Thomas de aankoopmakelaar

  Kaap Hoorndreef 78, 3563 AW, Utrecht

4.6
Funda 4.7
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Wanneer je ziek bent, ga je naar de dokter. Als je een huis wilt bouwen, schakel je een architect in. Wil je een huis kopen, één van de grootste uitgaven van je leven, dan schakel je een aankoopmakelaar in. Ons team begeleidt jou in de spannende tijd tijdens het kopen van een huis. 

Het adviseren van klanten in het maken van hun keuzes geeft ons veel voldoening. Daarom bestaat het team van Thomas de aankoopmakelaar uit gespecialiseerde aankoopmakelaars en een sterke backoffice, allen met passie voor de makelaardij. We nemen alle tijd voor je, maar kunnen wanneer nodig snel schakelen. Voor ons is ‘vertrouwen’ het sleutelwoord. We leren je graag kennen, staan in het hele proces naast je en ontdekken zo welk huis het best bij jou past.

Wij staan aan jouw kant, en je kan ons alles vragen. We adviseren over de juridische- en bouwkundig aspecten, de onderhoudsstaat en omgeving van het huis. Samen bepalen we de waarde van het huis voordat we een bod uitbrengen. Kortom: een aankoopmakelaar bespaart je een hoop stress, uitzoekwerk en tijd.

Meer informatie

  • KvK 82391289
  • BTW nummer NL859647596B01
  • IBAN NL29RBRB0778233227

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:30 uur

by Mediazo