Frieswijk Makelaar NVM Drachten

  Zuiderhogeweg 43, 9203 SV, Drachten

Omschrijving

Op zoek naar een nieuw huis is vaak een mooi maar spannend proces. Een uitgebreid aanbod op internet heb je snel gevonden. Maar waar moet je écht op letten in de zoektocht naar een nieuw huis? En hoe zorg je er voor dat jouw enthousiasme niet de overhand krijgt en je je niet op één huis blind gaat staren?
 
Met doelgerichte begeleiding en betrouwbaar advies maken wij jouw zoektocht succesvol! Wij bezichtigen samen met jou, verzorgen de onderhandelingen en de inspectie van de woning en wij gaan mee naar de notaris als de overdracht plaatsvindt. Persoonlijke begeleiding van A tot Z met aandacht voor jouw wensen.

01 Zoektocht
In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen. Samen maken wij jouw woonprofiel en maken wij heldere afspraken over onze aanpak, vergoeding en begeleiding.

Soms zijn woningen nog niet op de markt. Maar door ons netwerk en regionale kennis weten wij vaak vroegtijdig ontwikkelingen op te sporen.

02 Interesse in een woning?
Je hebt een mooie woning op het oog. Wij regelen de bezichtiging in overleg met jou en tijdens de rondgang in de woning letten wij onder meer op het onderhoud, de bouwkundige staat en planologische ontwikkelingen in de straat of wijk.

Na afloop van iedere bezichtiging evalueren wij de woning. Bij serieuze belangstelling voor de woning onderzoeken wij de juridische aspecten zoals bodemonderzoek en kadastrale verplichtingen en indien nodig een advies voor een bouwtechnische keuring.

Meer informatie

  • KvK 73401986

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


8:30 - 18:00 uur

by Mediazo