Roepman Makelaardij NVM

  Molslaan 43, 2611 RJ, Delft

Omschrijving

Je droomhuis koop je met de aankoopmakelaar van Roepman Makelaardij

Oude huizen zijn geliefd (zeker in de oude binnenstad van Delft), maar vertonen vaak ook mankementen. Als je geen bouwkundige bent, is het lastig om in te schatten welke maatregelen genomen moeten worden om het huis weer in goede staat te brengen.

Een goede aankoopmakelaar kan vooraf al aardig inschatten welke investeringen je zult moeten doen.

Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die mensen doen tijdens hun leven. Helaas is er niet altijd voldoende tijd om over zo’n grote beslissing na te denken en moet er vaak snel besloten worden, zeker als de markt schaars is.

Pas op voor emotionele beslissingen. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Door een aankoopmakelaar voor je te laten bieden, is de kans veel kleiner dat je teveel voor een huis betaalt. Hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken, maar kan ook, dankzij zijn deskundigheid en ervaring, veel beter inschatten wat de werkelijke waarde is van het huis. Ook zal hij je wijzen op eventuele ontbindende voorwaarden die je aan het bod kunt koppelen. Te denken valt aan het voorbehoud financiering en het bouwtechnisch voorbehoud.

Het is verstandig de koopovereenkomst die door de verkopende partij wordt opgesteld, goed te laten controleren door een makelaar van ons kantoor, voordat je ondertekent.

Het is niet eenvoudig een goede hypotheek af te sluiten. Er zijn immers zeer veel aanbieders met allemaal eigen voorwaarden en regeltjes. Wij kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien. De partijen waarmee wij samenwerken kunnen goed inschatten welke hypotheek in jouw situatie het beste is. Daardoor kun je op termijn veel geld besparen.

Vlak voordat je naar de notaris gaat, zullen wij met u de woning inspecteren. Het kan namelijk best zijn dat er tussen het sluiten van de koopovereenkomst en de levering schade aan het huis is ontstaan. De verkoper moet die schade eerst herstellen of vergoeden.

Meer informatie

  • KvK 27259663
  • BTW nummer NL0812176467B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:15 uur

by Mediazo