Nivita Makelaars Alphen aan den Rijn

  Europaplein 10, 2408 GX, Alphen aan den Rijn

Omschrijving

Nivita Makelaars is zeer succesvol met aankopen van woningen. Vaak lukt het ons om bij de eerste woning al aan te kopen voor onze klanten. Zelfs bij een biedingsprocedure slagen wij in 95% van de gevallen erin om de droomwoning van onze klanten aan te kopen. Laat je droomhuis daarom niet voorbij gaan en bel ons direct op. Wij ondernemen direct actie.
Wij kopen dagelijks huizen aan voor onze klanten. Hierdoor weten wij precies wat er speelt op de markt en zijn wij een expert hierin. De huizenmarkt is tegenwoordig erg gespannen. Er is veel vraag naar en weinig aanbod in koopwoningen. De hypotheekrente is historisch laag. Dit heeft als gevolg dat er veel belangstelling is en meerdere kopers afkomen op die ene woning, jouw droomwoning! Zeker voor woningen tot 500.000 euro is dit het geval. Wat moet je dan bieden om dit huis te kunnen kopen? Wil jij in een hoger prijssegment vanaf 500.000 euro kopen en vraag jij je af of je kunt onderhandelen over de prijs?
Door onze expertise kunnen wij je precies vertellen wat de actuele marktwaarde is van het huis die jij wilt gaan kopen. Dit doen we aan de hand van een marktanalyse. Wij weten precies voor welke prijs andere vergelijkbare huizen in de omgeving zijn verkocht. Dit zijn dus niet de Funda vraagprijzen maar de daadwerkelijke koopprijs.

Meer informatie

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag:
9:00 - 20:00 uur

by Mediazo