Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
Aerssens & Partners brokers and appraisers
Vlissingen
 
Aerssens & Partners brokers and appraisers
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bert Bimmel Makelaardij V.O.F.
Vlissingen
 
Bert Bimmel Makelaardij V.O.F.

Statistisch koopt u slechts drie maal in uw leven een andere woning. Dat betekent in ieder geval dat u er nooit bedreven in wordt. Het risico dat u bij het aankopen van een bestaande woning iets over het hoofd ziet is groot. Of het dan gaat over een bouwkundig of een installatietechnisch aspect, over een juridische of een publiekrechtelijke kwestie: wij doen elke dag niets anders. Daarnaast zal in de fase van onderhandelingen voor u geld worden verdiend doordat wij dagelijks met dat bijltje hakken en dus het onderste uit de kan weten te halen, zonder het deksel op de neus te krijgen. De hele contractuele afhandeling tot en met de eigendomsoverdracht wordt u uit handen genomen. Dat is voor u een hele geruststelling. De kosten zullen u meevallen, wij verdienen die dubbel en dwars voor u terug.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Casco Brokers
Middelburg
 
Casco Brokers

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op funda kun je zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is. 
 
Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - toch een adviseur in de arm te nemen die je voor vervelende scenario’s kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar van de NVM luistert naar je wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan je wijzen op alternatieven waar je zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen. 

Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
De Nooijer Makelaars
Arnemuiden
 
De Nooijer Makelaars

Een woning kopen, een belangrijke beslissing en één van de meest waardevolle aankopen in uw leven. Wij van De Nooijer Makelaars helpen u hier graag bij!

Door onze jarenlange ervaring, marktkennis en professionaliteit op zowel bouwkundig als op juridisch vlak komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat u een zorgeloos aankoopproces ervaart.

Wat u van ons als aankoopmakelaar kunt verwachten

 • Wij als aankoopmakelaar behartigen uw belangen.
 • Persoonlijke aandacht, uiterst goede voorbereiding en gedegen advies.
 • Snel schakelen, zodat u uw droomwoning niet mist.
 • Vakkundig onderhandelen, zonder te kijken door de “roze bril”.
 • Kennis van zaken als publiekrechtelijke beperkingen, erfpacht en ontbindingsclausules.
 • Vragen beantwoorden als, kan ik deze leuke woning later ook weer verkopen?
 • Op de hoogte van de marktwaarde en de prijsontwikkeling in onze regio.
Lees meer +
 • Langstraat 85
 • info@denooijer-makelaars.nl
 • 0118-602154
 • https://www.denooijer-makelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Dingemanse brokers B.V.
Middelburg
 
Dingemanse brokers B.V.

Betrokken, doortastend, actief & vooruitstrevend. Dát zijn onze makelaars, maar er is meer ...

 • Waarom kiest u voor Dingemanse makelaars? Dingemans makelaars is een gevestigde naam met ruim 54 jaar aan makelaarservaring.
 • Wij staan midden in de markt met een sterk en enthousiast team. 
 • Lidmaatschap van de NVM. 
 • Vooroplopend met vernieuwingen in oa de presentatie van uw woning. 
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines. 
 • Zeer actief op de belangrijkste huizensite Funda.
 • Gebruik van social media, zoals Facebook en Twitter.
 • De medewerkers zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. Wij staan voor u klaar en vechten voor uw belang. 
 • Dagelijkse contacten met vele potentiële kopers.
Lees meer +
4.6
Funda 4.6
Google Reviews 4.5
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Faasse en Fermont
Goes
 
Faasse en Fermont

Faasse & Fermont is een gevestigde naam binnen de makelaardij. Sinds de oprichting in 1990 is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerend goed markt. Met onze kennis van zaken en bekendheid met de regio en de markt, streven we ernaar het beste en meest uitgebreide dienstenpakket te leveren. Faasse & Fermont werkt in vier segmenten, namelijk: woningen, nieuwbouwwoningen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken & verzekeringen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Faasse en Fermont Makelaar Zeeland
Middelburg
 
Faasse en Fermont Makelaar Zeeland

U heeft een geweldige woning op het oog. De woning ziet er op het eerste gezicht goed uit, maar is die ook echt in een goede staat? En is de vraagprijs wel reëel? Onze ervaren aankoopmakelaars zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook kan onze hypotheekafdeling u helpen bij het afsluiten van een hypotheek.

Voorafgaand aan de bezichtiging doen we een globaal onderzoek. We gaan mee naar de bezichtiging van de woning en onderhandelen met de verkopende partij. We stellen kritische vragen, zodat alle informatie boven tafel komt. Daarbij stellen we vast of de woning bouwkundig in orde is en of de vraagprijs overeenkomt met de daadwerkelijke waarde van de woning.

Is uw bod geaccepteerd? Dan helpen we met de juridische kant van het verhaal. We nemen de koopovereenkomst zorgvuldig met u door en gaan mee als de woning wordt opgeleverd.

Lees meer +
4.6
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Geerse Advies Onroerende Zaken
Middelburg
 
Geerse Advies Onroerende Zaken

Verkopers van onroerende zaken laten hun belangen nagenoeg altijd behartigen door een makelaar. Kopers daarentegen schakelen zelden een makelaar in. Dat is merkwaardig te noemen, immers men staat als koper vaak tegenover een professionele partij, de makelaar, en men is zelf leek. De makelaar van de verkoper heeft één belang en dat is de onroerende zaak verkopen voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Door jarenlange ervaring kan ik zeggen dat het inschakelen van aankoopmakelaar vrijwel altijd loont. Dat wil zeggen dat de courtage gemakkelijk betaald kan worden uit het gunstigere onderhandelingsresultaat. Om dit kracht bij te zetten werk ik, indien u dit wenst met een courtage welke een percentage van het onderhandelingsresultaat is

Lees meer +
4.6
Funda 4.6
Google Reviews 4.7
Facebook 4.8
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Gilles de Looff Makelaardij B.V.
Middelburg
 
Gilles de Looff Makelaardij B.V.

Het kopen van een woning is geen alledaagse aangelegenheid. In Nederland verhuizen de mensen gemiddeld 1 keer per 7 jaar. 95% van deze mensen gaat bij de aankoop van een woning een hypothecaire lening aan. Dit vraagt dus om de deskundige begeleiding van een makelaar. Bij ons krijgt u die begeleiding. En dat niet alleen! Wij hanteren een vast tarief voor alle aankopen. Dat kan u vele Euro’s schelen.

Wat zijn de directe voordelen van een aankopend makelaar:

 • Deze is onafhankelijk van de verkoper en staat voor 100% achter de koper.
 • Deze kent de markt.
 • Deze kan de reële marktwaarde van de woning geven.
 • Deze heeft geen persoonlijke emotionele binding met de woning.
 • Deze onderhandelt voor u en probeert het onderste uit de kan te halen.  
Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.4
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Hoogedeure Makelaars
Oostkapelle
 
Hoogedeure Makelaars

Hoogedeure Makelaars Taxateurs gaat voor het beste resultaat met integer en deskundig advies. Voor het verkopen, aankopen, verhuren, taxeren of bouwkundig keuren van een woning, bent u bij ons aan het juiste adres. De fraaie provincie Zeeland is daarbij ons werkgebied. Trots zijn wij op de klantwaarderingen voor onze dienstverlening. Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kooijman Brokerage
Nieuwerkerk
 
Kooijman Brokerage

Bent u op zoek naar een makelaarskantoor met veel ervaring in de Zeeuwse markt, maar met de werkwijze die helemaal past bij anno nu? Met meer dan 15 jaar werkervaring in de branche zijn we uitgegroeid tot een ervaren speler in de markt. In al die jaren hebben wij zeker niet stilgezeten en zijn we doorgegroeid tot een kantoor met veel verschillende specialismen.

Professionals
Bij Kooijman Makelaardij zijn we van mening dat er tegenwoordig veel meer facetten bij komen kijken dan alleen het ‘ouderwetse’ makelen. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Om die persoonlijke aanpak het beste tot zijn recht te laten komen, staan er bij ons twintig enthousiaste professionals voor u klaar met ieder zijn of haar eigen specialisme. Uiteraard zijn dat de vakkundige makelaars en taxateurs, maar ook marketingspecialisten, fotografen en niet te vergeten de binnendienstmedewerkers. Met zijn allen werken we hard voor het hoogst haalbare resultaat.

Woonvraag
Doordat wij zoveel verschillende specialismen in huis hebben, kunnen wij u met iedere woonvraag ontzorgen. Denkt u eraan om te gaan verkopen? Of heeft u stylingtips nodig om uw woning optimaal te presenteren? Wij kunnen u helpen. Bent u juist op zoek naar een woning of heeft u hulp nodig bij het aankooptraject? Onze aankoopmakelaar staat voor u klaar. Kortom: heeft u een vraag? Stel deze gerust en wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Krijger en Dieleman makelaars
Middelburg
 
Krijger en Dieleman makelaars

Een woning kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Het kan vele vragen oproepen die je op dat moment het liefst beantwoord wilt zien. Onze aankoopservice zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel je nieuwe woning kunt aankopen. Onze makelaars helpen je doormiddel van hun ervaring en expertise. Wij kijken met een frisse blik mee en geven je een eerlijk advies.

Lees meer +
4.6
Funda 4.6
Google Reviews 4.8
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Kuub Makelaars Goes
Goes
 
Kuub Makelaars Goes

Kuub Makelaars is het Zeeuwse makelaarskantoor met kennis van zaken een no-nonsense aanpak. We hebben kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee. Ben jij op zoek naar een makelaar met een persoonlijke aanpak? Dan kies je voor Kuub, de makelaar met inhoud!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kuub Makelaars Middelburg
Middelburg
 
Kuub Makelaars Middelburg

Ben jij op zoek naar een woning in Zeeland? Met 3 vestigingen in de provincie Zeeland is Kuub Makelaars écht thuis in Zeeland. Je kunt bij ons terecht voor hulp bij het kopen en verkopen van een woning. Daarnaast kun je ook een waardebepaling of taxatie door ons laten uitvoeren. Heb je behoefte aan advies of begeleiding? Onze makelaars en hypotheekspecialisten voorzien je graag van hypotheekadvies of aankoopbegeleiding. Kuub is dé NVM makelaar in Zeeland. Met de kennis en ervaring van onze Zeeuwse makelaars gaan zij voor jou aan de slag!

Ieder Zeeuws ‘eiland’ heeft zijn eigen charme. Kuub Makelaars heeft vestigingen in Zierikzee op het eiland Schouwen-Duiveland, in Goes op Zuid-Beveland en in Middelburg op Walcheren. Ons werkgebied beperkt zich al lang niet meer tot de steden op deze eilanden. Wij zijn dé makelaar van Zeeland! Als Zeeuws makelaarskantoor weten wij precies welke voorzieningen je in iedere woonkern zult vinden en hoe de sfeer er is. Deze kennis en ervaring nemen we mee om jouw droomwoning te vinden of jouw woning te verkopen.

Lees meer +
4.6
Funda 4.5
Google Reviews 4.4
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Leunis Makelaars
Tholen
 
Leunis Makelaars

Leunis Makelaars valt op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want wij luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. Het VERKOPEN van een huis is een hele stap, het is daarom fijn om te weten dat u op de persoonlijke aandacht en deskundigheid van Leunis Makelaars kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange (verkoop)ervaring gecombineerd met jong enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit een goed bereikbaar KANTOOR aan de Markt 6 in Tholen. Ons team bestaat uit 3 ervaren, jonge enthousiaste makelaars, een assistent makelaar, een content marketeer en 3 binnendienst medewerkers. Dit team staat als een huis en loopt een extra metertje voor u als klant.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Bek
Middelburg
 
Makelaarskantoor Bek

Bent u op zoek, naar een woning die bij u past, of al verliefd geworden op een plek, Hans signaleert en hij adviseert u van het begin tot het eind. Daar hoort het regelen van een bezichtiging, onderzoek doen naar het pand en eventueel een bouwkundig specialist inschakelen bij. Soms is daar ook een ontnuchterende kijk bij nodig, die Hans u biedt. Altijd behartigt hij de belangen van de opdrachtgever, verplaatst zich in u en vertegenwoordigt u. Bij aankoop verzorgt Hans de contractuele afhandeling tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Begeleiding in verzekering en hypotheekadvies is natuurlijk ook mogelijk.

Lees meer +
4.5
Funda 4.6
Google Reviews 4.9
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Ons Huis
Middelburg
 
Makelaarskantoor Ons Huis

Het spreekt voor zich dat de makelaar van de verkoper alles doet in het belang van de verkoper (o.a. een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst).
Dit staat haaks op uw belang. ONS HUIS is er daarom voor u!
 
Lagere aankoopprijs
Door onze ervaring en zakelijke benadering van de woning bedingen wij een lagere aankoopprijs dan u zelf kunt realiseren.
 
Bouwkundige staat van de woning
Door onze bouwkundige kennis kunnen wij zeer goed inschatten wat er nog aan kosten voor achterstallig onderhoud te verwachten zijn.
Ook kunnen wij u adviseren over mogelijke verbouwingen en daarmee samenhangende kosten.
 
Bijzonderheden ten aanzien van de woning
Wij onderzoeken allerlei bijzonderheden ten aanzien van de woning, bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, bestemmingsplanontwikkelingen,
hoe is de financiële situatie van de vereniging van eigenaars (bij een appartement).
 
Gratis financieel advies
Iedere opdrachtgever van ONS HUIS krijgt een financieel adviesgesprek
aangeboden door een erkend Financieel Planner. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw droomhuis heeft gevonden!
 
De klik!
Wij zijn van mening dat het van groot belang is dat er een “klik” is met onze opdrachtgevers en we zijn ervan overtuigd dat dit de aankoop van uw woning ten goede komt.

Lees meer +
4.2
Funda 4.2
Google Reviews 4.4
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Zwaan | Makelaar Taxateur | Verkoop Aankoop | Recreatiemakelaar | Walcheren | Zeeland
Koudekerke
 
Makelaarskantoor Zwaan | Makelaar Taxateur | Verko

Een nieuw huis kopen? Neem dan een aankoopmakelaar in de arm! Vaak bent u emotioneel betrokken bij de woning en dat maakt het moeilijk om op het scherpst van de snede te onderhandelen. Als aankoopmakelaar doen we alles op alles en daardoor betaalt u de scherpste prijs voor uw droomhuis.

Onafhankelijk advies van onze aankoopmakelaar

Het is belangrijk dat een nieuwe woning helemaal naar uw wens is en dat u een goed gevoel heeft bij de aankoop. Onze makelaars kunnen u  goed adviseren en een eerlijke prijs bedingen. Met onze kennis van de woningmarkt bepalen we namelijk de waarde van het huis. Zo weten we dat u nooit teveel betaalt. Daarbij ontzorgt onze makelaar u enorm. We voeren bijvoorbeeld de onderhandelingen uit. Onze makelaars doen dit vaker en weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Indien nodig pluizen we het bestemmingsplan uit, geven we advies en kijken we of er nader bouwkundig onderzoek nodig is. Ook controleren we de koopovereenkomst en notariële stukken, en begeleiden tot de notaris.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Neeskens Brokers
Yerseke
 
Neeskens Brokers

Neeskens Makelaars is hét Zeeuwse makelaarskantoor anno nu. In 40 jaar tijd is ons makelaarskantoor uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vier vestigingen door heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we thuis in de hele provincie.

Enthousiaste vakmensen
Ons jonge, creatieve team bestaat uit vijftien enthousiaste vakmensen. Iedere dag zetten wij ons weer in voor onze klanten. Dat doen we vol passie, iedereen met zijn of haar eigen specialisme. Of het nu gaat om onze deskundige makelaars en taxateurs, marketingspecialisten of fotografen: ons doel is om continu het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Wat uw woonvraag ook is.

Antwoord op iedere woonvraag
Door onze krachten te bundelen weet ons team als geen ander wat uw woning waard is en hoe we uw woning binnen no-time kunnen verkopen. We geven u stylingtips om het verkoopproces te versnellen en informeren u graag over de laatste trends in de woningmarkt. Bent u juist op zoek naar een nieuwe woning? Ook dan begeleiden we u graag. We gaan samen met u op zoek naar de juiste match. Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning of een andere koopwoning in Zeeland: we doen er alles aan om uw droomhuis te vinden!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rotsvast Middelburg
Middelburg
 
Rotsvast Middelburg

Op de site van Rotsvast vindt u ons aanbod van koopwoningen. Ons aanbod wisselt daarbij dagelijks. Bij interesse in een van de koopwoningen maken wij graag een afspraak voor bezichtiging. Rotsvast behartigt daarbij de belangen van verkoper. U kunt er ook voor kiezen uw belangen te laten behartigen door uw eigen aankoopmakelaar.

Wilt u een woning kopen?
Het kopen van een huis is een belangrijke financiële en emotionele beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Rotsvast denkt en zoekt met u mee en geeft u een passend en objectief advies. Kiezen voor Rotsvast betekent kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. 

Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Rplus Makelaardij
Heinkenszand
 
Rplus Makelaardij

R+ Makelaardij, een kleinschalig en no-nonsense makelaarskantoor in de gemeente Borsele.

- Een uitgebreid, gevarieerd en snel wisselend huizenaanbod
- Een actieve en persoonlijke werkwijze in de verkoop van woningen
- Gevalideerde taxatierapporten, binnen enkele werkdagen in huis
- Een eerlijk advies wanneer u een huis op het oog heeft. Niet doen is ook een advies.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ruiterplaat
Kamperland
 
Ruiterplaat

Ruiterplaat Makelaardij werd ruim 25 jaar geleden opgericht en is een Zeeuws makelaarskantoor met een goede reputatie. Ons kantoor is centraal gevestigd in Kamperland van waaruit wij geheel Zeeland kunnen bedienen. De diensten van Ruiterplaat Makelaardij kunnen voor alle woningtypen worden ingezet. Onze specialismen zijn recreatief vastgoed en exclusief vastgoed. Onze missie is kort maar krachtig:

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schinkel de Weerd Makelaardij
Oost-Souburg
 
Schinkel de Weerd Makelaardij

We helpen je daar graag bij. Als NVM-makelaar kennen wij de lokale woningmarkt en weten wij precies hoe alles werkt, zoals de bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch bod. Wij begeleiden je net zo lang tot je blij en trots de sleutel van je nieuwe huis in ontvangst kunt nemen.

Wil je een nieuwe woning kopen? Maak dan eens kennis met Schinkel de Weerd. We horen graag waarnaar je op zoek bent. Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb je nodig? In welke buurt? Wat zijn je financiële mogelijkheden? We zetten dit graag samen met jou op een rijtje, voordat we samen op zoek gaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schulting en Partners
Middelburg
 
Schulting en Partners

U hebt besloten om te verhuizen. U wilt een mooie woning die precies bij u past tegen een aantrekkelijke prijs. Wij signaleren, adviseren, bemiddelen en begeleiden u van het begin tot het eind! Dankzij ons uitgebreide netwerk en de toegang tot tal van informatiebronnen weten wij of er een woning te koop staat die voldoet aan uw woonwensen. Wij regelen een bezichtiging voor u, doen extra onderzoek of schakelen, indien nodig, een bouwkundig specialist in. In de fase van onderhandeling kunnen wij heel wat geld voor u verdienen. Wij verzorgen verder de hele contractuele afhandeling tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Lees meer +
4.8
Funda 4.6
Google Reviews 4.4
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Lid NVM
Middelburg
 
Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Lid NVM

Het kopen van een woning is spannend. Zeker nu want huizen worden snel verkocht waardoor je helaas vaak net te laat bent!

Wij ondersteunen je graag met het vinden en kopen van jouw droomwoning. De (aankoop)makelaars van Sinke Komejan zijn uitstekend op de hoogte van de lokale Zeeuwse woningmarkt en weten daardoor precies wat er te koop staat en welke woningen er binnenkort op de markt komen.
Sinke Komejan helpt je graag van begin tot eind met het kopen van je nieuwe droomhuis. Zo kunnen we je vroegtijdig helpen in de zoektocht naar een geschikte woning, meegaan naar bezichtigingen en je ondersteunen bij de onderhandelingen. Vind je het fijn om zelf op zoek te gaan naar een woning en Sinke Komejan in te schakelen voor ondersteuning? Dat kan natuurlijk ook.

Lees meer +
4.8
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.1
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
stacaravanmakelaar zeeland
Scharendijke
 
stacaravanmakelaar zeeland

Nederland herbergt talloze campings gevuld met stacaravans en chalets. Voor veel mensen de manier om naast hun woning een eigen vakantieparadijsje te hebben. Jan Deurloo en Colinda Kort riepen in Zeeland een aantal jaar geleden de stacaravanmakelaar in het leven, voor aan- en verkoopbemiddeling van die kleine vakantieparadijzen. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Stad en Zeeland NVM Makelaars
Goes
 
Stad en Zeeland NVM Makelaars

Stad & Zeeland NVM Makelaars heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een
gerenommeerd makelaarskantoor, actief in Zeeland op zowel de bestaande- als
nieuwbouwmarkt. Klanttevredenheid staat centraal en op onze eigen wijze verkopen en vermarkten wij woningen, projecten en investeringen voor zowel de reguliere als de recreatieve markt. Met een kantoor in het centrum van Goes en een enthousiast team kunnen u optimaal begeleiden tijdens de verkoop of het aankooptraject van uw nieuwe woning. Hecht u waarde aan goede begeleiding en een betrouwbaar advies? Dan bent u bij Stad & Zeeland NVM Makelaars aan het juiste adres. Ons team heeft verstand van (onroerende) zaken en zorgt ervoor dat u terug kunt kijken op een geslaagde transactie.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sturm Makelaars
Zierikzee
 
Sturm Makelaars

Onze filosofie is dat een perfecte presentatie, de juiste vraagprijs en zo'n breed mogelijke distributie (dus de mate waarin een potentiële koper te weten kan komen dat het object te koop staat) de basis ingrediënten zijn voor een succesvolle verkoop. Dit bereiken we onder andere door:

- Een gefundeerde waardebepaling van uw object met bepaling van de juiste vraagprijs.
- Fraaie full-color brochure met o.a. foto’s gemaakt door een professionele fotograaf (kosten voor Sturm Makelaars).
- Een zo breed mogelijke presentatie op diverse aanbodsites waaronder Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl etc.
- Plaatsing op populaire Duitse aanbodsites.
- Maximale aandacht op Facebook en Twitter.
- Ook wordt het object aangemeld in de woningmatch zodat eventuele zoekers de woning automatisch in de mailbox  krijgen.
- Niet alleen internet wordt benut maar ook eventuele advertenties, bord in de tuin en de presentatiewand op kantoor.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Synchro Bedrijfshuisvesting
Middelburg
 
Synchro Bedrijfshuisvesting

Synchro Bedrijfshuisvesting kent de markt waarin zij opereert goed en kan u daarom begeleiden bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte (kantoor, opslagruimte of winkelruimte). Aankoopbemiddeling en/of aanhuurbemiddeling door ons levert u daadwerkelijk voordeel op, omdat wij veel ervaring hebben in het onderhandelen over huur- en koopprijzen en overige bijbehorende voorwaarden en condities!

Opdrachtgevers schakelen ons ook vaak in mede op basis van een zogenoemde 'besparingsfee'. Dat wil zeggen een aantrekkelijke basisfee + een 'besparingsfee' indien Synchro Bedrijfshuisvesting daadwerkelijk een financieel voordeel voor u heeft behaald. Een win-winsituatie dus.

Synchro Bedrijfshuisvesting is goed in staat om:

 • Samen met u uw wensen omtrent vastgoed in kaart te brengen
 • U te helpen bij het vinden van passende bedrijfsruimte
 • U te begeleiden bij een bezichtiging
 • De (prijs)onderhandelingen te doen
 • Een bouwkundig onderzoek te laten verzorgen
 • U bij te staan met juridisch advies op het gebied van vastgoed
 • Het contact met de notaris te regelen
 • De gemaakte afspraken schriftelijk vast te leggen
 • U te begeleiden tot en met de eigendomsoverdracht of huuringangsdatum.
Lees meer +
4.3
Funda 4.7
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Taxaties4Zeeland
Middelburg
 
Taxaties4Zeeland

Het zal je niet ontgaan zijn dat de woningmarkt erg veranderd is in de afgelopen jaren. De scheefgroei tussen vraag en aanbod zorgt voor opdrijvende prijzen. Dit maakt het voor jou als koper steeds moeilijker om een woning aan te kopen tegen een goede prijs.

De meeste mensen kiezen voor een verkopend makelaar wanneer zij een woning verkopen. Zij worden dan graag bijgestaan tijdens de bezichtigingen en onderhandeling. Bij aankopen onderneem je dezelfde stappen als bij verkoop, maar dan vanuit de tegenovergestelde positie. Het is dan ook heel verstandig dat ook jij een professional inschakelt die jou begeleidt.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren en aankopen van woningen. Middels onze ervaring en databases kunnen wij jou helpen bij het aankopen van een woning. Daarnaast zijn wij niet actief in de verkoop van onroerend goed en zijn daarmee echt onafhankelijk.

Aankopen middels Taxaties4Zeeland betekent een ontzorgt proces van de bezichtiging tot het tekenen voor de overdracht. Wij adviseren en jij maakt de keuzes! Lukt het niet om de woning succesvol aan te kopen, dan betaal je bij ons geen kosten ‘No cure No pay’ noemen wij dat.

Lees meer +
4.2
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
The Pagter Vastgoed B.V.
Middelburg
 
The Pagter Vastgoed B.V.

Vanuit de monumentale watertoren in Middelburg zijn wij actief met aan-en verkoop, inruil en verhuur van onroerend goed, zowel in Zeeland, Zeeuws Vlaanderen als de rest van Nederland. Ons kantoor bevindt zicht op de begane grond en het souterrain van de watertoren, met voldoende eigen parkeergelegenheid voor de deur bent u altijd welkom.

Naast aankoop en verkoop zijn wij ook actief in het verhuren van woningen voor zowel  particulieren als bedrijven. Hiervoor bieden wij volledig gemeubileerde personeelshuisvesting voor tijdelijke of langer gedetacheerde medewerkers aan.

Wij verhuren flexibel, in overleg is er zeer veel mogelijk want iedereen heeft tenslotte zijn eigen wensen en eisen wat betreft wonen. Of dit nou tijdelijk is of voor langere tijd.

Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Theelen & Partners - Makelaars en Taxateurs
Vlissingen
 
Theelen & Partners - Makelaars en Taxateurs

Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren… Als het om vastgoed gaat, voelt elke stap die u neemt als een grote onderneming. Daarom is het fijn om een betrouwbare en kundige makelaar naast u te hebben die u daarbij steunt én van vakkundig advies voorziet. Theelen & Partners makelaars en taxateurs heeft de kennis, ervaring en drive om voor u het maximale resultaat te halen. Of het nu gaat om de aankoop van uw eerste woning, de verkoop van vastgoed in het hogere segment, zakelijk onroerend goed of huur en verhuur, ons team zorgt dat al uw wensen en uitdagingen op het gebied van vastgoed soepel en professioneel worden afgehandeld. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Tournois Makelaardij en Verzekeringen
Breskens
 
Tournois Makelaardij en Verzekeringen

Wij begrijpen als geen ander dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in uw leven, kiest u niet zomaar. Bij ons staan uw persoonlijke wensen centraal.

 

Wij onderscheiden ons op het gebied van deskundigheid, service en ons lidmaatschap bij de NVM. Met onze marktkennis en persoonlijke begeleiding ontzorgen wij u volledig met uiteraard het beste resultaat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
UM ZEELAND, Uw makelaar in Zeeland
Westdorpe
 
UM ZEELAND, Uw makelaar in Zeeland

Wij zijn een gecertificeerd makelaarskantoor welke gespecialiseerd is in aan- en verkoop en taxaties van onroerend goed.
Daarnaast hebben wij een duidelijke visie op een kwalititief goede service voor u als klant, met een succesvol resultaat.
Een klantgerichte werkwijze, een gedegen kennis van de woningmarkt, veel gevoel voor service en een absolute mate van betrouwbaarheid.
Wij zijn binnen 3 jaar gegroeid van startend kantoor naar een van de grotere en toonaangevende makelaars in de markt door een goede kwaliteit te leveren met bijbehorende hoogstaande service en te beschikken over een klantcentrale werkwijze.

Vrijblijvend kennis maken met ons? Dat kan! Bel (06-20875776) of mail (info@umzeeland.nl) voor meer infomatie. 

Met vriendelijke groet,

Namens het team van UM Zeeland,
Tommy van Overmeeren
Eigenaar, Makelaar-Taxateur

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Verhage-Lemahieu
Sluis
 
Verhage-Lemahieu

Wij zijn een klein en veelzijdig team dat u op deskundige manier ondersteunt.

Wij combineren netwerk, kennis en ervaring in vastgoed & ruimtelijke planning. Ons kantoor is gespecialiseerd in makelaardij, taxaties en juridisch advies op gebied van vergunningen, bouw- en projectontwikkeling.

Kortom alle vraagstukken waar het gaat om onze leefomgeving.

Ons netwerk en kennis ontmoeten elkaar op de grens van Nederland en België, in het kantoor aan de grensovergang bij Sluis.

Specialistische knowhow en kennis van de vastgoedmarkt vormt zo een krachtige combinatie die partijen bij elkaar kan brengen en begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WOOONmakelaardij
Goes
 
WOOONmakelaardij

WOOONmakelaardij biedt een verfrissend, onderscheidend en uniek concept. Uw makelaar werkt -met enthousiasme én passie voor het vak- samen met u op een persoonlijke wijze aan het realiseren van uw WOOONwensen. Met gedegen vakkennis, gedrevenheid, strategie én op een pro-actieve & servicegerichte wijze wordt aan uw succesvolle resultaat gewerkt. Integriteit, betrokkenheid én betrouwbaarheid staan daarbij zeer hoog in het vaandel. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo