NOUWEN Makelaardij

  Damplein 50, 3319 HC, Dordrecht

Omschrijving

Je gaat een (nieuw) huis kopen! Niet iets wat je iedere dag doet. Wij gelukkig wel, dus we gaan je helpen. Van begin tot eind zijn we jouw raadgever en kijken we met je mee.

1. Jouw verhaal
Wie ben jij? Wie zijn wij? Dat bespreken we tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bij jou thuis of bij ons op kantoor. We willen graag weten wat jouw verhaal is. Waar sta jij momenteel in het leven en waar wil je naartoe? Vervolgens bespreken we jouw wensen en mogelijkheden voor het aankopen van een (nieuwe) woning. Hebben we een klik? Dan gaan we voor je aan de slag!

2. De zoektocht kan beginnen!
Nu we weten wat je wensen zijn, kunnen we beginnen met zoeken. Heb je al een woning op het oog? Dan spring je gelijk naar stap 2. Komt er een nieuwe woning te koop in de regio? Dan weten wij dat vaak als eerste door middel van ons unieke zoeksysteem en ons netwerk. Zodra we een mooie woning voor je gevonden hebben, kunnen we snel schakelen doordat we meerdere aankoopmakelaars op kantoor hebben. We betrekken je tijdens het proces door je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

3. Bezichtiging & advies
Pareltje gevonden? Dan gaan we met je mee naar de bezichtiging. Jij mag door een roze bril naar de woning kijken en voelen of deze bij je past. Wij zorgen dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zo kijken we vanuit onze expertise onder andere kritisch naar de bouwkundige staat van de woning. Staan er bouwplannen in de omgeving op de agenda? Is er sprake van bodemverontreiniging, funderingsproblemen of andere belemmeringen? Op basis van al deze factoren adviseren we jou over de aankoop. We maken het niet mooier dan het is. Bij ons kun je een eerlijk en duidelijk advies verwachten.

Meer informatie

  • KvK 23056950

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 12:00 uur


13:00 - 17:00 uur


Zaterdag:


9:00 - 13:00 uur

by Mediazo