Makelaars Groningen

TEST

Sorteren op naam
iQ Makelaars Groningen
Groningen
 
iQ Makelaars Groningen

Zoek jij jouw droomhuis? iQ Makelaars Groningen helpt je graag tijdens de zoektocht. Wij begeleiden en ondersteunen je in het gehele aankoopproces. Als aankoopmakelaar in Groningen bieden we je een volledige persoonlijke aanpak en zijn we beschikbaar op momenten die jou uitkomen.

Bij de zoektocht naar je droomhuis moet er eerst in kaart worden gebracht welke huizen er te koop staan en passen binnen jouw budget en mogelijkheden. Wij hebben een breed aanbod van huizen die te koop staan in de lokale  woningmarkt.Door onze kennis van deze lokale markt weten wij wat er nodig is voor het vinden van jouw droomhuis.

Lees meer +
4.9
Funda 4.6
Google Reviews 5
Facebook 3.9
Feedback Company 4.8
Contact    Prijsopgave vbo
5
AgriTeam Makelaars Midden Nederland
Ede
 
AgriTeam Makelaars Midden Nederland

De aan- of verkoop van uw agrarisch onroerend goed is een belangrijke en soms moeilijke beslissing en heeft vaak grote gevolgen voor zowel uw onderneming als uw gezin.

Het is daarom verstandig om een specialist met ruime ervaring in de begeleiding bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed in te schakelen.

Onze makelaars hebben kennis van zaken en werken met regionale betrokkenheid. Door het landelijke netwerk van Agriteam makelaars en taxateurs kunnen wij u in elke regio de optimale begeleiding bieden. Door onze landelijke dekking heeft u in het geval van bijvoorbeeld een bedrijfsverplaatsing aan één partij voldoende.

Agriteam makelaars en taxateurs is uw vertrouwenspartner wanneer het gaat om deze belangrijke beslissingen en ontwikkelingen.

Wij beschikken over een netwerk van juridische, fiscale en bedrijfskundige specialisten die u en ons kunnen voorzien van een optimale advisering en begeleiding bij de aan- of verkoop van uw agrarische onroerende goed.

Lees meer +
Funda
Google Reviews 4.3
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Alfred Bakker Makelaars en Adviseurs
Haren
 
Alfred Bakker Makelaars en Adviseurs

Het goede leven. Genieten van de nuances. Weten waarin de kwaliteit van het leven zit. Een diner in een gezellig Grieks restaurantje in Groningen. Een partijtje golf met goede vrienden op de green van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen. Een theateravond met z’n tweetjes in de Stadsschouwburg in Groningen. Een weekje Verona in Italië.
Maar eerst en vooral: genieten van je huis. Precies de goede woning op precies de goede plaats. My home my castle. Je huis als de perfect zittende mantel. Voor alle dagen van het jaar. Om alle dagen van te genieten. Relaxed op de bank met uw lievelingsboek. Samen kokkerellen aan het kookeiland. Luieren op het terras of in de tuin. Knutselend aan uw oldtimer. Dit is wonen. Zo wilt u leven.

Lees meer +
Funda
Google Reviews 4.4
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Anderz makelaar Groningen
Groningen
 
Anderz makelaar Groningen

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Groningen? Dat kunt u vinden met onze hulp! Dankzij onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Groningen kunnen wij u goed bijstaan. En door ons ‘no cure, no pay’ beleid betaalt u pas als de deal helemaal rond is.

Anderz Makelaar is al ruim twintig jaar makelaar in Groningen. Wij hebben veel connecties in de woningmarkt, waardoor wij goed op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen en alles weten van de plaatselijke bouw- en milieuverordeningen. Wij kunnen u daardoor heel goed helpen als makelaar in Groningen bij de aankoop van uw droomhuis.

Lees meer +
4.9
Funda 4.6
Google Reviews 5
Facebook 4.9
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
ben-s.nl en partners makelaardij
Groningen
 
ben-s.nl en partners makelaardij

Een huis kopen kun je op verschillende manieren doen. Volledig zelf is vaak niet de meest effectieve manier. Steeds meer mensen schakelen daarom een aankoopmakelaar in. Verstandig, want zo vergroot je de kans dat je je ideale woning daadwerkelijk vindt, je niet onverwacht verborgen gebreken tegenkomt en je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Een aankoopmakelaar van ben-s.nl helpt jou om er tussen te komen. 

 • Aankoopbegeleiding met een ervaren en gecertificeerd aankoopmakelaar
 • Onderhandelen op het scherpst van de snede
 • We houden rekening met een goede aansluiting op je huidige woning (we helpen bijvoorbeeld met het zoeken naar een huurwoning)
 • Onze makelaars kennen niet alleen de Groningse markt als hun broekzak, maar ook de strategieën van concullega's. Dat maakt ons scherp en slagvaardig
 • Vast tarief  (No Cure No Pay)
 • Onbeperkt bezichtigen
Lees meer +
4.8
Funda 4.7
Google Reviews 4.9
Facebook 4.8
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Boekholt & Partners brokerage
Groningen
 
Boekholt & Partners brokerage

Groningen is een gewilde woonstad, waardoor het soms lastig is het huis van uw dromen te vinden. Door een aankoopmakelaar in te schakelen, heeft u meer kans om ertussen te komen en wordt uw bod sneller serieus genomen. De aankoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij kennen de markt en weten waar kansen liggen. In samenspraak met u ontwikkelen wij een doordachte aankoopstrategie. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw droomhuis. Dankzij de samenwerking met onze onafhankelijke financiële adviseur weet u ook direct of de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar blijven. 

Lees meer +
4.7
Funda 4.6
Google Reviews 4.4
Facebook 4.9
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Dalsheim Makelaars
Groningen
 
Dalsheim Makelaars

Dalsheim Makelaars helpt je graag zorgeloos een woning te kopen. We beschermen je voor onaangename verrassingen achteraf en komen met een eerlijk en gedegen advies. De ervaring leert dat dit je geld bespaart. En een hoop rompslomp.

Wat doen we als aankoopmakelaar?

De juiste prijs bepalen!

 • De woning bouwkundig bekijken (Is nader onderzoek nodig? Welke kosten komen eraan?)
 • Juridische zaken onderzoeken (Mag je wel achterom ook al loopt daar een pad?)
 • Milieuonderzoek (Moet de bodem gesaneerd worden?)
 • Het bestemmingsplan onderzoeken (Blijft dat uitzicht?)

Waarom Dalsheim Makelaars? Vanwege onze hoge klanttevredenheid!

 • Wij zijn objectief, eerlijk en transparant.
 • We zeggen soms ook ‘niet doen’.
 • Wij onderhandelen dagelijks.
 • We doen al meer dan 20 jaar zaken in Groningen en de wijde omgeving.
 • We hebben één van de hoogste percentages aankoopbegeleiding.
Lees meer +
5
Funda 4.8
Google Reviews
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Groningen
Groningen
 
De Huizenbemiddelaar Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je jouw huis verkopen in Groningen? Onze lokale makelaars in Groningen staan voor je klaar. We kennen de lokale woningmarkt door en door en geven je passend advies bij de aankoop of verkoop van een huis. Dit tegen een voordelig tarief en op basis van een persoonlijke aanpak. Jij bepaalt zelf wat je uitbesteedt; of je nu volledig ontzorgd wilt worden of liever zelf de touwtjes in handen houdt.

We zijn graag duidelijk en vertrouwd. Daarom maken we communiceren met onze makelaars in Groningen zo makkelijk mogelijk, of dat nu via e-mail, telefoon of WhatsApp is. Ook komen we altijd bij je langs om jouw wensen te bespreken.

Lees meer +
4.5
Funda
Google Reviews
Facebook 4.4
Feedback Company
Contact    Prijsopgave vbo
Kamps & De Vries Makelaars
Groningen
 
Kamps & De Vries Makelaars

Wij zijn graag je aankoopmakelaar in Groningen en omstreken

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod!

Groningen is een mooie en bovenal gewilde stad om te wonen. Het vinden van een geschikte woning is dan ook een behoorlijke uitdaging, ook in de omliggende regio. Dan is het handig om al eerste op de hoogte te zijn van woningen die in de verkoop komen. Hoe? Door ons als aankoopmakelaar in te schakelen en ons een zoekopdracht te geven. Maar ook als je al een huis op het oog hebt, kunnen wij je van dienst zijn. Bij de aankoop van een huis is het belangrijk dat er prijstechnisch, juridische en bouwkundig verstandige keuzes worden gemaakt. Als ervaren aankoopmakelaar zijn wij in staat om hier objectief naar te kijken en we begeleiden je dan ook graag bij het aankooptraject.

Lees meer +
4.9
Funda 4.8
Google Reviews 5
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars & Adviseurs
Groningen
 
Lamberink Makelaars & Adviseurs

Neem Lamberink mee als uw aankoopmakelaar!
 
Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan. U spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier ziet u zichzelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

Vragen die u moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers jouw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt uw belangen als potentiele koper?

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze uw belangen behartigt en voor u de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Lees meer +
4.8
Funda 4.6
Google Reviews 4.4
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Maison Makelaars Graafschap-Midden
Doetinchem
 
Maison Makelaars Graafschap-Midden

Je gaat een huis kopen. Anders gezegd; je gaat één van de grootste uitgaven in je leven doen! Dan is advies van een deskundige geen overbodige luxe: je krijgt inzicht in de bouwkundige staat en reële waarde. Met onze bemiddeling en onderhandeling kun je flinke bedragen besparen. Ook weten wij welke panden in de stille verkoop staan en kennen we de woningen die binnenkort op de markt komen. En daar kan net dat ene huis bij zitten dat jij zoekt! Maak een afspraak en kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer +
4.5
Funda 4.7
Google Reviews 3.8
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaar Idee B.V. Groningen
GRONINGEN
 
Makelaar Idee B.V. Groningen

Heb jij je droomwoning reeds gevonden of heb je misschien plannen om in de toekomst een woning te kopen? Je doet er verstandig aan om een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel jouw belangen behartigt. Indien je een woning koopt zonder gedegen aankoopbegeleiding, dan loop je het risico om meer voor een woning te betalen dan de actuele reële marktwaarde. De verkopende makelaar probeert immers een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn opdrachtgever te bedingen. Naast de prijs spelen andere factoren een belangrijke rol, waaronder juridische en bouwkundige aspecten. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, bijzondere clausules in koopovereenkomsten, (verborgen) gebreken en dergelijke. Makelaar Idee kent alle spelregels en valkuilen en heeft als doel om je hiervoor te behoeden. Bovendien voorziet onze aankoopmakelaar je van een eerlijk en gedegen advies.

Lees meer +
4.6
Funda 4.5
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Helder in Huizen | Groningen
Groningen
 
Makelaardij Helder in Huizen | Groningen

Helder in Huizen als aankoopmakelaar
Wil je ons inschakelen als aankoopmakelaar, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

• Wij begeleiden je bij het hele proces, of
• Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.
 

Hoe dan ook, wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar in Groningen. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag. Voor een uurtarief van €125,00 (ex BTW) ontvang je van ons de beste tips en adviezen over het aankopen van jouw droomhuis.

Lees meer +
4.4
Funda 4.8
Google Reviews 4.4
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lagro
Groningen
 
Makelaardij Lagro

We horen vaak zeggen dat een huis kopen een grote stap in iemands leven is. Maar volgens ons is het veel meer dan alleen maar een ‘stap’. Het is een compleet traject door het spreekwoordelijke bos dat u niet meer ziet door alle bomen. Onderweg moet u een aantal keuzes maken en beslissingen nemen om bij het perfecte huis te komen. Zo moet er besloten worden waar u wilt wonen, welke woonstijl u voor ogen heeft en aan welke eisen de woning zal moeten voldoen. Wat is er nodig voor uw gezinssituatie voor nu en in de toekomst? Vervolgens komen er nog lastigere vragen, zoals hoe duur het huis mag zijn en hoe moet het gefinancierd worden. Wat en hoe  moet er verder geregeld worden, wat betekenen alle termen en op welke ‘kleine lettertjes’ moet u letten? Het zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden als u een huis wil kopen. Best een ingewikkelde materie dus en het is erg fijn als u daar de hulp van een expert bij krijgt. Bij Lagro | Ebens hebben wij precies die expertise die u nodig heeft en wij zien het als een uitdaging om als gids te fungeren door dat ‘bos’, op weg naar uw nieuwe woning. Kortom, wij begeleiden u graag en goed met het kopen van een huis.

Lees meer +
4.7
Funda 4.6
Google Reviews 4.4
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Prins van Wijngaarden
Groningen
 
Makelaardij Prins van Wijngaarden

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis. Er komt veel op je af. Je wilt graag tegen een reële prijs een woning kopen. In het hectische en intensieve proces van het zoeken in het woningaanbod tot het uitbrengen van een succesvol bod, tot de daadwerkelijke eigendomsovergang van de woning van je dromen, is het belangrijk dat je ondersteund wordt door een ervaren, kundige, betrouwbare en resultaatgerichte makelaar die je stap voor stap door het proces helpt.

Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. begeleidt je met kennis en ervaring, persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de aankoop van een woning. Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. heeft vaak praktische en creatieve strategieën en loopt net dat stukje harder voor je om het beste resultaat voor je te behalen. Wij doen dit met oprechte betrokkenheid.  Onze ondersteuning gaat verder dan tot de levering van de woning. Ook daarna blijven we voor jou bereikbaar, want zelfs na de overdracht kunnen zich onverwachtse zaken voordoen die deskundig advies vereisen.

Een nieuwe tijd, een nieuwe werkwijze: Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. gaat met de tijd mee en heeft een moderne en milieuverantwoorde manier van werken. Wij hebben een digitaal kantoor en faciliteren ons zuiver met mobiele apparatuur en slaan al onze data op in de Cloud. Zo zijn wij zeer flexibel, altijd bereikbaar, altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en reageren we snel op jouw wensen.

Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. begeleidt je graag met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de verkoop van je woning. Wij zijn actief in Groningen en omstreken en Amsterdam. We zijn 6 dagen per week geopend (ma. t/m zat) van 8.00 tot 22.00 uur zodat wij jou en de geïnteresseerden in je woning ook buiten kantooruren van dienst kunnen zijn.

Lees meer +
4.8
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaardij van der Houwen
Groningen
 
Makelaardij van der Houwen

De meest doortastende aankoopmakelaar van Groningen
Wie op dit moment in Groningen een huis zoekt, weet: er is weinig aanbod. Dat kunnen we niet veranderen. We kunnen wel op het juiste moment met onze neus vooraan staan, om die bijzondere buitenkans voor je te grijpen.

De doortastende aankoopmakelaardij
Wij snappen dat je niet zomaar een huis zoekt. Je zoekt je dróómhuis. Dat gaat over gevoel. Je komt binnen en je weet: dit is het. Dat zit niet altijd in het pand, de locatie of de inrichting. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om het te zien. Wij weten dat als geen ander, dat is ons vak.
Als je echt voor je droomhuis wilt gaan, komt het aan op scherp onderhandelen. Door een makelaar die alleen jouw belangen voor ogen heeft. Iemand die je adviseert over verborgen gebreken en onderzoeksplicht van de koper. Die heb je gevonden, ons team staat voor je klaar.

Lees meer +
4
Funda 4.6
Google Reviews 3.8
Facebook 3.4
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaardij van Santen de Hoog Groningen
Groningen
 
Makelaardij van Santen de Hoog Groningen

Als aankoopmakelaar houden wij onze ogen altijd voor u open. Op internet, in de krant en in ons netwerk. Komt uw ideale woning voorbij, dan staan we op scherp. En nemen we afstand om uw droom in alle objectiviteit te bekijken. U bent verbaasd? Begrijpelijk, maar onze nuchterheid levert uiteindelijk het beste resultaat voor u op.

Zo taxeren we eerst het huis, voeren we desgewenst een bouwkundige keuring uit en doorgronden we de juridische context. Dat vraagt om voorwerk. Uiteindelijk levert deze investering een realistisch beeld op en dit versterkt de onderhandelingspositie. Daar rolt een reële prijs uit en uw dromen worden werkelijkheid. Ook als het gaat om de verkoop of taxatie van uw woning staan wij voor u klaar.

Lees meer +
4.3
Funda 4.7
Google Reviews 3.7
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Markant Garantiemakelaars
Groningen
 
Markant Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Groningen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Groningen: Markant Garantiemakelaars. Heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Markant Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Groningen en omstreken!

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Markant Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen.

Lees meer +
4.6
Funda 4.8
Google Reviews 4.5
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Nationaal Makelaars Collectief Groningen
Groningen
 
Nationaal Makelaars Collectief Groningen

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Dat de huizenmarkt oververhit is, is een ding dat zeker is. Er is veel vraag en maar weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo die kans te kunnen grijpen om jouw droomhuis aan de haak te slaan.

Lees meer +
4.9
Funda 4.8
Google Reviews 4.9
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
NEBO Makelaars
Groningen
 
NEBO Makelaars

Een huis kopen is best spannend, of je nu starter ben of niet. Marcel en Rob, ervaren Groningse makelaars van NEBO Makelaars, snappen dit heel goed. Zij helpen je graag bij het kopen van het huis dat helemaal bij jou past.

Op zoek naar het huis van je dromen in Groningen of omgeving? Jouw zoektocht begint bij NEBO Makelaars. Stap eens binnen voor een eerste gesprek of maak direct een afspraak.

Rob en Marcel hebben jarenlange ervaring in huizen en weten daardoor alles van de Groningse huizenmarkt. Zij laten je precies zien waar jouw mogelijkheden liggen en welke risico’s en kansen er zijn. Heb je vragen over financiering? Rob is beëdigd makelaar-taxateur en erkend hypotheekadviseur. Zo regel je alles in een keer, lekker makkelijk.

Al een huis op het oog? De makelaars van NEBO helpen je stap voor stap bij de koop. Ze gaan altijd zelf met je mee naar de bezichtiging, onderhandelen over een scherpe prijs en voorwaarden en controleren de koopakte voor je, want die stelt de verkoopmakelaar meestal op. Ze nemen de tijd om uitgebreid onderzoek te doen naar het huis en eventuele juridische valkuilen. Als nuchtere Groningers laten Rob en Marcel zich niet meeslepen door emoties. Zo zorgen zij ervoor dat je geen miskoop doet en ben je straks de eigenaar van het huis van je dromen. En dat voor een mooie prijs.

Lees meer +
4.7
Funda 4.8
Google Reviews 4.6
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Pandomo Makelaars
Groningen
 
Pandomo Makelaars

Het kopen van een huis kost veel tijd en kan een heleboel stress opleveren. Gelukkig staan de medewerkers van Pandomo Makelaars voor je klaar om eventuele zorgen weg te nemen. Onze aankoopmakelaar zoekt - als je wilt - actief met je mee, zodat je binnen no time jouw droomhuis vindt. Heb je een woning op het oog? Dankzij onze specialistische kennis van de woningmarkt in Groningen kunnen we vaak snel  een goed onderbouwd aankoopadvies aan je geven. Zorg jij voor het 'goede gevoel' bij de woning? Dan zorgen wij voor het 'gezonde verstand en kennis van zaken'. 


Wat je van onze aankoopbegeleiding mag verwachten:

 • In kaart brengen van woonwensen met uitgebreide uitleg over de aankoop procedures
 • Aankoopbegeleiding van een ervaren en gecertificeerde NVM-aankoopmakelaar
 • Kennis van de huizenmarkt in Groningen
 • Wij ontzorgen, zijn betrouwbaar en resultaatgericht
 • Een goede dosis gezond verstand op basis waarvan jij een goed gefundeerde keuze kunt maken
 • Uitstekende onderhandelingstechniek die we inzetten voor jouw belang
Lees meer +
4.4
Funda 4.6
Google Reviews 4
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Schreuder Makelaars
Groningen
 
Schreuder Makelaars

Als je op zoek bent naar een koopwoning in Groningen en omgeving is het soms lastig om het huis van je dromen te vinden. Door een aankoopmakelaar in te schakelen maak je meer kans om een woning te vinden die precies bij je past, voor de juiste prijs. Schreuder Makelaars kent de markt en weet waar kansen liggen.

 • Makelaar die jou helpt om ertussen te komen
 • Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod
 • De zekerheid dat je geen kansen laat liggen
 • Een expert die bouwkundige en juridische bijzonderheden op tijd signaleert
 • Begeleiding tijdens elke stap van het aankoopproces
Lees meer +
4.5
Funda 4.7
Google Reviews 4.2
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Slim. Makelaardij
Groningen
 
Slim. Makelaardij

Een huis kopen in Groningen? Wees andere kopers/kapers voor. De NVM aankoopmakelaar van Slim. Makelaardij is als eerste op de hoogte van nieuwe droomhuizen: dus heb jij meer kans om je droomhuis in Groningen te kopen  

Kijken
De aankoopmakelaar van Slim. Makelaardij weet welke woningen er morgen op de markt komen. Voldoet er een aan jouw wensen? Dan onderzoekt ze de (ver)bouwgeschiedenis en de koopprijzen van vergelijkbare huizen uit de buurt. Tijdens de bezichtiging kijkt de aankoopmakelaar mee met een bouwkundige blik om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren of dit huis een bod waard is.
 
Bieden
Liggen er meer kapers op de kust? Of is er onderhandelingsruimte? De aankoopmakelaar stelt een scherpe aankoopstrategie op en adviseert je over een eerlijke koopprijs en de slimste voorwaarden. Je uiteindelijke bod dient ze vervolgens in bij de verkopende makelaar. Mogelijk volgen er nog onderhandelingen: hierbij maakt de aankoopmakelaar zich sterk voor jouw belangen.

Kopen
Je bod is geaccepteerd. Het is bijna tijd voor het tekenen van de koopovereenkomst en de financiële afhandeling. Voordat je je handtekening zet, controleert de aankoopmakelaar alle kleine lettertjes, clausules, uitzonderingen en bijlagen. Ook gaat ze mee naar de laatste woninginspectie. Zijn er onregelmatigheden, dan zorgt jouw aankoopmakelaar ervoor dat deze worden opgelost voordat de koop officieel rond is.

Lees meer +
4.5
Funda 4.6
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Spitman Makelaars
Oosterbeek
 
Spitman Makelaars

Spitman Makelaars helpt jou graag bij het aankooptraject en het vinden van jouw droomhuis. Niet
overbodig in de huidige markt, waar snelheid is geboden. Een aankoopmakelaar kan namelijk net het
verschil maken tussen een geslaagde aankoop of achter het net vissen.

Waarom Spitman voor jouw aankoop?

 • Enthousiaste en ervaren medewerkers.
 • Jarenlange ervaring in favoriete buurten.
 • Persoonlijke benadering en korte lijnen: zeer snelle reactie gegarandeerd.
 • Snel zoeken via online zoeksysteem Copaan.
 • Jarenlange ervaring en een groot netwerk.
 • Goede relatie met onze collega-makelaars.
 • Kennis over essentiële zaken, zoals bouwkundige staat en bestemmingsplan.
Lees meer +
4.2
Funda 4.6
Google Reviews 3.8
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Verkoopmakelaars Groningen
Groningen
 
Verkoopmakelaars Groningen

Wilt u een huis kopen in de stad of provincie Groningen? Kies dan voor Verkoopmakelaars Groningen als uw aankoopmakelaar! Door goede aankoopbegeleiding weet u zeker dat u het huis koopt voor de voordeligste aankoopprijs. Ook letten wij voor u op eventuele gebreken en kijken wij naar de bouwkundige staat van de woning. Omdat uw aankoopmakelaar van Verkoopmakelaars Groningen veel ervaring heeft op de lokale markt, weet deze precies wat een goede koop is! Zo komt u nooit voor verassingen te staan en heeft u altijd een goede deal!

Uw aankoopmakelaar stelt een uitgebreid zoekprofiel op aan de hand van uw wensen, hiermee gaan wij opzoek naar uw ideale woning. Daarna bezichtigen wij samen de woning, waarbij uw aankoopmakelaar zich richt op eventuele gebreken. Wij vertellen u precies waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. De onderhandelingen worden ook door ons gedaan. Door onze ruime ervaring zijn wij een goede onderhandelaar, zo krijgt u de beste prijs voor uw nieuwe woning. Doordat u veel op de aankoopprijs bespaart, verdient uw aankoopmakelaar zich vanzelf weer terug!

Lees meer +
4.9
Funda 4.7
Google Reviews 5
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
by Mediazo