Hypodomus Makelaar Eindhoven

  Aalsterweg 134B, 5615 CJ, Eindhoven

Omschrijving

Wat leuk dat je ons hier bezoekt en welkom! Wij helpen je graag met alle vragen die je mogelijk hebt over de verkoop of aankoop van je woning. Het team van Hypodomus makelaars in Eindhoven heeft de afgelopen jaren een niet te missen toppositie binnen de NVM makelaars van Eindhoven en omgeving ingenomen. Dat is ons gelukt door onze slimme marketing, een creatieve manier van makelen, altijd je afspraken na te komen maar vooral door een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, de verkopers en aankopers van woningen. Op deze manier zorgt onze makelaardij in de regio Eindhoven altijd voor een optimaal resultaat. Het is niet voor niets dat Hypodomus Makelaars in Eindhoven de afgelopen drie jaar de best verkopende én aankopende makelaar van de regio Eindhoven is geworden.

Met ons uitgebreide bereik als NVM makelaar in Eindhoven en omgeving hebben wij een omvangrijk netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers in ons actuele bestand. Ons makelaarskantoor verkoopt elk huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Daarnaast begeleiden wij je perfect bij het aankopen van een nieuwe woning en onderhandelen wij namens jou, voor het beste resultaat. Als opdrachtgever zit je bij Hypodomus Makelaars altijd achter het stuur en wij zijn jouw navigatie door deze bijzondere woningmarkt. Een NVM makelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven biedt je de slimste en meest eigentijdse oplossingen bij de verkoop en/of aankoop van jouw woonhuis of appartement.

Als all-inclusive NVM makelaar bieden we uiteraard ook meerdere uitgebreide makelaarsdiensten zoals: hypotheekadvies, taxaties en onze gratis zoekopdracht.

Meer informatie

  • KvK 64390055

Contactgegevens

  • Aalsterweg 134B
  • eindhoven@hypodomus.nl
  • 040 – 820 0020
  • https://www.hypodomus-eindhoven.nl/
Contact   

Openingstijden

Ma: 09:00 – 17:30
Di: 09:00 – 17:30
Wo: 09:00 – 17:30
Do: 09:00 – 17:30
Vr: 09:00 – 17:30
Za: Op afspraak
Zo: Gesloten

Marketing & Development by Mediazo