Real Independance

  Flevoplein 27,, 3891 BA, Zeewolde

Omschrijving

Als aankoopmakelaar kunnen wij je helpen met het zoeken naar en vinden van jouw nieuwe woning. Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor hulp bij aankoop!

STAPPENPLAN

1. EEN VRIJBLIJVEND WOONSCAN

De wooncoach inventariseert jouw wensen en eisen met betrekking tot een door jou gewenste woning. Dit resulteert in jouw persoonlijke woonscan. Omdat wij als coach graag een volledig beeld willen hebben, bieden wij je ook de mogelijkheid aan een vrijblijvende financiële scan te laten maken.
  
2. MAKEN VAN DUIDELIJKE AFSPRAKEN OMTRENT HET VINDEN VAN JOUW WONING.
Wanneer het gevoel wederzijds goed is nemen we graag jouw zoekopdracht aan. Aan de hand van de woonscan gaan wij op zoek naar woningen die aan jouw wensen en eisen voldoen. Indien een woning jou aanspreekt, gaan wij die samen met jou bezichtigen.
  
3. DE BEZICHTIGING

Doordat wij eerst een woonscan maken, zal een bezichtiging niet vaak zinloos zijn.

Hebben wij voor jou ook een financiële scan gemaakt? Dan kunnen wij je meteen laten weten wat de financiële consequenties zijn als je de woning wenst aan te kopen.

Daardoor kun je makkelijker en sneller een beslissing nemen.
 
4. DE ONDERHANDELINGEN
De wooncoach verzorgt voor jou de onderhandelingen; uiteraard in nauw overleg.
Indien overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs en condities verzorgen wij voor jou de controle van de koopovereenkomst. Dit is dan ook het moment om de financiering te regelen. Ook dit verzorgt jouw wooncoach graag voor je. In de financiële scan heb je kunnen lezen wat wij voor jou kunnen betekenen.
  
5. DE NOTARIS
Voor de overdracht bij de notaris controleren wij de notariële stukken en de eindafrekening. Veelal zal de wooncoach persoonlijk aanwezig zijn bij de eindinspectie en de overdracht van de woning. Ook na aankoop staat de wooncoach graag tot jouw beschikking voor vragen en advies.

Meer informatie

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

MA-VR: 9:00-17:00
ZA: Gesloten
ZO: Gesloten
Buiten kantooruren op afspraak

by Mediazo