Gerrits Makelaardij NVM

  Raadhuisstraat 9a, 7255 BK, Hengelo

Omschrijving

Wij kunnen u als aankoopmakelaar helpen met het vinden en kopen van uw nieuwe woning. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuwe woning gebaseerd op emotie. Maar bent u ook op de hoogte van erfdienstbaarheden of de bouwkundige staat van de woning? Het is ons vak om u als NVM makelaar te begeleiden bij uw aankoop. Wij zijn als aankoopmakelaar goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en weten wat er te koop is.

Door een gerichte zoekopdracht te plaatsen houden we u op de hoogte van het nieuwe aanbod in de regio waarin u zoekt. Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden maken we een afspraak met de verkopende partij om een bezichtiging in te plannen. We verzorgen het kadastrale onderzoek, controleren de woning op eventuele gebreken en vergelijken soortgelijke objecten.

  • Wij werken op basis van No Cure, No Pay. U bent ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bij een succesvolle aankoop. Neem voor meer informatie contact met ons op.
  •  Wij zijn dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van woningen. We weten wat een woning echt waard is en adviseren je hierover. We proberen een zo gunstig mogelijke prijs voor je te krijgen.
  • We kennen de regio en checken de ruimtelijke plannen. En we sparren met je over e keuze en mogelijkheden van de aankoop, zodat een bieding goed gemotiveerd wordt gedaan.
  • We verzorgen de juridische en administratieve afwikkeling van de aankoop. Dit houdt in dat we de koopovereenkomst controleren en mee gaan naar de inspectie van de woning.
  • We controleren de woning op eventuele gebreken en erfdienstbaarheden die belemmerend kunnen werken. Het is onze taak om objectief te blijven kijken naar de woning.
  • We werken volgens het no cure, no pay principe. Dit betekent dat u ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bent bij een succesvolle aankoop.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen in uw zoektocht naar een nieuwe woning? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor via info@gerritsmakelaardij.nl of telefonisch via 0575-465 525.

Meer informatie

  • KvK 59828684
  • BTW nummer NL001129765B19

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


8:30 - 17:30 uur

by Mediazo