Van de Ridder Makelaars

  Geestersingel 18, 1815 BA, Alkmaar

Omschrijving

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Een huis kopen is één van de belangrijkste aankopen in ons leven. Het is een grote beslissing. Waar moet er bij een woning precies opgelet worden? Wat zijn de valkuilen? Hoe zit dat juridisch en welk bedrag moet ik bieden en onder welke voorwaarden om uiteindelijk de koper te worden? Dat vereist deskundigheid en ervaring van een eigen aankoopmakelaar! 

In de meeste gevallen krijgt u bij de bezichtiging te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt niet uw belang maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Schakel uw eigen deskundige in en kies voor aan aankoopmakelaar van Van de Ridder makelaars!

Huidige woningmarkt. De woningmarkt is sterk veranderd en bij veel woningen kan er weer “ouderwets” onderhandeld worden. Ervaring en kennis van een eigen makelaar is hierbij van belang.

Van de Ridder makelaars al 50 jaar actief in de regio. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zij kunnen goed en objectief advies geven over elk huis in de regio.

Meer informatie

  • KvK 37035774

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 - 17:30 uur

by Mediazo