Makelaardij Hoekstra Heerenveen

  Nieuwstraat 29, 8441 GC, Heerenveen

Omschrijving

Ook in Friesland schakelen telkens meer zoekers een aankoopmakelaar in. Wij horen u nu denken; ‘Maar wat doet zo’n aankoopmakelaar dan precies?’ en ‘Is het inschakelen van een aankoopmakelaar mijn geld wel waard?’. Laten we duidelijk zijn: met deze krappe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. En met een Hoekstra Aankoopmakelaar bent u de rest net dat ene stapje voor. Hoe? 

Onze aankoopmakelaars weten als allereerste welke woningen er op de markt komen, nog voordat deze op Funda verschijnen. Dit houdt uw aankoopmakelaar scherp voor u in de gaten zodat hij meteen en als eerste kan reageren op woningen die voldoen aan uw woonwensen. Daarnaast zijn wij al 30 jaar actief en kennen onze aankoopmakelaars de Friese huizenmarkt als geen ander. Met ons enorme netwerk zorgen wij ervoor dat wij het juiste huis bij de juiste koper krijgen. Zoveel ervaring is uniek en biedt deskundigheid waarop u echt mag vertrouwen.

Het juiste huis voor de juiste prijs
Bezichtigen, bieden en onderhandelen, er komt een hoop op u af.
De huizenmarkt is weer wat bekoeld. Waar voorheen tienduizenden euro’s op een huis werden overboden, lijkt er steeds meer ruimte te ontstaan voor nieuwe kopers. Twijfelt u nog om de stap naar kopen te zetten? Dan is dit het juiste moment om een Hoekstra Aankoopmakelaar in te schakelen. Onze Friese nuchterheid zorgt ervoor dat wij ons niet gek laten maken. Als koper bent u juist nu in het voordeel om te kunnen onderhandelen over de gewenste prijs. Deze onderhandelingen voeren wij als aankoopmakelaar graag in uw plaats. Zo koopt u een woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de meest gunstige voorwaarden.

Meer informatie

  • KvK 01054740

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 tot 17:00

by Mediazo