April makelaars Woerden B.V.

  Jaap Bijzerweg 19, 3446 CR, Woerden

Omschrijving

Het kopen van een woning is zeker in deze markt een ingewikkeld proces. Door middel van onze GRATIS zoekopdracht krijgt u elke ochtend het nieuwe aanbod automatisch in uw mailbox. Wanneer u een woning wenst te bekijken dan neemt u contact met ons op zodat wij een afspraak in kunnen plannen. Hierbij werken wij meestal met een handige groeps-app.

Bij een aankooptraject gaan wij direct met u mee om de woning samen te bekijken. Wij maken de afspraak en houden het contact met de verkopende makelaar. Tijdens deze afspraak adviseren wij u over de globale staat van onderhoud (dit is geen bouwkundige keuring), marktsituatie en prijsniveau.

Wanneer u een positief gevoel heeft over de woning brengen wij namens u een voorstel uit waarbij de intentie is om voor een zo laag mogelijke prijs de woning aan te kopen. Echter zal het u niet ontgaan zijn dat er steeds meer woningen boven de vraagprijs worden verkocht. Hierdoor zijn wij soms ook genoodzaakt om Nee te adviseren.

Na een succesvolle onderhandeling maakt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze wordt door ons gecontroleerd en vervolgens ondertekenen wij deze samen met u.

Daarna gaat u aan de slag de hypotheek rond te maken en bewaken wij de data van de financiering en bankgarantie. Bij voorkeur in overleg met de hypotheekadviseur.

Vervolgens wachten we op de datum van overdracht, op deze dag gaan wij samen de woning opnieuw bekijken (voor-inspectie) om te controleren of deze zo wordt opgeleverd zoals afgesproken. Aansluitend gaan we samen naar de notaris om de overdracht te laten plaatsvinden en ervoor te zorgen dat u de sleutels in ontvangst kunt nemen.

Ook voor deze full-service aankoop dienstverlening brengen wij vaste tarieven in rekening, ongeacht hoeveel woningen wij met u bekijken. Nieuwsgierig?

Wij horen graag van u of wij uw aankoop makelaar mogen zijn.

Meer informatie

  • KvK 76400905
  • BTW nummer 860612089B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur - 17:30 uur

by Mediazo