Mijn Makelaar Heerenveen

  Atalantastraat 30, 8448 EZ, Heerenveen

Omschrijving

Een huis kopen is een vrolijke beslissing vol vooruitgang, hoop en blijde verwachting.
Maar ook spannend op het doodenge af. Het is tevens de grootste financiële keuze die we maken in ons leven en dat doen we slechts een tot drie keer.

Weet je wat je zoekt?
Heb je al precies voor ogen aan welke harde eisen je nieuwe huis moet voldoen? Het is belangrijk dat je onderscheid maakt tussen harde eisen en je wensen. In je wensenlijst kun je schrappen, in je eisenlijst in principe niet.

Ik moet nu beslissen
Ben je al een keer te laat geweest omdat de gewenste woning net was verkocht? Dan ligt het gevaar op de loer, dat je een volgende keer te snel toehapt, omdat je anders misschien bang bent om weer net te laat te zijn. Dat effect ontstaat bijvoorbeeld ook als de verkopend makelaar een aantal bezichtigingen achter elkaar heeft gepland of aankondigt dat een andere gegadigde op het punt staat om te gaan bieden.

Mijn Makelaar als sparringspartner
Mijn makelaar helpt kopers om alle aankoop valkuilen te omzeilen. Hij is graag jouw kritische vriend en metgezel tijdens de zoektocht naar de nieuwe woning en neemt je ook mee naar woningen waarvan niemand nog weet dat die te koop komen. Met als resultaat dat het huis koopt dat perfect aansluit bij wat je zoekt en ook echt jouw thuis wordt, waar je kunt dromen, leven en lachen, waar je je veilig voelt en vertrouwd en waar je zeker niet te veel voor hebt betaald.

Huis nog niet gevonden?
Laat ons weten wat je zoekt. Regelmatig brengen wij kopers en verkopers bij elkaar bij woningen die (nog) niet officieel te koop staan. Misschien weten we zo waar jouw woning staat.

Wilt u weten of Mijn Makelaar ook de beste makelaar is voor de aankoop van uw nieuwe woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een gratis kennismaking.

Meer informatie

  • KvK 71251405
  • BTW nummer NL821101614B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:30 uur

by Mediazo