REBO Woningmakelaars

  Zutphenseweg 29 C-3, 7418 AH, Deventer

Omschrijving

Een woning kopen is een grote stap in uw leven, die vraagt om een advies op maat: over de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financiering. Voor zo’n advies bent u bij de professionals van REBO Woningmakelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn gecertificeerde specialisten die lid zijn van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. U kunt dus vertrouwen op hun kwaliteit.

Lokale kennis
Onze makelaars hebben veel vakkennis. Bovendien kennen ze de regionale woningmarkt goed, omdat ze er zelf wonen. Daardoor kunnen zij u goed adviseren. Niet alleen over de reële aankoop- of verkoopprijs, maar ook over de buurt die bij u past. Bovendien horen wij vaak al dat een huis op de markt gaat komen voordat het bordje ‘te koop’ in de tuin wordt gezet. Dat komt ook doordat wij een netwerk van kantoren hebben, die allemaal het regionale en plaatselijke huizenaanbod in de gaten houden.

Van wens naar realiteit
In een persoonlijk gesprek zetten we samen uw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar geschikte huizen of appartementen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies over uw hypotheek.

Meer informatie

  • KvK 09-155767

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


8:30 - 17:00 uur

by Mediazo