Reinders Brokers

  Arnhemseweg 261, 7333 NB, Apeldoorn

Omschrijving

Van starter tot senior: de huidige huizenmarkt lijkt bijna op een oververhit spelletje Monopoly. Maar bij Reinders nemen wij uw aankoop bloedserieus en realiseren wij tot in al onze vezels dat de belangen groot zijn en uw geld kostbaar.
Op al die zoekers en hun makelaars heeft Reinders een bijna niet in te halen voorsprong: ons wijdvertakte netwerk van relaties en contacten. We kennen de woningen, maar vooral ook de mensen daarachter. Gewoon, omdat we al decennialang diepgeworteld zijn in de Apeldoornse samenleving. Dus zien wij woonkansen vaak sneller dan het licht. En die kansen spelen wij direct door naar u.

Reinders gaat voor u ‘door het dak’
Maar we speuren niet alleen naar woonkansen: we gaan voor u concreet en vakkundig aan de slag. Zoals met onderzoek naar de woonomgeving en geschiedenis. Plus bouwkundige en juridische bijzonderheden. Ook vergelijken wij de verkoopprijzen van soortgelijke woningen in de buurt. Want hoe oververhit de markt ook is: we willen dat u reëel koopt. Kortom, we gaan met onze inzet voor u dus ‘door het dak!’ Durft u de vervolgstap aan? Dan nemen we u kordaat bij de hand in elke stap van het aankoopproces: van onderhandelen en controleren van de koopakte tot en met de overdracht bij de notaris. Reinders als uw alerte aankoopmakelaar? Dé sleutel tot succes.

Meer informatie

  • KvK 08079801
  • BTW nummer 807445472B02

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:30 uur - 17:30 uur

by Mediazo