Ilona Wolthuis

  Randstad 22 139, 1316 BW, Almere

Omschrijving

U bent opzoek naar een aankoopmakelaar in de regio Almere. Nu is de vraag: wat kan een aankoopmakelaar voor u betekenen? Misschien zelfs belangrijker is de vraag: wat verwacht u van uw aankoopmakelaar? 
Een huis kopen is geen makkelijk proces, vooral niet in deze tijd. Er is weinig aanbod en er zijn veel kopers.

Uw wensen voorop

Een huis of een thuis. Deze twee gaan hand in hand, maar uw wensen maken een huis tot uw toekomstige thuis. Ik help u hier graag mee. Van een huis een thuis maken, doet u door trouw te blijven aan uw wensen, het juiste huis geeft u het juiste gevoel.  

Aankoopbegeleiding

Ondersteuning is van belang in dit mooie proces, daar ben ik voor. Ik zal u begeleiden tijdens bezichtigingen; het stellen van de juiste vragen, hoe zit het met de oplevering, hoe zit het met de lijst van roerende zaken, zijn er nog gebreken bekend, het onderzoeken van de erfdienstbaarheden en u helpen met het maken van afwegingen. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij centraal, ik zal u op de plus en minpunten van de woning wijzen en natuurlijk de belangrijkste vraag: wat is een reëele prijs voor de woning. Ik ben op de hoogte van de ontwikkelingen in de buurt, verkopen die hebben plaatsgevonden en mijn jarenlange ervaring als erkend makelaar/taxateur. 

Ik ga namens u de onderhandelingen voeren met de verkopende makelaar. Hierbij neem ik de beste voorwaarden op die in uw belang zijn zoals: een financieringsvoorbehoud voor de hypotheek, een voorbehoud voor een bouwtechnische keuring, verkoop eigen woning etc..

Ik draag zorg voor het controleren van de koopovereenkomst, ga samen met u de koopovereenkomst doornemen voor het tekenen, de afhandeling met de notaris en het inplannen van de eindinspectie op de dag van de oplevering. 

Kortom: Tijdens het hele proces, van de aankoop tot aan het moment dat u de sleutels ontvangt ben ik er graag voor u.

Meer informatie

  • KvK 39101141

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 - 15:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 16:00

by Mediazo