Meneer de Aankoopmakelaar Arnhem

  Nieuwe Plein 13, 6811 KP, Arnhem

Omschrijving

HUIS KOPEN IN ARNHEM

Een belangrijke stap in uw leven: het kopen van een huis! Een periode waarin veel verschillende keuzes en afwegingen moeten worden gemaakt. Waar doet u goed aan, wat zijn de diverse opties en welke keuze is nou de beste? Stappen waarbij kennis en ervaring van groot belang zijn. Wij helpen u graag in het gehele proces van het kopen van uw droomwoning. Of het nu om een appartement in Arnhem of een huis in een aangrenzende plaats gaat, Meneer de Aankoopmakelaar zorgt voor de optimale resultaten voor u.

WONEN IN DE REGIO ARNHEM
 Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Een populaire stad in het Oosten van het land om in te wonen door de veelzijdigheid aan voorzieningen. De stad biedt een sfeervol oud stadscentrum met woningen direct aan de singles, maar ook nieuwbouwprojecten, studentenwoningen en huizen voor elke portemonnee. Wijken zoals de Burgermeesterswijk en Hoogkamp, maar ook Malburgen-West en Malburgen-Oost zijn erg gewild.

Vanuit de aangrenzende plaatsen zoals Oosterbeek, Elst, Velp, Dieren en Westervoort is het makkelijk reizen van of naar Arnhem. Naast diverse snelwegen, heeft Arnhem een centraal gelegen treinstation en een uitgebreid busnetwerk. Vanuit Arnhem Centraal rijden trolleybussen door de hele stad en naar Oosterbeek en Velp.

Meer informatie

  • KvK 27312860

Contactgegevens

Contact   
by Mediazo