Van Westrhenen Makelaardij

  Randstad 22147, 1316 BM, Almere

Omschrijving

Een woning kopen vraagt kennis, ervaring en snel handelen. Met ons gedreven, oprechte en enthousiaste team aan uw kant weet je dat je goed geïnformeerde keuzes maakt. Wij gaan voor concreet resultaat met aandacht voor de individuele wensen en situatie van onze kopers. Kom bij ons langs om kennis te maken met onze service en onze collega’s.

Gezien worden in een overspannen huizenmarkt

De huizenmarkt is overspannen en Almere en Lelystad is een populaire stad om een woning te kopen. Als koper heb je veel concurrentie. Hoe zorgt je dat de verkopend makelaar jou als een serieuze kandidaat ziet? Een aankoopmakelaar kan je daarbij helpen. Een aankoopmakelaar heeft vaak een ingang die jij niet hebt. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd in Almere en Lelystad. Andere makelaars weten dat ze te maken hebben met een zorgvuldige, professionele partij. Dit zorgt ervoor dat jij als een goede partij wordt gezien om mee in zee te gaan.

Niet teveel betalen voor een huis dat het niet waard is
In Almere en Lelystad is een trend ontstaan van overbieden. Woningen worden regelmatig boven de vraagprijs verkocht. Daarnaast heb jij als koper slechts kort de tijd om te beslissen: je staat met veel mensen bij een open huis, een tweede bezichtiging is er niet bij en binnen een paar dagen moet je een eindbod indienen. Er is weinig tijd om te bedenken wat een realistisch bod is. Wij kennen de markt in Almere en Lelystad als geen ander en kijken samen met jou naar wat de woning waard is

Meer informatie

  • KvK 39 04 50 97

Contactgegevens

  • Randstad 22147
  • info@vanwestrhenen.nl
  • 036- 53 83 200
  • https://www.vanwestrhenen.nl/
Contact   

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag op afspraak

by Mediazo