Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
Bé Trip Makelaardij Emmen
Emmen
 
Bé Trip Makelaardij Emmen

Als je je bij de aankoop van een woning laat begeleiden door Bé Trip Makelaardij in Emmen dan spreek je van een aankoopmakelaar. Laat je de verkoop van je woning door ons uitvoeren, dan spreek je van een verkoopmakelaar. 

Uiteraard kan Bé Trip Makelaardij in Emmen de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar, maar zijn wij bij één woning nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Dit laat de NVM Erecode niet toe, om belangenverstrengeling te voorkomen. Bé Trip Makelaardij behartigt dus altijd de belangen van u als opdrachtgever. 

Ik kan u maar één advies geven als u een woning wilt kopen en dat is uw eigen makelaar mee nemen. De verkoper heeft toch óók een eigen makelaar die voor hem de beste, lees: hoogste, prijs probeert te bedingen!

Daarom bent u altijd beter uit met een makelaar die uw belangen behartigt en de beste prijs VOOR U bedingt! Hoe eenvoudig kan het zijn.

IK ga met U mee en help u mee!

U hebt dus altijd een ervaren makelaar aan uw kant staan bij het aankopen van een woning en mijn ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat u het beste huis voor de beste prijs krijgt.

Met het inschakelen van Bé Trip makelaardij bent u dus altijd voordeliger uit en NO CURE NO PAY!

Gewoon even bellen of hier contact opnemen. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bentum Dragtstra Makelaars uw locale makelaar
Emmen
 
Bentum Dragtstra Makelaars uw locale makelaar

Onze makelaars kennen de woningmarkt als geen ander en hebben ruime ervaring in het aan- en verkopen van woningen.
Bij het aankopen van je droomhuis is het verstandig om je eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Een makelaar kijkt zakelijk en zonder emotie en adviseert je over de bouwkundige staat, reële aankoopprijs en voert de onderhandelingen met de verkoopmakelaar.

Wij maken je woonwensen werkelijkheid!

Maak snel een afspraak om de aankoop met één van onze makelaars te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed
Hoogeveen
 
Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Heeft u hulp nodig bij het kopen of verkopen van uw bedrijfspand? Door onze uitstekende kennis van vastgoedbeheer weten wij feilloos de unieke eigenschappen van uw bedrijfspand te vinden en te benadrukken. Zo kunnen wij perfect inspelen op uw behoefte en die van uw potentiële koper.

Ook voor de aankoop van het ideale bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u ondersteunen door op basis van uw wensen en behoeften op zoek te gaan naar een geschikt bedrijfspand.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boekenrode Bedrijfsmakelaars en Taxateurs Assen
Assen
 
Boekenrode Bedrijfsmakelaars en Taxateurs Assen

Om uw droomhuis te vinden heeft u ons niet altijd nodig. Maar om te zorgen dat u weloverwogen een woning koopt zijn wij uw partner! Wij zijn vakspecialisten op het gebied van kopersbegeleiding. Al jarenlang gebruiken wij onze kennis, ervaring en marktinzicht om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt kopen.  Of het nu gaat om een appartement, een twee onder één kapwoning, een monumentale villa of een fraaie woonboerderij op het platteland, we hebben alle ervaring hiermee. Ons uitgangspunt is het professioneel begeleiden van u als koper bij het nemen van een grote financiële beslissing.
 

Natuurlijk kunnen wij alleen samen met u tot een goed resultaat komen, hiervoor spreken wij u graag persoonlijk. Wij hechten zeer veel waarde aan een uitgebreide persoonlijke kennismaking.
 

Vanzelfsprekend begeleiden wij u in alle facetten van een aankoop: van wensinventarisatie, bezichtigingen, onderhandelingen, bouwtechnische en overige keuringen tot uiteindelijk een geslaagde aankoop en afwikkeling naar de notaris toe.
 

Mocht u, ondanks alle zorg die wij aan de aankoopbegeleiding hebben besteed, na de overdracht toch nog tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u uiteraard bij het oplossen daarvan. Wij zijn er om u te ontzorgen!
 

Heeft u al een andere woning op het oog? Wij begeleiden u op basis van no cure, no pay!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bruins makelaardij
Hoogeveen
 
Bruins makelaardij

Wanneer u een huis wilt kopen, komt u in aanraking met de makelaar van de verkoper. Deze heeft als doel het huis te verkopen. Hij komt op voor de belangen van de verkoper. Om de verkoop soepel en met zo weinig mogelijk tegenslagen te laten verlopen, kunt u een aankoopmakelaar inschakelen. Deze komt op voor uw belangen en bekijkt de woning met andere ogen. Daarbij let hij op zaken die u zelf waarschijnlijk niet opvallen, zoals vocht in de kruipruimte, lekkages en sporen van mogelijk ongedierte.
Blijkt de woning uw droomwoning? Dan bepaalt de aankoopmakelaar de waarde van de woning in de huidige markt en doen wij tevens de onderhandelingen voor u. Als aankoopmakelaar begeleiden we u bij het hele traject, dus ook bij het ondertekenen van dat ingewikkelde koopcontract.

Een woning kopen doen we samen
Tijdens een uitvoerig gesprek gaan we samen bepalen hoe we te werk gaan. Wat vindt u belangrijk, waar moet uw droomhuis aan voldoen? We gaan samen bepalen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de woning die jij hebt uitgezocht tegen een zo goed mogelijke prijs op een verantwoordelijke wijze gekocht kan worden. Wij helpen u daarbij. De aankoopmakelaar van Bruins Makelaardij neemt de regie in handen, zodat u zorgeloos uw huis kunt kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Makelaardij Het Raadhuis
Beilen
 
ERA Makelaardij Het Raadhuis

Over ons
Al meer dan 20 jaar zijn wij als ERA- en NVM-makelaar actief in Beilen, Assen en omstreken. Ons team bestaat uit één NVM-makelaar, een assistentmakelaar, een vastgoedadviseur en een commercieel medewerker. Samen vormen we een hecht team met veel ervaring.
 

Vanuit ons kantoor in Beilen zijn wij elke dag aan het werk om al onze opdrachtgevers optimaal te bedienen op het gebied van aan- en verkopen, verhuur en taxeren van woningen. Wij zijn als full-service makelaarskantoor actief in het noorden en midden van de provincie Drenthe. Zoals Beilen, Smilde, Bovensmilde, Assen, Hooghalen, Dwingeloo, Hoogersmilde, Hijken, Westerbork. Wij kennen de omgeving goed en vinden het geweldig om u te mogen helpen.
 

Betrokken en deskundig, dat zijn de sleutelwoorden als het gaat om onze dienstverlening. Een dienstverlening die staat als een huis. We zijn u graag van dienst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Excellent Makelaardij Assen
Assen
 
Excellent Makelaardij Assen

De aankoop van een huis is een spannende aangelegenheid en zeker niet iets wat u dagelijks doet. Om geen ‘kat in de zak te kopen’, niet te veel te betalen en geen onnodige risico’s te lopen is het verstandig om uw aankoop door een deskundig iemand te begeleiden. Met Makelaardij Excellent als aankoopmakelaar bespaar je veel geld en zorgen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren in het uitvoeren van onderhandelingen. We doen dit al vanaf 2006 en onze klanten waarderen deze werkwijze. Op Funda krijgen wij een klantenwaardering met het cijfer 9,2.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fehse Makelaardij o.g.
Havelte
 
Fehse Makelaardij o.g.

Deskundig, actief, familiebedrijf, behulpzaam en persoonlijk
Fehse Makelaardij is een dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Havelte, de Parel van Drenthe. Wij zijn actief in de gehele regio Zuidwest Drenthe, Noordwest Overijssel en Zuidoost Friesland. In ons uitgebreide woningaanbod, vindt u vele typen in alle prijsklassen. Fehse Makelaardij is een full-service makelaar; of u nu uw huis wilt kopen, verkopen, taxeren of wellicht denkt aan een woningruil, bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundige, actieve en persoonlijke begeleiding.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: 0521 – 34 28 34 of info@fehse.nl

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Green Wood Realty
Hoogeveen
 
Green Wood Realty

Met het aankopen van een nieuwe woning neemt u liever geen risico’s. Bent u op zoek naar uw nieuwe droomhuis of heeft u zelfs al een interessante woning op het oog? Dan is het prettig om hulp te krijgen van een ervaren aankoopmakelaar die u kan begeleiden vanaf de eerste bezichtiging en adviseert tijdens het volledige proces, zo kunt u op basis van duidelijke en gefundeerde adviezen de volgende stap zetten. Groenhout makelaars heeft een team van deskundige aankoopmakelaars met veel ervaring, die het hoofd koel houden en een scherp oog hebben voor bouwkundige zaken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
GROENHOUT MAKELAARS ASSEN
Assen
 
GROENHOUT MAKELAARS ASSEN

Ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis of heb je al een interessante woning op het oog? Dan is het prettig om hulp te krijgen van een ervaren aankoopmakelaar. Hij of zij kan je vertellen of een huis écht zijn geld waard is en waar je op moet letten. Zo kun je op basis van duidelijke en gefundeerde adviezen de volgende stap zetten.

Aankoopmakelaars die Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel kennen
Met je nieuwe droomhuis neem je liever geen risico’s, toch? Je kiest daarom voor een aankoopmakelaar die knokt voor jouw belangen. Een makelaar die je volledig begeleidt: vanaf de eerste bezichtiging en het onderhandelen tot en met het controleren van de koopakte en de oplevering? Voor de makelaars van Groenhout Makelaars is ontzorgen zo ongeveer een tweede natuur geworden. Goed om te weten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hentenaar Makelaardij
Hoogeveen
 
Hentenaar Makelaardij

Makelaar zijn in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving is voor ons een feestje. Al meer dan 40 jaar! Verhuizen is heel bijzonder en mensen helpen bij deze belangrijke stap in hun leven, daar doen we alles voor. Een woning vinden die helemaal bij jou past is namelijk best lastig. En voordat je verhuisd bent, is er nog heel wat te regelen. En laten wij dáár nou juist veel energie van krijgen. Niet zo gek, want makelaar zijn zit in onze genen: van vader op dochter, en van hen naar de rest van ons team.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Huis Makelaardij
Exloo
 
Huis Makelaardij

Huis Makelaardij
Het kan niet missen! In het centrum van het dorp, pal tegenover het gemeentehuis van Borger-Odoorn, staat ons kantoor. Door een sterke specialisatie in combinatie met de lokale bekendheid met de markt, kunt u samen met iemand van ons team de oplossing vinden voor uw vraagstuk. Kom gerust even binnen, de koffie staat voor u klaar!

"Zeg je Huis, dan denk je aan Huis Makelaardij!!"

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Huis Makelaardij Drenthe
Assen
 
Huis Makelaardij Drenthe

Vanaf 1 januari 2018 is Makelaardij Drenthe onderdeel van Huis Makelaardij. Makelaardij Drenthe is al meer dan 35 jaar actief in Assen. Doordat Makelaardij Drenthe nu de werkwijze van Huis Makelaardij gaat hanteren zijn er voor u als verkoper & koper vele extra voordelen bovenop de standaard service die u van Makelaardij Drenthe gewend bent!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
HuitingSchoon makelaars Assen
Assen
 
HuitingSchoon makelaars Assen

Bent u op zoek naar een authentieke woning die u graag wilt opknappen? Of twijfelt u aan de hoogte van de verkoopprijs? Wij zijn graag uw aankoopmakelaar. We voeren desgewenst een bouwkundige inspectie uit en treden in onderhandeling met de makelaar van de verkoper. Vertrouw op onze kennis van de markt.

Als u dat wilt, helpen we u ook met zoeken. We bespreken direct het aanbod van dat moment, binnen het gekozen zoekgebied. Daardoor wordt helder waar we wel en juist niet naar op zoek gaan. We bekijken daarbij niet alleen het aanbod op funda.nl maar schakelen ook proactief met partners in ons netwerk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
HUIZE HUIJGEN Makelaars Assen
Assen
 
HUIZE HUIJGEN Makelaars Assen

U bent bezig met het kopen van een huis, dat staat vast. Wordt het een eengezinswoning of een appartement? Waar moet u allemaal op letten? Wij nemen al uw zorg graag uit handen.

Als u een woning bezichtigt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkoper. Deze NVM makelaar behartigt de belangen van de verkoper (denk aan de hoogste opbrengst behalen) en niet de belangen van de aankopende partij. Het is daarom in uw belang om uw eigen NVM makelaar mee te nemen.

Onze NVM makelaars, met uitgebreide kennis van de markt, adviseren u over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten, erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaren, kadastraal onderzoek, prijsonderhandelingen, de koopakte en de juridische afwikkeling.

Omdat u als potentiële koper een onderzoekplicht heeft, staan onze NVM makelaars u met raad en daad terzijde.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hup en Fidom Garantiemakelaars
Hoogeveen
 
Hup en Fidom Garantiemakelaars

Een huis kopen in Hoogeveen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Hoogeveen: Hup & Fidom Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Hoogeveen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hup & Fidom Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Hoogeveen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Huys Makelaars Hoogeveen
Hoogeveen
 
Huys Makelaars Hoogeveen

Vind samen met Huys makelaars je droomhuys
Mogen wij jou daarbij helpen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om je te informeren over de mogelijkheden.

Koop je droomhuys veilig en tegen de beste prijs
Snel, efficiënt en veilig de beste match
Doordat we al zo lang actief zijn op de huizenmarkt rondom Hoogeveen, weten we precies waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt en wanneer de zon écht naar binnen schijnt. En van die voorkennis profiteer jij!

Huys & Paard
Ben je een liefhebber van paarden, en droom je ervan om iedere dag vanuit huis met je paard de bossen in te rijden? Huys en Paard is gespecialiseerd in woningen met faciliteiten voor paarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Intermakelaars Bedrijfshuisvesting
Hoogeveen
 
Intermakelaars Bedrijfshuisvesting

Intermakelaars Bedrijfshuisvesting profileert zich ook als aankoopbemiddelaar, ofwel als aanhuurbemiddelaar. Op die manier wordt de emotionele factor in het aankoop- of aanhuurproces ‘genivelleerd’ en kan er op een objectieve manier worden onderhandeld over prijzen en voorwaarden. Dat levert u als opdrachtgever vaak veel voordeel op.

 

Soms wordt er zonder enige kennis van zaken een pand aangekocht of gehuurd en soms is er sprake van geluk. Helaas gaat het ook vaak mis. Daarom zijn wij van mening dat partijen die in de markt zijn voor het huren of kopen van een pand of van een kavel, baat hebben bij ons optreden als aankoopmakelaar ofwel aanhuurmakelaar. Wie bent u, wat zoekt u, wat wilt u, wat doet u? Eerst de gebruiker, dan het pand. Naast technisch- en bouwkundig onderzoek duiken we ook in de privaat- en publiekrechtelijke aspecten en doen onderzoek naar milieu- en bestemmingskwesties.

 

Intermakelaars treedt nimmer op voor beide partijen in een zelfde aan- of verkooptraject (datzelfde geldt ook voor aan- of verhuur).

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmakelaar - Aankoopmakelaar - gratis & vrijblijvende waardebepaling
Hoogeveen
 
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmak
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Assen
Assen
 
iQ Makelaars Assen

Steeds meer mensen maken gebruik van een aankoopmakelaar. Wellicht denkt u waarom? De verkoper heeft toch al een makelaar ingeschakeld? Juist, maar die makelaar werkt alleen! voor de verkoper.

Bijna alle verkopers nemen wel een verkoopmakelaar in de arm. Ze willen namelijk dat hun huis zo aantrekkelijk mogelijk op de markt verschijnt. Bovendien geeft het rust en zekerheid om alles aan een professional over te laten. Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Dit geldt echter ook voor de aankoop er van. Tenzij u precies weet wat u doet, helpt het om als koper ook een professional aan uw zij te hebben. Iemand die dezelfde taal spreekt als de verkoopmakelaar. Ook vaardig is in de onderhandelingen over de prijs. Als ervaren aankoopmakelaar in Assen en de wijde omgeving staan wij u graag bij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JIP makelaars
Hoogeveen
 
JIP makelaars

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen. Vanuit hier worden niet alleen de verkopen in en rondom Hoogeveen opgepakt, ook regelen we vanuit hier alle verkopen in de rest van Nederland. Ons kantoor is gelegen aan De Weide 2 in Hoogeveen.

In heel Nederland bieden wij het JIP&JIJ pakket aan. Hier doe je zelf de bezichtigen en doen wij de rest! Je huis verkopen met JIP makelaars kan dus heel gemakkelijk. Wil je meer informatie over JIP en onze diensten? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Jouw makelaar Sandra Scholten
Hoogeveen
 
Jouw makelaar Sandra Scholten

Samen met Jouw makelaar Sandra Scholten als aankoopmakelaar op zoek naar jouw droomwoning. Erg spannend natuurlijk een woning kopen. De verkoper van de woning wordt geadviseerd door de verkoopmakelaar, wil jij als koper ook geadviseerd worden? Jouw makelaar Sandra Scholten helpt je graag bij het gehele aankoopproces! 


Als potentiële koper heb je behoefte aan onafhankelijk en degelijk advies. Misschien moet je zelfs wel geholpen worden om met beide benen op de grond te blijven staan omdat je verliefd bent geworden op een huis en de nadelen niet meer ziet. Als aankoopmakelaar zorg ik ervoor dat ook de nadelen van het huis ingezien worden, zodat je een gedegen keuze kunt maken. 


Hebben we de droomwoning gevonden? Na uitgebreid onderzoek en het bespreken van de strategie verzorg ik de onderhandeling. Uiteraard houden we hierbij nauw contact. Is het gelukt? Dan begeleidt Jouw makelaar Sandra Scholten je tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Zodat jij je helemaal kan richten op de verhuizing naar jouw droomwoning!


Ben je op zoek naar een makelaar die jou helpt bij de aankoop van jouw droomwoning in Hoogeveen of omgeving? Ik kom graag vrijblijvend kennismaken zodat jij jouw wensen kan aangeven, want daar begint het natuurlijk mee.

 

Jouw makelaar Sandra Scholten houdt van duidelijkheid en transparantie en werkt daarom middels een vast tarief inclusief de btw. Dat is voor jou natuurlijk ook net zo prettig.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Karaktervol Wonen Makelaar Assen
Assen
 
Karaktervol Wonen Makelaar Assen

Steeds meer mensen maken gebruik van een aankoopmakelaar. Wellicht denkt u waarom? De verkoper heeft toch al een makelaar ingeschakeld? Juist, maar die makelaar werkt alleen! voor de verkoper.

Bijna alle verkopers nemen wel een verkoopmakelaar in de arm. Ze willen namelijk dat hun huis zo aantrekkelijk mogelijk op de markt verschijnt. Bovendien geeft het rust en zekerheid om alles aan een professional over te laten. Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Dit geldt echter ook voor de aankoop er van. Tenzij u precies weet wat u doet, helpt het om als koper ook een professional aan uw zij te hebben. Iemand die dezelfde taal spreekt als de verkoopmakelaar. Ook vaardig is in de onderhandelingen over de prijs. Als ervaren aankoopmakelaar in Assen en de wijde omgeving staan wij u graag bij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lamberink Garantiemakelaars Assen
Assen
 
Lamberink Garantiemakelaars Assen

Een huis kopen is een belangrijke beslissing. Hetzelfde geldt voor de keuze van een aankoopmakelaar. U wilt een makelaar die zich perfect inleeft in uw woonwensen én scherp kan aankopen.

De aankoopmakelaars van Oosting Makelaars kennen de huizenmarkt in Noord- en Midden-Drenthe. Op basis van jarenlange ervaring, actuele marktkennis en een groot netwerk weten zij waar kansen liggen. In nauwe samenspraak met u benutten ze die kansen.

Heeft u na een bezichtiging nog steeds een goed gevoel bij een huis? Om die vraag draait het allereerst. Wilt u daarna graag verder met een huis, dan dient zich een volgende vraag aan: is het huis zijn geld waard? Zo ja, hoeveel onderhandelingsruimte zit er in de vraagprijs? En met welke extra kosten voor onderhoud of verbouwing moet u rekening houden?

Op al die vragen geeft uw aankoopmakelaar van Oosting Makelaars u een helder en onderbouwd antwoord. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Uw aankoopmakelaar en het team staan tijdens het hele aankoopproces voor u klaar, vanaf de eerste bezichtigingen tot en met de overdracht bij de notaris. Het bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en zorgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Gortemaker
Assen
 
Makelaardij Gortemaker

Wil je een huis kopen in Assen of omgeving? Leuk! In Assen, Bovensmilde, Een of Eext is het heerlijk wonen, maar hoe vind je de ideale woning voor een gunstige prijs?
Een huis aankopen is een ingrijpend proces. Dan kan het prettig zijn een deskundige in te schakelen die de huidige woningmarkt kent, bouwkundige aspecten kan beoordelen en een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod kan uitbrengen.
Daarvoor ben je bij Makelaardij Gortemaker aan het juiste adres. Mijn kennis en 18 jaar ervaring als NVM-makelaar zet ik graag in om je te helpen in de zoektocht naar jouw ideale woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Hogelink
Emmen
 
Makelaardij Hogelink

Hogelink Makelaardij is lid van VastgoedPro. VastgoedPRO is de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals verenigd en georganiseerd zijn. In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.

Wij plaatsen uw woning altijd op die sites waar de kans het grootst is dat deze opvalt en gevonden wordt. Onder andere op de Vastgoedpro.nl, de woonkrant.nl, speuders.nl, huislijn.nl, marktplaats en funda.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Kuper
Emmen
 
Makelaardij Kuper

Bent u op zoek naar een andere woning? Of heeft u op internet een prachtig huis gezien dat helemaal bij u past? Hoe gaat u dan verder? Welk bedrag gaat u bieden? En hoe zit het precies met onderhandelen?

Een van de duurste aankopen van uw leven
Een huis kopen, dat doe je niet zomaar even. Het is een van de duurste aankopen van uw leven. Sommige mensen zijn zo enthousiast, dat de emotie het wint van het gezonde verstand. En dat kan geld kosten. Want neemt u wel de juiste beslissing? Is de vraagprijs oké? En heeft u een betrouwbaar beeld van de staat waarin de woning verkeert?

Neemt u de juiste beslissing?
Een makelaar is bij het kopen van een woning geen overbodige luxe. Wij helpen graag met het nemen van de juiste beslissing en willen graag uw sparringpartner zijn. Een expert die objectief adviseert en meedenkt. Vanuit ervaring en iets minder vanuit emotie. Want uw droomhuis moet geen nachtmerrie worden!

We hebben de afgelopen jaren heel veel kopers geholpen om de knoop door te hakken. Heeft u een woning op het oog en kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Noordbarge
Emmen
 
Makelaardij Noordbarge

Als u een woning heeft bezichtigd en u heeft het idee dat deze woning voldoet aan uw wensen dan schakelt u Makelaardij Noordbarge in. Er wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. Wij gaan dan met u mee naar de tweede bezichtiging voor de waardebepaling. Tevens zorgen we voor het complete vooronderzoek zoals: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingsplan, de tijd dat de woning te koop staat, enzovoort. Bij twijfel over de bouwtechnische toestand van het object wordt altijd een bouwtechnische keuring geadviseerd.

Onderhandelen 
Makelaardij Noordbarge heeft beroepshalve veel ervaring met het onderhandelen. We weten waar we rekening mee moet houden wat betreft prijs en voorwaarden in de onderhandeling. De onderhandelingsstrategie wordt vooraf uitgebreid met u doorgenomen, en uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Koopakte
Als u het huis hebt gekocht, moet er een koopakte opgesteld worden. De gemaakte afspraken worden hierin vastgelegd zoals: de koopsom, de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarden, de boete voor niet nakomen van afspraken, enzovoort. Vaak zal de verkopende makelaar deze koopakte opstellen. Om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat uw belangen goed en compleet worden omschreven, zal Makelaardij Noordbarge deze koopakte nauwkeurig nalopen en waar nodig bijstellen. Indien de verkopende partij geen makelaar heeft kunnen wij de koopakte samen met u opstellen.

Notaris
Makelaardij Noordbarge zorgt ook voor de notariële begeleiding. De notaris stelt op basis van de gegevens die makelaar aan de notaris ter beschikking heeft gesteld de leveringsakte op. De akte wordt gecontroleerd alsmede de nota van afrekening. Deze wordt dan door u in aanwezigheid van makelaardij Noordbarge, de notaris en/of de verkopende partij ondertekend.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Schierbeek
Assen
 
Makelaardij Schierbeek

Wanneer u een huis gaat kopen kan ik als aankoopmakelaar veel voor u betekenen!   
Als uw belangenbehartiger sta ik aan uw kant. 
  
Vaak wordt gedacht dat de verkopende makelaar er ook voor de koper is. Dat is niet zo! De belangen zijn juist tegengesteld. De verkoper wil zo snel mogelijk en zo duur mogelijk verkopen. Dat is zijn goed recht, maar dat is niet in het belang van u als koper. U wilt zo goedkoop mogelijk aankopen en moet ook nog voldoen aan uw onderzoeksplicht. Daarin ligt onze kracht. We zijn ervaren en hebben dit al honderden keren gedaan. 

Wij gebruiken een nieuw zoekprogramma dat beter werkt dan funda, genaamd Copaan.
Dit laat ook de huizen zien die bijv 5 van de 6 wensen hebben. Hiermee heb je als zoeker meer invloed op wat belangrijk is. Bovenal werkt het real-time dus wanneer een huis wordt aangemeld krijgt u ook meteen de melding en kunnen we snel reageren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Marcel van Dam Makel. o.g.
Exloo
 
Marcel van Dam Makel. o.g.

Persoonlijk. Professioneel. Punctueel.
Hard werken. Voluit gaan voor de klant. Altijd net een stap meer zetten dan anderen. En dat alles in een nuchtere en vriendelijke sfeer. Dát zijn wij van Marcel van Dam Makelaardij ten voeten uit. Vanuit Exloo zijn wij in een straal van 30 km actief in Zuid-Oost Drenthe en een deel van Groningen met kopen, verkopen en taxeren van woningen. Voor bewoners van de streek maar ook voor geïnteresseerden van buitenaf die een verhuisbeweging willen maken richting het Noorden en willen komen genieten in Drenthe.

"Bij ons start de goede samenwerking met u met de juiste klik en 100% vertrouwen!"

Marcel van Dam Makelaardij is uw veelzijdige specialist voor appartementen, eengezinswoningen, vrijstaande woningen en ook woonboerderijen en ruime villa’s. Doorstromers en senioren herkennen in ons kantoor dezelfde stijl van onze mooie streek Zuid-Oost Drenthe: professioneel doorpakken voor de klant in een gemoedelijke sfeer. De ideale combinatie. U vindt deze bij NVM makelaar Marcel van Dam Makelaardij.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Melenberg Makelaardij
Emmen
 
Melenberg Makelaardij

In deze hectische markt zonder zorgen een huis kopen? Ik help u graag om het perfecte huis te vinden tegen een zo eerlijk mogelijke prijs. Hoe krijg ik een plek in de huidige markt? Hoeveel moet er geboden worden? Wat is een huis echt waard? Heeft het huis gebreken? Vragen waar iedereen tegenaan loopt tijdens het aankoopproces. Met de juiste prijsbepaling en een juridische check zorg ik als scherpe onderhandelaar voor een passende prijs. Ik begrijp dat u het huis wilt, maar niet tegen elke prijs.

Niet alleen ben ik op de hoogte van de Emmense markt, maar ook van de strategieën van anderen. Dit houdt mij scherp en voortvarend. Met een slimme aankoopstrategie zorgen we er samen voor dat het kopen van een huis in omgeving Emmen een stuk zorgelozer is. De zorgen uit handen nemen om uw droomhuis te vinden.
Een droomhuis gezien of een goede indicatie van de waarde van uw eigen huis nodig? Met een NRVT en VastgoedCert certificatie op zak, bepaal ik met plezier de waarde van uw huidige of nieuwe huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze
Emmen
 
Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze

Bent u op zoek naar een woning, dan helpen wij u graag bij het gehele aankooptraject. Dat is niet alleen handig, maar het geeft ook zekerheid. U kunt uwzelf lekker focussen op de sfeer, de ruimte en de omgeving, terwijl wij kijken naar alle zakelijke beslommeringen en technische beoordelingen.

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Naober Makelaars
Coevorden
 
Naober Makelaars

Wilt u uw woning in de verkoop zetten? Of heeft u op Funda uw droomhuis gevonden? Hoogste tijd om een goede makelaar in te schakelen. Het verkopen of kopen van een huis doet u immers niet elke dag. Naober Makelaars helpt u graag met het realiseren van uw woondromen.


Een doordachte aanpak
De huidige woningmarkt vraagt om een doordachte aanpak. Dat betekent ook dat wij eerlijk moeten zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de verkoop van uw woning. Bij ons krijgt u een duidelijk en reëel advies. Daarmee vergroten we de verkoopkansen van uw woning. Wij maken het plaatje niet mooier of minder mooi dan dat het is.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Oostergetel Makelaardij
Meppel
 
Oostergetel Makelaardij

Al meer dan 30 jaar úw makelaar!
Welkom bij Oostergetel Makelaardij. Wij zijn met ons makelaarskantoor gevestigd in het centrum van Meppel, maar werkzaam in de gehele regio. Wij helpen u graag bij de aankoop of verkoop van uw huis in Meppel, Nijeveen, Wanneperveen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk en omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een woning, kijk dan bij ons woningaanbod.
 

Wilt u meer over ons weten, kom dan eens kennismaken in ons makelaarskantoor in het centrum van Meppel. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Meppel en omgeving ook succesvol verkopen?
Maak direct een vrijblijvende afspraak of bel: 0522-259911

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Oosterom Makelaardij o.g.
Borger
 
Oosterom Makelaardij o.g.

De makelaar met een realistische kijk en veel ervaring op de woningmarkt
Makelaar Oosterom is de actieve onroerend goed specialist op de Drentse Hondsrug en het Veenkoloniale gebied in Drenthe en Oost-Groningen.

Met een realistische kijk en veel ervaring op de woningmarkt helpen wij je graag als aankoop- of verkoopmakelaar!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Oosting Makelaars NVM
Assen
 
Oosting Makelaars NVM

Een huis kopen is een belangrijke beslissing. Hetzelfde geldt voor de keuze van een aankoopmakelaar. U wilt een makelaar die zich perfect inleeft in uw woonwensen én scherp kan aankopen.

De aankoopmakelaars van Oosting Makelaars kennen de huizenmarkt in Noord- en Midden-Drenthe. Op basis van jarenlange ervaring, actuele marktkennis en een groot netwerk weten zij waar kansen liggen. In nauwe samenspraak met u benutten ze die kansen.

Heeft u na een bezichtiging nog steeds een goed gevoel bij een huis? Om die vraag draait het allereerst. Wilt u daarna graag verder met een huis, dan dient zich een volgende vraag aan: is het huis zijn geld waard? Zo ja, hoeveel onderhandelingsruimte zit er in de vraagprijs? En met welke extra kosten voor onderhoud of verbouwing moet u rekening houden?

Op al die vragen geeft uw aankoopmakelaar van Oosting Makelaars u een helder en onderbouwd antwoord. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Uw aankoopmakelaar en het team staan tijdens het hele aankoopproces voor u klaar, vanaf de eerste bezichtigingen tot en met de overdracht bij de notaris. Het bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en zorgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Otten Makelaardij
Hoogeveen
 
Otten Makelaardij

Een huis aankopen is altijd een spannende zaak. Want, is de prijs die u wilt gaan betalen wel de juiste. Is het huis dat u wilt gaan kopen wel toekomstbestendig. Is het huis dat u wilt gaan kopen überhaupt wel goed? Laat u zich niet te veel leiden door emoties? Als u Otten Makelaardij vraagt om u te helpen bij de aankoop dan gaan wij net zo lang voor u aan het werk totdat u tevreden bent en u het huis van uw dromen heeft gekocht voor in elk geval een marktconforme en wellicht een nog scherpere aankoopsom!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pat Makelaardij
Schoonebeek
 
Pat Makelaardij

Pat Makelaardij is sinds 2009 gevestigd in het Zuidoost-Drentse Schoonebeek. Wij maken u op een laagdrempelige en persoonlijke manier wegwijs op de huizenmarkt. Wij zijn vooral actief op de particuliere huizenmarkt, maar ook voor boerderijen en woonboerderijen draaien wij onze hand niet om. U komt ons meestal tegen in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Een uitstapje over de gemeentegrenzen schuwen wij echter niet. Of u nu een huis wilt kopen, verkopen, een waardebepaling wilt laten doen of investeringsadvies wilt, wij zijn creatief in het bedenken van eigentijdse oplossingen. Er is maar één ding waar wij heel ouderwets in zijn en dat is onze service. Lees verder

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Regio Makelaar Stadskanaal - Gert de Roo
Stadskanaal
 
Regio Makelaar Stadskanaal - Gert de Roo

Ik stel me graag aan u voor! Mijn naam is Gert de Roo en ik ben makelaar / taxateur en eigenaar van Regio Makelaar Groningen – Drenthe.
Vanuit Stadskanaal en Zuidlaren verzorg ik samen met mijn collega’s de aankoop en de verkoop voor mijn klanten. Ik vind het met name erg belangrijk om daarbij een zo goed mogelijk, op maat gesneden advies aan mijn klanten te geven betreffende de verkoop of de aankoop van hun woning. Maar het gaat niet alleen daarom. Het gaat juist om het totale advies. Daarbij gaat he dan uiteraard ook om de financiële situatie en de toekomst (wensen) van de klant. Om mensen daarmee zo goed mogelijk te kunnen helpen, daar draait het om. De rest komt vanzelf.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schenkel Makelaardij
Hoogeveen
 
Schenkel Makelaardij

Op het moment dat u het voornemen heeft of besluit uw woning te verkopen, roept dat direct een aantal belangrijke vragen op.
Wat is mijn huis nou eigenlijk waard? Hoe ligt mijn woning en de locatie in de markt? Wat is een reële vraagprijs? Hoe bereik ik mijn koper? Hoe zit het juridisch in elkaar?

Bij Schenkel Makelaardij bent u op het juiste adres om de verkoop vakkundig te laten begeleiden. Samen bepalen wij hoe we uw woning verkopen onder de beste voorwaarden.

Graag brengen wij u op de hoogte van onze uitgebreide dienstverlening, bij u thuis of op ons kantoor. En natuurlijk is dat gratis en geheel vrijblijvend!

Waarom verkopen bij Schenkel Makelaardij:

  een enthousiast team van medewerkers (Theo, Annemieke en Selma)
  uw belang staat voorop
  persoonlijke benadering
  duidelijke afspraken
  doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie
  inzet van een breed netwerk
  een onderscheidende presentatie van uw woning
  uitstekend zichtbaar op internet, waaronder een uitgebreide presentatie op Funda
  opvallende borden
  flexibiliteit (6 dagen in de week beschikbaar)
  wij werken altijd op basis van No cure, No pay

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schoon Makelaardij
Assen
 
Schoon Makelaardij

De verkopend makelaar wordt door de eigenaar ingehuurd en wie betaalt, bepaalt. Daarom kan je niet van hem verwachten dat hij jouw belangen voorop stelt. Als je goed beslagen ten ijs wilt komen, is het verstandig om je bij de aankoop van een huis bij te laten staan door je eigen aankoopmakelaar. Die kosten verdien je snel terug!

Volledige aankoopbegeleiding

Samen stellen we jouw zoekprofiel op en we houden je op de hoogte van het dagelijks wisselende aanbod. Daarbij profiteer je van het NVM-uitwisselingssysteem. Zo weet je dat jouw droomhuis te koop is, nog voordat het bord in de tuin staat!

Bij serieuze belangstelling gaat onze makelaar met je mee om de woning kritisch te bekijken. Je ontvangt een heldere visie op de plus- en minpunten van de woning. Maar ook op de vraagprijs, de bouwtechnische staat en andere zaken. Daarna gaan wij aan de slag om voor jou de beste deal uit te onderhandelen. Daarbij gaat het over álle voorwaarden en natuurlijk ook over de prijs.

Tot slot wordt het resultaat vastgelegd in een veilige koopovereenkomst.

Gerichte aankoopbegeleiding

Het is ook mogelijk om ons voor een gedeelte van het aankooptraject in te huren. Zo kun je bijvoorbeeld zelf zoeken en ons daarna inschakelen voor het kritisch beoordelen van de woning op bouwkundige, juridische en milieutechnische aspecten. En natuurlijk kijken we ook dan naar de waarde van de woning en voeren we de onderhandelingen voor je.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Start-box Makelaars Emmen
Emmen
 
Start-box Makelaars Emmen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Bij het kopen van een huis komt een hoop kijken. Het plannen van afspraken, woningen bezichtigen, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Het is begrijpelijk dat dit veel vragen oproept, hier helpen we u graag bij. Door het uit handen te nemen van praktische zaken kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe huis.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Steenhuis Makelaars B.V.
Assen
 
Steenhuis Makelaars B.V.

Jij kan wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar en het kopen van een nieuwe woning. Bij Steenhuis Makelaars bepaal jij op welk moment wij instappen. Is dat op het moment dat jij jouw woning hebt gevonden óf wil jij onze hulp gedurende het hele aankooptraject? Wij hebben twee pakketten samengesteld, zodat jij kan kiezen! Maak dus snel een afspraak met één van onze makelaars. Samen zetten wij jouw woonwensen op een rijtje en kijken welk pakket het beste bij jou past. Zullen we even bellen?

Uiteraard kunnen wij er (eventueel) ook voor zorgen dat je oude woning (eerst) verkocht wordt. Samen stellen wij een verkoopplan op dat bij jou past.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Stege Makelaardij
Zuidwolde
 
Stege Makelaardij

Stege Makelaardij is een ­modern makelaarskantoor in Zuidwolde in het mooie Zuidwest Drenthe.

We zijn actief in Zuidwolde, Hoogeveen, De Wijk, Veeningen, Fort, Alteveer, Kerkenveld, Linde, Drogteropslagen, Hollandscheveld,  Echten en Koekange.

We helpen u plezierig bij het kopen en verkopen van uw woning. Correct, eerlijk, zorgvuldig, duidelijk en integer.

Ook voor een gevalideerd taxatierapport van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkwijze is modern en steeds vernieuwend, ons gevoel voor service en normen en waarden zoals u mag verwachten.

Wij bieden u een plezierige werkwijze, prettig en vriendelijk contact met onze medewerkers Margriet Kuiper en Bert-Jan Stege. 

Onze communicatie is helder en rechtstreeks.Wij denken en werken oplossingsgericht. Onze adviezen zijn eerlijk en goed onderbouwd. Dit garandeert een correcte en plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ten Wolde Makelaars Emmen
Emmen
 
Ten Wolde Makelaars Emmen

Ge-woon uw makelaar in regio Emmen en Groningen
Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in ons werk. Dat zijn de kernwaarden van Ten Wolde Makelaars en dat is wat u van ons kunt verwachten. Geen gouden bergen, moeilijk jargon of strakke pakken, maar nuchtere vakmensen die weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning is. Een ander huis kopen of verkopen brengt altijd spanning met zich mee. Wij lopen het hele proces met u door, hierdoor kunt u elke stap goed overzien. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. We houden van een persoonlijke benadering en een goed contact.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Hoogen-Roden Assurantien en Makelaardij NVM
Roden
 
Van Hoogen-Roden Assurantien en Makelaardij NVM

Van Hoogen is een familiebedrijf welke meer dan 100 jaar actief is op het gebied van financiële dienstverlening. De heer A. van Hoogen is beëdigd makelaar en taxateur in onroerende goederen met als specialisatie woningonroerendgoed en bedrijfsonroerendgoed (kantoorruimte, bedrijfsruimte, beleggingsobjecten, winkels en bedrijfsterreinen), tevens ook:

lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, afdeling Wonen en Bedrijfsonroerend goed
ingeschreven bij Stichting VastgoedCert onder nummer: RMT06.609.0645.
Ingeschreven bij de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer: BV02.806.5.1696

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Venhorst Makelaardij
Coevorden
 
Venhorst Makelaardij

Theo Reitsma zei het in 1988 al: dit is een goed stel hoor! Technisch gezien had hij het niet helemaal over ons team, maar het had uiteraard maar zo gekund. Met onze mooie mix van een aanvallend ingestelde binnendienst en frisse, technisch vaardige makelaars spelen we een fraaie variant op het geroemde Totaal Makelaardij en de Tiki-taka Makelaardij. Een dodelijke combinatie van lokale kennis van de markt en de zoekers, online vertegenwoordiging op Funda, onze websites en onze grote schare online volgers. De voetbal-metafoor loopt een beetje uit de hand, maar u begrijpt wat we bedoelen. Maak hieronder kennis met ons uitstekende team!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Volkerts Makelaardij Hoogeveen
Hoogeveen
 
Volkerts Makelaardij Hoogeveen

Het kopen van een huis doet u niet dagelijks. Wij kunnen ons voorstellen dat u gaandeweg steeds meer vragen heeft. Vragen zoals: Hoe is de buurt? Is de vraagprijs wel reëel? Hoe is de bouwkundige staat van de woning? De verkopend makelaar zal u hierover infomeren, maar hoe aardig deze ook is, hij komt altijd op voor de belangen van zijn klant. Daarom is het wel zo prettig als u uw eigen aankoopmakelaar bij u heeft.

Voordelen eigen NVM aankoopmakelaar
Door deskundigheid, ervaring en marktkennis is de aankoopmakelaar in staat om voor u veel geld, tijd en zorgen te besparen! Wat mag u zoal van ons verwachten?

 • Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
 • Inzicht in de marktwaarde van de woning
 • Inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen)
 • gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d.
 • Ruime ervaring in aankoopbegeleiding
 • Behartiging van alleen ùw belang
 • Inventariseren van uw woonwensen
 • Samen de woning bezichtigen
 • Extra onderzoek en bouwtechnische keuring. Hierbij kunt u denken aan informatie opvragen over bestemmingsplannen, inschrijving bij kadaster
  Voeren van de onderhandelingen
 • Beoordelen en ondertekenen van de koopakte


Meer informatie? Neem contact met ons op of klik hier voor het contactformulier. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wes Makelaars
Assen
 
Wes Makelaars

Op zoek naar een woning, maar lukt het steeds (net) niet om deze te bemachtigen? 

Schakel Wes Makelaars in!

Strategie bepalen 
Samen bedenken wij een doordachte successtrategie om jouw woning te vinden en voordelig(er) te bemachtigen. Als NVM aankoopmakelaar begeleiden wij jou gedurende het volledige aankoopproces en bieden wij nazorg.

Tijdens het aankoopproces maken wij optimaal gebruik van onze marktkennis. Wij zijn echte Assenaren en kennen de regio en de woningmarkt als ons duimpje. Hiermee helpen wij jou om belangrijke vragen te beantwoorden:

 • Wat is de woning waard?
 • Hoe is de staat van de woning?
 • Zijn er juridische zaken om rekening mee te houden?
 • Spelen er nog andere zaken en gaan we er voor?

Onderhandelen als een pro
Wanneer jij besluit dat je ervoor wilt gaan, is dit uiteraard niet tegen elke prijs. Toch lijkt menig doe-het-zelver dit nog wel eens te doen. Dat is ook logisch: emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je iets echt graag wilt, ben je gauw bereid er (te) veel voor te betalen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en staan daar objectief tegenover. Wij houden je een spiegel voor en benoemen de risico's. Wij weten waar de onderhandelingsmarges liggen en kunnen zo het maximale resultaat bereiken.

Kortom: door ons als aankoopmakelaar in te schakelen zorgt jouw roze bril achteraf niet voor verrassingen en koop je tegen de beste prijs!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wijnholds Makelaardij
Exloo
 
Wijnholds Makelaardij

Ga voor het Wijnholds Effect
Het lidmaatschap van Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) biedt ons kantoor uitstekend zicht op de ontwikkelingen van de huizenmarkt en daarmee zijn wij goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. U kunt meeprofiteren van de NVM-voordelen, zoals ons zoekersbestand op het Internet en het adverteren met uw woning op de site www.funda.nl en www.wijnholds-makelaardij.nl.

(Aan-) koop van een woning
Bent u zoekende naar een passende woning dan kunnen wij u voor u zoeken, adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis. We zijn makelaar én taxateur, maar kunnen u ook adviseren op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wim Stuursma Makelaardij
Borger
 
Wim Stuursma Makelaardij

Wim Stuursma Makelaardij is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor met twee gecertificeerde NVM-makelaars, een volledige eigen binnendienst, een servicekantoor in Borger en een presentatievitrine in Stadskanaal. Wims werkgebied strekt zich uit van de Drentse Hondsrug tot en met het Veenkoloniaal gebied. Bekijk ons actuele aanbod!

Full-service makelaar
U wilt een totaalpakket? Wim regelt het. Wim biedt u, samen met zijn betrokken team, een compleet pakket aan diensten als het gaat om het kopen, verkopen, taxeren, huren of verhuren van een huis, bedrijfspand of recreatiewoning. Ook voor betrouwbaar hypotheekadvies kunt u bij Wim terecht. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Makelaars Assen
Assen
 
Woonaccent Makelaars Assen

Voor het eerst een woning kopen is spannend. Onze aankoopmakelaar helpt je met het vinden van een woning, gaat mee bij een bezichtiging of leest als je wilt alleen even mee met het koopcontract. Hoe jij onze aankoopservice wilt inschakelen, is afhankelijk van jouw situatie. Wij helpen je graag op maat. Van hulp bij het zoeken tot het onderhandelen of het complete aankoopproces: Wij doen het allemaal, maar stemmen onze dienstverlening af op jouw wensen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
Hoogeveen
 
Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Heb je een leuk huis op het oog? Onze aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een huis in Hoogeveen en omgeving. Bij het kopen van een huis komt vaak meer kijken dan je denkt. Welk bod moet ik uitbrengen? Hoe werkt het onderhandelen? Is een verkoper of koper aansprakelijk voor bouwkundige gebreken? Dit zijn vragen die wij als makelaar veel tegenkomen. Daarom helpen wij jou graag een handje. Woonaccent Makelaars Hoogeveen gaat altijd met je mee tijdens de bezichtiging en wij laten graag onze toegevoegde waarde zien. Wij kunnen bijvoorbeeld mogelijke gebreken signaleren die jij niet ziet. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.


Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning in Hoogeveen en omgeving, passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0528 - 749 000.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Yvonne Kamies Makelaardij
Dwingeloo
 
Yvonne Kamies Makelaardij

Kiest u voor een betrokken en gedreven makelaar, met een professionele aanpak voor de verkoop of aankoop van uw woning of woonboerderij, een correcte afhandeling en persoonlijk contact, dan help ik u graag. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat er speelt in het buitengebied. Belt u gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom graag bij u langs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zwanenburg Makelaardij
Sleen
 
Zwanenburg Makelaardij

Wonen is beleving, of het nu gaat om aankoop, verkoop of verhuur van uw (droom-)huis.

Wilt u meer weten over de verkoop, aankoop, taxatie of verhuur van uw (t)huis en wat daarbij komt kijken? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te voorzien van een reactie. Even bellen mag natuurlijk ook gewoon.

 

Wat betreft afspraken zijn wij erg flexibel. Zowel overdag als in de avonden en de weekenden (waar mogelijk op de zaterdag) komen wij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo