Holter Makelaardij Almelo

  Twentepoort West 5, 7609 RD, Almelo

Omschrijving

Dat geldt zeker ook voor de liefde voor dat ene huis of appartement dat te koop staat. Verlies daarom de realiteit niet uit het oog, en laat u begeleiden door een deskundige makelaar die adviseert bij de duurste aankoop van uw leven.

Persoonlijk gesprek
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw woonwensen en kijken we alvast of er een woning of appartement te koop staat die aan uw wensen voldoet.

Duidelijke overeenkomst
Wij stellen een duidelijke overeenkomst samen met de gemaakte (prijs)afspraken, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
 
Samen bezichtigen
Wij plannen voor u eventuele bezichtingsafspraken en wij zullen u tijdens de bezichtiging begeleiden en adviseren.
 
Gratis waardebepaling en juridisch onderzoek
Als u het huis van u dromen heeft gevonden, raadplegen wij het Kadaster, gemeente, eventueel Vereniging van eigenaren etc. om alle aspecten van de woning te onderzoeken. Tevens maken wij een waardebepaling op basis van recente verkoopprijzen en beoordelen wij de bouwkundige staat van de woning.
 
Onderhandelingen voeren
Heeft u een uitgesproken stijl van inrichten? Realiseer u dan dat het misschien verstandiger is om uw woning tijdens de verkoop een moderne en gangbare uitstraling te geven. Overweeg bijvoorbeeld om de felle kleuren op de muur te vervangen door rustige tinten.
 
Uw persoonlijke aankoopmakelaar
Te allen tijde staan wij voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en houden de ontwikkelingen en kansen op de woningmarkt nauwlettend voor u in de gaten

Meer informatie

  • KvK 08148081

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag:
8:00 - 17:00 uur

by Mediazo