Doornbos Haanen en Ferneij Makelaardij

  Havikskruid 15,, 3892 AA, Zeewolde

Omschrijving

Heb je besloten een makelaar in de arm te nemen, wij hebben wij het aankooptraject voor je op een rij gezet in VIER duidelijke stappen.

STAP 1 DE INVENTARISATIE

Op kantoor maken wij een afspraak om te inventariseren wat jullie wensenpakket is voor een nieuwe woning en of dat realistisch is in de huidige markt. Daarnaast kijken we naar jullie voorkeur voor de verschillende wijken die Zeewolde biedt. Tegelijkertijd kunnen wij ook een globaal financieel plaatje schetsen, want wij zijn ook een WFT erkende hypotheekadviseur. Staat dit allemaal op de rit dan gaan we jullie inschrijven en begint samen de zoektocht naar jullie droomhuis. 

STAP 2 DE BEZICHTIGINGEN

Samen gaan we op zoek naar een woning via Funda of via ons eigen netwerk. Hebben we een woning gevonden die jullie heel erg aanspreekt dan gaan we meestal met de tweede bezichtiging met jullie mee (soms de eerste, afhankelijk van de markt). Tijdens de bezichtiging kijken wij o.a. naar het bouwkundige aspect, we de nemen de juridische stukken door en adviseren jullie over de prijs. 

STAP 3 DE ONDERHANDELING EN DE ONDERTEKENING

Als jullie verliefd zijn geworden op een huis dan wil je het ook graag hebben !! Dan komen wij het meest tot ons recht want wij zijn dan een onafhankelijke professionele partij die zich niet door zijn emotie laat lijden. Hierdoor kunnen wij voor jullie de beste prijs uit het vuur slepen en tevens zorgen dat alle overige voorwaarden ook goed worden ingevuld. (Bouwtechnische keuring, voorbehoud financiering etc)

STAP 4 DE OVERDRACHT

Dan komt de dag dat jullie de sleutel gaan krijgen van jullie nieuwe woning. Ook hier zijn wij van van de partij om de woning samen met jullie te inspecteren of alles wel goed functioneert en of er op dat moment geen gebreken zijn. Tevens worden de meterstanden opgenomen en dit alles komt in een inspectierapport. Daarna gaan we met zijn allen naar de notaris waar de overdracht formeel wordt afgehandeld. 

KORTOM HUIS AANKOPEN, VRAAG HET HERMA, PAUL of PETER.
DAN KOMT HET  GOED !

Meer informatie

  • KvK 89400267
  • BTW nummer NL864971230B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 uur - 17:30 uur

by Mediazo