Linda Makelaardij Woerden

  Johan van Oldenbarneveltlaan 22, 3445 AE, Woerden

4.7
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Het kopen van een woning kan een ingewikkeld traject zijn waarbij je keuzes moet maken. Veel punten spelen een rol om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan zoals kennis van bouwkundige- en juridische zaken, maar ook ontwikkelingen in de woonomgeving van het huis wat je op het oog hebt en de aanwezige voorzieningen. 

"Altijd maar die tijdsdruk; Kan je nog wel kijken, wat moet je bieden en maak je wel de goede keus?"


WAAROM LINDA MAKELAARDIJ ALS AANKOOPMAKELAAR

Omdat wij de omgeving en de bijbehorende woningmarkt als geen ander kennen en door onze jarenlange ervaring weten wij waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Er is veel te doen zoals zoeken, kiezen, bezichtigen, onderhandelen, financiering regelen en soms tegelijkertijd een huis verkopen. Zo nemen wij je veel werk uit handen. Bekijk hoe werkt aankoop voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze en de tarieven.

DAAROM KIES JE VOOR LINDA MAKELAARDIJ 

Als NVM-aankoopmakelaar kunnen wij je uitstekend begeleiden, ondersteunen en adviseren gedurende het gehele proces van het kopen van een huis. Je kunt terecht voor woningen in Woerden en de plaatsen in de directe omgeving, bekijk hiervoor ons werkgebied. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend aankoopgesprek en kom zo te weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons kantoor te bezoeken dan is videobellen mogelijk.

Meer informatie

  • KvK 77671538

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Ma - vr 8:30u - 17:00u Zaterdag Op afspraak

by Mediazo