Makelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
Annet de Jong Makelaardij, NVM Makelaar in Sneek
Sneek
 
Annet de Jong Makelaardij, NVM Makelaar in Sneek

De kracht van ons makelaarskantoor? Een actieve makelaar, die de klanten bij de aankoop en verkoop intensief en persoonlijk begeleidt.

Dat is één van onze sterke punten.
Maar er zijn meer redenen om ons te kiezen als uw makelaar!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boonstra Makelaardij
Bolsward
 
Boonstra Makelaardij

Boonstra Makelaardij is sinds 2001 actief in Zuidwest Friesland (Bolsward, Workum, Witmarsum, Wommels, Koudum) voor bemiddeling bij aankoop, verkoop en taxeren van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden. Om ons aanbod optimaal te presenteren maken wij gebruik van Funda, social media, een uitgebreide brochure en ons netwerk.

Kenmerkend voor Boonstra Makelaardij is flexibiliteit, openheid en een persoonlijke aanpak. Wij zijn ons er van bewust dat u het vertrouwen uit handen geeft en juist daarom vinden wij een goede band tussen makelaar en de klant van groot belang.

Wilt u met ons kennismaken? Of wilt u een vrijblijvend advies? Loop gerust bij ons binnen of bel voor een afspraak 0515-575925

Lees meer +
 • Snekerpoort 8
 • info@boonstramakelaardij.nl
 • 0515575925
 • https://www.boonstramakelaardij.nl/
Contact    Prijsopgave
Bosma De Witte Makelaars
Leeuwarden
 
Bosma De Witte Makelaars

Goede adviezen en de juiste ondersteuning in deze gekke woningmarkt. Dat is wat wij willen bieden met onze aankoopbegeleiding. 

In de huidige woningmarkt stijgen de woningprijzen, neemt het aanbod af en worden huizen sneller verkocht. Daarom is het juist van belang goed geïnformeerd te worden over de staat van de woning, de omgeving, woningmarkt en prijzen. 

Wij gaan samen op zoek naar die ene woning. Met 3 NVM-makelaars en taxateurs heeft Bosma de Witte dè expertise in huis en houden wij u met beide benen op de grond. Met veel ervaring in de stad Leeuwarden en tevens in het buitengebied met o.a.  "boerenspultsjes" kunnen wij u voorzien van het juiste advies.

Bent u ook benieuwd naar onze aankoopbegeleiding? Neem gerust contact met ons op via (058) 216 05 00, info@bosmadewitte.nl of kom gerust een keer langs bij ons op kantoor. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Brink Makelaardij
Drachten
 
Brink Makelaardij

Bent u op zoek naar een woning maar lukt het u nog niet om de perfecte woning te vinden? Via een zoekopdracht kunnen wij u helpen bij het vinden van uw droomwoning.

Misschien heeft u al een prachtige woning op het oog maar vraagt u zich af of u de juiste keuze maakt. De verkoper heeft u het huis laten zien en voor de minpunten heeft hij een goed onderbouwd verhaal. U staat op het punt een van uw grootste aankopen in uw leven te doen. Wij adviseren bij uw aankoop en behoeden voor eventuele teleurstellingen. 

Wat kunnen wij als aankoopmakelaar voor u betekenen?

 • Wij behartigen uw belangen bij het aankopen van een woning en zijn uw gesprekspartner. U kunt te allen tijd met al uw vragen omtrent het kopen van de woning bij ons terecht.
 • Wij adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is en regelen een inspectie van de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, e.d..
 • Wij hebben kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving en geven u inzicht in de waarde van de woning.
 • Wij bepalen een (onderhandelings)strategie en voeren deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te houden of krijgen. Bovendien bespaart u tijd door de deskundige afwikkeling.
 • Wij beschikken over een breed netwerk dat ingeschakeld kan worden (bijvoorbeeld hypotheek- en/of verzekeringsadvies, een taxateur of notaris die snel kan schakelen).
 • Wij letten op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Wij controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Wij inspecteren met u de woning voor de overdracht bij de notaris en noteren de meterstanden.

Wij kunnen het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Ook kunt u deeldiensten afnemen. Neem gerust contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Chris Draijer Makelaardij
Bolsward
 
Chris Draijer Makelaardij

Mijn naam is Chris Draijer, getrouwd met Marrit Hoekstra en vader van 3 kinderen. Met 10 jaar ervaring ben ik per 1 februari 2019 gestart als Chris Draijer Makelaardij en Taxaties. Bij mij is uw opdracht niet zomaar een opdracht. Ik begrijp heel goed dat het kopen en verkopen van een woning niet zomaar iets is, maar onderdeel van een belangrijke beslissing in uw leven.

Hier wil ik u graag bij helpen, bij mij stopt het niet bij één enkele opdracht. Ik probeer u van A tot Z op een vertrouwde manier te helpen.

Naast mijn werk vind ik het ook heerlijk om te hardlopen of te racefietsen door het Friese landschap. Met name het merengebied rond mijn woonplaats Blauwhuis geeft mij energie. Als fanatiek schaatser hoop ik natuurlijk op koude winters om op dezelfde meren te kunnen schaatsen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Als je eindelijk de woning hebt gevonden waar je graag zou willen wonen, ben je ongelofelijk blij. Je wilt de woning zo graag hebben dat je je door emoties laat leiden.

Maar dan… Wat zit er allemaal inbegrepen bij de woning? Hoe gaat het kopen van een nieuwbouw woning? En al die papieren… Kunnen ze die papieren niet in “Jip en Janneke taal” schrijven? Een koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst, of koop-/aannemingsovereenkomst. Dan hoor ik ook nog Woningborggarantie… Help!

Een nieuwbouw woning kopen is heel anders dan een bestaande woning kopen. Als een woning nog gebouwd moet worden, is het niet mogelijk de woning te bezichtigen en zal je de woning moeten bekijken van de bouwtekeningen. Zonder enige kennis van bouwtekeningen kan het best lastig zijn deze bouwtekeningen grondig te bekijken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Flexibele Makelaar
Surhuisterveen
 
De Flexibele Makelaar

Wilt u uw huis verkopen? Heeft u een aankoopmakelaar nodig of bent u op zoek naar een koophuis, huurwoning of nieuwbouw? Bij De Flexibele Makelaar bent u aan het juiste adres. Een ervaren team van deskundig opgeleide medewerkers staat voor u klaar om u die zekerheid voor succes te geven die u mag verwachten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Vos Makelaardij Leeuwarden
Leeuwarden
 
De Vos Makelaardij Leeuwarden

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

 

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs
Drachten
 
Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

U staat op het punt om een woning te kopen. Eén van de grootste aankopen in uw leven. Hoe nu verder?

Wij behartigen úw belangen!
De verkoper neemt een professional in de arm voor zijn belangen.

In deze tijd, waar woningen snel verkocht worden en de kans groot is dat u achter het net vist, is het inschakelen van een aankoopmakelaar geen overbodig luxe.


Wij kunnen het volgende voor u betekenen als aankoopmakelaar:

 • Wij helpen u met het zoeken van uw droomwoning en maken een zogenaamd zoekprofiel;
 • Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een kritische blik en onafhankelijk advies;
 • Samen bezichtigen we één of meer woningen en naderhand ontvangt u een onafhankelijk waardeoordeel;
 • We bepalen samen met u een onderhandelingsstrategie en doen, als u dat wenst, de onderhandelingen namens u;
 • Geen vervelende verrassingen in de koopovereenkomst, alles wordt goed gecontroleerd;

Bij de overdracht gaan wij graag met u mee, zodat we eventuele vragen nog voor u kunnen beantwoorden.

Heeft u uw woning al gevonden en heeft u daar hulp bij nodig? Of wilt u samen met ons zoeken naar uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan vertellen wij u graag meer over ons en onze tarieven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dijkstra Makelaars
Drachten
 
Dijkstra Makelaars

Wil je graag een huis kopen in Drachten? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Er zijn uiteraard veel mogelijkheden om een woning te zoeken, maar hoe vind je de juiste woning en nog belangrijker, wat ga je doen als je die hebt gevonden? Ga je zelf op onderzoek uit of neem je een eigen makelaar mee? Een aankoopmakelaar van Dijkstra Makelaars komt op voor jou belangen en geeft je een realistisch en onafhankelijk advies. Dit zorgt voor rust en zekerheid!
Kom in contact met een aankoopmakelaar

Gratis zoekservice

Uiteraard kun je zelf (online) op zoek gaan naar de juiste woning. Maar dit kan ook via de gratis zoekservice van Dijkstra Makelaars!
Weet je wat je zoekt? Vul onderstaand je woonwensen in en je ontvangt nieuw aanbod van Dijkstra Makelaars automatisch in je mailbox.

Zie je een leuke woning? Wij regelen de bezichtiging en helpen je graag bij de aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden
Leeuwarden
 
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden

''Voorkom verrassingen en bespaar tijd én geld''
Het kopen van een woning, bijvoorbeeld bij een huis kopen in Friesland of in Leeuwarden, is voor veel mensen een grote stap, en dat begrijpen wij helemaal. Maar toch heb je in de huidige overspannen woningmarkt vaak weinig tijd en moet je vaak snel keuzes maken. Daarnaast komen er veel zaken bij kijken waar je als koper niet altijd evenveel vanaf weet. Maar, maak je dan wel de juiste keuzes? Bied je wel genoeg, of juist veel meer dan de woning waard is? Zijn er geen belangrijke zaken met betrekking tot de woning die je eigenlijk moet weten? Ben je er klaar mee om continu achter het net te vissen? Het inschakelen van hulp bij de aankoop van een woning kan een hoop vervelende verrassingen voorkomen. Wij bij Duinstra Melis Makelaars begeleiden je graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Schakel ons in als:
Aankoopcoach en aankoopmakelaar
Het begint met het doorgeven van je zoekprofiel. Op de huidige verkopersmarkt zal een slimme verkoper altijd zoveel mogelijk online een woning aanbieden om de maximale opbrengst uit de markt te halen. Hierdoor zal je in de praktijk vaak zelf de woning net zo snel zien op social media of Funda als wij zelf. Soms zien we een woning wel net even eerder en sturen we de informatie naar je door. Wat we vervolgens voor je doen hangt af van de keuze tussen aankoopcoach of aankoopmakelaar. Weet je nog niet wat beter bij je past? geen probleem, je kan altijd later nog uitbreiden van aankoopcoach naar aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frans Hettema Makelaardij
Leeuwarden
 
Frans Hettema Makelaardij

Een huis kopen, hoe pak ik dat aan? Je hebt besloten het huis van jouw dromen te willen kopen. Dat is een hele stap en dan wil je niks aan het toeval overlaten. Het is op dit moment een echte verkopersmarkt en er zijn veel kapers op de kust. Professionele aankoopbegeleiding is dan onmisbaar. 

Er komen vast veel vragen bij je op, zoals wat is een goed openingsbod op het huis? Op basis van welke voorwaarden moet ik bieden? Betaal ik niet teveel voor het huis? Dit is maar een kleine greep uit de vragen waarmee jij als koper te maken krijgt. Ervaar de toegevoegde waarde van onze aankoopmakelaar Leeuwarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frieswijk Makelaar NVM Drachten
Drachten
 
Frieswijk Makelaar NVM Drachten

Op zoek naar een nieuw huis is vaak een mooi maar spannend proces. Een uitgebreid aanbod op internet heb je snel gevonden. Maar waar moet je écht op letten in de zoektocht naar een nieuw huis? En hoe zorg je er voor dat jouw enthousiasme niet de overhand krijgt en je je niet op één huis blind gaat staren?
 
Met doelgerichte begeleiding en betrouwbaar advies maken wij jouw zoektocht succesvol! Wij bezichtigen samen met jou, verzorgen de onderhandelingen en de inspectie van de woning en wij gaan mee naar de notaris als de overdracht plaatsvindt. Persoonlijke begeleiding van A tot Z met aandacht voor jouw wensen.

01 Zoektocht
In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen. Samen maken wij jouw woonprofiel en maken wij heldere afspraken over onze aanpak, vergoeding en begeleiding.

Soms zijn woningen nog niet op de markt. Maar door ons netwerk en regionale kennis weten wij vaak vroegtijdig ontwikkelingen op te sporen.

02 Interesse in een woning?
Je hebt een mooie woning op het oog. Wij regelen de bezichtiging in overleg met jou en tijdens de rondgang in de woning letten wij onder meer op het onderhoud, de bouwkundige staat en planologische ontwikkelingen in de straat of wijk.

Na afloop van iedere bezichtiging evalueren wij de woning. Bij serieuze belangstelling voor de woning onderzoeken wij de juridische aspecten zoals bodemonderzoek en kadastrale verplichtingen en indien nodig een advies voor een bouwtechnische keuring.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
FRYSK makelaars
Leeuwarden
 
FRYSK makelaars

Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want jij vist steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Wij weten het. Laat ons je helpen. Je koopt een woning met FRYSK voor het vaste, lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw.

Huis kopen tegen voordelig all-in tarief

Voor het vaste lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw zijn wij al jouw aankoopmakelaar. Dat bedrag verdien je heel gemakkelijk terug. Hoe dat zit, leggen we je graag uit in een gratis adviesgesprek. Bij een huis kopen, komt meer kijken dan alleen een leuk huis vinden. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle lichten op groen staan. FRYSK creëert de beste situatie om de beste koper te worden, waardoor jij snel jouw slag kunt slaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
FRYSK makelaars
Heerenveen
 
FRYSK makelaars

Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want jij vist steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Wij weten het. Laat ons je helpen. Je koopt een woning met FRYSK voor het vaste, lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw.

Huis kopen tegen voordelig all-in tarief

Voor het vaste lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw zijn wij al jouw aankoopmakelaar. Dat bedrag verdien je heel gemakkelijk terug. Hoe dat zit, leggen we je graag uit in een gratis adviesgesprek. Bij een huis kopen, komt meer kijken dan alleen een leuk huis vinden. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle lichten op groen staan. FRYSK creëert de beste situatie om de beste koper te worden, waardoor jij snel jouw slag kunt slaan.

Wat is jouw antwoord op deze vragen?

 • Heb je je eigen woning al verkocht?
 • Is de financiering al geregeld?
 • Heb je overwaarde op je eigen koophuis?
 • Hoe snel kun je een koopwoning aanvaarden?

Pas daarna volgen vragen over het huis dat jij wilt kopen. We praten je graag bij over de slimste strategie in deze krappe woningmarkt. Zet jij samen met FRYSK alle lichten op groen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fryslân Homes
Heerenveen
 
Fryslân Homes

Vier specialisten met hetzelfde doel en dezelfde passie. Dat maakt Fryslân Homes uniek als het gaat om vastgoed en het vervullen van uw wensen en het ontzorgen van uw rompslomp. Kwalitatief op hoog niveau en net een tikje anders. En dat voelt u in uw buik en in uw beurs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
G2 Makelaars Leeuwarden
Leeuwarden
 
G2 Makelaars Leeuwarden

Een eerste huis, een nieuwe plek of gezinsuitbreiding? Er zijn zoveel redenen om een huis te kopen. Wij zijn benieuwd naar die van jou en maken je graag wegwijs in het gehele aankoopproces! Naast een nauwe samenwerking met Friesland Direkt betreft jouw hypotheek, is het mogelijk om diverse expertise in huis te halen. Denk aan een bouwkundig specialist of een taxateur. Bij het aanvragen van jouw hypotheek is namelijk een taxatierapport van belang.

De inschakeling van deze expertise is niet bij het aankoopcourtage inbegrepen. Weten wat voor jouw persoonlijke situatie geldt? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan, we nemen graag de tijd voor je.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hellema Makelaars
Leeuwarden
 
Hellema Makelaars

Heeft u uw droomwoning gevonden? Dan wel in Leeuwarden of daarbuiten? Bent u het huis in gedachten misschien zelfs al een beetje aan het inrichten? Juist dan is het van belang het hoofd koel te houden en een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen. Want u wilt het huis voor een goede prijs kopen en u niet te veel laten beïnvloeden door uw roze bril ...

Bij Hellema Makelaars begrijpen we uw enthousiasme maar al te goed. Wij zorgen voor de onmisbare objectieve en realistische blik en halen alles uit de kast voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. We begeleiden u deskundig en op maat, tot en met het moment van overdracht bij de notaris. Zo stapt u met de sleutel én een goed gevoel de woning van uw dromen in. Schakel ons direct in als aankoopmakelaar!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Klaverbladmakelaars
Drachten
 
Klaverbladmakelaars

Voor de provincie Friesland en regio West-Groningen hebben wij een vast tarief voor de bemiddeling bij de aankoop van uw nieuwe woning. No cure no pay.

Aankoop bemiddeling 900 euro incl. btw voor woningen die in een straal van 25 km rondom Drachten begeleid en aangekocht worden. Voor woningen die buiten deze cirkel liggen reken ik een ander tarief, vraag gerust even naar die (extra brandstof) kosten.

Wat ik voor u doe bij de aankoop en waarom wij samen een mooi resultaat gaan boeken;

Soms moet je snel en accuraat zijn, en soms geduld en ervaring hebben. Ik inventariseer uw situatie en wensen en analyseer daarna de woning van uw keuze. Bouwkundige staat, onderhoudsconditie, ligging, marktwerking (ook meer jarenplanning), milieu/bodem kan ik in kaart brengen, maar ook de reden van verkoop kan ik rechercheren en kan soms van belang zijn om samen tot een juiste bieding te komen. Daarna stellen we samen een onderhandelingsstrategie op en uw droomhuis zal wellicht werkelijkheid worden! Ik laat daarbij niets aan het toeval over.

Uiteraard ben ik ook bij de overdracht (meterstanden en roerende zaken controleren) aanwezig en gaan we samen naar de notaris om alles netjes en vertrouwt af te ronden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kuperus Makelaardij
Drachten
 
Kuperus Makelaardij

Het juiste gevoel bepaald of het huis geschikt is. Wij zorgen ervoor dat het gevoel ook de “juiste” keuze is. Of het nu gaat om de aankoop van een appartement, nieuwbouw woning, tussenwoning of (half)vrijstaande woning, emotie speelt hierbij een belangrijke rol. En juist deze emotie kan in de weg staan bij de aankoop van een nieuwe woning.

Een kritische blik, de juiste beslissing.

Een huis kopen
Een nieuwe woning kopen is een spannende en ingrijpende gebeurtenis en of het nu de eerste keer is of de tiende, het is een beslissing voor een aantal jaren. Om die ene speciale woning te vinden is het belangrijk om een eigen makelaar mee te nemen. Dat is de aankoop makelaar, waar ervaringen mee gedeeld worden en waar op vertrouwd kan worden. Wij willen niets liever dan de woonwensen combineren met een Persoonlijk Aankoopplan. Samen die ene passende woning vinden, voor een prijs die past.

Een nieuwe woning kopen is leuk!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars
Heerenveen
 
Lamberink Makelaars

Of je nou een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of je verzekeringen voordelig wilt regelen … voel je welkom bij Lamberink!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars Drachten
Drachten
 
Lamberink Makelaars Drachten

Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan. U spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier ziet u zichzelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

 
Vragen die u moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers jouw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt uw belangen als potentiele koper?

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze uw belangen behartigt en voor u de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars | Makelaar Leeuwarden
Leeuwarden
 
Lamberink Makelaars | Makelaar Leeuwarden

Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan. U spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier ziet u zichzelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

 
Vragen die u moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers jouw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt uw belangen als potentiele koper?

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze uw belangen behartigt en voor u de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Benedictus
Gorredijk
 
Makelaardij Benedictus

Astrid Benedictus is geboren en getogen in Beetsterzwaag en woont sinds 2008 met haar man Bindert en twee zoons in Gorredijk. Hierdoor is zij door en door bekend in de omgeving.  

U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop van woningen, taxaties of een vrijblijvende waarde indicatie van uw woning. 

- Gediplomeerd
- Uw persoonlijk adviseur en vraagbaak
- Kennis van de omgeving en woningmarkt
- Lokaal betrokken
- Bereikbaar buiten kantooruren
- No cure no pay

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Bijstra
Tjerkgaast
 
Makelaardij Bijstra

Het werkgebied van Makelaardij Bijstra is in de mooie gemeente De Fryske Marren, de gemeente waar de meeste toeristen komen, gelegen tussen de Friese meren en het mooie Gaasterland met zijn bossen. De hoofdplaats is Joure waar het gemeentehuis is, zomers is hier van alles te beleven, van de ballonfeesten tot de bekende Jouster merke. Makelaardij Bijstra heeft in Joure ook diverse woningen te koop en biedt in de Joure ook gratis waardebepalingen aan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij de Smelthe
Oosterwolde
 
Makelaardij de Smelthe

Zoek je een woning of wil je juist verkopen? Kies voor een makelaar uit de buurt!
Makelaardij De Smelthe is een ervaren (Ron vierde net zijn 25-jarig jubileum en Roelien is al bijna tien jaar makelaar) makelaarskantoor uit Oosterwolde. We zijn gespecialiseerd in Ooststellingwerf en omstreken zoals Opsterland en Weststellingwerf, maar kijken soms ook graag even over die gemeentegrenzen heen. Niet te ver, trouwens, want voor een makelaar (en zijn klanten) is het goed om de focus op één bepaald gebied te hebben. En voor ons is dat Zuidoost-Friesland.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Dijkstra
Leeuwarden
 
Makelaardij Dijkstra

Wil je graag een huis kopen in Drachten? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Er zijn uiteraard veel mogelijkheden om een woning te zoeken, maar hoe vind je de juiste woning en nog belangrijker, wat ga je doen als je die hebt gevonden? Ga je zelf op onderzoek uit of neem je een eigen makelaar mee? Een aankoopmakelaar van Dijkstra Makelaars komt op voor jou belangen en geeft je een realistisch en onafhankelijk advies. Dit zorgt voor rust en zekerheid!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Friesland
Leeuwarden
 
Makelaardij Friesland

Met zekerheid jouw droomhuis kopen. Voor de laagste prijs natuurlijk!

Objectief
Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen ja of nee.

Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Maar trekken je ook weer op aarde door objectief te kijken of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

No cure, no pay!
Heb je kriebels in je buik bij een woning? Dan helpen wij je om voor de laagste prijs op basis van No cure, No Pay de trotse bezitter te worden van jouw droomhuis. Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna! Lukt het ons niet om de woning aan te kopen? Dan ben je ons niets verschuldigd. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Friesland
Heerenveen
 
Makelaardij Friesland

Ben jij op zoek naar het huis van je dromen? Wil je bijvoorbeeld vanuit je tuin zo je boot op stappen of wil je graag in het prachtige Friese landschap wonen? Schakel dan Makelaardij Friesland in als je persoonlijke aankoopmakelaar. Wij zijn thuis in Friesland en begeleiden je graag in de zoektocht naar je nieuwe koopwoning. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt. Uiteraard staan wij het gehele proces naast je en doen alles in overleg met jou. 

Een optimaal resultaat
Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen ja of nee. Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Als aankoopmakelaar zijn wij ook realistisch door objectief te kijken of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt. Maak (gratis) gebruik van ons grootste landelijk zoekers bestand. Via onze eigen matchmaker brengen wij u huis direct al landelijk onder de aandacht.   

Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Hoekstra Heerenveen
Heerenveen
 
Makelaardij Hoekstra Heerenveen

Ook in Friesland schakelen telkens meer zoekers een aankoopmakelaar in. Wij horen u nu denken; ‘Maar wat doet zo’n aankoopmakelaar dan precies?’ en ‘Is het inschakelen van een aankoopmakelaar mijn geld wel waard?’. Laten we duidelijk zijn: met deze krappe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. En met een Hoekstra Aankoopmakelaar bent u de rest net dat ene stapje voor. Hoe? 

Onze aankoopmakelaars weten als allereerste welke woningen er op de markt komen, nog voordat deze op Funda verschijnen. Dit houdt uw aankoopmakelaar scherp voor u in de gaten zodat hij meteen en als eerste kan reageren op woningen die voldoen aan uw woonwensen. Daarnaast zijn wij al 30 jaar actief en kennen onze aankoopmakelaars de Friese huizenmarkt als geen ander. Met ons enorme netwerk zorgen wij ervoor dat wij het juiste huis bij de juiste koper krijgen. Zoveel ervaring is uniek en biedt deskundigheid waarop u echt mag vertrouwen.

Het juiste huis voor de juiste prijs
Bezichtigen, bieden en onderhandelen, er komt een hoop op u af.
De huizenmarkt is weer wat bekoeld. Waar voorheen tienduizenden euro’s op een huis werden overboden, lijkt er steeds meer ruimte te ontstaan voor nieuwe kopers. Twijfelt u nog om de stap naar kopen te zetten? Dan is dit het juiste moment om een Hoekstra Aankoopmakelaar in te schakelen. Onze Friese nuchterheid zorgt ervoor dat wij ons niet gek laten maken. Als koper bent u juist nu in het voordeel om te kunnen onderhandelen over de gewenste prijs. Deze onderhandelingen voeren wij als aankoopmakelaar graag in uw plaats. Zo koopt u een woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de meest gunstige voorwaarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Hoekstra Leeuwarden
Leeuwarden
 
Makelaardij Hoekstra Leeuwarden

Een aankoopmakelaar is onmisbaar bij de aankoop van een huis.
Ook in Friesland schakelen telkens meer zoekers een aankoopmakelaar in. Wij horen u nu denken; ‘Maar wat doet zo’n aankoopmakelaar dan precies?’ en ‘Is het inschakelen van een aankoopmakelaar mijn geld wel waard?’. Laten we duidelijk zijn: met deze krappe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. En met een Hoekstra Aankoopmakelaar bent u de rest net dat ene stapje voor. Hoe? 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Knijpstra
Drachten
 
Makelaardij Knijpstra

Een huis kopen doe je met makelaar Meine Knijpstra!
In een huis wil je je graag thuis voelen. Je hebt wellicht al wensen en eisen waaraan je nieuwe woning moet voldoen. Soms is het lastig dit scherp te krijgen. Ik kan je helpen bij het vormen van het plaatje van je ideale woning. Daarbij is niet alleen de woning zelf belangrijk maar ook de buurt en omgeving. Ik ken de lokale markt en de mensen en kan je goed helpen in je zoektocht naar een nieuwe woning. Wanneer we jouw ideale woning gevonden hebben begint het aankooptraject van onderhandelingen tot sleuteloverdracht.

Ik hanteer zeer scherpe tarieven die ik graag in een persoonlijk aanbod voorleg aan de klant.
Geen enkel verkoop- of aankoopproject is immers identiek en ook klantenwensen zijn zeer divers. Juist daarom kies ik voor een open communicatie met mijn klant en hoop op die manier te bewijzen dat ik zeer concurrerend ben.
‘Laat mij een vrijblijvend aanbod doen en je zult het bovenstaande ervaren’.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Kraak & Donker
Heerenveen
 
Makelaardij Kraak & Donker

Bent u op zoek naar een koopwoning, dan kunt u zich bij ons als woningzoekende laten inschrijven. U wordt van begin tot eind begeleid in de aankoop van een woning. Aan de hand van uw woonprofiel zoeken wij gericht en brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van het aanbod. Bent u geïnteresseerd in een woning uit dit aanbod, dan is de volgende stap het maken van een afspraak voor bezichtiging.
 

Onderhandeling, hypotheek, notaris
Een van onze makelaars begeleidt u dan vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris. Dat wil zeggen dat hij u adviseert met betrekking tot bouwkundige aspecten, woonomgeving, eventueel bestemmingsplan en heel belangrijk, de koopprijs. Hij doet, in nauw overleg met u, de onderhandelingen met betrekking tot de prijs. Bovendien kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur, ten behoeve van een passende financiering voor uw woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Roos Noordoost-Friesland B.V.
Dokkum
 
Makelaardij Roos Noordoost-Friesland B.V.

“Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in” 
Ons kantoor was het eerste makelaarskantoor dat zich vestigde in Noordoost-Friesland. Wij zijn dankbaar en trots dat we dankzij u ook het grootste kantoor van de regio zijn. 

Onze klanten beschrijven Makelaardij Roos als een integer, vakkundig en betrouwbaar makelaarskantoor. 
Wij zetten al jaren onze kennis en ervaring in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven dat graag met veel enthousiasme doen. 

Historisch Dokkum
U vindt ons makelaarskantoor in de historische en bruisende binnenstad van Dokkum. In onze twee monumentale, aan elkaar grenzende panden, staat de koffie altijd voor u klaar.

Werkzaam op de Wadden
Naast Dokkum en de dorpen daar omheen, zijn wij ook werkzaam op twee Waddeneilanden: Schiermonnikoog en Ameland.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Terpstra B.V.
Heerenveen
 
Makelaardij Terpstra B.V.

Bij het kopen van een huis heeft u meestal te maken met een verkopende makelaar. Echter, de verkopende makelaar behartigt  specifiek de
belangen van de verkoper.

Met Terpstra als persoonlijke aankoopmakelaar beschikt u over een eigen adviseur en iemand die op uw belangen als koper let.
Je kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening.

Schakel uw eigen aankoopmakelaar in. Wij kennen de markt, de knelpunten en de waarde!

Wat kunt u van de aankoopmakelaar van Terpstra Makelaardij verwachten:

• het inventariseren van uw woonwensen;
• informeren inzake nieuw aanbod;
• maken van afspraken voor bezichtigingen;
• beoordelen van bezochte huizen en de omgeving;
• recherche (bestemmingsplan, milieu-aspecten, kadastraal, etc.);
• het begeleiden van de bouwkundige keuring;
• bepalen tactiek  en adviseren bij - en het voeren van de onderhandelingen;
• het verzorgen en begeleiden van de gehele zakelijke en juridische afwikkeling, zoals koopakte en alle notariële contracten;
• begeleiding bij eindinspectie, eigendomsoverdracht en eventueel zaken die nadien aan de orde komen.

Door de optimale kennis van de markt en goed koopmanschap verdient een aankoopmakelaar zich doorgaans in een veelvoud terug.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarswerk Garantiemakelaars
Drachten
 
Makelaarswerk Garantiemakelaars

Sinds 2007 is Sjoerd Veenstra als makelaar actief in Drachten en omstreken, daarvoor werkte hij als assistent makelaar in Oosterwolde. Het werkgebied tussen Appelscha en Drachten is hem dus goed bekend. Het bedrijf is begonnen op de zolder van een groothandel in motorfietsonderdelen (NNTG) de eigenaar destijds van NNTG (Jelle Huitema) is goede bekende en het eerste jaar mocht ik daar min of meer gratis kantoor houden om te kijken hoe het gaat. Een prachtig voorbeeld van met elkaar werken aan een toekomst. Rond 2012 is het kantoor verhuisd naar een ruimere locatie aan ’t Anker waar we samen met Accountantswerk tot februari 2018 hebben gewerkt. Assistent Makelaar Fokje Ritsma kwam omstreeks 2015 bij Makelaarswerk in dienst en is een waardevolle aanvulling.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Buitenplaats Makelaardij
Terwispel
 
Mijn Buitenplaats Makelaardij

Liever dauw dan diesel
Een eigen plek. Een thuis. Want eigen haard is goud waard. Uw woonwensen zijn uniek en uw huis is dat ook. Dat vraagt een persoonlijke en individuele benadering en dat is precies wat Mijn Buitenplaats Makelaardij u biedt. Voeg dat bij onze jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis van hedendaagse marketing en u komt uit bij dé specialist in aan- en verkoopbegeleiding voor landelijk en bijzonder wonen in Friesland.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Makelaar Heerenveen
Heerenveen
 
Mijn Makelaar Heerenveen

Een huis kopen is een vrolijke beslissing vol vooruitgang, hoop en blijde verwachting.
Maar ook spannend op het doodenge af. Het is tevens de grootste financiële keuze die we maken in ons leven en dat doen we slechts een tot drie keer.

Weet je wat je zoekt?
Heb je al precies voor ogen aan welke harde eisen je nieuwe huis moet voldoen? Het is belangrijk dat je onderscheid maakt tussen harde eisen en je wensen. In je wensenlijst kun je schrappen, in je eisenlijst in principe niet.

Ik moet nu beslissen
Ben je al een keer te laat geweest omdat de gewenste woning net was verkocht? Dan ligt het gevaar op de loer, dat je een volgende keer te snel toehapt, omdat je anders misschien bang bent om weer net te laat te zijn. Dat effect ontstaat bijvoorbeeld ook als de verkopend makelaar een aantal bezichtigingen achter elkaar heeft gepland of aankondigt dat een andere gegadigde op het punt staat om te gaan bieden.

Mijn Makelaar als sparringspartner
Mijn makelaar helpt kopers om alle aankoop valkuilen te omzeilen. Hij is graag jouw kritische vriend en metgezel tijdens de zoektocht naar de nieuwe woning en neemt je ook mee naar woningen waarvan niemand nog weet dat die te koop komen. Met als resultaat dat het huis koopt dat perfect aansluit bij wat je zoekt en ook echt jouw thuis wordt, waar je kunt dromen, leven en lachen, waar je je veilig voelt en vertrouwd en waar je zeker niet te veel voor hebt betaald.

Huis nog niet gevonden?
Laat ons weten wat je zoekt. Regelmatig brengen wij kopers en verkopers bij elkaar bij woningen die (nog) niet officieel te koop staan. Misschien weten we zo waar jouw woning staat.

Wilt u weten of Mijn Makelaar ook de beste makelaar is voor de aankoop van uw nieuwe woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een gratis kennismaking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Makelaar Mink
Drachten
 
Mijn Makelaar Mink

Bent u op zoek naar een woning, dan helpen wij u graag bij het gehele aankooptraject. Dat is niet alleen handig, maar het geeft ook zekerheid. U kunt zichzelf lekker focussen op de sfeer, de ruimte en de omgeving, terwijl wij kijken naar alle zakelijke beslommeringen en technische beoordelingen

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Noorderlicht Makelaars
Drachten
 
Noorderlicht Makelaars

Je bent op zoek naar je droomplek, of je wilt gewoon wat anders. Je gaat veranderen van werk en zoekt in die nieuwe wereld naar een huis wat bij je past.

Maar hoe lastig is dat. Het aanbod is schaars en de vraag onverminderd hoog. Als je wat hebt gezien is de concurrentie groot. Soms bereikt het je niet eens en is een woning al verkocht als je gaat bellen. En daarna, wat ga je bieden en waar let je op. Maak je wel een kans eigenlijk om een huis te kopen?

En ken je die roze bril? Soms raak je volslagen verblind en ben je hopeloos verliefd. En zeker, daar mag het mee beginnen, maar daarna heb je wel een portie nuchterheid nodig.

Juist dan is het tijd voor de aankoopmakelaar. Wij doen het alle dagen en weten als geen ander hoe de beste aanpak zal zijn om tot een succesvolle aankoop te komen. Als aankoopmakelaar bewaren we jou voor de minder goede keuzes en helpen je graag bij een succesvolle aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
NVM Makelaardij Laurens Beimers B.V.
Leeuwarden
 
NVM Makelaardij Laurens Beimers B.V.

Omdat je niet overal aan kunt denken helpen wij jou bij het kopen van een nieuwe woning. Wij gaan graag met je mee naar een bezichtiging. Of wij nemen de onderhandelingen voor onze rekening. Kortom, alles om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze! Dan woon jij straks in dat ene huis wat precies past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Je kunt bij ons kosteloos een realtime-zoekopdracht aanmaken, die je ook zelf continu kunt wijzigen. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het meest recente aanbod van alle makelaars (nog voor het op Funda staat) dat past bij jouw woonwensen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
NVM Makelaardij van Brussel Wiebenga
Heerenveen
 
NVM Makelaardij van Brussel Wiebenga

Het kopen van een woning is een belangrijke gebeurtenis. De keuze voor een woning is voor een langere periode en er is veel geld mee gemoeid. Ook maak je vaak niet alleen de keuze voor een passende woning, maar ook voor een juiste locatie in een fijne omgeving.
Wij kunnen je helpen bij deze belangrijke aankoop!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Onze Makelaar
Emmeloord
 
Onze Makelaar

Aangekocht....wat betekent dat? 

Regelmatig zie je een tuinbord van Onze Makelaar met daarop een oranje bordje met 'AANGEKOCHT'. Dit betekent dat een koper is geholpen bij de aankoop van een nieuwe woning.De koper is daar zo tevreden over dat daarvoor best reclame gemaakt mag worden! 

Onze Makelaar bekijkt de woning van onder.... tot boven!

Waarom begeleiding?

Waarom zou u een eigen makelaar inschakelen om een huis te kopen? Onderhandelen over de prijs dat kunt u toch zelf ook wel….Natuurlijk. Alleen gaat de begeleiding bij de aankoop wel een stap verder. Objectief en met een professioneel oog bekijken wij de woning. Is de prijs reëel? Is het bouwkundig in orde? Wij kunnen u behoeden voor valkuilen waar je makkelijk instapt als je ‘verliefd’ bent op een woning. Voor u levert het alleen maar voordeel op om ons in te schakelen, wij weten hoe het "spel" wordt gespeeld.
Met onze professionele begeleiding weet u zeker dat u een goede aankoop heeft gedaan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
POPMA MAKELAARS
Leeuwarden
 
POPMA MAKELAARS

Wij begeleiden opdrachtgevers bij de zoektocht naar en bij de aankoop van een woning. Starters, doorstromers en ook woningzoekenden van buiten de provincie zijn in de loop der jaren geslaagd dankzij de deskundige aankoopbegeleiding van ons team.

Bespreken van uw wensen en behoeften
Het traject van het aankopen van een woning is voor iedereen verschillend. Welke omgeving spreekt u het meeste aan, hoeveel slaapkamers zijn gewenst en mag het een gedateerde woning zijn? Wellicht zijn er alternatieven waar u nog niet aan heeft gedacht.

Graag bespreken wij in een afspraak op ons kantoor of telefonisch hoe wij u hierin kunnen ondersteunen en begeleiden. Dit is de beste manier om u kennis te laten maken met onze toegevoegde waarde.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Regent Makelaars
Heerenveen
 
Regent Makelaars

Aankoopmakelaar nodig?

Het zoeken naar uw droomhuis, middels een zoekopdracht;
De onderhandelingen oppakken om zo een lagere aankoop te realiseren;
Het controleren van een koopcontract en aanverwante stukken.

U kent het gevoel misschien wel, u hebt een geweldig huis gezien en daarna zet u de roze bril op.
De verkopend makelaar presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal, hierin komen de minpunten vaak minder goed naar de oppervlakte.
 "Al bijna 10 jaar lang zijn wij als aankoopmakelaars actief op de woningmarkt"
 
Dit is het moment waarop wij u graag onze diensten aanbieden.
Aangezien u niet dagelijks een huis koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Want bij het kopen van een huis komt u tegenover de verkopende makelaar te staan, die handelt in het belang van de verkoper. Als aankoopmakelaar handelen wij geheel in uw belang. Wij kijken objectief, praktisch en nuchter naar een woning en naar haar kopers. Met deze insteek kunnen wij kopers scherp houden en veel geld besparen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
RMW Makelaars
Drachten
 
RMW Makelaars

Uw huis kopen via RMW Makelaars

Het aankopen van een eigen woning is over het algemeen de kostbaarste aanschaf in uw leven. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet te veel betaald en dat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het is dan ook wenselijk dat u hierbij wordt begeleid door een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt en die u van gedegen advies kan voorzien.

No Cure No Pay

RMW Makelaars helpt u hierbij graag op basis van No Cure No Pay. Wij kunnen u geheel vrijblijvend op de hoogte brengen van het actuele woningaanbod. De kosten die wij u voor de succesvolle aankoopbemiddeling in rekening brengen zijn geheel in overleg en afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag. U bent van harte welkom op ons kantoor maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Scheenstra Makelaars
Leeuwarden
 
Scheenstra Makelaars

Je wilt een huis kopen in Leeuwarden of in de omgeving van Leeuwarden. Daarvoor ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Leeuwarden. Bij Scheenstra Makelaars zit je goed. Bij het kopen van een woning komt er veel op je af: de zoektocht naar hét droomhuis, de bezichtigingen, het bieden op het huis waar je enthousiast van wordt, het in orde maken van de financiering en misschien daarnaast ook wel het verkopen van je huidige woning. Bij Scheenstra Makelaars vind je de aankoopmakelaar in Leeuwarden die je tijdens het gehele proces persoonlijk bijstaat en ontzorgt waar mogelijk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sinnema Makelaardij
Drachten
 
Sinnema Makelaardij

Makelaardij Sinnema is een begrip als het gaat om de zoektocht naar een ‘Thuis’ in Drachten en omstreken. Een woning kopen vraagt om kennis en ervaring.
Met ons klantgerichte team aan je zijde sta je sterk!


AANKOOP

Wij hebben aandacht voor de individuele wensen en de situatie van onze kopers. Onze aankoopmakelaar zal meegaan met bezichtigingen, de onderhandelingen voor je voeren, de koopakte voor je controleren en de koopakte met je doornemen. Daarnaast kunnen wij je ook inzicht verschaffen in de staat van de woning en alle documenten die  horen bij het kopen van een huis. Ook de inspectie en de overdracht van de woning zullen wij bijwonen. Als je voor ons kantoor kiest,  zoeken we samen naar een woning waar jij je goed bij voelt en waar je ’s avonds bij thuis kan komen.

BIJ MAKELAARDIJ SINNEMA IS ALLES ONDER ÉÉN DAK!

Laat ons je begeleiden bij de koop van je woning zodat je weet dat je de juiste beslissing maakt! 
En wil je ook nog hypotheekadvies? Ook daar kunnen we je verder bij helpen. Bij Makelaardij Sinnema heb je alles onder één dak! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Stille verkoop Heerenveen
Heerenveen
 
Stille verkoop Heerenveen

Je hebt jouw droomhuis gevonden maar hoe pak je dit het beste aan?

Een woning kopen doe je niet iedere dag. Misschien heb je vragen zoals: Wat is de reële waarde van de woning? Hoe is de conditie van de woning? Is er genoeg onderhoud geweest? Zijn er erfdienstbaarheden waar ik rekening mee moet houden?

Het is fijn dat je terug kan vallen op een ervaren NVM aankoopmakelaar. Je krijgt ondersteuning en het beste advies bij het aankopen van je droomhuis. Daarbij geeft het een rustig gevoel, wetende dat de aankoopmakelaar de beste prijs voor jouw nieuwe woning kan bedingen.

De verkopende makelaar van het huis wil een optimaal resultaat behalen voor zijn cliënt. Als je zelf moet onderhandelen kan dat lastig zijn.  De makelaars van NVM Veenstra Makelaar Heerenveen zijn gespecialiseerd in de woningmarkt van gemeente Heerenveen en omgeving. Het team van Veenstra helpt je graag met je nieuwe en je eigen woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
StinseMaat makelaardij
Heerenveen
 
StinseMaat makelaardij

Een woning kopen doe je niet iedere dag en in de huidige woningmarkt is het best lastig.
Wat is een realistische prijs? Is het huis technisch in orde? Hoe zit het met erfdienstbaarheden? Wat zijn risico’s en mogelijkheden?
Wij zijn jouw betrouwbare partner om de zoektocht en aankoop tot een succes te maken.


Wat zijn de kosten van onze diensten als NVM aankoopmakelaar?
Wij ontzorgen je in de zoektocht met onze kennis van de markt en ervaring in onderhandelen.
Als aankoopmakelaar helpen wij bij de aankoop van jouw droomhuis tegen de laagste prijs en meest optimale voorwaarden.

Het tarief van ons als aankoopmakelaar is € 1500,- inclusief BTW en bijkomende kosten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
SUZ Makelaars
Leeuwarden
 
SUZ Makelaars

Jij wilt of jullie willen graag een woning aankopen in Leeuwarden of Friesland. Het kan prettig zijn om net even die extra paar ogen te hebben tijdens de zoektocht naar een woning. Wij van SUZ Makelaars staan jou/jullie graag bij met deskundig advies tijdens de zoektocht en aankoop afhandeling.

Hoe gaan we te werk?

Samen brengen we in kaart welke eisen en wensen jij/jullie hebben voor de nieuwe woning. Op basis daarvan gaan we op zoek. Wanneer er een potentiële woning(en) tussen zit, dan gaan we in ieder geval:

de woning waarde beoordelen
onderzoek doen naar juridische, fiscale, bouwkundige en andere aspecten
plannen en begeleiden van de bezichtigingen
adviseren en onderhandelen waar nodig
adviseren over de koopovereenkomst
begeleiding bij de afwikkeling
Voor woningaankopen geldt bij SUZ Makelaars altijd no cure no pay. Oftewel, wordt er geen woning aangekocht dan rekenen wij ook geen kosten!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Tadema Makelaars
Leeuwarden
 
Tadema Makelaars

Het aanbod aan woningen is klein. Het aantal woningzoekenden is groot. Wil je in de huidige woningmarkt slagen in het kopen van een woning wees dan optimaal voorbereid.
Laat Tadema Makelaars je daarbij helpen!

In 5 Stappen Naar Jouw Droomwoning

 • Jouw financiën op orde
  Een hypotheekadviseur brengt jouw financiële mogelijkheden glashelder in kaart. Geen lange wachttijden voor een afspraak, via ons heb je binnen enkele dagen duidelijkheid en kunnen we slagvaardig de woningmarkt op!
 • Kennis van de woningmarkt
  Tadema Makelaars weet alles wat er in de woningmarkt plaats vindt. Wij kennen de prijzen van recent verkochte woningen. Wij kennen de kwaliteit en historie van woningen die te koop worden aangeboden. Én wij weten al van woningen nog vóórdat deze op Funda worden vermeld. Dat alles willen wij graag met jou delen!
 • Samen bezichtigen
  Bezichtigen van een woning doe je niet alleen.
  Wij gaan met jou mee en zetten samen met jou de sterke en minder sterke punten van de woning op een rijtje.
 • Voorkom overbieden
  Als gecertificeerd Taxateur doen wij een waardeschatting van de woning. Zo voorkom je dat je (ongemerkt) teveel betaalt wat zelfs tot gevolg kan hebben dat de hypotheek niet kan worden verstrekt. Ook maken wij een inschatting van te verwachten biedingen en bepalen we met jou de beste biedingsstrategie.
 •  Alles uit handen
  Een woning kopen doe je maar een paar keer in je leven. Ontzorg jezelf en laat ons jou door het hele aankoopproces begeleiden. Van koopcontract tot notarisoverdracht en zelfs daarna mag je vertrouwen op de kennis en kunde van Tadema Makelaars. En dat alles op basis van No Cure No Pay!
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Taxatieleeuwarden en Aankoopmakelaar Siebren
Snakkerburen
 
Taxatieleeuwarden en Aankoopmakelaar Siebren

Wie is Siebren Bangma nu eigenlijk? Ik ben geboren in Bolsward en heb inmiddels de mooie leeftijd van 55 bereikt, getrouwd met Fiona, die fiscaal specialist is en een eigen administratie kantoor runt.

Samen hebben we een zoon en dochter, we zijn honden liefhebber en zijn dan ook in het bezit van een mechelse herder genaamd Bink. Bink heeft in oktober 2017 zijn certificaat PH 1 ( politiehond) behaald met maar liefst 432 punten. Een topprestatie van Bink en niet te vergeten zijn trainer Johan Tuin uit Stiens. We hopen dan ook dat we nog vele jaren plezier met Bink zullen beleven en dat hij over ons zal waken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Veenstra Makelaars en Taxateurs BV - NVM Makelaar Heerenveen
Heerenveen
 
Veenstra Makelaars en Taxateurs BV - NVM Makelaar

Ons grootste plezier is dat we mensen blij maken. Veenstra Makelaardij, sinds 2002 uw makelaar in Heerenveen en omstreken. Wij zullen altijd dat extra stapje zetten om u te blijven verrassen. Veenstra Makelaardij staat voor u klaar met raad en daad. Gedreven door passie met een trotse glimlach.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VHM makelaars Friesland VBO makelaar
Dokkum
 
VHM makelaars Friesland VBO makelaar

Uw woning beter in beeld? Reclame of zelfs verkoop nog vóórdat uw woning op Funda staat? VHM Makelaar Lammert van der Kooi heeft meer opties, voor een scherpe courtage. Meer service voor hetzelfde geld, terwijl we nog steeds persoonlijk bij u langskomen.

Wij staan voor:

 Persoonlijk en snel bereikbaar.
 Goed advies.
 Reële marktprijzen.
 En héél veel kennis van de woningmarkt in Friesland.
Maar ons échte succes?

Dat zit in de extra opties. De manier waarop wij social media, luchtfotografie en slimme marketing inzetten om uw woning te ‘lanceren’, zodat u meer geïnteresseerden in korte tijd bereikt. Want dat is wat we willen toch?

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WESSEL Makelaardij Leeuwarden
Leeuwarden
 
WESSEL Makelaardij Leeuwarden

Wil je een woning kopen? Heb je een huis gevonden dat aan je wensen en eisen lijkt te voldoen? Dan is de aankoopmakelaar van WESSEL Makelaardij de partij die je verder helpt. De makelaars van WESSEL kennen de omgeving als hun broekzak en nemen je graag het gehele aankooptraject uit handen. WESSEL Makelaardij vindt de droomwoning waarnaar je al zo lang op zoek bent, regelt bezichtigingen en verzorgt alle onderhandelingen voor een uiterst scherpe prijs. Zo kun jij je al focussen op het inrichten van je droomhuis, terwijl wij zorgen dat je niet teveel betaalt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zuidwest NVM Realtors
Sneek
 
Zuidwest NVM Realtors

​We zijn altijd in beweging naar beter. Naar nog leuker, nog sneller en nog slimmer. Waarom ouderwets blijven als het allemaal veel handiger kan? 

Met de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen we wat via traditionele kanalen vaak niet kan. Doelgroepgericht adverteren op Facebook, virtueel bezichtigen waarbij we via een virtual reality tour het hele huis tonen, een drone de lucht in om met mooi weer verliefd makende 4k beelden te schieten of met een filmpje de ware kracht van een woning laten zien. ​Daarmee komen stenen tot leven. Dit alles in eigen huis met korte productielijnen en snelheid wanneer gewenst, of nog een keer overnieuw omdat het een dag later tóch mooi weer is. Zo kunnen we snel schakelen én perfect timen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo