Van Dort Almere

  P.J. Oudweg 4, 1314 CH, Almere

Omschrijving

Een huis kopen voor jezelf is in deze tijd een heuse uitdaging. Het is al bijzonder als je een bezichtiging gegund krijgt, laat staan de woning zelf. Als je wil weten wat wij voor je kunnen betekenen, bekijk dan eens onze expertise als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

EERSTE HUIS KOPEN
Je eerste huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel nieuwe informatie op je af en het is belangrijk je goed in te lezen op alle mogelijkheden rondom financiering, regio, de buurten waarin je gaat zoeken en het koopproces. Van Dort Makelaardij helpt je hierbij. Neem contact met ons op dan nemen we spoedig contact met je op.

TWEEDE HUIS KOPEN
Steeds meer mensen kopen een tweede huis. Investeren in een tweede huis is een slimme keuze als je extra inkomsten wilt.Investeren in een tweede huis kan op twee manieren. Als eerst kun je een tweede woning kopen om deze te verhuren. Hierbij komen wel een aantal regels kijken. Daarom is het verstandig om eerst deze regels door te nemen. Ten tweede kun je jouw tweede huis kopen om vastgoed in handen te hebben. De huizenprijzen stijgen nog steeds. Het tweede huis kun je uiteindelijk weer doorverkopen, wat waarschijnlijk een groot financieel voordeel oplevert. Van Dort Makelaardij help je bij de aankoop van een tweede woning.

Meer informatie

  • KvK 86019724

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 9:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag: 11:00 uur tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten

by Mediazo