Koops Makelaardij Leiden

  Bargelaan 200, 2333 CW, Leiden

Omschrijving

Koops Makelaardij staat als sinds 2008 bekend als een professionele verhuurmakelaar. Jaarlijks worden er door onze makelaarskantoren ca. 1000 vrije sectorwoningen verhuurd. Onze dienstverlening is uitgebreid met vastgoedbeheer en een aparte verkoopafdeling.

Al jaren krijgen wij van onze relaties de vraag of wij onze dienstverlening niet willen uitbreiden met een verkoopafdeling. Dit hebben wij tot januari 2023 afgehouden, maar nu is het dan écht zover. Wij gaan ervoor!

De afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd, zowel bij verkoopmakelaars als bij verhuurmakelaars. Maar ook bij de multinationals die via Koops Makelaardij een woning hebben gevonden hebben wij een prachtig netwerk weten op te bouwen. Voormalige expat huurders dienen zich nu aan als kopers, daarin hebben wij een stap voor op andere makelaars.

Maar er is meer, onze medewerkers kennen de regio. Door onze verhuurwerkzaamheden zijn wij goed bekend in de steden Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Leiden. In onze vertrouwde omgeving én met een aantrekkelijk tarief gaan wij graag met u in gesprek om het verkooptraject te bespreken.

Meer informatie

  • KvK 77179145

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:30 uur

by Mediazo