Houtman en de Vogel Makelaars

  Euromarkt 3, 2408 BA, Alphen aan den Rijn

Omschrijving

PERFECTE AANKOOPBEGELEIDING DOOR DE PROFESSIONALS VAN HOUTMAN & DE VOGEL MAKELAARDIJ.

Op zoek naar uw droomwoning? De makelaars van Houtman & de Vogel makelaardij kunnen u hiermee uitstekend van dienst zijn. Een woning kopen is best lastig in deze tijd. Er is meer vraag dan aanbod en kopers weten vaak niet wat voor een bieding zij moeten uitbrengen. Als dan het huis uiteindelijk toch is aangekocht, komt het regelmatig voor dat blijkt dat er (veel) te veel voor de woning is betaald, dat het huis bouwkundig niet zo goed is als gedacht of dat bijvoorbeeld de buurt niet zo leuk is als werd aangenomen.

Als u uw droomwoning wilt aankopen, kunt u het beste de expertise van Houtman & de Vogel inschakelen. Wij maken een stappenplan; bezichtigen de woning, analyseren de vraagprijs, adviseren u over de bouwkundige staat van de woning en voeren namens u de onderhandelingen. Wij begeleiden u gedurende het gehele traject, vanaf het intakegesprek tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris.

Houtman & de Vogel zorgt er voor dat u uw droomwoning verantwoord koopt voor de best mogelijke prijs en overige condities!

Goed voor u te weten is dat wij werken op basis no cure, no pay. Mocht de aankoop niet doorgaan, bent u ons geen kosten verschuldigd.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

  • KvK 78032474

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 17:30 uur

by Mediazo