Tysma Makelaars

  Hoge Hondstraat 113, 7413 CE, Deventer

Omschrijving

Wat is aankopen nou precies en waarom zou u daar een makelaar voor inschakelen ?

Vaak wordt bij de koop van een woning de makelaar overgeslagen, terwijl door zijn bemiddeling en onderhandeling enorme bedragen kunnen worden bespaard. Het bedrag dat het verschil maakt tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom, is in vrijwel alle gevallen hoger dan de makelaarscourtage die u betaalt voor de bemiddeling. Tevens behoeden wij u voor een miskoop zodat u straks, zonder zorgen lekker kan genieten van uw nieuwe woning.

Als u Tysma Makelaars inschakelt voor het kopen van een woning kunnen wij veel voor u betekenen, hieronder leest u meer over onze werkwijze:

Voorkom dat uw droomhuis aan u voorbij gaat:

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds te laat ? Of u ziet een verhuiswagen voor de deur van uw droomhuis en u heeft het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? 

Tysma Makelaars vindt uw huis in krimpend woningaanbod !

Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar met meer dan 50% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor u als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. Wij zetten ons netwerk optimaal in, zo krijgen wij vaak als eerste inzicht in de woningen die op de markt komen en zorgen dat we er dan gelijk bij zijn. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van:

Het NVM uitwisselingssysteem waarbij we het nieuwe aanbod van de collega’s ook krijgen

  • Diverse woningsites
  • Social media
  • Aanbod van particulieren
  • Contacten met collega’s

Wij houden u als één van de eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in veel gevallen nog voor dat deze op Funda komt. Wij mailen of bellen u zodra er en geschikte woning voor u binnen komt.

Onze aankoop coördinator zal regelmatig contact met u hebben om de zoekwensen actueel te houden.

Meer informatie

  • KvK 60302925
  • BTW nummer NL853850288B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:00 uur

by Mediazo