Slim. Makelaardij

  Zonnelaan 44, 9742 BM, Groningen

4.5
Funda 4.6
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Een huis kopen in Groningen? Wees andere kopers/kapers voor. De NVM aankoopmakelaar van Slim. Makelaardij is als eerste op de hoogte van nieuwe droomhuizen: dus heb jij meer kans om je droomhuis in Groningen te kopen  

Kijken
De aankoopmakelaar van Slim. Makelaardij weet welke woningen er morgen op de markt komen. Voldoet er een aan jouw wensen? Dan onderzoekt ze de (ver)bouwgeschiedenis en de koopprijzen van vergelijkbare huizen uit de buurt. Tijdens de bezichtiging kijkt de aankoopmakelaar mee met een bouwkundige blik om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren of dit huis een bod waard is.
 
Bieden
Liggen er meer kapers op de kust? Of is er onderhandelingsruimte? De aankoopmakelaar stelt een scherpe aankoopstrategie op en adviseert je over een eerlijke koopprijs en de slimste voorwaarden. Je uiteindelijke bod dient ze vervolgens in bij de verkopende makelaar. Mogelijk volgen er nog onderhandelingen: hierbij maakt de aankoopmakelaar zich sterk voor jouw belangen.

Kopen
Je bod is geaccepteerd. Het is bijna tijd voor het tekenen van de koopovereenkomst en de financiële afhandeling. Voordat je je handtekening zet, controleert de aankoopmakelaar alle kleine lettertjes, clausules, uitzonderingen en bijlagen. Ook gaat ze mee naar de laatste woninginspectie. Zijn er onregelmatigheden, dan zorgt jouw aankoopmakelaar ervoor dat deze worden opgelost voordat de koop officieel rond is.

Meer informatie

  • KvK 60963077
  • BTW nummer NL854138201B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur

by Mediazo