Klaverbladmakelaars

  Folgeren 12, 9207 AB, Drachten

Omschrijving

Voor de provincie Friesland en regio West-Groningen hebben wij een vast tarief voor de bemiddeling bij de aankoop van uw nieuwe woning. No cure no pay.

Aankoop bemiddeling 900 euro incl. btw voor woningen die in een straal van 25 km rondom Drachten begeleid en aangekocht worden. Voor woningen die buiten deze cirkel liggen reken ik een ander tarief, vraag gerust even naar die (extra brandstof) kosten.

Wat ik voor u doe bij de aankoop en waarom wij samen een mooi resultaat gaan boeken;

Soms moet je snel en accuraat zijn, en soms geduld en ervaring hebben. Ik inventariseer uw situatie en wensen en analyseer daarna de woning van uw keuze. Bouwkundige staat, onderhoudsconditie, ligging, marktwerking (ook meer jarenplanning), milieu/bodem kan ik in kaart brengen, maar ook de reden van verkoop kan ik rechercheren en kan soms van belang zijn om samen tot een juiste bieding te komen. Daarna stellen we samen een onderhandelingsstrategie op en uw droomhuis zal wellicht werkelijkheid worden! Ik laat daarbij niets aan het toeval over.

Uiteraard ben ik ook bij de overdracht (meterstanden en roerende zaken controleren) aanwezig en gaan we samen naar de notaris om alles netjes en vertrouwt af te ronden.

Meer informatie

  • KvK 01104930

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


8:00 - 21:00 uur


Zaterdag:


8:00 - 19:00 uur

by Mediazo