Contactgegevens

Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op score
@Work
Rotterdam
 
@Work

Als woningzoekende heb je een beeld van je droomhuis. Maar daaraan komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken van een doorgewinterde makelaar in Rotterdam die jou alle aandacht geeft die je nodig hebt. Geen traditioneel kantoor met makelaars voor wie je een nummer bent, maar één vaste contactpersoon die zich wijdt aan het vinden van jouw nieuwe woning in Rotterdam.

@WORK Makelaardij breekt met de traditionele aanpak. Met onze 010-mentaliteit en 20+ jaar ervaring boeken wij keer op keer resultaat. Niet voor niets hebben wij een klantbeoordeling van 9,8*: we staan voor je klaar wanneer het jou uitkomt. Soms is dat in de avonden en weekenden. En dat vinden wij prima, want creativiteit en betrokkenheid zijn essentieel voor ons.

Als makelaars staan wij altijd naast jou. We houden van ons vak — én van Rotterdam en omstreken. In de regio hebben wij een naam en netwerk opgebouwd. Als klant profiteer je van onze gunfactor en expertise. Je slagingskans is heel hoog! En mocht het toch niet lukken, dan betaal je niets: we rekenen alleen provisie bij een goed resultaat. Hét motto: 'No cure, no pay.' Bovendien betaal je niet voor de dingen die je zelf graag wilt doen. Wel zo eerlijk

Lees meer +
 • Coolsingel 6
 • info@workmakelaardij.nl
 • 010 261 3713
 • https://www.workmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Amersfoort
Amersfoort
 
Aankoopmakelaar Amersfoort

Wilt u een nieuwe woning kopen in Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Soest of Baarn? Dan lijkt het in de huidige markt slim om zo snel mogelijk een goed bod neer te leggen, want u bent waarschijnlijk niet de enige die geïnteresseerd is. Voordat u het weet, is uw droomhuis aan iemand anders verkocht.

Toch is dit niet handig. Waarom niet?

Omdat u mogelijk veel geld kunt besparen. Elke woning is anders, en biedt daardoor ook andere kansen en mogelijkheden. Rob van Amerongen weet daar alles van.

Ook al voelt dat huis dat te koop staat enorm goed, trek niet gelijk uw portemonnee. De kans is namelijk groot dat er nog ruimte is om te onderhandelen en de prijs dus omlaag kan. Daarmee kunt u duizenden euro’s besparen.

Zoals veel klanten van Rob al hebben mogen ervaren.

Lees meer +
 • Van Marnixlaan 71
 • info@aankoopmakelaaramersfoort.nl
 • 06 28 07 59 83
 • https://www.aankoopmakelaaramersfoort.nl/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Amsterdam
Amsterdam
 
Aankoopmakelaar Amsterdam

Samen met een van onze makelaars gaat u opzoek naar het huis dat aan uw wensen voldoet. Tijdens de bezichtigingen geven wij u ons gedegen advies over het huis, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Onze makelaars zijn technisch goed onderlegd, we zien direct in welke staat het huis verkeert en of er andere (technische) aandachtspunten zijn. Daarbij vragen wij alle beschikbare informatie over het betreffende pand op bij de verkopende makelaar en kunnen wij, indien nodig, een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Dit doen wij om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan en zo de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden voor u te realiseren.

Aankoopmakelaar Amsterdam adviseert u en geeft een objectieve waarde indicatie af, van bezichtiging tot het overhandigen van de sleutels!

Lees meer +
 • Herengracht 142
 • https://aankoopmakelaaramsterdam.nl/
 • 020-7640808
 • https://aankoopmakelaaramsterdam.nl/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Ben Janssen
Wijchen
 
Aankoopmakelaar Ben Janssen

Mijn naam is Ben Janssen. Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de makelaardij. Tot voor kort hield ik mij bezig met woningtaxaties en aan- en verkoopbemiddeling. In 2019 heb ik me gespecialiseerd als aankoopmakelaar van woningen. Mijn werkgebied is de regio Nijmegen/Wijchen en omgeving (straal van circa 15 km). Daarnaast ben ik elders werkzaam als woz-taxateur.

Ik ben gecertificeerd als makelaar en taxateur in onroerende zaken en als zodanig ingeschreven in de registers van het NRVT en de SCVM. Daarnaast ben ik op persoonlijke titel lid van branche-organisatie VBO.

Lees meer +
 • Ploegweg 20
 • aankoopmakelaar@benjanssen.nl
 • +31 6 444 787 44,
 • https://www.benjanssen.nl/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar de Jonge-Blom, aankoop in Meierijstad, omgeving Eindhoven
Sint-Oedenrode
 
Aankoopmakelaar de Jonge-Blom, aankoop in Meierijs

Sinds veertien jaar ben ik woonachtig in Brabant. Na twintig jaar keukenverkoop heb ik in 2008 mijn makelaarspapieren behaald. (K-RMT). Daarna heb ik bij enkele makelaarskantoren gewerkt, waar ik met name de bezichtigingen verzorgde en de onderhandelingen deed.

De combinatie van het dagelijks omgaan met mensen, het bemiddelen tussen twee partijen in een zeer dynamische markt, namelijk de huizenmarkt, is een geweldig beroep.

Als doorgewinterde onderhandelaar zal ik proberen de meest gunstige condities voor mijn cliënten af te spreken en bewaak het gehele traject. Ook voor een deeldienst kun je mij inschakelen.

Vanaf de eerste bezichtiging ga ik onbeperkt met je mee; geen woning-geen courtage. No Cure, No Pay.

De courtage betaal je pas bij de notaris, als er succesvol een woning is aangekocht.

Dit alles zonder starttarief of prijswijzigingen tijdens de dienstverlening.

Lees meer +
 • Baars 1
 • info@dejongeblom.nl
 • 06-10679025
 • https://aankoopmakelaardejongeblom.nl/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Eindhoven
Eindhoven
 
Aankoopmakelaar Eindhoven

Aankoopmakelaar Eindhoven is dé specialist in de regio Eindhoven. Wij zijn actief in Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Nuenen, Best, Son, Breugel, Geldrop, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond. Maak een afspraak met aankoopmakelaar Philip Koene voor een kennismakingsgesprek. Je bent welkom op Parklaan 54!

Lees meer +
 • Parklaan 54 a
 • info@aankoopmakelaar-eindhoven.nl
 • 040 2870302
 • https://www.aankoopmakelaar-eindhoven.nl/nl/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Fortuin
Deventer
 
Aankoopmakelaar Fortuin

In het jaar 2007 is Sandra Fortuin gestart als onafhankelijk en gespecialiseerd aankoopmakelaar.Voordat zij besloot om als zelfstandige verder te gaan, met als specialisme aankoopbegeleiding, had zij ervaring opgedaan bij traditionele makelaarskantoren.

Haar ervaring was dat het bij de makelaars vooral draait om de verkoop van woningen waarbij alleen de belangen van de verkopers worden behartigd. Aankoopbegeleiding is bij de meeste makelaars een bijzaak. Dat terwijl de aankoop van een woning een belangrijke en emotionele stap is in een mensenleven.

Juist de begeleiding en adviserende rol als aankoopadviseur trok haar het meest aan in het makelaarsvak. Met veel plezier richt zij zich nu dan ook enkel op aankoopbegeleiding waarbij betrokkenheid en optimale service vanzelfsprekend voor haar zijn.

Lees meer +
 • Kazernestraat 64-68
 • info@fortuinmakelaardij.nl
 • 06-2965 420 90
 • https://www.fortuinmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Vastgoedkoper
Zwijndrecht
 
Aankoopmakelaar Vastgoedkoper

Geboren om kopers een helpende hand te bieden in de periode van de onzekere woningmarkt, varen wij tegen de stroom in. Waar de meeste makelaars belang hebben bij de verkoop van een ‘eigen’ woning, hebben wij dat belang niet.

Onze landelijke en alleen op aankoop gerichte werkwijze speelt daarbij een essentiële rol. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij ons niet scharen tussen de verkoopmakelaars maar juist voor een klantgerichte aanpak kiezen. Ons belang ligt bij een lage prijs voor de koper. Wij leven daarom ook van onze fee, niet van de courtage die overige makelaars krijgen van een verkocht huis.

Zeer goed advies en een uitermate professionele begeleiding is wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Het proces van het zien van uw droomhuis tot de aankoop ervan is een lastig en uitgebreid proces. U verdient daarom het beste advies en de juiste begeleiding.

Lees meer +
 • Laan van Nederhoven 20
 • info@vastgoedkoper.com
 • 085 27 31 853
 • https://www.vastgoedkoper.com/
Contact    Prijsopgave
aankoopmakelaar-direct
Goirle
 
aankoopmakelaar-direct

Met veel enthousiasme behartigen wij de belangen van kopers bij aankoop van een nieuwe woning of bedrijfspand in de regio Noord-Brabant. Aangezien u niet dagelijks een woning of bedrijfspand koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Wanneer u een woning of bedrijfspand op het oog heeft via internet, laat het ons dan weten, wij staan u graag bij! Wij kunnen u behoeden voor een te hoge aankoopprijs en bouwkundige problemen. Daarnaast zullen wij u van de juiste informatie voorzien over de nieuwe woon-en bedrijven omgeving welke van invloed kunnen zijn op de aanschaf van de woning of bedrijfspand. Hiervoor is door-tastendheid en marktkennis nodig.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding van A tot Z! Met onze jaren lange er-varing kunnen wij u professionele en deskundige begeleiding bieden voor het gehele aankoopproces van uw woning of bedrijfspand. De begeleiding is tot en met de levering bij de notaris en de overdracht van uw sleutel.

Lees meer +
 • Baarsven 4
 • Info@aankoopmakelaar.DIRECT
 • 06 22 45 00 14
 • https://aankoopmakelaar.direct/
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaardij Van Weele
Eindhoven
 
Aankoopmakelaardij Van Weele

Els van Weele, aankoopmakelaar. Ik ben geboren en getogen in Geldrop, woon al 30 jaar in Eindhoven en ben sinds 1993 werkzaam in de makelaardij. In 1999 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur. Met ruim 25 jaar regionale ervaring in het aankopen, taxeren en verkopen van woningen behartig ik alleen úw belangen als koper. Ik heb geen woningen in de verkoop, ook niet onder een ander “label”. Zo kan er nooit sprake zijn van belangenverstrengeling. Hiermee ben ik uniek in de regio Eindhoven.

Lees meer +
 • Paradijslaan 32
 • info@aankoopmakelaardijvanweele.nl
 • 040 84 331 84
 • https://www.aankoopmakelaardijvanweele.nl/
Contact    Prijsopgave
AB wonen makelaars
Lelystad
 
AB wonen makelaars

AB wonen makelaars is een VBO makelaar die al heel lang is gevestigd in Lelystad. Eerst onder de naam De Wit Makelaars en sinds 2011 verder gegaan onder de naam AB wonen makelaars. Optimale persoonlijke service en bouwen zo aan duurzame relaties met onze cliënten We willen vooral een eerlijk advies geven.

We kiezen bewust om niet een grote makelaar in Lelystad te zijn, liever kleinschalig om de persoonlijke service te kunnen blijven waarborgen.
Gemakkelijk aanspreekbaar voor onze opdrachtgevers, waarbij bezichtigingen van woningen ook in de avond of op zaterdag kunnen worden gedaan. Dit alles leidt tot onze succesvolle verkoopmethode en het beste resultaat voor ú.

We werken met vaste contactpersonen en staan u persoonlijk bij in het hele koop- of verkooptraject.

Lees meer +
 • Stationsplein 180
 • lelystad@abwonen.nl
 • 0320 - 280 280
 • lelystad@abwonen.nl
Contact    Prijsopgave
Accolade Makelaars
Bergen
 
Accolade Makelaars

In het hart van de Heerlijkheid Bergen, tegenover de historische Ruïnekerk en naast het fameuze Huis met de Pilaren, vindt u Accolade Makelaars. Al 40 jaar is dit het vertrouwde adres voor degene die op zoek is naar een woning of van plan is een huis te verkopen of te verhuren.

Kennis, kundigheid en vertrouwen zijn belangrijke begrippen bij Accolade Makelaars. Net als een goed contact met onze opdrachtgevers. Advies en begeleiding met een persoonlijk karakter. Of het nu gaat om verkoop, aankoop of verhuur. 

Marije van Veen, Mea de Lange en Max van Veen zijn u graag van dienst.

Openingstijden
Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u – 17.00 u.
Uiteraard is het mogelijk om buiten deze tijden een gerichte afspraak te maken!

Volg Accolade
Blijf via Instagram, Facebook & Twitter op de hoogte van het laatste nieuws onze activiteiten en actuele informatie.

Lees meer +
 • Raadhuisstraat 8
 • info@accolademakelaars.nl
 • https://www.accolademakelaars.nl/
 • https://www.accolademakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Admono Makelaars Zwolle
Zwolle
 
Admono Makelaars Zwolle

Wij staan voor persoonlijke, échte aandacht. Bij ons bent u niet ‘de verkoper van’, maar gewoon onze relatie. De kracht van ons kantoor is dat we altijd van elkaar weten wat er speelt en dat we met u meeleven.  

Een huis kopen of verkopen is vaak een spannend proces. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u ons altijd kunt bereiken. Onze betrokkenheid is oprecht, wij vinden het telkens opnieuw heel bijzonder om in zo’n proces met u mee te denken en te kunnen helpen.

Lees meer +
 • Van Ittersumstraat 1
 • info@admono.nl
 • 038 – 20 22 078
 • https://www.admono.nl/
Contact    Prijsopgave
Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs
Helmond
 
Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs

Makelaardij Adriaan van den Heuvel is al jarenlang een begrip in de omgeving Helmond en Eindhoven. Een makelaardij die startte als eenmanszaak, maar inmiddels is uitgegroeid tot een makelaarskantoor met circa twintig medewerkers: van makelaars, taxateurs tot adviseurs.

Ons makelaardijteam van specialisten heeft een grote kennis van de woningmarkt, veel ervaring en diepgaande kennis. Met deze kwaliteiten op zak, gaan we graag aan de slag om voor u de perfecte woning, het meest prettige bedrijfspand of het best passende agrarische vastgoed te vinden. U kunt bij Makelaardij Adriaan van den Heuvel rekenen op onze jarenlange expertise van de woningmarkt in Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.

Lees meer +
 • Hoofdstraat 155
 • info@heuvel.nl
 • 0492-661 884
 • https://www.heuvel.nl/
Contact    Prijsopgave
Aerssens & Partners brokers and appraisers
Vlissingen
 
Aerssens & Partners brokers and appraisers
Lees meer +
 • Boulevard Bankert 232
 • info@aepmakelaars.nl
 • 0118-413920
 • https://www.aenpmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Agri Team Makelaars Noord-Holland BV
De Goorn
 
Agri Team Makelaars Noord-Holland BV

Agriteam Noord-Holland B.V. is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Noord-Holland. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Ons ervaren team van makelaars en taxateurs is gevestigd in De Goorn en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio Noord-Holland als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Barbara, George, Joep en Janet staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Noord-Holland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Lees meer +
 • Wieder 8D
 • noordholland@agriteam.nl
 • 072 - 503 97 97
 • https://www.agriteam.nl/
Contact    Prijsopgave
AgriTeam Makelaars Midden Nederland
Ede
 
AgriTeam Makelaars Midden Nederland

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. Zij werken op landelijk niveau samen, maar zijn sterk in hun eigen regio.

Onze agrarische makelaars en taxateurs zijn dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Onze agrarische makelaars begeleiden u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering en stellen zich graag voor.

Lees meer +
 • Frankeneng 17h
 • info@agriteam.nl
 • 088 - 170 00 00
 • https://www.agriteam.nl/
Contact    Prijsopgave
Alfred Bakker Makelaars en Adviseurs
Haren
 
Alfred Bakker Makelaars en Adviseurs

Alfred Makelaars & Adviseurs is al meer dan 55 jaar de spil in de betere woningmarkt in Haren, Groningen en wijde omgeving. Alfred Makelaars & Adviseurs biedt duidelijk meerwaarde: gedegen en specialistische kennis van de huizenmarkt en hypotheken, een uitgebreid lokaal -en landelijk netwerk, krachtige presentaties, oprecht enthousiasme en heldere procedures die zoveel mogelijk zekerheden bieden.

Lees meer +
 • Rijksstraatweg 233
 • welkom@alfredbakker.nl
 • 0505344533
 • https://www.alfredbakker.nl/
Contact    Prijsopgave
Alkemade Makelaardij
Roelofarendsveen
 
Alkemade Makelaardij

Wonen is gevoel, dat staat voorop in onze werkwijze. Een woning kan 100% aan het wensenpakket voldoen, maar pas als je over de drempel stapt weet je of een huis je thuis kan worden.
Daar staat Alkemade Makelaardij dan ook voor: jou helpen je perfecte thuis te vinden. We staan je terzijde met aankoopbegeleiding én bemiddeling bij de verkoop van je woning.
Ook in onze rol als verkoopmakelaar hebben we aandacht voor de woonwensen van de potentiële kopers. Wanneer een woning niet helemaal voldoet aan de woonwensen van de kandidaat kopers, denken we ook met hen mee om te onderzoeken of die wensen wel in de woning gerealiseerd kunnen worden.

Lees meer +
 • Noordplein 16
 • info@alkemademakelaardij.nl
 • 071-3316438
 • https://www.alkemademakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Anderz makelaar Groningen
Groningen
 
Anderz makelaar Groningen

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Groningen? Dat kunt u vinden met onze hulp! Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Groningen kunnen wij u goed bijstaan. En door ons ‘no cure, no pay’ beleid betaalt u pas als de deal helemaal rond is.

Anderz Makelaar is al ruim twintig jaar makelaar in Groningen. Wij hebben veel connecties in de woningmarkt, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen en alles weten van de plaatselijke bouw- en milieuverordeningen. Wij kunnen u daardoor heel goed helpen als makelaar in Groningen bij de aankoop van uw droomhuis.

Lees meer +
 • Winschoterdiep 50 verdieping A4 Noord - Yure
 • info@anderzmakelaar.nl
 • 050-204 12 92
 • https://anderzmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Annet de Jong Makelaardij, NVM Makelaar in Sneek
Sneek
 
Annet de Jong Makelaardij, NVM Makelaar in Sneek

De kracht van ons makelaarskantoor? Een actieve makelaar, die de klanten bij de aankoop en verkoop intensief en persoonlijk begeleidt.

Dat is één van onze sterke punten.
Maar er zijn meer redenen om ons te kiezen als uw makelaar!

Lees meer +
 • Leeuwarderweg 19
 • info@annetdejongmakelaardij.nl
 • 0515412727
 • https://www.annetdejongmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Beltman Makelaars
Lochem
 
Beltman Makelaars

Beltman makelaars is een persoonlijk en gespecialiseerd NVM makelaarskantoor gevestigd in Lochem en Borculo. Gespecialiseerd in het verkopen, aankopen, taxeren en verhuren van woningen, nieuwbouw en recreatiewoningen. Met twee vestigingen, in gemeente Lochem en gemeente Berkelland zijn we altijd bij u in de buurt. Wij vertegenwoordigen het grootste woningaanbod in de gemeente Lochem en Berkelland en blijven hierbij toegankelijk en bereikbaar. Bent u op zoek naar een makelaar in Laren, Harfsen, Epse, Gorssel, Vorden, Barchem, Eefde, Borculo, Ruurlo, Eibergen, Gelselaar, Geesteren of Neede? Met onze makelaarskantoren in Lochem en Borculo weet u ons altijd te vinden. Met ons enthousiaste en daadkrachtige team staan wij elke dag met een glimlach voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en de kosten dan komt graag één van onze NVM makelaars vrijblijvend bij u thuis.

Lees meer +
 • Smeestraat 5
 • info@beltman.nl
 • 0573- 432 432
 • https://www.beltman.nl/
Contact    Prijsopgave
ben-s.nl en partners makelaardij
Groningen
 
ben-s.nl en partners makelaardij

ben-s.nl - NVM makelaar Groningen


ben-s.nl makelaardij is een modern fullservice NVM makelaarskantoor in Groningen. Het klassieke makelaarsvak met een eigentijdse touch. Met al heel wat vlieguren achter de rug weten wij als geen ander wat belangrijk is bij de aankoop en-/ of verkoop van je huis. Bepaal bij ons zelf je courtage en kies je favoriete makelaar. En ken je onze Startersdeal al? 

Door een frisse aanpak & vernieuwende technieken kunnen wij wat via de gebruikelijke kanalen vaak niet kan. Samen met onze andere Partners in wonen bieden we het gemak van alles onder één dak. Ons enthousiaste team denkt mee met de klant. Niet voor niets zijn we door onze opdrachtgevers al vaak uitgeroepen tot de beste en/of leukste makelaar van Groningen. 

 

Lees meer +
 • Suikerlaan 25
 • makelaardij@ben-s.nl
 • 0503133000
 • https://www.ben-s.nl/
Contact    Prijsopgave
Bernheze Brokers & Advisors
Uden
 
Bernheze Brokers & Advisors

Maak gebruik van onze kennis gecombineerd met een actieve up to date aanpak die werkt! Afgelopen jaar 400 woningen verkocht. De makelaars van Bernheze makelaars hebben ieder een eigen specialisatie zodat u altijd te maken heeft met een deskundige binnen de genoemde vakgebieden. Alles wat we doen,
doen we voor onze opdrachtgevers. Zij bepalen uiteindelijk wat er gaat gebeuren en hoe. Daarom hechten wij veel waarde aan een intensieve samenwerking. Wilt u weten hoe dat in de praktijk werkt? Maak een afspraak met één van onze makelaars. Wij vertellen u graag over onze aanpak!

Lees meer +
 • Bitswijk 10
 • info@bernheze.nl
 • 0413-243818
 • https://www.bernheze.nl/
Contact    Prijsopgave
BestePrijsMakelaars
Afferden
 
BestePrijsMakelaars

Welkom op website van Beste Prijs Makelaars
Bij Beste Prijs Makelaars vindt u altijd de Beste Prijs. Of u nu uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen, ons einddoel is dat alle partijen met een goed gevoel het gehele aan- en verkoopproces hebben doorlopen.
 

Bij de Beste Prijs Makelaars krijgt u:
Gedegen en onderbouwd prijsadvies;
GRATIS waardebepaling
Professionele presentatie, zowel in foto’s als verkooptekst;
Vermelding op Funda, VBO.nl, Jaap.nl, onze eigen site en Social Media;
Actieve begeleiding en ondersteuning, ook buiten kantoortijden;
Creatieve op maat gemaakte marketing tools;
De Beste Prijs voor uw woning!
 
 

Lees meer +
 • Van Heemstraweg 38
 • info@BestePrijsMakelaars
 • 085-2736105
 • https://www.besteprijsmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen
's-Hertogenbosch
 
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen

Twee generaties van den Bighelaar, op elkaar ingespeeld en geroutineerd.
 
Wij hebben géén specifieke doelgroep, maar bestrijken bewust de gehele markt.
 
Onze jonge kopers beginnen met een courante “starterswoning”.
 
Deze snel inwisselbare woning is  vaak de opstap naar een hoger segment, terwijl ouderen “kleiner” gaan, om ruimte voor anderen en andere ambities vrij te maken.
 
Zo brengen wij nogal eens een kettingtransactie teweeg: goed op elkaar afgestemde individuele transacties met een vlotte doorstroming.
 
In onze bedrijfscultuur, richten wij ons niet alleen op “fast movers’’ maar ook op vastgoed waarbij wat meer komt kijken ten aanzien van bouwkunde en omgevingsplannen.
Het geeft voldoening als onze vergaarde kennis en jarenlange ervaring, bij dergelijke objecten, getoetst kan worden.
Helemaal wanneer het een stijlvolle, trendy, authentieke of qua gewaarwording sterk individualistische bouwstijl betreft. 
 
Wij kunnen kandidaat  kopers eerder bedienen, bij een gevarieerd aanbod en met een gemêleerd publiek van potentiële kopers. Daarin herkennen wij ons.
 
Woningsites segmenteren het aanbod en dus ook het publiek.
 
Met een gevarieerd aanbod willen wij dat laatste voorkomen. 
 
Deze visie vergroot uw kansen.
 
 
Als koopman anticiperen wij op elk mogelijk koopsignaal, gedurende de korte periode, wanneer men het meest enthousiast is.
Dat is ook wat de koper wil: goede informatie, maximale aandacht, en soms dat duwtje in de rug.
 
Ondersteund door social media om publiek met een  latent aanwezige kooplust te bereiken en een hoge ranking bij de zoekmachines, zijn wij degenen die de koop tot stand brengen.
Op deze manier hoeft u niet te wachten tot de woning een makkelijke vraagprijs heeft bereikt en loopt u niet het risico dat de meest gerede kandidaat elders heeft gekocht.

 
Binnen de bandbreedte van de “modelkoopovereenkomst”, worden de afspraken zo nauwkeurig mogelijk vastgelegd. Gestroomlijnde transacties met “koopovereenkomsten” en “akten van levering” welke in het bijzijn van alle partijen worden getekend. Wij zijn er bij aanwezig, voor als men nog vragen heeft.
 
Kans noch vraag laten wij onbeantwoord.

Lees meer +
 • Fuutlaan 38
 • info@bighelaardij.nl
 • 073-6330600
 • https://www.bighelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
BMV Makelaars
Arnhem
 
BMV Makelaars

Geen zaken met makelaars, maar met mensen


Als makelaar in Arnhem geloven wij erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij BMV Makelaars kijken we verder dan alleen de woning of een object.

Lees meer +
 • Sweerts de Landasstraat 27
 • wonen@bmvmakelaars.nl
 • 026 355 21 00
 • https://bmvmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Boek en Offermans Makelaars Venlo
Venlo
 
Boek en Offermans Makelaars Venlo

Met 4 kantoren in Limburg én meer dan 40 jaar ervaring op de vastgoedmarkt, kennen wij de hele provincie als onze broekzak. Van Noord- tot aan Zuid-Limburg zijn onze makelaars en taxateurs dagelijks op pad voor diverse vastgoed vraagstukken. Wij zijn thuis in Limburg!

Lees meer +
 • Straelseweg 234
 • venlo@boek-offermans.nl
 • 077-398 12 60
 • https://boek-offermans.nl/
Contact    Prijsopgave
Boekholt & Partners brokerage
Groningen
 
Boekholt & Partners brokerage

Zo presenteren wij huizen
Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee.

De makelaars van Boekholt & partners makelaardij zoeken van tevoren alles uit over uw huis. Deze kosteloze analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies. Een goed geïnformeerd en gemotiveerd team zorgt daarna voor een succesvolle verkoop volgens uw wensen.

Vooruitstrevende makelaars
Ons makelaarskantoor in Groningen is altijd vooruitstrevend op het gebied van woningpresentaties, we willen alleen het beste. Want een perfecte en waarheidsgetrouwe presentatie van uw woning zorgt voor serieuze kijkers. 

Lees meer +
 • Suikerlaan 25
 • info@boekholt-partners.nl
 • 0503114646
 • https://www.boekholt-partners.nl/
Contact    Prijsopgave
Boon Vastgoed - Makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland
Gulpen
 
Boon Vastgoed - Makelaars van het Zuid-Limburgse H

Wij zijn de makelaars van het Zuid-Limburgse Heuvelland. We richten ons primair op de verkoop van de betere vrijstaande woningen in de kleine kernen van het Heuvelland en Maastricht. Van Goeden Huize(n) dus! Karakteristieke woningen als vakwerkwoningen en carréboerderijen en woningen op mooie plekken zijn onze specialiteit. Heeft u een dergelijk object, dan bent u echt bij ons aan het goede adres. Ons kantoor is in februari 1996 opgericht door Mr. Franklin Boon en we beschikken dus over meer dan 20 jaar ervaring.
 
We wonen zelf ook in het Heuvelland
Wij zijn geen traditionele makelaar, maar een makelaar van deze tijd. We zijn echte liefhebbers van het Heuvelland, wonen er zelf en kunnen u er alles over vertellen. We zijn zelf namelijk fanatieke wandelaars. We kennen daarom de mooie plekjes, de restaurantjes, de wandelcafés en mooie wandel- en fietsroutes. De kenmerken van de diverse dorpen en gehuchten zijn bij ons dus goed bekend.

Lees meer +
 • Rijksweg 4
 • info@boon-vastgoed.nl
 • 043-4582122
 • https://www.boon-vastgoed.nl/
Contact    Prijsopgave
Boonstra Makelaardij
Bolsward
 
Boonstra Makelaardij

Boonstra Makelaardij is sinds 2001 actief in Zuidwest Friesland (Bolsward, Workum, Witmarsum, Wommels, Koudum) voor bemiddeling bij aankoop, verkoop en taxeren van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden. Om ons aanbod optimaal te presenteren maken wij gebruik van Funda, social media, een uitgebreide brochure en ons netwerk.

Kenmerkend voor Boonstra Makelaardij is flexibiliteit, openheid en een persoonlijke aanpak. Wij zijn ons er van bewust dat u het vertrouwen uit handen geeft en juist daarom vinden wij een goede band tussen makelaar en de klant van groot belang.

Wilt u met ons kennismaken? Of wilt u een vrijblijvend advies? Loop gerust bij ons binnen of bel voor een afspraak 0515-575925

Lees meer +
 • Snekerpoort 8
 • info@boonstramakelaardij.nl
 • 0515575925
 • https://www.boonstramakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Brecheisen Brokers
Vleuten
 
Brecheisen Brokers

Brecheisen makelaars is al sinds 1972 een begrip in de regio Utrecht. Gedurende de tijd heeft Brecheisen haar werkgebied uitgebreid naar de regio’s Houten, Vleuten, Vleuterweide, Leidsche Rijn en De Meern. Met een team van 35 hoogopgeleide en ambitieuze medewerkers, vormen wij het beste makelaarskantoor in onze regio’s en steken wij de handen uit de mouwen voor onze klanten. Het aan- of verkopen van een huis, het grootste bezit van u, de klant. Als toonaangevend makelaarskantoor zijn we dagelijks bezig met het adviseren en bemiddelen van onze grote aan- en verkoopportefeuille.

Lees meer +
 • Middenburcht 23
 • vleuten@brecheisen.nl
 • 030 - 666 39 98
 • https://www.brecheisen.nl/
Contact    Prijsopgave
Buisman Makelaars B.V.
Lelystad
 
Buisman Makelaars B.V.

Bij het kopen en/of verkopen van een huis komt heel wat kijken. Alleen al de beslissing om uw huis te verkopen en/of op zoek te gaan naar uw (volgende) droomhuis heeft impact. Zeker als het uw eerste huis betreft. U moet aan veel dingen denken en ondanks dat het een bijzondere en vaak leuke tijd is, kan het soms ook spannend zijn. Zelfs als u al vaker een huis heeft gekocht of verkocht, blijft een verkoop en/of aankoop een grote stap in uw leven.

De mensen van Buisman Makelaars begrijpen dit als geen ander en staan u graag terzijde. Wij zorgen dat u zich bij ons en gedurende het traject op uw gemak voelt. Niet alleen omdat ons kantoor doet denken aan een huiskamer, maar ook door de zorgvuldigheid waarmee wij u in dit traject begeleiden. Samen met u gaan wij op zoek naar uw droomhuis en/of de beste koper voor uw huis. Wij zorgen ervoor dat het hele traject soepel en ontspannen verloopt, zodat u vooral van deze belangrijke stap geniet.

Lees meer +
 • Zilverparkkade 15
 • info@buismanmakelaars.nl
 • 0320 - 20 20 40
 • https://www.buismanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Casco Brokers
Middelburg
 
Casco Brokers

De woningmarkt blijft mensenwerk, waarbij vertrouwen en gevoel een grote rol spelen bij het maken van vaak een grote persoonlijke en financiële beslissing in uw leven. Korte communicatielijnen en een persoonlijke benadering is naast kennis en ervaring in de lokale markt van groot belang voor een succesvolle verkoop.

 

Casco Makelaars is een enthousiast NVM makelaarskantoor met persoonlijke aandacht voor u en de woning, waarbij het resultaat centraal staat.

Met ruim 18 jaar ervaring op de lokale woningmarkt bent u verzekerd van de professionaliteit en expertise van ons team. Als NVM makelaarskantoor staan wij voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een onafhankelijk advies en beschikken over de meest actuele marktinfo, netwerk en marktbereik.

 

Bij Casco Makelaars bent u in goede handen!

Lees meer +
 • Burgemeester Dregmansstraat 1
 • info@cascomakelaars.nl
 • 0118-729 999
 • https://www.cascomakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Chris Draijer Makelaardij
Bolsward
 
Chris Draijer Makelaardij

Mijn naam is Chris Draijer, getrouwd met Marrit Hoekstra en vader van 3 kinderen. Met 10 jaar ervaring ben ik per 1 februari 2019 gestart als Chris Draijer Makelaardij en Taxaties. Bij mij is uw opdracht niet zomaar een opdracht. Ik begrijp heel goed dat het kopen en verkopen van een woning niet zomaar iets is, maar onderdeel van een belangrijke beslissing in uw leven.

Hier wil ik u graag bij helpen, bij mij stopt het niet bij één enkele opdracht. Ik probeer u van A tot Z op een vertrouwde manier te helpen.

Naast mijn werk vind ik het ook heerlijk om te hardlopen of te racefietsen door het Friese landschap. Met name het merengebied rond mijn woonplaats Blauwhuis geeft mij energie. Als fanatiek schaatser hoop ik natuurlijk op koude winters om op dezelfde meren te kunnen schaatsen.

Lees meer +
 • Industriepark 13
 • info@makelaardijdraijer.nl
 • 0515-701000
 • https://www.makelaardijdraijer.nl/
Contact    Prijsopgave
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar, het woord zegt het al, een makelaar die je helpt een woning aan te kopen. Als je een woning gaat bezichtigen, kom je de verkopend makelaar tegen. Deze laat jou de woning zien. Echter, de verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper, dus in het belang van de verkoper!

Ik, als aankoopmakelaar, begeleid jouw bij de aankoop van een woning. Allereerst kijk ik of de vraagprijs reëel is en wat de bouwkundige staat van de woning is. Daarna ga ik voor jou, de beste prijs en voorwaarden onderhandelen. En, uiteraard begeleid ik je bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht van de woning. Ik werk in opdracht van jou en in jouw belangen!

Lees meer +
 • Doctor W.M. Verhaarlaan 113
 • info@corinabouwman.nl
 • 06 – 23 21 03 59
 • https://www.corinabouwmanaankoopmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Dalsheim Makelaars
Groningen
 
Dalsheim Makelaars

Mijn no nonsens-mentaliteit heb ik vermoedelijk overgehouden aan het platteland, waar ik ben opgegroeid. Kouwe drukte is aan mij niet besteed. Ik heb bewust een klein kantoor. Zo kan ik een persoonlijke benadering garanderen. Dat betekent voor mij: goed luisteren naar jouw wensen en met je meedenken, pro-actief handelen en snel reageren.

Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring in het vak en werk ik zelfstandig als geregistreerd NVM-makelaar en taxateur in Groningen en omstreken. Ik ken de stad door en door.

Mijn werkwijze is laagdrempelig, informeel en betrokken. Het werkt, klanten komen terug. Dat zie ik als een groot compliment.

Lees meer +
 • Paterswoldseweg 552
 • info@dalsheimmakelaars.nl
 • 050 – 820 0998
 • https://www.dalsheimmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
De Aankoopmakelaars
Reeuwijk
 
De Aankoopmakelaars

De Aankoopmakelaars is een actieve en succesvolle makelaardij volledig gespecialiseerd in het aankopen van jouw nieuwe woning in Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Heb je een woning gezien buiten dit gebied dan kunnen we samen bekijken of we daarbij kunnen helpen. Zo zijn we.

Flexibel, korte lijntjes en no nonsens advies.

Een goed onderbouwd advies vinden erg belangrijk. Hiervoor hebben wij alle papieren in huis. En om deze kwaliteit ook aan te tonen zijn wij o.a. aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Zo weet jij zeker dat wij de kwaliteit leveren die je mag verwachten.
Voor meer informatie zie www.vbo.nl.

Wij hopen je snel te spreken om jouw nieuwe thuis te vinden!

Lees meer +
 • Veenmos 27
 • info@deaankoopmakelaars.nl
 • 06-53699714
 • https://www.deaankoopmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
De Actieve Makelaar
Lelystad
 
De Actieve Makelaar

Wij houden van helder en transparant zakendoen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij sinds 1998 succesvol zijn in ons werkgebied in de gemeenten Lelystad en omstreken.
In Lelystad zijn wij de grootste NVM makelaar.

Dat betekent dat wij voldoen aan de opleiding- en kwaliteitseisen die de Nederlandse Vereniging van Makelaren stelt. Voor u is dat de zekerheid dat u deskundig advies krijgt.
Wij beschikken over goed opgeleide en ervaren makelaars en taxateurs met veel kennis van de vastgoedmarkt in Lelystad en omgeving.

Lees meer +
 • Muntstraat 141
 • mail@deactivemakelaar.nl
 • 0320-281800
 • https://www.deactievemakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
De Bree Makelaardij Zaanstad
Koog aan de Zaan
 
De Bree Makelaardij Zaanstad

Na jarenlang als leidinggevende bij een groot makelaarskantoor te hebben gewerkt, besluit Erik de Bree in 2010 voor zichzelf te beginnen. “Ik maakte van de particuliere woningmakelaardij mijn specialisme en met succes. Ik had het veel eerder moeten doen, want wat is dit leuk!”

De eerste paar jaar voerde Erik voornamelijk taxaties uit, waarmee hij een goede boterham kon verdienen. “Anno nu horen we er helemaal bij; we verkopen veel woningen, we kopen ook veel woningen aan voor onze klanten, maar taxeren ook nog steeds in leuke aantallen.”

In 2014 werd team de Bree Makelaardij versterkt met de eerste echte binnendienstmedewerker op een eigen kantoortje in Oud Koog. In 2016 was dit adres reeds te klein geworden, mede door een verdere uitbreiding van het team. Op dit moment is De Bree Makelaardij gevestigd op de hoek van de Julianastraat en de Raadhuisstraat, van hieruit wordt de hele Zaanse woningmarkt bedient door inmiddels vijf enthousiaste teamleden. Elk teamlid weet van de hoed en de rand, waardoor we de lijnen kort kunnen houden en iedereen uw vragen kan beantwoorden.

Lees meer +
 • Raadhuisstraat 17
 • info@debreemakelaardij.nl
 • 075-202 03 90
 • https://debreemakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
De Flexibele Makelaar
Surhuisterveen
 
De Flexibele Makelaar

Wilt u uw huis verkopen? Heeft u een aankoopmakelaar nodig of bent u op zoek naar een koophuis, huurwoning of nieuwbouw? Bij De Flexibele Makelaar bent u aan het juiste adres. Een ervaren team van deskundig opgeleide medewerkers staat voor u klaar om u die zekerheid voor succes te geven die u mag verwachten.

Lees meer +
 • Jan Binneslaan 2A
 • info@flexibele-makelaar.nl
 • 0512 – 369 122
 • https://www.flexibele-makelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
De Geldersche Makelaar BV
Doorwerth
 
De Geldersche Makelaar BV

De Geldersche Makelaar is een makelaarskantoor in Doorwerth. Met als focus de Zuidelijke Veluwezoom: van Oosterbeek t/m Wageningen. Persoonlijke benadering, eerlijkheid en professionaliteit zijn onze basisnormen. Goed luisteren en vakmanschap doen de rest.

 Gerichte verkoopstrategie
Elk huis dat wij mogen verkopen krijgt van ons een eigen marketingplan. We stellen de doelgroep vast en benaderen deze naast Funda ook op Facebook. Mocht de doelgroep zich niet zo met social media bezighouden dan verkiezen we natuurlijk de ouderwetse benadering.

Wel zetten we altijd de nieuwste technieken in voor een optimale presentatie. Wij zetten 3D in voor een virtuele rondleiding door het huis. Door onze uitgebreide presentatie zult u merken dat uw huis hoog op Funda komt te staan.

Lees meer +
 • Richtersweg 368
 • contact@degelderschemakelaar.nl
 • 0317 – 844 639
 • https://www.degelderschemakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
De Gratis Makelaar
Gouda
 
De Gratis Makelaar

"Wij zorgen voor een eerlijk en transparant (ver)koopproces voor jou." 
 
Met het oprichten van De Gratis Makelaar in 2017 willen wij een verandering teweegbrengen voor consumenten in de huizenmarkt. De manier waarop we in Nederland woningen (ver)kopen willen wij positief veranderen. Een huis kopen of verkopen gaat voor veel mensen over de grootste aankoop of verkoop uit hun leven en het gaat ook nog eens over de plek die je thuis is of wordt. Wij vinden het cruciaal dat dit proces eerlijk verloopt en mensen hier een goed gevoel aan over houden.

Lees meer +
 • Tielweg 30
 • info@degratismakelaar.nl
 • 085 - 047 1476
 • https://www.degratismakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Groningen
Groningen
 
De Huizenbemiddelaar Groningen

MAAK KENNIS MET ONS


Het belangrijkste is dat jouw woning verkocht wordt tegen de juiste prijs, dat de juiste kopers geselecteerd worden en er een goede koopovereenkomst is. Bij ons kies je zelf hoe je je huis wilt verkopen. Je kunt zelf de rondleidingen doen en wij verzorgen de rest vanaf de foto’s, het presenteren van jouw woning op Funda, de onderhandelingen en de koopovereenkomst. Of je kunt ervoor kiezen om de volledige verkoop inclusief bezichtigingen door onze makelaar te laten verzorgen. De keuze is aan jou.

Lees meer +
 • Bieslookstraat 31
 • groningen@dhbmakelaardij.nl
 • 0505778651
 • https://dehuizenbemiddelaargroningen.nl/
Contact    Prijsopgave
De Lokale Makelaar
Tilburg
 
De Lokale Makelaar

Ik, Samantha, weet met mijn samengestelde gezin bestaande uit 4 kinderen, een man en een kat als geen ander hoe druk het leven kan zijn. Ik wissel mijn drukke gezinsleven met dito werk dan ook graag af met een drankje en hapje op het terras. Verder reis ik graag en probeer ik zoveel mogelijk te genieten van alle mensen en dingen die het leven mooi maken. 
Zelf ben ik geboren in Breda en ben ik bijna 10 jaar geleden verhuisd naar Tilburg waar ik sindsdien met veel plezier woon.
Zowel Tilburg als Breda zijn fantastische steden! Ik vind het geweldig om de ontwikkeling die Tilburg de afgelopen jaren heeft doorgemaakt te zien en beleven en ik ben benieuwd hoe Tilburg de komende jaren gaat groeien. Maar ook Breda is een prachtige stad met een rijke historie, die perfect gecombineerd wordt met moderne ontwikkelingen en vernieuwingen.  
Kortom, wil je je huis verkopen of een nieuwe woning aankopen neem contact op zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het hele traject zo leuk en makkelijk mogelijk verloopt!

Lees meer +
 • Steenbergenerf 6
 • welkom@delokalemakelaar.nl
 • +31 088 080 4814
 • https://www.delokalemakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
De Makelaar
Borne
 
De Makelaar

Bij de Makelaar gaat het om het beste resultaat voor onze klanten. Onze beoordeling van een 9+ op Funda is hiervan het bewijs en daar zijn we best trots op! Wij zijn een actief, betrokken en zeer enthousiast team. Onze unieke werkwijze staat garant voor succes en resultaat. Wij ontzorgen jou rondom het gehele proces. Zodat de aan- of verkoop van jouw woning een feestje is zowel voor jou als voor ons!”

Lees meer +
 • Grotestraat 186
 • info@demakelaar
 • 074 267 23 00
 • https://www.demakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
De makelaar van de Koper: Aankoopmakelaar
Geleen
 
De makelaar van de Koper: Aankoopmakelaar

Hans Voorn is geschoold vanuit een werktuigbouwkundige en bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse huizen, interieurs e.d. vormgegeven. In zijn werk als calculator bij een groot aannemersbedrijf is kennis en ervaring opgedaan in het begroten van werk. In 1978 beëdigd als makelaar werd eerst invulling gegeven aan alle makelaarswerkzaamheden. De tijdgeest was een andere en het werk overzichtelijker dan nu. In 1984 werd de keuze gemaakt voor het eigen bedrijf als ook die voor de begeleiding van de koper in het proces naar zijn nieuwe thuis. Een specialisme waaraan tot en met eind 2021 aan werd geschaafd en verbeterd. Je kunt immers elke dag iets leren. Zolang je er maar voor openstaat.

Lees meer +
 • Patrijsstraat 1
 • info@demakelaarvandekoper.nl
 • 0646725801
 • https://demakelaarvandekoper.nl/
Contact    Prijsopgave
De Vos Makelaardij Leeuwarden
Leeuwarden
 
De Vos Makelaardij Leeuwarden

In 2017 is Matteije begonnen met De Vos Makelaardij met als speerpunt in de dienstverlening: 'we doen wat we zeggen'. Goede afspraken maken en deze nakomen. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig makelaarskantoor met een team bestaande uit 2 Register makelaars & Taxateurs en 2 medewerkers binnendienst.

Het enthousiasme en de nuchtere aanpak werkt voor veel mensen en dit is terug te zien in onze beoordelingen. Ons gemiddelde is 9,4!


Daarbij weten wij dat het (ver)kopen van een woning een spannende tijd is. Wij zijn graag uw professionele partner die de markt kent, betrouwbaar handelt en zetten graag net even een stap extra.

 


Nieuwsgierig geworden hoe wij werken? Bel voor een vrijblijvend gesprek met 06 - 23 56 15 34.

Lees meer +
 • Molenstraat 56-A
 • info@devosmakelaardij.nl
 • 06 23 56 15 34
 • https://www.devosmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
de-aankoper | aankoopmakelaar Utrecht
Utrecht
 
de-aankoper | aankoopmakelaar Utrecht

Onze aankoopmakelaars zijn 100% NVM aankoopmakelaar (Register Makelaar) en gespecialiseerd in Utrecht en omgeving. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij u precies vertellen waar u rekening mee moet houden.

Maak kennis met ons team of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie!

Lees meer +
 • Bemuurde Weerd Oostzijde 21
 • utrecht@de-aankoper.nl
 • 030 21 203 54
 • https://aankoopmakelaar-utrecht.nl/
Contact    Prijsopgave
Debbie Mels Lommers Makelaars
Eindhoven
 
Debbie Mels Lommers Makelaars

Wat de woondroom ook is, door onze diepgaande kennis van de woningmarkt in Eindhoven en Zuidoost-Brabant, de Brainportregio boeken wij succes. Van de eerste babbel tot de officiële krabbel, alles doen wij met veel enthousiasme. We luisteren écht naar onze klanten en vinden eerlijkheid, vertrouwen en een goed advies belangrijk. Wij doen wat we beloven. Of het nu gaat over de verkoop of juist de aankoop van een woning. Of misschien wel beide, want ook de begeleiding van het totaalproces is mogelijk. Voor ons geldt: Een vrouw een vrouw, een woord een woord.

Lees meer +
 • Aalsterweg 22
 • eindhoven@lommersmakelaars.nl
 • 040-2948000
 • https://debbiemels.nl/
Contact    Prijsopgave
Des Huizes Makelaars
Hengelo
 
Des Huizes Makelaars

Een goede waardebepaling van een pand is van essentieel belang.
Of het nu gaat om verkoop, aankoop, financiering, echtscheiding/verdeling, successie
of andere zaken, het is altijd van belang dat de taxatie wordt uitgevoerd
door een gecertificeerd en beëidigd makelaar/taxateur.
Onze taxatierapporten worden erkend door alle banken en geldverstrekkers.
Wij zijn tevens aangesloten bij het NWWI en TVI voor officieel gevalideerde NHG taxatierapporten.

Lees meer +
 • Bornsestraat 66
 • hengelo@deshuizes.nl
 • 074-2505555
 • https://www.deshuizes.nl/
Contact    Prijsopgave
Dichtbij vastgoed
Voerendaal
 
Dichtbij vastgoed

Dichtbij Vastgoed kenmerkt zich door haar persoonlijke en betrokken werkwijze. We kijken verder dan alleen de verkoop van uw woning. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat je van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij u en de verkoop van uw woning past. Wij helpen u van begin tot eind aan een persoonlijk verhuistraject.
Wij vinden het achterhalen van sfeer en beleving waarheen u op zoek bent belangrijk.
Gezamenlijk gaan wij graag met u actief op zoek naar de juiste match in de regio!

Lees meer +
 • Desteijnstraat 33
 • info@dichtbijvastgoed.nl
 • 045-8200202
 • https://www.dichtbijvastgoed.nl/
Contact    Prijsopgave
Dionne makelaars
Gulpen
 
Dionne makelaars

Welkom bij Dionne makelaars, dé huizenspecialist in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Met Dionne zelf aan het hoofd zetten wij ons dagelijks in om huizenzoekers en -verkopers te helpen aan de beste (ver)koop! Dat doen we met veel enthousiasme, aandacht voor de klant en kennis van zaken. Dionne makelaars bestaat uit een team van alleen maar vrouwen, die niet terugdeinzen en nét dat stapje extra te zetten. Hoe merk je dat? Aan een proactieve houding en een bom van enthousiasme!  Dat doen we omdat we jou willen helpen aan je droomhuis of juist de beste verkoop voor je willen orkestreren. Als we dat alles combineren met onze kennis en ruime ervaring, komt daar doorgaans een verrassend mooie (ver)koop uit!

Onze roots gaan terug naar 1984, toen onze voorganger begon. Waar je ons dus misschien nog kent als Mertens Makelaardij, gaan we voortaan door het leven als Dionne makelaars. Benieuwd naar meer over ons kantoor?

Lees meer +
 • Rijksweg 68A
 • info@dionnemakelaars.nl
 • +31 43 450 2333
 • https://dionnemakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Dop Makelaars
Lelystad
 
Dop Makelaars

Dop Makelaars is sinds 1998 binnen Nederland actief met de verkoop van nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten en particuliere woningen. Het betreft hier zowel permanente woningen, beleggingsobjecten en vakantiewoningen. Met name de expertise in het projectmatig verkopen en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen en second home projecten maakt ons kantoor onderscheidend in de vastgoedbranche. U kunt bij Dop Makelaars terecht voor een totaalpakket waarbij wij u kunnen adviseren over en begeleiden met de verkoop, de aankoop, de verhuur, de aanhuur, projectmanagement en vastgoedbeheer.
Maar ook over de grenzen zijn wij actief. Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars hierover: “Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, vraagt de verkoop van (vakantie)woningen in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten”. Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze makelaars en bekijk de mogelijkheden.

Lees meer +
 • Parlaan 2
 • info@dop.nl
 • +31 (0)320 264 175
Contact    Prijsopgave
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden
Leeuwarden
 
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden

Bij Duinstra Melis Makelaars draait het niet om gladde praatjes, maar om een eerlijk verhaal. We zijn graag duidelijk en zeggen waar het op staat. We beginnen een gesprek vaak met ‘u’, maar ‘je’ is altijd het doel. Dat typeert ons bedrijf: we zijn graag onszelf en houden niet van afstand. Duinstra Melis Makelaars is laagdrempelig, eigenzinnig en anders. We streven altijd naar het hoogst haalbare en de beste klanttevredenheid. De klant is ons bestaansrecht, we laten niets aan het toeval over en blijven onszelf uitdagen. 
Onze innovatieve werkwijze en creatieve team aan specialisten staan iedere dag met veel passie en plezier voor je klaar. En dat ook nog eens met de allerbeste kwaliteit: het gaat er tenslotte om dat we jouw huis zo goed mogelijk verkopen. Óf jouw nieuwe woning samen met jou aankopen.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust – en uiteraard geheel vrijblijvend – contact met ons op. Wie weet, tot snel!

Lees meer +
 • Balthasar Bekkerwei 74
 • info@duinstramelis.nl
 • 085 130 83 43
 • https://duinstramelismakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
DVA Makelaars
Alkmaar
 
DVA Makelaars

"Bij ons bent u geen nummer, bij ons bent u klant. Als klant wil je aandacht en die aandacht krijgt u bij de makelaars van Dapper & van Aalst."
Met oprechte aandacht voor u én uw huis onderscheiden wij ons van de andere makelaars in regio Alkmaar. Vindt u persoonlijke aandacht en een goede service belangrijk? Dan zit u bij ons goed. DVA makelaars gelooft in een full-service aanpak, zo kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Over het algemeen heeft men vaak een bepaald beeld over de makelaar en zijn werkzaamheden. Een makelaar mag niet te veel kosten en het huis moet snel verkocht zijn (eigenlijk gisteren al). Dat krijgen we regelmatig te horen. Wel is het belangrijk om te weten dat kwaliteit vaak aan tijd en kennis gebonden is. Tegenwoordig kunt u kiezen voor een goedkopere internetmakelaar waarbij u het belangrijkste onderdeel van de verkoop van de woning, de bezichtigingen en onderhandelingen, helemaal zelf moet doen. Of kiest u voor de makelaar die u vertelt dat ze het grootste makelaarskantoor zijn met de grootste woningportefeuille? Hebben ze dan nog wel alle aandacht voor u en uw woning?

Wij vinden het belangrijk dat we de tijd voor u nemen. Dat begint al bij de eerste kennismaking met ons kantoor tijdens de gratis waardbepaling. Ook plannen wij de verkoopbezichtigingen zo in zodat de kandidaat-kopers voldoende tijd hebben om een goede indruk van uw huis te kunnen krijgen. Alles draait om tijd en aandacht.

DVA makelaars is geen grote makelaar met heel veel woningen in portefeuille; maar de woningen die wij mogen verkopen krijgen wel de juiste aandacht om tot een heel goed verkoopresultaat te komen. En onze aanpak werkt! Dat zien wij terug in de uitstekende klantbeoordelingen in ons gastenboek, Funda en Google. Wist u dat veel van onze nieuwe klanten worden aangedragen door eerdere tevreden relaties. Ook hebben wij veel terugkerende klanten die na verloop van tijd weer bij ons terugkomen voor een verkoop of aankoop.

Lees meer +
 • James Wattstraat 32A
 • info@dvamakelaars.nl
 • 072 – 520 20 51
 • info@dvamakelaars.nl
Contact    Prijsopgave
Eigen Huis Makelaar
 
Eigen Huis Makelaar

Ben je op zoek naar een leuke woning in Almere? Dan ben je bij Eigen Huis Makelaar Almere aan het juiste adres. Al meer dan 14 jaar helpen wij klanten met veel plezier om hun woonwensen te realiseren. Wij zijn echte Almere-kenners, doen ons werk met passie en inzet en gaan altijd voor het optimale resultaat. Als de klant blij is, zijn wij dat ook! Kies je voor Eigen Huis Makelaar Almere dan kies je voor dé aankoopmakelaar in Almere en omgeving.

In onze werkwijze en communicatie zijn wij persoonlijk en betrokken. De aankoop van een woning is immers een belangrijke beslissing in jouw leven. Gedurende het hele traject werken we daarom ook echt met je samen, precies zoals het hoort. Onze klanten beoordelen ons niet voor niks met een 9,8!

Lees meer +
 • info@eigenhuismakelaars.nl
 • 06-52051034
 • https://eigenhuismakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Eikenaar Makelaardij
Heino
 
Eikenaar Makelaardij

Ik ben Jolande Eikenaar, oprichtster en eigenaar van Makelaardij Eikenaar.
Afgestudeerd Register Makelaar Taxateur onroerende zaken (RMT) en beëdigd door de NVM. 
Na de nodige werkervaring in het ‘Sallandse’, heb ik besloten om een eigen NVM makelaardij op te starten. Het werkgebied omvat heel Salland en omstreken.

Eikenaar Makelaardij is kleinschalig. Dit is een bewuste keuze, zodat elke woning de optimale
aandacht krijgt. Een bijkomend voordeel hiervan is, dat de communicatielijnen kort zijn.
Ik hou van een ‘no-nonsense cultuur’ en streef naar optimale tevredenheid van mijn opdrachtgevers.

Verder is Eikenaar Makelaardij aangesloten bij het NWWI, NRVT, VastgoedCert, Funda en de NVM.

ONDERSCHEIDEND
De unieke Tuktuk van Eikenaar Makelaardij rijdt door heel Salland en omgeving. Uw huis wordt dus niet alleen op Funda en social media gepresenteerd, maar ook in de rondrijdende Tuktuk. Hierdoor worden veel meer mensen bereikt, dan een presentatie van uw woning op een vaste plaats/etalage.

Lees meer +
 • Canadastraat 34
 • info@eikenaar-makelaardij.nl
 • 0572851169
 • https://www.eikenaar-makelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Eminent Makelaars
Utrecht
 
Eminent Makelaars

Een huis kopen is geen alledaagse gebeurtenis en vraagt dan ook om een serieuze aanpak. Eminent Makelaars begeleidt u graag persoonlijk tot het moment waarop u de sleutel van uw huis ontvangt.

WAT BIEDEN WIJ U?
Overzicht: Wij weten hoe moeilijk het is om bij de aankoop van een nieuwe woning de juiste weg te vinden. Het is lastig om een juiste beslissing te nemen. “welke woning sluit beter aan mijn woonwensen “waar moet ik allemaal op letten?” en “betaal ik de juiste prijs?” zijn intussen veelgehoorde vragen. Als specialist op het gebied van aankoop geven wij u een objectief antwoord op al deze vragen.

Tijdswinst: Op basis van uw wensen en eisen maken wij een voorselectie van huizen die aan uw wooncriteria voldoen. Gebaseerd op de voorselectie stellen wij een shortlist op. Deze woningen bezichtigen wij samen met u, desgewenst op 1 dag.

Geen zorgen: Wij nemen alles uit handen vanaf het moment dat u bij ons binnen komt tot u de sleutels van uw nieuwe woning in handen krijgt.

Lees meer +
 • Papendorpseweg 95
 • info@eminentmakelaars.nl
 • 030 878 5913
 • https://www.eminentmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
ERA De Bree makelaars
Utrecht
 
ERA De Bree makelaars

WELKOM BIJ DE BREE MAKELAARS IN UTRECHT
 
Al ruim 20 jaar zijn wij als makelaar in Utrecht voor velen de aangewezen partij geweest voor de aankoop of verkoop van hun woning. We leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit waarom.

Ontvang vrijblijvend een inzichtelijk plan van aanpak voor de verkoop van je woning en zie zelf waarom je bij ERA De Bree Makelaars beter af bent.

Lees meer +
 • Biltstraat 473
 • info@debreemakelaars.nl
 • 030 231 70 41
 • https://www.debreemakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
ERA Makelaardij Het Raadhuis
Beilen
 
ERA Makelaardij Het Raadhuis

Over ons
Al meer dan 20 jaar zijn wij als ERA- en NVM-makelaar actief in Beilen, Assen en omstreken. Ons team bestaat uit één NVM-makelaar, een assistentmakelaar, een vastgoedadviseur en een commercieel medewerker. Samen vormen we een hecht team met veel ervaring.
 

Vanuit ons kantoor in Beilen zijn wij elke dag aan het werk om al onze opdrachtgevers optimaal te bedienen op het gebied van aan- en verkopen, verhuur en taxeren van woningen. Wij zijn als full-service makelaarskantoor actief in het noorden en midden van de provincie Drenthe. Zoals Beilen, Smilde, Bovensmilde, Assen, Hooghalen, Dwingeloo, Hoogersmilde, Hijken, Westerbork. Wij kennen de omgeving goed en vinden het geweldig om u te mogen helpen.
 

Betrokken en deskundig, dat zijn de sleutelwoorden als het gaat om onze dienstverlening. Een dienstverlening die staat als een huis. We zijn u graag van dienst.

Lees meer +
 • Weijerdstraat 11-A
 • info@makelaardijhetraadhuis.nl
 • 0593-524344
 • https://www.makelaardijhetraadhuis.nl/
Contact    Prijsopgave
Erkens NVM Aankoopmakelaar
Beek
 
Erkens NVM Aankoopmakelaar

Het zoeken naar een nieuwe woning
is een echte speurtocht. Welke woning past het beste bij je? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb je nodig? In welke buurt? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Een woning kopen is niet iets dat je dagelijks doet.
Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod. Erkens Aankoopmakelaar kan je hierbij helpen.

Lees meer +
 • Haimonstraat 17
 • info@erkensaankoopmakelaar.nl
 • 046 - 8500798
 • https://erkensaankoopmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Esther van Dijk Makelaardij Taxateur
Hoorn
 
Esther van Dijk Makelaardij Taxateur

Je gecertificeerd makelaar is drs. Esther van Dijk, geboren en getogen in de regio Hoorn. Met een HBO en universitaire achtergrond in de marketing is denken vanuit de klant mijn basis filosofie. Regelen, organiseren en communiceren zit in mijn bloed en dat zijn de bouwstenen voor een betrokken makelaarskantoor. Klant is koning is mijn uitgangspunt en hierbij streef ik naar 100% perfectie.

Kortom, kies voor Esther van Dijk Makelaardij, ik kom graag vrijblijvend met je kennismaken!

Lees meer +
 • Diamantplein 14
 • info@esthervandijk.nl
 • 06 21 176 109
 • https://www.esthervandijk.nl/
Contact    Prijsopgave
Faasse en Fermont
Goes
 
Faasse en Fermont

Faasse & Fermont is een gevestigde naam binnen de makelaardij. Sinds de oprichting in 1990 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerend goed markt. Met onze kennis van zaken en bekendheid met de regio en de markt, streven we ernaar het beste en meest uitgebreide dienstenpakket te leveren. Faasse & Fermont werkt in vier segmenten, namelijk: woningen, nieuwbouwwoningen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken & verzekeringen.

Lees meer +
 • Frans Den Hollanderlaan 12
 • info@faasse-fermont.nl
 • 0113-250555
 • https://faasse-fermont.nl/
Contact    Prijsopgave
Faber Wonen - Verzekeringen, hypotheken en makelaardij
Leeuwarden
 
Faber Wonen - Verzekeringen, hypotheken en makelaa

Faber Wonen is een Makelaardij gevestigd in Leeuwarden. Wij helpen jou:

Met het vinden van jouw droomhuis;
Aan een passende hypotheek;
Bij het verkopen, met een goede verkoopprijs, van je huidige woning.
We vinden het belangrijk dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom zetten wij altijd een stapje harder. We luisteren naar jouw wensen en houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Bij ons vind je een compleet pakket op het gebied van wonen, hypotheken en verzekeren.

Lees meer +
 • Stationsweg 16
 • info@faberwonen.nl
 • 058 - 215 15 55
 • https://www.faberwonen.nl/
Contact    Prijsopgave
Fehse Makelaardij o.g.
Havelte
 
Fehse Makelaardij o.g.

Deskundig, actief, familiebedrijf, behulpzaam en persoonlijk
Fehse Makelaardij is een dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Havelte, de Parel van Drenthe. Wij zijn actief in de gehele regio Zuidwest Drenthe, Noordwest Overijssel en Zuidoost Friesland. In ons uitgebreide woningaanbod, vindt u vele typen in alle prijsklassen. Fehse Makelaardij is een full-service makelaar; of u nu uw huis wilt kopen, verkopen, taxeren of wellicht denkt aan een woningruil, bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundige, actieve en persoonlijke begeleiding.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: 0521 – 34 28 34 of info@fehse.nl

Lees meer +
 • Dorpsstraat 51
 • info@fehse.nl
 • 0521 - 34 28 34
 • https://www.fehse.nl/
Contact    Prijsopgave
Fer Haas Makelaardij | Makelaar Kerkrade en Heerlen
Kerkrade
 
Fer Haas Makelaardij | Makelaar Kerkrade en Heerle

U bent verzekerd van de diensten van een specialist in het vastgoed, die werkt tegen een voordelige courtage.

U staat als klant centraal.

U krijgt volledige dienstverlening tegen een betaalbaar tarief.

Met een vlotte en eerlijke werkwijze verkopen wij uw huis tegen de beste verkoopprijs.

Wij garanderen u een correcte verkoop en afhandeling.

Hebben een bestand opgebouwd aan potentiële kopers.

Wij zijn alleen nog op zoek naar uw huis.

Lees meer +
 • Dokter Limpensstraat 13
 • info@ferhaasmakelaardij.nl
 • +31 6 27158181
 • https://www.ferhaasmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Flevo Makelaars BV
Almere
 
Flevo Makelaars BV

Over ons
Flevo Makelaars: omdat het anders kan!

24/7 persoonlijk en actief betrokken

Neem ons niet kwalijk, maar wij doen het allemaal nét even anders; zo eigenwijs zijn wij wel.
Dat komt omdat wij maar één belang kennen: úw belang als (ver)koper of (ver)huurder van een woning.

Wij zijn met recht uw personal makelaar!

Maar wat betekent dat nou, dat personal? Dat betekent 

 • dat wij er altijd voor u zijn: voor advies, bezichtigingen, strategiebepalen, onderhandeling, noem maar op. Ook in de avonduren, zelfs in het weekend als het zo uitkomt;
 • dat u altijd met een en dezelfde makelaar te maken heeft. Hij zorgt dat hij uw eisen en wensen kent, en handelt ernaar alsof het zijn éigen eisen en wensen zijn;
 • dat hij alles zelf doet: niet alleen u adviseren, maar ook een krachtige advertentie opstellen, bezichtigingen begeleiden, onderhandelen en alles wat daarbij komt kijken;
 • dat hij bijzonder snel handelt; daar vraagt de woningmarkt vandaag de dag om. We zitten er bovenop, daar moet en kunt u op rekenen;
 • dat hij onderhandelingen op het scherpst van de snede voert. Hij waakt over uw bod en budget;
  dat hij altijd direct met u communiceert over strategie, het doen van een bod, en vele andere zaken.

We krijgen een 9,2 voor onze dienstverlening.
Het is een cijfer dat onze klanten geven.
Daar zijn we uiteraard bijzonder trots op.
Een groter compliment kunnen we niet bedenken,
een grotere stimulans om op deze weg door te gaan ook niet.
Want blijkbaar volgen wij de juiste weg.
In ons belang en vooral in úw belang

Lees meer +
 • Westeinde 2a
 • 0320 – 214 516
 • flevomakelaars.nl
Contact    Prijsopgave
Flevopand Makelaars
Zeewolde
 
Flevopand Makelaars

Een huis verkopen met een mooi praatje is heel moeilijk. Klanten weten veelal binnen 1 minuut of zij ergens willen wonen ja of nee. De eerste bezichtiging is vaak het “goede” gevoel, de tweede bezichtiging meer de praktische kant. (past mijn kast of bank wel in deze woonkamer?) Een huis niet verkopen door slechte gewoontes is heel makkelijk, een makelaar die te laat komt, onvoorbereid is, de woning niet goed kent, verkeerde of slechte informatie geeft, afspraken niet nakomt, niet terugbelt? Ja dan raak je een potentiele koper makkelijk kwijt “wel of geen leuk huis”.

Lees meer +
 • Raadhuisstraat 40
 • info@flevopand.nl
 • 036 200 2123
 • https://www.flevopand.nl/
Contact    Prijsopgave
Flipse Makelaardij
Dronten
 
Flipse Makelaardij

Eerlijk is eerlijk…

Kenmerkend aan Flipse Makelaardij is de no-nonsense mentaliteit: het belang van de klant, daar gaat het ons om!
Hierdoor krijgt u altijd een gedegen en vooral een eerlijk advies. Want een situatie mooier voorspiegelen dan die is, daar houden wij niet van. Doordat ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), doen onze medewerkers mee aan permanente scholing. Dat biedt een garantie dat u een uitstekende dienstverlening van ons mag verwachten.

 U zoekt een woning?
Of wellicht wilt u een woning verkopen?
Heeft u een taxatie nodig?

Neem dan contact met ons op (0321 - 386 286). Of kom gewoon even langs. Dan kunnen we de zaken eerst even rustig doorpraten. Onze enthousiaste en betrokken medewerkers geven u geheel vrijblijvend advies en helpen u graag op weg.

Lees meer +
 • De Helling 228
 • https://www.flipse.nu/
Contact    Prijsopgave
Fransen & Kroes Makelaars
Amsterdam
 
Fransen & Kroes Makelaars

Fransen & Kroes doet het net even anders! We zijn mensen-mensen die de zakelijk kant minstens zo goed in de vingers hebben. We doen er alles aan om voor jouw huis de beste prijs te krijgen en we zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt als we je bijstaan als aankoopmakelaar. Ondertussen verliezen we nooit het menselijke aspect uit het oog.

We staan naast je!
Bij Fransen & Kroes gaan we niet voor de snelle winst, maar voor een langdurige samenwerking waarin we écht van meerwaarde kunnen zijn. Hoe we dat doen? Door de tijd te nemen én naast je te staan met een eerlijk advies. We leren je kennen en weten daardoor wat je nodig hebt om het aankoop- en verkoopproces ontspannen te doorlopen.

Lees meer +
 • Tt. Vasumweg 73
 • info@fransenkroes.nl
 • 020 – 210 35 50
 • https://fransenkroes.nl/
Contact    Prijsopgave
Fryslan Homes
Heerenveen
 
Fryslan Homes

Vier specialisten met hetzelfde doel en dezelfde passie. Dat maakt Fryslân Homes uniek als het gaat om vastgoed en het vervullen van uw wensen en het ontzorgen van uw rompslomp. Kwalitatief op hoog niveau en net een tikje anders. En dat voelt u in uw buik en in uw beurs.

Lees meer +
 • Struikheide 6
 • info@fryslanhomes.frl
 • 0513201050
 • https://fryslanhomes.frl/
Contact    Prijsopgave
Gert-Jan Scholten Makelaardij
Eerbeek
 
Gert-Jan Scholten Makelaardij

Gert-Jan Scholten Makelaardij is een jonge en dynamische makelaardij die sinds 2015 gevestigd is aan de Loenenseweg 121 in Eerbeek. De makelaardij is opgericht door Gert-Jan Scholten wegens zijn passie voor het vak van makelaar.

Wij bewerken de woningmarkt op een vernieuwende en onderscheidende manier hetgeen inhoudt dat wij het anders doen dan onze collega’s. Wie wil er nou niet zichtbaar zijn in ons grote 1,75 meter Led scherm aan de drukste toegangsweg van Eerbeek?

Heeft u al eens een kijkje genomen op onze website ikstagraagvooraan.nl/eerbeek? Via deze site schrijven veel woningzoekers zich bij ons in. Misschien hebben wij de koper van uw woning ook al. Doe daar uw voordeel mee!

Nieuwsgierig naar onze pro actieve werkwijze? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om erover te praten.

Lees meer +
 • Loenenseweg 121
 • info@gjsmakelaardij.nl
 • 0313-652425
 • https://www.gjsmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Goossens Vastgoed
Geleen
 
Goossens Vastgoed

Uw vraag is niet zo maar een vraag. De relatie tussen een makelaar/taxateur en een klant berust op vertrouwen. Niet alleen het adviseren en begeleiden in een emotioneel beslissingsproces, maar ook de vertrouwenspersoon voor de klant te mogen zijn, is voor ons iedere dag weer de uitdaging en verrijking waar we veel energie uithalen.

Na een eerste verkennende bespreking oriënteren we ons breed in de markt, toetsen hetgeen voor u haalbaar zou kunnen zijn, geven advies en stemmen samen de aanpak af. Wij begrijpen snel wat u van ons vraagt en verwacht: daar handelen we naar.

Lees meer +
 • Mauritslaan 97
 • info@goossensvastgoed.nl
 • +31 (0)46 – 711 36 29
 • https://goossensvastgoed.nl/
Contact    Prijsopgave
GROENHOUT MAKELAARS ASSEN
Assen
 
GROENHOUT MAKELAARS ASSEN
Lees meer +
 • Zoom 2
 • info@groenhoutmakelaars.nl
 • 0592 46 12 02
 • https://www.groenhoutmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Guidan aankoopmakelaar
Twello
 
Guidan aankoopmakelaar

Woningzoekenden en verkopers vinden elkaar voornamelijk via Funda.nl. Daarmee werkt de woningmarkt nog volgens hele ouderwetse principes. Dat komt nog nauwelijks voor in onze maatschappij. Waarom zou het zo moeten blijven terwijl het over uw woongenot gaat?! En daarom is het tijd voor vraag gestuurd makelen. Guidan staat voor innovatie waarbij het kopersbelang op 1 staat.

Met de unieke benadering van Guidan krijgt het vak z’n glans weer terug. Het makelen gaat weer over de belangen van mensen en hun woonwensen. Wij verdiepen ons in wat jij werkelijk belangrijk vindt en gaan actief aan de slag.
We staan te trappelen om ook voor jou aan het werk te gaan. Schrijf je in als woningzoeker en je zult zien dat ik het echt anders doe.

Lees meer +
 • Martinusweg 17
 • info@guidan.nl
 • 0571-762710
 • https://guidan.nl/
Contact    Prijsopgave
H3 Landelijk Vastgoed
Berkhout
 
H3 Landelijk Vastgoed

H³ Landelijk Vastgoed is een makelaars- en rentmeesterskantoor dat met beide benen op de grond staat. Nuchter, Noord-Hollands, met veel ervaring in de agrarische en vastgoedsector. Gediplomeerd en beëdigd. H³ Landelijk Vastgoed is lid van de NVR, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en de NVM. Dit geeft u extra zekerheid ten aanzien van kennis, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Nico Hoedjes.
Eigenaar en directeur Nico Hoedjes is sinds 1997 werkzaam in de makelaardij. Hij heeft veel ervaring. Na eerst ruimschoots ervaring op te hebben gedaan in de woning- en bedrijfsmakelaardij, heeft hij zich verder gespecialiseerd in het agrarisch onroerend goed, is register taxateur en is beëdigd door de NVM en als rentmeester van de Koninklijke NVR.

Lees meer +
 • Bobeldijk 109
 • info@h3.nl
 • 0229-551033
 • https://www.h3.nl/
Contact    Prijsopgave
Hage Makelaars
Apeldoorn
 
Hage Makelaars

Hage Makelaars is een toonaangevend makelaarskantoor in Apeldoorn dat zich richt op de aan- en verkoop van onroerend goed, taxaties.

Middels een onderscheidend marketingconcept, een actieve werkwijze en een transparante dienstverlening weet het kantoor al jarenlang tevreden klanten aan zich te binden.

Lees meer +
 • Roggestraat 111
 • info@hagemakelaars.nl
 • 055-3034934
 • https://www.hagemakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Hannink Makelaars
Wijhe
 
Hannink Makelaars

Hannink Makelaars is een creatief en ondernemend makelaarskantoor met frisse ideeën en een eigen resultaatgerichte aanpak. Dat doen we sinds 1932 en daar zijn wij trots op. Elke dag zetten wij ons met enthousiasme en betrokkenheid in om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Voor u dus! Onze medewerkers hebben passie voor hun werk en alle aandacht voor u als klant. We begrijpen dat mensen het verschil maken en dat we geen huis, maar een “thuis” verkopen. U kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxatie. U bent van harte welkom en wij maken graag kennis met u!

Lees meer +
 • Stationsweg 23
 • info@hannink.nl
 • 0572-351291
 • https://www.hannink.nl/
Contact    Prijsopgave
Hart van Brabant Makelaardij
Tilburg
 
Hart van Brabant Makelaardij

Maximale aandacht voor elke klant. Of u nu wilt verkopen of wilt kopen, u zoekt een makelaar die tijd heeft, luistert en betrokken is. Sinds 1998 zijn wij actief in de regio Tilburg en hebben al vele klanten succesvol bijgestaan. Wij zijn aangesloten bij De Nederlandse coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. Daarnaast zijn al onze makelaars en taxateurs gecertificeerd via Vastgoedcert en het NRVT. 

Of u nu begeleiding wenst bij de mogelijke aan- of verkoop van een woning, of u heeft een taxatierapport nodig, bij ons staat er altijd een gedreven én goed opgeleid team voor u klaar. Ook als professionele opdrachtgever bent u bij ons aan het juist eadres voor bemiddeling en initiëring van uw nieuwbouwplannen. Welk advies u ook van ons verlangt, deskundigheid, eerlijkheid en duidelijkheid zijn bij dit advies de speerpunten van ons gedreven en betrokken team.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om met een onafhankelijke partij van gedachten te wisselen over uw financiële mogelijkheden. Wel zo makkelijk. Kom eens langs op ons kantoor (de koffie staat klaar), of maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij zijn u graag van dienst.

Lees meer +
 • Spoorlaan 432
 • info@hartvanbrabantmakelaardij.nl
 • 013 – 5 835 000
 • https://hartvanbrabantmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Apeldoorn
Apeldoorn
 
Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Apeldoorn. Wij hebben als makelaar in Apeldoorn kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in Apeldoorn. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning in regio Apeldoorn voor de beste prijs wordt verkocht.

• 286 Verkopers kiezen maandelijks voor ons
• Al 50 jaar makelaar in goede en slechte tijden
• Niet verkocht, ook écht geen kosten

Lees meer +
 • Zwolseweg 208
 • apeldoorn@hendriks.nl
 • 055 - 521 92 77
 • https://hendriks.nl/Vestiging/2/Apeldoorn.html
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Roermond
Roermond
 
Hendriks Makelaardij Roermond

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis in Roermond? Doe de gratis waardecheck en zie direct wat je huis nu waard is! Dat kan bij ons ook via WhatsApp. 

Wellicht heb je nog vragen over de waarde die uit jouw waardecheck of Whatsapp is voortgekomen. Onze makelaars helpen je graag en kunnen jou gratis en vrijblijvend advies op maat geven over de verkoop van jouw huis. Ze hebben kennis van de lokale woningmarkt en jarenlange ervaring met het verkopen van huizen. Samen met jou stellen ze een verkoopplan op die het beste bij jou past. 

Onze makelaar komt graag bij je langs, maar een online afspraak via een videogesprek is ook mogelijk.

Lees meer +
 • Sint Christoffelstraat 1
 • roermond@hendriks.nl
 • 0475 - 31 12 00
 • https://hendriks.nl/
Contact    Prijsopgave
Hendrix en Huybregts Makelaars
Eindhoven
 
Hendrix en Huybregts Makelaars

Uw woning verkopen is een grote stap! Om het einddoel te bereiken lopen we graag buiten de bewandelde paden en zetten we net dat stapje extra dan traditionele makelaars. We bieden een full-service aanpak. Met de woning ‘onder de arm’ gaan we op zoek naar de juiste koper. Op kantoor, op straat, op de markt of in de kroeg, kopers zijn overal. We staan voor discrete en betrouwbare dienstverlening, tailormade en zonder poespas.

Waarom Hendrix & Huybregts Makelaars?
Om het uiteindelijke doel te bereiken, werken we met een uitgebreid stappenplan. Hierin staat beschreven hoe het hele verkoopproces verloopt. Tijdens dit proces heeft u te maken met één en dezelfde contactpersoon.

Lees meer +
 • Amalia van Anhaltstraat 4
 • info@hendrixhuybregts.nl
 • 040-2931350
 • https://hendrixhuybregts.nl/
Contact    Prijsopgave
Hentenaar Makelaardij
Hoogeveen
 
Hentenaar Makelaardij

Makelaar zijn in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving is voor ons een feestje. Al meer dan 40 jaar! Verhuizen is heel bijzonder en mensen helpen bij deze belangrijke stap in hun leven, daar doen we alles voor. Een woning vinden die helemaal bij jou past is namelijk best lastig. En voordat je verhuisd bent, is er nog heel wat te regelen. En laten wij dáár nou juist veel energie van krijgen. Niet zo gek, want makelaar zijn zit in onze genen: van vader op dochter, en van hen naar de rest van ons team.

Lees meer +
 • Alteveerstraat 2
 • hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl
 • 0528 277 001
 • https://www.hentenaarmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Het Aankoophuis | Aankoopmakelaar Het Gooi: Hilversum, Loosdrecht, Bussum, Naarden, Huizen, Laren, Blaricum, e.o.
Loosdrecht
 
Het Aankoophuis | Aankoopmakelaar Het Gooi: Hilver

Aankoopmakelaar Hilversum en omstreken
Het Aankoophuis is uw aankoopmakelaar in Hilversum en omstreken. Als de aankoopspecialist voor woningen in de regio Gooi en Vechtstreek richten we ons op de plaatsen Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, ’s Graveland en Kortenhoef.

Gespecialiseerd aankoopmakelaar versus Makelaar
Wij zijn gespecialiseerd aankoopmakelaar, omdat we vinden dat de combinatie van aankoop en verkoop onder een dak niet zuiver is. We willen elke vorm van belangenverstrengeling tegengaan en zo altijd het beste advies leidend laten zijn. Daarom begeleiden wij alleen de aankoop van woningen. Daarnaast moet de aankoopmakelaar de regio écht goed kennen. Daarom beperken wij ons tot Gooi en Vechtstreek.

Lees meer +
 • Nieuw-Loosdrechtsedijk 213A
 • info@hetaankoophuis.nl
 • 035 – 887 98 52
 • https://hetaankoophuis.nl/
Contact    Prijsopgave
Het woonhart makelaardij
Andelst
 
Het woonhart makelaardij

Het Woonhart is een leuke groep makelaars en taxateurs. Onze naam komt niet uit de lucht vallen: wij hebben allemaal een hart voor wonen. Wij zijn vernieuwend, eigenzinnig, persoonlijk en zeer professioneel. Bovendien zijn wij één van de eerste duurzame makelaars in Nederland!

 

Woongeluk voor iedereen
Over ons: Wij realiseren woongeluk voor iedereen. Dat is ons vak, en daar zijn we goed in. Routine kennen wij niet, want ieder huis is bijzonder en heeft zijn eigen,unieke persoonlijkheid. Net zoals ieder mens dat heeft. Daarom kijken we graag naar de persoonlijke kant van ons werk: wat past bij jou of jullie, en hoe kunnen we jullie daarbij helpen. Geen kopers of verkopers, maar echte mensen. Wij hebben de "drive" er alles aan te doen om jouw verwachtingen te overstijgen en er samen voor de volle 100% voor te gaan.

Lees meer +
 • Koppelingsweg 5
 • info@hetwoonhart.nl
 • 0488 - 48 15 66
 • https://www.hetwoonhart.nl/
Contact    Prijsopgave
Heutinck Makelaardij B.V. | Makelaar Ulft - Achterhoek
Ulft
 
Heutinck Makelaardij B.V. | Makelaar Ulft - Achter

Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is? Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. Je maakt dan kennis met een van onze makelaars. Zij begeleiden je graag bij onder andere de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie van je woning.

In meer dan 14 jaar tijd is Heutinck Makelaardij uitgegroeid tot een grote speler in de Oude IJsselstreek en daar zijn wij trots op. Wij opereren voor honderd procent onafhankelijk van hypotheekadviseurs of andere branchegenoten en willen alleen maar jou zo goed mogelijk helpen. Daar zijn wij open en transparant over.

Maak een afspraak

 

Lees meer +
 • Frank Daamenstraat 45
 • nfo@heutinckmakelaardij.nl
 • 0315 270500
 • https://www.heutinckmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Heykens-Makelaardij
Elsloo
 
Heykens-Makelaardij
Lees meer +
 • Dorine Verschureplein 14b
 • info@heykens.nl
 • 046-4361617
 • https://www.heykens.nl/
Contact    Prijsopgave
HKM Makelaardij
Rotterdam
 
HKM Makelaardij
Lees meer +
 • Nieuwe Kleiweg 11
 • info@hkmmakelaardij.nl
 • 0103031994
Contact    Prijsopgave
Hoekstra & van Eck Almere
Almere
 
Hoekstra & van Eck Almere

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Alkmaar. Wij hebben als makelaar in Alkmaar kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in Alkmaar. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning in regio Alkmaar voor de beste prijs wordt verkocht.

Lees meer +
 • Midwaystraat 3
 • alkmaar@hoekstraenvaneck.nl
 • 072 - 201 02 03
 • https://hoekstraenvaneck.nl/
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar
Alkmaar
 
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Alkmaar. Wij hebben als makelaar in Alkmaar kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in Alkmaar. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning in regio Alkmaar voor de beste prijs wordt verkocht.

Lees meer +
 • Limmerhoek 63
 • alkmaar@hoekstraenvaneck.nl
 • 072 - 201 02 03
 • https://hoekstraenvaneck.nl/
Contact    Prijsopgave
Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo

Huis verkopen in Hengelo, Delden en omgeving
Woon je in (de omgeving) Hengelo, Delden en Borne en wil jij jouw huis verkopen? Het team van Hofstede & Kamp Makelaars adviseert en ondersteunt je graag bij de verkoop van jouw woning. Omdat elke situatie weer anders is, is ons advies altijd persoonlijk en op maat; gebaseerd op kennis en jarenlange ervaring als makelaar in Twente. Wij combineren kennis van de actuele omstandigheden en kennis van de lokale huizenmarkt met onze mensenkennis om voor jou het verschil te maken.


Jouw huis snel verkopen
Snel verkopen. Dat is de wens van elke verkoper. Wij helpen je hier graag mee. Onderzoek naar kadastrale gegevens, bouwkundige zaken, bestemmingsplannen en eventuele gemeentelijke bepalingen, wij nemen het allemaal mee. Hierdoor zorgen wij niet alleen voor een vlotte verkoop, maar ook – niet onbelangrijk! – voor de beste prijs. Dus wil jij jouw huis verkopen? Neem vandaag nog contact met ons op. Na een vrijblijvende kennismaking, weet je direct of het klikt en gaan wij voor je aan de slag. Nieuwsgierig hoe wij dat doen?

Stap 1: actieve bewerking van de markt
Stap 2: bezichtigingen door jouw persoonlijke makelaar
Stap 3: jouw eigen digitale dossier
Stap 4: succesvol onderhandelen
Stap 5: de koopovereenkomst
Stap 6: tevreden klanten

Lees meer +
 • Bornsestraat 28
 • hengelo@hofstedekamp.nl
 • 074 - 2506721
 • https://hofstedekamp.nl/
Contact    Prijsopgave
Holland Huis Financiele Diensten
Zoetermeer
 
Holland Huis Financiele Diensten

Holland Huis Makelaars is al sinds 1980 actief op de woningmarkt in Zoetermeer en omstreken en vanaf het begin gevestigd in de wijk Seghwaert.
Vanuit ons kantoor aan de Parkdreef zijn wij een makelaarskantoor dat zich richt op de bemiddeling bij verkoop, aankoop en taxaties van woningen.
Ons kleine, dynamische team kenmerkt zich door ervaring, deskundigheid en de korte, directe lijnen waardoor u als klant (vrijwel) direct de juiste persoon te spreken krijgt; veel schijven kennen wij niet.
Naast veel persoonlijke aandacht, maken wij ook gebruik van alle moderne communicatiemiddelen. Hierdoor werken wij duidelijk, overzichtelijk en snel.
Holland Huis Makelaars is lid van de NVM, de grootste branche-organisatie voor makelaars die hoge eisen stelt aan de kwaliteit, kennis en ethiek van haar leden. Verplichte permanente educatie houdt in uw belang onze makelaars scherp op bouwkundig, juridisch en ethisch vlak.
Benieuwd naar onze beoordelingen?

Lees meer +
 • Parkdreef 348
 • makelaars@holland-huis.nl
 • 079-342 02 61
 • https://www.holland-huis.nl/
Contact    Prijsopgave
Holland West Makelaardij
Alphen aan den Rijn
 
Holland West Makelaardij

Ruim 80 jaar geleden startte Holland West als onroerend goed makelaar in Alphen aan den Rijn.

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot makelaarskantoor en gespecialiseerd in alle mogelijke zaken die met onroerend goed te maken hebben. Wij zijn een “no nonsens” kantoor; we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!

Mocht u van onze diensten gebruik willen maken, bijvoorbeeld voor een gratis waardebepaling van uw woning of een vrijblijvend verkoopgesprek, neem dan contact met ons op

Lees meer +
 • Prins Hendrikstraat 224
 • info@hollandwest.nl
 • 0172-491646
 • https://www.hollandwest.nl/
Contact    Prijsopgave
Holtmaat Makelaardij
Lelystad
 
Holtmaat Makelaardij

Het kopen van een huis is een ingrijpende beslissing in ieders leven, die niet zonder gevolgen weer ongedaan gemaakt kan worden. Daarom wil ik u daarbij graag helpen.

Ik werk onafhankelijk en geheel in uw belang. En ik kan wel zeggen dat ik mijn courtage van
EUR 1000,=  (inclusief btw) altijd ruimschoots terugverdien voor mijn cliënten.

U ontvangt onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen, kortom: bij de aankoop van uw woning!

U krijgt bij mij geen deeldiensten, maar onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en begeleiden van de aankoop van uw woning!

Lees meer +
 • Archipel 4540
 • info@holtmaatmakelaardij.nl
 • 0320 - 247 347
 • https://www.holtmaatmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Hoogedeure Makelaars
Oostkapelle
 
Hoogedeure Makelaars

Hoogedeure Makelaars Taxateurs gaat voor het beste resultaat met integer en deskundig advies. Voor het verkopen, aankopen, verhuren, taxeren of bouwkundig keuren van een woning, bent u bij ons aan het juiste adres. De fraaie provincie Zeeland is daarbij ons werkgebied. Trots zijn wij op de klantwaarderingen voor onze dienstverlening. Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer +
 • Dorpsstraat 41
 • info@hoogedeuremakelaars.nl
 • 0118 853838
 • https://www.hoogedeuremakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Hooghlanden Makelaars B.V. Den Haag
Den Haag
 
Hooghlanden Makelaars B.V. Den Haag

Hooghlanden Makelaars is een actieve en ervaren makelaar. Wij zijn al bijna 20 jaar NVM-lid.

Door onze jarenlange ervaring in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Scheveningen en het gehele Westland kunnen wij voor u de beste strategie bepalen om uw woning zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Wij streven altijd naar een topresultaat.

Bij Hooghlanden Makelaars werkt een enthousiast team van 7 betrokken medewerkers aan de Driebergenstraat 152 te Den Haag.

Wij werken op basis van No Cure No Pay en u betaalt ons pas achteraf als de verkoop is voltooid, via de overdracht bij de notaris.

Verkopen wij binnenkort ook úw woning met een topresultaat ?

Lees meer +
 • Driebergenstraat 152
 • info@hooghlanden.nl
 • 070-3236664
 • https://www.hooghlanden.nl/
Contact    Prijsopgave
Huis Makelaardij
Exloo
 
Huis Makelaardij

Huis Makelaardij
Het kan niet missen! In het centrum van het dorp, pal tegenover het gemeentehuis van Borger-Odoorn, staat ons kantoor. Door een sterke specialisatie in combinatie met de lokale bekendheid met de markt, kunt u samen met iemand van ons team de oplossing vinden voor uw vraagstuk. Kom gerust even binnen, de koffie staat voor u klaar!

"Zeg je Huis, dan denk je aan Huis Makelaardij!!"

Lees meer +
 • Hoofdstraat 59
 • info@makelaarhuis.nl
 • (0591) 548 182
 • https://www.makelaarhuis.nl/
Contact    Prijsopgave
huiSter makelaar
Lelystad
 
huiSter makelaar

Ik ben Angenita   'Ansjenita',

en heb de afgelopen jaren o.a. 250+ woningverkopen succesvol en met plezier mogen begeleiden.

Sinds eind 2018 vond ik het tijd om mijn passie voort te zetten, door onder eigen vlag met 'huiSter makelaar' verder te gaan. Zo kan ik  onderscheid maken door dicht bij mijzelf te blijven.  

Persoonlijk en service-gericht werken, met zorg en veel aandacht voor de opdrachtgever, resulterend in het beste resultaat voor ú. 

Daarbij houd ik van korte lijnen en pro-actief communiceren, dus ook buiten kantoortijden.


Stap voor stap neem ik u mee door alle facetten van de verkoop; professioneel, zakelijk en juridisch goed geregeld. Voor de verkoop maakt huiSter makelaar gebruik van een ruim klantenbestand, social media en natuurlijk het alom bekende FUNDA.

'ik vind het belangrijk om een goede 'klik' met mijn opdrachtgever te hebben, zodat ik u en uw woning met het juiste gevoel kan vertegenwoordigen.'

Maar wát geeft ú een goed en vertrouwd gevoel?   


Ik hoor dat graag van u,

Neem gerust contact op, want ook uw huis verdient een Ster!

Lees meer +
 • Kolkweg 20
 • huistermakelaar@outlook.com
 • +31 (0) 320 34 00 00
 • https://www.huistermakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Hypodomus Makelaar Eindhoven
Eindhoven
 
Hypodomus Makelaar Eindhoven

Wat leuk dat je ons hier bezoekt en welkom! Wij helpen je graag met alle vragen die je mogelijk hebt over de verkoop of aankoop van je woning. Het team van Hypodomus makelaars in Eindhoven heeft de afgelopen jaren een niet te missen toppositie binnen de NVM makelaars van Eindhoven en omgeving ingenomen. Dat is ons gelukt door onze slimme marketing, een creatieve manier van makelen, altijd je afspraken na te komen maar vooral door een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, de verkopers en aankopers van woningen. Op deze manier zorgt onze makelaardij in de regio Eindhoven altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat Hypodomus Makelaars in Eindhoven de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Eindhoven is geworden.

Met ons uitgebreide bereik als NVM makelaar in Eindhoven en omgeving hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand. Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Als opdrachtgever zit je bij Hypodomus Makelaars altijd achter het stuur en wij zijn jouw navigatie door deze bijzondere woningmarkt. Een NVM makelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven biedt je de slimste en meest eigentijdse oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement.

Als all-inclusive NVM makelaar bieden we uiteraard ook meerdere uitgebreide makelaarsdiensten zoals: hypotheekadvies, taxaties en onze gratis zoekopdracht.

Lees meer +
 • Aalsterweg 134B
 • eindhoven@hypodomus.nl
 • 040 – 820 0020
 • https://www.hypodomus-eindhoven.nl/
Contact    Prijsopgave
Ilse Lamers Aankoopmakelaar en Taxateur
Alphen aan den Rijn
 
Ilse Lamers Aankoopmakelaar en Taxateur

Ilse Lamers - Makelaar & Taxateur
Ruim 15 jaar werkzaam in de makelaardij in de Regio Alphen aan den rijn en omstreken. Sinds 2012 volledig zelfstandig werkzaam met als specialisatie aankoopbegeleiding en woningtaxaties. U kunt mij inschakelen voor de taxatie van uw (toekomstige) woning indien deze is gelegen in de Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente Nieuwkoop, Gemeente Kaag en Braassem, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Leiderdorp.

Lees meer +
 • Bloemhofstraat 15
 • taxatie@ilselamers.nl
 • 06-41659392
 • https://www.taxateuralphenaandenrijn.nl/
Contact    Prijsopgave
IMMO - Arie van der Lee
Almere
 
IMMO - Arie van der Lee

IMMO Arie van der Lee is dé NVM-makelaar in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere en hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden. Wij concentreren ons als specialisten op de opdrachten die aan ons zijn toevertrouwd.

Lees meer +
 • Schoutstraat 8
 • info@immo.nl
 • (036) 5330035
 • https://www.immo.nl/
Contact    Prijsopgave
inter Immo
Almere
 
inter Immo

Ruim 20 jaar geleden begon het (tijdelijk) verhuren van woningen enorm in opmars te komen. Maar zo snel als mensen hun huis verhuurden, zo snel kwam ook de vraag naar een intermediair die veilige verhuur kon garanderen.
Met onze ervaring speelden we in op deze vraag en startte we in 2001 een kantoor in Almere genaamd Inter Immo (Intermediair Immobilier). We introduceerden uitgebreide selectie- en screeningsprocedures, presenteerden de woningen binnen ons professionele internationale netwerk en voerden inspectiecontroles uit. En was er een juridisch geschil? Met onze deskundigheid van de huurwetgeving konden we altijd snel en adequaat adviseren. Deze professionele en daadkrachtige aanpak werkte goed en vanwege ons kleine team was het contact met klanten altijd erg persoonlijk. We kregen dan ook al snel de naam van ‘de betrouwbare en vakkundige partner die daadwerkelijk naast je staat’. En daar herkennen we ons helemaal in.

Lees meer +
 • Rentmeesterstraat 40
 • almere@interimmo.nl
 • 036 − 54 07 335
 • https://www.interimmo.nl/
Contact    Prijsopgave
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmakelaar - Aankoopmakelaar - gratis & vrijblijvende waardebepaling
Hoogeveen
 
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmakelaa
Lees meer +
 • Willemskade 57
 • Hoogeveen@iQMakelaars.nl
 • 0528 - 445 409
 • https://www.iqmakelaarshoogeveen.nl/
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Almelo
Almelo
 
iQ Makelaars Almelo

Wij zijn de aankoop en verkoopmakelaar van Almelo. Wij weten dat het verkopen of het kopen van een huis een grote stap is. Wij staan met ons enthousiaste makelaarsteam graag voor je klaar. Door onze persoonlijke aanpak en onze kennis van de lokale woningmarkt weten wij wat jouw woning nodig heeft. Een huis kopen of verkopen doe je dan ook samen met iQ Makelaars.

Lees meer +
 • Twentepoort Oost 34
 • almelo@iQMakelaars.nl
 • 0546 - 305 301
 • https://www.iqmakelaarsalmelo.nl/
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Amersfoort
Amersfoort
 
iQ Makelaars Amersfoort

Laat iQ Makelaars Amersfoort je helpen! Wil je jouw huis verkopen, of ben je juist op zoek naar een nieuwe woning in de omgeving van Amersfoort? Met de persoonlijke aanpak en begeleiding van iQ Makelaars hoef jij je nergens zorgen over te maken. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring verloopt het aankoop- of verkoopproces veilig en snel. Bij iQ Makelaars staan jouw wensen en behoeftes op één!

Lees meer +
 • Willem van Mechelenstraat 18
 • RobertVdB@iQMakelaars.nl
 • 033-209 19 91
 • https://www.iqmakelaars.nl/makelaar-amersfoort
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Amsterdam
Amsterdam
 
iQ Makelaars Amsterdam

Uw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden; daar gaat het om bij iQ Makelaars Amsterdam. Makelaar Jarl Brouwer is enthousiast en gedreven en doet er alles aan om uw woning tegen de beste prijs te verkopen. In de huidige markt lijkt het soms makkelijk om een woning te verkopen, maar de kunst is tegenwoordig om zoveel mogelijk gegadigden tegelijkertijd te krijgen zodat u op een hogere opbrengst uitkomt dan u eigenlijk kon verwachten.

Contact met iQ Makelaars

Lees meer +
 • Waalstraat 15
 • amsterdam@iqmakelaars.nl
 • 020- 7220808
 • https://www.iqmakelaarsamsterdam.nl/
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Apeldoorn
Apeldoorn
 
iQ Makelaars Apeldoorn

Uw woning verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden; daar gaat het om bij iQ Makelaars Apeldoorn. Wij zijn erg enthousiast en gedreven en doen er alles aan om uw woning tegen de beste prijs te verkopen. In de huidige markt lijkt het soms makkelijk om een woning te verkopen, maar de kunst is tegenwoordig om zoveel mogelijk gegadigden tegelijkertijd te krijgen zodat u op een hogere opbrengst uitkomt dan u eigenlijk kon verwachten.

Lees meer +
 • Hoofdstraat 206B
 • apeldoorn@iQMakelaars.nl
 • 055 - 760 17 77
 • https://www.iqmakelaarsapeldoorn.nl/
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Assen
Assen
 
iQ Makelaars Assen

iQ Makelaars werkt altijd op basis van echte “no cure, no pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

Neem gerust contact op
 

Lees meer +
 • Stationsstraat 9
 • assen@iqmakelaars.nl
 • 0592 760 999
 • https://www.iqmakelaarsassen.nl/
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Eindhoven
Eindhoven
 
iQ Makelaars Eindhoven

iQ Makelaars Eindhoven is een deskundige op de plaatselijke huizenmarkt. Wij weten hoe wij jouw huis snel kunnen verkopen. Bovendien willen wij net dat stapje extra voor je doen, zodat jouw huis tegen de beste prijs en voorwaarden wordt verkocht. Mede door onze ervaring en kennis weten wij ook hoe wij jou het best kunnen helpen bij de aankoop van een huis. Als aankoopmakelaar gaan wij ervoor om altijd onder de meest gunstige omstandigheden een huis aan te kopen. Bij de verkoop van een huis werken wij volgens het No Cure No Pay principe. Je betaalt bij iQ Makelaars dus geen intrekkingskosten. Bovendien nemen wij pas een opdracht aan als wij vertrouwen hebben in het feit dat jouw huis verkocht wordt. Wij als makelaar uit Eindhoven zetten ons uitgebreide marketingpakket in om voor jou het beste resultaat te behalen. Bij iQ Makelaars Eindhoven blijft het belangrijkste dat jouw belangen voorop staan. 

Lees meer +
 • Croy 7
 • eindhoven@iqmakelaars.nl
 • 040 - 209 22 92
 • https://www.iqmakelaarseindhoven.nl/
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Groningen
Groningen
 
iQ Makelaars Groningen

Wil je jouw huis in Groningen verkopen? Kies dan voor kwaliteit: iQ Makelaars Groningen! Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en gebruiken moderne marketing voor de verkoop van jouw woning. Onze makelaars weten welke marketing jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Je wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Jouw belangen staan bij ons voorop: je krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe jij jouw woning het beste verkoop-klaar maakt. Een huis verkopen in Groningen doe je samen met ons!

Lees meer +
 • Westersingel 3
 • groningen@iqmakelaars.nl
 • 050 760 1777
 • https://www.iqmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
5
JAAM.NL | jouw aankoopmakelaar
Drunen
 
JAAM.NL | jouw aankoopmakelaar

JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar. In 2016 zijn we gestart vanuit onze visie en binnen één jaar beste makelaar in Noord-Brabant.

Laurens Crielaard en Gaby van Mil werkten meer dan 10 jaar als verkopend makelaar. Dagelijks verbaasden zij zich erover hoe gemakkelijk kopers een woning kochten, met alle gevolgen van dien.

“In Nederland is het gebruikelijk dat een verkoper zich laat bijstaan door een makelaar. Uit ervaring weten wij dat het juist de koper is die hulp nodig heeft.” En die hulp is er. JAAM, aangenaam!

Lees meer +
 • Torenstraat 9
 • info@jaam.nl
 • 06 34 44 99 58
 • https://jaam.nl/
Contact    Prijsopgave
JASPERS - VAN DIEPEN Makelaar Taxateur Adviseur voor Hoorn e.o.
Wognum
 
JASPERS - VAN DIEPEN Makelaar Taxateur Adviseur vo

Jaspers-van Diepen heeft zich ontwikkeld tot een allrounder in de wereld van woningen en bedrijfsonroerend goed, of het nu gaat om aan- of verkoop, huur of verhuur, of voor al uw taxaties, u bent altijd verzekerd van een goed advies en een betrouwbare partner. Noord-Holland is ons werkgebied en als gevolg daarvan zijn wij zowel actief in de stedelijke gebieden als in de buitengebieden.

Jaspers-Van Diepen is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM), van de afdeling Wonen en Bedrijfsonroerend goed. Ons lidmaatschap van de NVM is een extra bewijs voor u, dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid van ons kantoor.

Lees meer +
 • Burgemeester Commandeurlaan 2
 • wognum@jaspers-vandiepen.nl
 • (0229) 57 3600
 • https://www.jaspers-vandiepen.nl/
Contact    Prijsopgave
Jillis Baggerman makelaardij
Bennekom
 
Jillis Baggerman makelaardij

De kenmerkende en veelzijdig manier van aanpak werd kort na de start van het kantoor (2005) beloond door verkozen te worden als Jonge Ondernemer van de gemeente Ede. Enkele jaren geleden werd Jillis Baggerman makelaardij uitgeroepen tot Beste Makelaar van Nederland. De eerste kennismaking met Jillis Baggerman makelaardij begint bij Puck Gaal, Marlies Fluit en Janneke Hamstra. Ze worden niet voor niets het visitekaartje van de makelaardij genoemd. De makelaars Sander Hemmes, Thijs Richters en Jillis Baggerman mogen de letters RM (als Register Makelaar) en RT (als Register Taxateur) achter hun naam zetten. Arno Oosterbeek is Kandidaat Makelaar en krijgt daarmee de letters (K-RMT) achter zijn naam.

Lees meer +
 • Commandeursweg 2
 • info@jillisbaggerman.nl
 • 0318-415484
 • https://jillisbaggerman.nl/
Contact    Prijsopgave
Jouw makelaar Sandra Scholten
Hoogeveen
 
Jouw makelaar Sandra Scholten

Leuk dat je mijn website bekijkt in de zoektocht naar jouw makelaar! Een woning kopen óf verkopen is niet niets, daar komt veel bij kijken. Samen kunnen wij hier een succes van maken. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk en ik neem daarom graag de tijd voor mijn aan- of verkoopklant. Het gaat natuurlijk om jou als (ver)koper die plannen heeft met misschien wel één van de meest kostbaarste bezittingen. Hieronder zal ik mij alvast kort aan je voorstellen, maar natuurlijk maak ik veel liever een afspraak om persoonlijk kennis te maken. 


Jouw makelaar Sandra Scholten geeft het natuurlijk al aan, mijn naam is Sandra Scholten. Ik ben geboren en getogen in het mooie Zuidwolde. Samen met mijn man, zoontje en twee trouwe viervoeters woon ik al enkele jaren met veel plezier in Hoogeveen. In 2012 heb ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij succesvol afgerond en sindsdien bekend met de woningmarkt en werkzaam in de branche. Klantcontact is voor mij onmisbaar in mijn werk en daar draait het makelaarsvak natuurlijk om. Met veel enthousiasme, passie en betrokkenheid jou helpen, dat geeft mij energie en is de kracht van Jouw makelaar Sandra Scholten!


Ben je op zoek naar een makelaar in Hoogeveen e.o., dan kom ik graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer +
 • De Oostmaden 7
 • info@jouwmakelaarsandra.nl
 • 06 - 829 005 49
 • https://www.jouwmakelaarsandra.nl/
Contact    Prijsopgave
Kam & Bronotte makelaars B.V.
Lelystad
 
Kam & Bronotte makelaars B.V.

Op 1 februari 2004 hebben Ad Bronotte en Danny Kam, na jarenlang samengewerkt te hebben binnen de makelaardij in Lelystad, hun droom verwezenlijkt en werd Kam & Bronotte makelaars opgericht! Nu-, ruim 18 jaar later, staat er een betrouwbaar team welke u graag van dienst zijn. Heeft u (ver)koopplannen? Neem gerust contact met ons op!

Kam & Bronotte makelaars: dit zijn wij!

Lees meer +
 • De Veste 10 14
 • info@marktmakelaar.nl
 • 0320 - 411 211
 • https://www.marktmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Kamps & De Vries Makelaars
Groningen
 
Kamps & De Vries Makelaars

Al meer dan 30 jaar zijn de makelaars van Kamps en De Vries actief in de stad Groningen en omgeving, sinds 2005 onder eigen vlag. We zijn gevestigd aan de Heresingel 7 in het centrum van de stad. Zoek je dus een makelaar met ervaring in de aan- of verkoop van je huis in Groningen en omgeving of wil je graag een goed onderbouwde taxatie van je woning, dan zijn wij je met onze jarenlange ervaring graag van dienst.
 Waarom Kamps en De Vries Makelaars?
Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

 Al ruim 30 jaar ervaring in de woningmarkt van Groningen en omgeving;
 Doelgericht en kundig advies, gecombineerd met persoonlijk contact;
 Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
 Succesvolle verkoopstrategie op basis van jouw situatie; 

Lees meer +
 • Heresingel 7
 • info@kdvk.nl
 • 050-3111640
 • https://www.kdvk.nl/
Contact    Prijsopgave
Karaktervol Wonen Makelaar Assen
Assen
 
Karaktervol Wonen Makelaar Assen

Na 11 jaar als beëdigd NVM makelaar te hebben gewerkt bij toonaangevende kantoren binnen Drenthe heeft Jan Huisman in het najaar van 2018 de stap gezet om de Karaktervol Wonen Makelaardij te starten. De drijfveer om deze makelaardij te starten is vooral ontstaan uit Jan zijn liefde voor de provincie Drenthe met haar prachtige natuur, woonboerderijen en oudere authentieke woningen.

Als makelaar heeft hij in opdracht van Provincie Drenthe meerdere onderzoeken uitgevoerd. Ook hielp hij talloze kopers en verkopers bij langdurige en ingewikkelde vastgoedtransacties.
Met de Karaktervol Wonen Makelaardij helpt hij u graag om uw ‘karaktervolle’ woning te verkopen of om uw droomhuis in Drenthe aan te kopen.

Karaktervol Wonen is lid van brancheorganisatie VBO en daarmee bent u verzekerd van kwaliteit en integriteit. Het kantoor is gevestigd in Assen maar in de hele provincie actief.

Lees meer +
 • Zeeltstraat 7
 • info@karaktervol-wonen.nl
 • 06-51478323
 • https://karaktervol-wonen.nl/
Contact    Prijsopgave
KenT Makelaars Limburg
Roermond
 
KenT Makelaars Limburg

KENT Makelaars, de makelaar die je persoonlijk KENT.   
KENT Makelaars hecht waarde aan jouw thuis. We benaderen jouw hulpvraag zoals we zelf benaderd zouden willen worden; open, eerlijk en persoonlijk. We houden rekening met jouw wensen, eisen en dromen èn wat financieel verantwoord is. Jouw buurt kennen wij als geen ander, we hebben alle kennis in huis om van jouw huis een waardevol thuis te maken.


KENT Makelaars. 
Een waardevol thuis binnen bereik samen met Patrick, Claudia en Ralf.

Lees meer +
 • Westhoven 7
 • info@kent-makelaars.nl
 • 046 400 75 33
 • https://www.kent-makelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
KIN Makelaars
Breda
 
KIN Makelaars

Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt KIN Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio, waarvan zo’n 350 vanuit de vestiging Breda. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Lees meer +
 • Korte Ploegstraat 19
 • breda@kinmakelaars.nl
 • 076 - 5 221 221
 • https://www.kinmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Klaver Makelaardij
Nieuwe Niedorp
 
Klaver Makelaardij

Ze noemen ons makelaars met creativiteit. En marketeers met boerenverstand. Maar wij zijn gewoon nuchtere Westfriezen met passie voor hun vak. Én met het mooiste kantoor in de wijde omtrek. De vroegere woning van de familie Klaver is omgetoverd tot sfeervolle ontmoetingsplaats. Hier gebeurt het, van mens tot mens. Hier bent u altijd welkom!

In Noord-Holland zijn wij dé specialist in landelijke en buitengewone woningen. Dichter bij huis, in en om Nieuwe Niedorp, zijn wij ook de aangewezen makelaar voor reguliere woningen. Nergens vindt zoveel kennis van de lokale en landelijke woningmarkt als hier.

Lees meer +
 • Vijverweg 2
 • info@klavermakelaardij.nl
 • 0226 555 777
 • https://www.klavermakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Klijsen Agents en Valuers
Oosterhout
 
Klijsen Agents en Valuers

Wij vinden dat iedereen zijn woondromen moet kunnen waarmaken. Daarom staan wij altijd op scherp. Binnen ons brede netwerk bekijken we de mogelijkheden en matchen we vraag en aanbod heel precies aan elkaar. Met de juiste kennis, ervaring en natuurlijk onze persoonlijke aandacht. Bij Klijsen Makelaars & Adviseurs sta je sterk. Wij begeleiden je tot de koop rond is en je bij de notaris bent geweest voor de overdracht.

Lees meer +
 • Europark 11
 • info@klijsen.nl
 • 0162 - 426 348
 • https://www.klijsen.nl/
Contact    Prijsopgave
Kockelkorn Makelaardij
Sittard
 
Kockelkorn Makelaardij

Kockelkorn Makelaardij: een makelaarskantoor waar service, garantie, klanttevredenheid én professie hand in hand samengaan. Gedreven makelaars en medewerkers met hart voor de zaak en een persoonlijke aanpak. Wij zijn klein van formaat maar groots in service en helpen klanten in midden- en Zuid-Limburg in de regio 045, 046, 0475 en 0495. Bent u op zoek naar een gecertificeerd makelaarskantoor in de regio Weert, Roermond, Thorn, Sittard, Geleen, Hoensbroek of Brunssum? Wij helpen u graag bij de aankoop van uw woning, verkoop, taxatie of verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!
Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.

Lees meer +
 • Wilhelminastraat 22
 • Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard
 • +31 (0)46 – 20 211 20
 • https://www.kockelkornmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Kolmeijer Makelaars Nijmegen
Nijmegen
 
Kolmeijer Makelaars Nijmegen

Je ziet onze borden niet voor niets overal staan! Hoe kan het dat een makelaar zelfs in de crisis tijd is blijven groeien? Het antwoord: marktkennis, altijd enthousiast blijven en blijven vernieuwen. De crisis is inmiddels allang weer vergeten maar onze speerpunten blijven hetzelfde. De manier van verkopen is in de huidige markt wel weer anders. Het gaat er niet om óf de woning wordt verkocht, maar voor hoeveel de woning wordt verkocht. En daar maakt Kolmeijer Makelaars Nijmegen het verschil!

Lees meer +
 • Tooropstraat 11
 • wonen@kolmeijernijmegen.nl
 • 024-3609552
Contact    Prijsopgave
Koning Aankoopmakelaars I Aankoopmakelaar Utrecht
Utrecht
 
Koning Aankoopmakelaars I Aankoopmakelaar Utrecht

Als aankoopmakelaar in Utrecht helpen we jou op informele maar professionele wijze om de concurrentie op de woningmarkt in de regio Utrecht te verslaan.

Samenwerken met Koning Aankoopmakelaars als NVM-aankoopmakelaar in Utrecht geeft je zekerheid, gemak en financieel voordeel. We zorgen ervoor dat je een verstandige aankoop doet, nemen je werk uit handen en realiseren de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Lees meer +
 • Amsterdamsestraatweg 243A
 • info@koningaankoopmakelaars.nl
 • 030 410 09 00
 • https://www.aankoopmakelaarutrecht.nl/
Contact    Prijsopgave
Kooijman Brokerage
Nieuwerkerk
 
Kooijman Brokerage

Bent u op zoek naar een makelaarskantoor met veel ervaring in de Zeeuwse markt, maar met de werkwijze die helemaal past bij anno nu? Met meer dan 15 jaar werkervaring in de branche zijn we uitgegroeid tot een ervaren speler in de markt. In al die jaren hebben wij zeker niet stilgezeten en zijn we doorgegroeid tot een kantoor met veel verschillende specialismen.

Professionals
Bij Kooijman Makelaardij zijn we van mening dat er tegenwoordig veel meer facetten bij komen kijken dan alleen het ‘ouderwetse’ makelen. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Om die persoonlijke aanpak het beste tot zijn recht te laten komen, staan er bij ons twintig enthousiaste professionals voor u klaar met ieder zijn of haar eigen specialisme. Uiteraard zijn dat de vakkundige makelaars en taxateurs, maar ook marketingspecialisten, fotografen en niet te vergeten de binnendienstmedewerkers. Met zijn allen werken we hard voor het hoogst haalbare resultaat.

Woonvraag
Doordat wij zoveel verschillende specialismen in huis hebben, kunnen wij u met iedere woonvraag ontzorgen. Denkt u eraan om te gaan verkopen? Of heeft u stylingtips nodig om uw woning optimaal te presenteren? Wij kunnen u helpen. Bent u juist op zoek naar een woning of heeft u hulp nodig bij het aankooptraject? Onze aankoopmakelaar staat voor u klaar. Kortom: heeft u een vraag? Stel deze gerust en wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen!

Lees meer +
 • Deltastraat 10
 • info@kooijmanmakelaardij.nl
 • 0111 - 64 41 45
 • https://www.kooijmanmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Koopklik Makelaardij en Taxaties
Weert
 
Koopklik Makelaardij en Taxaties

Koopklik Makelaardij & Taxaties is een professioneel NVM-makelaarskantoor waarbij het draait om zelfverkoop met behulp van een gecertificeerd makelaar. Zelf de touwtjes in handen nemen met ondersteuning waar dat nodig is. Op deze pagina leggen we precies uit wat u en wat wij doen tijdens het hele proces.

Onze aanpak is erop gericht om op een zeer persoonlijke en betrokken manier de beste oplossing voor uw woonvraagstuk te vinden. Vanuit ons kantoor in Weert bedienen we de hele regio: Nederweert, Roermond, Leudal, Limburg en Noord-Brabant. We richten ons op drie pijlers waarbij een laagdrempelige manier van samenwerken voorop staat.

Lees meer +
 • Beekstraat 54
 • info@koopklik.nl
 • 06-31919858
 • https://www.koopklik.nl/
Contact    Prijsopgave
Kraaijkamp Makelaars
Utrecht
 
Kraaijkamp Makelaars

Kraaijkamp makelaars is een ondernemend NVM makelaarskantoor, dat meedenkt en haar dienstverlening en haar beloningssystemen heeft aangepast aan de huidige tijd. Kwaliteit van dienstverlening staat bij ons centraal maar onze benadering is net iets anders dan die van de meeste (klassieke) makelaarskantoren en jouw wensen spelen hier een belangrijke rol in.

Lees meer +
 • Tulastraat 48
 • dave@kraaijkampmakelaars.nl
 • (030) 879 77 70
 • https://www.kraaijkampmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Zaandam
Zaandam
 
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Zaandam

Wij waren er al toen uw grootouders hun eerste woning kochten. Of hielpen u met uw eerste hypotheek. Met 100 jaar ervaring is KRK een ervaren speler in de regio op het gebied van (bedrijfs)makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Uiteraard is er veel veranderd de afgelopen jaren. Daarom volgen wij de markt op de voet. U vindt Kuijs Reinder Kakes in Alkmaar, Heerhugowaard, Krommenie, Zaandam en Amsterdam.

- Al bijna een eeuw ervaring in de gehele makelaardij
- Persoonlijk en transparant contact
- Betrouwbaar advies
- Een begrip in Noord-Holland

Lees meer +
 • Westzijde 340
 • zaandam@krk.nl
 • 075 612 64 00
 • https://krk.nl/
Contact    Prijsopgave
Kuub Makelaars Goes
Goes
 
Kuub Makelaars Goes

Kuub Makelaars is het Zeeuwse makelaarskantoor met kennis van zaken een no-nonsense aanpak. We hebben kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee. Ben jij op zoek naar een makelaar met een persoonlijke aanpak? Dan kies je voor Kuub, de makelaar met inhoud!

Lees meer +
 • Beukenstraat 6
 • goes@kuubmakelaars.nl
 • 0113-227788
 • https://www.kuubmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
LAAN MAKELAARS
Den Helder
 
LAAN MAKELAARS

Met een passende werkwijze afgestemd op uw wensen en verwachtingen conform het werken in de huidige tijd staan wij u onverminderd enthousiast bij tijdens de verkoop van uw woning. De juiste start om de verkoop van uw woning voor te bereiden is een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek waarbij wij u een inschatting geven van de (minimale) waarde van uw woning en onze werkwijze aan u toelichten. Bij voorkeur doen wij dit bij u thuis op een verantwoorde wijze en indien gewenst kan dit ook op afstand, digitaal en telefonisch. 

De woningmarkt in de Kop van Noord-Holland is momenteel 'booming business'. De gemiddelde verkoopprijzen zijn in 2020flink gestegen en nog steeds zien wij grote tekorten op de bestaande woningmarkt. Wij kunnen niet aan de vraag voldoen. Om die reden zijn wij blijvend op zoek naar nieuwe verkoopopdrachten. Neem voor een vrijblijvend informatiegesprek contact op met ons kantoor!

Lees meer +
 • Baljuwstraat 3
 • info@laanmakelaars.nl
 • 0223-627596
 • https://laanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Lamberink Garantiemakelaars Assen
Assen
 
Lamberink Garantiemakelaars Assen

Of u nu een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of uw verzekeringen voordelig wilt regelen … voel u welkom bij Lamberink!

Lees meer +
 • Javastraat 10-18
 • assen@lamberink.nl
 • 0592-338410
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars
Heerenveen
 
Lamberink Makelaars

Of je nou een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of je verzekeringen voordelig wilt regelen … voel je welkom bij Lamberink!

Lees meer +
 • Burgemeester Kuperusplein 35
 • heerenveen@lamberink.nl
 • 0513728000
 • https://lamberink.nl/
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars & Adviseurs
Groningen
 
Lamberink Makelaars & Adviseurs

Of u nu een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of uw verzekeringen voordelig wilt regelen … voel u welkom bij Lamberink!

Lees meer +
 • Westerkade 1
 • groningen@lamberink.nl
 • 050-3672020
 • https://lamberink.nl/
Contact    Prijsopgave
Lassoo | Makelaar Sittard-Geleen
Geleen
 
Lassoo | Makelaar Sittard-Geleen

Lassoo makelaars Groep is vijftien jaar geleden opgericht door Ralf Last en Maurice Schrooten, beiden staan ingeschreven in het register voor makelaars en taxateurs. 
Ralf, is met name gespecialiseerd op de woningmakelaardij waarbij waardebepalingen, woningtaxaties, en de bemiddeling bij aan en verkoop centraal staan. Daarnaast heeft hij ook ruime ervaringen in de bedrijfsmakelaardij. Buiten deze specialisaties om is Ralf ook verantwoordelijk voor het marketingbeleid.

De andere eigenaar Maurice is naast lid van het management team ook verantwoordelijk voor de interne organisatie en het financieel management. Hij is ook actief als makelaar en rentmeester. Zijn brede ervaring op het gebied van landschapsbeheer en onteigeningen maken hem een belangrijke partner voor provincies, gemeenten en overige instanties die verantwoordelijk zijn voor het beheer van het landschap.

Lees meer +
 • Rijksweg Zuid 146,
 • info@lassoo.nl
 • 085 - 020 7777
 • https://www.lassoo.nl/
Contact    Prijsopgave
LEF NVM Makelaars & Taxateurs Utrecht e.o.
Utrecht
 
LEF NVM Makelaars & Taxateurs Utrecht e.o.

LEF Makelaars is opgericht vanuit jarenlange ervaring (20+) en heeft als werkgebied Utrecht en omgeving, waar ons hart (en kantoor) nog steeds ligt. Wij zijn een innovatief makelaarskantoor dat het traditionele vak van makelaar en taxateur modern benadert en iets nieuws brengt in een hippe stad zoals Utrecht.

STERK OP SOCIAL MEDIA
Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op jou als opdrachtgever, de inzet van social media en ijzersterke service. Ons makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop zoekers zich in deze tijd begeven. Op deze manier kunnen wij de best mogelijke resultaten garanderen.

MET LEF MEER SUCCES!
Wij zijn bedreven in verkoop, taxaties en aankoop van woningen. En daarmee zetten we net een stap extra met de best mogelijke service, ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend. Tenslotte willen wij er alles aan doen om het beste resultaat voor jou te behalen!

Lees meer +
 • Amsterdamsestraatweg 287
 • info@lefmakelaars.nl
 • 030 410 0108
 • https://www.lefmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Leunis Makelaars
Tholen
 
Leunis Makelaars

Leunis Makelaars valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want wij luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. Het VERKOPEN van een huis is een hele stap, het is daarom fijn om te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Leunis Makelaars kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met jong enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar KANTOOR aan de Markt 6 in Tholen. Ons team bestaat uit 3 ervaren, jonge enthousiaste makelaars, een assistent makelaar, een content marketeer en 3 binnendienst medewerkers. Dit team staat als een huis en loopt een extra metertje voor u als klant.

Lees meer +
 • Markt 6
 • info@leunis.nl
 • 0166 - 604 522
 • https://www.leunis.nl/
Contact    Prijsopgave
Libero Aankoop
Enschede
 
Libero Aankoop

Korne Pot helpt op drie manieren mensen op de woningmarkt: als schrijver, als trainer en als aankoopmakelaar. Als schrijver schreef hij de bestseller ‘Woning kopen? De gouden tips’. Als trainer geeft hij online trainingen over het kopen van een huis. Als online aankoopmakelaar wil hij iedereen in Nederland bijstaan die het aankoopproces niet zelf wil of kan doen. Zijn missie is: elke woningaankoop een topaankoop.

Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. We zijn gespecialiseerd in woningaankoop. We doen niet aan woningverkoop, omdat we vinden dat je tegenstrijdige belangen krijgt als je zowel aan- als verkoop doet.

Je wordt pas ergens heel goed in als je er minimaal 10.000 uur in steekt. Libero Aankoop heeft heel veel tijd gestoken in de techniek en tactiek achter het kopen van huizen. We zijn een expert in het kopen van huizen.

Libero Aankoop is om verschillende redenen een online makelaar. Door online te werken, kunnen wij heel Nederland helpen. Online communicatie is de snelste manier van communiceren en dat is onmisbaar op de huidige woningmarkt.

De bezichtiging van een woning doet de klant zelf, omdat wij vinden dat alleen degene die er gaat wonen een goede mening kan vormen. Wij hebben daar als aankoopmakelaar niets aan toe te voegen, maar we staan altijd klaar voor vragen en advies. Libero Aankoop biedt complete aankoopbegeleiding met een eerlijk tarief.

Lees meer +
 • Nijverheidstraat 5
 • info@liberoaankoop.nl
 • 088 ‑ 430 30 22
 • https://www.liberoaankoop.nl/
Contact    Prijsopgave
Ludenhoff Makelaars
Utrecht
 
Ludenhoff Makelaars

Wij zijn Ludenhoff Groep, de makelaar in Utrecht, Amstelveen en Amsterdam. Met één team van makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs zijn we actief in Utrecht, Zeist, De Bilt en regio Amstelveen en Amsterdam. We zijn een klein en persoonlijk kantoor met een groot werkgebied en meer dan 45 jaar ervaring.

Wij weten wat er speelt. In de Nederlandse huizenmarkt én op alle fronten van ons vak. En tegelijkertijd zijn we ook gewoon mensen. We hebben zelf geboden, misgegrepen, gejuicht. In spanning afgewacht, getekend en geproost. Gekocht en verkocht. We weten hoe het voelt. En we weten hoe het werkt.

Zo kunnen we jou als klant zo goed mogelijk helpen. Want dat is waar het ons uiteindelijk om gaat. Waarom klanten ons aanbevelen of zelf nog eens terugkeren? We zijn persoonlijk en direct in ons contact, geven eerlijk advies en hebben een flinke dosis kennis en ervaring.

Huis kopen of  huis verkopen in Utrecht of omgeving? We begeleiden je aankoop of verkoop van A tot Z. Taxeren je huis op de juiste waarde. En voorzien je op onafhankelijke wijze van een passende hypotheek. Pas als jij tevreden bent, zit onze taak erop. Dat is onze belofte.

Ludenhoff Groep. De makelaar waar je je thuis voelt.

Lees meer +
 • Biltstraat 445
 • utrecht@ludenhoff.nl
 • +31 (0)30-2368484
 • https://www.ludenhoff.nl/
Contact    Prijsopgave
LWM Makelaardij
Munstergeleen
 
LWM Makelaardij

LWM Makelaardij is (officieel) ingeschreven op 1 januari 2019. Voor 2019 was het een hobby om mee te doen aan aan projecten en aankoopmakelaardij. Met grote trots kunnen we zeggen dat we een zeer sterk klantenbestand hebben en wellicht wel de beste naam in de 'markt'. (Funda beoordeling 9,7: Hoogste uit de hele regio!)

Wij zorgen voor het beste verkoopresultaat en een perfecte ervaring voor koper en verkoper. We luisteren goed en houden rekening met uw wensen, zo simpel is het.

Het team van LWM zijn echte makelaars van nu, met passie voor het vak. Onze makelaars beschikken over de nodige ervaring in het vastgoed en begrijpen hoe belangrijk goede service en heldere communicatie zijn bij het verkopen, aankopen en verhuren van een woning of bedrijfsmatig vastgoed. 

Wilt u eens kennismaken of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn uw makelaar in Sittard, Geleen, Munstergeleen, Susteren, Nieuwstadt, Echt, Born, Buchten, Obbicht, Einighausen, Holtum, Koningsbosch, Papenhoven, Limbricht, Berg (a/d Maas), Meers, Doenrade, Windraak, Grevenbicht, Roosteren, Urmond, Stein, Elsloo, Beek, Schinnen, Oirsbeek, Sweikhuizen, Spaubeek, Schimmert, Merkelbeek, Bingelrade,  Hoensbroek, Klimmen, Wijnandsrade, Nuth en omstreken, Hulsberg, Brunssum, Schinveld, Jabeek, Heerlen, Landgraaf, Valkenburg, Maastricht, Meerssen, Bunde, Ulestraten en Voerendaal. 

Lees meer +
 • Holleweg 19
 • info@lwm.nu
 • 046 207 6006
 • https://www.lwm.nu/
Contact    Prijsopgave
Maas en Peel Makelaardij en Taxaties
Broekhuizen
 
Maas en Peel Makelaardij en Taxaties

Maas en Peel Makelaardij en Taxaties: al ruim 25 jaar een begrip in de regio!

Sinds 2011 is Richard Deenen eigenaar van Maas en Peel Makelaardij en Taxaties. “Al op jonge leeftijd kreeg ik door dat de omgang met mensen me erg boeide en dat ik daar in mijn werk iets mee wilde doen. Na eerst een aantal jaar samen met mijn vrouw Gertie een eigen café te hebben gehad, besloot ik in 2002 de overstap te maken naar de makelaardij. Eigenlijk hebben we door de jaren heen maar één doel gehad: mensen tevreden maken.”

Bewust kleinschalig

Maas en Peel Makelaardij en Taxaties is een betrouwbare partner voor klanten binnen de gemeentes Horst aan de Maas, Venray, Venlo, Bergen en Peel en Maas. Door bewust kleinschalig te blijven opereren, kennen we onze zaken en klanten door en door en kunnen we ook jou de perfecte service bieden.

Lees meer +
 • Genenberg 12
 • info@maasenpeel.nl
 • 077-3985757
 • https://www.maasenpeel.nl/
Contact    Prijsopgave
Maison Makelaars Graafschap-Midden
Doetinchem
 
Maison Makelaars Graafschap-Midden

Maison Makelaars is een vernieuwend, jong en fris team van makelaars dat zich elke dag met een enorme drive en vol passie stort in het boeiende vak van de makelaardij.


Weten wat je aan elkaar hebt. Dat vinden wij belangrijk. Zowel binnen ons team, als met onze klanten. Bij Maison Makelaars houden we van duidelijkheid; afspraak is afspraak. We zijn authentiek en integer en dat merk je al bij het eerste contact.


De laagdrempelige, informele bedrijfscultuur en no-nonsens mentaliteit is typerend voor Maison Makelaars. Een oprechte interesse in de wensen van de klant is voor ons vanzelfsprekend. Bij onze makelaars staat de klant (jij!) écht centraal.


Vaak denken we net een beetje anders. We hebben lef en durven vernieuwend te zijn. Dat maakt Maison Makelaars onderscheidend. Een grote kennis van de markt, van het vakgebied, van de regio en van de klant. Dat is wat je bij ons vindt.

Lees meer +
 • Jura 4
 • info@maisonmakelaars.nl
 • 085 0240070
 • https://www.maisonmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar & Taxateur Deventer - Go! Makelaars
Deventer
 
Makelaar & Taxateur Deventer - Go! Makelaars

Dit is Go! Makelaars, het eigentijdse makelaarskantoor dat bij jou past, omdat je zelf kiest wat wij voor jou doen. Wij hebben passie voor het makelaarsvak en verplaatsen ons graag in jouw wensen. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak, Go! Makelaars heeft die aanpak: creatief, eigenzinnig en op maat.

Go! Makelaars is een bedrijf van Robbert Jansen en Hans Weenink en is gevestigd in Deventer en Ommen. Wij hebben beiden al jaren ervaring in de ondersteuning van de aan- of verkoop van huizen. We zorgen ervoor dat je weet wat we voor je doen, zijn transparant, werken hard en zorgen ervoor dat jij weet dat we er bovenop zitten. De huizenmarkt in Deventer en Ommen kennen wij als geen ander. Go! Makelaars is een aangesloten NVM makelaar.

Go! Makelaars, mijn keuze!
Elk huis is uniek en geen klant is gelijk, daarom stel je zelf je Go! Makelaars Mix samen, zodat jij bepaalt wat wij voor jou doen.

Go! Makelaars doet er alles aan om jouw woning optimaal te presenteren. Met stylingadvies en een uitgebreide promotie aanpak, zorgen we voor een optimale situatie van de te verkopen woning. Samen met jou kijken we wat bij jou past en waar je ondersteuning bij wenst.

Lees meer +
 • Hanzeweg 46
 • info@go-makelaars.nl
 • 0570 – 760 036
 • https://www.go-makelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Amersfoort - Visie Makelaardij
Amersfoort
 
Makelaar Amersfoort - Visie Makelaardij

Een makelaar die naast taxateur ook marketeer is? Dat is Visie Makelaardij, een makelaarskantoor in Amersfoort. Juist die combinatie maakt het verfrissend en deskundig. Tel daarbij ongetemperd enthousiasme en u hebt de perfecte match! Visie Makelaardij breekt met de standaardaanpak in de traditionele makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid hebben bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een dosis vakkennis en maken een makelaar weer persoonlijk.

Lees meer +
 • Stadsring 252
 • info@visiemakelaardij.nl
 • (033) 204 8535
 • https://www.visiemakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Andre
Alblasserdam
 
Makelaar Andre

Makelaar André werkt samen met u!
Samenwerken is belangrijk: al veel zeer tevreden klanten hebben samen met Makelaar André de verkoop of aankoop van hun huis rondgemaakt. En dat alleen voor de maximale verkoopprijs of de laagste koopprijs en de beste voorwaarden! 

Altijd en gemakkelijk te bereiken
Het overkomt mijn klanten regelmatig:  kort na een bezichtiging of als ze thuiskomen na een gesprek met mij ineens nog een brandende vraag. Wilt u even napraten of heeft u een vraag over de kijkers of het bod? Stel dan eenvoudig via de app uw vraag. Dit kan veel rust geven bij het koop- of verkoopproces.

Net zo makkelijk als een Whatsappje sturen voor meer informatie of even bellen: zo eenvoudig maak ik de verkoop of aankoop van uw huis. 

Lees meer +
 • Vondellaan 77
 • info@makelaarandre.nl
 • 078 7400 007
 • https://www.makelaarandre.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Apeldoorn | Thoma Post Makelaars
Apeldoorn
 
Makelaar Apeldoorn | Thoma Post Makelaars

Welkom bij Thoma Post Apeldoorn. Wij zijn dé ervaren makelaar in Apeldoorn en kennen de lokale huizenmarkt als geen ander. Ons full-service team bestaat uit woning- en bedrijfsmakelaars die zich bezig houden met de verkoop en aankoop van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor taxaties, verhuur en waardebepalingen ben je bij ons aan het juiste adres. 

Met alle kennis onder één dak kunnen wij je als geen ander verder helpen en voorzien van passend advies. Benieuwd wat wij als makelaar Apeldoorn voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

Lees meer +
 • Loolaan 1
 • apeldoorn@thomapost.nl
 • 055 5260888
 • https://thomapost.nl/vestiging/makelaar-apeldoorn/?utm_source=organisch&utm_medium=GMB&utm_campaign=apeldoorn
Contact    Prijsopgave
Makelaar Deventer | Thoma Post Makelaars
Deventer
 
Makelaar Deventer | Thoma Post Makelaars

Wonen, werken, leven!
Dit omvat in grote lijnen waar onze dienstverlening al jaren om draait. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de beste ruimte om te wonen, werken en leven. Een plek waar we een groot deel van ons leven vertoeven. Daar waar we succesvol kunnen ondernemen of juist inspirerend kunnen werken. Een plek waar we ons zelf kunnen zijn, ons goed en bovenal thuis voelen!

Lees meer +
 • Mr. H.F. de Boerlaan 22
 • deventer@thomapost.nl
 • 0570 600207
 • https://thomapost.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Doetinchem - A18 Makelaardij
Doetinchem
 
Makelaar Doetinchem - A18 Makelaardij

Persoonlijk, Professioneel, Proactief en met Plezier, zó makelen wij !

Nick Kok  is de makelaar achter A18 makelaardij in Doetinchem. 
Met hem haal je een register makelaar taxateur (RMT) in huis die al sinds 1986 lid is van de NVM. Voor een persoonlijke afspraak kun je hem telefonisch direct bereiken op 06 5393 7579.

Jouw makelaar voor de regio
A18 makelaardij is gevestigd in Doetinchem maar onze diensten als NVM makelaar en taxateur bieden wij ook aan in omliggende plaatsen in de Achterhoek en de Liemers.
Er is geen plaats in de regio Doetinchem waar wij in de loop der jaren als makelaar al niet eerder een huis hebben verkocht, getaxeerd of niet als aankoopmakelaar bij een transactie betrokken zijn geweest. Met onze ervaring kennen wij de regionale huizenmarkt als geen ander en helpen wij je graag verder bij het verkopen of kopen van je huis.

Lees meer +
 • info@a18makelaardij.nl
 • 06 5393 7579
 • https://www.a18makelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Helmond
Helmond
 
Makelaar Helmond

Makelaarshuis Helmond, inmiddels een gevestigde naam binnen de makelaardij in de omgeving Helmond, is begonnen vanuit passie, jarenlange ervaring en een geheel eigen visie. Een visie op een vernieuwde vorm van makelaarsschap waarbij persoonlijke service, direct contact en vooral betrokkenheid een belangrijke factor zijn. Met een helder en duidelijk beeld van waar Makelaarshuis Helmond voor moest staan is er een geheel nieuw, kleinschalig makelaarskantoor opgericht. Een kantoor waarbij heel duidelijk gekozen is voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Hier geldt nog ‘De klant is koning’ en bent u niet ‘één van velen’. En vanuit die gedachte runt men het kantoor op een geheel betrokken en unieke wijze. Met alle know-how, opgedaan tijdens jarenlange ervaring in de Eindhovense vastgoedsector, in huis. Alle expertise die ertoe bijdraagt om succesvol te kunnen verkopen of te kunnen aankopen, alle kennis van de sociale media en marketing zoals deze vandaag de dag zo belangrijk is én alle stijl en flair om uw woning op de enige juiste manier te presenteren. Niet voor niets kent u Makelaarshuis Helmond van horen zeggen, want niet alleen zijn onze klanten onze allergrootste ambassadeurs. Tevens zetten wij ons in voor unieke en opvallende campagnes, doeltreffende advertenties met een perfect gevoel voor verkoop en up to date marktkennis waardoor wij altijd en overal weten wat mogelijk is. Wij geven dan ook graag advies en kijken hierin met u mee naar de mogelijkheden. Geheel anders dan de rest, staan wij voor maatwerk voor u en uw wensen. Wij staan dan ook bekend door úw positieve woorden en zijn dan ook bijzonder trots op al onze enorm goede en bevestigende beoordelingen en recensies. De personal touch en menselijke charme van Erik-Jan Klawer dragen eraan bij dat u zich al gauw thuis voelt bij dit kantoor.

Lees meer +
 • Kanaaldijk N.W. 85
 • info@makelaarshuishelmond.nl
 • 0492234040
 • https://www.makelaarshuishelmond.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Idee B.V. Groningen
GRONINGEN
 
Makelaar Idee B.V. Groningen
Lees meer +
 • verlengde Hereweg 174
 • info@makelaaridee.nl
 • 0503055434
 • https://www.makelaaridee.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Maastricht - Dave Crolla Makelaardij
Maastricht
 
Makelaar Maastricht - Dave Crolla Makelaardij

Ben je op zoek naar een nieuw thuis? Of wil jij jouw huidige woning verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2007 is Dave Crolla Makelaardij actief en gevestigd in Maastricht. We groeien mee met de stad en kennen de wijken, de bebouwing en de mensen als geen ander. Jouw verhaal en wensen staan bij ons altijd centraal. Wij beloven duidelijkheid en transparantie, dus geen verrassingen achteraf! We zijn er dan ook trots op om voor de achtste keer op Beste Makelaar van Limburg te mogen zijn! 

Lees meer +
 • Postbus 151
 • info@davecrolla.nl
 • 043-325 4816
 • https://www.davecrolla.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaar Zwolle l House2Day makelaars l aankoopmakelaar zwolle
Zwolle
 
Makelaar Zwolle l House2Day makelaars l aankoopmak

HOUSE2DAY MAKELAARS B.V. is opgericht in 2013 vanuit jarenlange ervaring in de makelaardij. Midden in de crisis hadden we genoeg van de luie houding van makelaars, en besloten we de markt te veroveren met onze eigen werkwijze. Actief, persoonlijk en modern. Klantgericht en met focus op marketing. Dit sloeg aan en zijn we meermaals verkozen tot de beste makelaar van Overijssel en top 3 van Nederland.

Lees meer +
 • Assendorperdijk 1
 • info@house2day.nl
 • 038 - 460 54 30
 • https://house2day.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Benedictus
Gorredijk
 
Makelaardij Benedictus

Astrid Benedictus is geboren en getogen in Beetsterzwaag en woont sinds 2008 met haar man Bindert en twee zoons in Gorredijk. Hierdoor is zij door en door bekend in de omgeving.  

U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop van woningen, taxaties of een vrijblijvende waarde indicatie van uw woning. 

- Gediplomeerd
- Uw persoonlijk adviseur en vraagbaak
- Kennis van de omgeving en woningmarkt
- Lokaal betrokken
- Bereikbaar buiten kantooruren
- No cure no pay

Lees meer +
 • Skûtsje 116
 • info@makelaardijbenedictus.nl
 • 0513-78 56 23
 • https://www.makelaardijbenedictus.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Bijstra
Tjerkgaast
 
Makelaardij Bijstra

Het werkgebied van Makelaardij Bijstra is in de mooie gemeente De Fryske Marren, de gemeente waar de meeste toeristen komen, gelegen tussen de Friese meren en het mooie Gaasterland met zijn bossen. De hoofdplaats is Joure waar het gemeentehuis is, zomers is hier van alles te beleven, van de ballonfeesten tot de bekende Jouster merke. Makelaardij Bijstra heeft in Joure ook diverse woningen te koop en biedt in de Joure ook gratis waardebepalingen aan.

Lees meer +
 • Gaestdyk 49
 • info@bijstra.nl
 • 0514-531958
 • https://bijstra.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Bram Heezen en Paul Jansen
Elst
 
Makelaardij Bram Heezen en Paul Jansen

Wij, Bram Heezen (1975) en Paul Jansen (1971), zijn de trotse naamgevers van ons makelaarskantoor. Doordat Paul is opgegroeid in een makelaarsfamilie, kennen we de traditionele principes van integere dienstverlening als onze broekzak. Na jarenlang (vanaf 1991) te hebben gewerkt bij een ander kantoor, besloten we in 2008 om ons eigen kantoor op te richten: Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij. Sindsdien volgen we volledig ons eigen pad.
Waar de meeste compagnonschappen in de makelaardij snel sneuvelen, weten wij precies wat we aan elkaar hebben. Geen wollige praat, maar zeggen waar het op staat. Tegen de mensen die we helpen, maar ook tegen elkaar. Wij zijn woningmakelaars in de breedste zin van het woord: aankoop, verkoop, taxatie en nieuwbouw. Dat doen we samen in het veld, maar worden ondersteund door onze onmisbare secretaresse Jara. Zij zorgt ervoor dat de lijntjes altijd kort zijn en je ons kantoor altijd kunt binnenlopen. Welkom bij Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij!

Lees meer +
 • Dorpsstraat 86
 • info@heezenjansen.nl
 • 0481 - 352 216
 • https://www.heezenjansen.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij de Smelthe
Oosterwolde
 
Makelaardij de Smelthe

Zoek je een woning of wil je juist verkopen? Kies voor een makelaar uit de buurt!
Makelaardij De Smelthe is een ervaren (Ron vierde net zijn 25-jarig jubileum en Roelien is al bijna tien jaar makelaar) makelaarskantoor uit Oosterwolde. We zijn gespecialiseerd in Ooststellingwerf en omstreken zoals Opsterland en Weststellingwerf, maar kijken soms ook graag even over die gemeentegrenzen heen. Niet te ver, trouwens, want voor een makelaar (en zijn klanten) is het goed om de focus op één bepaald gebied te hebben. En voor ons is dat Zuidoost-Friesland.

Lees meer +
 • Stationsstraat 1a
 • info@desmelthe.nl
 • 0516 520 222
 • https://www.desmelthe.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Friesland
Leeuwarden
 
Makelaardij Friesland

Een kantoor met een deskundige aanpak, een zeer gedreven instelling en een enthousiast makelaarsteam. Actief en creatief om meer kopers en verkopers te bereiken zodat wij u effectief bij verkoop, aankoop of taxatie van dienst kunnen zijn. Ons team is goed opgeleid, lid NVM, voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd

Onze dienstverlening is klantgericht, eerlijk en betrouwbaar. Onze afspraken zijn helder, geen verrassingen achteraf. Op basis van open communicatie met u worden haalbare doelen vastgesteld en een resultaatgericht plan gemaakt. Wij zijn u graag van dienst.

Lees meer +
 • Heliconweg 6
 • info@makelaardijfriesland.nl
 • 0582449100
 • https://www.makelaardijfriesland.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Helder in Huizen | Groningen
Groningen
 
Makelaardij Helder in Huizen | Groningen

Wij zijn niet alleen makelaars die hun vak goed uitoefenen. De oorspronkelijkheid van onze geest maakt dat we ook creatieve ondernemers zijn, met gevoel voor originaliteit. Betrokken, nieuwsgierige ondernemers met een open blik, altijd op zoek naar de ultieme uitdaging. Nieuwe mogelijkheden opsporen, met antennes voor kansen. Pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers.

Lees meer +
 • Kraneweg 83
 • info@helderinhuizen.nl
 • 0507200088
 • https://helderinhuizen.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lagro
Groningen
 
Makelaardij Lagro

In 2019 wordt het makelaarskantoor overgenomen door de heren Sjirk de Jong en Arjan Jalving die het vervolgens afscheiden van de hypotheken- en verzekeringstak. Zij gaan samen met het bestaande personeel door onder de oude naam Lagro | Ebens makelaars & taxateurs en blijven ook gevestigd aan het vertrouwde adres op de Oude Ebbingestraat 91. Na samen bijna dertig jaar ervaring in de makelaardij te hebben opgedaan, maakt de overname van een kantoor met de historie van Lagro | Ebens ons oprecht trots. Sjirk de Jong is ook eigenaar is van een drietal makelaarskantoren onder de naam Brandsma De Jong makelaars & taxateurs in de provincie Groningen, waardoor lokaal een grote dekking is verkregen.

Lees meer +
 • Oude Ebbingestraat 91
 • info@lagro-ebens.nl
 • (050) 318 40 80
 • https://www.lagro-ebens.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar
Lelystad
 
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar

Makelaardij Lelystad is het makelaarskantoor van nu. Centraal gelegen in Lelystad, in de wijk de Kempenaar, tegenover de Albert Heijn. Waar voldoende gratis parkeergelegenheid is. Ik onderscheid mij door, naar u te luisteren, sublieme service te verlenen en uitgebreid de tijd voor u te nemen.

Ik begrijp waar u behoefte aan heeft, bij het (ver)kopen van een woning. Wilt u contact via WhatsApp, geen probleem. Bezichtigingen buiten kantoortijden, geen probleem. U kunt bij mij binnenlopen tot 18.00 uur. Als u niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, uw woning wil verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen, zijn wij wellicht een match.

Dynamisch, korte lijnen en professioneel. Aangenaam, Makelaardij Lelystad!

Lees meer +
 • Kempenaar 01 48
 • info@makelaardijlelystad.nl
 • 0320 41 99 56
 • https://makelaardijlelystad.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Prins van Wijngaarden
Groningen
 
Makelaardij Prins van Wijngaarden

Maak direct een afspraak met de deskundige makelaars van Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. Met onze allround makelaarsdiensten is jouw woning snel aangekocht, verkocht, verhuurd of getaxeerd. Met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme begeleiden we de aan- en verkoop en verhuur van huizen. Profiteer van onze service in Groningen, Amsterdam en Purmerend, van waaruit wij de drie noordelijke provincies, de hele Randstad en Noord-Holland bedienen.

Makelaars met brede marktkennis en onderhandelingstalent
Beste prijs voor je woning, zowel bij aankoop als verkoop
Elke werkdag en op zaterdag tot 22:00 uur bereikbaar
Betrouwbare, deskundige en resultaatgerichte makelaars
 
 
 

Lees meer +
 • S.O.J. Palmelaan 299
 • info@makelaardijpvw.nl
 • +31 (0) 20 2299415
 • https://www.makelaardijpvw.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Roos Noordoost-Friesland B.V.
Dokkum
 
Makelaardij Roos Noordoost-Friesland B.V.

“Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in” 
Ons kantoor was het eerste makelaarskantoor dat zich vestigde in Noordoost-Friesland. Wij zijn dankbaar en trots dat we dankzij u ook het grootste kantoor van de regio zijn. 

Onze klanten beschrijven Makelaardij Roos als een integer, vakkundig en betrouwbaar makelaarskantoor. 
Wij zetten al jaren onze kennis en ervaring in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven dat graag met veel enthousiasme doen. 

Historisch Dokkum
U vindt ons makelaarskantoor in de historische en bruisende binnenstad van Dokkum. In onze twee monumentale, aan elkaar grenzende panden, staat de koffie altijd voor u klaar.

Werkzaam op de Wadden
Naast Dokkum en de dorpen daar omheen, zijn wij ook werkzaam op twee Waddeneilanden: Schiermonnikoog en Ameland.

Lees meer +
 • Aalsumerpoort 6
 • nvm@roosdokkum.nl
 • 0519-220030
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Schokland
Nagele
 
Makelaardij Schokland

Op grond van historie, heden en toekomst


Schokland is nauw verweven met onze agrarische makelaardij. Historisch erfgoed in een jonge polder die altijd in beweging is. Traditionele waarden die in de dynamische wereld van nu, zorgen voor stabiliteit en zekerheid. Een plek met oog voor wat is geweest, zonder de blik op de toekomst te verliezen. Welkom bij Makelaardij Schokland. Al ruim 30 jaar een vaste baken op grond van historie, heden en toekomst.

Lees meer +
 • Ploegstraat 7
 • info@makelaardijschokland.nl
 • 0527-652182
 • https://www.makelaardijschokland.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij van der Houwen
Groningen
 
Makelaardij van der Houwen

Een team van experts
Je krijgt niet één makelaar, je krijgt ons allemaal! We kennen de woningmarkt in en om Groningen op ons duimpje en zijn allemaal op de hoogte van alle huizen die we kopen en verkopen. Onze expertises vullen elkaar aan, dus door als team voor jou te werken, bereiken we meer!
 
Succesvol verkopen
Verkoopmakelaar in Groningen
De huizenmarkt staat in het teken van schaarste. Wil jij daarvan profiteren? Vertrouw op onze unieke verkoopmethode met diverse bezichtiging mogelijkheden, Online bieden en Virtual Reality en maak van kijkers, kopers.
 
Niet zoeken, maar vinden
Aankoopmakelaar in Groningen
Je hebt het vast al gemerkt: er is momenteel bijzonder weinig aanbod op de huizenmarkt. Wij staan op het juiste moment met onze neus vooraan, om die bijzondere buitenkans voor je te grijpen. Samen vinden we jouw droomhuis.

Lees meer +
 • Griffeweg 19
 • info@mvdh.nl
 • 050 - 318 71 02
 • https://www.mvdh.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Lelystad
Lelystad
 
Makelaardij Van der Linden Lelystad

De huizenmarkt trekt aan. De Randstad loopt hierin duidelijk voorop, maar ook in Lelystad zit de woningmarkt weer duidelijk in de lift. Goed nieuws dus als je een eigen huis hebt in Lelystad. Er is weer volop dynamiek in de Lelystadse markt. Niet alleen mensen vanuit de Randstad besluiten om voor Lelystad te kiezen voor de rust, ruimte en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook Lelystedelingen kiezen er weer voor om hun verhuisplannen uit de ijskast te halen en een woonstap vooruit te maken. Heb je verhuisplannen? Dan is het goed om te weten wat onze makelaars voor je kunnen betekenen.

De nauwe banden die we hebben met onze vestigingen in Amsterdam en Almere, zorgen ervoor dat we dagelijks potentiële kopers naar onze vestiging in Lelystad doorverwezen krijgen.

Lees meer +
 • Meenthoek 1
 • info.lelystad@vanderlinden.nl
 • 0320 241 774
 • https://www.vanderlinden.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaardij van Santen de Hoog Groningen
Groningen
 
Makelaardij van Santen de Hoog Groningen

Makelaardij Van Santen de Hoog is sinds 1994 gevestigd in het bruisende centrum van het mooie Groningen. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij vanuit hartje stad vooral actief in de prachtige provincie Groningen en de groene kop van Drenthe. Met name in de stad zelf en de omliggende dorpen zoals Haren, Hoogezand, Zuidlaren en Eelde helpen we u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. Bent u op zoek naar een woning? Bekijk dan direct ons aanbod of neem contact met ons op, zodat wij onze ogen voor u open houden.

Met meer dan 230.000 inwoners is de gemeente Groningen één van de grootste stedelijke omgevingen van Nederland en is de huizenmarkt volop in beweging. Steeds meer individuen, maar ook bedrijven, weten de weg naar het hoge noorden te vinden. Als ervaren lokale makelaar in Groningen hebben wij kennis van de markt én van de inwoners van Groningen, wat ons een voorsprong geeft ten opzichte van andere makelaars. Bovendien mag u van ons de beste service en een persoonlijke aanpak op maat verwachten. Een bezichtiging buiten kantooruren? Vaak geen probleem. Advies voor een snellere verkoop? Gegarandeerd

Lees meer +
 • Gedempte Zuiderdiep 42
 • info@vansantendehoog.nl
 • 050 - 312 09 91
 • https://vansantendehoog.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaarschap
Zeewolde
 
Makelaarschap

Woning verkopen, een woning aankopen of waardebepaling geven? Bij Makelaarschap kunnen we dat als geen ander. Maar dat gaat niet zomaar. Achter ons bedrijf staat een team vol gedreven medewerkers, werken we altijd vanuit onze kernwaarden en hebben we veel met jou te delen. Daarom nemen wij jou graag mee in de mensen en de wereld van Makelaarschap, dé makelaar in Zeewolde, Amersfoort, Harderwijk en Naarden Vesting!

Lees meer +
 • Raadhuisstraat 32
 • zeewolde@makelaarschap.nl
 • 036 – 522 1237
 • https://makelaarschap.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Brabant B.V.
Eindhoven
 
Makelaarskantoor Brabant B.V.

MAKELAARSKANTOOR BRABANT BV
U gaat uw huis verkopen en dat betekent meer dan het bord ‘Te Koop’ in uw tuin.
U wilt advies over de presentatie van uw pand, u wilt dat er kijkers komen en als er een koper is,
wilt u begeleiding bij het verkoopproces en een goede prijs voor uw woning.

Makelaarskantoor Brabant bv kent de Brabantse woningmarkt als geen ander.
Met zo’n 50 jaar verkoopervaring in de regio Eindhoven weten wij precies wat de lokale markt vraagt én te bieden heeft.
Elke verkoop van een woning, recreatie – of bedrijfspand is voor ons maatwerk en elke opdracht behandelen wij alsof
het de verkoop van ons eigen pand betreft.

Lees meer +
 • Cassandraplein 1
 • info@brabantbv.nl
 • 040 - 2 433 766
 • https://www.brabantbv.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Piksen BV
Nijverdal
 
Makelaarskantoor Piksen BV

Piksen Makelaars is een makelaarskantoor gevestigd in Nijverdal. Onze focus ligt op de huizenmarkt in Nijverdal. Maar ook wanneer u een makelaar in Hellendoorn zoekt, bent u bij ons an het juiste adres. Onze persoonlijke aanpak en volledige ontzorging maakt ons als makelaarskantoor uniek. Wij zijn transparant en hebben dus geen verborgen agenda. Bij ons weet u wat u krijgt – what you see is what you get. Daar houden wij van. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer +
 • Smidsweg 51
 • info@piksen.nl
 • 0548 - 61 28 61
 • https://www.piksen.com/
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Zwaan | Makelaar Taxateur | Verkoop Aankoop | Recreatiemakelaar | Walcheren | Zeeland
Koudekerke
 
Makelaarskantoor Zwaan | Makelaar Taxateur | Verko

Makelaarskantoor Zwaan is een bekende speler op de Walcherse woningmarkt. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief aanwezig op de dorpen, aan de kust en in de steden van het Zeeuwse eiland Walcheren. Vanuit Koudekerke opereren wij met een enthousiast, ervaren en lokaal betrokken team met een bijzondere focus op een hoogwaardige dienstverlening en de nadruk op kwaliteit.

Lees meer +
 • Dorpsplein 25
 • info@zwaanmakelaars.nl
 • 0118 - 553 288
 • https://zwaanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaarsland
Alkmaar
 
Makelaarsland

Als je je huis wil verkopen, dan kun je zelf meer dan je denkt. Rondleiden, bieden en onderhandelen. Met een beetje hulp kom je al snel een heel eind. En wat je zelf doet, hoef je ook niet te betalen. Laat je het liever allemaal aan de vakman over? Dat kan natuurlijk ook.

Klinkt eenvoudig, maar toen we in 2005 begonnen was dit helemaal niet zo gewoon. Wij besloten het anders te doen. Met onze persoonlijke aanpak en de vrijheid om het op jouw manier te doen. Zo werden we al snel de grootste NVM-makelaar van Nederland.

We maken het aan- of verkopen van je huis makkelijk en betaalbaar. Ongeacht de waarde of de ligging. Zo hoort het gewoon te gaan. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Ook daarvoor ga je naar Makelaarsland.

Lees meer +
 • Keesomstraat 16 B
 • info@makelaarsland.nl
 • 088 200 2000
 • makelaarsland.nl
Contact    Prijsopgave
Makelaarswerk Garantiemakelaars
Drachten
 
Makelaarswerk Garantiemakelaars

Sinds 2007 is Sjoerd Veenstra als makelaar actief in Drachten en omstreken, daarvoor werkte hij als assistent makelaar in Oosterwolde. Het werkgebied tussen Appelscha en Drachten is hem dus goed bekend. Het bedrijf is begonnen op de zolder van een groothandel in motorfietsonderdelen (NNTG) de eigenaar destijds van NNTG (Jelle Huitema) is goede bekende en het eerste jaar mocht ik daar min of meer gratis kantoor houden om te kijken hoe het gaat. Een prachtig voorbeeld van met elkaar werken aan een toekomst. Rond 2012 is het kantoor verhuisd naar een ruimere locatie aan ’t Anker waar we samen met Accountantswerk tot februari 2018 hebben gewerkt. Assistent Makelaar Fokje Ritsma kwam omstreeks 2015 bij Makelaarswerk in dienst en is een waardevolle aanvulling.

Lees meer +
 • Folgeralaan 27
 • info@makelaarswerk.eu
 • 0512549545
 • https://makelaarswerk.eu/
Contact    Prijsopgave
Marcel van Dam Makel. o.g.
Exloo
 
Marcel van Dam Makel. o.g.

Persoonlijk. Professioneel. Punctueel.
Hard werken. Voluit gaan voor de klant. Altijd net een stap meer zetten dan anderen. En dat alles in een nuchtere en vriendelijke sfeer. Dát zijn wij van Marcel van Dam Makelaardij ten voeten uit. Vanuit Exloo zijn wij in een straal van 30 km actief in Zuid-Oost Drenthe en een deel van Groningen met kopen, verkopen en taxeren van woningen. Voor bewoners van de streek maar ook voor geïnteresseerden van buitenaf die een verhuisbeweging willen maken richting het Noorden en willen komen genieten in Drenthe.

"Bij ons start de goede samenwerking met u met de juiste klik en 100% vertrouwen!"

Marcel van Dam Makelaardij is uw veelzijdige specialist voor appartementen, eengezinswoningen, vrijstaande woningen en ook woonboerderijen en ruime villa’s. Doorstromers en senioren herkennen in ons kantoor dezelfde stijl van onze mooie streek Zuid-Oost Drenthe: professioneel doorpakken voor de klant in een gemoedelijke sfeer. De ideale combinatie. U vindt deze bij NVM makelaar Marcel van Dam Makelaardij.

Lees meer +
 • Valtherweg 6
 • info@marcelvandammakelaardij.nl
 • 0591-227022
 • https://www.marcelvandammakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Markant Garantiemakelaars
Groningen
 
Markant Garantiemakelaars

Wanneer je je huis wilt verkopen, wil je dit wel tegen de beste prijs doen. Als NVM makelaar in Groningen zorgen wij er daarom voor dat je woning op de juiste manier wordt gepresenteerd. Maar ook bij het kopen van een woning staan we voor je klaar. Als geen ander kunnen wij beoordelen of er een eerlijke prijs wordt gevraagd voor de woning die jij op het oog hebt. Je wilt natuurlijk niet onnodig teveel betalen. Ben je op zoek naar een geschikte Makelaar voor Groningen en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Markant Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Dit betekent dat je bij zowel de aankoop als verkoop van een woning profiteert van verschillende garanties. Deze garanties krijg je niet bij een andere makelaar in Groningen. Een van de verkoopgaranties, is de presentatiegarantie. Als je je woning wilt verkopen door een makelaar in Groningen, wil je natuurlijk dat je jouw woning goed uit de verf komt. Middels de presentatiegarantie zorgen wij dat jouw huis in de schijnwerpers staat op het moment dat dit nodig is. Maar we bieden ook verschillende aankoopgaranties. Zo profiteer je van onze bezichtigingsgarantie. Deze garantie houdt in dat jouw Garantiemakelaar ook op avonden en op zaterdagen tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen.

Lees meer +
 • Leonard Springerlaan 7
 • info@markantgarantiemakelaars.nl
 • 050-5258958
 • https://markantgarantiemakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Max Makelaars Lansingerland
Bergschenhoek
 
Max Makelaars Lansingerland

Jezelf begrepen voelen. Dat is belangrijk als je op het punt staat om een invloedrijke beslissing te maken. Een woning kopen of verkopen doe je namelijk niet iedere dag.

 

Bij een makelaar moet je jezelf daarom prettig voelen. Maar wat heb je daar precies voor nodig? Allereerst moet je begrijpen waar wij het over hebben. Geen beslissing voelt zo goed als een beslissing die je helemaal begrijpt. Pas dan kan je ergens met vertrouwen over meepraten.

 

Een klik is ook belangrijk. Een woning kopen of verkopen doe je niet samen met iemand waar je geen goed gevoel bij hebt. Eerlijkheid en toegankelijkheid is daar doorslaggevend in.

 

Daarna speelt de kennis van de makelaar en ervaringen van anderen ook een rol in je uiteindelijke beslissing. Allemaal aspecten die jij terecht met zorgvuldigheid afweegt. Neem je tijd. Als jij er klaar voor bent, zijn wij dat ook.

 

Want wij weten hoe belangrijk het voor je is.

Lees meer +
 • Oosteindseweg 22a
 • info@maxmakelaars.nl
 • 010 - 422 4000
 • https://www.maxmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Mercurius Makelaars Deventer
Colmschate
 
Mercurius Makelaars Deventer

Mercurius Makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Deventer, aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM). Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.

Remy Everink is het gezicht achter Mercurius Makelaars. Hij is geboren en getogen in Deventer, kent de stad als geen ander en is op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiest hij met Mercurius Makelaars voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door:

scherpe, heldere en voordelige tarieven
persoonlijke, actieve en resultaatgerichte aanpak
jij staat als klant altijd centraal
Noem ons de nieuwe generatie makelaars; zeer actief op de woningmarkt en van alle nieuws op de hoogte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en appartementen. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden wij van duidelijke taal en luisteren aandachtig. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Mercurius Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.

Jouw verhaal is wat ons drijft, jouw verhaal is onze passie. En dus horen wij graag wat jij te vertellen hebt. Deel je verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Mercurius Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Mercurius Makelaars de beste makelaarskeuze voor Deventer en omgeving.

Lees meer +
 • Het Koggeschip, Koggeschip 202
 • info@mercuriusmakelaars.nl
 • 0570-657165
 • https://www.mercuriusmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda
Rijen
 
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda

Bij het zoeken en kopen van een huis, komt u voor veel beslissingen te staan. Op internet kunt u al veel informatie vinden en het meeste aanbod. Maar wat als u meer verlangt? Meer informatie, toegespitst op uw persoonlijke situatie, een steun in de rug als het gaat om het zoeken naar uw droomwoning en een gedegen advies als het gaat om de bouwkundige of juridische consequenties van een aankoop? Sommige keuzes neemt u met uw hart, sommige met uw verstand. En wat fijn als u dan een ervaren (> 20 jaar) en gecertificeerde sparringpartner heeft om u te begeleiden! Mijn naam is Cloudia Freij en ik begeleid u heel graag naar de juiste aankoop!

Lees meer +
 • Bernhardstraat 32
 • cloudia@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl
 • 06-11851239
 • https://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl
Contact    Prijsopgave
Mevrouw De Aankoopmakelaar Zwolle
Zwolle
 
Mevrouw De Aankoopmakelaar Zwolle

Een huis kopen doet u niet elke dag. U komt tegenover de verkopende makelaar te staan die in het belang van de verkoper handelt. Met uw eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker. U profiteert van de kennis van de markt, de doortastendheid en onze uitgebreide ervaring. Al vele jaren een zelfstandig kantoor tussen de andere makelaars.

 

Weet u niet precies waar u allemaal op moet letten tijdens een bezichtiging?
Is het huis bouwkundig in orde?
Weet u de juiste vragen te stellen?
Vindt u het lastig om onderhandelingen te voeren?
Dit kan echt anders: een huis kopen kan echt zonder zorgen! Met de juiste begeleiding is het ook voor u mogelijk om de goede beslissing te nemen, te achterhalen wat het huis waard is, een doordachte onderhandelingsstrategie te kiezen en precies te weten wat de kleine lettertjes betekenen in het koopcontract.

 

Kijkt u eens bij aankoop voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze aankoopmakelaars. Wij werken vanuit diverse vestigingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer +
 • Willemsvaart 16b
 • zwolle@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl
 • 038 744 01 93
 • https://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Michel Makelaardij
Echt
 
Michel Makelaardij

Verkopen of kopen?

Wilt u een woning verkopen of kopen? Of heeft u een taxatie nodig of wilt u gaan huren of verhuren? Dan wilt u vast en zeker samenwerken met een kundig en gedreven makelaarskantoor. Michel Makelaardij is een modern NVM-kantoor met een prominente plek in de markt in o.a. Echt, Susteren, Nieuwstadt, Sittard, Geleen Schinnen, Oirsbeek en Parkstad. Enthousiasme, marktkennis en gedrevenheid heeft ons vele zeer tevreden klanten opgeleverd.
 Wij zijn trots!

Ja, wij zijn echt trots op onze markt leidende regionale verkoopresultaten en op de uitstekende klantbeoordelingen, lees maar eens onder de knop “referenties”. Deze mooie resultaten zijn het gevolg van hard en onderscheidend werken. Wij besteden de grootste zorg aan de presentatie van onze woningen, welke wij premium op Funda plaatsen.
 Wat wilt u?

Ongetwijfeld het beste resultaat met de beste opbrengst bij de verkoop van uw woning. Dus met de mooiste fotografie, zorgvuldig opgestelde teksten, plattegronden en plaatsing op de meest prominente websites? En wilt u ook samenwerken met een enthousiast en gedreven makelaarsteam? Een NVM-kantoor dat kan bogen op een goede naam en een prima marktkennis? Maak een vrijblijvende afspraak en kies voor kwaliteit.

Lees meer +
 • Gelrestraat 67
 • info@michel-makelaardij.nl
 • 046-202020
 • https://www.michel-makelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Mijn Buitenplaats Makelaardij
Terwispel
 
Mijn Buitenplaats Makelaardij

Liever dauw dan diesel
Een eigen plek. Een thuis. Want eigen haard is goud waard. Uw woonwensen zijn uniek en uw huis is dat ook. Dat vraagt een persoonlijke en individuele benadering en dat is precies wat Mijn Buitenplaats Makelaardij u biedt. Voeg dat bij onze jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis van hedendaagse marketing en u komt uit bij dé specialist in aan- en verkoopbegeleiding voor landelijk en bijzonder wonen in Friesland.

Lees meer +
 • De Streek 13
 • beke@mijnbuitenplaats.nl
 • 0513462258
 • https://mijnbuitenplaats.nl/
Contact    Prijsopgave
Mijn eigen Aankoopmakelaar
Den Haag
 
Mijn eigen Aankoopmakelaar

'Mijn eigen aankoopmakelaar' wordt sinds 2019 geleid door Monique Keser - kandidaat register makelaar en taxateur (k-rmt). Zij behartigt enkel de belangen van de koper.


Monique is op haar 24ste als officemanager gestart bij een makelaars-kantoor in Den Haag. In de avonduren heeft ze haar makelaarspapieren gehaald om zelf te kunnen makelen.


Het adviseren van klanten bij de aankoop van een woning bracht haar de grootste voldoening;
 

Lees meer +
 • Spieringdam 10
 • info@mijneigenaankoopmakelaar.nl
 • 0642017768
 • https://mijneigenaankoopmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Mijnheer Makelaars
Dedemsvaart
 
Mijnheer Makelaars

Samenwerken op basis van vertrouwen
Wij houden van helderheid en duidelijkheid, omdat dit voor alle partijen beter is en we graag samenwerken op basis van vertrouwen. Dit betekent dat we duidelijke afspraken maken en helder communiceren. En als we iets toezeggen dan doen we dat ook. Wij verkopen geen gebakken lucht maar leveren goede service en gaan voor een goed resultaat.

Goede voorbereiding
Bij de verkoop van je woning komen we graag goed beslagen ten ijs, zodat we je optimaal kunnen voorlichten en adviseren. Daarom hebben we voor onze eerste afspraak met jou, al het nodige onderzoek gedaan. In het eerste gesprek nemen we onze eerste bevindingen en een intakeformulier met je door.

We horen van jou graag veel over je woning. Wat is er fijn is aan je huis, zijn er onlangs nog renovaties geweest, wat is de technische staat en kun je iets over de buurt vertellen? Stuk voor stuk belangrijke zaken die een potentiële koper graag wil weten. Vervolgens maken we samen een ronde door je woning waarbij wij letten op de indeling en de afwerking. Ook geven wij je tips hoe je de woning het beste verkoopklaar kunt maken.

Na dit gesprek weten wij genoeg van je woning om de waarde te kunnen berekenen. Dit  bespreken we in het tweede gesprek en we lichten dit toe aan de hand van de berekening en referentieobjecten. Zo kunnen we samen weloverwogen de verkoopprijs bepalen.

Lees meer +
 • Langewijk 350
 • info@mijnheermakelaars.nl
 • 0523-612474
 • https://www.mijnheermakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Monique Wolvers Aankoopmakelaar
Alphen aan den Rijn
 
Monique Wolvers Aankoopmakelaar

Zoals je van een aankoopmakelaar mag verwachten geldt voor mij eveneens dat ik het gehele aankoopproces goed beheers en je van begin tot eind kan begeleiden en ondersteunen. Vanaf het zoeken naar een geschikte woning, meegaan met bezichtigen, onderhandelen voor de laagste prijs en de beste voorwaarden, afhandelen van administratieve en juridische zaken en de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Bovenal ben ik een aankoopmakelaar die houdt van snel schakelen met alle betrokken partijen.
 

“Als aankoopmakelaar heb je mij onder de knop!” 
Een goede aankoopmakelaar heeft ook gedegen kennis van het verkoopproces. Door mijn jarenlange ervaring als verkoopmakelaar weet ik heel goed welke zaken er spelen bij de verkopende partij. Uit ervaring weet ik heel goed welke zaken er ècht toe doen en welke minder. En dat het belangrijk is om goed tussen de regels door te lezen en te luisteren.

Lees meer +
 • Speenkruid 24
 • info@moniquewolvers.nl
 • 06-14779292
 • https://www.moniquewolvers.nl/
Contact    Prijsopgave
MORRIS NVM makelaars | taxateurs
Den Hoorn
 
MORRIS NVM makelaars | taxateurs

Ons team van MORRIS NVM makelaars | taxateurs bestaat uit Maurice Mooij, Gilaine Hunkemöller, Danny Snijders, Sandra van der Burg, Aafke Demmer en Marcha Dijkshoorn. Wij zijn gevestigd in Midden-Delfland. Ons adres is Koningin Julianaplein 1-3, 2635 HD Den Hoorn.

Met ons team organiseren wij alle makelaardij werkzaamheden op het gebied van woningen en bedrijfsmatige huisvesting. Daar zijn we goed in en dat doen we met heel veel plezier. Wij worden heel enthousiast van een tevreden klant en daar doen wij ons uiterste best voor. Iedere dag weer.

Waar staan wij voor als team:

Persoonlijk contact
Deskundig
Actuele kennis van lokale en regionale markt
Ruime ervaring
Snel schakelen
Altijd zakelijk met een glimlach

Lees meer +
 • Kon. Julianaplein 1-3
 • info@morrismakelaardij.nl
 • 015-7618128
 • https://www.morrismakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Naober Makelaars
Coevorden
 
Naober Makelaars

Wilt u uw woning in de verkoop zetten? Of heeft u op Funda uw droomhuis gevonden? Hoogste tijd om een goede makelaar in te schakelen. Het verkopen of kopen van een huis doet u immers niet elke dag. Naober Makelaars helpt u graag met het realiseren van uw woondromen.


Een doordachte aanpak
De huidige woningmarkt vraagt om een doordachte aanpak. Dat betekent ook dat wij eerlijk moeten zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de verkoop van uw woning. Bij ons krijgt u een duidelijk en reëel advies. Daarmee vergroten we de verkoopkansen van uw woning. Wij maken het plaatje niet mooier of minder mooi dan dat het is.

Lees meer +
 • Sallandsestraat 106,
 • info@naobermakelaars.nl
 • (0524) 525 490
 • https://www.naobermakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Nationaal Makelaars Collectief Groningen
Groningen
 
Nationaal Makelaars Collectief Groningen

Ben jij op zoek naar een makelaar in Groningen? Dan kan je terecht bij NAMACO Groningen. Onze makelaars in Groningen kunnen jou helpen met het kopen van een nieuw huis, maar ook met het verkopen van jouw huidige woning. Omdat je niet elke dag jouw woning koopt of verkoopt, staan wij jou graag bij in deze periode. Er zullen veel keuzes gemaakt moeten worden, en wij kunnen jou hierbij perfect helpen. Wij kunnen jou compleet ontzorgen bij de aankoop of verkoop van jouw woning! Wil je meer weten? Bekijk de site!

Lees meer +
 • Paterswoldseweg 290
 • info@namaco-groningen.nl
 • 0502053080
 • https://www.namaco-groningen.nl/
Contact    Prijsopgave
NEBO Makelaars
Groningen
 
NEBO Makelaars

NEBO Makelaars, dat zijn Marcel Folkerts en Rob van Haag. Geboren en getogen Groningers die hun vak verstaan. Bel je naar NEBO Makelaars, dan spreek je Loes van Haag, dochter van Rob, als eerste.

Rob en Marcel van NEBO Makelaars zijn gecertificeerd makelaars en NVM-lid. Dat betekent dat zij voldoen aan hoge kwaliteitseisen van dienstverlening en bijscholing. Ze hebben jarenlange ervaring in de huizenmarkt, van stad-Groningen tot Bedum en van Paterswolde tot Zuidhorn.

Samen met Loes vormen zij een compact en efficiënt team. De woningmarkt in Groningen verandert voortdurend. Rob en Marcel zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze kunnen daardoor snel reageren zodat jij niet achter het net vist.

Lees meer +
 • Westerhaven 1
 • info@nebomakelaars.nl
 • 050 3182118
 • https://www.nebomakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Neeskens Brokers
Yerseke
 
Neeskens Brokers

Neeskens Makelaars is hét Zeeuwse makelaarskantoor anno nu. In 40 jaar tijd is ons makelaarskantoor uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vier vestigingen door heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we thuis in de hele provincie.

Enthousiaste vakmensen
Ons jonge, creatieve team bestaat uit vijftien enthousiaste vakmensen. Iedere dag zetten wij ons weer in voor onze klanten. Dat doen we vol passie, iedereen met zijn of haar eigen specialisme. Of het nu gaat om onze deskundige makelaars en taxateurs, marketingspecialisten of fotografen: ons doel is om continu het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Wat uw woonvraag ook is.

Antwoord op iedere woonvraag
Door onze krachten te bundelen weet ons team als geen ander wat uw woning waard is en hoe we uw woning binnen no-time kunnen verkopen. We geven u stylingtips om het verkoopproces te versnellen en informeren u graag over de laatste trends in de woningmarkt. Bent u juist op zoek naar een nieuwe woning? Ook dan begeleiden we u graag. We gaan samen met u op zoek naar de juiste match. Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning of een andere koopwoning in Zeeland: we doen er alles aan om uw droomhuis te vinden!

Lees meer +
 • Marijkelaan 2A
 • yerseke@neeskens.com
 • 0113 57 31 00
 • https://www.neeskens.com/
Contact    Prijsopgave
NH MAKELAAR
Alkmaar
 
NH MAKELAAR

De situatie omtrent het coronavirus houdt de samenleving in zijn greep. Bij NH Makelaar houden we het nieuws goed in de gaten en hanteren we de gestelde richtlijnen van het RIVM. Ons team is creatief en flexibel om jou zo goed mogelijk bij te staan in het behalen van jou doelen: het kopen of verkopen van jouw (droom)huis. Wij leggen hieronder uit waarom je in deze onzekere tijd toch goed je huis kunt verkopen.


Regio Alkmaar
Als makelaar doen wij ons uiterste best om u goed mogelijk te adviseren. Wij hebben inmiddels al jaren lang in de regio Alkmaar kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een passend verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw huis. Uw belang als verkoper/koper staat bij ons voorop. Met ons netwerk van honderden zoekers zorgen wij ervoor dat jouw woning in de regio Alkmaar voor de beste prijs wordt verkocht.

Lees meer +
 • Hermelijnkoog 22
 • info@nhmakelaar.nl
 • 072 23 40 222
 • https://nhmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Nieuwe Buren makelaars
Elst
 
Nieuwe Buren makelaars

Over Nieuwe Buren
Of het nu gaat om de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning, van ons kun je het beste advies verwachten voor die belangrijke stap in jouw persoonlijke leefomgeving. We gaan voor de beste opbrengst van jouw verkoop of aankoop, een transparante werkwijze onderbouwd met gedegen kennis! Daarnaast zorgt onze vrouwelijke touch, heldere stijl en ervaring voor nét dat beetje meer. En dat is belangrijk, want jouw woonwensen staan bij ons voorop.

Nieuwe Buren Wooncafé
Zo organiseren we ook 2 keer per jaar het Nieuwe Buren Wooncafé waar jij kunt profiteren van ons netwerk, in samenwerking met onze partners op gebied van hypotheken, bouwkundige en notariële zaken. Al je vragen rondom jouw woonsituatie kun je bij ons kwijt.

Wie zijn wij?
Wij zijn trotse NVM makelaars | taxateurs die hun vak serieus nemen en vooral met veel plezier en enthousiasme doen:
Nella van Ast
Suzanne van den Bremer
Frederique Termont

Lees meer +
 • Manege 6-A
 • info@nieuweburenelst.nl
 • 0481-745200
 • https://www.nieuweburenelst.nl/
Contact    Prijsopgave
Oostergetel Makelaardij
Meppel
 
Oostergetel Makelaardij

Al meer dan 30 jaar úw makelaar!
Welkom bij Oostergetel Makelaardij. Wij zijn met ons makelaarskantoor gevestigd in het centrum van Meppel, maar werkzaam in de gehele regio. Wij helpen u graag bij de aankoop of verkoop van uw huis in Meppel, Nijeveen, Wanneperveen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk en omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een woning, kijk dan bij ons woningaanbod.
 

Wilt u meer over ons weten, kom dan eens kennismaken in ons makelaarskantoor in het centrum van Meppel. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Meppel en omgeving ook succesvol verkopen?
Maak direct een vrijblijvende afspraak of bel: 0522-259911

Lees meer +
 • Kleine Oever 6
 • info@oostergetel.nl
 • 0522-259911
 • https://www.oostergetel.nl/
Contact    Prijsopgave
Oosterom Makelaardij o.g.
Borger
 
Oosterom Makelaardij o.g.

De makelaar met een realistische kijk en veel ervaring op de woningmarkt
Makelaar Oosterom is de actieve onroerend goed specialist op de Drentse Hondsrug en het Veenkoloniale gebied in Drenthe en Oost-Groningen.

Met een realistische kijk en veel ervaring op de woningmarkt helpen wij je graag als aankoop- of verkoopmakelaar!

Lees meer +
 • Achter de Brink 31
 • info@oosterom-makelaardij.nl
 • 0599 – 234605
 • https://www.oosterom-makelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Oosting Makelaars NVM
Assen
 
Oosting Makelaars NVM

Oosting Makelaars, een eenwording van Oosting Makelaars in Beilen en Oosting-Kroon Makelaars in Assen, staat onder de inspirerende leiding van Dineke Oosting. Samen met een hecht team van medewerkers houdt zij de kernwaarden van de makelaardij in ere: vakmanschap, enthousiasme, eerlijkheid en openheid.

Een huis kopen gaat in eerste instantie niet over stenen en geld, maar over mensen. Of zoals Jan Willem Oosting (1965 - 2013) zijn medewerkers altijd voorhield: 'Nooit vergeten, een huis kopen is emotie.'

Tot aan zijn plotselinge overlijden stond Jan Willem samen met Dineke aan het roer van het bedrijf. Ongeveer een kwarteeuw eerder was hij op zijn vijfentwintigste de jongste makelaar van Nederland. Als beëdigd makelaar trad hij daarmee in de voetsporen van achtereenvolgens zijn vader en zijn grootvader.

In 1997 namen Dineke en Jan Willem samen het bedrijf van zijn ouders over. Tien jaar later stapten ze samen op de fiets naar Assen om daar de overname van Kroon Makelaardij feestelijk te bezegelen. Het makelaarsbedrijf verstevigde daarmee zijn vooraanstaande positie in Noord- en Midden-Drenthe.

En daar bleef het niet bij. In nauwe samenwerking met Dineke deed Jan Willem al aan maatschappelijk ondernemerschap voordat die term ook maar bestond. Hij vervulde jarenlang een actieve en bezielende rol in tal van organisaties:

Lees meer +
 • Groningerstraat 7
 • info@oostingmakelaarassen.nl
 • 0592 310144
 • https://www.oostingmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Open makelaars
Arnhem
 
Open makelaars

En we doen het graag anders


Zoek je een traditionele makelaar? Bel ons dan niet. Want onze aanpak is verre van traditioneel. Niet dat we de traditionele middelen schuwen, integendeel. We zetten ze alleen net even anders in. Natuurlijk gaan we niet klakkeloos aan de slag. We beginnen klein als het kan, en halen alles uit de kast als het moet. (Graag zelfs, vinden we leuk.)

Lees meer +
 • Velperplein 11
 • info@openmakelaars.nl
 • 026 - 750 2 750
 • https://www.openmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Open makelaars
Arnhem
 
Open makelaars

Zoek je een traditionele makelaar? Bel ons dan niet. Want onze aanpak is verre van traditioneel. Niet dat we de traditionele middelen schuwen, integendeel. We zetten ze alleen net even anders in. Natuurlijk gaan we niet klakkeloos aan de slag. We beginnen klein als het kan, en halen alles uit de kast als het moet. (Graag zelfs, vinden we leuk.)

Lees meer +
 • Velperplein 11
 • info@openmakelaars.nl
 • 026 - 750 2 750
 • https://www.openmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Opschoor Makelaar
Maassluis
 
Opschoor Makelaar

Opschoor Makelaardij is sinds 2000 gevestigd in haar mooie pand aan de Zuidvliet 4 in Maassluis. Daarvoor was oprichter en eigenaar Rik Opschoor, zelf woonachtig in Maassluis, jarenlang werkzaam als makelaar in Rotterdam. Werken in je eigen stad geeft echter meer betrokkenheid en meer kennis over wat er leeft onder de mensen. Dit deed hem besluiten om in Maassluis zijn eigen NVM makelaarskantoor te beginnen. Door een vakkundige en persoonlijke aanpak is Opschoor Makelaardij uitgegroeid tot één van de grotere makelaarskantoren in Maassluis en een stabiele factor op de woningmarkt in Maassluis en Maasland. Wat hebben Maassluis en Maasland precies te bieden? Op deze pagina laten we u kennis maken met de sfeer, gezelligheid en bezienswaardigheden van deze historische stad en sfeervolle dorp. 


Maassluis
Maassluis is een prachtige maritieme stad met een rijke historie. Deze sfeer proeft u bij een bezoek aan de haven en in de historische binnenstad. Maassluis heeft veel bezienswaardigheden. Wanneer u via het historische stadshart en haar levendige vlieten door het centrum loopt, komt u vanzelf langs talloze monumenten. Zou u graag willen winkelen, dan heeft u voldoende keuze uit de verschillende winkelcentra die Maassluis rijk is. Daarnaast is Maassluis zeer centraal gelegen tussen grote steden als Rotterdam en Den Haag. Ook het strand van Hoek van Holland is gemakkelijk te bereiken met o.a. het openbaar vervoer. Verder heeft de stad een ruime keuze aan scholen en sportverenigingen. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in tal van gezellige restaurants en eetcafés, waar u in een informele en ontspannen sfeer ook een drankje kunt nuttigen. Houdt u liever van groen, dan biedt de mooie achtertuin van Maassluis, het natuurgebied ‘De Vlietlanden’, volop mogelijkheden. Dagje uit in Maassluis? Laat u verassen door al het moois wat Maassluis te bieden heeft. Op www.ervaarmaassluis.nl vindt u alle must sees, historie & activiteiten van Maassluis!

 

Maasland
Maasland is een sfeervol dorp gelegen in het Midden-Delftland. Een oerHollands landschap tussen de weilanden. Ook vanaf het water is Maasland een bijzonder dorp, met de kano, roeiboot, motorboot of waterfiets het Midden-Delftland is de ultieme ervaring van rust. Zodra u het centrum van Maasland inloopt, maakt u meteen al kennis met de welbekende kerk van Maasland, centraal gelegen in het centrum. Het dorp geeft je met zijn monumentale vlietjes en oude herenhuizen een knus gevoel. Ook voor goed eten en drinken, kun je in Maasland terecht. Bavette, het pannenkoekenhuis, het wapen van Maasland en de pynas zijn bekende hot spots in het dorp. Maak kennis met dit gezellige dorp en zijn interessante historie!

Lees meer +
 • Zuidvliet 4
 • info@opschoor.nl
 • 010-5939090
 • https://www.opschoor.nl/
Contact    Prijsopgave
Pandomo Makelaars
Groningen
 
Pandomo Makelaars

Pandomo is dé betrouwbare makelaar van Groningen. Als full-service makelaardij weten we wat het betekent om alle zorg rondom het vinden van een passend huis volledig uit handen te nemen. Of u nou op zoek bent naar een koopwoning, huurhuis of nieuwbouwproject: wij zorgen ervoor dat u sterker in uw schoenen staat en goed voorbereid en met kennis van zaken de juiste keuzes kunt maken.

Deel uw wensen met ons en wij gaan aan de slag om u naar alle tevredenheid te helpen. Bij Pandomo Makelaars kunt u terecht voor alles wat met huizen en wonen te maken heeft. Van een nieuwe woonplek tot uw hypotheek, het taxatierapport en het VvE-beheer: wij zijn uw specialist.

Lees meer +
 • Griffeweg 81
 • info@pandomo.nl
 • 0508533733
 • https://www.pandomo.nl/
Contact    Prijsopgave
Pat Makelaardij
Schoonebeek
 
Pat Makelaardij

Pat Makelaardij is sinds 2009 gevestigd in het Zuidoost-Drentse Schoonebeek. Wij maken u op een laagdrempelige en persoonlijke manier wegwijs op de huizenmarkt. Wij zijn vooral actief op de particuliere huizenmarkt, maar ook voor boerderijen en woonboerderijen draaien wij onze hand niet om. U komt ons meestal tegen in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Een uitstapje over de gemeentegrenzen schuwen wij echter niet. Of u nu een huis wilt kopen, verkopen, een waardebepaling wilt laten doen of investeringsadvies wilt, wij zijn creatief in het bedenken van eigentijdse oplossingen. Er is maar één ding waar wij heel ouderwets in zijn en dat is onze service. Lees verder

Lees meer +
 • Burgemeester Osselaan 9
 • info@patmakelaardij.nl
 • 0524 531030
 • https://www.patmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Plaggemars Makelaars
Wierden
 
Plaggemars Makelaars

Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien het kopen en verkopen van een woning een hele stap is, is het fijn om te weten dat u op onze zekerheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange ervaring gecombineerd met jong enthousiasme en werken we samen aan één doel: het behartigen van uw belangen! Gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar. Graag ontmoeten we u binnenkort op ons kantoor om persoonlijk te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

De betrouwbaarheid van een NVM-Makelaar
Wij zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van  Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Dit betekent dat wij over de kennis en de juiste middelen beschikken om u op een betrouwbare en efficiënte manier van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij door het uitgebreide NVM-netwerk u uitstekend op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de woningmarkt. U kiest voor de kwaliteit waar het NVM-logo voor staat.

Lees meer +
 • Tolgaarde 1
 • info@plaggemarsmakelaars.nl
 • (0546) 57 12 72
 • https://plaggemarsmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Poels Makelaars
Venlo
 
Poels Makelaars

" Het begint altijd met een enthousiast, goed en vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis waarde bepaling..."
In een persoonlijk gesprek stellen wij ons graag aan u voor, luisteren naar uw wensen en beantwoorden uw vragen. Uiteraard vertellen wij, hoe wij u van dienst kunnen zijn, wat onze werkwijze inhoudt, wat onze toegevoegde waarde is en waaruit onze voorwaarden bestaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen met Poels Makelaars, lees dan de referenties op onze website.

Lees meer +
 • Hertog Reinoudsingel 160
 • https://www.poelsmakelaars.nl/
 • 077 - 310 10 39
 • https://www.poelsmakelaars.nl
Contact    Prijsopgave
Point Brokers Utrecht
Utrecht
 
Point Brokers Utrecht

Fijn wonen is je thuis voelen. In een omgeving waar je graag bent. Maar jouw woonplek moet ook blijven passen bij jouw leven straks. Er is een tweede kind op komst. Je wilt gaan samenwonen - of juist apart. Wellicht past gelijkvloers beter of kijk je uit naar vrijstaand. Allemaal persoonlijke zaken die leiden tot de stap naar een nieuw huis.

Beste prijs, prettig geregeld
Om voor de aankoop van jouw nieuwe woning ook genoeg financiële speelruimte te hebben, ga je voor de maximale opbrengst van jouw huidige woning. Wij begeleiden je daarbij. In goed overleg met de andere partij trouwens. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken!

Lees meer +
 • Noorderstraat 8
 • UTRECHT@PUNTMAKELAARS.NL
 • +31 30 2737464
 • https://puntmakelaars.nl
Contact    Prijsopgave
Prisma ERA Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Prisma ERA Makelaars Hengelo

ERA is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. ERA-makelaars werken volgens een uitgekiend geïntegreerd marketingsysteem. Daardoor weten zij de meeste en meest hechte relaties met woonconsumenten tot stand te brengen. ERA-makelaars zijn empatisch. Ze werken vanuit de behoefte van de opdrachtgever, maar ook vanuit hun eigen gedrevenheid om full service te bieden. Als opdrachtgever wordt al het werk u uit handen genomen. U kunt zich richten op de volgende fase in uw leven.

Lees meer +
 • Marskant 19
 • era@era.nl
 • https://www.era.nl/
Contact    Prijsopgave
Rademakelaars
Lelystad
 
Rademakelaars

Rademakelaars is een echt familiebedrijf! De broers Jeroen en Eric Rademaker zijn eind jaren zeventig geboren in Lelystad en komen uit een echte vastgoedfamilie.
 
Het verkopen is ons met de paplepel ingegoten. Vanuit de ambitie om het makelen persoonlijker te maken hebben de broers de krachten gebundeld.  Dit is niet onopgemerkt gebeleven. Na het succes op de woningmarkt in Almere onder de naam Attent makelaars is er een nieuw label ontwikkeld: Rademakelaars!

Lees meer +
 • Fraeylemaborg 27
 • info@rademakelaars.nl
 • 0320 - 76 00 17
 • https://www.rademakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Rademakers Makelaardij
Roosendaal
 
Rademakers Makelaardij

Je woning snel en tegen de beste voorwaarden verkocht!
Mijn naam is Sander Rademakers, een enthousiaste makelaar met een verfrissende insteek. Ik verzorg als makelaar in en rondom Roosendaal het aankopen en verkopen van jouw (nieuwe) woning. Mijn klanten beschijven mij als een enthousiaste makelaar die veel service en kwaliteit biedt en altijd bereikbaar is.

Van A tot Z volledige begeleiding.
Afspraak is afspraak en door stappen extra te zetten tijdens het gehele proces van verkopen en aankopen behaal ik als makelaar een beter resultaat voor mijn klanten.

Mijn doel als makelaar is om verkopers en kopers samen te brengen en deze zo goed mogelijk bij de aan- of verkoop van hun droomwoning te begeleiden.

Lees meer +
 • Laan van Brabant 30
 • info@rademakersmakelaardij.nl
 • 0165 201 096
 • rademakersmakelaardij.nl
Contact    Prijsopgave
RE Aankoopmakelaars
Utrecht
 
RE Aankoopmakelaars

Mijn verhaal…

Graag wil ik mijzelf voorstellen, Roy Eikelboom, oprichter van RE | Aankoopmakelaars.

Al op jonge leeftijd wist ik dat mijn toekomst in de makelaardij zou liggen.

Vol overgave ben ik in de makelaardij begonnen. Door de jaren heen heb ik het klappen van de zweep van het vak leren kennen. Van commercieel binnendienstmedewerker, nieuwbouwadviseur, verkopend makelaar naar – uiteindelijk het meest dankbare onderdeel in de makelaardij – aankoopmakelaar.

Met het behalen van mijn praktijkdiploma makelaar en taxateur ontving ik de bevestiging van mijn kennis en kunde. Resultaat is dat ik mij Register – Makelaar – Taxateur mag noemen. Met andere woorden: ik ben een gecertificeerd makelaar.
Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de makelaardij, heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken in 2015: RE | Aankoopmakelaars in de regio Utrecht en omstreken.

Lees meer +
 • Niasstraat 1
 • info@re-aankoopmakelaars.nl
 • +31 30 291 98 90
 • https://www.utrechtaankoopmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
RE MAX Direct makelaars Hoorn - taxateurs
Hoorn
 
RE MAX Direct makelaars Hoorn - taxateurs

<p>Sinds het ontstaan in het jaar 1973, is RE/MAX gegroeid tot &rsquo;s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij.</p> <p>Momenteel werken meer dan 130.000 makelaars in meer dan 110 landen over de gehele wereld voor RE/MAX. RE/MAX verovert de wereld.</p> <p>&nbsp;<br />Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie.</p> <p>RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. Wij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren</p>

Lees meer +
 • Breed 36
 • info@remax.nl
 • 088 883 3700
 • https://www.remax.nl/
Contact    Prijsopgave
RE MAX Optimus Makelaars
Oisterwijk
 
RE MAX Optimus Makelaars

Bij RE/MAX Optimus Makelaars, de Makelaars van Brabant, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat niet het pand maar de klant centraal. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop of aankoop van uw woning zijn wij tevreden. Lees alles over onze grote voordelen, wereldwijde makelaarsorganisatie en de ervaringen van onze klanten.

Lees meer +
 • Nijverheidsweg 7
 • optimusmakelaars@remax.nl
 • 013-7370163
 • https://www.makelaars-in-brabant.nl/
Contact    Prijsopgave
Regio Makelaar Stadskanaal - Gert de Roo
Stadskanaal
 
Regio Makelaar Stadskanaal - Gert de Roo

Ik stel me graag aan u voor! Mijn naam is Gert de Roo en ik ben makelaar / taxateur en eigenaar van Regio Makelaar Groningen – Drenthe.
Vanuit Stadskanaal en Zuidlaren verzorg ik samen met mijn collega’s de aankoop en de verkoop voor mijn klanten. Ik vind het met name erg belangrijk om daarbij een zo goed mogelijk, op maat gesneden advies aan mijn klanten te geven betreffende de verkoop of de aankoop van hun woning. Maar het gaat niet alleen daarom. Het gaat juist om het totale advies. Daarbij gaat he dan uiteraard ook om de financiële situatie en de toekomst (wensen) van de klant. Om mensen daarmee zo goed mogelijk te kunnen helpen, daar draait het om. De rest komt vanzelf.

Lees meer +
 • Oude Markt 26
 • info@regiomakelaar.eu
 • 0599 – 65 22 99
 • https://www.regiomakelaar.eu/
Contact    Prijsopgave
REMAX Totaal Makelaars - Makelaar Rotterdam
Rotterdam
 
REMAX Totaal Makelaars - Makelaar Rotterdam

RE/MAX Totaal Makelaars is een no-nonsense, full service makelaarskantoor dat zich richt op Rotterdam (inclusief Hoogvliet), Schiedam, Capelle aan den IJssel, Lansingerland en Vlaardingen. Onze makelaars hebben ieder hun eigen specialisme; zijn thuis in hun deel van de stad. Bekijk hiervoor ook onze wijkpagina’s.

Verder werken wij intensief samen met ons wereldwijde netwerk van kantoren in meer dan 100 landen. Binnen Nederland werken wij samen met onze collega’s in onder andere
– Barendrecht
– Roosendaal
– Haarlemmermeer
– Amsterdam
– Leiden

Lees meer +
 • Goudsesingel 113
 • totaal@remax.nl
 • 010-4535920
 • https://remax-totaal.nl/
Contact    Prijsopgave
Remco Olden Lommers Makelaars & Aankoopmakelaar
Waalwijk
 
Remco Olden Lommers Makelaars & Aankoopmakelaar

Bij het verkopen van jouw woning ga je niet over één nacht ijs. Je verwacht een gedegen en onderbouwd verkoopadvies. Zoek je niet de goedkoopste, maar wel de beste makelaar om jouw woning in Waalwijk, Tilburg of omgeving te verkopen? Het team van Remco Olden Lommers Makelaars staat voor je klaar.
 
Onze gedreven medewerkers hebben een bijzonder gevoel voor jouw wensen, verwachtingen en eisen. Samen zorgen we voor de meest optimale presentatie van jouw woning en stellen we een realistische vraagprijs vast. Vanzelfsprekend profiteer je van onze uitstekende lokale marktkennis en zetten wij ons uitgebreide netwerk en onze overtuigende verkooptechnieken in om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Lees meer +
 • Hertog Janstraat 1e
 • waalwijk@lommersmakelaars.nl
 • 0416-675252
 • https://www.olden.nl/
Contact    Prijsopgave
René
Enschede
 
René
Lees meer +
 • Twekkeler Es
 • svenol@iqmakelaars.nl
 • 0612345678
Contact    Prijsopgave
Riet Quaden Makelaars enTaxateurs
Munstergeleen
 
Riet Quaden Makelaars enTaxateurs

Ik zet me voor 200% in om onze zorgvuldig opgebouwde naam en ons klantenbestand eer aan te doen. Ik geloof in ouderwets goede makelaardij zonder poespas met persoonlijk contact en kennis van de markt en mensen. 

Daarom 'Riet Quaden Makelaars en Taxeteurs'; herkenbaar, eenvoudig, duidelijk en persoonlijk, precies zoals Riet is.

Uw vertrouwde makelaar uit Munstergeleen met een uitstekend ondersteunend team én met de ervaring en inzet die al sinds 1980 succesvol is! 

Lees meer +
 • Gelrestraat 4
 • info@rietquadenmakelaars.nl
 • +31(0)46-45 19 644
 • https://www.rietquadenmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Utrecht
 
Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht

Rosenberg Van Leusden Makelaars, hét vernieuwende Utrechtse makelaarskantoor van nú! Met vestigingen in Utrecht én Leidsche Rijn zijn wij thuis in Utrecht en directe omgeving, waar we ons onderscheiden door een sublieme service!
 

Wanneer je besluit de verkoop en/of aankoop van jouw huis door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen dan kun je rekenen op een deskundige én vernieuwende aanpak!
 

Onze NVM makelaars begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het verkopen of kopen van een huis in Utrecht. Woningaanbod? Dit ontvang je altijd als eerste én nog voordat dit op Funda gepubliceerd wordt. Wil je 24/7 contact via Whatsapp? Dat is bij ons heel normaal, net zoals Skype en Facetime. Wil je een afspraak buiten kantooruren of op een zaterdag? Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte NVM scholingen en aanvullende opleidingen om onze kennis te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de Utrechtse woningmarkt.
Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan jouw droom mee mogen te werken!

Rosenberg Van Leusden Makelaars. Omdat jouw huis het waard is!

Lees meer +
 • Prins Hendriklaan 44
 • info@rvlmakelaars.nl
 • 030 - 2100401
 • https://www.rvlmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Rplus Makelaardij
Heinkenszand
 
Rplus Makelaardij

R+ Makelaardij, een kleinschalig en no-nonsense makelaarskantoor in de gemeente Borsele.

- Een uitgebreid, gevarieerd en snel wisselend huizenaanbod
- Een actieve en persoonlijke werkwijze in de verkoop van woningen
- Gevalideerde taxatierapporten, binnen enkele werkdagen in huis
- Een eerlijk advies wanneer u een huis op het oog heeft. Niet doen is ook een advies.

Lees meer +
 • Dorpsstraat 51B
 • info@rplusmakelaardij.nl
 • 0113-644398
 • https://www.rplusmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
RSH Makelaars | Makelaar Apeldoorn
Apeldoorn
 
RSH Makelaars | Makelaar Apeldoorn

Een makelaar in Apeldoorn gezocht? U bent van harte welkom bij RSH Makelaars! Wij zijn een gespecialiseerde makelaardij in Apeldoorn en omgeving. U kunt bij ons terecht voor het kopen en verkopen van huizen en voor financieel advies. Alles wat daar bij komt kijken is te vinden op onze website.

Ons makelaarskantoor is gevestigd aan de Eglantier 603 in Apeldoorn zuidoost. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur geopend. Bent u op zoek naar een huis, wilt u uw huis verkopen of wenst u financieel advies? Loop dan gerust bij ons binnen, de koffie staat alvast voor u klaar!

Lees meer +
 • De Eglantier 603
 • info@rshmakelaars.nl
 • 055-5431207
 • https://www.rshmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Ruiterplaat
Kamperland
 
Ruiterplaat

Ruiterplaat Makelaardij werd ruim 25 jaar geleden opgericht en is een Zeeuws makelaarskantoor met een goede reputatie. Ons kantoor is centraal gevestigd in Kamperland van waaruit wij geheel Zeeland kunnen bedienen. De diensten van Ruiterplaat Makelaardij kunnen voor alle woningtypen worden ingezet. Onze specialismen zijn recreatief vastgoed en exclusief vastgoed. Onze missie is kort maar krachtig:

Lees meer +
 • Noordstraat 42
 • info@ruiterplaatmakelaardij.nl
 • 0113-372474
 • https://www.ruiterplaatmakelaardij.nl
Contact    Prijsopgave
Salland makelaardij Schrijver & Holterman
Raalte
 
Salland makelaardij Schrijver & Holterman

Welkom bij Salland Makelaardij!
Salland Makelaardij Schrijver & Holterman is in 2011 opgericht door Chris Schrijver & Mark Holterman. Ons kantoor is inmiddels gegroeid tot een toonaangevend kantoor in de regio Salland. Salland Makelaardij is een actief en gedreven makelaarskantoor dat zich ten doel stelt om voor u een optimaal resultaat te halen. Dit realiseren wij door naar u te luisteren, creatief te zijn en samen met u en onze expertise tot een hoogwaardig dienstverleningspakket te komen. Wij leveren maatwerk en onderscheiden ons van andere makelaardijen door onze nieuwe en verfrissende ideeën.

De beoordelingen van onze klanten spreken voor zich!
‘Met Salland Makelaardij is het zeer prettig en vlot communiceren. Medewerkers zijn zeer deskundig en hebben veel kennis van de lokale markt. Zowel telefonisch als via de mail worden vragen snel beantwoord. Voor ons een zeer betrouwbare partij!’

‘Het contact met onze makelaar was prettig en laagdrempelig. Hij dacht ook mee en handelt in belang van verkoper. Een goed inlevingsvermogen’.

‘Een goed team, mooie foto’s en film. Goeie communicatie. Resultaat: Verkocht. Het verliep allemaal soepeltjes’.

Wilt u ook graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer +
 • Schoolstraat 16
 • info@sallandmakelaardij.com
 • 088 - 200 6666
 • https://www.sallandmakelaardij.com/
Contact    Prijsopgave
SC Bakker Makelaardij oz BV
Schagen
 
SC Bakker Makelaardij oz BV

Al meer dan 45 jaar is SC Bakker Makelaardij  een alert en gedreven makelaarskantoor.
Wij bieden u alle zekerheid van een vertrouwd en deskundig kantoor met de bijbehorende service. 
 
Vanuit onze centraal gelegen vestiging, in het gezellige centrum van Schagen, staat ons team voor u klaar. Veel opdrachtgevers gingen u al voor in Anna Paulowna, Wieringen, Wieringermeer, Niedorp (gemeente Hollands Kroon) en Schagen, Zijpe en Harenkarspel (gemeente Schagen).
 
U kunt bij ons terecht voor verkoop/verhuur van uw woning of bedrijfspand, aankoopbemiddeling en taxaties. Wij zijn 100% thuis in de regionale woningmarkt en specialist in bedrijfsmatig onroerend goed. Als u verkoopplannen heeft kunt u ons altijd bellen voor een gratis waardebepaling!

Lees meer +
 • Herenstraat 11
 • info@scbakker.nl
 • 0224-21 54 56
 • scbakker.nl
Contact    Prijsopgave
Schieland Borsboom NVM Makelaars regio Zoetermeer
Zoetermeer
 
Schieland Borsboom NVM Makelaars regio Zoetermeer

Zoetermeer is waar ons avontuur in 1980 begon. Inmiddels zijn we ook gevestigd in Rotterdam en Den Haag én zijn wij al jaren steevast de nummer 1 van Zoetermeer. Met het grootste team, de meeste transacties, maar ook de beste verkoop- en aankoopresultaten. Natuurlijk doen wij hiervoor ook enorm ons best; wij lopen graag voorop, staan nooit stil, dagen onszelf uit en willen alleen het allerbeste voor onze klanten. Gepassioneerd als wij zijn, kunnen we nog wel even doorgaan met deze borstklopperij, maar…

Eerlijk is eerlijk: bovenal hebben wij ons succes te danken aan onze (trouwe) klanten die ons hun opdracht toevertrouwen, die iedere keer maar weer hun huis opruimen voor een bezichtiging, die ons scherp houden met soms pittige vragen, die in het heetst van de strijd ons weer laten zien hoe emotioneel het kopen of verkopen van een huis kan zijn… En die ons uiteindelijk van harte aanbevelen bij hun vrienden en kennissen en ons blij maken met een mooie review.

Ode aan onze klanten!

Lees meer +
 • Eerste Stationsstraat 31
 • zoetermeer@schielandborsboom.nl
 • 079-3163366
 • https://www.schielandborsboom.nl/
Contact    Prijsopgave
Schreuder Makelaars
Groningen
 
Schreuder Makelaars

De makelaars en woonadviseurs van Schreuder maken al ruim 30 jaar woonwensen waar in Groningen en Haren. Voor alles geldt: we koppelen vakbekwaamheid aan een flinke dosis inzet en flexibiliteit.

Als middelgroot makelaarskantoor bieden wij een brede dienstverlening. Naast de makelaardij (aankoop en verkoop) kun je bij ons ook terecht voor een taxatie, je hypotheek of een huurwoning. 

Maar wist je dat wij ook beleggingspanden voor eigenaren beheren?

Ons team van specialisten staat iedere werkdag, en voor bezichtigingen zelfs in de avonden en weekenden, voor je klaar. Niet voor niets is ons motto: woonwensen waarmaken

Lees meer +
 • Verlengde Hereweg 20-2
 • info@schreuder-makelaars.nl
 • 0505262000
 • https://www.schreuder-makelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Lid NVM
Middelburg
 
Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Lid NVM

Sinke Komejan is een solide en integere dienstverlener met oog voor duurzame relaties met klanten en medewerkers.

Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Om deze overtuiging te behalen, bieden we onze medewerkers kansen om zich te ontwikkelen en ruimte om te ondernemen.

Onze kwalitatieve dienstverlening en transparante werkwijze zie je terug in:

Een helder aankoop- en verkoopproces
Een persoonlijk digitaal dossier dat wij steeds bijhouden en waar je 24 uur per dag toegang tot hebt.
Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een garantie voor een eerlijke en adequate manier van werken.

Lees meer +
 • Molenwater 97
 • middelburg@sinke.nl
 • 0118-689000
 • https://www.sinke.nl/
Contact    Prijsopgave
Slim. Makelaardij
Groningen
 
Slim. Makelaardij

Aangenaam.


Maak kennis met het powerteam van Slim Makelaardij in Groningen. Als geen ander begrijpen wij wat er komt kijken bij de koop of verkoop van je huis. Niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk. Zo werken we vlot – van de bezichtigingen tot het opstellen en controleren van de juridische paperassen. Maar ook aandachtig: we verliezen de wensen van onze opdrachtgevers nooit uit het oog.

Kies jij voor Slim Makelaardij? Dan kiezen wij voor jou. We maken tijd voor je vrij en zijn altijd bereikbaar, terwijl we je vlot en aandachtig begeleiden naar jouw nieuwe stap.

Niet voor niets luidt ons motto ‘Tijd voor verandering’

Lees meer +
 • Zonnelaan 44
 • info@slimmakelaardij.nl
 • 0503113110
 • https://www.slimmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Snelder Zijlstra Brokers Hengelo
Hengelo
 
Snelder Zijlstra Brokers Hengelo

Snelder Zijlstra Makelaars verzorgt vanuit vestigingen in Enschede, Hengelo, Borne en Almelo de verkoop, aankoop, taxatie en financiering van zowel huizen als zakelijk onroerend goed. Niet voor niets zijn wij de sterkste makelaar in de regio Twente. Onze makelaars spelen continu in op de veranderende markt, om op de juiste manier tot het voor jou beste resultaat te komen.

Lees meer +
 • Bornsestraat 1-101
 • hengelo@snelderzijlstra.nl
 • 074 291 58 40
 • https://snelderzijlstra.nl/
Contact    Prijsopgave
Sopar Makelaars
Purmerend
 
Sopar Makelaars

Onze makelaars zijn thuis in de stad, wij weten wat er speelt in de regio Purmerend en Waterland.
Sopar makelaars is dé full service makelaar uit Purmerend met een stevig fundament en een groot netwerk in Groot Waterland. Sopar is een toonaangevende nieuwbouwmakelaar in Purmerend en de regio Waterland. Sopar is een no-nonsens-kantoor, what you see is what you get. Niet voor niets hebben we de meeste transacties per jaar. In de dynamische wereld van makelen lopen wij continu voorop, wij innoveren met maar één reden, uw belang!

Lees meer +
 • Nieuwstraat 74-78
 • info@sopar.nl
 • 0299-420097
 • https://sopar.nl/
Contact    Prijsopgave
Spijker Real Estate Almere
Almere
 
Spijker Real Estate Almere

Spijker Makelaardij is opgericht in 1996. Wij zijn hét NVM makelaarskantoor in Almere dat gespecialiseerd is in de verkoop, aankoop, en taxatie van woningen. Al onze aandacht gaat hier naar uit. Ons scherp geprijsde dienstenpakket sluit perfect aan op de huidige, steeds veranderende woningmarkt in Almere.

Onze werkwijze
De werkwijze van ons makelaarskantoor in Almere kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:
Betrokken
Dat uw belang groot is bij de ver- of aankoop van uw woning beseffen wij als makelaardij maar al te goed. Hypotheken of verzekeringen verkopen wij niet, daarom hebben wij alle aandacht voor uw huis. Daarnaast bent u bij ons beslist geen nummer.
Wij willen graag voor nu en in de toekomst een goede band met u opbouwen. Klanten kunnen ons altijd goed bereiken, telefonisch (036 53 00 555), via e-mail (info@spijkermakelaardij.nl) maar ook gewoon bij ons makelaarskantoor in het centrum van Almere Stad (gevestigd aan de Marktmeesterstraat 45).­
Bent u benieuwd naar de ervaringen met onze betrokkenheid als makelaar in Almere? Lees onze referenties >>

Lees meer +
 • Marktmeesterstraat 45
 • info@spijkermakelaars.nl
 • 036-5300555
 • https://www.spijkermakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Spitman Makelaars
Oosterbeek
 
Spitman Makelaars

Spitman Makelaars is een succesvol en veelzijdig makelaarskantoor. Je kunt bij ons terecht voor alle diensten die te maken hebben met de aankoop of verkoop van jouw woning. Maar ook voor het huren en verhuren van een particuliere woning.

Onze enthousiaste makelaars hebben door hun ervaring een uitgebreide kennis van de onroerend goed markt in de omgeving van Arnhem en Oosterbeek.

Lees meer +
 • Weverstraat 1
 • info@spitmanmakelaars.nl
 • 026 445 25 00
 • https://www.spitmanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Staat makelaars
Almere
 
Staat makelaars

Vaak krijgt u maar één keer de kans om uw huis goed te presenteren en deze te verkopen. Kies daarom voor een makelaar die de taal van deze tijd spreekt. Social media en presentatie is erg belangrijk. Staat Makelaars is opgegroeit met deze tools. Wij weten als geen ander hoe een huis gepresenteerd moet worden.

Lees meer +
 • Randstad 22 46
 • info@staatmakelaars.nl
 • 036 23 40 999
 • https://www.staatmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
stacaravanmakelaar zeeland
Scharendijke
 
stacaravanmakelaar zeeland

Nederland herbergt talloze campings gevuld met stacaravans en chalets. Voor veel mensen de manier om naast hun woning een eigen vakantieparadijsje te hebben. Jan Deurloo en Colinda Kort riepen in Zeeland een aantal jaar geleden de stacaravanmakelaar in het leven, voor aan- en verkoopbemiddeling van die kleine vakantieparadijzen. 

Lees meer +
 • Elkerzeeseweg 45C
 • zeeland@stacaravanmakelaar.nl
 • 06 5393 1840
 • https://stacaravanmakelaar.nl/nl
Contact    Prijsopgave
Stad en Zeeland NVM Makelaars
Goes
 
Stad en Zeeland NVM Makelaars

Stad & Zeeland NVM Makelaars heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een
gerenommeerd makelaarskantoor, actief in Zeeland op zowel de bestaande- als
nieuwbouwmarkt. Klanttevredenheid staat centraal en op onze eigen wijze verkopen en vermarkten wij woningen, projecten en investeringen voor zowel de reguliere als de recreatieve markt. Met een kantoor in het centrum van Goes en een enthousiast team kunnen u optimaal begeleiden tijdens de verkoop of het aankooptraject van uw nieuwe woning. Hecht u waarde aan goede begeleiding en een betrouwbaar advies? Dan bent u bij Stad & Zeeland NVM Makelaars aan het juiste adres. Ons team heeft verstand van (onroerende) zaken en zorgt ervoor dat u terug kunt kijken op een geslaagde transactie.

Lees meer +
 • Dam 13
 • info@stadenzeeland.nl
 • 0113 - 21 11 47
 • https://www.stadenzeeland.nl/
Contact    Prijsopgave
Stege Makelaardij
Zuidwolde
 
Stege Makelaardij

Stege Makelaardij is een ­modern makelaarskantoor in Zuidwolde in het mooie Zuidwest Drenthe.

We zijn actief in Zuidwolde, Hoogeveen, De Wijk, Veeningen, Fort, Alteveer, Kerkenveld, Linde, Drogteropslagen, Hollandscheveld,  Echten en Koekange.

We helpen u plezierig bij het kopen en verkopen van uw woning. Correct, eerlijk, zorgvuldig, duidelijk en integer.

Ook voor een gevalideerd taxatierapport van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkwijze is modern en steeds vernieuwend, ons gevoel voor service en normen en waarden zoals u mag verwachten.

Wij bieden u een plezierige werkwijze, prettig en vriendelijk contact met onze medewerkers Margriet Kuiper en Bert-Jan Stege. 

Onze communicatie is helder en rechtstreeks.Wij denken en werken oplossingsgericht. Onze adviezen zijn eerlijk en goed onderbouwd. Dit garandeert een correcte en plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Lees meer +
 • Hoofdstraat 107
 • info@stegemakelaardij.nl
 • 0528371710
Contact    Prijsopgave
Sturm Makelaars
Zierikzee
 
Sturm Makelaars

Onze filosofie is dat een perfecte presentatie, de juiste vraagprijs en zo'n breed mogelijke distributie (dus de mate waarin een potentiële koper te weten kan komen dat het object te koop staat) de basis ingrediënten zijn voor een succesvolle verkoop. Dit bereiken we onder andere door:

- Een gefundeerde waardebepaling van uw object met bepaling van de juiste vraagprijs.
- Fraaie full-color brochure met o.a. foto’s gemaakt door een professionele fotograaf (kosten voor Sturm Makelaars).
- Een zo breed mogelijke presentatie op diverse aanbodsites waaronder Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl etc.
- Plaatsing op populaire Duitse aanbodsites.
- Maximale aandacht op Facebook en Twitter.
- Ook wordt het object aangemeld in de woningmatch zodat eventuele zoekers de woning automatisch in de mailbox  krijgen.
- Niet alleen internet wordt benut maar ook eventuele advertenties, bord in de tuin en de presentatiewand op kantoor.

Lees meer +
 • Melkmarkt 7
 • info@sturmmakelaars.nl
 • 0111 411 114
 • https://www.sturmmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Taxateur | Makelaar | Aankoopmakelaar | Sonny Vastgoed
Rotterdam
 
Taxateur | Makelaar | Aankoopmakelaar | Sonny Vast

Toen ik nog voor een makelaarskantoor werkte, zag ik dat kantoren met elkaar concurreerden op basis van wie de grootste was, wie de meeste lokale kennis had of wie huizen verkocht met de meeste overwaarde.

Dat heeft me aan het denken gezet. Wat kenmerkt eigenlijk een goede makelaar? Persoonlijk vind ik daar geen van bovenstaande punten een doorslaggevende rol in spelen.

Lees meer +
 • Strevelsweg 700
 • info@sonnyvastgoed.nl
 • 06-39424833
 • https://www.sonnyvastgoed.nl/
Contact    Prijsopgave
Taxatieleeuwarden en Aankoopmakelaar Siebren
Snakkerburen
 
Taxatieleeuwarden en Aankoopmakelaar Siebren

Wie is Siebren Bangma nu eigenlijk? Ik ben geboren in Bolsward en heb inmiddels de mooie leeftijd van 55 bereikt, getrouwd met Fiona, die fiscaal specialist is en een eigen administratie kantoor runt.

Samen hebben we een zoon en dochter, we zijn honden liefhebber en zijn dan ook in het bezit van een mechelse herder genaamd Bink. Bink heeft in oktober 2017 zijn certificaat PH 1 ( politiehond) behaald met maar liefst 432 punten. Een topprestatie van Bink en niet te vergeten zijn trainer Johan Tuin uit Stiens. We hopen dan ook dat we nog vele jaren plezier met Bink zullen beleven en dat hij over ons zal waken.

Lees meer +
 • Oan E Dijk 71
 • https://www.taxatieleeuwarden.nl/
 • 0582665785
 • https://www.taxatieleeuwarden.nl/
Contact    Prijsopgave
Team Sanders Agency Almelo
Almelo
 
Team Sanders Agency Almelo

“Iedere makelaar, of die nu gevestigd is in Almelo, Nijverdal of Hellendoorn, kan een huis voor je zoeken of verkopen.” Bij Team Sanders denken we daar toch een beetje anders over! Want een huis is geen verzameling bouwmaterialen. U wilt immers direct die ‘klik’ ervaren en het echte ‘thuisgevoel’ beleven.

Daarom kiezen we voor een persoonlijke en actieve benadering. Want elke verkoop is anders en kan soms met sterke emoties gepaard gaan. Daarvoor hebben wij uiteraard alle begrip. Of u nu ‘gewoon’ een andere woning zoekt omdat u meer ruimte wilt voor uw gezin of uw huis verkoopt vanwege bedrijfseconomische oorzaken, een scheiding of overlijden.

Onze mensen zijn deskundig, gecertificeerd en beëdigd makelaar. Twente kennen ze als geen ander als het gaat om de woningmarkt. We nemen graag de tijd om uw persoonlijke situatie te bespreken.

Lees meer +
 • Bornsestraat 113
 • info@teamsanders.nl
 • 0546 - 633633
 • https://teamsanders.nl/
Contact    Prijsopgave
Ten Wolde Makelaars Emmen
Emmen
 
Ten Wolde Makelaars Emmen

Ge-woon uw makelaar in regio Emmen en Groningen
Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in ons werk. Dat zijn de kernwaarden van Ten Wolde Makelaars en dat is wat u van ons kunt verwachten. Geen gouden bergen, moeilijk jargon of strakke pakken, maar nuchtere vakmensen die weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning is. Een ander huis kopen of verkopen brengt altijd spanning met zich mee. Wij lopen het hele proces met u door, hierdoor kunt u elke stap goed overzien. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. We houden van een persoonlijke benadering en een goed contact.

Lees meer +
 • Houtsnip 22
 • info@ten-wolde.nl
 • 0591-632007
 • https://ten-wolde.nl/
Contact    Prijsopgave
The Hague Real Estate Services
Den Haag
 
The Hague Real Estate Services

Makelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag combineert de kracht van 4 vastgoedprofessionals alsmede de rest van het team, in het luxe segment binnen het vastgoed. Deze makelaar onderscheidt zich namelijk van de traditionele markt met een focus op zowel professionals, expats als ook particulieren. The Hague Real Estate Services staat daarom voor een hoogwaardige en veelzijdige service. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed. Vooral in de huur en verhuur van luxe woningen en appartementen zijn wij een sterke partner. Ook hebben wij geregeld prachtige koopwoningen te koop staan.

Lees meer +
 • Koninginnegracht 60
 • info@thres.nl
 • +31 70 21 41 077
 • https://www.thehaguerealestate.nl/
Contact    Prijsopgave
Theelen & Partners - Makelaars en Taxateurs
Vlissingen
 
Theelen & Partners - Makelaars en Taxateurs

Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren… Als het om vastgoed gaat, voelt elke stap die u neemt als een grote onderneming. Daarom is het fijn om een betrouwbare en kundige makelaar naast u te hebben die u daarbij steunt én van vakkundig advies voorziet. Theelen & Partners makelaars en taxateurs heeft de kennis, ervaring en drive om voor u het maximale resultaat te halen. Of het nu gaat om de aankoop van uw eerste woning, de verkoop van vastgoed in het hogere segment, zakelijk onroerend goed of huur en verhuur, ons team zorgt dat al uw wensen en uitdagingen op het gebied van vastgoed soepel en professioneel worden afgehandeld. 

Lees meer +
 • Badhuisstraat 121
 • info@tpmakelaars.nl
 • 0118-430777
 • https://www.tpmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Thoma Post Makelaars
Amsterdam
 
Thoma Post Makelaars

De basis van Thoma Post Amsterdam wordt gevormd door Brigitte Klapmeijer en Marlies Post. Twee collega’s die elkaar hebben gevonden in de makelaardij in Amsterdam. Daar werkten wij ruim zes jaar samen binnen een team van makelaars, om eind 2009 te besluiten om een eigen kantoor te beginnen. Aan het begin van de crisis was dit spannend, maar door de mouwen op te stropen en met de voeten stevig op de grond te blijven staan is het heel goed gelukt. We doen nu wat altijd wilden doen: de woningen van onze klanten voor de hoogst mogelijke prijs en op de mooist mogelijke manier verkopen. Maar ook de droomhuizen van onze zoekers voor de laagst mogelijke prijs en tegen de beste condities aankopen.

Lees meer +
 • Herengracht 213
 • amsterdam@thomapost.nl
 • 020 305 3370
 • https://thomapost.amsterdam/
Contact    Prijsopgave
Thomas de aankoopmakelaar
Utrecht
 
Thomas de aankoopmakelaar

Wanneer je ziek bent, ga je naar de dokter. Als je een huis wilt bouwen, schakel je een architect in. Wil je een huis kopen, één van de grootste uitgaven van je leven, dan schakel je een aankoopmakelaar in. Ons team begeleidt jou in de spannende tijd tijdens het kopen van een huis. 

Het adviseren van klanten in het maken van hun keuzes geeft ons veel voldoening. Daarom bestaat het team van Thomas de aankoopmakelaar uit gespecialiseerde aankoopmakelaars en een sterke backoffice, allen met passie voor de makelaardij. We nemen alle tijd voor je, maar kunnen wanneer nodig snel schakelen. Voor ons is ‘vertrouwen’ het sleutelwoord. We leren je graag kennen, staan in het hele proces naast je en ontdekken zo welk huis het best bij jou past.

Wij staan aan jouw kant, en je kan ons alles vragen. We adviseren over de juridische- en bouwkundig aspecten, de onderhoudsstaat en omgeving van het huis. Samen bepalen we de waarde van het huis voordat we een bod uitbrengen. Kortom: een aankoopmakelaar bespaart je een hoop stress, uitzoekwerk en tijd.

Lees meer +
 • Kaap Hoorndreef 78
 • info@thomasdeaankoopmakelaar.nl
 • 030 – 2270145
 • https://www.thomasdeaankoopmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Tournois Makelaardij en Verzekeringen
Breskens
 
Tournois Makelaardij en Verzekeringen

Wij begrijpen als geen ander dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in uw leven, kiest u niet zomaar. Bij ons staan uw persoonlijke wensen centraal.

 

Wij onderscheiden ons op het gebied van deskundigheid, service en ons lidmaatschap bij de NVM. Met onze marktkennis en persoonlijke begeleiding ontzorgen wij u volledig met uiteraard het beste resultaat.

Lees meer +
 • Oranjeplein 2
 • info@tournoismakelaardij.nl
 • +31 11 738 5080
 • https://tournoismakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Trafas Makelaardij | Makelaar voor Zuid-Limburg
Oirsbeek
 
Trafas Makelaardij | Makelaar voor Zuid-Limburg

Ralf Trafas kan met 23 jaar ervaring o.a. als beëdigd taxateur, u prima begeleiden bij de aan- en verkoop van uw eigen of nieuwe woning.
Ook voor het adequaat leveren van een compleet taxatierapport (met of zonder NWWI-label) bent u bij ons aan het goede adres. 

Vanuit ons kantoorpand, gelegen aan de markt van Oirsbeek, met fraaie etalage wordt u communicatief zorgvuldig begeleid
door onze binnendienstmedewerkers Karin Steinschuld, Jetske van Dael - de Wit en Anke Trafas - Niekamp.

Assistent makelaar Rik Janssen en makelaar Ralf Trafas zijn verantwoordelijk voor o.a. bezichtigingen, onderhandelingen, contracten en oplevering.
Persoonlijke aandacht en goede communicatie zijn hierbij kernpunten.
Door ons grote aanbod en goede verkoopresultaten in deze regio zien we veel woningzoekenden, hetgeen lokale kracht met zich mee heeft gebracht.
Zo kunnen we snel zoeken naar een match...

Lees meer +
 • Dorpstraat 98
 • info@trafas.nl
 • 046-4398400
 • https://trafas.nl/
Contact    Prijsopgave
Twentse Woningmakelaar Hengelo
 
Twentse Woningmakelaar Hengelo

Thuis met Twentse Woningmakelaar. Een makelaardij actief in Hengelo en omstreken waarbij persoonlijkheid ons belangrijkste kenmerk is. Wij pakken de verkoop van een woning nét even iets anders aan. Origineel en creatief bij het bepalen van de juiste strategie voor een succesvolle verkoop van uw woning!

Lees meer +
 • info@twentse-woningmakelaar.nl
 • 074 204 00 88
 • https://www.twentse-woningmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
TWM Makelaardij - Amsterdam Noord
Amsterdam
 
TWM Makelaardij - Amsterdam Noord

Het team van TWM Makelaardij is er voor u. Full- service en persoonlijk.

Ons werkgebied is het best te omschrijven als groot Amsterdam met de focus op de regio's Amsterdam, Purmerend en de Zaanstreek. 

Onze dienstverlening bestaat uit aankoop, verkoop, taxatie en verhuur van onroerend goed. Of het nu gaat om een studioappartement of een vrijstaande villa, wij begeleiden voor u het gehele traject van begin tot eind én tegen een eerlijke prijs.

Wij houden van ons werk en brengen dit enthousiasme graag over op u in een persoonlijk gesprek. Dit mag bij u thuis, bij ons op kantoor of virtueel. 

Lees meer +
 • Ridderspoorweg 46
 • info@twm-makelaardij.nl
 • 020 - 2 10 14 18
 • https://www.twm-makelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
UM ZEELAND, Uw makelaar in Zeeland
Westdorpe
 
UM ZEELAND, Uw makelaar in Zeeland

Wij zijn een gecertificeerd makelaarskantoor welke gespecialiseerd is in aan- en verkoop en taxaties van onroerend goed.
Daarnaast hebben wij een duidelijke visie op een kwalititief goede service voor u als klant, met een succesvol resultaat.
Een klantgerichte werkwijze, een gedegen kennis van de woningmarkt, veel gevoel voor service en een absolute mate van betrouwbaarheid.
Wij zijn binnen 3 jaar gegroeid van startend kantoor naar een van de grotere en toonaangevende makelaars in de markt door een goede kwaliteit te leveren met bijbehorende hoogstaande service en te beschikken over een klantcentrale werkwijze.

Vrijblijvend kennis maken met ons? Dat kan! Bel (06-20875776) of mail (info@umzeeland.nl) voor meer infomatie. 

Met vriendelijke groet,

Namens het team van UM Zeeland,
Tommy van Overmeeren
Eigenaar, Makelaar-Taxateur

Lees meer +
 • Graafjansdijk A 176
 • info@umzeeland.nl
 • 0620875776
 • https://www.umzeeland.nl/
Contact    Prijsopgave
Uw Makelaar Dordrecht - Makelaardij & Aankoopmakelaar
Dordrecht
 
Uw Makelaar Dordrecht - Makelaardij & Aankoopmakel

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom is een waardebepaling van belang als u plannen heeft om te verhuizen. Ook omdat het in de eerste plaats fijn is om te weten wat uw huidige woning waard is. Samen met Uw makelaar Dordrecht bepalen we de verkoopprijs en stellen we ook een persoonlijke verkoopstrategie op. Zo kunt u doelgericht uw verkoopplannen uitbreiden en gericht opzoek gaan naar uw volgende droomhuis. Uw makelaar Dordrecht beschikt over een netwerk van woningzoekers en een groot social media bereik. Heeft u verkoopplannen en bent u benieuwd wat uw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling. We komen ook graag bij u langs!

Lees meer +
 • Reeweg Oost 90
 • Dordrecht@uwmakelaarsite.nl
 • 078-6471764
 • https://uwmakelaardordrecht.nl/
Contact    Prijsopgave
Uw Mooi Drenthe Makelaar Bremer VOF
Ruinen
 
Uw Mooi Drenthe Makelaar Bremer VOF
Lees meer +
 • Westerstraat 54
 • 0522471000
Contact    Prijsopgave
van A tot Wonen | Aankoopmakelaar
Boxtel
 
van A tot Wonen | Aankoopmakelaar

Ik ben William, jouw onafhankelijke aankoopadviseur. Ik ben inmiddels 44 jaar en woon samen met mijn vrouw, kind en hond in het prachtige Boxtel.

Ik word iedere dag wakker en denk: ‘Yes, vandaag mag ik weer deel uitmaken van iemands volgende levensfase. Hoe bijzonder is dat?’ 

Als aankoopmakelaar ontmoet ik iedere dag mensen die niet zomaar een huis zoeken. Ze zoeken hun droomhuis, een echt thuis.

Het is fantastisch om samen met hen deze stap te zetten en hen daar zo goed mogelijk bij te begeleiden.

Lees meer +
 • Ridder 17
 • info@atotwonen.nl
 • 06 – 835 623 67
 • https://www.atotwonen.nl/
Contact    Prijsopgave
Van den Berk en Kerkhof Brokers and Appraisers Best BV
Best
 
Van den Berk en Kerkhof Brokers and Appraisers Bes

Als het om een woning gaat, om grond of om zakelijk onroerend goed, dan wil je volledig kunnen vertrouwen op het advies dat je krijgt. Je wilt iemand naast je hebben staan van wie je op aan kunt. Die je altijd kunt bereiken. Die met je meedenkt. Vooruitdenkt. Die kansen ziet die jij misschien niet zag. Die partner willen wij voor je zijn!

We bestaan al meer dan vijftig jaar, zijn gegroeid naar een kantoor met twee vestigingen Aarle-Rixtel en Best, met meer dan twintig collega’s, van jong tot ervaren, maar zijn in al die tijd eigenlijk niks veranderd: we staan nog net zo dicht bij onze klanten als destijds. We willen nog steeds iets toevoegen, als professionals: kennis en advies. We willen oprecht iets voor je betekenen en vol energie meegaan in jouw ambities, plannen of dromen.

Lees meer +
 • Eindhovenseweg 30B
 • info@berkkerkhof.nl
 • 0492 - 38 66 00
 • https://www.berkkerkhof.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Doorn Utrecht Brokerage
Utrecht
 
Van Doorn Utrecht Brokerage

Ons makelaarskantoor werd in 1946 opgericht door Karel van Doorn; een rasechte en hardwerkende ondernemer. Bij alle zinnige nieuwe ontwikkelingen stond hij vooraan in de rij. Zo was zijn bedrijf een van de allereerste NVM leden in de regio Utrecht en was hij de eerste makelaar in Utrecht die in het avontuur van de computer geloofde. Hij durfde er zelfs zijn kantoor voor te verhuizen. Immers voor een computer was toen een airconditioned ruimte nodig van 4 x 3 meter!

 

Die mentaliteit van durven, creatief zijn en doorzetten staat nog steeds hoog in ons vaandel. Integriteit, betrouwbaarheid en loyaliteit waren de pijlers waarop het succes van Karel van Doorn was gebaseerd. Vandaag gelden voor ons diezelfde principes! En u mag er ons als uw aankoop of verkoopmakelaar op aanspreken.

Lees meer +
 • Poortstraat 49
 • info@van-doorn.nl
 • 030 276 9000
 • https://www.van-doorn.nl/
Contact    Prijsopgave
Van het Hof Makelaardij Gouda
Gouda
 
Van het Hof Makelaardij Gouda

Mede dankzij de langdurige relaties met onze tevreden klanten zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren uit de regio. Onze gedreven NVM makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs hebben hun sporen verdiend en werken met een frisse blik op de recente ontwikkelingen in het vakgebied, in jouw belang.

De reden dat wij al zo lang bestaan is omdat wij constant blijven innoveren en de wensen van onze klanten voorop stellen.

Wonen is vertrouwen
Van bestaande bouw tot nieuwbouwprojecten van startersappartementen tot royale villa’s, geen woonwens is te klein of te groot!

Onze klanten kiezen voor ons omdat zij er het volste vertrouwen in hebben dat wij gaan voor het beste resultaat. Wij doen er alles aan om deze verwachtingen te overtreffen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe woning, je huidige woning wilt verkopen of je hypotheek wilt oversluiten. Wij hebben alles onder één dak.

Lokale en regionale kennis is cruciaal in ons werk. Wij kennen de regionale markt door en door en hebben een uitgebreid netwerk van huizenkopers en verkopers. Met kantoren in Gouda, Zoetermeer en Waddinxveen is er altijd een lokale vestiging bij jou in de buurt.

Lees meer +
 • Thorbeckelaan 11
 • gouda@vanthof.nl
 • 0182-52 01 11
 • https://www.vanthof.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Hoogen-Roden Assurantien en Makelaardij NVM
Roden
 
Van Hoogen-Roden Assurantien en Makelaardij NVM

Van Hoogen is een familiebedrijf welke meer dan 100 jaar actief is op het gebied van financiële dienstverlening. De heer A. van Hoogen is beëdigd makelaar en taxateur in onroerende goederen met als specialisatie woningonroerendgoed en bedrijfsonroerendgoed (kantoorruimte, bedrijfsruimte, beleggingsobjecten, winkels en bedrijfsterreinen), tevens ook:

lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, afdeling Wonen en Bedrijfsonroerend goed
ingeschreven bij Stichting VastgoedCert onder nummer: RMT06.609.0645.
Ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer: BV02.806.5.1696

Lees meer +
 • Julianaplein 10-14
 • info@vanhoogen-roden.nl
 • 050 501 9030
 • https://www.vanhoogen-roden.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Kleef NVM Makelaars Rotterdam
Rotterdam
 
Van Kleef NVM Makelaars Rotterdam

“Klanttevredenheid is onze motivatie. Bekijk onze reviews en overtuig uzelf”
Makelaar Rotterdam. Van Kleef NVM Makelaars is de makelaar in Rotterdam die alle oplossingen in huis heeft om uw woonwensen in Rotterdam te vervullen. Met ruim 21 jaar ervaring en het NVM kwaliteitslabel is de verkoop, aankoop en/of taxatie van uw woning bij onze makelaars in vertrouwde handen. Vanuit onze vestiging in het Lloydkwartier bestrijkt Van Kleef NVM Makelaars de gehele Rotterdamse woningmarkt. Gedrevenheid, een heldere en open communicatie en een gezonde Rotterdamse zakelijkheid vormen het fundament voor onze makelaars. Van Kleef NVM Makelaars Rotterdam staat genoteerd in de top 10 van best verkopende makelaars in Rotterdam. Onze Rotterdamse makelaars staan graag voor u klaar.

Lees meer +
 • Sint-Jobsweg 30K
 • info@vankleefmakelaars.nl
 • 010 820 85 55
 • https://www.vankleefmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Liessum NVM Makelaars
Breda
 
Van Liessum NVM Makelaars

U zoekt een makelaar in Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Van Liessum makelaars. In plaats van onszelf op de borst te kloppen als ‘dé betrokken makelaar’ laten wij liever de cijfers voor ons spreken. Wat dacht u van een gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1? Of van het feit dat wij in 2019 de meeste woningen in Breda wisten te verkopen? Of van het gegeven dat wij gemiddeld het hoogste verkoopresultaat behalen en dat we dat óók nog eens doen met een hele hoge doorloopsnelheid?

Wij zorgen er als team van drie ervaren makelaars, met een sterke ondersteuning van onze commerciële binnendienst, voor dat we resultaat bieden. Ongeacht of u nu uw woning wilt verkopen of juist een object wilt aankopen. We kennen ons werkgebied als geen ander, weten wat daar leeft en speelt en kunnen u dus altijd van een persoonlijk en objectief advies voorzien. Om dat voor u te kunnen realiseren, willen we graag dat u zich ook bij ons thuis voelt. Want alleen dán kunnen we onze dienstverlening op en top voor u inzetten en alles voor u uit de kast halen.

We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn Van Liessum makelaars, de makelaar waarbij u zich thuis voelt. Graag tot ziens in Breda!

Lees meer +
 • Sophiastraat 36
 • info@vanliessummakelaars.nl
 • 0767631000
 • https://www.vanliessummakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Overbeek Makelaars
Hoorn
 
Van Overbeek Makelaars

Ga je een huis kopen? Dan is een aankoopmakelaar goud waard. Een huis kopen doe je immers niet elke dag. Onze aankoopmakelaars helpen je daarbij; huizen kopen en verkopen is ons vak. Met een NVM Van Overbeek aankoopmakelaar sta je direct 1-0 voor. Want wij kennen de woningmarkt, kijken met een kritische blik naar de voors en tegens van een woning en onderhandelen namens jou over een scherpe prijs. Dat maakt een huis kopen echt leuk!

Lees meer +
 • Lepelaar 3
 • hoorn@vanoverbeek.nl
 • 0229-271777
 • https://www.vanoverbeek.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Scherpenzeel Makelaars
Maarssen
 
Van Scherpenzeel Makelaars

Van Scherpenzeel Makelaars is al meer dan 50 jaar actief bij het kopen, verkopen of taxeren van woningen.
Wij werken nauw samen om jouw woonwensen te vervullen.
Onze werkwijze typeert zich door de persoonlijke aandacht. Een professionele benadering met aandacht voor iedereen.

Lees meer +
 • Safariweg 68
 • Utrecht@vanscherpenzeel.nl
 • (030) 754 06 40
 • https://vanscherpenzeel.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Sonsbeeck makelaars
Arnhem
 
Van Sonsbeeck makelaars

Van Sonsbeeck makelaars is jong, eerlijk, deskundig, actief en betrouwbaar. Persoonlijk contact en contact met u als cliënt staan bij ons voorop. U kunt op ieder moment van de dag bij ons terecht, onze deur van ons makelaarskantoor in Arnhem Noord staat voor u open. Ook na kantooruren en in de weekenden zijn wij bereikbaar.

Daarnaast werkt Van Sonsbeeck makelaars in Arnhem nauw samen met een erkend hypotheek- en assurantieadviseur. Zo heeft u alles binnen handbereik om uw zaken meteen goed en onder één dak te regelen. Op deze manier houden wij de lijnen kort en dat is wel zo handig voor u.

En juist dat maakt het onderscheid!

Lees meer +
 • Sonsbeekweg 28
 • info@vansonsbeeckmakelaars.nl
 • +31 (0)26 38 28 853
 • https://www.vansonsbeeckmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Sonsbeeck makelaars
Arnhem
 
Van Sonsbeeck makelaars

Van Sonsbeeck makelaars is jong, eerlijk, deskundig, actief en betrouwbaar. Persoonlijk contact en contact met u als cliënt staan bij ons voorop. U kunt op ieder moment van de dag bij ons terecht, onze deur van ons makelaarskantoor in Arnhem Noord staat voor u open. Ook na kantooruren en in de weekenden zijn wij bereikbaar.

Daarnaast werkt Van Sonsbeeck makelaars in Arnhem nauw samen met een erkend hypotheek- en assurantieadviseur. Zo heeft u alles binnen handbereik om uw zaken meteen goed en onder één dak te regelen. Op deze manier houden wij de lijnen kort en dat is wel zo handig voor u.

En juist dat maakt het onderscheid!

Lees meer +
 • Sonsbeekweg 28
 • info@vansonsbeeckmakelaars.nl
 • +31 (0)26 38 28 853
 • https://www.vansonsbeeckmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Welzenes Makelaars
Utrecht
 
Van Welzenes Makelaars

Onze professionele aanpak en integere houding samen met de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verkopen maakt Van Welzenes Makelaars de makelaar van Utrecht. Wij stellen het klantbelang voorop, hierdoor krijgen verkoper en koper een eerlijke en professionele aanpak bij de verkoop met de juiste mix tussen klant- en pandgericht, uiteraard met het beste resultaat als uitgangspunt!

Lees meer +
 • Newtonlaan 115
 • info@vanwelzenes.nl
 • 030 - 207 91 11
 • https://www.vanwelzenes.nl/
Contact    Prijsopgave
Veenstra Makelaars en Taxateurs BV - NVM Makelaar Heerenveen
Heerenveen
 
Veenstra Makelaars en Taxateurs BV - NVM Makelaar

Ons grootste plezier is dat we mensen blij maken. Veenstra Makelaardij, sinds 2002 uw makelaar in Heerenveen en omstreken. Wij zullen altijd dat extra stapje zetten om u te blijven verrassen. Veenstra Makelaardij staat voor u klaar met raad en daad. Gedreven door passie met een trotse glimlach.

Lees meer +
 • K.R. Poststraat 13
 • info@veenstramakelaardij.nl
 • 0513 – 650055
 • https://www.makelaar-heerenveen.nl/contact/
Contact    Prijsopgave
Veldpape Makelaars Makelaardij
Olst
 
Veldpape Makelaars Makelaardij

Welkom op de website van Veldpape Makelaars, uw persoonlijk en maatschappelijk betrokken makelaar van gemeente Olst-Wijhe en omstreken.

Via deze site willen wij u kennis laten maken met ons als kantoor en u een betere kijk op het vak makelaardij geven. Onze doelstelling is een professionele en persoonlijke dienstverlening neer te zetten om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren in elk proces.

Wij zijn lid van de N.V.M. (de Nederlandse Vereniging van Makelaars). Al ruim 50 jaar zijn wij als Makelaarskantoor werkzaam in Deventer, Olst en omstreken en met deze ruime ervaring en vakkennis begeleiden wij u graag bij de aankoop, verkoop, of taxatie van uw woning.

Wij wensen u veel plezier op de site en staan u graag te woord voor eventuele vragen!
 
 
 

Lees meer +
 • Aaldert Geertsstraat 29
 • info@veldpape.nl
 • 0570-561758
 • https://www.veldpape.com/
Contact    Prijsopgave
Venhorst Makelaardij
Coevorden
 
Venhorst Makelaardij

Theo Reitsma zei het in 1988 al: dit is een goed stel hoor! Technisch gezien had hij het niet helemaal over ons team, maar het had uiteraard maar zo gekund. Met onze mooie mix van een aanvallend ingestelde binnendienst en frisse, technisch vaardige makelaars spelen we een fraaie variant op het geroemde Totaal Makelaardij en de Tiki-taka Makelaardij. Een dodelijke combinatie van lokale kennis van de markt en de zoekers, online vertegenwoordiging op Funda, onze websites en onze grote schare online volgers. De voetbal-metafoor loopt een beetje uit de hand, maar u begrijpt wat we bedoelen. Maak hieronder kennis met ons uitstekende team!

Lees meer +
 • Markt 9
 • info@venhorstmakelaardij.nl
 • 0524-525252
 • https://www.venhorstmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Verhage-Lemahieu
Sluis
 
Verhage-Lemahieu

Wij zijn een klein en veelzijdig team dat u op deskundige manier ondersteunt.

Wij combineren netwerk, kennis en ervaring in vastgoed & ruimtelijke planning. Ons kantoor is gespecialiseerd in makelaardij, taxaties en juridisch advies op gebied van vergunningen, bouw- en projectontwikkeling.

Kortom alle vraagstukken waar het gaat om onze leefomgeving.

Ons netwerk en kennis ontmoeten elkaar op de grens van Nederland en België, in het kantoor aan de grensovergang bij Sluis.

Specialistische knowhow en kennis van de vastgoedmarkt vormt zo een krachtige combinatie die partijen bij elkaar kan brengen en begeleiden.

Lees meer +
 • Rondweg 1
 • info@verhage-lemahieu.nl
 • +31 (0)117 – 760 160
 • https://www.verhage-lemahieu.nl/
Contact    Prijsopgave
Verkoopmakelaars Groningen
Groningen
 
Verkoopmakelaars Groningen

Waarom een verkoopmakelaar?
Bij veel mensen begint de verkoop van hun woning met de vraag: ‘Neem ik een verkoopmakelaar in de arm?’ Het is verstandig om bij deze belangrijke beslissing gebruik te maken van een professionele partner: de verkoopmakelaar. De verkoopmakelaar komt op voor uw belangen als verkoper, bemiddelt bij de verkoop van een woning en adviseert de verkoper. Ongeveer 90% van de verkopers in Groningen schakelt een makelaar in.

Onze makelaars in Groningen hebben dagelijks te maken met de verkoop van woningen en weten waar ze over praten. Daarnaast is een verkoopmakelaar een ervaren onderhandelaar, zo krijgt u de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Lees meer +
 • Westersingel 3
 • info@verkoopmakelaarsgroningen.nl
 • 050-7600797
 • https://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl/
Contact    Prijsopgave
VeTeBe
Tegelen
 
VeTeBe

VeTeBe behoort tot de grootste makelaarskantoren van Nederland en beschikt lokaal over een groot netwerk. Al onze makelaars zijn dagelijks bezig om de juiste kopers en verkopers en huurders en verhuurders bij elkaar te brengen.
 
Het klinkt wellicht aantrekkelijk om uw woning zelf te verkopen. Echte ris een woning verkopen voor u geen dagelijkse kost. Onze meerwaarde is professionele begeleiding en het bereiken van een optimaal verkoopresultaat.
 
Het verkoopproces:Wij behartigen uw belangen
Wij zorgen dat de verkoop volgens afspraak verloopt
Wij taxeren uw woning
Wij bepalen samen met u de vraagprijs
Wij maken via diverse kanalen bekend dat uw woning te koop staat
Wij voeren tijdens bezichtigingen namens u het woord
Wij leiden voor u de onderhandeling
 
Is de woning verkocht? Dan zorgen wij voor de juiste papieren, we maken de koopovereenkomst op en leveren die aan bij de notaris. Samen met u zorgen wij voor de oplevering van de woning aan de nieuwe eigenaar.
 
Kortom, VeTeBe verkleint de risico’s, bespaart tijd en moeite en zorgt dat u zo snel mogelijk begint aan de volgende stap in uw leven. 

Lees meer +
 • Grotestraat 84A
 • info@vetebe.nl
 • 077-326 26 00
 • https://www.vetebe.nl/
Contact    Prijsopgave
VHM makelaars Friesland VBO makelaar
Dokkum
 
VHM makelaars Friesland VBO makelaar

Uw woning beter in beeld? Reclame of zelfs verkoop nog vóórdat uw woning op Funda staat? VHM Makelaar Lammert van der Kooi heeft meer opties, voor een scherpe courtage. Meer service voor hetzelfde geld, terwijl we nog steeds persoonlijk bij u langskomen.

Wij staan voor:

 Persoonlijk en snel bereikbaar.
 Goed advies.
 Reële marktprijzen.
 En héél veel kennis van de woningmarkt in Friesland.
Maar ons échte succes?

Dat zit in de extra opties. De manier waarop wij social media, luchtfotografie en slimme marketing inzetten om uw woning te ‘lanceren’, zodat u meer geïnteresseerden in korte tijd bereikt. Want dat is wat we willen toch?

 

Lees meer +
 • Over de Ee 2,
 • friesland@vhmmakelaars.nl
 • 0629264454
 • https://www.friesland.vhmmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen
Lelystad
 
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen

Je staat voor de waarschijnlijk grootste aankoop van je leven: een eigen huis. En of dit nu je eerste woning of al je tweede of derde thuis wordt, het blijft een spannend avontuur. Op emotioneel, maar zeker ook op financieel vlak.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen: VLIEG makelaars geeft je graag deskundig advies en helpt je bij het aankoopproces. Vanaf de inventarisatie van jouw woonwensen totdat je de sleutels van je nieuwe droomhuis ontvangt. Samen met jou gaan we het avontuur aan!

Lees meer +
 • Agoraweg 2
 • lelystad@vlieg.nl
 • 0320 – 214 516
 • https://www.vlieg.nl/
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen
Schagen
 
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen

Bij het kopen of verkopen van een droomwoning komt altijd enorm veel kijken. 
VLIEG heeft alle kennis in huis om je snel verder te helpen. Van het berekenen en afsluiten van de hypotheek tot het perfect begeleiden bij aankoop of verkoop. VLIEG maakt het makkelijk.

Lees meer +
 • Handelsstraat 2
 • schagen@vlieg.nl
 • 0224-296441
 • https://www.vlieg.nl/
Contact    Prijsopgave
Voorst Makelaardij
Zwolle
 
Voorst Makelaardij

Bij Voorst Makelaardij kiezen wij voor transparantie in onze makelaarskosten. Wij hanteren een full service verkooppakket, gebaseerd op de waarde van jouw woning. Hierdoor is ons verkooptarief voor iedere woningeigenaar aantrekkelijk en weet jij vooraf waar je aan toe bent.

Lees meer +
 • Botterweg 12A
 • info@voorstmakelaardij.nl
 • 038 4537 339
 • https://www.voorstmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Vredegoor Lanting Agency
Doetinchem
 
Vredegoor Lanting Agency

Dat jouw woonreis in de Achterhoek begint bij Vredegoor Lanting Makelaars, is geen toeval. Wij hebben als makelaarskantoor stevige roots in Doetinchem en kennen de omgeving als geen ander. Bovendien treden we als reislustige specialisten ook graag buiten de gebaande paden. Een combinatie die garant staat voor een bijzonder verkoop- of aankooptraject, afgestemd op jouw persoonlijke wensen én budget. Natuurlijk staan we je onderweg bij met deskundige raad en daad. En pas als jij, een mooie ervaring rijker, je nieuwe bestemming hebt bereikt, is onze missie geslaagd.

Klaar voor vertrek? Boek nu jouw persoonlijke tickets en ga met ons mee op woonavontuur!

Lees meer +
 • Rozengaardseweg 25
 • welkom@vredegoorlanting.nl
 • 0314 74 60 60
 • https://www.vredegoorlanting.nl/
Contact    Prijsopgave
Vrielink Makelaars b.v.
Schalkhaar
 
Vrielink Makelaars b.v.

Welkom bij de NVM makelaar voor de regio Schalkhaar, Diepenveen, Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. Tevens zijn wij actief in Colmschate, Heeten, Lettele, Bathmen, Gorssel, Epse, Twello, Voorst, Wilp, Welsum en Wesepe. Kortom heel Salland.

Veel in huis
Bij de aankoop of verkoop van uw huis komt veel kijken. Dat laat u toch niet over aan de eerste de beste makelaar? Dat vertrouwt u liever toe aan een echte makelaar. Bij Vrielink Makelaars bent u aan het juiste adres.

Door jarenlange ervaring en actuele kennis is Vrielink al sinds 1996 een begrip in Deventer en omstreken. Wij helpen u graag van a tot z bij de aankoop of verkoop van uw woning. Daar hebben we veel voor in huis.

“Wij zetten uw woning niet te koop, maar verkopen het met het beste resultaat”

En vooral ook welkom bij de gebundelde kracht van vier makelaars. Die ieder voor zich woonachtig zijn, in specifiek zijn of haar stuk van het werkgebied. En daar dus letterlijk en figuurlijk helemaal in thuis zijn.

Vier makelaars, één kantoor, dat is de kracht van Vrielink Makelaars. Schatten aan regionale kennis en ervaring, aangestuurd en ondersteund vanuit één centraal adres: het kantoor aan de Oerdijk 2 te Schalkhaar.

De grootte van het geheel, gekoppeld aan het kleine, lees het persoonlijke en dichtbije van de manier van werken, daarin zit het succes van Vrielink Makelaars. En, veel belangrijker, uw voordeel!

Lees meer +
 • Oerdijk 2
 • info@vrielinkmakelaars.nl
 • 0570-591007
 • https://www.vrielinkmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
wbos makelaars
Heemstede
 
wbos makelaars

Sinds 1948. We zijn één van de langstbestaande makelaarskantoren in deze regio en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt periodiek bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren. Fijn uitgangspunt toch?

Lees meer +
 • Zandvoortselaan 55-57
 • info@wbosmakelaars.nl
 • 023-5290080
 • https://www.wbosmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Weghorst Makelaardij B.V.
Wierden
 
Weghorst Makelaardij B.V.

Weghorst staat al bijna veertig jaar garant voor succes. Onze succesformule bestaat uit een combinatie van gedegen kennis van de markt, een uitgebreid netwerk, daadkrachtig optreden en een persoonlijke benadering. En niet in de laatste plaats: passie voor het werk. Daarom stoppen we ook zeker niet voordat we uw pand gevonden, gebouwd of verkocht hebben.

Lees meer +
 • Rijssensestraat 6
 • wierden@weghorstmakelaardij.nl
 • (0546) 57 33 32
 • https://www.weghorstmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Wiggers Makelaars
Almelo
 
Wiggers Makelaars

U zoekt een betrouwbare makelaar voor de verkoop of aankoop van uw woning? Welkom bij Wiggers Makelaars, een no-nonsense kantoor waar klanttevredenheid het belangrijkste is. Wat uw vraag ook is, wij begeleiden u tijdens het hele traject van A tot Z op een persoonlijke manier.

Omdat het kopen of verkopen van een woning geen dagelijkse kost is voor u, is het prettig om een ervaren partner achter u te hebben staan. Vertrouw op onze kennis en kunde, want wij doen dit als makelaarsteam al tientallen jaren. Bovendien zorgen we voor maatwerk: uw persoonlijke situatie staat altijd voorop.

Lees meer +
 • Molenkampspark 2
 • info@wiggersmakelaars.nl
 • 0546 821515
 • https://wiggersmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Wij Makelaardij
Utrecht
 
Wij Makelaardij

Aangenaam, wij zijn Wij Makelaardij
Makelaar Utrecht
Als makelaar verkopen, kopen en/of verhuren wij graag jouw woning in Utrecht en omgeving. Wij doen dit uitsluitend met full-service dienstverlening omdat we dan de maximale resultaten voor jou kunnen behalen.

Wij kunnen ook jouw woning taxeren als je dat nodig hebt voor een financiering of een ander doel.

Voor vragen kun je een contactformulier invullen of even bellen met ons kantoor. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 bereikbaar.

Lees meer +
 • Antonius Matthaeuslaan 19
 • info@wijmakelaardij.nl
 • 030 – 271 00 04
 • https://www.wijmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Wij Makelaars ( & Leven makelaars- Dohmen makelaardij)
Roermond
 
Wij Makelaars ( & Leven makelaars- Dohmen makelaar

Wij Makelaars is al ruim 35 jaar uw vertrouwd en erkend Makelaar voor heel Limburg met kantoren in Roermond en in Sittard- / Geleen.
Graag helpen wij u bij de verkoop (of verhuur) van uw woning, aankoop of taxatie, gratis waardebepaling
of een onafhankelijk financieel advies door een van onze adviseurs.
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze ervaren gecertificeerde makelaars en taxateurs.
Wij helpen u graag !

Lees meer +
 • Godsweerdersingel 1A
 • info@wijmakelaars.nl
 • +31 (0)88 - 205 76 00
 • https://www.wijmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Wijnholds Makelaardij
Exloo
 
Wijnholds Makelaardij

Ga voor het Wijnholds Effect
Het lidmaatschap van Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) biedt ons kantoor uitstekend zicht op de ontwikkelingen van de huizenmarkt en daarmee zijn wij goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. U kunt meeprofiteren van de NVM-voordelen, zoals ons zoekersbestand op het Internet en het adverteren met uw woning op de site www.funda.nl en www.wijnholds-makelaardij.nl.

(Aan-) koop van een woning
Bent u zoekende naar een passende woning dan kunnen wij u voor u zoeken, adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis. We zijn makelaar én taxateur, maar kunnen u ook adviseren op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

Lees meer +
 • Zuiderhoofdstraat 7
 • info@wijnholds-makelaardij.nl
 • 0591 – 548 111
 • https://wijnholds-makelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Wim Stuursma Makelaardij
Borger
 
Wim Stuursma Makelaardij

Wim Stuursma Makelaardij is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor met twee gecertificeerde NVM-makelaars, een volledige eigen binnendienst, een servicekantoor in Borger en een presentatievitrine in Stadskanaal. Wims werkgebied strekt zich uit van de Drentse Hondsrug tot en met het Veenkoloniaal gebied. Bekijk ons actuele aanbod!

Full-service makelaar
U wilt een totaalpakket? Wim regelt het. Wim biedt u, samen met zijn betrokken team, een compleet pakket aan diensten als het gaat om het kopen, verkopen, taxeren, huren of verhuren van een huis, bedrijfspand of recreatiewoning. Ook voor betrouwbaar hypotheekadvies kunt u bij Wim terecht. 

Lees meer +
 • Kruisstraat 2-A
 • info@wimstuursma.nl
 • 0599 - 23 66 66
 • https://www.wimstuursma.nl/
Contact    Prijsopgave
Witjes Makelaars
Elst
 
Witjes Makelaars

Traditioneel of modern? Wij zijn het allebei, maar bovenal onszelf!

Met 4 ervaren makelaars op kantoor zijn wij zeer veelzijdig en flexibel inzetbaar. Één ieder van ons is geboren en getogen en woonachtig in Elst. Het mooie is dat we in zeer veel facetten dezelfde interesses hebben. Één ieder van ons houdt van sportief bezig zijn bij één of meer van onze Elsterse sportverenigingen en natuurlijk de lokale gezelligheid in onze mooie plaats Elst. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook werkzaam in de naastgelegen steden Arnhem en Nijmegen en plaatsen zoals Bemmel, Valburg, Driel, Heteren, Zetten, Herveld, Andelst en Oosterhout.

Lees meer +
 • Dorpsstraat 3
 • info@witjes.nl
 • 0481-376222
 • https://www.witjesmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Witte Rentmeesters en Makelaars
Hoog-Keppel
 
Witte Rentmeesters en Makelaars

Beheer van landgoederen, agrarische makelaardij, woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en onteigeningen vormen al meer dan 29 jaar de kernactiviteiten van Witte Rentmeesters en Makelaars uit Hoog-Keppel. Op die jaren kijken we met gepaste trots terug. Maar dat weerhoudt ons kantoor er niet van om de blik op de toekomst te richten. Als team van rentmeesters en makelaars gaan we constant voor ontwikkeling, om in de markt voorop te blijven lopen. Dat doen we met verschillende achtergronden. Vanuit agrarisch beheer, vanuit de makelaardij en vanuit een juridische achtergrond. Op die manier zijn wij thuis in de breedte van het landelijk gebied.

Lees meer +
 • Burgemeester Vrijlandweg 6
 • info@witterentmeestersenmakelaars.nl
 • 0314 38 21 21
 • https://www.witterentmeestersenmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
WitteWoning Makelaars Venray en Horst ad Maas
Venray
 
WitteWoning Makelaars Venray en Horst ad Maas

Dé Makelaar die naar u luistert, voor u de tijd neemt en u ondersteunt, bij misschien wel de belangrijkste beslissing in uw leven. Persoonlijk contact en laagdrempeligheid staan bij ons centraal, zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos deze mooie stap kunt zetten, en altijd terecht kunt met uw vragen!

Sinds enige tijd zijn wij met veel passie actief in de vastgoedbranche. Aankoop, verkoop, huur en verhuur, wij zullen u volledig bijstaan! Een samenwerking met WitteWoning Makelaars zien wij als perfecte combinatie, zo heeft u de voordelen van een kleinschalig kantoor en een vaste contactpersoon maar ook de voordelen van een grote organisatie.

Wij zullen bemiddelen bij de verkoop of verhuur van uw woning tegen zeer aantrekkelijke, transparante tarieven. Ook kunnen wij u bijstaan bij de aankoop van uw droomhuis tegen een zo gunstig mogelijke aankoopprijs, uiteraard op basis van ”no cure, no pay”.

We komen graag bij u thuis; zo hoeft u de deur niet uit en krijgen wij direct een indruk van uw woning en uw woonwensen. Bij verkoop doen wij voor u de waardebepaling GRATIS!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Dan horen wij dat graag! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Lees meer +
 • Smellekenlaan 53
 • venrayhorst@wittewoningmakelaars.nl
 • 0478 – 20 41 20
 • https://www.wittewoningmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Woon4You Aankoopmakelaars
Lisse
 
Woon4You Aankoopmakelaars

Grootste aankoopmakelaar van de Regio!
Met onze 2 vestigingen in de Bollenstreek en het Groene Hart vinden wij altijd de juiste woning voor u.

Woon4You biedt u hulp bij de aankoop van uw woning. Als onafhankelijke aankoopmakelaar letten wij op alle kenmerken van de woning (bouwkundig, juridisch, bestemming etc.), geven u een reëel advies en begeleiden u op professionele wijze.
Wij zijn actief in Noord- en Zuid-Holland met de nadruk op de regio’s Alphen aan den Rijn, het Groene Hart, Leiden en omgeving, gebied Duin- en Bollenstreek en de woon-/werk driehoek Hoofddorp-Nieuw Vennep-Aalsmeer.

Om u nog verder te ontzorgen onderhandelen wij met de verkopende partij en realiseren we voor u de scherpste prijs!

Lees meer +
 • Haven 2A
 • info@woon4you.nl
 • 0252 23 44 83
 • https://www.woon4you.nl/
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Makelaars Assen
Assen
 
Woonaccent Makelaars Assen

In Assen en omgeving is Woonaccent Assen jouw makelaar. De Woonaccent makelaars in Assen zijn onderdeel van een hecht team dat er alles aan doet om jou verder te helpen. We zijn een ervaren en deskundig team. Bovendien kennen we de regio door en door. Wij staan klaar voor jouw verhaal, jouw situatie en bovenal je woonwensen.

Welke behoeften bepalen de keuzes die je maakt? Door te weten wat jouw drijfveer en situatie is, kunnen we je mogelijkheden in laten zien waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Pas als wij je echt leren kennen, kunnen we je een dienstverlening bieden die bij jou past en waar je echt wat aan hebt. Kortom, op basis van jouw wensen bepalen we hoe we de aankoop of verkoop van je woning in de omgeving Assen gaan aanpakken. En als wij dit mogen aanpakken, dan zorgen we ervoor dat we alles tot in de puntjes geregeld hebben. Zo kun jij ontspannen en vertrouwd verkopen, wij regelen het voor je van A tot Z.

Lees meer +
 • Beilerstraat 24
 • assen@woonaccent.nl
 • https://www.woonaccentassen.nl/
Contact    Prijsopgave
WOOONmakelaardij
Goes
 
WOOONmakelaardij

WOOONmakelaardij biedt een verfrissend, onderscheidend en uniek concept. Uw makelaar werkt -met enthousiasme én passie voor het vak- samen met u op een persoonlijke wijze aan het realiseren van uw WOOONwensen. Met gedegen vakkennis, gedrevenheid, strategie én op een pro-actieve & servicegerichte wijze wordt aan uw succesvolle resultaat gewerkt. Integriteit, betrokkenheid én betrouwbaarheid staan daarbij zeer hoog in het vaandel. 

Lees meer +
 • Goese Meerlaan 11
 • info@wooonmakelaardij.nl
 • 06 233 63 754
 • https://www.wooonmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Yvonne Kamies Makelaardij
Dwingeloo
 
Yvonne Kamies Makelaardij

Kiest u voor een betrokken en gedreven makelaar, met een professionele aanpak voor de verkoop of aankoop van uw woning of woonboerderij, een correcte afhandeling en persoonlijk contact, dan help ik u graag. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat er speelt in het buitengebied. Belt u gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom graag bij u langs.

Lees meer +
 • Brink 15 a
 • info@yvonnekamiesmakelaardij.nl
 • 06-30071643
 • https://www.yvonnekamiesmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Zuidstad Makelaars
Rotterdam
 
Zuidstad Makelaars

We houden ervan om onze handen uit de mouwen te steken! Daarom zetten we altijd een stap extra bij de aan- of verkoop van jouw woning. Je woning online plaatsen of het bestaande aanbod uitpluizen is voor ons slechts het begin, daarna komt het echte werk.

En, om ervoor te zorgen dat we echt weten wat er speelt zijn we actief in de wijk, staat persoonlijk contact centraal, komen we gewoon bij jou thuis en hechten we veel waarde aan uitgebreide intakes. Want pas als we je echt goed kennen, kunnen we jouw woonwens realiseren.

Lees meer +
 • Strevelsweg 639
 • info@zuidstad.nl
 • 010-240 41 42
 • https://www.zuidstad.nl/
Contact    Prijsopgave
Zuidwest NVM Realtors
Sneek
 
Zuidwest NVM Realtors

​We zijn altijd in beweging naar beter. Naar nog leuker, nog sneller en nog slimmer. Waarom ouderwets blijven als het allemaal veel handiger kan? 

Met de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen we wat via traditionele kanalen vaak niet kan. Doelgroepgericht adverteren op Facebook, virtueel bezichtigen waarbij we via een virtual reality tour het hele huis tonen, een drone de lucht in om met mooi weer verliefd makende 4k beelden te schieten of met een filmpje de ware kracht van een woning laten zien. ​Daarmee komen stenen tot leven. Dit alles in eigen huis met korte productielijnen en snelheid wanneer gewenst, of nog een keer overnieuw omdat het een dag later tóch mooi weer is. Zo kunnen we snel schakelen én perfect timen!

Lees meer +
 • Gedempte Poortezijlen 7
 • info@zuidwestmakelaars.nl
 • 0515 - 79 50 70.
 • https://www.zuidwestmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Zwanenburg Makelaardij
Sleen
 
Zwanenburg Makelaardij

Wonen is beleving, of het nu gaat om aankoop, verkoop of verhuur van uw (droom-)huis.

Wilt u meer weten over de verkoop, aankoop, taxatie of verhuur van uw (t)huis en wat daarbij komt kijken? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te voorzien van een reactie. Even bellen mag natuurlijk ook gewoon.

 

Wat betreft afspraken zijn wij erg flexibel. Zowel overdag als in de avonden en de weekenden (waar mogelijk op de zaterdag) komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer +
 • De Goornhoek 8
 • info@zwanenburgmakelaardij.nl
 • 0591- 30 40 50
 • https://www.zwanenburgmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Marketing & Development by Mediazo