Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
iQ Makelaars Almelo
Almelo
 
iQ Makelaars Almelo

Op zoek naar jouw droomhuis? iQ Makelaars Almelo begeleidt en ondersteunt je door het gehele aankoopproces. Onze werkwijze maakt ons uniek als aankoopmakelaar in Almelo. Wij bieden jou een volledige persoonlijke aanpak en zijn bereikbaar op momenten die jou uitkomen. Op die manier kunnen wij de beste aankoopstrategie hanteren.

Als je een huis wilt kopen, moet je eerst inventariseren van wat er daadwerkelijk te koop staat en wat past binnen jouw budget en mogelijkheden. iQ Makelaars Almelo heeft een breed aanbod aan koopwoningen en veel kennis van de lokale markt, dat uitstekend van pas komt bij het kopen van jouw woning.

Lees meer +
4.6
Funda 4.7
Google Reviews 5
Facebook 4.6
Feedback Company 4.7
Contact    Prijsopgave
5
iQ Makelaars Enschede
Enschede
 
iQ Makelaars Enschede

Wil jij een huis kopen in Enschede? Doe dit niet alleen, maar laat je adviseren door een aankoopmakelaar! iQ Makelaars Enschede helpt je graag bij het aankopen van een woning in Enschede. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij je perfect ondersteunen in de zoektocht, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de juridische afrondingen. Als aankoopmakelaar is het onze taak om te zorgen dat jij nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Dé specialist in aankoop van woningen

Lees meer +
4.6
Funda 4.6
Google Reviews 4.5
Facebook 4.6
Feedback Company 4.7
Contact    Prijsopgave
5
123Makelaardij B.V.
Almelo
 
123Makelaardij B.V.

Heb je een verhuiswens of ben je toe aan iets nieuws? Wij helpen je met het vinden van jouw droomhuis. Dat doen we in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Wij gaan er alles aan doen om jouw (t)huis te vinden voor de perfecte prijs.

1. Kennismaken voor jouw ideale woningJe bent op zoek naar een ander huis? Dan is het soms moeilijk om de juiste woning te vinden. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis. Wij komen bij je thuis om de wensen op te nemen, zodat wij gericht en succesvol voor jou kunnen zoeken. Wij kunnen je helpen in Nederland, maar ook in het buitenland. 

Wij maken daarom graag kennis met je.
Vrijblijvend gesprek aanvragen
 
2. Wij gaan op zoekWij gaan op een actieve wijze volledig voor jou op zoek naar de door jou gewenste woning. Hierbij wordt naar het totale aanbod van panden bij alle makelaars in de regio gekeken. Wanneer je geïnteresseerd bent in één of meerdere woningen, dan zullen wij voor jou een bezichtiging organiseren.
 
3. BezichtigenOp de dag dat je jouw toekomstige potentiële woning gaat bekijken, gaan wij met je mee en zullen wij het pand kritisch beoordelen. Na afloop van de bezichtiging zullen we jou een gedegen advies geven.
 
4. Dit is het! En nu?Nadat alles gepromoot is komen de aanvragen binnen van potentiële kopers. Wij organiseren daarvoor kom en kijkdagen, waarbij wij jouw huis gaan presenteren aan de geïnteresseerden. Na afloop van de kom en kijkdag informeren wij jou over hoe het gegaan is.
 
5. OnderhandelenEn dan komt er een bod. Heel spannend. Jouw verkoopmakelaar zal jou volledig begeleiden om dit bod in goede banen te leiden.
Wij weten dat je graag wilt verkopen, maar wij gaan er professioneel naar kijken en geven jou een persoonlijk advies over het bod.
 
6. Inspectie & NotarisEn dan is het zover, de dag van de definitieve aankoop. Voordat we naar de notaris gaan doen we eerst een inspectie met alle partijen van de woning. Als alles in orde is gaan we door naar de notaris. Daar zal het officiële gedeelte van de overdracht plaatsvinden. We begeleiden dus de hele aankoop van A tot Z.
 
7. NazorgNa de aankoop zijn we niet zomaar 123 uit beeld. Wij zijn ook na de aankoop graag voor jou aanwezig. Je kan ons altijd bellen voor vragen of advies. Ook mocht je later weer wat anders zoeken, dan helpen we je graag. Even gezellig een kopje koffie komen drinken vinden we ook leuk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Fortuin
Deventer
 
Aankoopmakelaar Fortuin

Een volledig gespecialiseerd aankoopmakelaar is onmisbaar om succesvol te zijn in deze krappe woningmarkt. Zoek je een huis in Apeldoorn, Zutphen, Deventer of in één van de vele leuke plaatsen in de buurt, dan ga ik graag samen met je op zoek naar jouw toekomstige huis die voldoet aan jouw woonwensen en budget.

De dorpen rondom de steden zijn ook zeer in trek.
Veel mensen vinden het prettig om vlak bij één van deze steden te wonen maar toch net wat meer buitenaf. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden bij aankoop van hun woning in dorpen als Diepenveen, Schalkhaar, Olst, Twello, Gorssel, Epse, Beekbergen, Eefde en Klarenbeek.

Sandra voert haar onderscheidende aankoopbegeleiding uit in een breed gebied.
Nieuwe aankoopklanten zoeken en vinden Fortuin veelal als aankoopmakelaar Deventer, aankoopmakelaar Zutphen of aankoopmakelaar Apeldoorn. Ben je echter net buiten dit gebied op zoek naar jouw droomwoning? Vanzelfsprekend ben ik bekend in het gehele gebied en kan jou hier dan ook uitstekend begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Adfinis Makelaars Deventer
Deventer
 
Adfinis Makelaars Deventer

U kijkt elke dag op Funda naar het nieuwste woningaanbod en u staat ingeschreven voor een automatische zoekopdracht bij een makelaarskantoor. Toch merkt u dat u telkens achter het net vist als het gaat om de daadwerkelijke aankoop van uw droomhuis. Herkenbaar?

Aankoopmakelaar in Deventer
De aankoop van een woning in Deventer is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Het kopen van een huis is een grote stap die maar enkele keren in een leven wordt gemaakt. Zodra u een woning heeft gevonden die nog niet verkocht is, kunt u beginnen met de onderhandelingen. Maar wat is uw openingsbod? En hoe onderhandelt u verder met een partij die wordt ondersteund door een verkoopmakelaar?


Waarom Adfinis?
De aankoopmakelaars van Adfinis zijn dagelijks bezig met het aan- en verkopen van woningen in de regio Deventer. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten om een geschikte woning te vinden, maar met de juiste kennis van de huizenmarkt, het juiste netwerk en onze proactieve makelaars gaat dat zeker lukken.

Daarom een afspraak maken met Adfinis makelaars:Een groot netwerk in de regio Deventer.

 • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op Funda
 • Als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod.
 • Strategische onderhandelingen.
 • Goede afstemming tussen de aan- en verkoop.
 • Aangesloten bij de NVM.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Admono Makelaars Zwolle
Zwolle
 
Admono Makelaars Zwolle

Wij staan voor persoonlijke, échte aandacht. Bij ons bent u niet ‘de verkoper van’, maar gewoon onze relatie. De kracht van ons kantoor is dat we altijd van elkaar weten wat er speelt en dat we met u meeleven.  

Een huis kopen of verkopen is vaak een spannend proces. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u ons altijd kunt bereiken. Onze betrokkenheid is oprecht, wij vinden het telkens opnieuw heel bijzonder om in zo’n proces met u mee te denken en te kunnen helpen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BijZonder Makelaars
Almelo
 
BijZonder Makelaars

Uw aankoopmakelaar in regio Almelo, Hengelo en Enschede


Een woning kopen is iets dat u maar een enkele keer in uw leven doet. Wij helpen u graag om uw plek te vinden. We gaan mee in uw gevoel, maar zorgen ook dat dit in balans is met het gezonde verstand. ‘Eerst gaan wij voor u, dan voor uw huis’, is niet voor niets het uitgangspunt bij BijZonder Makelaars.

Elke dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en de lokale regelgeving. En wij zijn net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd. 

Persoonlijke aandacht, een groot netwerk en deskundigheid. Daar is onze reputatie op gebaseerd. We verdiepen ons in uw wensen en gaan actief voor en met u op pad. Graag wenden we onze deskundigheid en ons netwerk aan om úw droomwoning te vinden. 

Bent u voornemens om een woning te kopen? 
Dan maken wij graag een afspraak met u. Geheel kosteloos en vrijblijvend. Indien u ons de aankoopopdracht gunt, zullen wij ons voor de volle 100% inspannen om uw droomwoning voor de voor u optimale prijs aan te kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Binnen Makelaars
Deventer
 
Binnen Makelaars

In de huidige woningmarkt is gewoon een bod doen en maar afwachten vaak niet genoeg. Snelheid en een goede afstemming met je wensen en mogelijkheden zijn essentieel. Met Binnen is dat droomhuis binnen de kortste keren jouw huis!

Waarom Binnen?
Niets ten nadele van onze concullega’s, maar wij zijn anders. Onze openheid en eerlijkheid dragen we ook uit naar alle partijen, maar met jouw belang als koper voorop. We onderhandelen scherp, maar fair. En dat werkt. Dat hebben de resultaten aangetoond.

 • Snel en betrokken
 • Vaste kosten
 • Groot netwerk
 • Kennis van de woningmarkt in Deventer e.o.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bles en Van der Does Makelaardij
Enschede
 
Bles en Van der Does Makelaardij

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Als aankoopmakelaar kunnen wij u daarbij helpen. Bles & Van der Does Makelaardij behartigt bij een aankoop uitsluitend úw belangen! Daarmee heeft u zekerheid van begeleiding van een kundige NVM-makelaar. U ontvangt begeleiding bij alle aspecten van de aankoop. Dat begint met het inventariseren van uw woonwensen tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris.

Dit doen wij voor u als aankoopmakelaar:

 • als eerste inventariseren wij uw woonwensen;
 • wij brengen u op de hoogte van het nieuwste aanbod;
 • samen met u bezichtigen wij de woning en onderwerpen deze aan een kritische beoordeling;
 • u krijgt van ons onafhankelijk advies over de bouwkundige staat, juridische aangelegenheden en het afwerkingsniveau van de woning;
 • wij geven een eerlijk advies over een reële koopprijs van de woning;
 • wij overleggen met elkaar over de beste onderhandelingsstrategie – wat wordt het eerste bod en tot hoe ver wilt u gaan?
 • namens u voeren wij de onderhandelingen met de verkoper of verkopende makelaar. Wij houden u precies op de hoogte van de voortgang;
 • indien de staat van de woning dusdanig is dat een bouwtechnische keuring aan te bevelen is, regelen wij dat voor u;
 • wij beoordelen de koopakte en geven u een uitgebreide toelichting
 • samen met u doen wij de eindinspectie van uw nieuwe woning zodat u zeker weet dat de woning goed wordt opgeleverd;
 • wij gaan met u mee naar de notaris waar de eigendomsoverdracht plaatsvindt.

Bij een geslaagde aankoop kunt u gratis van onze verhuisbus gebruik maken.

Wanneer u gebruik maakt van onze expertise bij het aankopen van uw woning én de verkoop van uw huidige woning worden onze tarieven er alleen maar aantrekkelijker op.

Wij informeren u graag op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Lees meer +
4.8
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Blik Makelaars
Hengelo
 
Blik Makelaars

Blik Makelaars is de huur makelaar in Hengelo en omgeving. Blik Makelaars nemen alle zorgen van je over door de full-service die ze bieden. Alles wordt van A tot Z tot in de puntjes voor je geregeld. Door de jarenlange ervaring van de specialisten van Blik Makelaars kunnen zij jou gegarandeerd helpen bij het vinden van een geschikte huur woning. Onze specialisten weten precies waar zij op moeten letten bij een bezichtiging, maar ook bij het tekenen van verschillende huurcontracten. Daarnaast krijgen wij als makelaar voorrang op het aanbod huur woningen dat vrij komt, voordat deze geplaatst worden op platformen zoals Funda. Juist hierom is het verstandig om te kiezen voor een makelaar zoals Blik Makelaars. Naast een ruim aanbod huur woningen kunnen wij jou ook helpen om je huis te verhuren!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BRIQS Makelaardij
Deventer
 
BRIQS Makelaardij

Je wilt een huis kopen. Ongeacht of het gaat om je eerste woning of het huis van je dromen: het is spannend in deze hectische tijd. Er is meer vraag dan aanbod en om die reden komt er nogal wat bij kijken. Want, wat is de woning nu eigenlijk waard? Zijn er verborgen gebreken? Moet je overbieden en zo ja: hoeveel? Belangrijke vragen om bij stil te staan toch? Ik begeleid je graag bij het vinden en aankopen van een nieuw thuis. Dat doe ik aan de hand van de volgende 5 stappen:

Alle wensen op een rij
Je weet het zeker: je wilt een huis kopen. Dan beginnen we met je woonwensen in kaart brengen. Weet je al wat je budget is? Dat werkt handig. Anders kunnen we dit tijdens het gesprek ook berekenen. Vervolgens vertel ik graag hoe ik werk, wat mijn courtage is en wat je van mij mag verwachten. Na dit gesprek zit je nog nergens aan vast. Nou ja; aan het Deventer Koekhuisje dat ik meebreng voor bij de koffie.

Woning zoeken & onderzoeken
Vooraf hebben we bepaald wie er zoekt naar een woning. Dit kan door jou/jullie zelf worden gedaan, maar ik kan mijn contacten ook benutten om een zoekopdracht uit te zetten. Is er een geschikte woning gevonden, dan gaan we bezichtigen! Natuurlijk ga ik mee met de bezichtiging, zodat ik met een kritisch oog kan kijken naar de waarde versus de staat van de woning.

Enthousiast over de woning? Dan ga ik op onderzoek uit. Alle stukken die van belang zijn, zal ik opvragen en doornemen. Denk hierbij aan een VVE, erfpacht, splitsaktes, kettingbedingen of andere clausules. Nadat ik volledig op de hoogte ben, leg ik alles in begrijpelijke taal aan jou/jullie uit, zodat je weet wat je koopt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Brok Makelaars Almelo
Almelo
 
Brok Makelaars Almelo

Het vinden en kopen van een huis is geen gemakkelijke taak. Wij helpen graag om het makkelijker en overzichtelijker voor je te maken. In zeven stappen samen met jou naar je droomwoning!

DE STAPPEN IN HET KORT
1. Vrijblijvend woonwensen gesprek
2. Bezichtigen
3. Onderzoek
4. Onderhandeling
5. Koopakte
6. Inspectie en overdracht
7. Aanspreekpunt na overdracht

Benieuwd hoe deze zeven stappen er dan uitzien? Bel ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

EN DE KOSTEN?

Hierin zijn we duidelijk en transparant. We werken met een vast bedrag voor drie verschillende pakketten. Je hebt al een volledig aankooppakket voor € 2195,- incl. BTW. Samen kijken we welk pakket het beste bij je past.

Neem contact op via 0546- 81 65 73 of maak een geheel vrijblijvende afspraak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bronsvoord Makelaars Deventer
Deventer
 
Bronsvoord Makelaars Deventer

Een aankoopmakelaar is een adviseur van de lokale woningmarkt. Zeker in tijden van woningschaarste, zoals nu, is het voor veel kopers haast onmogelijk om een droomwoning te vinden. Als ze deze wel hebben gevonden, betalen ze vaak de  hoofdprijs.

Omdat u niet dagelijks een woning koopt en het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid is, bent u zelf vaak niet de ideale onderhandelaar.

Bronsvoord Makelaars begeleidt u bij het zoeken en aankopen van een juiste woning. Door ons netwerk weten wij waar uw potentiële droomwoning te koop komt. Met onze lokale kennis en professionaliteit weten wij voor u de beste prijs eruit te slepen en u tevens te behoeden voor eventuele valkuilen. Bronsvoord Makelaars bekijkt de zaak met een objectieve blik, doch met een luisterend oor. Bronsvoord Makelaars ontzorgt. Dit scheelt u tijd, geld en een heleboel stress.

De voordelen van een aankoopmakelaar:Kennis van en ervaring met de lokale woningmarkt

 • Is gespecialiseerd in onderhandelen
 • Is bekend met alle administratieve rompslomp omtrent het aankopen van een woning
 • Geeft vertrouwen richting de verkoper, kopers met aankoopmakelaar worden serieuzer genomen
 • Zijn professioneler en kennen het proces
 • Zijn eerder op de hoogte van nieuw aanbod
 • Kan wijzen op de gevolgen van mogelijke gebreken en ontbindende voorwaarden
 • Zijn niet emotioneel betrokken en handelen op een realistische wijze
 • Neemt voor u alle documenten door, waardoor alles voor u geregeld wordt en u uzelf niet hoeft te verdiepen in juridische zaken

Uiteraard werken wij op basis van “no cure, no pay”. 

Bent u het wachten ook zat, of ziet u door alle bomen het bos niet meer? Bel of mail ons voor een afspraak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Twente
Enschede
 
De Huizenbemiddelaar Twente

Een huis kopen? Niet iedereen is even bekend met de woningmarkt. Onze lokale makelaars kennen de huidige woningmarkt door en door en weten vaak nog sneller welke huizen in de verkoop komen. We denken met je mee over de mogelijkheden en begeleiden je tijdens het gehele aankooptraject.

Met onze dienstverlening zetten we in op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom werken we met een voordelig tarief. Een investering die je vaak makkelijk en snel terugverdient met de onderhandelingen door een van onze makelaars.

Lees meer +
4.7
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
De Makelaar
Borne
 
De Makelaar

Bij de Makelaar gaat het om het beste resultaat voor onze klanten. Onze beoordeling van een 9+ op Funda is hiervan het bewijs en daar zijn we best trots op! Wij zijn een actief, betrokken en zeer enthousiast team. Onze unieke werkwijze staat garant voor succes en resultaat. Wij ontzorgen jou rondom het gehele proces. Zodat de aan- of verkoop van jouw woning een feestje is zowel voor jou als voor ons!”

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaar van Twente
Almelo
 
De Makelaar van Twente

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor die ene woning die te koop staat in Twente. Ben jij al aan het wegdromen bij de karakteristieke elementen en die mooie ruime tuin? Dan is een objectieve blik op het huis niet verkeerd. Wij helpen jou daarbij. Wij bekijken het van de praktische, juridische en bouwtechnische kant, zonder jouw liefde voor het huis uit het oog te verliezen. Zelf ben je (waarschijnlijk) bereid om alles uit de kast te halen om jouw droomhuis te bemachtigen. De huidige markt is een verkopersmarkt, wat betekent dat er veel mensen in dezelfde vijver vissen en er andere potentiele kopers geïnteresseerd zijn in jouw droomhuis. Wij adviseren jou over het juiste bod en de aanpak voor een succesvolle aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dekkers Garantiemakelaars | makelaar Hengelo
Hengelo
 
Dekkers Garantiemakelaars | makelaar Hengelo

Ben je op zoek naar een leuke woning in of rondom Hengelo of wil je eindelijk je droomwoning vinden zonder dat je je al te veel zorgen hoeft te maken? Misschien wil je je appartement omruilen voor een leuke woning met tuin en daarmee genieten van het groen en d

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Des Huizes Makelaars
Hengelo
 
Des Huizes Makelaars

U bent op zoek naar een nieuwe woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres!!!

Waarom een aankoopopdracht plaatsen: 

 • U bent altijd snel op de hoogte van het actuele woningaanbod.
 • U hoeft zelf niet meer bij alle makelaars te informeren, wij zoeken nu voor u.
 • Onze makelaar gaat met u mee bij het bezichtigen van een woning, voor een objectief en deskundig oordeel. Alsmede het geven van advies over verbouwingen en kostenbegroting.
 • De makelaar voert (uiteraard in overleg met u) de verkoop onderhandelingen. Vanuit zijn kennis en ervaring bekijkt de makelaar het traject rationeel, hij is bij de onderhandeling niet emotioneel betrokken. Zo betaalt u altijd de laagste koopprijs!!
 • Wij zorgen voor het opstellen van de koopakte en de begeleiding tot en met de notaris.
 • U krijgt gratis een vrijblijvend advies inzake de financiering van uw toekomstige woonhuis. 
 • Onze opdrachtgevers beoordelen ons met maar liefst een 9,4! 

Een aankoopopdracht is ideaal voor mensen die veel werken, weinig tijd hebben of niet uit deze omgeving komen. En uiteraard voor iedereen die voor een gering bedrag verzekerd wil zijn van een goed geselecteerd aanbod en goede service en begeleiding.

Kortom bij het plaatsen van een aankoopopdracht kunt u ervan verzekerd zijn, dat u binnen redelijke termijn eigenaar bent van uw droomhuis. U maakt u wensen aan ons kenbaar en wij dragen er zorg voor dat alles perfect voor u wordt geregeld !

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Eikenaar Makelaardij
Heino
 
Eikenaar Makelaardij

Ik ben Jolande Eikenaar, oprichtster en eigenaar van Makelaardij Eikenaar.
Afgestudeerd Register Makelaar Taxateur onroerende zaken (RMT) en beëdigd door de NVM. 
Na de nodige werkervaring in het ‘Sallandse’, heb ik besloten om een eigen NVM makelaardij op te starten. Het werkgebied omvat heel Salland en omstreken.

Eikenaar Makelaardij is kleinschalig. Dit is een bewuste keuze, zodat elke woning de optimale
aandacht krijgt. Een bijkomend voordeel hiervan is, dat de communicatielijnen kort zijn.
Ik hou van een ‘no-nonsense cultuur’ en streef naar optimale tevredenheid van mijn opdrachtgevers.

Verder is Eikenaar Makelaardij aangesloten bij het NWWI, NRVT, VastgoedCert, Funda en de NVM.

ONDERSCHEIDEND
De unieke Tuktuk van Eikenaar Makelaardij rijdt door heel Salland en omgeving. Uw huis wordt dus niet alleen op Funda en social media gepresenteerd, maar ook in de rondrijdende Tuktuk. Hierdoor worden veel meer mensen bereikt, dan een presentatie van uw woning op een vaste plaats/etalage.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Esther van Benthem Makelaar O.G.
Enschede
 
Esther van Benthem Makelaar O.G.

Het kopen van een huis vraagt om een persoonlijke begeleiding. U heeft immers uw eigen specifieke eisen en individuele woonwensen en uw eigen financiële plaatje.

Esther van Benthem beëdigd makelaar onroerend goed is een jonge, energieke onderneming. Het is bovendien het eerste makelaarskantoor in de regio met een vrouw als oprichter.

Wij kiezen nadrukkelijk voor een professionele én persoonlijke aanpak, waarbij u zich thuis voelt.
 

Lees meer +
4.5
Funda 4.6
Google Reviews 4.8
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Euverman & Nuyts
Hengelo
 
Euverman & Nuyts

Het Euverman & Nuyts aankooptraject is een unieke en bewezen aanpak bij het zoeken naar een woning.

Of het nu een kopers- of een verkopersmarkt is, het is altijd lastig om een geschikte woning te vinden. De markt wordt steeds sneller en de prijzen zijn steeds moeilijker te bepalen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn, door deze werkzaamheden van u over te nemen. Van het zoeken tot en met het voeren van de onderhandelingen en het laten uitvoeren van de bouwkundige inspectie.

Ook onze onafhankelijke hypotheek adviseur zal u graag begeleiden bij het vinden van de beste hypotheek. Al met al zorgen wij voor een complete begeleiding en afhandeling bij de aankoop van uw droomwoning!

 • Het aankooptraject bestaat stap voor stap uit:Vergelijking van uw vraag met het gehele aanbod;
 • Selectie van passende woningen en plannen van bezichtigingen;
 • Uitgebreide informatie en een kritische, bouwkundige en juridische blik bij de bezichtiging;
 • Een ervaren onderhandelaar zorgt voor een optimaal resultaat;
 • Uiteindelijk betaalt u minder voor de woning, waardoor de kosten van een aankoopmakelaar in het niet vallen!;
 • Een laatste inspectie voor de akte van levering.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Euverman en Nuyts makelaars Enschede
Enschede
 
Euverman en Nuyts makelaars Enschede

Het Euverman & Nuyts aankooptraject is een unieke en bewezen aanpak bij het zoeken naar een woning.

Of het nu een kopers- of een verkopersmarkt is, het is altijd lastig om een geschikte woning te vinden. De markt wordt steeds sneller en de prijzen zijn steeds moeilijker te bepalen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn, door deze werkzaamheden van u over te nemen. Van het zoeken tot en met het voeren van de onderhandelingen en het laten uitvoeren van de bouwkundige inspectie.

Ook onze onafhankelijke hypotheek adviseur zal u graag begeleiden bij het vinden van de beste hypotheek. Al met al zorgen wij voor een complete begeleiding en afhandeling bij de aankoop van uw droomwoning!

Het aankooptraject bestaat stap voor stap uit:Vergelijking van uw vraag met het gehele aanbod;

 • Selectie van passende woningen en plannen van bezichtigingen;
 • Uitgebreide informatie en een kritische, bouwkundige en juridische blik bij de bezichtiging;
 • Een ervaren onderhandelaar zorgt voor een optimaal resultaat;
 • Uiteindelijk betaalt u minder voor de woning, waardoor de kosten van een aankoopmakelaar in het niet vallen!;
 • Een laatste inspectie voor de akte van levering.
Lees meer +
4.9
Funda 4.5
Google Reviews 4.4
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
EXTRA Makelaars
Enschede
 
EXTRA Makelaars

Het is altijd verstandig, maar juist ook zeker in deze tijd, om daarvoor de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Er is een tekort aan woningen en al voordat jij bedacht hebt dat je interesse hebt in een woning is het vaak al te laat: verkocht!

Schakel EXTRA Makelaars in om jou te helpen. Wij hebben een schat aan kennis van de lokale markt en daarom kunnen wij jou helpen om je droomhuis te kope

Lees meer +
4.5
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Foqus Makelaardij Enschede
Enschede
 
Foqus Makelaardij Enschede

Als aankoopmakelaar gaan we samen met jou op pad om te kijken naar een woning die jullie hebben gevonden of hebben gevonden bij een collega-makelaar.


Samen gaan we onderzoeken of de woning voldoet aan jullie eisen en verwachtingen. We kijken kritisch mee naar de staat van de woning, ligging, omgeving en begeleiden je bij de onderhandeling, het verdere koopproces en de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

Lees meer +
4.6
Funda 4.5
Google Reviews 4.2
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Frans Makelaardij Deventer
Deventer
 
Frans Makelaardij Deventer

Of het nu om een villa, een appartement, een huis of een bungalow gaat, wij realiseren ons dat het kopen van een woning, voor je een bijzonder belangrijke zaak is. Op onze website staat het grootste gedeelte van ons aanbod gepresenteerd. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde woning, bel ons gerust voor meer informatie of voor een bezichtiging.

Staat jouw droomhuis bij een andere makelaar te koop? Ook in dat geval kunnen wij veel voor je betekenen, zoals:

 • je inzage geven in de concurrerende verkoop-transacties
 • bezichtiging door een ervaren makelaar
 • adviseren naar aanleiding van de bezichtiging
 • onderzoeken naar relevante juridische aspecten
 • onderhandelen met de verkopende partij
 • controle van- en toelichting op de koopakte
 • inspecteren van de woning voor de notariële overdacht
 • controle van de notariële koopakte
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gerrits Makelaardij NVM
Hengelo
 
Gerrits Makelaardij NVM

Wij kunnen u als aankoopmakelaar helpen met het vinden en kopen van uw nieuwe woning. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuwe woning gebaseerd op emotie. Maar bent u ook op de hoogte van erfdienstbaarheden of de bouwkundige staat van de woning? Het is ons vak om u als NVM makelaar te begeleiden bij uw aankoop. Wij zijn als aankoopmakelaar goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en weten wat er te koop is.

Door een gerichte zoekopdracht te plaatsen houden we u op de hoogte van het nieuwe aanbod in de regio waarin u zoekt. Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden maken we een afspraak met de verkopende partij om een bezichtiging in te plannen. We verzorgen het kadastrale onderzoek, controleren de woning op eventuele gebreken en vergelijken soortgelijke objecten.

 • Wij werken op basis van No Cure, No Pay. U bent ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bij een succesvolle aankoop. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 •  Wij zijn dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van woningen. We weten wat een woning echt waard is en adviseren je hierover. We proberen een zo gunstig mogelijke prijs voor je te krijgen.
 • We kennen de regio en checken de ruimtelijke plannen. En we sparren met je over e keuze en mogelijkheden van de aankoop, zodat een bieding goed gemotiveerd wordt gedaan.
 • We verzorgen de juridische en administratieve afwikkeling van de aankoop. Dit houdt in dat we de koopovereenkomst controleren en mee gaan naar de inspectie van de woning.
 • We controleren de woning op eventuele gebreken en erfdienstbaarheden die belemmerend kunnen werken. Het is onze taak om objectief te blijven kijken naar de woning.
 • We werken volgens het no cure, no pay principe. Dit betekent dat u ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bent bij een succesvolle aankoop.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen in uw zoektocht naar een nieuwe woning? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor via info@gerritsmakelaardij.nl of telefonisch via 0575-465 525.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Getreuer Makelaars
Deventer
 
Getreuer Makelaars

Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning bent u bij ons aan het goede adres.

Een woning kopen is geen dagelijkse routine, het is een beslissing waar meestal een heel traject aan vooraf is gegaan. Is dit wel ons droomhuis, of was het toch de andere woning? Zijn de financiële mogelijkheden goed onderzocht? Neem ik geen overhaaste beslissingen, of is het huis straks weg als ik nu niet besluit tot koop over te gaan?

Afhankelijk van uw wensen kunnen we u bijstaan bij het gehele aankoopproces maar ook bij een gedeelte daarvan. Globaal kunt u denken aan de volgende (deel)diensten:

 • inventariseren van uw woonwensen
 • zoeken naar een geschikte woning
 • begeleiding bij de aankoopbezichtiging
 • advisering over de bouwkundige staat
 • onderzoek uitvoeren naar eventuele bodem-/milieugegevens
 • bestemmingsplan onderzoek
 • advisering ten aanzien van de prijsstelling
 • begeleiding bij de onderhandelingen
 • controle en uitleg van de koopakte
 • begeleiding bij de eindinspectie en notaris

Getreuer Makelaars en Taxateurs, uw partner in de aankoopmarkt. Wij weten de ins en outs van de woningmarkt, kennen de omgeving, hebben bouwkundig inzicht, hebben volop ervaring met onderhandelen en weten waar u aan moet denken bij een aankoop. Zo bent u verzekerd van een goed geregelde aankoop tegen een goede koopsom.

Vele relaties hebben wij de afgelopen jaren succesvol geholpen bij het vinden van hun nieuwe woning. De hieronder getoonde woningen zijn een aantal voorbeelden van geslaagde aankopen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening bij aankoop, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hannink Makelaars
Wijhe
 
Hannink Makelaars

Hannink Makelaars is een creatief en ondernemend makelaarskantoor met frisse ideeën en een eigen resultaatgerichte aanpak. Dat doen we sinds 1932 en daar zijn wij trots op. Elke dag zetten wij ons met enthousiasme en betrokkenheid in om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Voor u dus! Onze medewerkers hebben passie voor hun werk en alle aandacht voor u als klant. We begrijpen dat mensen het verschil maken en dat we geen huis, maar een “thuis” verkopen. U kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxatie. U bent van harte welkom en wij maken graag kennis met u!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Happy Living Makelaars
Enschede
 
Happy Living Makelaars

Een huis moet je Thuis zijn en dat heeft alles met sfeer en gevoel te maken. En juist die gevoelskant wordt behoorlijk beïnvloed door een huis.

Onzekerheid of je de juiste keuze maakt veroorzaakt, zeker in deze hectische woningmarkt, paniek en dan is helder denken ver te zoeken.

Wij helpen je een heldere keuze te maken waarin feiten en gevoel, beide meegewogen worden.

Iedere makelaar zegt het, Happy Living Makelaars doet het!

Lees meer +
4.5
Funda 4.5
Google Reviews 4.7
Facebook 4.8
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Helder Makelaar Deventer
Deventer
 
Helder Makelaar Deventer

Wat moet je bieden, hoe moet je onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet je vervolgens de afspraken in een definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring.

Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. Als aankoopmakelaar zorgen wij  voor een uitstekend onderhandelingsresultaat.

Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!

Zeker niet wanneer je kiest voor onze Eenmalige Aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat je het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars in Deventer van Helder doen je een verrassend aanbod, passend bij de hoeveelheid door hen te verrichten werk. Zo betaal je nooit te veel en heb je het voordeel van de laagste koopsom voor het huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo

Ben jij op zoek naar dat ene huis dat perfect bij jou past? We helpen je graag bij dit proces. Met alle liefde gaan we, samen met jou, op zoek naar dat ene droomhuis. 

Een huis kopen is één van de grootste aankopen in je leven. Een aankoopmakelaar inschakelen betekent extra kosten, daar zijn we ons van bewust. Maar je bespaart er ook veel geld mee. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet bieden. Zo betaal je nooit teveel voor jouw droomhuis! Omdat wij voorop lopen in kennis en deskundigheid, halen we er de beste deal voor je uit.


Wat kan een aankoopmakelaar voor mij betekenen?

 • Wij gaan doelgericht op zoek naar een huis op basis van de door jouw doorgegeven wensen
 • Wij maken de afspraak voor de bezichtiging én begeleiden jou tijdens de bezichtiging
 • We beoordelen de bouwkundige staat van de woning en informeren je over de eventuele te verwachten kosten
 • Wij doen een kadastrale en gemeentelijke recherche
 • We beoordelen de reële waarde van de woning, zodat jij een slimme keuze kan maken
 • Wij checken de koopovereenkomst voor je
 • We controleren bij de overdracht of alle afspraken zijn nagekomen en gaan mee naar de overdracht bij de notaris, wel zo makkelijk.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Holter Makelaardij Almelo
Almelo
 
Holter Makelaardij Almelo

Dat geldt zeker ook voor de liefde voor dat ene huis of appartement dat te koop staat. Verlies daarom de realiteit niet uit het oog, en laat u begeleiden door een deskundige makelaar die adviseert bij de duurste aankoop van uw leven.

Persoonlijk gesprek
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw woonwensen en kijken we alvast of er een woning of appartement te koop staat die aan uw wensen voldoet.

Duidelijke overeenkomst
Wij stellen een duidelijke overeenkomst samen met de gemaakte (prijs)afspraken, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
 
Samen bezichtigen
Wij plannen voor u eventuele bezichtingsafspraken en wij zullen u tijdens de bezichtiging begeleiden en adviseren.
 
Gratis waardebepaling en juridisch onderzoek
Als u het huis van u dromen heeft gevonden, raadplegen wij het Kadaster, gemeente, eventueel Vereniging van eigenaren etc. om alle aspecten van de woning te onderzoeken. Tevens maken wij een waardebepaling op basis van recente verkoopprijzen en beoordelen wij de bouwkundige staat van de woning.
 
Onderhandelingen voeren
Heeft u een uitgesproken stijl van inrichten? Realiseer u dan dat het misschien verstandiger is om uw woning tijdens de verkoop een moderne en gangbare uitstraling te geven. Overweeg bijvoorbeeld om de felle kleuren op de muur te vervangen door rustige tinten.
 
Uw persoonlijke aankoopmakelaar
Te allen tijde staan wij voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en houden de ontwikkelingen en kansen op de woningmarkt nauwlettend voor u in de gaten

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Homi Makelaars Twente
Enschede
 
Homi Makelaars Twente

Je herkent het vast wel: tijdens jouw zoektocht naar je droomhuis krijg je te maken met verkopende makelaars die alleen het belang behartigen van de verkoper. Tevens vraag jij je af: waar moet ik op letten? Wat is een woning waard? Wat moet ik vragen tijdens een bezichtiging? Om advies te krijgen en antwoorden op al je vragen, is het verstandig om ons als jouw aankoopmakelaar mee te nemen. Daarnaast hebben we een aantal tips opgesteld waardoor je meer kans maakt op jouw droomwoning

Lees meer +
4.2
Funda 4.6
Google Reviews 4.4
Facebook 4.1
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Kamphuis Agency
Almelo
 
Kamphuis Agency

Een huis kopen in Almelo? Als je op zoek bent naar een koopwoning in Almelo, zijn er online voldoende mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen?

Jouw aankoopmakelaar met het beste aankoopadvies
Je neemt Kamphuis Makelaars mee voor het scherpste aankoopadvies.

“Die vraagprijs, is die niet te hoog? Wat is de woning eigenlijk waard nu? En bouwkundig; het lijkt allemaal wel aardig maar is dat ook zo en hoe zit het met eventuele verborgen gebreken?”

Redenen genoeg om bij het aanschaffen van een koopwoning te kiezen voor je eigen makelaar. Die makelaar die jou begeleidt. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kera Makelaars
Deventer
 
Kera Makelaars

Graag helpen wij u bij het traject om een huis aan te kopen. Aangezien het kopen en verkopen van huizen voor ons dagelijkse kost is, weten wij waarop we moeten letten en welke valkuilen er voor kopers zijn. Door het inschakelen van een aankopend makelaar kunt u veel problemen voorkomen.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de te bieden prijs. Wij kunnen de onderhandelingen voor u voeren. We begeleiden u bij de bezichtigingen, plegen kadastrale recherche. Ook weten wij precies welke persoon bij de gemeente gaat over het aan- of verbouwen van de woning en bij wie we de bestemming moeten checken. Tevens hebben wij de connecties voor een gedegen bouwkundig advies over bouwtechnische zaken. Natuurlijk helpen wij u ook met de juridische kant van het verhaal. Het koopcontract wordt zorgvuldig door ons bestudeerd op eventuele addertjes onder het gras.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Keuter Horstman makelaars
Enschede
 
Keuter Horstman makelaars

Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Het aanbod van koopwoningen is beperkt en de concurrentie is groot. Hoe vergroot je je kansen op de woningmarkt? Waar let je op? Hoe staat het huis er bouwkundig bij? Zijn er juridische valkuilen? Wat is een realistisch bod?


Wij staan naast je en zorgen dat jij een huis koopt dat goed voelt én goed is. Laat jij je gevoel spreken, dan letten wij op de meer praktische en zakelijke kant van de aankoop. Een huis koop je voor langere tijd en dat moet niet alleen goed voelen, het moet goed zijn.

Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Leverink + Assen Resultaatmakelaars
Hengelo
 
Leverink + Assen Resultaatmakelaars

1. de intake

U bent zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe woning. Daarvoor bent u bij Leverink+Assen Resultaatmakelaars aan het goede adres! Wij zijn sinds 1961 dé nummer 1 van Twente in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties met de beste service, specialistische professionals en innovatieve werkwijzen! Tijdens het intakegesprek in onze 600 m2 grote woonXperience wordt uw situatie grondig geanalyseerd zodat de dienstverlening precies op maat is. Ongetwijfeld bent u goed op de hoogte van het woningaanbod via de gangbare kanalen als de etalage van een makelaarskantoor of Funda. Maar wist u dat niet alle huizen daar terecht komen? Dit zijn de zogeheten 'vertrouwelijke' objecten die onderhands worden aangeboden. Bij aankoopbegeleiding worden deze objecten wél meegenomen. Tevens hebben onze specialistische professionals uitmuntende kennis betreffende huizen, markt en regio. Hiermee wordt het aankoopproces gegarandeerd een succes waar u geen spijt van krijgt! En heeft u overdags geen tijd? Ook dat is geen probleem, als één van de eerste makelaars helpen we u ook 's avonds (tot 1930h) en op zaterdag (1000h-1500h) graag verder!
Daarom: de intake!

2. het onderzoek
Wij zijn oprecht blij als we samen met u een geschikte woning vinden. We zijn ook nuchter en realistisch. Dat is onze taak. We gaan op onderzoek. Ongelooflijk grondig. Niet om uw prille geluk in de kiem te smoren, maar om de teleurstelling te beperken als een onderzoek vervelende zaken oplevert. Een Resultaatmakelaar onderzoekt alle mogelijke zaken die met uw potentiële aankoop te maken hebben. De bouwkundige staat, de kadaster registratie, bijzondere lasten en beperkingen en indien u dat wenst, ook uw financiering. Het onderzoek geldt niet alleen voor bestaande woningen. Ook als u denkt aan nieuwbouw kunnen we u hierbij begeleiden. We hebben een specialistisch team van Resultaatmakelaars op dit gebied. Daarnaast vindt u alleen in onze 600 m2 grote woonXperience alle informatie over nieuwbouwmogelijkheden in Twente. Samengevat, goed onderzoek is essentieel voor een zorgeloze toekomst. Een prachtig resultaat.
Daarom: het onderzoek!

3. het advies
Inschattingsfouten ontstaan door ondeskundigheid. Door gebrek aan kennis, ervaring of motivatie. Geen van deze gebreken kan aan een Resultaatmakelaar worden toegeschreven. Omdat hij of zij ze simpelweg niet tolereert. Eenvoudig, hè? Dat wel, maar zeker niet nonchalant. Want een goed advies is delicaat. Gefundeerd, afgewogen en eerlijk. We geven een advies waar wij achter kunnen staan en waar u iets aan heeft. Omdat het een realistische mix van vele factoren is. Er zit kennis in verborgen, professionaliteit in verstopt en het is bezield met een onstuitbare drang om vakwerk te leveren. Immers, een goed advies leidt tot het gewenste resultaat.
Daarom: het advies!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Libero Aankoop
Enschede
 
Libero Aankoop

Libero Aankoop geeft je onbeperkte aankoopbegeleiding. We werken voor je tot we daadwerkelijk een woning voor je gekocht hebben, maar ook bij het zoeken naar woningen kunnen we je helpen. Libero Aankoop heeft namelijk een overzicht van woningen die pas over 48 uur op Funda komen. Daar vertellen we je graag meer over in een vrijblijvend telefoongesprek. Bezichtigen doe je zelf, want wie heeft een beter gevoel voor jouw droomwoning dan jijzelf? Als jij helemaal overtuigd bent na de bezichtiging, nemen wij je al het werk uit handen. We bieden voor je tot je daadwerkelijk een woning gekocht hebt en adviseren je als je vragen hebt.

Lees meer +
4.5
Funda 4.8
Google Reviews 4.4
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaar & Taxateur Deventer - Go! Makelaars
Deventer
 
Makelaar & Taxateur Deventer - Go! Makelaars

Dit is Go! Makelaars, het eigentijdse makelaarskantoor dat bij jou past, omdat je zelf kiest wat wij voor jou doen. Wij hebben passie voor het makelaarsvak en verplaatsen ons graag in jouw wensen. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak, Go! Makelaars heeft die aanpak: creatief, eigenzinnig en op maat.

Go! Makelaars is een bedrijf van Robbert Jansen en Hans Weenink en is gevestigd in Deventer en Ommen. Wij hebben beiden al jaren ervaring in de ondersteuning van de aan- of verkoop van huizen. We zorgen ervoor dat je weet wat we voor je doen, zijn transparant, werken hard en zorgen ervoor dat jij weet dat we er bovenop zitten. De huizenmarkt in Deventer en Ommen kennen wij als geen ander. Go! Makelaars is een aangesloten NVM makelaar.

Go! Makelaars, mijn keuze!
Elk huis is uniek en geen klant is gelijk, daarom stel je zelf je Go! Makelaars Mix samen, zodat jij bepaalt wat wij voor jou doen.

Go! Makelaars doet er alles aan om jouw woning optimaal te presenteren. Met stylingadvies en een uitgebreide promotie aanpak, zorgen we voor een optimale situatie van de te verkopen woning. Samen met jou kijken we wat bij jou past en waar je ondersteuning bij wenst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Deventer | Thoma Post Makelaars
Deventer
 
Makelaar Deventer | Thoma Post Makelaars

Wonen, werken, leven!
Dit omvat in grote lijnen waar onze dienstverlening al jaren om draait. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de beste ruimte om te wonen, werken en leven. Een plek waar we een groot deel van ons leven vertoeven. Daar waar we succesvol kunnen ondernemen of juist inspirerend kunnen werken. Een plek waar we ons zelf kunnen zijn, ons goed en bovenal thuis voelen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Hengelo | Thoma Post Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Makelaar Hengelo | Thoma Post Makelaars Hengelo

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Zwolle l House2Day makelaars l aankoopmakelaar zwolle
Zwolle
 
Makelaar Zwolle l House2Day makelaars l aankoopmak

HOUSE2DAY MAKELAARS B.V. is opgericht in 2013 vanuit jarenlange ervaring in de makelaardij. Midden in de crisis hadden we genoeg van de luie houding van makelaars, en besloten we de markt te veroveren met onze eigen werkwijze. Actief, persoonlijk en modern. Klantgericht en met focus op marketing. Dit sloeg aan en zijn we meermaals verkozen tot de beste makelaar van Overijssel en top 3 van Nederland.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Meerman - Makelaar Enschede
Enschede
 
Makelaardij Meerman - Makelaar Enschede

Een huis kopen is in de regel één van de grootste aankopen van uw leven. De verkopende makelaar behartigt met name de belangen van de verkopende partij. Reden te meer om zelf een deskundige in te schakelen die uitsluitend uw belangen dient.

Makelaardij Meerman kent de plaatselijke markt en is u hierbij graag van dienst. Ook indien u reeds een huis heeft gevonden is het nog niet te laat om ons in te schakelen voor bijv. de onderhandelingen, het regelen van een bouwkundige keuring, het opstellen van de koopakte etc..

Lees meer +
4.6
Funda 4.6
Google Reviews 4.4
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Piksen BV
Nijverdal
 
Makelaarskantoor Piksen BV

Piksen Makelaars is een makelaarskantoor gevestigd in Nijverdal. Onze focus ligt op de huizenmarkt in Nijverdal. Maar ook wanneer u een makelaar in Hellendoorn zoekt, bent u bij ons an het juiste adres. Onze persoonlijke aanpak en volledige ontzorging maakt ons als makelaarskantoor uniek. Wij zijn transparant en hebben dus geen verborgen agenda. Bij ons weet u wat u krijgt – what you see is what you get. Daar houden wij van. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Marcel Kon Makelaardij Enschede
Enschede
 
Marcel Kon Makelaardij Enschede

Een woning kopen doe je niet elke dag. Maar als je het wel doet, neem je dan een aankoopmakelaar mee?

Als je een auto koopt kun je in koerslijsten kijken en er voor kiezen om een auto met (Bovag) garantie aan te schaffen. Als je echter een woning gaat kopen en een veel grotere investering moet doen, welke zekerheden heb je dan? En wie bepaalt eigenlijk de vraagprijs? Een aankoopmakelaar kent de regionale woningmarkt en kan je hierbij begeleiden.
 

Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
marijke. makelaardij
Almelo
 
marijke. makelaardij

Of een huis precies het huis is dat je zoekt dat weet alleen jijzelf. Dat is het moment waarop je een woning binnenstapt en voelt: ‘Dit is het!’ Dat noemt marijke. woongeluk. En dat gevoel heeft niet alleen te maken met het gebouw, de locatie of de inrichting. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Dat weten we als geen ander, dat is ons vak. Daar helpen we je graag mee. Vertel ons je woonwensen en we gaan met je mee op zoek.

Kom je van buiten Almelo? Dan is het extra belangrijk om een lokale makelaar te kennen. Deze stad heeft geen geheimen voor marijke. Waar is het leuk wonen? Waar staan de jaren dertig woningen in Almelo en welke wijk is duurzaam ingericht?

Hoeveel slaapkamers wil je? Klushuis of helemaal af? Vertel ons al je woonwensen. Ga samen met marijke. op zoek naar jouw woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mercurius Makelaars Deventer
Colmschate
 
Mercurius Makelaars Deventer

Mercurius Makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor in de regio Deventer, aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM). Wij werken met een overzichtelijk en aantrekkelijk dienstenpakket, waarbij je een duidelijke offerte ontvangt met diverse mogelijkheden om te kiezen voor aanvullende pakketten.

Remy Everink is het gezicht achter Mercurius Makelaars. Hij is geboren en getogen in Deventer, kent de stad als geen ander en is op de hoogte van alle ins en outs. En dat komt uiteraard goed van pas in de huidige woningmarkt, die telkens weer verandert. Daarom kiest hij met Mercurius Makelaars voor een frisse, innovatieve en onderscheidende werkwijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door:

scherpe, heldere en voordelige tarieven
persoonlijke, actieve en resultaatgerichte aanpak
jij staat als klant altijd centraal
Noem ons de nieuwe generatie makelaars; zeer actief op de woningmarkt en van alle nieuws op de hoogte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en appartementen. Daarnaast hebben wij een breed netwerk, houden wij van duidelijke taal en luisteren aandachtig. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Mercurius Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.

Jouw verhaal is wat ons drijft, jouw verhaal is onze passie. En dus horen wij graag wat jij te vertellen hebt. Deel je verhaal met ons; telefonisch, online, op kantoor of gewoon bij je thuis. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat Mercurius Makelaars vanzelfsprekend voor je klaar. Daarom is Mercurius Makelaars de beste makelaarskeuze voor Deventer en omgeving.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw De Aankoopmakelaar Zwolle
Zwolle
 
Mevrouw De Aankoopmakelaar Zwolle

Een huis kopen doet u niet elke dag. U komt tegenover de verkopende makelaar te staan die in het belang van de verkoper handelt. Met uw eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker. U profiteert van de kennis van de markt, de doortastendheid en onze uitgebreide ervaring. Al vele jaren een zelfstandig kantoor tussen de andere makelaars.

 

Weet u niet precies waar u allemaal op moet letten tijdens een bezichtiging?
Is het huis bouwkundig in orde?
Weet u de juiste vragen te stellen?
Vindt u het lastig om onderhandelingen te voeren?
Dit kan echt anders: een huis kopen kan echt zonder zorgen! Met de juiste begeleiding is het ook voor u mogelijk om de goede beslissing te nemen, te achterhalen wat het huis waard is, een doordachte onderhandelingsstrategie te kiezen en precies te weten wat de kleine lettertjes betekenen in het koopcontract.

 

Kijkt u eens bij aankoop voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze aankoopmakelaars. Wij werken vanuit diverse vestigingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw De Wit Makelaars
Deventer
 
Mevrouw De Wit Makelaars

Op zoek naar een woning in Deventer of omstreken? Heb je een woning gezien bij een collegamakelaar? Een huis kopen met een makelaar levert je veel voordelen op.
Mevrouw De Wit Makelaars begeleidt je hier graag bij.

Het kennismakingsgesprek
“Met een goede samenwerking en wederzijdse inspanning bereiken we de beste resultaten.”

Verbinding, dat vinden de makelaars van Mevrouw De Wit belangrijk in het traject dat ze met jou aangaan. Tijdens een kennismaking inventariseren zij wat jouw woonwensen zijn en wat jouw situatie is, ook op financieel gebied. Er is altijd een bij jou passende financieel-expert in het netwerk.

De zoektocht
Mevrouw de Wit Makelaars heeft goed zicht op het woningaanbod en is vaak al op de hoogte voordat Funda publiceert. De makelaars hebben een eigen manier van werken om hun opdrachtgevers te informeren over passende woningen. Als er een match is, maken zij een afspraak voor je om de woning te gaan bezichtigen. Ze gaan met je mee voor deskundig advies.

“De makelaars van Mevrouw De Wit begrijpen jouw verhaal.
Ze nemen je aan de arm en ontzorgen je.”

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Recreatiemakelaar
Hengelo
 
Mijn Recreatiemakelaar

Wanneer alles goed lijkt of is beoordeeld gaat de makelaar naar de volgende zaken kijken om er zeker van te zijn dat u geen verassingen krijgt.

Denk daarbij aan:

 • Een eventueel energielabel
 • De bestemmingsplannen
 • De kadastercheck
 • Gegevens van gemeente of provincie en ruimtelijke ordening
 • Is er een vereniging van eigenaren en wat betekent dit voor u

Hierna bent u klaar voor een eventueel tweede bezoek om mogelijk tot onderhandeling over te gaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijnheer Makelaars
Dedemsvaart
 
Mijnheer Makelaars

Samenwerken op basis van vertrouwen
Wij houden van helderheid en duidelijkheid, omdat dit voor alle partijen beter is en we graag samenwerken op basis van vertrouwen. Dit betekent dat we duidelijke afspraken maken en helder communiceren. En als we iets toezeggen dan doen we dat ook. Wij verkopen geen gebakken lucht maar leveren goede service en gaan voor een goed resultaat.

Goede voorbereiding
Bij de verkoop van je woning komen we graag goed beslagen ten ijs, zodat we je optimaal kunnen voorlichten en adviseren. Daarom hebben we voor onze eerste afspraak met jou, al het nodige onderzoek gedaan. In het eerste gesprek nemen we onze eerste bevindingen en een intakeformulier met je door.

We horen van jou graag veel over je woning. Wat is er fijn is aan je huis, zijn er onlangs nog renovaties geweest, wat is de technische staat en kun je iets over de buurt vertellen? Stuk voor stuk belangrijke zaken die een potentiële koper graag wil weten. Vervolgens maken we samen een ronde door je woning waarbij wij letten op de indeling en de afwerking. Ook geven wij je tips hoe je de woning het beste verkoopklaar kunt maken.

Na dit gesprek weten wij genoeg van je woning om de waarde te kunnen berekenen. Dit  bespreken we in het tweede gesprek en we lichten dit toe aan de hand van de berekening en referentieobjecten. Zo kunnen we samen weloverwogen de verkoopprijs bepalen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
OpenDeur | Makelaar Deventer
Deventer
 
OpenDeur | Makelaar Deventer

We zoeken via collega makelaars, stille verkoop, we flyeren in buurten waar je wil wonen en zetten betaalde social media advertenties in om je droomwoning te vinden die nog niet te koop staat.

Onze aankoopmakelaars zien wat jij niet ziet. Voor jou is het kopen van een woning emotie, wij kijken zonder emotie naar de bouwkundige staat en of een woning goed aansluit op je woonwensen.

Wist je dat een vraagprijs niets zegt over de échte waarde van een woning? Onze aankoopmakelaars weten hoeveel de woning waard is en onderhandelen scherp om deze voor jou te kopen.

Geen maximaal aantal bezichtigingen of biedingen. Aankoopbegeleiding van A tot Z of alleen hulp bij biedingen? In combinatie met de verkoop van je woning is dat laatste zelfs helemaal gratis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Plaggemars Makelaars
Wierden
 
Plaggemars Makelaars

Wij als team van Plaggemars Makelaars staan garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien het kopen en verkopen van een woning een hele stap is, is het fijn om te weten dat u op onze zekerheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange ervaring gecombineerd met jong enthousiasme en werken we samen aan één doel: het behartigen van uw belangen! Gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staan wij graag voor u klaar. Graag ontmoeten we u binnenkort op ons kantoor om persoonlijk te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

De betrouwbaarheid van een NVM-Makelaar
Wij zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van  Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen. Dit betekent dat wij over de kennis en de juiste middelen beschikken om u op een betrouwbare en efficiënte manier van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij door het uitgebreide NVM-netwerk u uitstekend op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de woningmarkt. U kiest voor de kwaliteit waar het NVM-logo voor staat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Postma Makelaars
Deventer
 
Postma Makelaars

Een huis kopen doe je niet elke dag. Je zoekt een woning waar je meteen een goed gevoel bij hebt en waar jij jezelf voor een langere tijd ziet wonen. De zoektocht naar een nieuwe woning is niet alleen leuk, maar ook spannend. Er hangt nogal wat vanaf én in de huidige markt moet je vlot kunnen schakelen. De aankoopmakelaars van Postma Makelaars helpen je bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Onze betrokkenheid en onze jarenlange ervaring met in vak, zorgt ervoor dat wij jou met onze objectieve blik en kennis van de markt kunnen helpen met het aankopen van je droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Prenger Makelaars - Makelaar in Enschede
Enschede
 
Prenger Makelaars - Makelaar in Enschede

Ben je op zoek naar een huis of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je de juiste prijs wilt betalen. Het kopen van een woning in Enschede is namelijk niet iets wat u iedere dag doet. Wij begeleiden je graag in dit traject als aankoopmakelaar in Enschede. Met onze professionele blik en jarenlange vakkennis kunnen wij mogelijke valkuilen inzichtelijk maken. Daarnaast helpen we jou met onderhandelen en zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, regelen wij alles voor jou met betrekking tot afwikkeling en papierwerk! Kies voor Prenger Makelaars, de aankoopmakelaar van Enschede met jarenlange ervaring. Een woning kopen in Enschede is iets waar we u graag bij helpen.

Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Prisma ERA Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Prisma ERA Makelaars Hengelo

Een eigen huis; voor veel mensen een symbool van onafhankelijkheid. Een eigen huis vormt vermogen voor later. Wat zoekt u? Wat is uw budget? Hoe werkt het? Wat kost het? Deskundig advies van een aankoopmakelaar kost geld, maar levert goede afspraken en een zorgeloos aankooptraject op. Uiteindelijk levert het ook weer geld op, want u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Real Assist
Almelo
 
Real Assist

Een huis kopen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. RealAssist adviseert u gedurende het gehele aankooptraject en neemt u dus veel werk én zorgen uit handen. Van het in kaart brengen van uw wensen voor uw nieuwe huis tot het samen bezichtigen van huizen die hierbij aansluiten. En natuurlijk adviseert RealAssist u ook wanneer u besluit een bod uit te brengen op uw droomhuis.

Wel of geen aankoopmakelaar?
Als ervaren aankoopmakelaar weet RealAssist tijdens een bezichtiging precies waar u op moet letten. Terwijl u de kamers in gedachten al aan het inrichten bent kijkt RealAssist met hele andere ogen naar het huis, denk aan onderhoud en bouwkundige aspecten. RealAssist maakt zo een goede schatting van de waarde van de woning, waar u tijdens de onderhandeling uw voordeel mee kunt doen.

Aankoopbemiddeling én bouwtechnische keuring
Dankzij de samenwerking met deskundige partners kunt u bij RealAssist ook uw bouwtechnische keuring regelen. Profiteer nu van onze scherpe aanbieding: voor slechts v.a. € 1.250,- kunt u bij RealAssist terecht voor een bouwtechnische keuring én deskundige aankoopbemiddeling.

Aankoopmakelaar inschakelen
Wilt u ons als aankoopmakelaar inschakelen of wilt u eerst vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op door te bellen naar (06) 486 682 89 of door een e-mail te sturen naar lars@realassist.nl.

aankoopbegeleiding met een waarde tot € 500.000,- voor slechts € 950,- all-in
aankoopbegeleiding met een waarde tot € 1.000.000,- voor slechts € 1.250,- all-in
aankoopbegeleiding met een waarde vanaf € 1.000.000,- voor slechts € 1.750,- all-in

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
REBO Woningmakelaars
Deventer
 
REBO Woningmakelaars

Een woning kopen is een grote stap in uw leven, die vraagt om een advies op maat: over de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financiering. Voor zo’n advies bent u bij de professionals van REBO Woningmakelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn gecertificeerde specialisten die lid zijn van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. U kunt dus vertrouwen op hun kwaliteit.

Lokale kennis
Onze makelaars hebben veel vakkennis. Bovendien kennen ze de regionale woningmarkt goed, omdat ze er zelf wonen. Daardoor kunnen zij u goed adviseren. Niet alleen over de reële aankoop- of verkoopprijs, maar ook over de buurt die bij u past. Bovendien horen wij vaak al dat een huis op de markt gaat komen voordat het bordje ‘te koop’ in de tuin wordt gezet. Dat komt ook doordat wij een netwerk van kantoren hebben, die allemaal het regionale en plaatselijke huizenaanbod in de gaten houden.

Van wens naar realiteit
In een persoonlijk gesprek zetten we samen uw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar geschikte huizen of appartementen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies over uw hypotheek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Salland makelaardij Schrijver & Holterman
Raalte
 
Salland makelaardij Schrijver & Holterman

Welkom bij Salland Makelaardij!
Salland Makelaardij Schrijver & Holterman is in 2011 opgericht door Chris Schrijver & Mark Holterman. Ons kantoor is inmiddels gegroeid tot een toonaangevend kantoor in de regio Salland. Salland Makelaardij is een actief en gedreven makelaarskantoor dat zich ten doel stelt om voor u een optimaal resultaat te halen. Dit realiseren wij door naar u te luisteren, creatief te zijn en samen met u en onze expertise tot een hoogwaardig dienstverleningspakket te komen. Wij leveren maatwerk en onderscheiden ons van andere makelaardijen door onze nieuwe en verfrissende ideeën.

De beoordelingen van onze klanten spreken voor zich!
‘Met Salland Makelaardij is het zeer prettig en vlot communiceren. Medewerkers zijn zeer deskundig en hebben veel kennis van de lokale markt. Zowel telefonisch als via de mail worden vragen snel beantwoord. Voor ons een zeer betrouwbare partij!’

‘Het contact met onze makelaar was prettig en laagdrempelig. Hij dacht ook mee en handelt in belang van verkoper. Een goed inlevingsvermogen’.

‘Een goed team, mooie foto’s en film. Goeie communicatie. Resultaat: Verkocht. Het verliep allemaal soepeltjes’.

Wilt u ook graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schakel Makelaars Almelo
Almelo
 
Schakel Makelaars Almelo

Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop van een nieuwe woning? Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen?
En welke voordelen biedt jou dat?
 
Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden waarbij we rekening houden met jouw specifieke aankoopwensen. Het inschakelen van ons als aankoopmakelaar heeft zeker voordelen! Als aankoopmakelaar Almelo hebben wij veel kennis
 
van de lokale woningmarkt en kunnen we voor jou prijsonderhandelingen voeren met de verkoopmakelaar en je begeleiden vanaf het moment van de eerste bezichtiging tot aan de overdracht van de woning bij de notaris.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sleutelmakelaars
Deurningen
 
Sleutelmakelaars

Sleutelmakelaars is jouw ervaren aankoopmakelaar in Twente. Wil jij een woning kopen in de regio, maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Wij bieden de juiste begeleiding, die al kan starten in de oriënterende fase. Sleutelmakelaars kent de Twentse woningmarkt optimaal en zet veel kennis en ervaring in om jouw droomhuis te vinden én te bemachtigen.

Diensten van jouw aankoopmakelaar in Twente
Heb jij je droomhuis al gevonden en zoek je die gedreven, lokale makelaar om je de nodige begeleiding te bieden bij het kopen van de woning? Wil je een eerlijk advies van een makelaar die recht door zee is? Sleutelmakelaars is dé partij die je alle nodige aankoopbegeleiding in Twente biedt. Wij zorgen onder meer voor:

Introductiegesprek ter kennismaking en wensen (Bij ons op kantoor of liever bij u thuis? U bepaalt!) 
Samen zoeken naar de juiste woning en locatie

 • Voorbereiding bezichtiging woning en omgeving 
 • Advisering en begeleiding tijdens en na de bezichtiging
 • Vraagprijs toetsen aan marktwaarde 
 • Kadastrale en juridische recherche
 • Onderhandeling over prijs en voorwaarden
 • Advisering met betrekking tot financiering
 • Controle en/of wijziging van het voorlopige koopcontract
 • Eindinspectie van de woning
 • Begeleiding notaris 
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Snelder Zijlstra Brokers
Enschede
 
Snelder Zijlstra Brokers

Twijfel je of huren voor jou de beste keuze is, of dat een huis kopen wellicht verstandiger is? Ook op die vraag kun je van ons een eerlijk en objectief antwoord verwachten. We zetten de voor- én nadelen van het huren of kopen van een huis graag voor jou op een rij.

Onze huurhuizen zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Is jouw oog op één van de huurhuizen gevallen en wil je dit huis graag huren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het indienen van een aanvraag voor een huurhuis is gratis en er kan geen recht op toewijzing aan worden ontleend.

Lees meer +
4.4
Funda 4.2
Google Reviews 4.7
Facebook 4.1
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Snelder Zijlstra Brokers Hengelo
Hengelo
 
Snelder Zijlstra Brokers Hengelo

Bij de verkoop van jouw huis twijfel je er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat je begeleid wordt door ervaren professionals, die jou heel doelgericht helpen om jouw droomhuis te vinden. Een huis koop je immers niet als een pakje boter. Kies voor een aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Of je nu een huis zoekt in Enschede, Hengelo, Borne, Almelo of een ander deel van de regio Twente, een aankoopmakelaar van Snelder Zijlstra Makelaars is er voor jou! Van de eerste kennismaking tot de bezichtigingen en de onderhandeling kun je op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo
Almelo
 
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo

Bij de verkoop van jouw huis twijfel je er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat je begeleid wordt door ervaren professionals, die jou heel doelgericht helpen om jouw droomhuis te vinden. Een huis koop je immers niet als een pakje boter. Kies voor een aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Of je nu een huis zoekt in Enschede, Hengelo, Borne, Almelo of een ander deel van de regio Twente, een aankoopmakelaar van Snelder Zijlstra Makelaars is er voor jou! Van de eerste kennismaking tot de bezichtigingen en de onderhandeling kun je op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Team Sanders Agency Almelo
Almelo
 
Team Sanders Agency Almelo

Het kopen van een woning is niet iets dat u iedere dag doet. Ons advies: schakel een aankoopmakelaar in voor de begeleiding bij de aankoop van een woning. Team Sanders Makelaars gaat graag actief met u op zoek naar uw droomhuis, maar u kunt ons ook inschakelen als u uw droomhuis al op het oog heeft. Onze aankoopmakelaars kennen de huizenmarkt op hun duimpje, staan sterk in onderhandelingen en helpen u graag bij het koopcontract en de overdracht. Omdat Team Sanders Makelaars een erkend NVM-makelaarskantoor is, bent u bij ons verzekerd van begeleiding door een gekwalificeerde aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ten Hag Groep Enschede
Enschede
 
ten Hag Groep Enschede

Ben je van plan een huis te kopen, dan ben je vast al begonnen met de zoektocht. Misschien heb je zelfs al wat bezichtigingen achter de rug. Het vinden van het perfecte huis kan lastig zijn. En als je jouw droomhuis dan gevonden hebt, wat bied je dan? Hoe zorg je dat je niet te veel betaalt en waar moet je allemaal op letten? De aankoopmakelaar van ten Hag helpt je graag.

Onze makelaars zijn lokaal verankerd, hebben kennis van de wijken en weten wat er speelt. Wij kunnen je al kennis laten maken met een huis, nog voor het op Funda staat. Met een aankoopmakelaar zit je dus op de eerste rang en heb je een sterke onderhandelingspositie.

Lees meer +
4.6
Funda 4.2
Google Reviews 4.4
Facebook 4.1
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Thoma Post Makelaar Almelo
Almelo
 
Thoma Post Makelaar Almelo

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Thoma Post Makelaars Enschede
Enschede
 
Thoma Post Makelaars Enschede

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
4.6
Funda 4.5
Google Reviews 4.4
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Twentehuis Makelaars Enschede
Enschede
 
Twentehuis Makelaars Enschede
Lees meer +
4.2
Funda 4.4
Google Reviews 4.1
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Twentse Woningmakelaar Hengelo
 
Twentse Woningmakelaar Hengelo

Thuis met Twentse Woningmakelaar. Een makelaardij actief in Hengelo en omstreken waarbij persoonlijkheid ons belangrijkste kenmerk is. Wij pakken de verkoop van een woning nét even iets anders aan. Origineel en creatief bij het bepalen van de juiste strategie voor een succesvolle verkoop van uw woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Tysma Makelaars
Deventer
 
Tysma Makelaars

Wat is aankopen nou precies en waarom zou u daar een makelaar voor inschakelen ?

Vaak wordt bij de koop van een woning de makelaar overgeslagen, terwijl door zijn bemiddeling en onderhandeling enorme bedragen kunnen worden bespaard. Het bedrag dat het verschil maakt tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom, is in vrijwel alle gevallen hoger dan de makelaarscourtage die u betaalt voor de bemiddeling. Tevens behoeden wij u voor een miskoop zodat u straks, zonder zorgen lekker kan genieten van uw nieuwe woning.

Als u Tysma Makelaars inschakelt voor het kopen van een woning kunnen wij veel voor u betekenen, hieronder leest u meer over onze werkwijze:

Voorkom dat uw droomhuis aan u voorbij gaat:

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds te laat ? Of u ziet een verhuiswagen voor de deur van uw droomhuis en u heeft het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? 

Tysma Makelaars vindt uw huis in krimpend woningaanbod !

Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar met meer dan 50% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor u als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. Wij zetten ons netwerk optimaal in, zo krijgen wij vaak als eerste inzicht in de woningen die op de markt komen en zorgen dat we er dan gelijk bij zijn. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van:

Het NVM uitwisselingssysteem waarbij we het nieuwe aanbod van de collega’s ook krijgen

 • Diverse woningsites
 • Social media
 • Aanbod van particulieren
 • Contacten met collega’s

Wij houden u als één van de eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in veel gevallen nog voor dat deze op Funda komt. Wij mailen of bellen u zodra er en geschikte woning voor u binnen komt.

Onze aankoop coördinator zal regelmatig contact met u hebben om de zoekwensen actueel te houden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Werkhoven Brokers, Appraisers and Estate Managers
Hengelo
 
Van Werkhoven Brokers, Appraisers and Estate Manag

Bij de aankoop van uw droomhuis wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Schakel daarom een door jouw VBO-makelaar in bij het aankoopproces. U bent dan verzekerd van vakkundige begeleiding.

Wij kunnen u als aankopende makelaar adviseren over alle zaken omtrent het kopen van een woning en dan gaat het niet alleen over de koopsom maar werken dan een hele checklist af waarbij onder andere wordt gelet op:

 • bouwtechnische staat van de woning
 • geregistreerde kadastrale grenzen ten opzichte van de zelf aangebrachte erfscheiding
 • bodemgesteldheid; wat is de kans op ernstig vervuilde grond
 • omgevingsfactoren, zoals: vliegroutes, natuurgebieden, stedenbouwkundige ontwikkelingen, snelweg etc.
 • beslagleggingen
 • erfdienstbaarheden: recht van overpad, gootrecht etc.
 • rijks- provinciaal- of gemeentelijk monument
 • ligt de woning in een gebied met een beschermd stads- of dorpsgezicht
 • rust er een voorkeursrecht op de woning
 • hoe staat het met de financiële huishouding van de Vereniging Van Eigenaars bij de aankoop van een appartement

Dit is nog maar een greep uit de onderwerpen die wij afwerken om met een goed en deskundig advies te komen.

Nadat we alle zaken in ogenschouw hebben genomen komen we met een advies aankoopsom en voeren dan de onderhandelingen voor u, wanneer u dat wenst.

Na het eventueel bereiken van een mondelinge overeenkomst, controleren wij de koopakte evenals de concept leveringsakte van de notaris. Hierna verzorgen wij de eindinspectie om te controleren of de woning in de juiste staat wordt overgedragen en zijn wij aanwezig bij het notarieel transport.

Kortom een degelijk en deskundig traject wat in onze ogen een must is voor elke aankoop van een woning. In alle gevallen praten we over grote bedragen en is het aankopen van woningen niet uw dagelijkse bezigheid en laat u zich wellicht ook meeslepen in de emotie die bij zo'n beslissing altijd meespeelt. Laat u daarom bijstaan door een deskundige aankopende makelaar!

Makelaardij van Werkhoven biedt voor aankoop bemiddeling vanaf heden 2 aankooppakketten aan. Afhankelijk van uw wens naar hoogte van gebruikersgemak bepaalt u het bij u passend pakket. Het mooiste is dat u altijd diensten aan uw pakket kunt toevoegen en zelfs tussentijds van pakket kunt wisselen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Veldpape Makelaars Makelaardij
Olst
 
Veldpape Makelaars Makelaardij

Welkom op de website van Veldpape Makelaars, uw persoonlijk en maatschappelijk betrokken makelaar van gemeente Olst-Wijhe en omstreken.

Via deze site willen wij u kennis laten maken met ons als kantoor en u een betere kijk op het vak makelaardij geven. Onze doelstelling is een professionele en persoonlijke dienstverlening neer te zetten om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren in elk proces.

Wij zijn lid van de N.V.M. (de Nederlandse Vereniging van Makelaars). Al ruim 50 jaar zijn wij als Makelaarskantoor werkzaam in Deventer, Olst en omstreken en met deze ruime ervaring en vakkennis begeleiden wij u graag bij de aankoop, verkoop, of taxatie van uw woning.

Wij wensen u veel plezier op de site en staan u graag te woord voor eventuele vragen!
 
 
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vera Welker Makelaars
Enschede
 
Vera Welker Makelaars

Ben je opzoek naar een koopwoning of heb je er misschien al één op het oog? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar.

Wij geven je een realistische kijk op de situatie en voorzien je van onafhankelijk advies. Je droomhuis vinden is op dit moment soms lastig en het kan best wat tijd in beslag nemen. Daarom helpen we je graag.

Uiteraard verrichten we als we jouw droomhuis vinden de onderhandeling, waarbij we gebruik maken van onze volledige kennis van zaken en zonder emotionele afweging. We zetten ons netwerk in om ‘er tussen te komen’ en gebruiken onze deskundigheid & ervaring om de onderhandeling tot een goed resultaat te brengen. Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, regel wij alles m.b.t de afwikkeling en het papierwerk.

Lees meer +
4.9
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Voorst Makelaardij
Zwolle
 
Voorst Makelaardij

Bij Voorst Makelaardij kiezen wij voor transparantie in onze makelaarskosten. Wij hanteren een full service verkooppakket, gebaseerd op de waarde van jouw woning. Hierdoor is ons verkooptarief voor iedere woningeigenaar aantrekkelijk en weet jij vooraf waar je aan toe bent.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vrielink Makelaars b.v.
Schalkhaar
 
Vrielink Makelaars b.v.

Welkom bij de NVM makelaar voor de regio Schalkhaar, Diepenveen, Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. Tevens zijn wij actief in Colmschate, Heeten, Lettele, Bathmen, Gorssel, Epse, Twello, Voorst, Wilp, Welsum en Wesepe. Kortom heel Salland.

Veel in huis
Bij de aankoop of verkoop van uw huis komt veel kijken. Dat laat u toch niet over aan de eerste de beste makelaar? Dat vertrouwt u liever toe aan een echte makelaar. Bij Vrielink Makelaars bent u aan het juiste adres.

Door jarenlange ervaring en actuele kennis is Vrielink al sinds 1996 een begrip in Deventer en omstreken. Wij helpen u graag van a tot z bij de aankoop of verkoop van uw woning. Daar hebben we veel voor in huis.

“Wij zetten uw woning niet te koop, maar verkopen het met het beste resultaat”

En vooral ook welkom bij de gebundelde kracht van vier makelaars. Die ieder voor zich woonachtig zijn, in specifiek zijn of haar stuk van het werkgebied. En daar dus letterlijk en figuurlijk helemaal in thuis zijn.

Vier makelaars, één kantoor, dat is de kracht van Vrielink Makelaars. Schatten aan regionale kennis en ervaring, aangestuurd en ondersteund vanuit één centraal adres: het kantoor aan de Oerdijk 2 te Schalkhaar.

De grootte van het geheel, gekoppeld aan het kleine, lees het persoonlijke en dichtbije van de manier van werken, daarin zit het succes van Vrielink Makelaars. En, veel belangrijker, uw voordeel!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Weghorst Makelaardij B.V.
Wierden
 
Weghorst Makelaardij B.V.

Weghorst staat al bijna veertig jaar garant voor succes. Onze succesformule bestaat uit een combinatie van gedegen kennis van de markt, een uitgebreid netwerk, daadkrachtig optreden en een persoonlijke benadering. En niet in de laatste plaats: passie voor het werk. Daarom stoppen we ook zeker niet voordat we uw pand gevonden, gebouwd of verkocht hebben.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Weusthuis Makelaardij Almelo
Almelo
 
Weusthuis Makelaardij Almelo

De aankoop van onroerend goed is een belangrijke beslissing en het betreft een grote uitgave. Je krijgt te maken met allerlei regelgeving en zaken waar je aan moet denken / op moet letten. Daarom is het belangrijk dat je hierbij de juiste begeleiding krijgt van een ervaren aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning. Liefde maakt vaak blind, zo ook de liefde voor dat ene huis dat te koop staat. Onze aankoopmakelaars geven je een transparant en oprecht advies, zo voorkom je teleurstellingen achteraf.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning maak je belangrijke keuzes op basis van vaak niet meer dan een bouwtekening of impressie. In deze situatie is het fijn wanneer je weet dat de makelaar met kennis van zaken jouw sparring partner wil zijn. Bij Weusthuis Makelaardij zitten experts die alles weten over nieuwbouw. Onze aankoopmakelaars zijn actief in de omgeving van Tubbergen, Almelo, Losser, Oldenzaal en Denekamp.

Waarom heb je een aankoopmakelaar nodig?

 • Vaak is de makelaar eerder/breder geïnformeerd over het (toekomstig) aanbod
 • Voor het signaleren van eventuele gebreken
 • Voor het met minder emoties onderhandelen met de verkoper
 • Voor advies bij bezichtigingen
 • Voor het zetten van de puntjes op de 'i' bij de opmaak van een koopovereenkomst
 • Voor de begeleiding van het juridische traject
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wiggers Makelaars
Almelo
 
Wiggers Makelaars

Een huis kopen met een makelaar levert je veel voordelen op

Bij het kopen van een huis zijn er allerlei praktische zaken waar je op moet letten. Zoals de prijs, juridische en bouwkundige aspecten, omgevingsfactoren en ontbindende voorwaarden. Daar helpen we je graag bij. Bovendien nemen we je al het regelwerk uit handen.

Waarom een aankoopmakelaar?

We zetten het even voor je op een rij:

 • Een aankoopmakelaar helpt je zoeken naar een woning die bij je past.
 • En het mooie is: soms weet hij al welke woningen er binnenkort te koop worden gezet. Nog voordat ze op Funda of een andere woningsite staan. Dat geeft je een voorsprong.
 • Hij gaat mee naar de bezichtiging van een woning. Door zijn ervaring kan hij je wijzen op gebreken die jij niet ziet.
 • Hij doet de onderhandelingen voor je en regelt de scherpste prijs en de beste voorwaarden voor jou.
 • Als je het huis hebt gekocht, regelt hij de afhandeling.
 • Hij controleert de voorlopige koopakte, bereidt de overdracht voor en inspecteert samen met jou de woning voordat jij bij de notaris je handtekening zet en de sleutel krijgt.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Makelaars Enschede
Enschede
 
Woonaccent Makelaars Enschede

Je bent op zoek naar een nieuw huis in de regio Enschede. Als aankoopmakelaar in Enschede vinden we samen jouw droomwoning zonder dat je jouw woonwensen op hoeft te geven. Wij merken dat het steeds vaker een uitdaging is om er op tijd bij te zijn en niet achter het net te vissen. Hierdoor worden eisen en woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. Wij laten ons niet leiden door emoties en realiseren voor jou de beste deal met het meeste woongenot.

Samen vinden we je droomhuis
Waarom wil je verhuizen? Wat zijn je eisen en wensen m.b.t. een nieuwe woning? Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede gaan graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing. Wil je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of heb je vragen over onze aankoopdienst? Neem dan contact met ons op via 053 - 4802444. 

Lees meer +
4.5
Funda 4.7
Google Reviews 4.4
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Zengerink Hypotheekspecialisten BV
Hengelo
 
Zengerink Hypotheekspecialisten BV

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM nemen wij deel aan een geavanceerd computer uitwisselingssysteem waardoor wij u direct informeren over de nieuw in de verkoop genomen woonhuizen voordat de verkoop via welk medium dan ook bekend is. Verder kunt u van ons als NVM-makelaar een basiskwaliteit verwachten.


WAARBORGMAKELAARS: GESPECIALISEERDE WONINGMAKELAARS
Door onze werkwijze bent u gewaarborgd van een grote deskundigheid bij de begeleiding van uw aankoop. Ons kantoor is puur gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonhuizen waardoor wij u meer kwaliteit en mogelijkheden bieden.
Bij de woningen die u gaat bezichtigen gaat een aankoopmakelaar mee die u bij de bezichtigingen begeleidt. Als u een woning gevonden heeft die aan uw wensen voldoet wordt een professionele analyse van de aan te kopen woning gemaakt waarbij alle voors- en tegens duidelijk worden en waarbij gemotiveerd de marktwaarde wordt bepaald. Deze gegevens worden bij de onderhandeling gebruikt waardoor we vaker voor een scherpere prijs voor u kunnen aankopen. Bij elke aankoop wordt voordat de koop definitief is desgewenst een bouwkundige rapportage gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Samengevat bieden wij u het volgende:

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo