Charles Nagelkerke Makelaardij

  Mauritsstraat 3, 4811 EN, Breda

Omschrijving

“Bent u nog steeds op zoek naar een woning? Heeft u uw droomhuis gevonden maar was dat net verkocht, nog voor u de kans had om te gaan kijken? Of u heeft een leuk huis gezien en weet niet wat de volgende stap is?”

Het is ook niet gemakkelijk om een woning te kopen.

  • Wat is de juiste prijs en ten opzichte van de prijzen in de omgeving?
  • Hoe pak ik het bieden aan?
  • Hoe lang staat de woning reeds te koop?
  • En vooral heel belangrijk: Gaat er nu of in de loop der tijd in de directe omgeving iets veranderen

Al deze vragen worden nog steeds aan de verkopend makelaar gesteld, terwijl die optreedt voor de tegenpartij: de verkoper!

U koopt niet alleen het pand, maar ook de buurt. Bestemmingsplannen en milieugegevens opvragen doet de consument niet dagelijks, terwijl dit toch hoort bij de informatieplicht van de koper.

Als aankoopmakelaar is Charles Nagelkerke Makelaardij dagelijks bezig met bovengenoemde zaken, dat is ons vak. Laat u van nu af aan goed begeleiden door iemand die uw belangen behartigt en niet die van de verkopende partij.

Wij bieden u verschillende aankoop pakketten aan. Wilt u meer informatie over deze diensten dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek kunt u dan kennismaken met Charles Nagelkerke, hij vertelt u graag meer over onze aankoopbegeleiding.

Meer informatie

  • KvK 52201171

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:30 uur


Zaterdag:


11:00 - 14:00 uur

by Mediazo