Christis Makelaardij B.V.

  Sint Teunislaan 64-A, 5231 BR, Den Bosch

Omschrijving

Het kopen van een huis doet u hooguit een paar keer in uw leven. Daarom is belangrijk een adviseur te hebben die kennis van zaken heeft en op wie u kunt vertrouwen. Die de kritische vragen kan stellen, doortastend te werk gaat en namens u scherp kan onderhandelen. Christis Makelaardij kent de huizenmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel goed en weet wat er te koop is. 
Samen met u inventariseren wij uw woonwensen en uw mogelijkheden. Welk type huis zoekt u, welke woonomgeving heeft uw voorkeur en wat zijn uw financiële mogelijkheden? Zodra wij samen met u uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we gericht op zoek naar woningen die aan uw wensen voldoen. Uiteraard houden wij voor u het actuele woningaanbod bij NVM-makelaars, niet NVM-makelaars en particulieren scherp in gaten. 

Samen met u bezichtigen wij vervolgens de meest interessante woningen. Wij adviseren u over de prijs, de courantheid van de woning, de staat van de woning en juridische aspecten zoals bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, kettingbedingen en bestemmingsplannen. Zodra u uw ideale huis heeft gevonden, begeleiden wij het aankoopproces waaronder de prijsonderhandelingen, het administratieve proces, het koopcontract voor u als koper en begeleiden wij de eindinspectie. Vanzelfsprekend kunt u ook na het notarieel transport nog een beroep op ons doen.

Wilt u meer weten over uw aankoopmogelijkheden. Vul dan snel het aankoopformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over uw aankoopmogelijkheden.

Meer informatie

  • KvK 86121278
  • BTW nummer NL8638.68.216.B.01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:00 uur

by Mediazo