Ingrid Goes Makelaars

  Baan 3, 8307 AZ, Ens

Omschrijving

Het kopen van een huis doe je maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel is uiteindelijk doorslaggevend of je de woning wel of niet koopt.

Om die reden is het verstandig om je te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Samen gaan we op zoek naar de woning die bij jou past. We geven je uitgebreide informatie over woningen die te koop staan, regelen de bezichtigingsafspraken, gaan mee kijken en beoordelen objectief of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Misschien heb je al een woning op het oog? Dan gaan wij samen met jou bekijken of de woning inderdaad aan jouw eisen voldoet. Is de woning bouwtechnisch in goede staat? Voldoet het bestemmingsplan aan jouw wensen, eisen of verwachtingen? En de vraagprijs... is deze reëel? Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Wordt het bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Meer informatie

  • KvK 78353440
  • BTW nummer NL861362214B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 uur - 17:00 uur

by Mediazo