Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
iQ Makelaars Apeldoorn
Apeldoorn
 
iQ Makelaars Apeldoorn

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn? iQ Makelaars Apeldoorn helpt en ondersteunt je bij het zoeken naar jouw droomhuis. Bij het kopen van een huis bieden wij als aankoopmakelaar elk individu een persoonlijke aanpak. We staan altijd klaar om voor jou aan de slag te gaan, ook buiten kantooruren. Met deze unieke, persoonlijk werkwijze tijdens het aankoopproces weten wij ons écht te  onderscheiden van de rest.

Bij het aankopen van een huis is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van jouw budget en wensen. iQ Makelaars Apeldoorn heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt, en daarnaast hebben wij zelf een breed aanbod aan woningen. Bij het vinden van jouw droomwoning komt dit natuurlijk uitstekend van pas! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
5
Aankoopmakelaar Ben Janssen
Wijchen
 
Aankoopmakelaar Ben Janssen

Mijn naam is Ben Janssen. Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de makelaardij. Tot voor kort hield ik mij bezig met woningtaxaties en aan- en verkoopbemiddeling. In 2019 heb ik me gespecialiseerd als aankoopmakelaar van woningen. Mijn werkgebied is de regio Nijmegen/Wijchen en omgeving (straal van circa 15 km). Daarnaast ben ik elders werkzaam als woz-taxateur.

Ik ben gecertificeerd als makelaar en taxateur in onroerende zaken en als zodanig ingeschreven in de registers van het NRVT en de SCVM. Daarnaast ben ik op persoonlijke titel lid van branche-organisatie VBO.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judith Cornelissen
Nijmegen
 
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judit

Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judith Cornelissen is een makelaarskantoor in Nijmegen dat zich uitsluitend richt op het begeleiden van kopers.

Tegenwoordig is het bemachtigen van een woning een stuk moeilijker dan enkele jaren geleden. De schaarste in Nijmegen en omgeving is echt merkbaar. Dit vraagt dus om een eigentijdse aanpak, waarbij een goed bod in combinatie met de juiste voorwaarden van groot belang is.

Een aankoopmakelaar is de oplossing om jouw droomwoning alsnog te bemachtigen. Wat jouw aankoopproces ook is, aankoopmakelaar Attis van der Horst & Judith Cornelissen helpt jou altijd!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Agents Rodenburg
Apeldoorn
 
Agents Rodenburg

Wil je een (ander) huis kopen? Dit is het moment om een huis te kopen. De hypotheekrente is laag en wij staan voor je klaar!

Bij het kopen van een huis komt een heleboel kijken: het bezichtigen van woningen, het bepalen van je eerste bod, de onderhandeling, het maken van de juiste afspraken met de verkoper en nog veel meer. Dat vereist tijd, aandacht, deskundigheid en ervaring. Daarom is het fijn om terug te kunnen vallen op makelaars die zich hier dagelijks mee bezighouden.

Maar het begint natuurlijk al bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Op dit moment staan er niet heel veel woningen te koop en vaak worden woningen binnen een paar dagen verkocht. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen, maak dan gebruik van een aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Beltman Makelaars
Lochem
 
Beltman Makelaars

Beltman makelaars is een persoonlijk en gespecialiseerd NVM makelaarskantoor gevestigd in Lochem en Borculo. Gespecialiseerd in het verkopen, aankopen, taxeren en verhuren van woningen, nieuwbouw en recreatiewoningen. Met twee vestigingen, in gemeente Lochem en gemeente Berkelland zijn we altijd bij u in de buurt. Wij vertegenwoordigen het grootste woningaanbod in de gemeente Lochem en Berkelland en blijven hierbij toegankelijk en bereikbaar. Bent u op zoek naar een makelaar in Laren, Harfsen, Epse, Gorssel, Vorden, Barchem, Eefde, Borculo, Ruurlo, Eibergen, Gelselaar, Geesteren of Neede? Met onze makelaarskantoren in Lochem en Borculo weet u ons altijd te vinden. Met ons enthousiaste en daadkrachtige team staan wij elke dag met een glimlach voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en de kosten dan komt graag één van onze NVM makelaars vrijblijvend bij u thuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BestePrijsMakelaars
Afferden
 
BestePrijsMakelaars

Welkom op website van Beste Prijs Makelaars
Bij Beste Prijs Makelaars vindt u altijd de Beste Prijs. Of u nu uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen, ons einddoel is dat alle partijen met een goed gevoel het gehele aan- en verkoopproces hebben doorlopen.
 

Bij de Beste Prijs Makelaars krijgt u:
Gedegen en onderbouwd prijsadvies;
GRATIS waardebepaling
Professionele presentatie, zowel in foto’s als verkooptekst;
Vermelding op Funda, VBO.nl, Jaap.nl, onze eigen site en Social Media;
Actieve begeleiding en ondersteuning, ook buiten kantoortijden;
Creatieve op maat gemaakte marketing tools;
De Beste Prijs voor uw woning!
 
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BMV Makelaars
Arnhem
 
BMV Makelaars

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als makelaar actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in de omgeving Arnhem of omgeving Ede? Dan staan wij graag voor u klaar!

Wij kennen de lokale huizenmarkt, zijn als eerste op de hoogte van de woningen die op de markt komen en hebben voor ieder (t)huis een specialist. Wij zorgen ervoor dat uw kansen op uw droomhuis worden vergroot en helpen u om de woning tegen de beste prijs te bemachtigen.

Met de aankoopservice van BMV Makelaars worden uw zorgen tijdens het gehele aankoopproces uit handen genomen, delen wij onze kennis en jarenlange ervaring met u én besparen wij u veel tijd, energie en regelwerk tijdens de zoektocht.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boers Brokers
Apeldoorn
 
Boers Brokers

Wil je een huis kopen in Apeldoorn? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Apeldoorn: Boers Makelaars. Wil je graag een huis kopen in Apeldoorn maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Boers Makelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Apeldoorn en omstreken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boutique Makelaar
Arnhem
 
Boutique Makelaar

In de huidige verhitte woningmarkt is het een aanrader een aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Wil je niet nog een woning aan je neus voorbij laten gaan? Schakel dan onze hulp in, wij hebben passie voor wonen en willen je graag helpen.
Wij hebben een groot netwerk, zijn niet bang om advies te geven en wij zijn er écht voor jou! Heb je ons nodig voor een vraag tussendoor via de Whatsapp of wil je dat we meegaan naar een bezichtiging in het weekend? Geen probleem!

Whatsapp direct met Jeannell voor advies: (06) 20 026 099

Mensen en een huis zien “klikken” dat is wat ons betreft echt het mooiste wat er is…
Een huis kopen gaat om emotie, een klik. Wij zorgen voor het zakelijke stuk, waarbij jij de "roze bril" mag dragen, wij zorgen bij iedere stap in het proces voor het juiste advies. Op deze manier zit je straks niet met een miskoop en kom je goed beslagen ten ijs.

Lees meer +
 • Kerkstraat 25
 • info@boutiquemakelaar
 • (026) 844 87 11
 • https://www.boutiquemakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Buurman Makelaardij
Apeldoorn
 
Buurman Makelaardij

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn, Ugchelen of Beekbergen? Als je een huis op het oog hebt, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de verkoopmakelaar van de verkoper. Die zal jou informeren en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.

Dat betekent dat de verkoopmakelaar primair de belangen van de verkoper behartigt en niet die van jou. Dat begint al met de prijs van de woning. De verkoopmakelaar wil een zo hoog mogelijke prijs voor zijn klant bedingen en jij wilt uiteraard zo min mogelijk betalen. Het is daarom verstandig om je onafhankelijk te laten adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor joú. En dat noemen we een NVM-aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Geldersche Makelaar BV
Doorwerth
 
De Geldersche Makelaar BV

De Geldersche Makelaar is een makelaarskantoor in Doorwerth. Met als focus de Zuidelijke Veluwezoom: van Oosterbeek t/m Wageningen. Persoonlijke benadering, eerlijkheid en professionaliteit zijn onze basisnormen. Goed luisteren en vakmanschap doen de rest.

 Gerichte verkoopstrategie
Elk huis dat wij mogen verkopen krijgt van ons een eigen marketingplan. We stellen de doelgroep vast en benaderen deze naast Funda ook op Facebook. Mocht de doelgroep zich niet zo met social media bezighouden dan verkiezen we natuurlijk de ouderwetse benadering.

Wel zetten we altijd de nieuwste technieken in voor een optimale presentatie. Wij zetten 3D in voor een virtuele rondleiding door het huis. Door onze uitgebreide presentatie zult u merken dat uw huis hoog op Funda komt te staan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gelsing Makelaardij
Nijmegen
 
Gelsing Makelaardij

Jouw aankoopmakelaar in Nijmegen en omstreken - Zorgeloos een huis kopen
Van ‘Te koop’ naar ‘Aangekocht’! Onze aankoopklanten krijgen 'toegang' tot het grijze circuit. Er is namelijk méér aanbod dan wat er te zien is op Funda. Een aankoopmakelaar heeft verder een aantal concrete voordelen:
 

 • Je betaalt ons pas op het moment dat wij succesvol een woning of appartement hebben aangekocht. (No Cure No Pay)
 • Alle afspraken worden vooraf besproken en op papier gezet, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
 • Bij een gelijk bod heb je een voordeel t.o.v. kopers zonder makelaar.
 • Beperkt de schade bij overbieden. Wij zorgen ervoor dat je niet te veel overbiedt en dat iedere keuze, een weloverwogen keuze is.
 • Onze register makelaars hebben kennis van de woningmarkt en hebben inzicht in de werkelijke verkoopbaarheid van je huis. Deze waarde kan dan worden meegenomen om te bepalen tot welke prijsklasse je kan aankopen.
 • Onze makelaars zorgen ervoor dat je gedurende het hele traject een sparringpartner hebt voor alle bijkomende zaken.

Het kopen van een huis is vaak een ingewikkeld en stressvol proces. We vinden het belangrijk om in de zoektocht naar je droomhuis zorgvuldig te werk te gaan. We doorlopen daarbij altijd onderstaande stappen. Zo vergeten wij niets en kopen wij je woning of appartement met succes aan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gert-Jan Scholten Makelaardij
Eerbeek
 
Gert-Jan Scholten Makelaardij

Gert-Jan Scholten Makelaardij is een jonge en dynamische makelaardij die sinds 2015 gevestigd is aan de Loenenseweg 121 in Eerbeek. De makelaardij is opgericht door Gert-Jan Scholten wegens zijn passie voor het vak van makelaar.

Wij bewerken de woningmarkt op een vernieuwende en onderscheidende manier hetgeen inhoudt dat wij het anders doen dan onze collega’s. Wie wil er nou niet zichtbaar zijn in ons grote 1,75 meter Led scherm aan de drukste toegangsweg van Eerbeek?

Heeft u al eens een kijkje genomen op onze website ikstagraagvooraan.nl/eerbeek? Via deze site schrijven veel woningzoekers zich bij ons in. Misschien hebben wij de koper van uw woning ook al. Doe daar uw voordeel mee!

Nieuwsgierig naar onze pro actieve werkwijze? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u op de koffie om erover te praten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Guidan aankoopmakelaar
Twello
 
Guidan aankoopmakelaar

Woningzoekenden en verkopers vinden elkaar voornamelijk via Funda.nl. Daarmee werkt de woningmarkt nog volgens hele ouderwetse principes. Dat komt nog nauwelijks voor in onze maatschappij. Waarom zou het zo moeten blijven terwijl het over uw woongenot gaat?! En daarom is het tijd voor vraag gestuurd makelen. Guidan staat voor innovatie waarbij het kopersbelang op 1 staat.

Met de unieke benadering van Guidan krijgt het vak z’n glans weer terug. Het makelen gaat weer over de belangen van mensen en hun woonwensen. Wij verdiepen ons in wat jij werkelijk belangrijk vindt en gaan actief aan de slag.
We staan te trappelen om ook voor jou aan het werk te gaan. Schrijf je in als woningzoeker en je zult zien dat ik het echt anders doe.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hage Makelaars
Apeldoorn
 
Hage Makelaars

Hage Makelaars is een toonaangevend makelaarskantoor in Apeldoorn dat zich richt op de aan- en verkoop van onroerend goed, taxaties.

Middels een onderscheidend marketingconcept, een actieve werkwijze en een transparante dienstverlening weet het kantoor al jarenlang tevreden klanten aan zich te binden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hans Janssen Garantiemakelaars
Nijmegen
 
Hans Janssen Garantiemakelaars

Een huis kopen in Nijmegen met Hans Janssen Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Nijmegen een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Zoek je naast een aankoopmakelaar in Nijmegen ook een verkoopmakelaar in Nijmegen? Kijk dan eens wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Apeldoorn
Apeldoorn
 
Hendriks Makelaardij Apeldoorn

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod. 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Arnhem
Arnhem
 
Hendriks Makelaardij Arnhem

Een huis of appartement kopen in Arnhem is een belangrijke stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis in regio Arnhem te vinden tussen het aanbod. Jouw droomhuis in Arnhem vinden? Gebruik onze zoekmethoden: 

• Zoek in ons woningaanbod
• Gebruik onze gratis zoekservice
• Vind je droomhuis via zoeken op woonstijl
• Een aankoopmakelaar staat voor je klaar

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Nijmegen
 
Hendriks Makelaardij Nijmegen

De zoektocht naar je droomhuis begint met het op een rijtje zetten van jouw woonwensen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde wijk of een bepaald stadsdeel? In wat voor type woning wil je graag gaan wonen? En over hoeveel slaapkamers dient de woning te beschikken? Allemaal zaken die je tijdens een gratis en vrijblijvend woonadviesgesprek met onze aankoopmakelaar bespreekt.

Fysiek of virtueel woonadviesgesprek inplannen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging van Hendriks Makelaardij. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hermsen Garantiemakelaars
Nijmegen
 
Hermsen Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Nijmegen? Groot gelijk, want het is een prachtige stad. Of je in de binnenstad, aan de bosrand zoals Nijmegen-Oost of de Waalkade wil wonen, Hermsen Garantiemakelaars staat voor je klaar. We zijn op de hoogte van nieuwbouw, bestaande bouw en zelfs huizen die nog niet officieel op de markt zijn. Dit komt door ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de lokale markt. Zie aanbod koopwoningen Nijmegen voor de huizen die nu te koop staan.

Onze begeleiding bij het kopen van een huis in Nijmegen garandeert je niet alleen de perfecte woning, maar ook de beste service. We richten ons namelijk op klanttevredenheid (zie ook onze reviews), zijn altijd bereikbaar, zorgen ervoor dat je weet wat je koopt en plannen bezichtigingen wanneer jou dat uitkomt. Toch niet tevreden? Dan kan je zonder problemen annuleren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het Makelaarshuys Arnhem B.V.
Arnhem
 
Het Makelaarshuys Arnhem B.V.

Een woning kopen?

U zoekt een woning. En niet zomaar een woning. Maar uw nieuwe thuis! Met onze aankoopbegeleiding vindt u niet alleen de juiste woning, we zorgen er ook voor dat u een weloverwogen, goede aankoop doet. Heeft u zelf uw droomwoning gevonden en wilt u een aankoopmakelaar voor gerichte aankoopbegeleiding? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met een combinatie van gedegen marktkennis en ervaring is uw aankoop bij ons in goede handen. Hoe? Dat vertellen we graag. Een woning aankopen doen we in een aantal stappen:

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het woonhart makelaardij
Andelst
 
Het woonhart makelaardij

Het Woonhart is een leuke groep makelaars en taxateurs. Onze naam komt niet uit de lucht vallen: wij hebben allemaal een hart voor wonen. Wij zijn vernieuwend, eigenzinnig, persoonlijk en zeer professioneel. Bovendien zijn wij één van de eerste duurzame makelaars in Nederland!

 

Woongeluk voor iedereen
Over ons: Wij realiseren woongeluk voor iedereen. Dat is ons vak, en daar zijn we goed in. Routine kennen wij niet, want ieder huis is bijzonder en heeft zijn eigen,unieke persoonlijkheid. Net zoals ieder mens dat heeft. Daarom kijken we graag naar de persoonlijke kant van ons werk: wat past bij jou of jullie, en hoe kunnen we jullie daarbij helpen. Geen kopers of verkopers, maar echte mensen. Wij hebben de "drive" er alles aan te doen om jouw verwachtingen te overstijgen en er samen voor de volle 100% voor te gaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Heutinck Makelaardij B.V. | Makelaar Ulft - Achterhoek
Ulft
 
Heutinck Makelaardij B.V. | Makelaar Ulft - Achter

Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is? Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. Je maakt dan kennis met een van onze makelaars. Zij begeleiden je graag bij onder andere de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie van je woning.

In meer dan 14 jaar tijd is Heutinck Makelaardij uitgegroeid tot een grote speler in de Oude IJsselstreek en daar zijn wij trots op. Wij opereren voor honderd procent onafhankelijk van hypotheekadviseurs of andere branchegenoten en willen alleen maar jou zo goed mogelijk helpen. Daar zijn wij open en transparant over.

Maak een afspraak

 

Lees meer +
 • Frank Daamenstraat 45
 • nfo@heutinckmakelaardij.nl
 • 0315 270500
 • https://www.heutinckmakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Homan Makelaardij Nijmegen
Nijmegen
 
Homan Makelaardij Nijmegen

Huis (aan) kopen in Nijmegen of omstreken? De huizenmarkt in Nijmegen en omgeving is hectisch. Veel mensen willen momenteel een nieuwe woning kopen. De betaalbaarheid is mede door de lage hypotheekrente uitstekend. Dat maakt dit hét moment om te kopen!

Maar wat is nu de juiste koopprijs? Voor een koper kan het lastig zijn de juiste prijs te bepalen. Mede daarom heeft u voordeel bij een makelaar met verstand van zaken en de juiste contacten. Zodat u met zijn hulp eindelijk uw droomhuis kunt kopen.


Uw belang staat voorop!
Wanneer u een huis gaat kopen heeft u in vrijwel altijd te maken met een verkopende makelaar. Dat is een professional met maar één doel: een zo hoog mogelijke vraagprijs realiseren voor de woning. Een aankoopmakelaar van Homan Makelaardij behartigt in dit geval enkel en alleen uw belangen.

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos een huis kunt kopen in Nijmegen en daarbij de juiste prijs betaald en u behoed voor een miskoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hunink en Holtrigter Woning en Bedrijfs Makelaars B.V.
Apeldoorn
 
Hunink en Holtrigter Woning en Bedrijfs Makelaars

De juiste vestigingsplaats voor uw onderneming is van wezenlijk belang. De adviseurs van Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars adviseren u graag over de verschillende aspecten die een rol spelen bij het vinden van de meest geschikte locatie.
Door het uitgebreide regionale netwerk bent u hiervoor bij Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. 

Wanneer u Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars inschakelt bij het zoeken naar een geschikte vestigingsplaats wordt u optimaal begeleid. Allereerst worden uw wensen geïnventariseerd. Aan de hand van deze inventarisatie zoekt Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars een geschikte locatie voor u.

Tevens begeleid Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars u bij de onderhandelingen bij de aankoop- of huur(som) van het gevonden pand en bij de schriftelijke vastlegging van deze afspraken. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
InBeeld Makelaardij
Nijmegen
 
InBeeld Makelaardij

Een huis kopen is een grote investering en een belangrijke beslissing. Wanneer je op het punt staat je droomhuis te kopen, is de prijs leidend en de emotie bepalend. Juist daarom is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wat doet een aankoopmakelaar? Alles, als je dat wenst, van het vinden van dé woning tot de sleuteloverdracht.
 
Aankoopmakelaar of niet?
Kies je voor Inbeeld Makelaardij als jouw aankoopmakelaar, dan kun je dit van ons verwachten:

 • Kennismakingsgesprek

 • Jouw droomhuis vinden

 • Bezichtigingen regelen en begeleiden

 • Onderhandelen

 • Koopcontract, eindinspectie en overdracht 

 • Sparringpartner

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Jan van Lieshout Makelaardij o.g.
Nijmegen
 
Jan van Lieshout Makelaardij o.g.

Wij bieden u een makelaar die het makelaarsvak naar een hoger niveau tilt. De combinatie van moderne technieken met grote vakinhoudelijke kennis zorgen ervoor dat wij in staat zijn om uw nieuwe huis zonder zorgen te kopen.

Jan van Lieshout is al vele jaren makelaar in omgeving Nijmegen en daarnaast docent bij verschillende makelaarsopleidingen. Daardoor weet hij tot in detail wat het beste is voor u. Zo kunt u zich volledig focussen op uw droomhuis, zonder u zorgen te maken over, de meestal juist belangrijke, randzaken.

Als u uw huis via ons koopt geven wij u duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en het kopen van uw huis. Wij werken volgens een vaste “formule” met aankoopsucces. Daarvoor gebruiken wij een stappenplan die specifiek voor u wordt ingericht. Om uw droomhuis te vinden is meer nodig dan een zoektocht op Funda:

 •  Hoe zit het met de bouwtechnische staat van de woning?
 •  Met welke juridische aspecten dient rekening gehouden te worden?
 •  Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?
 •  Hoe zit het met de informatie die de gemeente, het Kadaster en het Bodemloket verschaffen?
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Jillis Baggerman makelaardij
Bennekom
 
Jillis Baggerman makelaardij

De kenmerkende en veelzijdig manier van aanpak werd kort na de start van het kantoor (2005) beloond door verkozen te worden als Jonge Ondernemer van de gemeente Ede. Enkele jaren geleden werd Jillis Baggerman makelaardij uitgeroepen tot Beste Makelaar van Nederland. De eerste kennismaking met Jillis Baggerman makelaardij begint bij Puck Gaal, Marlies Fluit en Janneke Hamstra. Ze worden niet voor niets het visitekaartje van de makelaardij genoemd. De makelaars Sander Hemmes, Thijs Richters en Jillis Baggerman mogen de letters RM (als Register Makelaar) en RT (als Register Taxateur) achter hun naam zetten. Arno Oosterbeek is Kandidaat Makelaar en krijgt daarmee de letters (K-RMT) achter zijn naam.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kolmeijer Makelaars Nijmegen
Nijmegen
 
Kolmeijer Makelaars Nijmegen

Je ziet onze borden niet voor niets overal staan! Hoe kan het dat een makelaar zelfs in de crisis tijd is blijven groeien? Het antwoord: marktkennis, altijd enthousiast blijven en blijven vernieuwen. De crisis is inmiddels allang weer vergeten maar onze speerpunten blijven hetzelfde. De manier van verkopen is in de huidige markt wel weer anders. Het gaat er niet om óf de woning wordt verkocht, maar voor hoeveel de woning wordt verkocht. En daar maakt Kolmeijer Makelaars Nijmegen het verschil!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Koningsstede Makelaardij
Apeldoorn
 
Koningsstede Makelaardij

U bent op zoek naar een (nieuw) eigen plekje? Gefeliciteerd! Het kopen van een huis is niet iets wat u zo maar even doet. U kiest voor een nieuwe woning die bij u past en waar u zich thuis voelt. Wij denken en kijken in deze fase graag met u mee! Zelf weet u goed waar u naar op zoek bent. Samen inventariseren we uw wensen en eisen en gaan we op zoek naar geschikte woningen, die passen bij u en uw budget. Heeft u een mooie woning gevonden? Tijdens de bezichtiging kijkt u naar de indeling en uw gevoel bij het huis. Wij kijken naar de technische staat, de wijk, bestemmingsplannen etc. Op deze manier kiest u voor iets dat bij u past en nemen wij de ‘minder leuke’ punten voor onze rekening. Uiteraard voeren wij ook de onderhandelingen met de verkopende partij zodat we ook hier het maximale uit kunnen halen. Wilt u een vrijblijvend gesprek met ons? Neemt u dan contact op!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kuiper Makelaardij
Arnhem
 
Kuiper Makelaardij

Geef de zoektocht naar jouw woning in Arnhem, Velp, Duiven of Westervoort uit handen aan de aankoopmakelaar in Arnhem en geniet van een persoonlijk aankooptraject waar je met plezier op kunt terugkijken. Als NVM makelaar in Arnhem beschikken we over een groot netwerk en een uitgebreide database. We brengen jou als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, vaak nog vóórdat het op bekende verkoopsites te vinden is. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jij nét even dat streepje voor hebt.

Overleggen? Dat doen we bijvoorbeeld makkelijk en snel via WhatsApp. Zo kunnen we vlot schakelen als jouw droomwoning voorbijkomt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Langenberg Makelaardij Apeldoorn
Apeldoorn
 
Langenberg Makelaardij Apeldoorn

Het aankopen van een woning is niet niks. Of het nu gaat om de aankoop van een appartement, nieuwbouwwoning, eengezinswoning of (half)vrijstaande villa: emotie speelt vaak een belangrijke rol. En juist die emotie kan in de weg staan bij de aankoop: u ziet de nadelen of eventuele gebreken niet meer en u wilt het liefst ‘vandaag nog’ een bod uitbrengen.
 
Wij snappen die emotie als geen ander maar kunnen zonder die emotie naar het huis kijken, zonder uw gevoel daarbij uit het oog te verliezen. Wij stellen vragen die er toe doen – aan u, maar ook aan de verkoper of verkopende makelaar. Vragen die u helpen de juiste beslissing te nemen. Wij zetten onze jarenlange kennis en ervaring graag in om samen met u uw nieuwe woning (aan) te kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Loft Makelaars
Arnhem
 
Loft Makelaars

Het zoeken naar een nieuwe woning kan een enorme klus zijn. Met onze ervaren én betrokken NVM-aankoopmakelaars heb je een streepje voor. Dankzij de grote kennis van de markt en jarenlange ervaring voelen onze makelaars haarfijn aan of een aangeboden woning 'klopt'. Zo kunnen wij voor jou gaan zoeken en bezichtigen. Zo weet je zeker dat een expert met je mij kijkt en je tussentijds van advies kan voorzien. 

Wist je dat veel mensen eerst een woning bezichtigen en daarna pas nadenken over hun financiële mogelijkheden? Bij Loft Makelaars zorgen we voor duidelijkheid. We bieden namelijk ook financieel advies aan. Zo weet je in één keer wat jouw mogelijkheden zijn. Meer weten over het aankopen of het financieel advies?  Vraag één van onze medewerkers om meer advies.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Apeldoorn | Goos Makelaardij
Apeldoorn
 
Makelaar Apeldoorn | Goos Makelaardij

Bij het kopen van een woning komt veel bij kijken. Als uw aankoopmakelaar begeleiden wij u tijdens het gehele aankooptraject. Met onze 30 jaar ervaring weten wij precies hoe het werkt in de makelaarswereld.

Ons aanbod in koopwoningen is zeer ruim en divers. Neem een kijkje en wellicht vindt u wel uw droomhuis!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Apeldoorn | Thoma Post Makelaars
Apeldoorn
 
Makelaar Apeldoorn | Thoma Post Makelaars

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Doetinchem - A18 Makelaardij
Doetinchem
 
Makelaar Doetinchem - A18 Makelaardij

Persoonlijk, Professioneel, Proactief en met Plezier, zó makelen wij !

Nick Kok  is de makelaar achter A18 makelaardij in Doetinchem. 
Met hem haal je een register makelaar taxateur (RMT) in huis die al sinds 1986 lid is van de NVM. Voor een persoonlijke afspraak kun je hem telefonisch direct bereiken op 06 5393 7579.

Jouw makelaar voor de regio
A18 makelaardij is gevestigd in Doetinchem maar onze diensten als NVM makelaar en taxateur bieden wij ook aan in omliggende plaatsen in de Achterhoek en de Liemers.
Er is geen plaats in de regio Doetinchem waar wij in de loop der jaren als makelaar al niet eerder een huis hebben verkocht, getaxeerd of niet als aankoopmakelaar bij een transactie betrokken zijn geweest. Met onze ervaring kennen wij de regionale huizenmarkt als geen ander en helpen wij je graag verder bij het verkopen of kopen van je huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Bram Heezen en Paul Jansen
Elst
 
Makelaardij Bram Heezen en Paul Jansen

Wij, Bram Heezen (1975) en Paul Jansen (1971), zijn de trotse naamgevers van ons makelaarskantoor. Doordat Paul is opgegroeid in een makelaarsfamilie, kennen we de traditionele principes van integere dienstverlening als onze broekzak. Na jarenlang (vanaf 1991) te hebben gewerkt bij een ander kantoor, besloten we in 2008 om ons eigen kantoor op te richten: Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij. Sindsdien volgen we volledig ons eigen pad.
Waar de meeste compagnonschappen in de makelaardij snel sneuvelen, weten wij precies wat we aan elkaar hebben. Geen wollige praat, maar zeggen waar het op staat. Tegen de mensen die we helpen, maar ook tegen elkaar. Wij zijn woningmakelaars in de breedste zin van het woord: aankoop, verkoop, taxatie en nieuwbouw. Dat doen we samen in het veld, maar worden ondersteund door onze onmisbare secretaresse Jara. Zij zorgt ervoor dat de lijntjes altijd kort zijn en je ons kantoor altijd kunt binnenlopen. Welkom bij Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel
Arnhem
 
Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel

Een aankoopmakelaar in Arnhem vind je bij Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel. We zijn hét adres voor aankoopadvies en aankoopbegeleiding wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning in Arnhem en omgeving. Maak je woonwensen werkelijkheid en neem contact met ons op!

 • Dé aankoopmakelaar in Arnhem
 • Gedegen kennis van de huizenmarkt in Arnhem en omgeving
 • Aankoopbegeleiding van een ervaren en gecertificeerde aankoopmakelaar
  Meer weten over alles dat komt kijken bij een huis kopen in Arnhem? We vertellen graag persoonlijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek.


Persoonlijke aankoopbegeleiding
De aankoop van een huis is een van de grootste aankopen van je leven. Daarom is het verstandig om niet alleen je gevoel te laten spreken, maar ook je verstand. Een aankoopmakelaar helpt je met een nuchtere blik naar de woning te kijken. Voldoet deze echt aan al je wensen, niet alleen nu, maar ook in de toekomst?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Marjan van Heerde
Nijmegen
 
Marjan van Heerde

Heb je nog geen nieuwe woning op het oog maar wil je wel een nieuwe woning kopen? Als aankoopmakelaar helpen wij natuurlijk ook graag bij het vinden van jouw nieuwe thuis. We zijn er voor je in het hele aankooptraject dan wel onderdelen ervan, om jou zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Vooral in de huidige tijd met een krappe woningmarkt, veel geïnteresseerden en vaak ook tijdsdruk, is een aankoopmakelaar voor jouw nieuwe woning in Nijmegen, geen overbodige luxe.

Als koper heb je te maken met de verkoopmakelaar die alleen oog heeft voor de belangen van de verkoper. Je bent enthousiast en hebt misschien al allerlei plannen gemaakt voor de inrichting of je ziet jezelf er al wonen. Erg knap wanneer je dan nog goede onderhandelingen kunt voeren… Neem daarom een ervaren aankoopmakelaar mee!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Meneer de Aankoopmakelaar Arnhem
Arnhem
 
Meneer de Aankoopmakelaar Arnhem

HUIS KOPEN IN ARNHEM

Een belangrijke stap in uw leven: het kopen van een huis! Een periode waarin veel verschillende keuzes en afwegingen moeten worden gemaakt. Waar doet u goed aan, wat zijn de diverse opties en welke keuze is nou de beste? Stappen waarbij kennis en ervaring van groot belang zijn. Wij helpen u graag in het gehele proces van het kopen van uw droomwoning. Of het nu om een appartement in Arnhem of een huis in een aangrenzende plaats gaat, Meneer de Aankoopmakelaar zorgt voor de optimale resultaten voor u.

WONEN IN DE REGIO ARNHEM
 Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Een populaire stad in het Oosten van het land om in te wonen door de veelzijdigheid aan voorzieningen. De stad biedt een sfeervol oud stadscentrum met woningen direct aan de singles, maar ook nieuwbouwprojecten, studentenwoningen en huizen voor elke portemonnee. Wijken zoals de Burgermeesterswijk en Hoogkamp, maar ook Malburgen-West en Malburgen-Oost zijn erg gewild.

Vanuit de aangrenzende plaatsen zoals Oosterbeek, Elst, Velp, Dieren en Westervoort is het makkelijk reizen van of naar Arnhem. Naast diverse snelwegen, heeft Arnhem een centraal gelegen treinstation en een uitgebreid busnetwerk. Vanuit Arnhem Centraal rijden trolleybussen door de hele stad en naar Oosterbeek en Velp.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Moreno Joosten Makelaardij
Arnhem
 
Moreno Joosten Makelaardij

Een huis kopen in de huidige markt: hoe pak je dat aan? De markt koelt af, waardoor je als koper iets meer ademruimte hebt gekregen. Maar wat moet je bieden? Kun je misschien zelfs onder de prijs bieden? Wij helpen je graag met de beste strategie voor het winnende bod, zonder teveel te betalen.

 

Wil jij een huis kopen? Bel ons dan zeker even. Wij hebben kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die delen we graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mulderij Makelaardij
Apeldoorn
 
Mulderij Makelaardij

We kunnen u helpen met zoeken naar uw ideale woning en als u die al gevonden heeft, stappen wij vanaf dat moment in. Het is belangrijk dat wij weten wie u bent en wat uw woonwensen zijn. Zo kunnen wij gericht voor u zoeken en u van goed advies voorzien.

Wij maken daarom graag kennis met u. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of

Samen gaan we op zoek naar uw droomhuis. We stellen een zoekopdracht voor u in, zodat u als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Daarnaast hebben wij een groot netwerk waardoor wij dicht bij het vuur zitten. Heeft u eenmaal een huis op het oog, dan leggen wij het contact met de verkopend makelaar en plannen een bezichtiging in om samen met u de woning te bekijken. We bekijken de bouwkundige staat van de woning en voorzien u van een helder advies omtrent de waarde en de strategie.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Nieuwe Buren makelaars
Elst
 
Nieuwe Buren makelaars

Over Nieuwe Buren
Of het nu gaat om de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning, van ons kun je het beste advies verwachten voor die belangrijke stap in jouw persoonlijke leefomgeving. We gaan voor de beste opbrengst van jouw verkoop of aankoop, een transparante werkwijze onderbouwd met gedegen kennis! Daarnaast zorgt onze vrouwelijke touch, heldere stijl en ervaring voor nét dat beetje meer. En dat is belangrijk, want jouw woonwensen staan bij ons voorop.

Nieuwe Buren Wooncafé
Zo organiseren we ook 2 keer per jaar het Nieuwe Buren Wooncafé waar jij kunt profiteren van ons netwerk, in samenwerking met onze partners op gebied van hypotheken, bouwkundige en notariële zaken. Al je vragen rondom jouw woonsituatie kun je bij ons kwijt.

Wie zijn wij?
Wij zijn trotse NVM makelaars | taxateurs die hun vak serieus nemen en vooral met veel plezier en enthousiasme doen:
Nella van Ast
Suzanne van den Bremer
Frederique Termont

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ooststede Makelaars
Nijmegen
 
Ooststede Makelaars

Ooststede Makelaars: jouw NVM aankoopmakelaar voor de regio Nijmegen en Arnhem!

De onroerend goed markt is momenteel erg hectisch. Woningen worden verkocht voordat je zelfs maar hebt kunnen kijken en vaak nog tegen opbod. Juist daarom is het belangrijk Ooststede Makelaars als aankoopmakelaar mee te nemen die je koopkans aanzienlijk vergroot, die objectief naar de woning kijkt en die professioneel kan onderhandelen. Dit kan ook als je al een aantrekkelijke woning op internet gevonden hebt en wilt gaan bezichtigen met een eigen aankoopmakelaar. Daarnaast hebben wij een krachtige positie binnen het makelaarsnetwerk wat de slagingskans extra vergroot.
 

Wat doen wij:

 • Waardebepaling: Wat is de juiste waarde en biedprijs
 • Onderhandelen: Welke aanpak geeft het beste resultaat
 • Afhandelen: Wat moet in jouw belang opgenomen worden in de koopakte
 • Controle: Gaat de voortgang zoals afgesproken
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Open makelaars Arnhem
Arnhem
 
Open makelaars Arnhem

Zoek je een traditionele makelaar? Bel ons dan niet. Want onze aanpak is verre van traditioneel. Niet dat we de traditionele middelen schuwen, integendeel. We zetten ze alleen net even anders in. Natuurlijk gaan we niet klakkeloos aan de slag. We beginnen klein als het kan, en halen alles uit de kast als het moet. (Graag zelfs, vinden we leuk.)

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Open makelaars Nijmegen
Nijmegen
 
Open makelaars Nijmegen

Wij maken van jou de beste koper! Vanzelfsprekend trekken we alle registers Open om jouw perfecte (t)huis te vinden maar we doen nog veel meer. Een verkoper wil zijn huis verkopen aan de beste koper; iemand die een bieding doet die hij snel en zonder rompslomp waar kan maken. En dat regelen wij doordat wij van jou de beste koper maken. Als beste koper krijgen we vaak de woning voor een lager bod! Want zeg eerlijk, als het jouw huis is dat te koop staat, dan verkoop je hem toch ook het liefst aan de bieder die financieel alles op orde heeft?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Petra De Kleermaeker Makelaardij
Arnhem
 
Petra De Kleermaeker Makelaardij

Een woning kopen; of het nou de eerste of de vijfde keer is dat u een woning koopt, het is en blijft een spannend en vaak intensief traject. Wij staan u graag bij als aankoopmakelaar!

Zoeken, beoordelen, onderhandelen: met onze schat aan ervaring en ruime kennis van de woningmarkt van Arnhem en omgeving, helpen we u graag de perfecte woning tegen de beste prijs te bemachtigen. Met ons aan uw zijde koopt u met een gerust hart een nieuwe woning.

Eerlijk duurt het langst

Wij geven altijd een eerlijk advies. Is dit de perfecte woning die precies past bij uw financiële mogelijkheden en (toekomst)wensen? Mooi! Hebben wij twijfels over de voorwaarden of de bouwkundige staat? Dan vertellen wij het ook.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pulles Makelaardij
Nijmegen
 
Pulles Makelaardij

Veel makelaars roepen dat je in de huidige markt kansloos bent zonder aankoopmakelaar. Daar zijn wij het absoluut niet mee eens. Wél geloven we dat een ervaren aankoopmakelaar je de juiste handvatten geeft om betere keuzes te maken. Keuzes waar je je nú goed bij voelt, maar ook over 10 jaar.

Het aankoopteam van Pulles Makelaardij bestaat uit een betrokken aankoopmakelaar, maar ook uit een financieel adviseur die jouw financiële slagkracht haarfijn in kaart brengt. Waarom we dat doen? In de overspannen huizenmarkt zijn verkopers niet alleen op zoek naar het hoogste bod. Ze willen ook de zekerheid dat hun huis in korte tijd, zonder gedoe en met de juiste opleverdatum wordt verkocht.

Door jou in een vroeg stadium toegang te bieden tot een groot aanbod interessante huizen, je financieel topfit te maken én je accuraat te informeren over de hoogte van je bod, maken wij van jou de allerbeste koper.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
REBO Woningmakelaars
Arnhem
 
REBO Woningmakelaars

Professionele woningmakelaars
Een woning kopen is een grote stap in uw leven, die vraagt om een advies op maat: over de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financiering. Voor zo’n advies bent u bij de professionals van REBO Woningmakelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn gecertificeerde specialisten die lid zijn van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. U kunt dus vertrouwen op hun kwaliteit.

Lokale kennis
Onze makelaars hebben veel vakkennis. Bovendien kennen ze de regionale woningmarkt goed, omdat ze er zelf wonen. Daardoor kunnen zij u goed adviseren. Niet alleen over de reële aankoop- of verkoopprijs, maar ook over de buurt die bij u past. Bovendien horen wij vaak al dat een huis op de markt gaat komen voordat het bordje ‘te koop’ in de tuin wordt gezet. Dat komt ook doordat wij een netwerk van kantoren hebben, die allemaal het regionale en plaatselijke huizenaanbod in de gaten houden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Reinders Brokers
Apeldoorn
 
Reinders Brokers

Van starter tot senior: de huidige huizenmarkt lijkt bijna op een oververhit spelletje Monopoly. Maar bij Reinders nemen wij uw aankoop bloedserieus en realiseren wij tot in al onze vezels dat de belangen groot zijn en uw geld kostbaar.
Op al die zoekers en hun makelaars heeft Reinders een bijna niet in te halen voorsprong: ons wijdvertakte netwerk van relaties en contacten. We kennen de woningen, maar vooral ook de mensen daarachter. Gewoon, omdat we al decennialang diepgeworteld zijn in de Apeldoornse samenleving. Dus zien wij woonkansen vaak sneller dan het licht. En die kansen spelen wij direct door naar u.

Reinders gaat voor u ‘door het dak’
Maar we speuren niet alleen naar woonkansen: we gaan voor u concreet en vakkundig aan de slag. Zoals met onderzoek naar de woonomgeving en geschiedenis. Plus bouwkundige en juridische bijzonderheden. Ook vergelijken wij de verkoopprijzen van soortgelijke woningen in de buurt. Want hoe oververhit de markt ook is: we willen dat u reëel koopt. Kortom, we gaan met onze inzet voor u dus ‘door het dak!’ Durft u de vervolgstap aan? Dan nemen we u kordaat bij de hand in elke stap van het aankoopproces: van onderhandelen en controleren van de koopakte tot en met de overdracht bij de notaris. Reinders als uw alerte aankoopmakelaar? Dé sleutel tot succes.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rob Disbergen Makelaars
Nijmegen
 
Rob Disbergen Makelaars

Woning zoeken en aankopen met dé aankoopmakelaars van Nijmegen!
Schakel een ervaren aankoopmakelaar van Rob Disbergen Makelaars Nijmegen in!

Wij vernieuwen continu onze dienstverlening. Met onze uitgebreide data kunnen wij snel perfecte marktanalyses maken u beter van dienst zijn! 
Sinds 2021 werken wij met een nieuw syteem voor de aankoop van woningen: De Copaan Huizenmatcher.
Hiermee geven wij u een voorsprong op de andere potentiele kopers. Wij stellen u hiermee in staat sneller te reageren en wij bieden u een beter passend aanbod van nieuwe woningen. Uw kansen op het kopen van een woningen nemen duidelijk toe.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
RSH Makelaars | Makelaar Apeldoorn
Apeldoorn
 
RSH Makelaars | Makelaar Apeldoorn

Wilt u een huis kopen in Apeldoorn? Wat de reden dat u wilt gaan verhuizen ook is, RSH Makelaars is u graag van dienst bij de aankoop van een ander huis. Met een makelaar aan uw zijde die u begeleidt en adviseert wordt het hele koopproces een stuk prettiger om te doorlopen. Wij voorzien u graag van hulp en begeleiding bij een belangrijke gebeurtenis als deze. Hierbij maken we gebruik van een persoonlijke benadering, korte lijnen én het netwerk van de NVM.

Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn
We hebben het volste vertrouwen in onze manier van werken. Schakel vandaag nog de professionele hulp in van onze makelaars en doe er uw voordeel mee! Neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag verder tijdens de zoektocht naar uw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Soeteman makelaars
Nijmegen
 
Soeteman makelaars

Aankoopmakelaar Soeteman helpt je
Soeteman is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 50 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Nijmegen
 
Strijbosch Thunnissen Makelaars

U wilt een huis kopen in Nijmegen of omgeving. Een grote stap, die onze aankoopmakelaar graag samen met u zet. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen helpt al ruim 85 jaar starters, gezinnen en andere kopers met het vinden van een koophuis. Wij kennen de markt, de verschillende wijken en bieden vakkundig en realistisch advies. Zo vinden wij het koophuis of appartement waar u zich in thuisvoelt.

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Waar moet u bijvoorbeeld op letten tijdens een bezichtiging van een huis, hoe verloopt het onderhandelen en hoe bepaalt u wat u uiteindelijk wilt bieden? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Anken Makelaardij o.g.
Nijmegen
 
Van Anken Makelaardij o.g.

Op zoek naar een fijn huis in Nijmegen, Lent, Berg en Dal, Groesbeek, Malden, Wijchen of Beuningen? Wil je je gezellige eengezinswoning in Nijmegen Bottendaal verruilen voor een sfeervolle jaren 30 woning in Nijmegen-Oost? Of droom je van een royaal appartement met uitzicht op de Waal?
 
Deel je ideeën met ons en stuur uw wensen naar info@vananken.nl of bel met een van onze medewerkers via 024 - 322 36 26! Want welk huis of appartement je ook zoekt, je kunt altijd rekenen op onze professionele en betrouwbare aanpak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Breukelen Makelaardij
Nijmegen
 
Van Breukelen Makelaardij

Graag helpen wij u bij de koop van uw toekomstige woning. De toegevoegde waarde van onze dienstverlening is een waardeoordeel, advies, ontzorgen en risico inperken. Vanzelfsprekend zijn wij deskundig, beschikken over kennis, ruime ervaring en een goed inzicht in de wensen van (ver)kopers. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een uitstekende service. Uitzonderlijk is onze bereikbaarheid en beschikbaarheid buiten kantooruren en in het weekend. Trots zijn wij op het feit dat wij de meest representatieve en daarmee hoogste gemiddelde beoordeling op Funda hebben. Concurreren doen wij op kwaliteit. Wij hanteren voor onze vertrouwde aankoopservice een standaard courtage van 1,00 % excl. BTW (dat is 1,21 % incl. BTW) over de koopsom. Onderscheidend zijn wij met een unieke gratis aankoopservice. U krijgt de vertrouwde aankoopservice vrij van aankoopcourtage en u verplicht zich dan om de door u aangekochte woning in de toekomst via ons c.q. onze rechtsopvolgers tegen onze standaard courtage van 1,68 % excl. BTW over de toekomstige koopsom te verkopen. De gratis aankoopservice kan enkel toegepast worden in: Nijmegen, Lent, Ooij, Persingen, Ubbergen, Beek, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Wijchen, Beuningen en Weurt. De gratis aankoopservice is niet van toepassing bij beleggingsobjecten en/of bedrijfsmatige aanwending

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Ek Garantiemakelaars
Arnhem
 
Van Ek Garantiemakelaars

Voor jouw zoektocht naar een huis, een appartement of nieuwbouwproject laat jij je helpen door de Van Ek Garantiemakelaars. Samen vinden wij jouw droomhuis. Een deskundige makelaar inschakelen is geen overbodige luxe. Er moet namelijk veel worden geregeld. Wij helpen je in ieder fase van het kopen van een huis in Arnhem.

Als Garantiemakelaar geeft van Ek je ook een aantal garanties. Deze bieden extra zekerheid tijdens het kopen van een huis in Arnhem. De belangrijkste is tevredenheidsgarantie. Lees onze klantbeoordelingen om te zien waar deze garantie op gebaseerd is. Onze andere garanties bij het kopen van een huis in Arnhem:s

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Laarhoven Makelaardij
Apeldoorn
 
Van Laarhoven Makelaardij

Wil jij een woning aankopen in Apeldoorn? Mogelijk heb je het inmiddels al meermaals ervaren: Je biedt op dat ene leuke huis waar je jezelf ziet wonen, maar toch wil het niet lukken. Of je weet niet waar je verstandig aan doet en twijfelt misschien wel waar je goed aan doet?

Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen die het hoofd koel houdt, Apeldoorn en omgeving goed kent en denkt in jouw belang. Iemand die met een positieve benadering met jou meedenkt, maar ook kritisch durft te zijn op hetgeen waar jij misschien wel verliefd op bent geworden.

Als aankoopmakelaar weten wij wat er speelt op de vastgoedmarkt en kennen wij Apeldoorn en omgeving door en door. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in het makelaarsvak en weten hierdoor goed wat er in de markt speelt. Elke aankoopklant krijgt van ons persoonlijke aandacht en een plan van aanpak. Wij staan met enthousiasme en gedrevenheid voor jou klaar, ook buiten kantoortijden!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Sonsbeeck makelaars
Arnhem
 
Van Sonsbeeck makelaars

U heeft de beslissing gemaakt: u wilt een nieuw huis kopen in Arnhem. De perfecte woning vinden die voldoet aan al uw wensen en behoeftes is behoorlijk lastig. Een makelaar kan u helpen bij deze zoektocht. Van Sonsbeeck makelaars kent de huizenmarkt in Arnhem en omgeving, de ontwikkelingen in de regio en de prijscategorieën als geen ander.

Wij begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe huis of appartement. U krijgt uw eigen aankoopmakelaar toegewezen die al uw vragen eerlijk en deskundig beantwoordt. De ideale woning voor u vinden lukt ons, omdat wij gebruik maken van onze deskundigheid en ons brede netwerk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Vliet Makelaardij NVM OG
Apeldoorn
 
Van Vliet Makelaardij NVM OG

Bent u op zoek naar een huis in Apeldoorn of heeft u een woning op het oog? De woningmarkt is op dit moment complex, maar deze tijden bieden ook kansen. Met hulp van Van Vliet Makelaardij heeft u een grotere kans van slagen. De aankoopmakelaar in Apeldoorn van Van Vliet Makelaardij neemt u veel werk uit handen. Profiteer van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar, doorloop het aankooptraject en vind uw droomhuis op een prachtige locatie in Apeldoorn en omstreken. Uiteraard behartigen we al uw belangen tijdens het traject.

Alleen de beste aankoopmakelaars werken bij Van Vliet. Zij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd. Heeft u hulp nodig bij het kopen van een woning? Dan staan we voor u klaar. Ook buiten de reguliere kantooruren staan we tot uw beschikking en helpen we u met enthousiasme. We zien het als onze missie om uw belangen te behartigen. We weten dat het tijdens het traject niet alleen om de woning gaat, maar ook om de mensen. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Mede dankzij onze motivatie en betrokkenheid halen we samen met u als woningzoekende het beste uit het aankooptraject. Bent u op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar in Apeldoorn? Klik op de onderstaande button om ons team te bekijken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Verbeek Brokers
Nijmegen
 
Verbeek Brokers

Een nieuwe woning kopen is een ingrijpende gebeurtenis, het is een beslissing die u neemt voor een aantal jaren. Het is daarbij belangrijk om een aankoopmakelaar in de arm te nemen, die luistert naar uw specifieke woonwensen en die u kan informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden om uw speciale woonwensen te verwezenlijken.
 

Verbeek Makelaars neemt u een hoop werk uit handen. Niet alleen bespaart een aankoopmakelaar u veel tijd, het levert ook ontspanning bij de aankoop van een woning. Een nieuwe woning kopen is immers niet alleen een ingrijpende gebeurtenis, maar ook gewoon leuk! Onderhandelen doet Verbeek Makelaars dagelijks en daardoor worden uw belangen optimaal behartigd.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vredegoor Lanting Agency
Doetinchem
 
Vredegoor Lanting Agency

Dat jouw woonreis in de Achterhoek begint bij Vredegoor Lanting Makelaars, is geen toeval. Wij hebben als makelaarskantoor stevige roots in Doetinchem en kennen de omgeving als geen ander. Bovendien treden we als reislustige specialisten ook graag buiten de gebaande paden. Een combinatie die garant staat voor een bijzonder verkoop- of aankooptraject, afgestemd op jouw persoonlijke wensen én budget. Natuurlijk staan we je onderweg bij met deskundige raad en daad. En pas als jij, een mooie ervaring rijker, je nieuwe bestemming hebt bereikt, is onze missie geslaagd.

Klaar voor vertrek? Boek nu jouw persoonlijke tickets en ga met ons mee op woonavontuur!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wensink Brokerage B.V.
Apeldoorn
 
Wensink Brokerage B.V.

In Apeldoorn en op de Veluwe zijn bijzondere plekken te vinden met fraaie villa’s, landelijk gelegen woonboerderijen en landgoederen. Deze objecten vragen meestal om specialistische kennis. In een eerste gesprek luistert makelaar Karin Wensink naar uw specifieke wensen: wat is voor u belangrijk in een nieuwe woning? En wat is voor u de ideale woonomgeving? Zij vraagt hierop net zo lang door tot een goed beeld ontstaat voor uzelf en voor de makelaar. Met die informatie gaat Wensink voor u aan de slag.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Willemsen makelaars
Arnhem
 
Willemsen makelaars

De zoektocht naar uw droomhuis kan in de huidige markt behoorlijk uitdagend zijn. Met de ondersteuning van onze actieve NVM-aankoopmakelaars hoeft u geen concessies te doen aan uw wensenpakket. We beschikken over de juiste marktkennis en hebben een groot netwerk van makelaars en verkopers in de regio. Persoonlijke begeleiding van A tot Z, dát is de aankoopservice van Willemsen makelaars.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Witjes Makelaars
Elst
 
Witjes Makelaars

Traditioneel of modern? Wij zijn het allebei, maar bovenal onszelf!

Met 4 ervaren makelaars op kantoor zijn wij zeer veelzijdig en flexibel inzetbaar. Één ieder van ons is geboren en getogen en woonachtig in Elst. Het mooie is dat we in zeer veel facetten dezelfde interesses hebben. Één ieder van ons houdt van sportief bezig zijn bij één of meer van onze Elsterse sportverenigingen en natuurlijk de lokale gezelligheid in onze mooie plaats Elst. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook werkzaam in de naastgelegen steden Arnhem en Nijmegen en plaatsen zoals Bemmel, Valburg, Driel, Heteren, Zetten, Herveld, Andelst en Oosterhout.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Witte Rentmeesters en Makelaars
Hoog-Keppel
 
Witte Rentmeesters en Makelaars

Beheer van landgoederen, agrarische makelaardij, woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en onteigeningen vormen al meer dan 29 jaar de kernactiviteiten van Witte Rentmeesters en Makelaars uit Hoog-Keppel. Op die jaren kijken we met gepaste trots terug. Maar dat weerhoudt ons kantoor er niet van om de blik op de toekomst te richten. Als team van rentmeesters en makelaars gaan we constant voor ontwikkeling, om in de markt voorop te blijven lopen. Dat doen we met verschillende achtergronden. Vanuit agrarisch beheer, vanuit de makelaardij en vanuit een juridische achtergrond. Op die manier zijn wij thuis in de breedte van het landelijk gebied.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zigt
Arnhem
 
Zigt

Jouw oog is gevallen op een koopwoning in Arnhem of omgeving. Of je bent nog op zoek naar jouw droomwoning. Dan kan het fijn zijn als je hulp krijgt bij het bekijken van je financiële mogelijkheden en het onderhandelen van een reële aankoopprijs. Want je wilt immers dat jouw nieuwe woning, of dat nu een nieuwbouwwoning of bestaande woning is, voldoet aan jouw woonwensen, budget en beleving.

Ook wil je misschien advies over wat je kunt doen met je huidige woning die nog moet worden verkocht. Het is belangrijk dat je nadenkt over specifieke zaken. Zo heb je een leidraad nodig bij het zoeken naar een woning. De volgende basisvragen helpen jou hierbij op weg:

 •  Zoek je bestaande bouw of nieuwbouw?
 • In welk gebied zou je willen wonen?
 • Wil je dat alles kant-en-klaar is of ga je een kluswoning niet uit de weg?
 • Hoe belangrijk is een tuin, garage of eigen parkeerplaats voor jou?
 • Hoeveel kamers heb je nu en in de toekomst nodig?
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo