Staat makelaars

  Randstad 22 46, 1316 BZ, Almere

Omschrijving

Met een aankoopmakelaar van Staat Makelaars staat u sterker als koper. Daarnaast biedt een aankoopmakelaar in Almere, Lelystad of Amsterdam vertrouwen bij de verkoper(s) en de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kent de woningmarkt, collega makelaars en de waarde van het object. 

U of wij zien een woning
Staat Makelaars maakt een afspraak met de desbetreffende verkoopmakelaar om samen met u te gaan kijken bij de woning. Vooraf maken wij een analyse van de woning, omgeving en eerdere verkochte objecten in de buurt. Hiermee schetsen wij een goed beeld van de prijsontwikkelingen en gebeurtenissen.
Bezichtiging
Wij gaan graag met u mee tijdens een bezichtiging. Op de achtergrond bekijken wij de woning grondig en noteren verbeterpunten en mogelijkheden. Indien wij vragen hebben tijdens de bezichtiging stellen wij die direct aan de verkoopmakelaar. Na de bezichtiging bespreken wij de woning en eventuele verdere stappen samen met u.
Onderhandelingen
Een geschikte woning gevonden? U staat er niet alleen voor! In overleg met u voeren wij graag de onderhandelingen. Tevens controleren wij de koopcontracten en wijzen wij u op de mogelijkheden van ontbindende voorwaarden. Gedurende het gehele traject en ook na het tekenen bij de notaris kunt u bij ons terecht voor advies en hulp.

Meer informatie

  • KvK 75366754
  • BTW nummer NL 860254781 B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur - 18:00 uur

by Mediazo