Tadema Makelaars

  Schrans 19, 8932 NA, Leeuwarden

4.3
Funda 4.7
Google Reviews 4.1
Facebook 4.1
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Het aanbod aan woningen is klein. Het aantal woningzoekenden is groot. Wil je in de huidige woningmarkt slagen in het kopen van een woning wees dan optimaal voorbereid.
Laat Tadema Makelaars je daarbij helpen!

In 5 Stappen Naar Jouw Droomwoning

 • Jouw financiën op orde
  Een hypotheekadviseur brengt jouw financiële mogelijkheden glashelder in kaart. Geen lange wachttijden voor een afspraak, via ons heb je binnen enkele dagen duidelijkheid en kunnen we slagvaardig de woningmarkt op!
 • Kennis van de woningmarkt
  Tadema Makelaars weet alles wat er in de woningmarkt plaats vindt. Wij kennen de prijzen van recent verkochte woningen. Wij kennen de kwaliteit en historie van woningen die te koop worden aangeboden. Én wij weten al van woningen nog vóórdat deze op Funda worden vermeld. Dat alles willen wij graag met jou delen!
 • Samen bezichtigen
  Bezichtigen van een woning doe je niet alleen.
  Wij gaan met jou mee en zetten samen met jou de sterke en minder sterke punten van de woning op een rijtje.
 • Voorkom overbieden
  Als gecertificeerd Taxateur doen wij een waardeschatting van de woning. Zo voorkom je dat je (ongemerkt) teveel betaalt wat zelfs tot gevolg kan hebben dat de hypotheek niet kan worden verstrekt. Ook maken wij een inschatting van te verwachten biedingen en bepalen we met jou de beste biedingsstrategie.
 •  Alles uit handen
  Een woning kopen doe je maar een paar keer in je leven. Ontzorg jezelf en laat ons jou door het hele aankoopproces begeleiden. Van koopcontract tot notarisoverdracht en zelfs daarna mag je vertrouwen op de kennis en kunde van Tadema Makelaars. En dat alles op basis van No Cure No Pay!

Meer informatie

 • KvK 01148260
 • BTW nummer NL001393350B83

Contactgegevens

Contact   
by Mediazo