakt veroorzaakt, zeker in deze hectische woningmarkt, paniek en dan is helder denken ver te zoeken.

Wij helpen je een heldere keuze te maken waarin feiten en gevoel, beide meegewogen worden.

Iedere makelaar zegt het, Happy Living Makelaars doet het!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hart van Brabant Makelaardij
Tilburg
 
Hart van Brabant Makelaardij

Maximale aandacht voor elke klant. Of u nu wilt verkopen of wilt kopen, u zoekt een makelaar die tijd heeft, luistert en betrokken is. Sinds 1998 zijn wij actief in de regio Tilburg en hebben al vele klanten succesvol bijgestaan. Wij zijn aangesloten bij De Nederlandse coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. Daarnaast zijn al onze makelaars en taxateurs gecertificeerd via Vastgoedcert en het NRVT. 

Of u nu begeleiding wenst bij de mogelijke aan- of verkoop van een woning, of u heeft een taxatierapport nodig, bij ons staat er altijd een gedreven én goed opgeleid team voor u klaar. Ook als professionele opdrachtgever bent u bij ons aan het juist eadres voor bemiddeling en initiëring van uw nieuwbouwplannen. Welk advies u ook van ons verlangt, deskundigheid, eerlijkheid en duidelijkheid zijn bij dit advies de speerpunten van ons gedreven en betrokken team.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met een onafhankelijke partij van gedachten te wisselen over uw financiële mogelijkheden. Wel zo makkelijk. Kom eens langs op ons kantoor (de koffie staat klaar), of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij zijn u graag van dienst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hekking Makelaars Den Haag
Den Haag
 
Hekking Makelaars Den Haag

Op zoek naar een ander woonhuis of appartement in Den Haag? Hekking NVM Makelaardij in de Bankastraat heeft een uitgebreide netwerk waardoor u bij ons als woningzoekende een voorsprong heeft! Hekking is als aankoop-adviseur van uw toekomstige woning uitgebreid op de hoogte van de laatste veranderingen in het Haagse woningaanbod. Ook over toekomstige verkoop van woningen in de omgeving van ons kantoor kunnen wij u informeren en op de hoogte houden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Helder Makelaar Deventer
Deventer
 
Helder Makelaar Deventer

Wat moet je bieden, hoe moet je onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet je vervolgens de afspraken in een definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring.

Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. Als aankoopmakelaar zorgen wij  voor een uitstekend onderhandelingsresultaat.

Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!

Zeker niet wanneer je kiest voor onze Eenmalige Aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat je het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars in Deventer van Helder doen je een verrassend aanbod, passend bij de hoeveelheid door hen te verrichten werk. Zo betaal je nooit te veel en heb je het voordeel van de laagste koopsom voor het huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hellema Makelaars
Leeuwarden
 
Hellema Makelaars

Heeft u uw droomwoning gevonden? Dan wel in Leeuwarden of daarbuiten? Bent u het huis in gedachten misschien zelfs al een beetje aan het inrichten? Juist dan is het van belang het hoofd koel te houden en een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen. Want u wilt het huis voor een goede prijs kopen en u niet te veel laten beïnvloeden door uw roze bril ...

Bij Hellema Makelaars begrijpen we uw enthousiasme maar al te goed. Wij zorgen voor de onmisbare objectieve en realistische blik en halen alles uit de kast voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. We begeleiden u deskundig en op maat, tot en met het moment van overdracht bij de notaris. Zo stapt u met de sleutel én een goed gevoel de woning van uw dromen in. Schakel ons direct in als aankoopmakelaar!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hemme Makelaardij en Vastgoed Consultancy
Meppel
 
Hemme Makelaardij en Vastgoed Consultancy

Van de zoektocht en bezichtiging tot aan het onderhandelen en de levering. Wij luisteren naar uw wensen, doen wat u belangrijk vindt en u kunt rekenen op onze expertise en betrokkenheid. U ervaart het aankooptraject volledig ontzorgd.
 
01
 
Fase 1 - Financieel inzicht
Uw financiële mogelijkheden inventariseren is het startpunt. Veel mensen hebben een financiering nodig om een woning te kopen. De vraag is: hoeveel kan ik lenen en wat zijn dan de maandelijkse lasten? Onze onafhankelijke financiële adviseurs helpen u daar graag bij 
 
02
 
Fase 2 - Ons advies vanuit aandacht en inventarisatie
In een vrijblijvend persoonlijk gesprek luisteren wij aandachtig naar uw persoonlijke wensen. Eerst inventariseren wij de behoefte en haalbaarheid. Daarna brengen wij een eerste advies uit. Dit is inclusief alternatieven als uw wensen niet aansluiten op uw financiële mogelijkheden. Kortom; wij brengen de markt voor u in kaart.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij
Breda
 
Hendriks Makelaardij

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Apeldoorn
Apeldoorn
 
Hendriks Makelaardij Apeldoorn

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod. 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Arnhem
Arnhem
 
Hendriks Makelaardij Arnhem

Een huis of appartement kopen in Arnhem is een belangrijke stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis in regio Arnhem te vinden tussen het aanbod. Jouw droomhuis in Arnhem vinden? Gebruik onze zoekmethoden: 

• Zoek in ons woningaanbod
• Gebruik onze gratis zoekservice
• Vind je droomhuis via zoeken op woonstijl
• Een aankoopmakelaar staat voor je klaar

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Den Bosch
Den Bosch
 
Hendriks Makelaardij Den Bosch

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

BEKIJK NU ONS AANBOD
GratisZOEKSERVICE
ONTVANG AL HET AANBOD PER E-MAIL
 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Eindhoven
Eindhoven
 
Hendriks Makelaardij Eindhoven

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Nijmegen
 
Hendriks Makelaardij Nijmegen

De zoektocht naar je droomhuis begint met het op een rijtje zetten van jouw woonwensen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde wijk of een bepaald stadsdeel? In wat voor type woning wil je graag gaan wonen? En over hoeveel slaapkamers dient de woning te beschikken? Allemaal zaken die je tijdens een gratis en vrijblijvend woonadviesgesprek met onze aankoopmakelaar bespreekt.

Fysiek of virtueel woonadviesgesprek inplannen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging van Hendriks Makelaardij. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Roermond
Roermond
 
Hendriks Makelaardij Roermond

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Roermond? Doe de gratis waardecheck en zie direct wat je huis nu waard is! Dat kan bij ons ook via WhatsApp. 

Wellicht heb je nog vragen over de waarde die uit jouw waardecheck of Whatsapp is voortgekomen. Onze makelaars helpen je graag en kunnen jou gratis en vrijblijvend advies op maat geven over de verkoop van jouw huis. Ze hebben kennis van de lokale woningmarkt en jarenlange ervaring met het verkopen van huizen. Samen met jou stellen ze een verkoopplan op die het beste bij jou past. 

Onze makelaar komt graag bij je langs, maar een online afspraak via een videogesprek is ook mogelijk.

Lees meer +
 • Sint Christoffelstraat 1
 • roermond@hendriks.nl
 • 0475 - 31 12 00
 • https://hendriks.nl/
Contact    Prijsopgave
Hendrix en Huybregts Makelaars
Eindhoven
 
Hendrix en Huybregts Makelaars

Aankoopbegeleiding is inmiddels echt een specialisme van ons kantoor geworden. Hiervoor hebben wij speciaal Hugo in het leven geroepen. Waarom zou u kiezen voor aankoopbegeleiding? De verkopende makelaar is er voor de verkoper, hij wordt immers door hem betaald. Er wordt van hem verlangd dat hij de hoogste prijs haalt en de gunstigste voorwaarden voor de verkoper creëert. De aankoopmakelaar is er voor u! Dus wij willen de laagste prijs maken en de meest gunstige voorwaarden voor u realiseren.

Wat doen we dan?
Zowel Steven als Dick van Hendrix & Huybregts zijn experts, echte deskundigen in de woningmarkt. Deskundigen die alleen voor uw belangen als koper opkomen. Voordat u de woning koopt, weet u alles over de omgeving, hoe de prijzen liggen, wie de buren zijn en wat er nog aan het huis moet gebeuren. Wij durven ook te zeggen als u het huis bijvoorbeeld niet moet kopen, juist omdat we alleen willen dat u uiteindelijk blij bent met uw aankoop. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar van Hendrix & Huybregts Makelaars voor u duizenden euro’s, tijd en problemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hentenaar Makelaardij
Hoogeveen
 
Hentenaar Makelaardij

Makelaar zijn in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving is voor ons een feestje. Al meer dan 40 jaar! Verhuizen is heel bijzonder en mensen helpen bij deze belangrijke stap in hun leven, daar doen we alles voor. Een woning vinden die helemaal bij jou past is namelijk best lastig. En voordat je verhuisd bent, is er nog heel wat te regelen. En laten wij dáár nou juist veel energie van krijgen. Niet zo gek, want makelaar zijn zit in onze genen: van vader op dochter, en van hen naar de rest van ons team.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hermsen Garantiemakelaars
Nijmegen
 
Hermsen Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Nijmegen? Groot gelijk, want het is een prachtige stad. Of je in de binnenstad, aan de bosrand zoals Nijmegen-Oost of de Waalkade wil wonen, Hermsen Garantiemakelaars staat voor je klaar. We zijn op de hoogte van nieuwbouw, bestaande bouw en zelfs huizen die nog niet officieel op de markt zijn. Dit komt door ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de lokale markt. Zie aanbod koopwoningen Nijmegen voor de huizen die nu te koop staan.

Onze begeleiding bij het kopen van een huis in Nijmegen garandeert je niet alleen de perfecte woning, maar ook de beste service. We richten ons namelijk op klanttevredenheid (zie ook onze reviews), zijn altijd bereikbaar, zorgen ervoor dat je weet wat je koopt en plannen bezichtigingen wanneer jou dat uitkomt. Toch niet tevreden? Dan kan je zonder problemen annuleren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het Aankoophuis Aankoopmakelaar voor Het Gooi; Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum e.o.
Loosdrecht
 
Het Aankoophuis Aankoopmakelaar voor Het Gooi; Hil

Het Aankoophuis is uw aankoopmakelaar in Hilversum en omstreken. Als de aankoopspecialist voor woningen in de regio Gooi en Vechtstreek richten we ons op de plaatsen Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, ’s Graveland en Kortenhoef.

Gespecialiseerd aankoopmakelaar versus Makelaar
Wij zijn gespecialiseerd aankoopmakelaar, omdat we vinden dat de combinatie van aankoop en verkoop onder een dak niet zuiver is. We willen elke vorm van belangenverstrengeling tegengaan en zo altijd het beste advies leidend laten zijn. Daarom begeleiden wij alleen de aankoop van woningen. Daarnaast moet de aankoopmakelaar de regio écht goed kennen. Daarom beperken wij ons tot Gooi en Vechtstreek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het Makelaarshuys Arnhem B.V.
Arnhem
 
Het Makelaarshuys Arnhem B.V.

Een woning kopen?

U zoekt een woning. En niet zomaar een woning. Maar uw nieuwe thuis! Met onze aankoopbegeleiding vindt u niet alleen de juiste woning, we zorgen er ook voor dat u een weloverwogen, goede aankoop doet. Heeft u zelf uw droomwoning gevonden en wilt u een aankoopmakelaar voor gerichte aankoopbegeleiding? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met een combinatie van gedegen marktkennis en ervaring is uw aankoop bij ons in goede handen. Hoe? Dat vertellen we graag. Een woning aankopen doen we in een aantal stappen:

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het Waare Huis | Makelaars en Taxateurs Rosmalen en Den Bosch
Rosmalen
 
Het Waare Huis | Makelaars en Taxateurs Rosmalen e

Je wilt een huis kopen? Een aankoopmakelaar kan door zijn of haar expertise, advisering en groot netwerk een belangrijke rol spelen bij het kopen van een nieuwe woning. Het is belangrijk dat je een goed gevoel en een klik hebt met je aankoopmakelaar. Bij Het Waare Huis kies je zelf welke aankoopmakelaar jouw tijdens het gehele proces begeleidt.
Een aankoopmakelaar helpt je om een verstandige keuze te maken voor het kopen van een huis. Je droomwoning gevonden? Dan geeft de aankoopmakelaar bovendien een flinke voorsprong bij de eindsprint door een passende strategie te adviseren bij het uitbrengen van een bod, en namens jou te onderhandelen op het scherpst van de snede.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het woonhart makelaardij
Andelst
 
Het woonhart makelaardij

Het Woonhart is een leuke groep makelaars en taxateurs. Onze naam komt niet uit de lucht vallen: wij hebben allemaal een hart voor wonen. Wij zijn vernieuwend, eigenzinnig, persoonlijk en zeer professioneel. Bovendien zijn wij één van de eerste duurzame makelaars in Nederland!

 

Woongeluk voor iedereen
Over ons: Wij realiseren woongeluk voor iedereen. Dat is ons vak, en daar zijn we goed in. Routine kennen wij niet, want ieder huis is bijzonder en heeft zijn eigen,unieke persoonlijkheid. Net zoals ieder mens dat heeft. Daarom kijken we graag naar de persoonlijke kant van ons werk: wat past bij jou of jullie, en hoe kunnen we jullie daarbij helpen. Geen kopers of verkopers, maar echte mensen. Wij hebben de "drive" er alles aan te doen om jouw verwachtingen te overstijgen en er samen voor de volle 100% voor te gaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Heutinck Makelaardij B.V. | Makelaar Ulft - Achterhoek
Ulft
 
Heutinck Makelaardij B.V. | Makelaar Ulft - Achter

Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is? Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. Je maakt dan kennis met een van onze makelaars. Zij begeleiden je graag bij onder andere de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie van je woning.

In meer dan 14 jaar tijd is