Leverink + Assen Resultaatmakelaars

  Demmersweg 3-13, 7556 BN, Hengelo

Omschrijving

1. de intake

U bent zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe woning. Daarvoor bent u bij Leverink+Assen Resultaatmakelaars aan het goede adres! Wij zijn sinds 1961 dé nummer 1 van Twente in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties met de beste service, specialistische professionals en innovatieve werkwijzen! Tijdens het intakegesprek in onze 600 m2 grote woonXperience wordt uw situatie grondig geanalyseerd zodat de dienstverlening precies op maat is. Ongetwijfeld bent u goed op de hoogte van het woningaanbod via de gangbare kanalen als de etalage van een makelaarskantoor of Funda. Maar wist u dat niet alle huizen daar terecht komen? Dit zijn de zogeheten 'vertrouwelijke' objecten die onderhands worden aangeboden. Bij aankoopbegeleiding worden deze objecten wél meegenomen. Tevens hebben onze specialistische professionals uitmuntende kennis betreffende huizen, markt en regio. Hiermee wordt het aankoopproces gegarandeerd een succes waar u geen spijt van krijgt! En heeft u overdags geen tijd? Ook dat is geen probleem, als één van de eerste makelaars helpen we u ook 's avonds (tot 1930h) en op zaterdag (1000h-1500h) graag verder!
Daarom: de intake!

2. het onderzoek
Wij zijn oprecht blij als we samen met u een geschikte woning vinden. We zijn ook nuchter en realistisch. Dat is onze taak. We gaan op onderzoek. Ongelooflijk grondig. Niet om uw prille geluk in de kiem te smoren, maar om de teleurstelling te beperken als een onderzoek vervelende zaken oplevert. Een Resultaatmakelaar onderzoekt alle mogelijke zaken die met uw potentiële aankoop te maken hebben. De bouwkundige staat, de kadaster registratie, bijzondere lasten en beperkingen en indien u dat wenst, ook uw financiering. Het onderzoek geldt niet alleen voor bestaande woningen. Ook als u denkt aan nieuwbouw kunnen we u hierbij begeleiden. We hebben een specialistisch team van Resultaatmakelaars op dit gebied. Daarnaast vindt u alleen in onze 600 m2 grote woonXperience alle informatie over nieuwbouwmogelijkheden in Twente. Samengevat, goed onderzoek is essentieel voor een zorgeloze toekomst. Een prachtig resultaat.
Daarom: het onderzoek!

3. het advies
Inschattingsfouten ontstaan door ondeskundigheid. Door gebrek aan kennis, ervaring of motivatie. Geen van deze gebreken kan aan een Resultaatmakelaar worden toegeschreven. Omdat hij of zij ze simpelweg niet tolereert. Eenvoudig, hè? Dat wel, maar zeker niet nonchalant. Want een goed advies is delicaat. Gefundeerd, afgewogen en eerlijk. We geven een advies waar wij achter kunnen staan en waar u iets aan heeft. Omdat het een realistische mix van vele factoren is. Er zit kennis in verborgen, professionaliteit in verstopt en het is bezield met een onstuitbare drang om vakwerk te leveren. Immers, een goed advies leidt tot het gewenste resultaat.
Daarom: het advies!

Meer informatie

  • KvK 06091093
  • BTW nummer 8093.19.779

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 19:30 uur


Zaterdag:


10:00 uur - 15:00 uur

by Mediazo