Makelaar Maastricht - Dave Crolla Makelaardij

  Postbus 151, 6200 AD, Maastricht

Omschrijving

Leuk dat je meer wilt weten over wat wij kunnen betekenen als aankoopmakelaar! De zoektocht naar een fijne, nieuwe woning is leuk, maar ook vaak spannend. Zeker in de oververhitte woningmarkt vandaag de dag kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Het loopt storm op de woningmarkt en dat betekent snel beslissen! Maar hoe zorg je ervoor dat je in een vroeg stadium het woningaanbod ziet en, nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat je de woning ook kunt aankopen? 


HET AANKOOPTRAJECT IN 10 HELDERE STAPPEN:

Alvorens wij met jou het traject ingaan, maken we persoonlijk kennis met je. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen jouw wensen en eisen uitgebreid aan bod. We willen helder hebben waar je precies naar op zoek bent. Ook zullen wij uitleggen wat je van ons mag verwachten, dat voorkomt verrassingen achteraf! 

De kosten van deze kennismaking? Enkel een kop koffie of een glaasje water en anderhalf uur van jouw tijd. Goede deal toch? 

Na de kennismaking stellen wij een persoonlijk aankoopplan voor je op. Dit biedt houvast en transparantie voor jullie, maar ook voor ons. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar interessante woningen die naadloos aansluiten op jouw wensen en eisen. Wij loodsen je als het ware door het ondoorzichtige aanbod op de markt. 

Meer informatie

  • KvK 14092892

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur – 5:30 uur
Zaterdag:
10:00 uur - 15:00 uur

by Mediazo