Taxaties4Zeeland

  Arnesteinweg 48d, 4338 PD, Middelburg

4.2
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.3
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Het zal je niet ontgaan zijn dat de woningmarkt erg veranderd is in de afgelopen jaren. De scheefgroei tussen vraag en aanbod zorgt voor opdrijvende prijzen. Dit maakt het voor jou als koper steeds moeilijker om een woning aan te kopen tegen een goede prijs.

De meeste mensen kiezen voor een verkopend makelaar wanneer zij een woning verkopen. Zij worden dan graag bijgestaan tijdens de bezichtigingen en onderhandeling. Bij aankopen onderneem je dezelfde stappen als bij verkoop, maar dan vanuit de tegenovergestelde positie. Het is dan ook heel verstandig dat ook jij een professional inschakelt die jou begeleidt.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren en aankopen van woningen. Middels onze ervaring en databases kunnen wij jou helpen bij het aankopen van een woning. Daarnaast zijn wij niet actief in de verkoop van onroerend goed en zijn daarmee echt onafhankelijk.

Aankopen middels Taxaties4Zeeland betekent een ontzorgt proces van de bezichtiging tot het tekenen voor de overdracht. Wij adviseren en jij maakt de keuzes! Lukt het niet om de woning succesvol aan te kopen, dan betaal je bij ons geen kosten ‘No cure No pay’ noemen wij dat.

Meer informatie

  • KvK 83282319

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Enkel op afspraak

by Mediazo